Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Στο 2010 κρύβεται η αλήθεια για την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών ……..


 Ξεπούλησαν στην Τουρκία όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα, από την Τoυρκία προς την Ελλάδα μέσω Έβρου
 Ο... "ελληναράς", που μόλις πληροφορήθηκα πως επέλεξαν οι διοργανωτές να μιλήσει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, έγραψα πως... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, για να εκτονωθεί ο λαός.

Και έγραψαν στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα ειδησεογραφικά sites για "πύρινη ομιλία"  (εδώ ) από ποιόν;;;;;

Από αυτόν που παρέδωσε τους χάρτες των μυστικών περασμάτων στους Τουρκαλάδες... (εδώ) και θέλει να κάνει και κόμμα, περιμένουμε  να σώσει την Ελλάδα;;;;;;;

Απ' αυτόν που υπηρέτησε σε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

Δεν μας χ@$εις ρε Νταλάρα;;;


Καλλιόπη Σουφλή

(βλέπετε πουθενά την προβλεπόμενη
στις διακρατικές συναντήσεις... ελληνική σημαία;;)


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.................. και πιστευω να καταλαβετε πως εφτασαν......

 Ξεπούλησαν στην Τουρκία όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα, από την Τoυρκία προς την Ελλάδα μέσω Έβρου


 Θα παλαβώσουμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο «Βαριοπούλα», τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο!

Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!)


Αντιγράφουμε την είδηση:

Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου ,στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.


ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς"

Προδοσία: ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μαζί με στρατιωτικούς διοικητές του ελληνικού στρατού, (και υπό την καθοδήγηση του ανθ-ελληνικού καθεστώτος, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου 2010, όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας.

____________

21 Δεκεμβρίου, 2010

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.

Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.

Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.
________________

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό στους "γείτονες", το 2010 μπήκαν στην Ελλάδα από την Τουρκία 47.088 παράνομοι μετανάστες ενώ το 2011 σύμφωνα με τη Frontex, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010».

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30% σε σύγκριση με το 2011, καθώς πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

Την περασμένη χρονιά ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010» όπως σημειώνει και η Frontex

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30%, των παρανόμων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, σε σύγκριση με το 2011.

Για ποιό λόγο παρέδωσαν απόρρητους χάρτες υψίστης εθνικής ασφαλείας, σε χώρα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας;


asimpiestos


Πηγή


Ας δούμε τι έγραφαν τα sites, το 2011, γι αυτή την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Και ποιά είναι αυτή η περιβόητη ... "άνωθεν εντολή"!
Κι από ποιόν ΠΟΥΣΤΗ, ήταν αυτή η... "άνωθεν εντολή"...;;;

Καλλιόπη Σουφλή


Χάρτες με μυστικά περάσματα στον Έβρο στους Τούρκους; Καθησυχάζει το ΥΠΕΘΑ


Συμφώνως με δημοσιεύματα των αμυντικών σελίδων του τύπου, επισημαίνεται ότι, κα­τόπιν άνωθεν εντολών, οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, που ευρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν την 10η Δεκεμβρίου, όλους τους χάρτες, με τα μυστικά περάσματα από την Τουρκία στην Ελλάδα, μέσω Έβρου σε Τούρκο αντισυνταγματάρχη ακόλουθο αμύνης, εκπρόσωπο του τουρκικού ΓΕΣ!


Η προτασσόμενη «δικαιολογία» είναι πώς, η «παραχώρηση»(;) αυτή, αποφασίστηκε με σκοπό, τάχα να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή, που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες, να εισέλθουν από την Τουρκία στην Ελλάδα! Να τονισθεί ότι μονομερώς, έχουμε προχωρήσει και σε αποναρκοθέτηση της μεθορίου, προς την γείτονα.

Την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή, που παραδίδουμε σημαντικούς απορρήτους χάρτες, η γείτων προμηθεύεται, σε ιδιαιτέρως ανησυχητικές ποσότητες, πρωτόγνωρες σε όλη την Ευ­ρώπη και το ΝΑΤΟ, πανάκριβα ειδικά οχήματα -μετατροπείς σε γέφυρες, για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων, από τον ποταμό Έβρο, προς την χώρα μας!


Αυτά δηλώνει στη ΒτΕ ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και ρωτάει τον ΥΕΘΑ

1.Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα δημοσιεύονται στον τύπο, για την εντολή και την παράδοση στους Τούρκους, των χαρτών με τα μυστικά περάσματα του Έβρου;

2. Μπορεί να μας πληροφορήσει το υπουργείο, ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι και το σκεπτικό,που το ώθησαν σε αυτήν την «μοναδική»κίνηση, προς την Τουρκία; Υπάρχουν τυχόν οφέλη και ανταλλάγματα, από την άλλη πλευρά και ποια μπορεί να είναι αυτά;


Σε απάντησή του το ΥΠΕΘΑ δηλώνει

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Α/ΓΕΣ στην Τουρκία, συζητήθηκε το θέμα της λαθρομετανάστευσης με την τουρκική στρατιωτική ηγεσία και στο πλαίσιο αυτό, δόθηκαν στον Τούρκο ΑΚΑΜ στοιχεία κίνησης λαθρομεταναστών στην περιοχή του Έβρου από συγκεκριμένα σημεία εισόδου που καταδείχτηκαν σε χάρτες της ιστοσελίδας Google.

Η ανταλλαγή πληροφοριών έγινε μεταξύ στρατιωτικών αρχών στο πλαίσιο της μεθοριακής συμφωνίας και με στόχο να ανταποκριθεί η γειτονική μας χώρα στις διεθνείς υποχρεώσεις της και πιο συγκεκριμένα στις υποχρεώσεις έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.

ΠΗΓΗ ΥΠΕΘΑ

 14 Ιανουαρίου 2011

πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ