Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΜήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον εχθρό, μήπως συμπράττουμε εμμέσως στα σχέδιά του, μήπως φοβόμαστε και δειλιάζουμε να το τραβήξουμε μέχρι το τέλος γιατί κατά βάθος επιθυμούμε να μετέχουμε σ’ έναν αγώνα αναίμακτο, χωρίς κόστος;; 
Δεν νομίζω πως χρειάζονται πρόλογοι στο εξαίρετο άρθρο της κ. Χρύσας Πολίτη, που ακολουθεί.
Θαρρώ  πως με πολύ ψύχραιμη φωνή, δείχνει σε όλους μας, το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αναλάβω τον άχαρο ρόλο να εκτραπώ από την κυρίαρχη καταγγελτική γραμμή που έχει διαμορφωθεί αυτές τις ημέρες σχετικά με την επίθεση στον κατάπτυστο συμμορίτη Μπουτάρη και εξηγώ αμέσως.

Πιστεύω ότι είναι άσκοπο και ανούσιο να αναλωνόμαστε αποκλειστικά σε στείρες καταγγελίες εναντίον των ανθελλήνων προδοτών και των πάσης φύσεως εγκληματικών ενεργειών τους εις βάρος των πατριωτών και του έθνους μας.
Βεβαίως είναι θεμιτό να τους γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε πολλοί και αγριεμένοι αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είμαστε αποφασισμένοι να το φτάσουμε στο τέρμα, δηλαδή στο να τους ανατρέψουμε.
Γι’ αυτό θα απευθυνθώ και θα γυρέψω την ευθύνη υπεράσπισης των ιερών και οσίων μας απ' όσους πραγματικά την φέρουν και έχουν την ικανότητα να συνεισφέρουν, οι άλλοι είναι προσκυνημένοι τί να αξιώσω από δαύτους;;; Έχει κάποιο νόημα να κράζεις ένα νεκρό τομάρι;; Από τους συνειδησιακά ζωντανούς θα απαιτήσεις να κινητοποιηθούν αλλά με τακτική, με επιχειρησιακό πλάνο όχι «εμπρός ορμάτε» και άναρχα. 

Αντιλαμβάνομαι την ιερά αγανάκτηση αλλά η αντίσταση θέλει δουλειά, προεργασία, και μελέτη. 
Ζούμε έναν ακήρυχτο-κηρυγμένο διαρκή πόλεμο, δεν γίνεται να το θυμόμαστε μόνο σε διαμαρτυρίες και να εκτονωνόμαστε. 
Έχουμε μετατραπεί σε παθητικούς καταναλωτές του συστήματος ακόμα και όταν θέλουμε να εκφράσουμε την αντίδρασή μας. 
Οι πρόγονοί μας όμως ήταν μεθοδικοί, πρωτοπόροι στην στρατηγική. 
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι τόσοι απόστρατοι στρατηγοί που εμφανίζονται διαδικτυακά και είναι πολυγραφότατοι και γνώστες του πως διεξάγονται οι πόλεμοι (ψυχολογικοί και αστικοί) δεν μπορούν να ενωθούν και να οργανώσουν μια αποτελεσματική αντεπίθεση-υπονόμευση του εχθρού.
Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να επιφέρουμε ούτε ένα σοβαρό πλήγμα όλες αυτές τις δεκαετίες σε όλη αυτή τη μαφία που μας διοικεί;
Αφού πλέον τον έχουμε διαβάσει τον εχθρό γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις του, τον έχουμε αποκωδικοποιήσει πώς είναι δυνατόν να θυσιάζουμε κατ’ αυτόν τον βλακώδη τρόπο το αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό μας σ' αυτούς ισχυροποιώντας τον;;;
Είναι ανώφελο και άλογο να ζητάμε τα ρέστα από τον εχθρό - ενώ γνωρίζουμε ότι πάντα θα λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο- ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θ’ αλλάξει εκείνος ενώ το πρόβλημα είμαστε εμείς που δεν τον μαχόμαστε ορθά.
Μήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον εχθρό, μήπως συμπράττουμε εμμέσως στα σχέδιά του, μήπως φοβόμαστε και δειλιάζουμε να το τραβήξουμε μέχρι το τέλος γιατί κατά βάθος επιθυμούμε να μετέχουμε σ’ έναν αγώνα αναίμακτο, χωρίς κόστος;; 

Το πρωί δουλειά και αγώνας για επιβίωση και το βράδυ στο διαδίκτυο εκτονώνουμε τον πατριωτισμό μας;; 

Τί φταίει;; 
 
Ένας πόλεμος σαφώς έχει «πεσόντες» αλλά τουλάχιστον να μην πέφτουν άδοξα όπως το 20χρονο αυτό παλληκάρι που τον αντιμετωπίζουν σαν να διέπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα των τελευταίων ετών ενώ οι αναρχοάπλυτοι σουλατσάρουν αμέριμνοι με ελευθέρας εγκληματώντας κατά του γηγενούς πληθυσμού.

Ας μην μετατρέψουμε τα ελληνόπουλα - που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο σύστημα αν καθοδηγηθούν σωστά - σε νεροκουβαλητές του συστήματος. 

 Να οικοδομούν κάτι μεγαλόπνοο όχι να τους χρησιμοποιεί ο εχθρός προς όφελός του διαρκώς για να ενισχύει την εικόνα του ως θύμα. 

Τους καταργούμε την δυνατότητα να γίνουν όντως ήρωες. 

Τώρα το μόνο που κατάφεραν είναι να βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών και συνεχώς να τους φορτώνουν αδικήματα που δεν θα έχουν πράξει μόνο και μόνο για να τους εξουθενώνουν. 

Αλλά αυτά τα ελληνόψυχα παλληκάρια των οποίων τα αισθήματα δικαίου και πατριωτισμού ξεχείλισαν δεν έχουν σωστούς ινστρούκτορες-μέντορες. 

Τώρα όλοι αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί που τα μπριζώνουν να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή δεν εμφανίζονται πουθενά για να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά όταν οργανώνεις ομάδες κρούσεις ως ηγέτης οφείλεις πρώτος να «θυσιαστείς» όταν οι δικοί σου βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σας διαβεβαιώνω ότι τα ίδια κάνουν και οι αναρχικοί, και μιλάω εκ πείρας, είναι 2-3 που δίνουν τις ντιρεκτίβες και όταν έρθει η ώρα της κρίσης όπου φύγει φύγει. Ο Έλληνας πατριώτης όμως δεν είναι χουλιγκάνος, ούτε αναρχικός οφείλει να πολεμά έξυπνα αλλιώς θα σκοτωθεί με την πρώτη τουφεκιά, δεν είναι αναρχικός για να έχει την κάλυψη του συστήματος στην στραβή.

Αυτές  οι δουλειές γίνονται οργανωμένα,  από εκατοντάδες…. και όχι να γίνεται εξιλαστήριο θύμα ένας πιτσιρικάς και οι καθοδηγητές του να λακίζουν…

Στην τελική σας αφορά όντως ο αγώνας ή είστε περιστασιακά αγωνιστές;;

Όχι ότι έχουμε καμία σχέση με αυτά τα μεγέθη αλλά το αναφέρω δίκην προτύπου εκπαίδευσης και προπαρασκευής αληθινών μαχητών γιατί αν πιστεύει κάποιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία  μόνο με τα  μπράτσα του είναι βαθιά νυχτωμένος. 
Όταν ο Φίλιππος Β’ τον πήγε στον Αριστοτέλη για να τον διδάξει, μετά το πέρας των  πρώτων μηνών τον ρώτησε τι του έμαθε.
Γεωμετρία;
Όχι απαντά ο Αριστοτέλης
Γεωγραφία? 
Όχι…
Φιλοσοφία? 
Όχι….   
Μουσική έστω? 
Όχι…
Και τι του μαθαίνεις εδώ και 6 μήνες;;
Προς το παρόν  ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ απάντησε ο Αριστοτέλης.
Ποιό το όφελος να έχεις αμαυρωμένο ποινικό μητρώο για μια κλωτσιά σε μια λούγκρα; 
Μήπως άλλαξε κατ’ ελάχιστο η ανθελληνική δυσωδία και μπόχα που μάς περιβάλλει; 
Αντιθέτως θα επιβάλλουν αυστηρότερα τρομοκρατικά μέτρα εναντίον μας, όχι ότι δεν θα το έκαναν ούτως ή άλλως αλλά τουλάχιστον δεν τους επιφέραμε κάποια σοβαρή στρατηγικής αξίας βλάβη στο βρωμοσύστημά τους…

Παρόλο που όλοι μας πιστεύω ότι πήραμε μια κάποια ικανοποίηση από το όλο σκηνικό απαξίωσης αυτού του αχαρακτήριστου υποκειμένου που παριστάνει τον δήμαρχο, αν το εξετάσουμε πιο νηφάλια θα διαπιστώσουμε ότι ουδέν ποιήσαμεν και ότι οι ειδήμονες πατριώτες είτε είναι δικηγόροι είτε πρώην στρατιωτικοί μπορούν να προσφέρουν πραγματικό έργο με πραγματικό αντίκτυπο εις βάρος των ανθελληνικών ανδρείκελων εκπαιδεύοντας πνευματικά και διανοητικά όλα αυτά τα ελληνόψυχα και χριστόψυχα παλληκάρια μας που αντί να χάνονται σε καφετέριες και σε εφήμερες απολαύσεις αγωνίζονται για την πίστη μας, την πατρίδα μας και για ό, τι ευγενές ιδανικό έχει παράξει αυτός ο ευλογημένος τόπος που έχει μετατραπεί σ’ ένα απέραντο σκουπιδαριό ιδεολογιών και μικροσυμφερόντων….

Ας μην χαραμίσουμε και εξαντλήσουμε όλη την δυναμική τους και τον ζήλο τους σε εκδηλώσεις βίας χωρίς αντίκρυσμα!

Χρύσα ΠολίτηΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Δέν εἶναι μόνον τό ἀμαυρωμένον ποινικόν μητρῶον πού θά ἔχουν οἱ πατριῶται πού ἀπήντησαν Ἑλληνικῶς στόν Προδότην Μπουτάρην, ἀγαπητή Κα Πολίτη, ἀλλά τό Φασιστικόν Σιωνιστικόν καθεστώς ἀνεκοίνωσε σήμερα ὅτι ἐξετάζει τό ἐνδεχόμενον νά τούς στερήσῃ τό δικαίωμα νά μεγαλώνουν τά παιδιά τους!!!!! Εἰσηγοῦνται παιδομάζωμα, δηλαδή! Καί ἕν ὑψηλόν ποσοστόν διεστραμμένων ψευδο-ελλήνων τούς ψηφίζει ἀκόμη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οποιος στερησει τα παιδια οποιυδηποτε για πολιτικους λογους θα χασει τα δικα του.

   Διαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ22 Μαΐου 2018 - 10:42 μ.μ.

  .
  ΕΜΕΙΣ ……………………..
  .
  Η «εκδίκηση» των Αρμενίων για την Γενοκτονία.Μία άγνωστη ιστορία.
  .
  https://i1.wp.com/www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TOURKIA/cache/armenia_sfagi1-474x403.jpg
  .
  https://olympia.gr/2012/01/28/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA/
  .
  10 χρόνια οι Σπαρτιάτες φύλαγαν στα βουνά για να τιμωρήσουν τον Εφιάλτη! Εμείς…;
  https://mikroskopio.gr/wp-content/uploads/2015/09/1400x1200-_1_ARXAIOS.jpg

  .
  https://mikroskopio.gr/10-chronia-i-spartiates-filagan-sta-vouna-gia-na-timorisoun-ton-efialti-emis
  .
  Το μυστικό του Σωκράτη για να πετύχεις οτιδήποτε επιθυμείς…
  .
  “Θα πετύχεις μόνον όταν στην επιθυμία σου βάλεις, την ίδια δύναμη που έβαλες τώρα για να ζήσεις.
  Οι άνθρωποι Πλάτων έχουν επιθυμίες,
  που αν δεν γίνουν σφοδρές επιθυμίες
  θα παραμείνουν μόνον φαντασιώσεις».

  .
  http://www.makeleio.gr/?p=564954
  .

  ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Η ΓΝΩΣΗ ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ Η ΑΜΑΘΕΙΑ !
  .
  ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  .

  https://4.bp.blogspot.com/-LUp_FT5R5z8/WjFHV8cuSBI/AAAAAAAAKaI/LWb75Rmup0MjWWKX8N1FOJwFVTOqxjQ3QCLcBGAs/s640/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

  .
  https://1.bp.blogspot.com/-pMpTvvGd4JM/WYLYxlWPaJI/AAAAAAAAiVU/5N4eQRIfzyItKUB3_rMeko5SKwIBpynagCLcBGAs/s640/20479441_1192529717518120_5914636189273818123_n-620x450.jpg

  .
  https://netakias.files.wordpress.com/2012/04/344n.jpg?w=450
  .
  .

  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ,

  ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ............

  ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ

  ΓΙ΄ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ................


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ !

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !


  ΑΠΛΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  .
  ΥΣ.
  ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ,

  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ

  ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ………………….
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png

  .
  ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ , ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΕΒΑΙΗ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ !
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ :
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-wvcOhKXXlHo/V_AshySmXyI/AAAAAAABiic/FsbTeuS9GxQQAbrkg280J6sju4lvxodgQCLcB/s640/%25CE%2592%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%25A3%25CE%259A%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2592%25CE%259F%25CE%25A3.jpg
  .

  ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ
  .
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  .
  ΕΛΕΟΣ !
  .
  ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,
  .
  ΕΜΕΙΣ ………. ; ; ;
  .

  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΣΚΕΨΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ.ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ23 Μαΐου 2018 - 8:02 μ.μ.

   .
   ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ……………

   ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ………………………

   ΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ! ! !

   ΚΑΙ Ω ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

   ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

   ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗΣ ,

   ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…………..

   ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ !

   ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ !

   ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΜΑΣ !

   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ !


   ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ - Σ .Κ .Ε .Ψ .Η .! ! !


   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
   .

   https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_5680.html


   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

   Διαγραφή
 4. Δέν εἶναι μόνον τό ἀμαυρωμένον ποινικόν μητρῶον πού θά ἔχουν οἱ πατριῶται πού ἀπήντησαν Ἑλληνικῶς στόν Προδότην Μπουτάρην, ἀγαπητή Κα Πολίτη, ἀλλά τό Φασιστικόν Σιωνιστικόν καθεστώς ἀνεκοίνωσε σήμερα ὅτι ἐξετάζει τό ἐνδεχόμενον νά τούς στερήσῃ τό δικαίωμα νά μεγαλώνουν τά παιδιά τους!!!!! Εἰσηγοῦνται παιδομάζωμα, δηλαδή! Καί ἕν ὑψηλόν ποσοστόν διεστραμμένων ψευδο-ελλήνων τούς ψηφίζει ἀκόμη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε διάγγελμα προς τις ένοπλες δυνάμεις,τα σώματα ασφαλείας και τέλος προς τον λαό προέβη ο γνωστός συγγραφέας-στρατηγός Αϋφαντής,προκειμένου να αποφευχθεί νέα μεγάλη τραγωδία που θα οδηγήσει στην οριστική καταστροφή του έθνους και του διαμελισμού της χώρας.
  Στην εν λόγω συνέντευξη με εμφανή την συγκίνηση και την αγάπη προς την πατρίδα προβαίνει σε εξομολόγηση για προσπαθεια εκ μέρους του, πτώσης της χούντας καθώς διέβλεπε την τραγωδία της Κύπρου,δεδομένου ότι ο Παπαδόπουλος πάντοτε στις συνεδριάσεις συνοδευόταν, πλην 2-3 Ελλήνων αξιωματικών,από πράκτορες της CIA και της mossad και πώς προδόθηκε,συνελήφθη,υποβιβάστηκε σε στρατιώτη,στερήθηκε τα προς το ζείν γενόμενος ρακοσυλλέκτης.
  Μιλάει για την μήνυση για νοθεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών και αποκαλύπτει περίεργα περιστατικά προκειμένου αυτή να μην εκδικαστεί.
  Παρουσιάζει με παραδείγματα τα αποτελέσματα της αποχής και τέλος προτείνει και λύση για αποκλεισμό νοθείας με συστράτευση απάντων ως εκλογικοί αντιπρόσωποι ώστε να υπάρχει διασταύρωση αποτελεσμάτων.(Αυτό δεν αφορά το κόμμα του μόνο,την εθνεγερσία αλλά και όποιο άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα επιθυμεί να στηρίξει έκαστος).
  Πραγματικά αξίζει να διαδοθεί.https://www.youtube.com/watch?v=vxwkaP8TjhI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επίσης θα με συγχωρήσετε να προτείνω την συνέντευξη Καζάκη στον Τράγκα όπου αποκαλύπτεται η παρούσα κατάσταση και τί πρόκειται να συμβεί.
  Παρότι δεν είμαι ούτε οπαδός,ούτε τον αποδέχομαι γιατί πέραν των οικονομικών αναλύσεων παραμένει αριστερός και όλοι ξέρουμε τί κάλλο στον εγκέφαλο φέρουν αυτοί δια βίου μη δυνάμενοι να απεξαρτηθούν (έτυχε να παρακολουθήσω την συνέντευξη ακούγοντας την εκπομπή του Τράγκα,διαπίστωσα ότι παρακολουθώντας την ,μπορεί κανείς να διαπιστώσει την τραγική πραγματικότητα,για την οποία κανείς των συστημικών μέσων δεν ενημερώνει τον λαό.https://www.youtube.com/watch?v=i-8aTp7jw24

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ,ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ`ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ