Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Η εβραϊκή Γερμανία υπό κατοχή εως το 2099


Όλα τα στοιχεία, για να μην μας λένε συνομωσιολόγους
Η Γερμανία, δεν είναι κράτος, αλλά εταιρεία, υπόδουλη σε μια άλλη εταιρεία... τις ΗΠΑ.


Η Ελλάδα, δεν είναι κράτος, αλλά εταιρεία...


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ" κ.λ.π., ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...1

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ.

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όλο αυτό το πολύτιμο υλικό, το έχουν δημοσιεύσει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και βρίσκεται στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με το tag ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.

Πανορμίτης ΣπανόςΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.


 
«Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». 

Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς. 


Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:

1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.
[Το φθινόπωρο τού 1969 ο καγκελάριος Βίλλυ Μπράντ έπαθε την πλάκα της ζωής του (δεν τώξερε μέχρι τότε) όταν οι 3 πρέσβεις Γαλλίας, Μ. Βρεταννίας και Αμερικής του φέραν να υπογράψει αυτό το χαρτί! 
Το ομολογεί ο ΕΓΚΟΝ ΜΠΑΑΡ (δεξί χέρι του Μπράντ) στα απομνημονεύματά του με τίτλο »Mein Deutschland«.

Τού εμπιστέυτηκε λοιπόν ο Βίλλυ Μπράντ, πως μόλις ωρκίστηκε, έσκασαν μύτη οι 3 κατακτητές με αυτό το χαρτί (στην πραγματικότητα ΤΡΙΑ είναι). 

Η Γερμανία ΔΕΝ έχει σύνταγμα αλλά ένα λεγόμενο Grundgesetz, δηλαδή συλλογή Βασικών Νόμων. 

Ο Μπράντ κατάπιε την γλώσσα του, λέει ο συνεργάτης του Εγκον Μπάαρ, όταν του φέρανε να υπογράψει τα χαρτιά (3 είπαμε) ΥΠΟΤΑΓΗΣ!

 Τότε τούπανε οι ξένες δυνάμεις πως αυτά τα χαρτιά τάχανε υπογράψει καί οι προηγούμενοι κακγελάριοι Κόνραντ ¨Αντεναουερ, Λούντβιχ Ερχαρτ καί Κουρτ Γκέορκ Κίσινγκερ.]2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!


3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!

Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει.«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΩ»


Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, διατύπωσε λακωνικά το βασικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω».


«ΓΕΡΜΑΝΟΙ= ΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ»


Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990 λίγο διαφορετικά το κεντρικό δόγμα του ΝΑΤΟ:
 «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. 
Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».


ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Γερμανίας, (που όλοι ξέρουν ότι είναι σε εβραϊκά χέρια), ξέρασαν χιλιάδες τόνους κακίας και ανθελληνισμού στην Γερμανία.

Το ίδιο συνέβη στην Αγγλία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Τουρκία.

Τον ελληνικό λαό, διεφθαρμένο τον ανεβάζουν και διεφθαρμένο τον κατεβάζουν.

Τα διεθνή ιουδαϊκά ΜΜΕ δημιούργησαν ένα ιδιότυπο ανθελληνικό ρατσισμό σε όλο τον κόσμο,
κατασκευάζοντας το ρατσιστικό πρότυπο ενός έλληνα πονηρού, ανίκανου και τεμπέλη, που αξίζει τον χλευασμό και την αιώνια τιμωρία.ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ


Μια δεξαμενή σκέψης στη Γερμανία είναι η Atlantik-Brücke (Atlantic Bridge – Ατλαντική Γέφυρα).
Βασικά μέλη της είναι: ο πρώην υπουργός Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Christian Wulff και ο αντίπαλός υποψήφιος του για την προεδρεία Gauk. 

Ταμίας της Ατλαντικής Γέφυρας είναι ο σιωνιστής τραπεζίτης Max M. Warburg.


Άλλη σημαντική οργάνωση είναι η Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik (DGAP) η Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής. 

Εκεί θα βρείτε ονόματα όπως η Angela Merkel, ο Wolfgang Schäuble, ο Eckart von Klaeden, ο Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Peter Ramsauer,


Η DGAP ενισχύεται οικονομικά από την σιωνιστική τράπεζα Oppenheim, από το σιωνιστικό Ίδρυμα Oppenheim-Stiftung, από την Deutsche Bank (επικεφαλής της οποίας ήταν μέχρι τώρα ο σιωνιστής Josef Ackermann)Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ


Από τους 8 μεταπολεμικούς Γερμανούς καγκελάριους (Αντενάουερ, Έρχαρντ, Κίζινγκερ, Μπραντ, Σμιτ, Σρέντερ, Κολ, Μέρκελ), που διόρισαν οι κατακτητές εβραιοαμερικανοί στην Γερμανία, τουλάχιστον οι τρεις ήταν εβραίοι.


ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΒΙΛΥ ΜΠΡΑΝΤ


Ο εβραίος καγκελάριος της Γερμανίας Βίλλυ Μπραντ (πραγματικό όνομα Ελίας Φαραάμ) μπήκε το 1945 στην Γερμανία (στην δήθεν πατρίδα του) με την στολή του αμερικανού αξιωματικού του στρατού κατοχής, των αμερικανών κατακτητών της Γερμανίας, σφάζοντας, λεηλατώντας και βιάζοντας γερμανίδες.


Μετά 20 περίπου χρόνια οι Αμερικανοί τον διόρισαν καγκελάριο (Γκαουλάιτερ) της Γερμανίας.
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ


Αφού είδαν το γενεαλογικό δένδρο του Σμιτ οι εβραιοαμερικανοί κατακτητές, τον επέβαλαν σαν καγκελάριο της δυτικής Γερμανίας.


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΜΙΤ: «Όποιος έχει (άλλο) όραμα, να πάει σε ψυχίατρο».


Ένα είναι το όραμά μας: ο Coudenhove Kalergi.


ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ) ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ


Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της», στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak.


Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. 

Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, είναι μάλλον προφανείς. 

Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. 

Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας.

Εδώ και πολλά χρόνια οι πράκτορες και „ευφυείς“ έλληνες δημοσιογράφοι, ξεσήκωσαν μία (ψεύτικη και χαζή) αντιγερμανική καμπάνια, για την πολιτική της Εβραιοπολωνέζας Μέρκελ, εναντίον της χώρας μας.

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γερμανικός λαός, μετά την ήττα του το 1945, δεν είναι ελεύθερος, δεν ορίζει ο ίδιος την μοίρα του και η διορισμένη Εβραιοπολωνέζα Μέρκελ, είναι στην θέση της Καγκελαρίου από τους εβραιοαμερικανούς για δύο λόγους:

α. για να υπερασπίζεται την σταθερότητα του χρηματιστηριακού και οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου. (Τσώρτσιλ: Θα κάνουμε την Γερμανία μία παχιά χήνα, αλλά ανίκανη χήνα).

β. για να συνεχίσει και να επιταχύνει την καταστροφή της γενετικής κληρονομιάς του γερμανικού λαού μέσω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.-

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Πηγή: http://eleftheriellas.blogspot.de/2016/07/2099.html

 
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Ολα τα κρατοι υπο εβραιϊκη κυριαρχια , ειμαστε ολοι κατω απο τους αντιχριστους για αυτο επανω στη γη υπαρχει ο πονος κι αναστεναγμος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σαφής σαφέστατος ο αρθρογράφος. Αλλά δεν προχώρησε την αφήγησή του μέχρι το σήμερα ώστε να μας εξηγήσει γιατί και πώς τέντωσε το σχοινί που έδενε τη Γερμανία με τις ΗΠΑ και σήμερα η μία τραβάει τη μία άκρη και οι άλλες την άλλη. Και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αντέξει το σχοινί.Ή Μήπως κάνω λάθος;
  Αναμένουμε τη συνέχεια του κειμένου, γιατί είναι ανολοκλήρωτο. Και ως εκεί που φθάνει,όντας ανολοκλήρωτο, δείχνει ότι πάει να "βγάλει λάδι" τη Γερμανία, ως υποχείριο των ΗΠΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ θα σου λυθεί η απορία:

   ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…
   https://www.triklopodia.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA/#

   Διαγραφή
  2. Κάνεις λάθος!
   Εχεις πάει ποτέ στο θέατρο;
   Εκεί μπορεί να δείς ηθοποιούς (υποκριτές) να αντιμάχονται ο ένας τον άλλον, να "τραβούν το σχοινί"
   Δεν σημαινει οτι είναι εχθροί. Ακολουθούν το σενάριο.

   Διαγραφή
 3. H Δυτ. Γερμανία ιδρύθηκε κατόπιν τών αποφάσεων τής Κόμπλεντς (Κoblenzer Beschlüsse 1948 & 1949) ώς οικονομική ζώνη καί ουχί ως κράτος μέ τόν ειδικό νόμο (Grundgesetz) και όχι σύνταγμα μέχρι τής "πραγματικής" επανενώσεως. Στήν λεγόμενη επανένωσι άνευ συνθήκη ειρήνης αλλά μέ τό "συμβόλαιο" τών δύο γερμανιών καί τών τεσσάρων νικητριών δυνάμεων (2+4 Vertrag) υπογράφουν οι δύο Γερμανίες (BRD & DDR) μόνον εν ονόματί τους, δηλ. ως οικονομικές ζωνες καί όχι ως Γερμανία. Η νέα ΒRD επομένως είναι η διευρυμένη νέα οικονομική ζώνη καί όχι ανεξάρτητον κράτος εκτός από πληθώρα εγγράφων έχουμε καί Σόϊμπλε νά τό επιβεβαιώνη!
  https://deinerechte.wordpress.com/2012/07/17/schauble-europaeische-bankenkonferenz-deutschland-seit-1945-nie-souveraen/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ