Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΌλοι οφείλουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και τους λόγους τους, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Παρακαλώ, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, να απαντήσει επί των τιθέμενων ερωτημάτων, γιατί το ζήτημα είναι μείζον και τα ερωτήματα σαφέστατα.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Παρακαλώ επίσης,  τα κομματοσκυλα, να μην μου επιτεθούν με ύβρεις και λάσπη.
Αν πάλι θέλουν να με υβρίσουν, ας το κάνουν επωνύμως και με στοιχεία, αναλαμβάνοντας και το κόστος των ύβρεών τους.Η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται ως μπροστάρης στο Μακεδονικό ζήτημα, όμως υπάρχει ένα θέμα σχετικά άγνωστο στους πολλούς και στο οποίο δυστυχώς δείχνει μια κάπως περισσότερο "διφορούμενη" στάση.
 

 

Ο λόγος για το DailyStormer, μια παγκοσμίως γνωστή κοινότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα "Λευκών εθνικιστών" και η οποία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της αμερικανικής "alt-right" (εναλλακτικής δεξιάς) και της βάσης των οπαδών του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

 

Η εν λόγω κοινότητα, πέραν του ότι εχθρεύεται κρυφίως τους Μεσογειακούς και Βαλκανικούς λαούς (πλην των αλβανοβουλγάρων σκοπιανών λόγω σχεδίου) τους οποίους θεωρεί κατώτερους των βορειότερων Ευρωπαίων (βλ. Γερμανούς), τηρεί σταθερά και μεθοδικά ανθελληνική στάση, με πρόσφατο αποκορύφωμα τη θέση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης με αφορμή το πανελλήνιο συλλαλητήριο της Αθήνας στις αρχές Φεβρουαρίου.
 

 

Εδώ το κατάπτυστο άρθρο των αμερικανοθρεμμένων επαναστατών του γλυκού νερού:
dailystormer.name/what-in-the-world-are-...-greeks-rallying-for
 

Το σκεπτικό των ανωτέρω "παγκόσμιων εθνικιστών" είναι ότι οι "Λευκοί" λαοί της Ευρώπης πρέπει να συμφιλιωθούν μεταξύ τους και επομένως η άτακτη οπισθοχώρηση των αχάριστων και πεισματάρηδων Ελλήνων έναντι των γυφτοσκοπιανών στο θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ όχι μόνο είναι θεμιτή αλλά και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για ένα καλύτερο μέλλον με ουράνια τόξα και καρδούλες στον ορίζοντα μιας ενωμένης Ευρώπης των λαών!


Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός του DailyStormer, ένας αμερικανός νεοναζί ο οποίος υποτίθεται ότι διαφεύγει των αρχών της χώρας του (μάλλον του προσφέρει άσυλο ο επίσης "καταζητούμενος" Σόρος), έχει επισκεφτεί στο παρελθόν την Ελλάδα για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (σχετικές φωτογραφίες όπου ο ίδιος ποζάρει περιχαρής με τα ρούχα της Χ.Α. μπορούν να βρεθούν εύκολα στο διαδίκτυο), ενώ η ιστοσελίδα της εν λόγω κοινότητας δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να δημοσιεύει νέα του ελληνικού κόμματος και να υποστηρίζει ότι οι δύο οργανώσεις βαδίζουν σε ΚΟΙΝΟ δρόμο ιδεών.


Όσον αφορά τώρα την ίδια την πατριωτική και "δεν-δέχομαι-μύγα-στο-σπαθί-μου" Χρυσή Αυγή, ενώ αυτή είναι ενήμερη εδώ και καιρό -αν όχι από την αρχή- για τη στάση του DailyStormer, ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά να πάρει θέση και να καταγγείλει δημοσίως την ανθελληνική και ΠΛΗΡΩΣ ευθυγραμμισμένη με την πολιτική Σόρος στάση των αμερικανών συναδέλφων της, προφανώς για να μην την κάνουν... "ντα" και χάσει πόντους από το στάτους που έχει δημιουργήσει στον διεθνή χώρο του "Λευκού Εθνικισμού", ενώ στο εσωτερικό υποκριτικά συνεχίζει να εμφανίζεται ως αμετανόητος πυρήνας Μακεδονομάχων υπερ πίστεως και πατρίδος.


Από την μία πλευρά λοιπόν έχουμε τους προδοτικούς εαμοβούλγαρους της Αριστεράς οι οποίοι λόγω κομμουνιστικών καταβολών και αγκυλώσεων υποστηρίζουν τη συμφωνία με τα Σκόπια, και από την άλλη έχουμε τους κολλημένους φιλοδυτικούς φραγκολεβαντίνους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι προκειμένου να τα έχουν καλά με τους "Λευκούς" εθνικιστές αδελφούς τους στον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο κάνουν την πάπια και νίπτουν τας χείρας τους χωρίς να καταδικάζουν τα ανθελληνικά αμερικανάκια του DailyStormer, με αποτέλεσμα να επισφραγίζουν και αυτοί διά της σιωπής τους ΕΜΜΕΣΩΣ (και δίχως να το γνωρίζουν οι Έλληνες πατριώτες) τη συμφωνία με τους σλάβους χάριν μιας αόριστης "αδελφοσύνης μεταξύ των Λευκών Ευρωπαίων"...!


Με βάση όλα τα παραπάνω, ακολουθούν δύο απλά ερωτήματα προς την Χρυσή Αυγή:

 • Συναναστρέφεται όντως το κόμμα με την προαναφερθείσα αμερικανική οργάνωση και τον αρχηγό της, και αν ναι γιατί δεν έχει διακόψει κάθε είδους επαφή έπειτα από τη θέση που πήραν ΚΑΤΑ της χώρας μας για τη Μακεδονία;

 • Γιατί το κόμμα δεν έχει καταδικάσει δημοσίως και με επίσημο τρόπο την οργάνωση αυτή με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα ενώ είναι πλήρως ενήμερη για τα τεκταινόμενα;

Εμείς από την μεριά μας πρέπει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ΔΕΝ προτιθέμεθα να αφήσουμε το θέμα να περάσει απαρατήρητο έως ότου πάρουμε απάντηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε επίθεση στην Χρυσή Αυγή. 


Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι ότι το ζήτημα της Μακεδονίας μας δεν χαρίζεται και δεν προσφέρει ασυλίες σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Όλοι οφείλουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και τους λόγους τους, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Ο ιδρυτής του DailyStormer σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής:

cdn-images-1.medium.com/max/960/1*nlwKzaAStQFmqXHZLTmt1A.jpeg

 https://cdn-images-1.medium.com/max/960/1*nlwKzaAStQFmqXHZLTmt1A.jpeg

Maskoforos


ΠηγήWhat in the World are These Greeks Rallying For?


Roy Batty
Daily Stormer
February 7, 2018


The biggest rally in Greece’s modern history was held this Sunday. I totally missed it. It’s not like it really made world headlines, so whatever.
But what’s worth pointing out is what these greeks were rallying for.

Was it to protest niggers and dune coons flooding their country? No, of course not. It was to protest the government recognizing Macedonia as “Macedonia” – basically some legalese concession on the name that they gave them.

 Macedonians believe that they are modern historical heirs of the ancient state of Macedonia, but Greeks don’t think so.

In other words, it’s literally a “we wuz Alexander the Great” rally.
Now, I know that people are squeamish and skittish. I know that often times, people struggle to explicitly say what they believe or rally directly behind a clear cause that is controversial. I know that people often prefer implicit displays to explicit ones.

I know that, okay?

But honestly, if this isn’t the most pointless, bullshit, little petty squabble that I’ve ever heard of, idk what is. It’s so absurd – especially on the backdrop of White Genocide – that it proves to me that we truly do live in Clown World.

I don’t give a flying fuck if Macedonia is actually comprised of the historic Macedonian people. That’s something for bookworms and nerds to settle amongst themselves. It is not something worth marching in the streets for.

And neither is the result of a Superbowl cause to march in the streets, but that’s another article.
Every single Greek in that march is a giant pussy, unable to focus on the very real problem at hand that is the complete eradiacation of White culture. Some land-locked Slavs to the north who can barely even hold off the Albanians are NOT the problem.

Shit, if they’re so concerned about these Slavs not being true Macedonians, why are they not concerned about all the Africans that now have Greek citizenship?I GUESS THEY ARE GREEKS THOUGH, HUH?Fucking hell, man. 

The Jews have done a number on our people.

And the way things are going in Greece, there are going to be more Turks and Africans than Greeks left there soon.

I wonder if they will care so much about what name Macedonia chooses for itself then?πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

18 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ Χ.Α. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ , ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποια προπαγάνδα;;
   Ίσχυει όσα γράφει το ΆΡΘΡΟ.
   Πάρτε το χαμπάρι, η Χ.Α. έχει προδώσει την Ελλάδα κι ακόμα τους ψηφορόρους εδώ και 6,5 χρόνια, ψηφίζοντας 70% Μνημόνιο και είναι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, πράγμα που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! Δεν έπρεπε να ζητάει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
   Προδότες ΟΛΟΙ τους μέσα την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!
   ~Δημήτρης~

   Διαγραφή
  2. Ψήφισε μνημόνια η χρυσή αυγή;Τι θα πει 70%;Τα μνημόνια ή τα ψηφίζεις ή όχι.Το δημοψήφισμα δεν το θέλουν οι μπολσεβίκοι διότι γνωρίζουν το αποτέλεσμα που δεν τους συμφέρει γι αυτο κινήθηκαν με αυτό τον πονηρό τρόπο για να περάσουν την συμφωνία.

   Για ένα σοβαρό εθνικό θέμα κανείς δημοψήφισμα.Δηλαδη οι Σκοπιανοί είναι πιο δημοκράτες που θα κάνουν;Δεν σας κάνει εντύπωση που ούτε ο Κούλης κάνει λόγο για δημοψήφισμα;Όσοι το αποφεύγουν είναι εκ του πονηρού.

   Διαγραφή
 2. Τελικά υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τις περιφερόμενες αγχόνες στις διαμαρτυρίες ..Θα πέσει πολύ συνωστισμός στα ικριώματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν κρεμαστεί ο πρώτος, δεν θα υπάρξει σταματημός...

   Διαγραφή
  2. Αλλα τι κομματοσκυλο;
   Μ' ενα κομματι ναααα με το συμπαθειο.....

   Διαγραφή
 3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ!!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

  ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.

  ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

  ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στοιχεία παραθέτω... από κει κι ύστερα, ο καθένας, με το μυαλό που διαθέτει, ας σκεφθεί κι ας αποφασίσει.

   Διαγραφή
 4. DailyStormer: "protest the government recognizing Macedonia as 'Macedonia'.”
  Do you think it is wise to demonstrate your illiteracy worldwidely? Why don't you ask the 374 American Professors of History and Archaeology who signed the famous letter to Obama in 2009 stating categorically that in ancient times the area of Skopjie was called Peonia and has nothing to do with Ancient Macedonia? Or, do you accept the stupidity of the argument that whatever place Phillip or Alexander the Great conquered, such as India, can be called "Macedonia"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την στάση της Χ.Α δεν θα την μάθουμε ποτέ σε πολλά,αφού την έχουν αποκλεισμένη από τα τηλεοπτικά καναλια εδω και χρόνια.Γι αυτό και έχει αποκτήσει σκληρό πυρήνα φανατικών φίλων μόνο και μόνο για αντίδραση στον αποκλεισμό που της κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΧΑ-Σωρας-Λυγερος. Η Αγια Τριας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όταν έλεγε η χ.α δουλειά μόνο για Έλληνες εννοούσε δουλειά με 17 ευρώ μεροκάμματο.
  Όταν μοίραζε τρόφιμα μόνο σε Έλληνες ήταν σαν να έλεγε "δεν θα σηκώσετε κεφάλι ποτέ και θα εξαρτιέστε απ΄την ελεημοσύνη μας" χα
  Όταν ψήφιζε παρέα με τους υποτιθέμενους αντιπάλους μνημονιακά μέτρα ( τα λέει κι ο Λεβέντης φόρα παρτίδα ) δήλωνε πίστιν και υποταγήν.
  Αμ τι; Χ.α. να ξεβρωμίσει ο τόπος; Αμ δε, να ξανάβρωμίσει ο τόπος είναι το σωστό.
  Άνtε θα κεράσουν και φον-τανάκι
  Astillais

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως κυβερνάει η χρυσή αυγή και δε το ξέρουμε;Και ποιος τον πιστεύει τον Λεβέντη;Αλλος απατεώνας κι αυτός.Έπιασε το θέμα της Μακεδονίας τώρα γιατί στην ουσία η Θεσσαλονίκη τον ψήφισε,ενώ πρώτα έλεγε άλλα.Μπαγαποντιδες όλοι τους.Μονο να εκλεγούν τους νοιάζει.Ψευταραδες.Λεβεντης τώρα...Η Γερμανική πρεσβεία δεύτερο σπίτι.

   Εδώ που φτάσαμε ισχύει το μη χείρον βελτιστον.Πιαστε ένα ένα τα κόμματα.Δειτε πρώτα ποιοι ψήφισαν μνημόνια,ποιοι πουλάνε την Μακεδονία,ποιοι ψηφίζουν νόμους για γκέϊ και κάντε το ξεσκαρταρισμα πρώτα με αυτούς.Δηλαδη Σύριζα,Ανελ,Νδ,Πασοκ,ποτάμι,λεβέντη.

   Όλοι αυτοί είτε ψήφισαν μνημόνια είτε πουλάνε την Μακεδονία είτε ψηφίζουν αντιχριστιανικούς νομους,ειτε όλα μαζί.Οποτε μην τους καθαγιαζετε γιατι τα σκ@τ@ δεν γινονται ψωμί.Πιαστε πρώτα αυτούς εκεί που πρέπει,στείλτε τους εκεί που αξιζει και έπειτα να συζητήσουμε για τους υπόλοιπους.

   Διαγραφή
 8. Μαθαινουμε για αλλα καλουδια δηλαδη
  Η εκλογικη βαση του Τραμπ, του κολλητου των Σιωνιστων, ειναι οι Αμερικανοι ακροδεξιοι...
  Κι οτι δεν εχουνε μονο διεθνη κολλητηλικια με ακροδεξιους Γερμανοναζι (στην πλειοψηφια τους χουλιγκανους μπεκρουλιακες), αλλα εφτασε η χαρη τους και περαν του Ατλαντικου
  Όπως μεχρι προτινος δεν ειχανε στο προγραμμα τους Γερμανικες αποζημιωσεις και μετα απο πολυ κραξιμο τις συμπεριελαβαν, ετσι θα κανουνε κι εδω καποια κινηση ελιγμου
  Στο Μακεδονικο ειναι ξεκαθαρη η σταση τους :
  ξεφτιλησαν την Εθνικη θεση για επεμβαση στρατου ή οποιων αλλων μπορουν, απεναντι σ΄αυτη την προδοτικη χουντα κι ο μεν Μιχαλολια και οι εσω δηλωσαν αντιθετοι στην θεση Μπαρμπαρουση, πιστοι του "δημοκρατικου" τοξου, ο δε Μπαρμπαρου πληρη υποταγη στην "δημοκρατικη" νομιμοτητα
  Αμφοτεροι προσκυνησαν και μας λενε τι εχουνε υπογραψει να εφαρμοσουνε ΟΤΑΝ θα κυβερνησουνε (ποτε)...και χεστηκε η φοραδα στ΄αλωνι..να δεις τι υπεγραφαν καποιοι αλλοι πριν γινουνε κυβερνηση
  Αμφοτεροι στριψανε δια της γραβατας στην βόλεψη, συνεχιζοντας να αναγνωριζουνε ως Εθνικη Συνελευση την συναξη προδοτων στην οποια (παρακαλωντας) συμμετεχουνε.
  Για οσους τρωνε και το παραμυθι περι σχεσης αυτης της χουλιγκανικης οργανωσης με τους Αρχαιους Ελληνες, ας σκεφτουνε τι θα εκανε στην θεση τους ο Λεωνιδας ....
  Μαλλον μπερδεψαν τους 300...
  Στον δρόμο, τωρα που χρειαζεται, είναι πια μονο καποια μεμονωμενα παλικαρια, που ξεγελασμενα τους ακολουθουνε

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
  ΤΗΝ ΘΕΛΙΣΗ ΤΟΥ 86% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΗΕ ΝΑΤΟ ΕΟΚ ΚΤΛ http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistolh-desmeush-n.-g.-michaloliakou-pros-tous-diethneis-organismous-gia-t . ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΕΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΗΛΩΣΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

  Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

  Ως Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα, όπως το αποτέλεσμα αυτό διαμορφώθηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δηλώνω ρητά, πως, εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό υπό την ονομασία “Τελική Συμφωνία για την επίλυση των διαφορών που περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας” που υπέγραψαν την 17η Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, οι υπουργοί των Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων Ν. Κοτζιάς και Nikola Dimitrov αντίστοιχα.

  Το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος θεσπίζει στο άρθρο 1, ότι “2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα”.

  Το περιεχόμενο της συμφωνίας που υπεγράφη, πέραν της απόδοσης του ιερού ονόματος «Μακεδονία» στο κρατιδίο των Σκοπίων, αναγνωρίζει στους σκοπιανούς «μακεδονική» εθνότητα/ταυτότητα και «μακεδονική» γλώσσα, που αποτελούν τη ρίζα του σκοπιανού αλυτρωτισμού, με αποτέλεσμα να συντηρείται και ενθαρρύνεται εκ νέου ο σκοπιανός αλυτρωτισμός και οι υφέρπουσες εδαφικές και επεκτατικές βλέψεις εκ μέρους της γείτονος χώρας. Για τους λόγους αυτούς η συμφωνία αντιστρατεύεται τις θεμελιώδεις αρχές της διεθνούς έννομης τάξης, και πιο συγκεκριμένα τον σεβασμό της κρατικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

  Περαιτέρω, η μεθόδευση της επονείδιστης συμφωνίας αποτελεί μια συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή, επί της ουσίας, αν όχι και στον τύπο.

  - Η κυβέρνηση, που δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Λαού, υπόγραψε μια συμφωνία την οποία δεν θα φέρει στη Βουλή, παρά μόνο όταν τα αποτελέσματα της θα είναι μη αναστρέψιμα, και πιθανώς δεν θα βρίσκεται πια στην εξουσία –δεδομένου ότι προϋποθέτει την ολοκλήρωση της διαδικασίας από τη πλευρά των Σκοπίων– και ενώ, ο κυβερνητικός εταίρος ισχυρίζεται ότι είναι ενάντια στη συμφωνία!

  - Παρακάμπτονται και αγνοούνται οι διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, οι οποίοι μέσω μαζικότατων και ογκωδέστατων ειρηνικών συλλαλητηρίων στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της ελληνικής επικράτειας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του στο περιεχόμενο της συμφωνίας.

  - Το Σύνταγμα μας, προβλέπει στο άρθρο 44 παρ.2 την προκήρυξη δημοψηφίσματος «για κρίσιμα εθνικά θέματα» ως υπόδειξη της λαϊκής βούλησης. Δεδομένου ότι πηγή όλων των εξουσιών είναι ο Λαός (αρ.1 Σ) και θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία, καθίσταται σαφές ότι ο Λαός θα πρέπει να έχει τον κύριο ρόλο για ένα κρίσιμο θέμα που αφορά την κρατική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

  Η κυβέρνηση αρνείται τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα (όπως θα γίνει στο γειτονικό κράτος), προκειμένου να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός εάν επιθυμεί την παραχώρηση της ονομασίας «Μακεδονία» για την ονομασία του γειτονικού κράτους. Συνεπώς, ο Ελληνικός Λαός στερείται του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματός του να αποφασίζει για το ζήτημα των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας.

  Για τους λόγους αυτούς, η συμφωνία για το σκοπιανό που υπεγράφη, παραβιάζει τη λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα της χώρας και αντιστρατεύεται το εθνικό συμφέρον και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, θεωρώ δε υποχρέωσή μου έναντι του Ελληνικού Λαού και του Έθνους, να δηλώσω ρητά, πως, εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό.

  Μετά τιμής,

  Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
  Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistolh-desmeush-n.-g.-michaloliakou-pros-tous-diethneis-organismous-gia-t#ixzz5JdxLG6Ia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κυβερνηση η χ,αυγη;;;....ναι μαλιστα...και μετα ξυπνησε ο μιχαλολιακος....ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ