Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Ανοιχτή επιστολή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ προς τους Διοικητές Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης: "ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ Ν' ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ... ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ"!Προς την Δ/νση Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


Κύριοι διοικητές


Κάπου πήρε το μάτι μου, την εντολή που έδωσε αυτό το "ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ", που φέρεται ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, να συλληφθούν όσοι "τραμπούκησαν"(!!!) το έτερο "ΚΑΘΑΡΜΑ", που λέγεται Γιάννης Μπουτάρης και φέρεται να είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ η αλήθεια είναι πως  εχθές δέχθηκε την ... "αγάπη" των Θεσσαλονικαίων.


 Διάβασα και για τις διαταγές που έδωσαν ο τουρκοεβραίος πρωθυπουργεύων, αλλά και η ετέρα "λινάτσα των γλειφτών των πολιτικών γραφείων" (αυτό, δεν το λέω εγώ, το έχει πει στρατιωτικός με ανοιχτή επιστολή του) και πολιτικός σας προϊστάμενος, να ανακαλυφθούν και να συλληφθουν πάραυτα οι συμμετέχοντες στον "τραμπουκισμό"(!!!!!!!!!!!!!!!) κατά της "λούγκρας"... συγνώμη, κατά του γεροσκουλαρικάκια φιλότουρκου, φιλοεβραίου, φιλοτιγκιτάγκα δημάρχου Θεσσαλονίκης...Καλέ, κοιτάξτε πως αγκαλιάζει τρυφερά την ... ξεφωνημένη....
Κοιτάξτε και τα βραχιολάκια του Μπουταροπουστρολάγνου, πως γυαλίζουν!
Πώς λέει ο λαός... "το γυαλίζει το πόμολο"... "την κουνάει την αχλαδιά"... "τον φυσσάει τον κουραμπιέ"... άη γειά σας... αυτό ακριβώς...
Διάβασα και για τον αποτροπιασμό σύσσωμου του πολιτικού κόσμου και της προεδρικής μαριονέτας... ξέρετε καλέ... αυτού που καθόταν σαν υπηρέτρια να το πω;;;... χαμηλοβλεΠΟΥΤΣΑ να το πω;;; ... μιξοπαρθένα να το πω;;;... "πασά μου όλα τα γούστα σου υπηρετώ", να το πω;;;... μπροστά στον σουλτάνο, όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα προσκεκλημένος του πρωθυπουργεύοντος συντοπίτη του.... 


Διάβασα και τις δηλώσεις του άλλου από την ευρωβουλή, του Σοροπληρωμένου, καλέ, και δεν σας κρύβω πως μ' έπιασε μια διάθεση να ξεράσω, αλλά τελικά δεν ξέρασα... και ξέρετε γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ... ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "απ' εξω άνεση κι από μέσα χέσιμο"...

Προφανώς, δεν έχετε δει ποτέ, ΠΡΟΒΑΤΑ να γίνονται ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!Κύριοι Διοικητές,

Προφανώς γνωρίζετε πως αυτό "ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ" που φέρει το όνομα ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, πολλάκις προκάλεσε με την στάση του, τις δηλώσεις και τις ενέργειές του, όχι μόνον τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλαδας.

Και επειδή ενδεχομένως η μνήμη σας να μην είναι και τόσο καλή, ας σας την φρεσκάρω, πριν διατυπώσω πιο αναλυτικά, τα του τίτλου της ανοιχτής επιστολής μου προς Υμάς.

Υποθέτω πως θα ενθυμείστε, πως ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, την εκπομπή «Happy Day» αποκάλεσε "ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, όσους θεωρούν ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!" (εδώ) το σχετικό λινκ καθώς και σε δεκάδες άλλα blogs και ιστοσελίδες,λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αυτοί που τσιρίζουν και λένε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» δεν είναι «μακεδονομάχοι», είναι χαζοί και αμόρφωτοι και το λέω αυτό χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό"
Πάρτε και τα βιντεϊκά συνδεσμούλια εδώ κι εδώ, για να μην τα ψάχνουν τυχόν οι... "ρουφιάνοι" σας και ...."δεν τα βρίσκουν"...

Μήπως να σας θυμίσω, κύριοι Διοικητές, τις δηλώσεις του για τους Έλληνες σε σχέση με την λατρεία του για τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ;

Είχε δηλώσει λοιπόν "Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ" ο Μπουτάρ πασάς:

«Χ@στηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ»

Κι επειδή πάλι δεν θέλω να σας κουράσω να ψάχνετε για τη σχετική προκλητική, απαξιωτική, ανθελληνική δήλωση αυτού του "ΚΑΡΙΟΛΗ", σας δίνω και τον συνδεσμούλη... (εδώ)... δείτε κι εδώ...  

Θα βρείτε όμως κι ένα ακόμα βίντεο, στο τέλος της ανοιχτής μου επιστολής...

"Χεσμένους" τους  έχει αυτός ο μπεκρής οβριολάγνος, τους ΄Ελληνες; 
Τον ξέχεσαν λοιπόν κι αυτοί... και πολύ καλά έκαναν...
Δηλαδή, όταν προσβάλει και βρίζει τους προγόνους τους, τι έπρεπε να κάνουν;;;

Δηλαδή, αν κάποιος μιλούσε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους γονιούς σας, εσείς, τι θα κάνατε;;;
Θα τον παίρνατε αγκαλίτσες και θα κάνατε ... γλωσσοφιλάκια;;;

Μέχρι και ο σκύλος, ο μάγκας, ο αλήτης,  ο αράπης, ο τάμ ταμ ταμ, που έλεγε και ο αείμνηστος Ζαμπέτας, τον κατούρησε!Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ.

 

Είναι το ίδιο ΚΑΘΑΡΜΑ, που το 2015 εμπόδιζε τις συγκεντρώσεις για  τον εορτασμό Μνημης των Ποντίων!
Όχι.. δεν σας κάνω πλάκα... πάρτε και τον συνδεσμούλη, που λέει και το φιλαράκι μου ο Λευτέρης, για να το επιβεβαιώσετε... (εδώ)

Είναι το ίδιο "ΚΑΘΑΡΜΑ" που όπως σας έγραψα και πιο πάνω, είχε δηλώσει πως "χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ποτέ δυνατόν, να μην ξεχειλίσει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ  και να μην ξεσπάσει Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, από τους απογόνους ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΝΤΟΝΜΕΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, όταν αυτή η "ΛΟΥΓΚΡΑ", θέλησε να παραστεί στις εκδηλώσεις των Ποντίων στην πιο μεγάλη ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ;;;Είναι το ίδιο "ΚΑΘΑΡΜΑ", που δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι θα πρέπει να αλλάξει το όνομα του ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Είναι το ίδιο "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ", που θέλει ... ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Φαίνεται... κάνει μπαμ το πράμα, πως γουστάρει τραβέλια...
 

Είναι το ίδιο " ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ",που δήλωσε πως θα παραχωρήσει ως δήμαρχος, χώρο για τζαμί, για μνημεία Εβραίων και Τούρκων και θα κάνει αποτεφρωτήριο, όταν δεν παραχωρεί δημοτικούς χώρους, για ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ... όταν πολύ καλά γνωρίζει πως η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!

 Είναι η ίδια "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ", που πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!
Είναι η ίδια "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ", που δηλώνει πως τα σπίτια των ΕΛΛΗΝΩΝ που θα χάνονται στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΘΑ  ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Δηλαδή, αν αύριο, εσείς χάσετε το σπίτι σας, σε πλειστηριασμό, θα γνωρίζετε πως ο μπουτάρ-πασάς, θα το δώσει στους ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ! ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δηλαδή, το σπίτι του πατέρα σας, της μητέρας σας, το σπίτι που κτίσατε με αγώνα και ιδρώτα, θα το πάρουν τα "ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ"!

ΡΕ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΥ!
Είναι η ίδια "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ", που φόρεσε κιπα και δήλωσε υποταγή στους προαιώνιους εχθρούς του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, τους ΟΒΡΙΟΥΣ.


Στον Θεό που πιστεύετε... αν πιστεύετε σε κανέναν σωστό Θεό και όχι αυτούς της Πανθρησκείας, είναι λόγια και έργα αυτά, ενός ΕΛΛΗΝΑ και μάλιστα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ;;;

Είναι λόγια αυτά, που μπορούν ν' αφήσουν αδιάφορο όποιον κι όποια νοιώθει βαθιά μέσα του/της ΕΛΛΗΝΑΣ κι ΕΛΛΗΝΙΔΑ;;;
Κι όμως τα ξεστόμισε ένα "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ" που ξεφτιλίζει με τα έργα και τις ημέρες του το γεροντικό σαρκίο του με σκουλαρίκια  και βραχιόλια ωσαν τσίρκουλο (!!!), ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!Ακούστε κύριοι διοικητές της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,

 

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ Ν' ΑΓΓΙΞΕΤΕ ... ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ  ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ "ΛΟΥΓΚΡΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ  ΣΠΙΛΩΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ" ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ.


Εχθές, πήρατε μια μικρή σε δοσολογία γεύση, της ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΜΗΝ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΣΗ!

Διαβάστε προσεκτικά τις ενδείξεις που γράφει το φαρμακευτικό κουτί "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και κυρίως τις ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ του φαρμάκου...

ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Φιλική παραίνεση, κύριοι Διοικητές της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...
Φιλική παραίνεση... γιατί συμβουλές, δεν δίνω...
ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, γιατί θα αλλάξουν οπτική γωνία θέασης των ... ραδικιών... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ!

Και στοιχηματίζω πως δεν θα θέλετε καν να μάθετε...Καλλιόπη Σουφλή
“Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες… "
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

59 σχόλια:

 1. Για οσα παιδιά του Ρουβίκωνα γνωριζει.... μίλησε ο Τσιπας...
  Αυτούς θα στείλει στην Αδικαιοσυνη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαζέψτε το παρακράτος. https://i.imgur.com/tjgwjTS.jpg

  ----------------------------------------
  Οι ποντιακές οργανώσεις τι έπραξαν εναντίον του κυρίου αυτού που εκστόμισε.."I don't give a shit if he killed Greeks". εκτός από συμπόσια και χορούς πρέπει να πράττετε και τα αυτονόητα.

  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Τεύχος Α΄, Αρ. φύλλου 32/11 Μαρτίου 1994.
  Η 19η Μαΐου καθιερώθηκε ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων με το Νόμο 2193/1994.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ . θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα αύριο το πρωί
  https://www.news.gr/ellada/article/1107386/sillipsis-eginan-i-dio-prosagoges-gia-tin-epithesi-ston-boutari.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πως τους βρηκαν ομως αμεσως ε;Ειδες οι νεοταξιτες αστυνομικοι;Αμα θελουν να τιμωρησουν τον λαο που αντιδραει...τους δικους τους στα Εξαρχεια τοσα χρονια που τα κανουν λαμπογυαλο ακομα να πιασουν εναν.

   Διαγραφή
  2. και τους κακοποιους τους πιανουν και σε λιγο τους αφινουν !! αβγανους πακιστανους για λιγο τους πιανουν κι μετα ξου

   Διαγραφή
  3. Για να παει ο λαος να την φυλαει εξω απο τα σπιτια δικαστων και εισαγγελεων;Να δεις;Να τρωνε ενα χερι ξυλο να δεις μετα εαν ξανατολμησουν να δικασουν Ελληνα.Αλλα ξυλο ε;Οχι τα χαδια που χαρισανε στον Μπουταρη;

   Διαγραφή
 4. Πόπη, πιο άρτια και μεστή επιστολή δεν θα μπορούσες να συντάξεις. Συνέπτηξες μέσα σε λίγες γραμμές τα διαχρονικά εγκλήματα αυτής της εθνολέθριας περσόνας του συστήματος ονόματι Μπουτάρης και την συνακόλουθη αηδία, απέχθεια αλλά και οργή που διέπει όλους όσοι έχουν έστω και την ελάχιστη συνείδηση και συναίσθηση του τι τεκταίνεται εις βάρος της πατρίδας μας.

  Στους Ρουβίκωνες και τα άλλα αναρχοειδή που περιφέρονται ανά την επικράτεια με περίσσιο τσαμπουκά, το πολιτικό σύστημα και η δικαιοσύνη κάνουν τουμπεκί αλλά εκείνοι είναι δικοί τους ελεγχόμενοι, φοβούνται και επιθυμούν να καταστείλουν όσους δεν ελέγχουν, προς παραδειγματισμόν.

  Δηλαδή τί περιμένουν να μάς εξανδραποδίζουν και να μας ξεφτιλίζουν άοκνα και ανελέητα κι εμείς να τούς συμπεριφερόμαστε πολιτισμένα;;Αν δεν μας σέβονται και δεν μάς υπολογίζουν θα πρέπει να μάθουν να το κάνουν κάποια στιγμή έστω και με τον άσχημο τρόπο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρύσα, επιβάλεται και οι πραίτωρες του Συστήματος, να πάρουν το μήνυμα, γιατί δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
   Είναι κι αυτοί πλέον μέσα από τέτοιες ενέργειες, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.
   ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
   ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΔΟΠΟΡΟΒΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
   ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΒΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ.ΜΠΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

   Διαγραφή
 5. ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΊΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!
  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που είδατε βία?
  Συνωστισμος ήταν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έρχονται κρεμάλες 🕛🌒 για όσους δεν προλάβουν 🚡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου 2018 - 8:48 μ.μ.


  ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

  ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ .......


  ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ !


  ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ .............  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΑ


  ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ( Κ ) ΜΠΟΥΤΑΡΗ .....................


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ..................


  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι μπάτσοι πάντα εκτελούν εντολές. Αυτή είναι η φύση τους. Αυτοί μπορούν να συλλάβουν ακόμα και τα παιδιά τους στο "όνομα της υπηρεσίας".

  Θα ήταν πολύ καλύτερο αν αυτοί που ΚΑΛΩΣ την έπεσαν στον Μπουτάρη, να το έκαναν με τα πρόσωπα καλυμμένα προκειμένουν να μην εκτεθούν. Δεν κάνεις τέτοια πεσίματα με εκτεθειμμένη την φάτσα σου.
  Λίγο περισσότερο προσοχή, για να μην τραβιέται κόσμος χωρίς λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου 2018 - 9:07 μ.μ.


   ΣΩΣΤΑ .............

   ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ

   ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ

   ΕΛΕΓΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:

   ΩΡΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ - ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ

   ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


   Διαγραφή
 11. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου 2018 - 9:00 μ.μ.


  https://1.bp.blogspot.com/-EICWq_zaoRI/WwGEpOX-66I/AAAAAAACs38/6VlSKYujQSEbPr6XanY_EJZpM-jZaGg9QCEwYBhgL/s640/AAAA%2BANTISTASH.JPEG


  ΤΟ - Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε -


  ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....................


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


  ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ! !

  ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !


  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ

  Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΙΔΑ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΜΟΥΣΑ
  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΕΦΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με τιμούν τα λόγια σου, Έφη, αλλά όπως λέω και το πιστεύω αληθινά, καταντήσαμε εμείς, ο περήφανος λαός, να χειροκροτάμε τα αυτονόητα.

   Για μένα πάντα ήταν αυτονόητος ο αγώνας υπέρ της Πατρίδας μας.
   Φυτεύτηκε γονιδιακά από τον πατέρα μου στην ύπαρξή μου.
   Γι αυτό, θα κρατήσω κι εγώ αυτό το σχόλιό σου, και θα του το ψυθιρίσω στην επιτύμβια πλάκα που φέρει το όνομά του στην διπλανή πλατεία ότι δεν τον πρόδωσα στις Αρχές και στις Αξίες με τις οποίες με ανέθρεψε και μου κληρονόμησε...

   Σ' ευχαριστώ

   Καλλιόπη Σουφλή

   Διαγραφή
  2. @9.54, γιατί αναστενάζετε;
   Μήπως σας έτσουξε το σχόλιο της Έφης, στην υπόφυσή σας;;;
   Ή μήπως είστε μισογύνης;;;
   ΄Οτι κι αν είστε, δεν πειράζει... περαστικούλια... και για το τσούξιμο, βαζελίνη... θα σας ανακουφίσει.
   Αλλά όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα παίρνουμε αριστερά κεφάλια, η βαζελίνη, δεν θα σας σώσει...

   Διαγραφή
  3. Απλα ενα ωχ ηταν. Δεν υπονοουσα τιποτα.
   Αλλα να, το μετριοπαθες σχολιο της Εφης για σας θα μπορουσε να οδηγησει σε παρεκλινουσες ατραπους. Δυο κοριτσια μονα τους, να αυτοθαυμαζει η μια την αλλλη ....δεν ξερουμε που θα σας οδηγησει.

   Διαγραφή
  4. Όχι και δεν υπονοούσατε, αφού αυτό ακριβώς υπονοούσατε...
   Τόση χυδαιότητα σκέψης, μόνον σε άρρωστα μυαλά και σε ψυχοπαθείς ταιριάζει...
   Μάλλον θα συμμετάσχατε στα gay parade του Μπουτάρη...
   Οι παρεκλίνουσες συμπεριφορές, δεν μου ταιριάζουν...
   Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου.

   Διαγραφή
  5. Φτου.Εχασα τον γαμο και εχω τρεις καφετιερες σπιτι.

   Διαγραφή
  6. Να τις βάλετε εκεί που... ξέρετε!

   Διαγραφή
 13. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..ΗΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ,ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ....η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ..ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΝΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ..ΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ...ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21..ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..ΕΛΛΗΝΕΣ..Ω ΕΛΛΗΝΕΣ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ..ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ...ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

  https://www.youtube.com/watch?v=01kngihl8DQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου 2018 - 10:47 μ.μ.


   ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ !

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

   ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !

   ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ !

   ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΒΛΕΦΑΡΟ ..............

   Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !

   Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ........

   ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΦΗΜΕΡΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΜΕ

   ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΡΤΗ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΓΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ …………….

   ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ .

   ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ,

   ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,

   ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ………….

   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ,

   ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ !

   ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !

   ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ !

   ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ , ΟΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ή ΕΦΟΔΙΑ

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,

   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ …….

   ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ

   ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ……………..

   ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΟΡΔΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ

   ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ Η ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ

   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ !

   ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ …………….

   Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ! Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ !

   ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ! ! !

   ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ….

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,

   ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ! ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ ! ! !
   .
   https://odosdrachmis.gr/wp-content/uploads/2018/02/seferis-3.jpg
   .
   .
   ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !

   ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ
   ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ
   .
   Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ..................!
   .
   ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ. ! ! !
   .

   Διαγραφή
  2. Ελληνίδα γιαγιά, πολύ καλά τα γράφεις.
   Μόνο μια μικρή διόρθωση:
   Το "πότε θ΄θ' ανθίσουνε τούτοι οι τόποι..."
   είναι του Ν. Γκάτσου, όχι του Σεφέρη:
   http://ellinikahoaxes.gr/2017/12/08/pote-tha-anthisoune-toutoi-oi-topoi/
   Απο την μοναδική "Ελλαδογραφία"

   Ερευνητής

   Διαγραφή
 14. ΓΟΥΔΙ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Θα κινησουνε αμεσες διαδικασιες (όπως και εκαναν) κι αυστηρες ποινες, ωστε να μην τολμήσει καποιος αλλος/οι να αντιδρασουνε στο συστημα
  Πρεπει να σταθουμε διπλα στους Συνελληνες, καθως δυστυχως καποιοι δεν σκεφτηκαν καν να προφυλαχθουνε
  Να διοργανωθεί συγκεντρωση στην Θεσσαλονικη για αυτους, συν το Μακεδονικο
  Ας ειμαστε μονο 2-3 χιλιαδες, αλλα να μην μπλεξουμε με περιεργους που θελουνε αυτοπροβολη ή να κανουνε καποια προβοκατσια.

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Η Αντίδραση-κινητοποίηση για τον μπουτάρη ήταν άμεση, για τα δύο Παλληκάρια, που κρατούνται παράνομα 3 περίπου μήνες στη φυλακή υψίστης ασφαλείας των φίλων του μπουτάρη, πέρα από τα ευχολόγια και τις επισκέψεις, πότε θα αναληφθούν ουσιαστικές δράσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον ρουβικωνα δεν τον γνωρίζουν... Ποτέ δεν άκουσαν κάτι για αυτόν.
   Τα παλληκάρια μας, τους Πόντιους, αμέσως τους βρήκαν!
   Αισχος! Άθλιοι!
   Αλλά έρχεται και η σειρά τους!

   Διαγραφή
 17. Δυνατο ,πολυ δυνατο αρθρο κα Καλλιοπη,θα ημουν περιχαρης ,εαν ημουν στους τυχερους που του εριξαν τις μαπες,θα ημουν περιχαρης να βρισκομουν και εγω στις συλληψεις.ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ !ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ !ΑΝΤΕ ΝΤΕ !ΕΛΑΤΕ !ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ !ελατε ρε !ΜΑΣ ΗΡΩΠΟΙΕΙΤΕ!ΕΛΑΤΕ ΡΕ !ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΤΕ !ΕΛΑΤΕ ΡΕ !ΜΑΣ ΑΝΤΡΕΙΩΝΕΤΕ !Τοσκα ,ζιμπρε...γελασε και το παρδαλο κατσικι ,γελασε το πανελληνιο ,ακουστε ρε παλιοτομαρα !το καθηκι σας ,στην κατεχομενη πατριδα μας,ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ,τομαρια ..εχω χασει μελη της οικογενειας μου στην μικρασιατικη καταστροφη ,αοπλους και νεους και ηλικιωμενους και στα ΒΟΥΡΛΑ ΜΑΣ και στην ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΑΣ,ΜΙΑ ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ !ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΑ ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΣ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ....ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ;΄ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΜΕ !ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ !ΕΛΑΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ !ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ !ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ !!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ !στην μνημη των πολεμιστων παπουδων μου και ολων των πολεμιστων προγονων μου.Σαπια χαζαρικα κουφαρια ,κατουρημενοι οσφυοκαμπτες νενεκοι και πηλιογουσηδες,ΕΛΑΤΕ ! βλεπω τον ιδρωτα στην μαπα σας και τον καρυτσαφλο σας να ανεβοκατεβαινει,μυριζω τα κατουρημενα βρακια σας,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ειστε αχρηστο υλικο ,μπουχεσες !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΩ ΤΙΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΑΣ !Κατουρληδες ,φτου γαμω τα γαλονια σας,ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !Αριστομαχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου 2018 - 11:29 μ.μ.


  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ,

  ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ............

  ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ

  ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ................

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ !

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !


  ΑΠΛΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


  https://2.bp.blogspot.com/-eijX0jFDKjw/WGbkg7MRrJI/AAAAAAACSHU/EtiCTD7Ad1EdWBu33Zwg88p9R_hhDoVsgCLcB/s640/15073406_996854557126887_678108304910801656_n.jpg


  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εκτός απ' τα λοιπά κατορθώματα του ανδρός ( ; ), ψιθυρίζεται επίσης ότι έχει ή εκμεταλλεύεται αμπελώνες στα Σκόπια.

  Όχι μόνο θεωρητικώς ανθέλλην, αλλά καί πρακτικώς. Ολοκληρωμένες καταστάσεις, δηλαδή!

  Έχω πάνω από 15 χρόνια που δεν βάζω στο σπίτι μου τα κρασιά του. Ακόμη κι αν μου τα χαρίσουν, δεν τα θέλω ούτε γιά ποδόλουτρο. Στα σκουπίδια θα πάνε κατ' ευθείαν.

  Υγ: Αφήστε τους μπάτσοι να το προχωρήσουν το πράγμα. Αφορμή ζητάει ο κόσμος, να βγάλει τα ...δανεικά στην καμπούρα των πωλητικών. Μην του τη στερείτε!

  Τα καλύτερα έρχονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Έφαγαν τα λυσσακά τους οι πάσης φύσεως προδότες, προσκυνημένοι, Εθνικοί μειοδότες, τσιράκια της Νέας Τάξης, δοσίλογοι, καταδικάζοντας την προκαταβολή τιμωρίας που επέβαλε ο αγνός Πατριωτικός λαός, στο σκουλαρικοφόρο καθήκι. Τον αγάπησαν άραγε ξαφνικά; Μα αυτοί δεν αγαπάνε ούτε τη μάνα που τους γέννησε και ευχαρίστως θα τη θυσίαζαν προκειμένου να μη χαλάσει η βολή και το ραχάτι τους. Τότε γιατί; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι προσπαθούν να αποφύγουν τα ανάλογα που τους περιμένουν. Ηρεμήστε παιδιά, δεν χάνετε τη σειρά σας, ούτε θα αποφύγετε την τιμωρία σας. Έντοκη μάλιστα. Τι στιγμή που όπως μας καταντήσατε δεν έχουμε έλαιον ούτε για το καντήλι των προγόνων μας, αυταπατάστε αν νομίζετε ότι μας περισσεύει έλεος για σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ανάμεσα στην κρεμάλα, το τσεκούρι ή το παλούκωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ψιθυριζεται οτι κατεχει και αμπελωνα εις τας Γαλλιας. Πιστος συνεχιστης της παραδοσεως Μπεναρογια, Βενιζελου, Στεργιαδη (αμειληκτος διωκτης των Ελληνων στη Μικρα Ασια). Δεν θα ηταν δυνατον ως Εβραιος σιωνιστης να μην αισθανεται φιλος και αδελφος με τον επισης Ντονμε εβραιο ΚΕΜΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ
   ΑΠΟ TON ΡΟΤΣA`I`ΛNT

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

   ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΥ

   "ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ ΣΕ ΕΒΡΑ`Ι`ΚΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

   ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ,ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΦΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

   Διαγραφή
 22. Ξεχασατε την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ καφριλα που στηριζει τον Μπουταρη ....Δημοσιογραφοι ......αυτοι οι γλυφτες ειναι οι μεγαλυτεροι δοσυλογοι χειροτεροι και απο τους πολιτηκους ....στηνουν ακομη και ...κωλο και για λιγα ευρω . ΞΕΦΤΥΛΗΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ---- ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΟΥΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ....ΘΑΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΑΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΟΝΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Το λιοντάρι ξυπνά. Στο 0:24.

  https://www.youtube.com/watch?v=tYekLcveunw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ωραίο παιδικό παραμύθι: το λιονταράκι που έκανε σαν πρόβατο. Ώσπου μια μέρα ήρθε ένας λύκος. Στο 5:29.

  https://www.youtube.com/watch?v=M4Ijr3ClZN0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Γιατι δεν τον ρωταει καποιος σωστος δημοσιογραφος αν τολμαει να πει οτι χεστηκε αν ο Χιτλερ σκοτωσε ΕβραιουςΕκει θα μας αποδειξει ποσο large ειναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι; – Με αφορμή την επίθεση στον Μπουτάρη


  (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR)
  Τι ήθελες και πήγαινες, κ. Μπουτάρη, σε μια εκδήλωση για την οποία «χέστηκες»; Η εικόνα ωστόσο του ξυλοδαρμού ενός υπερήλικα από μια συμμορία μπρατσωμένων νεαρών, είναι αποκρουστική. Και το γεγονός ότι τέτοιοι υπάνθρωποι παρεισέδυσαν μεταξύ μας, μας ντροπιάζει. Αλλά και η δειλία των διοικήσεων των ομοσπονδιών, ΠΟΕ και ΠΟΠΣ, να καταγγείλουν τον Μπουτάρη για την απαίσια ύβρη του κατά της Γενοκτονίας μας, είναι επίσης αποκρουστική.

  Η πρεσβεία του Ισραήλ έσπευσε να δηλώσει τον αποτροπιασμό της για τη βία κατά του Μπουτάρη.
  Και είναι η μοναδική πρεσβεία που προέβη σε αυτήν την αποδοκιμασία ενώ –ανεξαρτήτως του ότι δεν πέφτει λόγος σε πρεσβείες να σχολιάζουν τέτοια γεγονότα– όφειλε να είναι η μοναδική που έπρεπε να σιωπήσει, διότι η βρισιά σε μια Γενοκτονία είναι βρισιά για κάθε Γενοκτονία, είναι βρισιά και για το ίδιο το Ολοκαύτωμα. Γιατί λοιπόν ήταν τόσο αναγκαίο να αποδοκιμάσει η Πρεσβεία μιαν –αποκρουστική, δεν το συζητάμε– επίθεση κατά ενός δημάρχου χυδαίου υβριστή, ουσιαστικά, και του Ολοκαυτώματος; Αναρωτιέμαι, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ θα τραβήξει το αυτί του πρέσβη του; Η διαφύλαξη άσπιλου του Ολοκαυτώματος πρέπει να βασιλεύει στους ηθικούς σκοπούς της ανθρωπότητας και δεν επιτρέπεται καμιά –ούτε και έμμεση– προσβολή του, ούτε και διά προσβολής άλλων γενοκτονιών.
  Τι να πεις και για την υποκρισία όλου του συστήματος, που εμφανίζει το «χέστηκα» του Μπουτάρη (για τη Γενοκτονία των Ποντίων) ως πολιτική θέση, με την οποία δικαιούμαστε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε αλλά όχι και να δέρνουμε. Φυσικά και δεν δέρνουμε, αλλά δεν φτάνουμε και στο σημείο να θεωρούμε πολιτική θέση την μεταβολή της Γενοκτονίας σε απόπατο του Μπουτάρη, όπου δικαιούται να κάνει την ανάγκη του.
  Και τελικά δεν χάνουν ευκαιρία και οι ηγεσίες των Ομοσπονδιών μας να δώσουν δείγματα της ευτελούς ποιότητάς τους. Είχαν ως προμηνύματα τις πράξεις βίας που συνέβησαν σε προηγούμενες εκδηλώσεις. Και δεν έκαναν τίποτα...
  Μήπως ήρθε η ώρα να τις κάνει πέρα η οργανωμένη βάση;
  Γιάννης Αποστολίδης
  Πρώην πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης
  http://www.pontos-news.gr/article/179394/ti-thelei-i-alepoy-sto-pazari-me-aformi-tin-epithesi-ston-mpoytari

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ίσως δεν καταλάβατε καλά κυρία Σουφλή … ότι οι μπάσοι … δηλαδή αυτοί οι τύποι που εσείς λόγω της σωστής διαπαιδαγώγησης σας τους αποκαλείται «κυρίους διοικητές», είναι οι κατεξοχήν υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
  Χμ, δήμαρχος … (μα τι λέω πάλι) … ούτε ο διάβολος δεν θα τον έχριζε αυτόν τον ανθρωπάκο δήμαρχο, μόνο οι Θεσσαλονικείς …. τα κατάφεραν …. Χα, χα, χα ….
  Και γιατί είναι υπεύθυνοι οι μπάσοι;
  Μα … διότι σε μια μέρα διαδηλώσεων και ένταξης είναι δυνατόν ποτέ να αφήνει η αστυνομία αφύλακτο τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ώστε να τον κυνηγούν … στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης;
  Προφανώς με τα γραφόμενα μου δεν υποστηρίζω τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος με τα κατορθώματα του θα έπρεπε να είχε πάψει προ πολλού να είναι δήμαρχος σε μια ευνομούμενη πολιτεία … αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η χρονική διάρκεια του κυνηγητού του …
  Και να μην υπάρχει μπάτσας στον δρόμο …
  Προφανώς όλοι τους τρέχουν αυτήν την για να γίνουν ορντίναντσες, έτσι και αλλιώς και στην αστυνομία ότι άχρηστοι θα ήταν ….. όπως δηλαδή αποδείχθηκε προχθές !!!!!
  Καλησπέρα σας . HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. HEIL GAP, χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσες σημεία ζωής.
   Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σου γράψω περισσότερα, αλλά σε παρακαλώ, στείλε μου το mail σου να μιλήσουμε, γιατι στο τελευταίο mail που σου έστειλα, δεν έλαβα απάντηση... ίσως έχεις αλλάξει.

   Καλώς ήλθες

   Διαγραφή
 30. Καλησπέρα κυρία Σουφλή. Συγνώμη αλλά δεν ανοίγω την ηλεκτρονική αλληλογραφία για δυο χρόνια. Πάντως σας διαβάζουμε ανελλιπώς στα αττικά σας νέα …. όπως διαβάζουμε και τον .Peri Majestic τον κόκκινο ουρανό και τον ΧΑΦΙΕΣ ….. και σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για την ενημέρωση που μας περιέχεται.
  Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας.

  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Συγχαρητηρια κυρια Σουφλη για το καταπληκτικο αρθρο.Οπως παντα και αυτη τη φορα τα λετε εξω απο τα δοντια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι λίγο πολύ, οι περισσότεροι πια, τα ίδια λένε... απλά εγώ τα μετέφερα σε τούτο δω το μετερίζι... το μετερίζι μου..
   Να είστε καλά.

   Διαγραφή
 32. Ρε Γιατί δεν τούς κρεμαμε έναν έναν καντε κάτι άς φτιάξουμε εστο έναν κρυφό στρατό αρχιδατων ελληναραδων και θα ακολουθήσουμε όλη για την δημόσια κρεμάλα των μπασταρδογενιματων πού εμείς πήγαμε να εμπιστευτούμε ΘΑΝΑΤΩΣ ΑΡΓΩΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ ΤΣΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΆΣΤΙΑΣ ΧΏΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Οι νεαροι συνΈλληνες διαπομπευονται ως οι χειροτεροι εγκληματιες, γιατί υπερασπιστηκαν τα Ιερά και τα Όσια της Πατριδας μας, απεναντι στον καθε προδοτη και θρασυτατο Μπουταρη.
  Επρεπε να λαβουνε βεβαια προφυλαξεις, αλλα το νεαρο της ηλικιας κι ο εντονος θυμος δεν τους εβαλε σ΄αυτη την διαδικασια
  Το συστημα κι οι προσκυνημενοι-βολεμενοι λενε την δικη τους "ιστορια"
  Προφανως ο Κολοκοτρωνης που διεταξε "φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους" ειναι μεγαλος φασιστας για αυτους....και τωρα σε πολεμο ειμαστε
  Εμεις όμως οι Ελληνες ΤΊ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
  Είναι σαν να συνελαβαν οι εχθροι καποιους απομονωμενους στρατιωτες κι οι υπολοιποι (εκτος εξαιρεσεων) να τους παρατησαν στην τυχη τους
  Πολυ καλά τα διαφορα αρθρα εναντιωσης, αλλα δεν αρκουνε τα αρθρα
  Θα κανουνε συγκεντρωση συμπαραστασης στον Μπουταρη οι προδοτες και προσκυνημενοι...
  Εμείς δεν μπορουνε να κανουμε, έστω με αφορμή-εξαγγελια το Μακεδονικό ;
  Κι εκει να συμπεριληφθει η συμπαρασταση στους διωκομενους νεαρους και μοιραστουνε φυλλαδια με ολες τις δηλωσεις κι ενεργειες του Μπουταρη, οι οποίες θα επρεπε να διωχθούν αυτεπάγγελτα απο εισαγγελέα, με βάση τον "δικο" τους αντιρατσιστικο νομο ;
  Δεν χρειαζεται να βριζουμε (προδοτη, Τουρκοσπορο κ.τ.λ.) αλλα να παραθεσουμε απλως τα γεγονοτα και τους νομους
  ή μηπως δεν επρεπε να πανε καποιοι για συμπαρασταση στην δικη των νεαρων ;
  Ηγετες προφανως δεν εχουμε, αλλα απλα ας μαζευτουμε, χωρις ταμπελες
  Προσωπικα μενω Αθηνα, αλλα θα ανεβαινα για συγκεντρωση σαν αυτη που περιεγραψα ανωτερω
  και να ειναι ακομμάτιστη, χωρις καποια ταμπελα
  κι ας ειμαστε 2-3 χιλιαδες, δεν χρειαζεται παραπανω, ουτε να εχει την ταμπελα διαφορων ενωσεων, που τους βλεπουμε τωρα πως σιωπανε και λουφαξανε
  Δυστυχως αφησαμε τους Συνελληνες μονους

  Σταύρος

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. OΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
  ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
  OI ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Ν.Κοτζιάς: «Έχουμε ήδη συμφωνήσει με τα Σκόπια - Απομένει μόνο το όνομα»!

  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/688612_nkotzias-ehoyme-idi-symfonisei-me-ta-skopia-apomenei-mono-onoma

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΜΕΡΝΟ. ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ

  Οικονομία. Η χώρα καίγεται και εσείς ασχολείστε με τον μεθύστακα του Σόρος. Γράφετε και θεωρίες, αμπελοφιλοσοφίες. Κοιμάστε όρθιοι.
  Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
  http://zcode-gr.blogspot.gr

  Αόρατη πόλη θα κάνουν τα Τουρκικά F35 σε μια νύχτα την Αθήνα. Η κρατική κατά της Ελλάδας τρομοκρατία εντός ΝΑΤΟ με πλάτες ΗΠΑ συνεχίζεται. Ουκρανοποίηση.
  Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

  http://zcode-gr.blogspot.gr/2018/05/f35_23.html


  Το «Τufan» απειλεί το Αιγαίο: Το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο της Τουρκίας γίνεται πραγματικότητα. H Toυρκία όχι μόνο κατασκευάζει πολύ σημαντικά οπλικά συστήματα αλλά προχωράει και στην δημιουργία όπλων που θα δράσουν σε μελλοντικά πεδία μάχης.

  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/688628_tufan-apeilei-aigaio-ilektromagnitiko-pyrovolo-tis-toyrkias

  ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ

  Οικονομία. Η χώρα καίγεται και εσείς ασχολείστε με τον μεθύστακα του Σόρος. Γράφετε και θεωρίες, αμπελοφιλοσοφίες. Κοιμάστε όρθιοι.
  Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
  http://zcode-gr.blogspot.gr

  Αόρατη πόλη θα κάνουν τα Τουρκικά F35 σε μια νύχτα την Αθήνα. Η κρατική κατά της Ελλάδας τρομοκρατία εντός ΝΑΤΟ με πλάτες ΗΠΑ συνεχίζεται. Ουκρανοποίηση.
  Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

  http://zcode-gr.blogspot.gr/2018/05/f35_23.html


  Το «Τufan» απειλεί το Αιγαίο: Το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο της Τουρκίας γίνεται πραγματικότητα. H Toυρκία όχι μόνο κατασκευάζει πολύ σημαντικά οπλικά συστήματα αλλά προχωράει και στην δημιουργία όπλων που θα δράσουν σε μελλοντικά πεδία μάχης.

  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/688628_tufan-apeilei-aigaio-ilektromagnitiko-pyrovolo-tis-toyrkias

  ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ ΣΤΗΝ Κα ΠΟΠΗ. Η ΓΕΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. "ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" "ΠΕΘΑΝΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΑΣΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΝ ΤΗ ΤΑΞΗ.

  ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Η ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΟΥΤΑΡ...

  ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...
  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ