Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Γιώργος Τράγκας: Αν θέλεις ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο Συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα γιατί οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδίαΦίλες και φίλοι, οργανωθείτε και κυρίως συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. 

Οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδία. 

Το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες είχαν δυνατά ρεπορτάζ γύρω από τα διπλωματικά παρασκήνια και το πώς σπρώχνεται ο Τσίπρας σε ένα πλήθος υποχωρήσεων, σε μια εθνική καταστροφή.
Αν δεν ενωθούμε πάνω από κόμματα και παρατάξεις, σε μικρές ομάδες των 5-10 ατόμων, είμαστε τελειωμένοι. 

Κι αν περιμένουμε από κόμματα και κομματίδια να μας σώσουν, τότε είμαστε ΓΤΠ.


Καλλιόπη Σουφλή
Με την δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη ένα νέο επεισόδιο καταγράφεται στις εκρηκτικές πλέον ελληνοτουρκικές σχέσεις και σπρώχνει τα πράγματα στα άκρα.Οι Σκοπιανοί καίνε τις σημαίες μας στην Αυστραλία και παντού βρίζουν την Ελλάδα και αποκαλούν τους Έλληνες, Τούρκους.


Η ασήμαντη, μνημονιακή, πολιτικά αδύναμη κυβέρνηση των Αθηνών απομονωμένη πλήρως στο διεθνή περίγυρο, πληγώνει και υπερφορολογεί τους Έλληνες, τους οδηγεί σε μεγαλύτερη πείνα και αύριο ο μοιραίος Τσίπρας θα τους καλέσει να υπερασπιστούν τα σύνορα.


Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση σε όλη τη χώρα.

Σε όλα τα νησιά πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. 

Από τώρα σχηματίστε ομάδες αντίστασης. 

Από τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι θα αγωνιστούμε για να διαφυλάξουμε το εθνικό έδαφος. Οι Τούρκοι προωθούν τα σχέδιά τους κατά μήκος των συνόρων. 
Από τη Θράκη μέχρι την Κύπρο. 

Ο Σουλτάνος, ο φασίστας γείτονας έχει βλέψεις στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην Θράκη.
Και το δείχνει απροκάλυπτα χωρίς να υπολογίζει τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής.


Αντίθετα οι Τσίπρας – Καμμένος είναι ζαρωμένοι, απομονωμένοι και δεν έχουν καμία απήχηση πλέον στο λαϊκό αίσθημα. 
Αντίθετα, θεωρούνται πλέον και τύραννοι και πιόνια των ξένων και ανεγκέφαλοι. 
Έχουμε μία κυβέρνηση που κρατάει την αναπνοή της, περιμένοντας το θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους που θα την παρασύρει στον όλεθρο μαζί με εθνικές απώλειες. 
Έχουμε μία κυβέρνηση που δουλεύει για τους ξένους, αποδυναμώνει τους Έλληνες οικονομικά και ψυχικά, καταρρακώνει την κοινωνία και διχάζει το έθνος.


Χθες, ο – κατά κοινή ομολογία – προκλητικός και ελλιποβαρής στο μυαλό υπουργός των Εξωτερικών πρέπει να κατάλαβε ότι οι Σκοπιανοί περιμένουν πως και πώς την αναγνώρισή τους ως Μακεδονία, για να ξεκινήσουν άμεσα επιχείρηση διεκδίκησης όλης της ελληνικής Μακεδονίας. 

Κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν ότι τα Σκόπια φτάνουν κοντά στη Λάρισα. 

Χθες, στη Μελβούρνη 30.000 Σκοπιανοί έβαψαν στους τοίχους ελληνικών εκκλησιών ανθελληνικά συνθήματα. «Οι Έλληνες είναι Τούρκοι» ανέφεραν. 

Επίσης, κρέμασαν μία ελληνική σημαία με ένα πέος ζωγραφισμένο πάνω της, στην κεντρική λεωφόρο της Μελβούρνης .

 Στα social media κυκλοφορούν χιλιάδες βιντεάκια που δείχνουν την καύση ελληνικών σημαιών, ενώ στη διαδήλωση που έκαναν όλα τα πανό έλεγαν να γα@@@ η Ελλάδα, Έλληνες κωλορατσιστές και άλλα υβριστικά συνθήματα. 

Ο φίλος μας ο κος Κοτζιάς, αυτός ο ανεγκέφαλος υπουργός Εξωτερικών που θέλει να κάνει το Μέγα Αλέξανδρο διεκδικούμενο από όλους, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις κλιμάκωσης των ανθελληνικών ενεργειών εναντίον της Ελλάδας.


Φίλες και φίλοι, οργανωθείτε και κυρίως συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. 

Οδηγούμαστε από τον Τσίπρα και την ομάδα του σε εθνική κρίση και τραγωδία. 
Το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες είχαν δυνατά ρεπορτάζ γύρω από τα διπλωματικά παρασκήνια και το πώς σπρώχνεται ο Τσίπρας σε ένα πλήθος υποχωρήσεων, σε μια εθνική καταστροφή.Ξεκινάει η δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη, ενώ στο τουρκικό διαδίκτυο ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών έχει ρίξει ένα τουίτ που λέει : αυτοί που κρατάνε τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες, θέλουν να πάρουν πίσω αμέσως τους δύο στρατιωτικούς. 

Πιστεύω ότι οι Τούρκοι επεδίωκαν να πιάσουν Έλληνες στον Έβρο. 

Μακάρι να τους απελευθερώσουν αμέσως, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι δύο Έλληνες θα κατηγορηθούν εξαιτίας των κινητών τηλεφώνων για κατασκοπεία. 

Και στη συνέχεια οι Τούρκοι θα επιδιώξουν ανταλλαγή με τους Τούρκους Αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο. 

Εδώ και καιρό οι ένοπλες δυνάμεις της γείτονος προωθούν άρματα μάχης κατά μήκος των συνόρων του Έβρου.


Ο Αμερικανός πρέσβης εκεί στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών εξέφρασε πάλι την ανησυχία του για ακούσια αντιπαράθεση Ελλάδας – Τουρκίας, ενώ την ίδια περίπου ώρα ο σύμβουλος του Ερντογάν Μπουλούτ – που τον έχει ξαμολήσει ο Ταγίπ σε όλα τα κανάλια – δήλωσε ότι χωρίς την άδεια της Τουρκίας δεν θα γίνει ούτε βήμα στις εξορύξεις της Ανατολικής Μεσογείου.


Να σημειωθεί ότι η Αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό, εξαιτίας μιας απειλής στην ασφάλεια και θα παρέχονται μονάχα οι επείγουσες υπηρεσίες.
Επαγρυπνείτε.

Η Ελλάδα οδηγείται σε αλλαγή συνόρων και είναι κακή μοίρα και δυστύχημα ότι στο τιμόνι της βρίσκεται ο μοιραίος Τσίπρας και μια κυβέρνηση πραγματικά σε πλήρη αποσταθεροποίηση. 

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν να δουν την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ.

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν την διέλευση αγωγών από το τουρκικό έδαφος και την οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της Άγκυρας με τη Μόσχα.

Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι στο τέλος οι Δυτικοί θα προτιμήσουν να κρατήσουν την Τουρκία στο ΝΑΤΟ και στην πλευρά τους, προκειμένου να μην σχηματίσει άξονα με τη Μόσχα, τη Συρία και την Τεχεράνη.

Ενισχύουν τους Κούρδους, αλλά για πόσο;

Ο Ερντογάν έχει απομονώσει πλήρως τον Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση.

Έχει συνάψει συμφωνίες με όλους τους ευρωπαίους και τους Αμερικανούς.

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 24 Ιανουαρίου του 2018 από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκαν τριανταμία άδειες για πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Αγόρασαν βόμβες, τορπίλες, πυραύλους και συστήματα επιτήρησης.

Αποκαλύφθηκε επίσης, παρά τις δήθεν τεταμένες σχέσεις τους ότι υπάρχει μεγάλη συμφωνία αγοράς κινητήρων για τα άρματα leopard, η Γερμανία τους εκσυγχρονίζει χωρίς να ασχολείται αν αυτά τα όπλα θα χτυπήσουν τους Κούρδους ή τους Έλληνες. 

Ο Ερντογάν έκλεισε τεράστια συμφωνία με την Τερέζα Μέι συμπαραγωγής νέου μαχητικού αεροσκάφους και η Βρετανή πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι υπερήφανη που η Βρετανία στάθηκε δίπλα στην Τουρκία για την προάσπιση της Δημοκρατίας της στη διάρκεια του πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν. 

Την ίδια περίοδο που η τουρκία αγοράζει όπλα από τη Ρωσία, η Άγκυρα υπέγραψε συμφωνία με την Ιταλία και τη Γαλλία για τη συμπαραγωγή κοινών αμυντικών πυραυλικών συστημάτων απέναντι στις απειλές από αεροσκάφη στέλθ και από πυραύλους drones.

Αγοράζει από τους Αμερικανούς F- 35 και αναπτύσσει μια γιγαντιαία πολεμική βιομηχανία, η οποία παράγει και βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Την ίδια ώρα, που η Γερμανία υποχρεώνει την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία να πεθάνει, το 10% των τουρκικών εξαγωγών ύψους 14 δις ευρώ, έχουν αποδέκτη τη Γερμανία, ενώ η Τουρκία έρχεται στη 13η θέση ως εξαγωγικός εταίρος της Γερμανίας. 

Το Βερολίνο είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός εμπορικός εταίρος. 

Η Τουρκία με τη Γερμανία διατηρούν στενότατες σχέσεις και παρά τις φαινομενικές κόντρες πάντα στο τέλος τα βρίσκουν.


Όπως αντιλαμβάνεστε ο Ερντογάν και οι φίλοι μας, μας οδηγούν σε μία παγίδα θανάτου περίπου όμοια με εκείνη της Κυπριακής Τραγωδίας. 

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας αντί να σπεύδει να ομονοήσει, να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να θέσει όλο τον κόσμο σε εγρήγορση, είναι απόλυτα διχασμένος, διαβρωμένος και ασχολείται με ηλιθιότητες, ενώ κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξή μας. 

Πετάνε στον αέρα υποθέσεις για μίζες του 2005, ενώ ο Κοστέλο πετάει “βόμβες” λέγοντας ότι και μετά τον Αύγουστο θα υπάρξει σκληρή επιτήρηση τουλάχιστον για πέντε ή δέκα χρόνια. Η κυβέρνηση Τσίπρα πλακώνεται με το Γιάννη Στουρνάρα αλλά τα έχει βρει πλήρως με τους Ρότσιλντ, που έχουν υπάλληλο τον Στουρνάρα.


Ο Τόμας Βίζερ απαντώντας σε ερώτημα αν υπάρχει δυνατότητα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης στη χώρα μας, είπε ότι: «αυτό είναι κάτι που δεν το χαρίζει ο θεός!!! Δεν είναι κάτι που εμφανίζεται ως δια μαγείας».

Η κυβέρνηση με τον κο Τζανακόπουλο ο οποίος ολοένα και περισσότερο μοιάζει του Ζουρνατζή λοιδόρησε τον κο Βίζερ αλλά ο Βίζερ επιμένει ότι η περίοδος Τσίπρα – Βαρουφάκη κόστισε στην Ελλάδα 200 δις.


Ο Τσίπρας λέει ανοησίες, ενώ είμαστε στο παρά πέντε να χάσουμε νησιά ή να υποστούμε νέο πλήγμα στην Κύπρο.

Έχει φτάσει στο σημείο να λέει ότι η Ελλάδα είναι το …next big thing στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη. Γελάει πλέον ο κόσμος με όσα λέει.Στην πραγματικότητα, όσα έχει υπογράψει ο Τσίπρας και όσα έχει φέρει και επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία, συνιστούν γενοκτονία. 

Οδηγεί τους Έλληνες σε μεγάλη καταστροφή, ενώ ήδη ψιθυρίζεται από πολλούς ότι αυτά που κάνει είναι για φυλακή.
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Τα βλέπουμε κάποιοι,από χρόνια!! φωνάζουμε και μας λένε γραφικούς!!

  Τώρα, όπως έστρωσε ο καθείς Θα κοιμηθεί,και θα αρχίσουμε πρώτα το ξεκαθάρισμα ΤΩΝ λογαριασμών από τούς περισσότερους Ελληνόφωνους .ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΓ:ο 4:17 για συμπλήρωμα θα αρχίσουμε,από κάθε δημόσιο υπάλληλο,που κάνει την δουλειά του!!

   Θα κάνουμε και εμείς την, δική μας!!! Άρθρο **( 120 )
   .παραγραφος
   **( 4 )** του Συντάγματος!!και τότε θα δούμε, πόσα απίδια χωράει ο σάκος του καθενός!!!!

   Άντε!!και καλά Σαράντα!!!

   Διαγραφή
 2. Kαλα κολυβα δημοκρατες μου ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ ουμανιστες/προοδευτικοι και ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ λοιποι ευρωπαιστες της ΕΕ σας...

  ΤΩΡΑ καταλαβατε με τον πιο αμεσο τροπο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το τι ερχετε και σας επεσε βαρυ, εε;;

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ κοι τραγκα, "ανθρωπιστες" & "αλληλεγγυοι" (ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑ), που εισαστε δημοσιογραφισκοι μου (με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις) οταν ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ βουλευτες φυλακιζοντουσαν κατα υποδειξη των d. harris & r. lauder, πραξεις που ΟΥΤΕ σε τριτοκοσμικα κρατηδια αλα Ουγκαντα δεν γινονται.
  Που εισασταν οταν η ΔΙΚΗ ΣΑΣ δημοκρατια και οι νομοι της παραβιαζοταν τοσο ωμα και αδιαντροπα;;
  Που εισασταν οταν μερικοι Ελληνες αποφασισαν εμπρακτα κι δημοσια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ να δειξουν ουσιωδες αλληλεγγυη προς τον συν Ελληνα και ΜΟΝΟ σε αυτον;;
  Εσεις σαν παπαγαλακια φοβουμενοι την ιδια σας την Εθνικη ευθυνη παπαγαλιζατε τις σοβιετικου τυπου παπαριες περι ρατσισμου που εβγαζε η PRAVDA των μμε, ετσι γυρνωντας την πλατη ΣΑΣ σε οποιους Ελληνες που αναζητουσαν ενα χερι βοηθειας εστω και εαν προερχοταν απο τους "φασιστες" τους "ναζι", εε;;


  Τωρα;;

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;;

  Τωρα που ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ και ειναι πλεον ορατος ο κινδυνος στον οριζοντα ξυπνησε μεσα σας η αυτοσυντηρηση και ψαχνετε για ισχυη, εε;;

  Τωρα δηλαδη θελετε να ακουλουθησει ο Ελληνας εσας τους (ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ) προοδευτικους τους αλληλεγγυους (η αλληλεγγυοτητα σας ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) τους δημοκρατες στον γκρεμο αυτης της πουτανας δημοκρατιας ΣΑΣ, αυτο το πολιτευμα το καθεστως που μας εφερε εδω σε αυτο το σημειο της Εθνικης καταστροφης;;

  ΟΧΙ.
  ΟΧΙ κοι & κες μου. ΟΧΙ !

  ΕΣΕΙΣ θα συνταχθειτε με εμας τους "γραφικους" τους "φασιστες" τους "ναζι", που επι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ φωναζουμε, ματωνουμε για αυτα που πιστευαμε και πιστευουμε για ΟΛΑ αυτα που προειδοποιουσαμε αυτα που ΤΩΡΑ και εσεις ανακαλυψατε εντρομοι πως ειχαμε/εχουμε δικιο.

  ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!


  ...αλλιως καλα και μαλακα να'ναι τα κολυβα.


  (παντα λιγοι εκαναν την διαφορα παντα λιγοι εβγαζαν το φιδι απο την τρυπα.
  Για εμας. Ξερουμε τι μας περιμενει και ειμαστε ΤΑΓΜΕΝΟΙ σε αυτην την μοιρα.

  ΕΣΕΙΣ ρε μαρθακωμενοι μπουνταλαδες δημοκρατες ΞΕΡΕΤΕ ποια ειναι η αξια σας, εε;;;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΩΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ Ε/Π
  ΑΓΚΟΥΣΤΑ ΜΠΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ