Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Αν ήξερες το “σ’αγαπώ” πόσο απλό είναι.. Αν ήξερες τα λόγια σου τον άλλον πως πονάνε, διπλά θα τα λογιζόσουν, μην τύχει και ακούσεις τέτοια λόγια και εσύ, γιατί την καρδιά τα άτιμα τρυπάνε.

Αν ήξερες το σ’ αγαπώ σου πόσο απλό είναι να το πεις, γυμνός απέναντί μου θα στεκόσουν, μέσα από το σώμα σου τα λόγια να ακούσω της σιωπής.
 
Γράφει ο συγγραφέας, Δημήτρης Νομικός


Αν ήξερες τη δύναμη που έχει το μυαλό σου, κακό ποτέ δεν θα σκεφτόσουν, γιατί θα το βρεις μπρος σου.

 

Αν ήξερες τα λόγια σου τον άλλον πως πονάνε, διπλά θα τα λογιζόσουν, μην τύχει και ακούσεις τέτοια λόγια και εσύ, γιατί την καρδιά τα άτιμα τρυπάνε.
 

Αν ήξερες οι λέξεις, εικόνες που μέσα τους κρύβουν, θα πρόσεχες πολύ πριν τις πεις, ίσως το φόβο της εικόνας αυτής, στις μέρες που σου έρχονται να μην θες να τον δεις.
 

Αν ήξερες η σκέψη σου το τι μπορεί να δημιουργήσει, με φειδώ θα τα σκεφτόσουν όλα, μήπως η ζωή τελικά αυτά σου χαρίσει.
 

Αν ήξερες τις μέρες που σου απομένουν, με πανηγύρι θα ζούσες τις σημερινές, όσες και τελικά να είναι αυτές, ποτέ δεν δείχνουν να σε χορταίνουν.
 

Αν ήξερες το σ’ αγαπώ σου πόσο απλό είναι να το πεις, γυμνός απέναντί μου θα στεκόσουν, μέσα από το σώμα σου τα λόγια να ακούσω της σιωπής.
 

Αν ήξερες το σ’ αγαπώ μου να διαχειριστείς, με λεπτομέρειες δεν θα έμπλεκες, τούτη η μέρα και όλες οι άλλες, θα τα ‘ναι μέρες γιορτής.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ