Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ!!! Νομιμοποιούν όλους όσους μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα! ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του Ελληνισμού 20 Ιουλ 2018
 Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά

Η ελληνική κοινωνία, δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα...
Ζει τον ... μύθο  της...

'Οταν όμως τα λαθροτζιχάντια πάρουν εντολή, και αρχίσουν να σφάζουν, να βιάζουν, να  καταστρέφουν τις περιουσίες των ελλήνων, τότε θα ξυπνήσει, μα θα είναι αργά.

Να εύχεστε να ξεκινήσουν από τους... βουλευτές, τα μέλη των ΜΚΟ, τους αλληλέγγυους και από τους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Καμμένου, μέχρι να προλάβει να οργανωθεί ο λαός.

Να βιάσουν, να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.


Καλλιόπη ΣουφλήΗ Κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει τον εθνικό ιστό και προετοιμάζει μία βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού.


Συνεδρίασε σε ευρεία σύνθεση υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π). 
 
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο γενικός γραμματέας Μιλτιάδης Κλάπας παρουσίασαν κατά τη συνεδρίαση την «Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη».
 
 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Γιάννης Δραγασάκης «τόνισε ότι η κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία, από την πρώτη στιγμή, αντιμετώπισαν την προσφυγική κρίση με όρους αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης και σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που η οικονομική κρίση και η χρεοκοπία διαμόρφωσαν στην Ελλάδα».
 
 

Ενώ αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί από την εκδήλωση της προσφυγικής κρίσης, σημείωσε πως: «Η ένταση και η έκταση των πολεμικών επιχειρήσεων στη Συρία επέφερε την έκρηξη των προσφυγικών ροών προς όμορα κράτη αλλά και στην Ευρώπη. Το φαινόμενο πυροδότησε την εισροή των αιτούντων διεθνή προστασία (προσφύγων) και δευτερευόντως μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Κατηγορούμαστε από την αντιπολίτευση ότι με την πολιτική μας δήθεν αποτελέσαμε «πόλο έλξης» για το προσφυγικό ρεύμα. Κλειστά θαλάσσια σύνορα, όμως, σημαίνει αναχαιτίσεις λέμβων και θανάτους αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο».
 
 


Και εδώ το κρίσιμο σημείο που πέρασε στα ψιλά

Ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας για τη συγκυρία και το μέλλον, επισήμανε: 
 
«Σήμερα βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο συνολικής μετάβασης από μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περίοδο σχετικής ομαλότητας. 
 
Οι μεγάλες προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα έχουν κοπάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαλείφθηκε το φαινόμενο. 
 
Η νέα πρόκληση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε είναι η ένταξη μεταναστών, αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στον κοινωνικό ιστό, ανθρώπων που έχουν δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην υγεία, στα πολιτιστικά αγαθά. Το πέρασμά μας στη μεταμνημονιακή εποχή δεν μπορεί να τους εξαιρεί».

Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά»

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση «διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη στρατηγική που εμφορείται από ανθρωπιστικές αξίες, βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και θέτει ρεαλιστικούς στόχους».

Αναλύοντας τη Στρατηγική Ένταξης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπογράμμισε ότι στηρίζεται σε πέντε πυλώνες:
 
 


1) Μετακινεί το μοχλό εφαρμογής της μεταναστευτικής πολιτικής από τις διεθνείς οργανώσεις και ΜΚΟ (που παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια σε περίοδο κρίσης) στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε άλλους δημόσιους φορείς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Καθιστά, έτσι, τους δήμους και τις Περιφέρειες συνδιαμορφωτές των πολιτικών ένταξης και τούς αναδεικνύει σε φορείς υλοποίησής τους, με παράλληλη ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών.
 
 


2) Διαμορφώνει πολιτικές οριζόντιου χαρακτήρα, εναρμονίζοντας τις υπάρχουσες δράσεις των υπουργείων με τις ενταξιακές στοχεύσεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
 


3) Προωθεί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με δράσεις που αλλάζουν την επαφή του πρόσφυγα και του μετανάστη με την ελληνική πολιτεία, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Δημόσιο και την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και αδιαφάνειας. 
 
Παράλληλα, καθιερώνεται η κάρτα του πρόσφυγα, που σε συνδυασμό με το σύστημα καταγραφής και ταυτοποίησης που ήδη λειτουργεί στη χώρα, η πολιτεία, ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο, διαθέτει την απαραίτητη πληροφόρηση, με τρόπο που εγγυάται τις αρχές της δικαιοσύνης, προάγει τη δημόσια τάξη και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
4) Αναμορφώνει το νομοθετικό πλαίσιο με στόχο την επαναφορά στη νομιμότητα μεταναστών και μεταναστριών που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα ή έχασαν το καθεστώς νομιμότητας, με στόχο αφενός τη νόμιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας αφετέρου την κατοχύρωση του δικαιώματος σε βασικές υπηρεσίες και αγαθά.
 


5) Εγγυάται την ένταξη και όχι την αφομοίωση στην ελληνική κοινωνία, με σεβασμό τόσο στις αξίες των κοινωνιών υποδοχής όσο και στην πολιτισμική ποικιλότητα, με όρους αμοιβαίας αναγνώρισης και δημιουργικής συνύπαρξης σε ένα περιβάλλον ισότιμων σχέσεων, ευκαιριών και δικαιωμάτων.Ετσι η Ελλάδα δεν θα γίνει απλώς «αποθήκη ψυχών» όπως λέει ποιητικά το γνωστό κλισέ, αλλά τόπος δυστυχίας για τους μετανάστες και δυσθυμίας για τους Ελληνες.

H κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.
 
 


Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. 
 
 
 
Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας, όπως κάνει με τους μετανάστες της Τουρκίας.
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΕΕ, ΝΑΤΟ μας τελειωσαν στο Ελσινκι. Οι ιδιοι ειναι παρανομοι ως ενεργουντες αντισυνταγματικα ως Κυβερνηση. Η υπογραφη τους δεν αξιζει ενα σαποιο αγγουρι. Πηγαν να παιξουν το κολπο Κυβερνηση του Βουνου, αλλα τους βγηκε στη γωνια ο Τραμπας και τους ειπε αη ντοντ λαικ κομις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι διαφορετικό θα γίνει από αυτό που γίνεται χρόνια τώρα, με λαθρομετανάστες που ανέμελοι λιάζονται και απολαμβάνουν τις βόλτες τους, αφού καμία υποχρέωση και έννοια δεν έχουν παρά μόνο δικαιώματα, αυτά που τους δίνουν οι κυβερνώντες και αν κάνεις λόγο για όλα αυτά στους ραγιάδες, θα σε κοιτάξουν περίεργα σα να συμβαίνουν σε άλλη χώρα!!!! Τυχαία τα 400 χρόνια σκλαβιάς; καθώς και αυτά που διανύουμε τώρα, μέχρι να κλείσουμε.... τα 99;;; Η σκλαβιά κυλάει στο αίμα...μεταφέρεται με το DNA. Πληρώνουν ήδη το ρεύμα τους, το νερό τους, την θέρμανσή τους και σε λίγο, αφού πληρώνουν ενοίκιο για το σπίτι τους χρόνια τώρα, θα βγούν από αυτό για να κατοικήσουν οι... εισβολείς. Γιατί όχι; Ο,τι ζούμε αυτό μας αξίζει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοι εχουν ξερασει το διαβλο , οσο υπαρχον καθε μερα χανομαστε και περισσοτερο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χρέος μας -επιβεβλημένο προσκύνημα- είναι να ξαναγυρίσουμε στην ΑρχαιοΕλληνική Μας Δημοκρατία, Εκείνη του ''Τις αγορεύειν βούλεται;'',
  Και να ακούσουμε και Την περί Του Αντιθέτου, ως προς την παρούσα Ανάρτηση, Επώνυμη Άποψη:

  ''Πιστεύω ακράδαντα ότι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας βρίσκεται στο τέλος της.Οι ελληνόφωνες προδότες πολιτικοί γνωρίζουν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις μη σεβόμενοι τους νόμους και το σύνταγμα.
  Ομως όλοι τους γρήγορα θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη και στις θείες Φωτεινές Δυνάμεις που προστατεύουν την Ελλάς !!!!
  Οι Φωτεινές Δυνάμεις τους αφήνουν για λίγο ακόμη ώστε να εκτεθεί και ο τελευταίος πολιτικός και οι"συν αυτώ", ώστε η προδοσία τους να είναι μεγαλύτερη και οι ποινές που θα επιβληθούν,όταν έρθει η ώρα,να είναι αμείλικτες!!!!
  Πιστεύω ότι η Νέμεσης καταφθάνει και δεν θα λυπηθεί κανέναν!!!!

  Το Ελληνικό Έθνος δεν πρόκειται να χαθεί επειδή είμασταν ανίκανοι μέχρι σήμερα να το σώσουμε.
  Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε "ουράνιον γένος",όπως είπε και ο Χριστός, και γεννηθήκαμε κατά θείαν πρόνοια για να είμαστε οι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας.
  Η Ελλάς Εάλω...αλλά ο Φοίνικας θα ξαναπετάξει σκεπάζοντας την Υφήλιο με τα φτερά του !!!!''

  ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΊΤΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΆΤΗΓΟΣ ε.α.

  ( https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_701.html )''

  Προκειμένου, έχοντας σφαιρική γνώση του προβλήματος, να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε υπεύθυνα αφού αμφοίν μύθον ακούσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ