Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Παστρικές δουλειές
Αλήθεια, εκείνες οι ερωτήσεις που έχουν κάνει τα κόμματα για το στοίχημα και τα τεράστια κέρδη που δεν φορολογούνται, τι έχουν γίνει; 

Και τι συνεχίζει να κάνει η Νέα Δημοκρατία για να αντιμετωπίσει το μείζον αυτό… αριστερό σκάνδαλο;


Αυτό στην επαρχία λέγεται «παστρικές δουλειές». 
Κανένας εισαγγελέας θα επέμβει; 
Καμιά τράπεζα θα απαιτήσει τα λεφτά της από τον Μπόμπολα; 
Κανένας δικαστής θα κάνει κατάσχεση περιουσιών για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι;
Τώρα δεν μπορούν οι εισαγγελείς... έχουν δουλειά... τρώγονται μεταξύ τους... και με την Θάνου... για τις "βιβλιοθήκες", καλέ...

Η Νέα Δημοκρατία, θα κάνει ότι έκανε ο τΣΥΡΙΖΑ....

Και ο εθνικός νταβατζής, θα κολυμπάει στα εκατομμύρια που χρωστάει στις τράπεζες, γιατί δεν θα τον ενοχλήσουν ποτέ... ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΡΕ , ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


 http://www.antinews.gr/media/2018/02/pastrikes-douleies_1.jpg

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, και επιβεβαιώνονται και από την πλευρά Σαββίδη, ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας δίνει τις εφημερίδες Έθνος και Ημερησία που αγόρασε έναντι περίπου 4 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι στον Δημήτρη Μάρη. 


Δηλαδή σ’ αυτόν που είχε δώσει μέχρι τώρα τη διαχείριση, τοmanagementαλλά ο ίδιος κρατούσε την ιδιοκτησία.


Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης sitesκαι κορυφαίος… στοιχηματζής, Δ. Μάρης, γίνεται πλέον και εκδότης ενώ ο Σαββίδης φαίνεται να μη θέλει τον έντυπο τύπο (άλλωστε το Έθνος είχε πατώσει) και να παραμένει στο κανάλι Ε.

Απορίες πολλές και για τη στάση του Σαββίδη αλλά και γενικότερα για το τι κρύβει αυτό τοdeal. 

Όμως, πρέπει να απαντήσουμε στο τι έχει γίνει εδώ πέρα.


Μόλις τον Ιούλιο ο Σαββίδης κινεί γη και ουρανό για να αγοράσει τα χρεοκοπημένα μαγαζιά του Φώτη Μπόμπολα. Με τον Μπόμπολα ο Ρωσοπόντιος έχει υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης και γενικότερα οι συνεργάτες του Σαββίδη έκαναν καθημερινές επαφές με τον γιο του μεγαλοκατασκευαστή.


Αίφνης, το καλοκαίρι ο Σαββίδης αγοράζει για ένα κομμάτι ψωμί τους τίτλους των εφημερίδων, αλλά τα τεράστια χρέη χάνονται. 

Ο Μπόμπολας, και η σύζυγος, φαίνεται να βγαίνουν από τις εκδόσεις άσπιλοι, άμωμοι και χωρίς χρέη. Δεν πάει να χρωστάνε 160 εκατ. στις τράπεζες και ένα σωρό μισθούς και αποζημιώσεις στους εργαζόμενους; 

Ο παρ’ ολίγον συνέταιρος Σαββίδης παίρνει τις εφημερίδες και τις δίνει για διαχείριση στον νυν συνέταιρο του Μπόμπολα στο στοίχημα, τον Δημήτρη Μάρη.


Και τώρα, ξαφνικά και πάλι ο Μάρης αποκτά τις εφημερίδες από τον Σαββίδη. Έδωσε λεφτά για τη συμφωνία; Και τι λεφτά; Μήπως από τα τεράστια κέρδη που συσσωρεύει μετά της συζύγου του κ. Μπόμπολα από το στοίχημα;


Και πώς αυτές οι εφημερίδες κάνουν κύκλους με την ανοχή της κυβέρνησης; 

Από τον… χρεοκοπημένο Πήγασο (με τον ζάμπλουτο μέτοχο) στον Σαββίδη και στη συνέχεια στον Μάρη με τον οποίο ο Μπόμπολας έχει ιδιαίτερη επαγγελματική σχέση αφού η… Μάλτα τους ενώνει. 

Αλήθεια, εκείνες οι ερωτήσεις που έχουν κάνει τα κόμματα για το στοίχημα και τα τεράστια κέρδη που δεν φορολογούνται, τι έχουν γίνει; 

Και τι συνεχίζει να κάνει η Νέα Δημοκρατία για να αντιμετωπίσει το μείζον αυτό… αριστερό σκάνδαλο;

Αυτό στην επαρχία λέγεται «παστρικές δουλειές». 

Κανένας εισαγγελέας θα επέμβει; 
Καμιά τράπεζα θα απαιτήσει τα λεφτά της από τον Μπόμπολα; 
Κανένας δικαστής θα κάνει κατάσχεση περιουσιών για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι;


Ή θα μείνουμε στις παστρικές δουλειές, η κυβέρνηση βολεύεται μια χαρά, ο Σαββίδης έπαιξε για λίγο το ρόλο του μπροστινού και ο Μπόμπολας με τον Μάρη θα κάνουν ξανά τα παιχνίδια τους; Ειδικά τώρα που έρχεται και ο διαγωνισμός για το καζίνο στο Ελληνικό; Μεγάλη μπίζνα….Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ