Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

«Καταπέλτης» ο Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Ξηρός: «Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»…Αναρχία και ανομία στη χώρα  

Ο γράφων φοβάται οτι εκεί δημιουργείται ένας ολόκληρος στρατός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή από κάποιους για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της τρομοκρατημένης και μη αντιστεκόμενης ελληνικής κοινωνίας, η οποία από πολλών ετών έχει μάθει από λα’ι’κιστικές κυβερνήσεις να μην αντιδρά.

Και διαπιστώνουμε οτι η αριστερή κυβέρνηση που μας έλαχε αφήνει την βία να εξελίσσεται διακηρύσσοντας ότι είναι εναντίον της καταστολής επειδή είναι άκρως…δημοκρατική.

Όλα αυτά όταν η κρατική εξουσία δεν υπάρχει σε περιοχές της πρωτεύουσας, όταν οι αναρχικοί αυξάνονται μαζί με την βία τους και όταν ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού της Αθήνας ζουν μέσα στον φόβο.

Το κράτος και η κοινωνία είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Η Αριστερά για μια ακόμη φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το τι είναι έτοιμη να κάνει. Ταξίαρχε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... 

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΠΗΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


Καλλιόπη Σουφλή"Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές" έκραξε με αγωνία ο Μίκης Θεοδωράκης στην ομιλία του για το Σκοπιανό .


Ο αριστερός φασισμός και αυταρχισμός είναι η χειρότερη μορφή αυταρχισμού και καταπίεσης» συμπλήρωσε ο άνθρωπος που για όλη του την ζωή αποτέλεσε σημείο αναφοράς της Αριστεράς φέρων σε πλήρη αμηχανία τους αριστερούς υπουργούς που το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να του υπενθυμίσουν το αριστερό παραλθόν του.

Αποτελεί ικανοποίηση για πολλούς υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες η μεταστροφή αυτή ενός ζωντανού συμβόλου της Αριστεράς, ο οποίος προς το τέλος της ζωής του ανακάλυψε και αποκάλυψε πόσο λάθος έκανε.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι οτι ο Θεοδωράκης αποκάλυψε σε όλους το πόσο επικίνδυνη είναι η Αριστερά όταν φτάσει σε σημείο ασυδοσίας και μη ελέγχου.

Η Αριστερά έδειξε το πρόσωπό της κατά την περίοδο του Εμφυλίου με την ανταρσία, τις ομηρίες, τους σκοτωμούς, την τρομοκρατία και το παιδομάζωμα.

Κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης αποτέλεσε τον ηθικό αυτουργό της χρεωκοπίας υιοθετώντας έναν άκρατο λα’ι’κισμό και πλειοδοτώντας σε κάθε εκβιαστική συνδικαλιστική απαίτηση.

Οι συνθήκες και μια ανεξήγητη ψυχολογικά ταύτιση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού με αυτήν την οδήγησε στην εξουσία το 2015. Και τι βλέπουμε; Βλέπουμε μια έξαρση βιαιοπραγίας , ασυδοσίας και βίας, φαινόμενα που οι θεωρητικοί της Αριστεράς θεωρούν ως προανάκρουσμα επανάστασης.

Παρατηρούμε τμήματα της νεολαίας, στερημένα από πνευματική καθοδήγηση να παρασύρονται από αναρχοκομμουνιστικές θεωρίες βίας και να τις μετουσιώνουν σε πράξη.

Και διαπιστώνουμε οτι η αριστερή κυβέρνηση που μας έλαχε αφήνει την βία να εξελίσσεται διακηρύσσοντας ότι είναι εναντίον της καταστολής επειδή είναι άκρως…δημοκρατική.

Όλα αυτά όταν η κρατική εξουσία δεν υπάρχει σε περιοχές της πρωτεύουσας, όταν οι αναρχικοί αυξάνονται μαζί με την βία τους και όταν ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού της Αθήνας ζουν μέσα στον φόβο.

Το κράτος και η κοινωνία είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Η Αριστερά για μια ακόμη φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το τι είναι έτοιμη να κάνει.

Ο γράφων φοβάται οτι εκεί δημιουργείται ένας ολόκληρος στρατός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή από κάποιους για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της τρομοκρατημένης και μη αντιστεκόμενης ελληνικής κοινωνίας, η οποία από πολλών ετών έχει μάθει από λα’ι’κιστικές κυβερνήσεις να μην αντιδρά.

Αυτό έχει ανοίξει την όρεξη σε κάποιους και έχει κεντρίσει την φαντασία τους οτι μπορούν να ολοκληρώσουν νικηφόρα γι’αυτούς τον Εμφύλιο, ο οποίος ούτως ή άλλως γι’αυτούς δεν τελείωσε ποτέ.

Η Ελλάς έχει το τελευταίο τρομοκρατικό κίνημα στην Ευρώπη και ένα τμήμα της νεολαίας που ριζοσπαστικοποιείται συνεχώς. 

Ενα από τα αίτια είναι η παθητικότητα, η αδράνεια και η δειλία των ίδιων των Ελλήνων.

Ένα άλλο είναι περιορισμός της Αστυνομίας, αφού πρώτα και για 40 χρόνια η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς φρόντισε να δυσφημίσει και ταπεινώσει ως »μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους».

Ενα τρίτο είναι οτι η Ελλάς έχει την τιμή να φιλοξενεί το τελευταίο σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα της Ευρώπης, το ΚΚΕ, σημείο ιδεολογικής αναφοράς για όλους τους ονειρευομένους την εκδίκηση για την στρατιωτική ήττα του Γράμμου, έστω και αν το κόμμα αυτό δεν τους καθοδηγεί πια. Και μόνον η ύπαρξή του είναι αρκετή.

Η ελληνική κοινωνία είναι σε κρίσιμο σημείο και κινδυνεύει. 

Αν δεν αντιδράσει με αλλαγή κυβέρνησης και απαίτηση για κάθαρση και ασφάλεια, τότε για μια ακόμη φορά θα είναι άξια της μοίρας της και της τύχης της.


Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.Υ.Γ ο Ταξίαρχος Ξηρός όπου βρεθεί υψώνει την Ελληνική Σημαία και πολλές φορές είναι μόνος τους


Πηγή: veteranos.gr
 

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Άν οχι οι αποστρατοι... Ποιος?
  Μπουχτισαμε απο λογια και υποδειξεις. Καλα και αυτα, αλλα εργα θελουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ3 Μαρτίου 2018 - 11:16 μ.μ.

  .
  .
  BINTEO
  .
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
  -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ-
  ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=WUnwEcyLg0A
  .
  .
  Στέλλα Κοντάκη
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτ 2016
  .
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "Κρήτη μου" www.kriti-mou.gr
  .
  ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
  .
  ΑΦΗΓΗΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
  .
  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ- ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
  .
  ΛΥΡΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΛΑΟΥΤΟ-ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ-ΦΑΜΠΙΟΛΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
  .
  ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΤΑΚΗ
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρομαι που βλεπω κι ακουω απο τους Κρητες, να υψωνουν Εθνικο σθενος και λογο.

   αυτη ειναι η αποστολη του Γενναιου και θαλασσολυκου Ελληνικου Φυλου των Μινωητων.   Μην ξεχνατε πως, εσεις βγαζετε Ηλιακηδες!!!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ