Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Τράγκας: Εθνικός δολοφόνος ο Τσίπρας – Το σχέδιο του για νοθεία στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Τσίπρας εμφανίζεται πλέον διαταραγμένος και απολύτως τοξικός. 
Το λένε πολιτικοί, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.

Αυτός ο πρωθυπουργός καταργεί όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά, διώχνει τους Έλληνες στο εξωτερικό, αλλάζει τη σύσταση της κοινωνίας και προωθεί την αλλαγή συνόρων και τη σμίκρυνση του κράτους.
Ολόκληρη η Ελλάδα αναρωτιέται πότε θα ΦΥΓΟΥΝ. 

Πότε θα φύγει ο πολιτικός ζόφος. 

Πότε θα φύγει η πολιτική πανώλη.

Αυτό όμως με τον περίφημο Αριστερό Τσίπρα δεν έχει ξαναγίνει. 

Όλοι θέλουν να φύγει ο μεγάλος ψεύτης και καταχραστής της εμπιστοσύνης του λαού. 

Όλοι αντιλαμβάνονται πλέον πόσο κακό έχει κάνει στη χώρα …Τράγκα, μην αφήνεις έξω από το κάδρο, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ούτε τις πολιτικές συμμορίες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ... ΚΑΤΙ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ... ΚΑΤΙ ΘΑΝΟΥ... ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΡΗΔΗΔΕΣ...  ΚΑΤΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ.

Μαζί μ' αυτά τα αιδοιόπανα, κι αυτοί που τους ξαναψήφισαν...

Αν δεν ξεβρωμισει η πατριδα μας, απ' απ' όλα αυτά τα καθάρματα (γιατί για να ξαναψηφίσεις την συμμορία του Τσίπρα, μετά το δημοψήφισμα της Προδοσίας και μετά το Μνημόνιο της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, είσαι το ίδιο κάθαρμα, μ' αυτόν που ψήφισες.)

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ (Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ).


Καλλιόπη Σουφλή 


 
Ως τεράστια αιωρούμενη σαπουνόφουσκα «έσκασε» το περίφημο σκάνδαλο της Novartis και μετά από ετεροχρονισμένη έφοδο στα γραφεία της, βρέθηκαν στοιχεία για 300 γιατρούς που πήραν δωράκια έως και ένα χιλιάρικο ο καθένας.
Από μερικά κατοστάρικα έως ένα χιλιάρικο. Αν θυμάμαι καλά το νόμο, δεν διώκεσαι για 3,4,5 και 7 κατοστάρικα. 

Μέχρι στιγμής εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο για την παρέα Τσίπρα, ενώ στο διαδίκτυο βγαίνουν πληροφορίες για μια συμφωνία με τα Σκόπια που είναι ήδη έτοιμη! 

Και για μαζική έφοδο εναντίον ενός εκατομμυρίου φορολογουμένων.


Όπως αναφέρει σήμερα η Καθημερινή και άλλες εφημερίδες, προκειμένου να αναχαιτιστεί η αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αρχίζουν κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, μισθών, συντάξεων και ακινήτων σε ένα εκατομμύριο φορολογούμενους. 
Επίσης, απλοποιείται το νομοθετικό πλαίσιο και θα ανοίξουν όλες τις θυρίδες σας στις τράπεζες!!!

Θα διενεργηθούν 200.000 έλεγχοι μεταξύ των οποίων 450 από το κέντρο ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων και 550 από το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου!


Οτιδήποτε πολύτιμο έχετε, θα κατάσχεται για οφειλές σας προς το Δημόσιο ή θα ελέγχεται εάν υπήρξε η απόκτησή του νόμιμη! 

Αυτό, ουσιαστικά με τις συνεχείς κατασχέσεις των λογαριασμών στις τράπεζες είναι – ουσιαστικά – ένα συνεχές κούρεμα καταθέσεων, το οποίο ρευστοποιεί και απορροφά το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών.


Το εκπληκτικό είναι ότι η Καθημερινή, ο Ελεύθερος Τύπος και άλλες εφημερίδες αναφέρουν με έμφαση, ότι θα κατάσχονται και οι συντάξεις, χωρίς να προσδιορίζεται ποιο ποσό θα μένει ακατάσχετο για την συντήρηση και διαβίωση του οφειλέτη. 

Εδώ πλέον δεν έχουμε μόνο κατάχρηση εξουσίας, εδώ έχουμε παραβίαση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλων των διεθνών συμφωνιών που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή. 

Επίσης, με βάση αυτά που γράφονται το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, η αποθέωση του πολιτικού ζόφου, η επιτομή της υποταγής σε ξένες δυνάμεις και φυσικά η έδρα της κατάχρησης εξουσίας, δρομολογεί την τελική φάση του θανάτου της ελληνικής οικονομίας.

Όπως σας έλεγα σε προηγούμενες εκπομπές, αυτός ο πρωθυπουργός καταργεί όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά, διώχνει τους Έλληνες στο εξωτερικό, αλλάζει τη σύσταση της κοινωνίας και προωθεί την αλλαγή συνόρων και τη σμίκρυνση του κράτους. 

Ήδη χιλιάδες ξένοι Τούρκοι και άλλοι Μεσανατολίτες αγοράζουν σε τιμές εξευτελιστικές το Κέντρο των Αθηνών και τα Νότια Προάστια. Τούρκοι, Ανατολικοί, Κινέζοι, Ρώσοι αγοράζουν κοψοχρονιά όλες τις γειτονιές του Κέντρου και των Νοτίων Προαστίων, ενώ σχηματίζονται ουρές που θέλουν να επενδύσουν σε ένα σπίτι και μαζί να πάρουν ένα διαβατήριο.


Θέλω να με ακούσετε όσοι είστε και στην Ομογένεια. 
Με βάση το δημογραφικό πρόβλημα και την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων. 

Ο συνδυασμός της εξόδου των παραγωγικών ηλικιών, των γεννήσεων και των θανάτων και της εισόδου χιλιάδων ξένων οικογενειών που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και αποκτούν πρώτη και δεύτερη γενιά απογόνων τελειώνει οριστικά την εθνική και ελληνική ταυτότητα. 

Τα επόμενα 20 χρόνια θα είμαστε σχετική πλειοψηφία στον πληθυσμό της χώρας με όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κυρίως εθνικές παρενέργειες. 

Επίσης, θέλω να πω στο Καθηγητή της κατάχρησης εξουσίας που έχουμε εις την κεφαλή, ότι είναι θέμα ενός ή δύο ετών να λειτουργήσει ακόμη η πρέσα των κατασχέσεων! 

Δεν θα υπάρξει νέα συγκομιδή, διότι δεν γεννάται τίποτα στην καμένη γη. 

Ακόμα και ενδυματολογικά αλλάζει η εικόνα της κοινωνίας. 

Είναι εύκολο να το προσέξει κανείς στους δρόμους. 

Αν μάλιστα έχει επισκεφτεί τριτοκοσμικές χώρες, τότε το αντιλαμβάνεται πιο εύκολα. 

Το μόνο που παράγει αυτό το κράτος είναι διώξεις, μηνύσεις, δοσιλογισμό, χαφιεδισμό, κουκουλοφόρους και ανεδαφική, αντιπαραγωγική πολιτική αντιπαλότητα.

Λυπάμαι που το λέω, ο περίφημος Καθηγητής της πολιτικής Ευθύνης – όπως εμφανίστηκε στη βουλή – εξελίσσεται σε εθνικό δολοφόνο, σε μοιραίο εθνικό Εφιάλτη. Και μια λεπτομέρεια: Είναι ηλίθιο να λες ότι σε αναβάθμισε η mood’ys όταν σπεύδεις να κάνεις 200.000 κατασχέσεις στις τράπεζες και χιλιάδες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σπιτιών. 

Ουδείς σοβαρός επενδυτής πηγαίνει σε χώρα που έχει αμφισβητούμενο status συνόρων, τελεί σε άμεσο, καθημερινό κίνδυνο εδαφικού ακρωτηριασμού, έχει γεωμετρική αύξηση στην εγκληματικότητα και μία φορολογία που είναι σταθερό ρεκόρ Γκίνες. 

Ο Τσίπρας αποδεικνύει στην πράξη και καθημερινά ότι δουλεύει για τις δυνάμεις κατοχής, για τα ξένα συμφέροντα και για συγκεκριμένους μεγαλο-επιχειρηματίες στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των εφημερίδων, προσπαθεί να πάει σε εκλογές μελετώντας τι μπορεί να κάνει για να αλλοιώσει το χαρακτήρα τους. 

Θα επιχειρήσει με διάφορα τρικ να αλλάξει τους αριθμούς στο εκλογικό σώμα. Να διορίσει έστω και τελευταία στιγμή, έστω και αντί πινακίου φακής χιλιάδες στο δημόσιο αλλά και να δώσει ψήφο σε 17αρηδες ή ξένους. 

Έχει στο μυαλό του τη νοθεία αλλά δεν πρόκειται να του βγει..


Ολόκληρη η Ελλάδα αναρωτιέται πότε θα ΦΥΓΟΥΝ. 

Πότε θα φύγει ο πολιτικός ζόφος. 

Πότε θα φύγει η πολιτική πανώλη. 

Οι περισσότεροι ξέρουν ότι όσο υπάρχει μνημόνιο η Ελλάδα θα υποφέρει από τους εταίρους ως κατεχόμενη χώρα, ως μπανανία. 

Αυτό όμως με τον περίφημο Αριστερό Τσίπρα δεν έχει ξαναγίνει. 

Όλοι θέλουν να φύγει ο μεγάλος ψεύτης και καταχραστής της εμπιστοσύνης του λαού. 

Όλοι αντιλαμβάνονται πλέον πόσο κακό έχει κάνει στη χώρα …

Το μόνο που έκανε ήταν να μαζεύει τα λεφτά για τους Γερμανούς και να προστατεύει τα γνωστά και μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα. 

Ήδη φαίνεται ότι μολύνει και απειλεί το δημοκρατικό καθεστώς.


Ο Τσίπρας εμφανίζεται πλέον διαταραγμένος και απολύτως τοξικός. 
Το λένε πολιτικοί, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι. 

Επειδή δεν έπαψε να θυμάται τι έλεγε προηγουμένως, προχθές στη βουλή ανέφερε ότι η Mood’ys αναβάθμισαν την Ελλάδα και ουσιαστικά την πήγαν από τη ΧΩΜΑΤΕΡΗ 3 στη Χωματερή 2.


Προσπαθεί χασκογελώντας και αυτός και ο Τσακαλώτος να πουλήσουν στο δυστυχισμένο ελληνικό λαό, την έξοδο στις αγορές. 

Κάνουν ΞΑΝΑ εμπόριο ελπίδας, ενώ τρώνε χαστούκια από το Ντράγκι και όλους τους άλλους. 

Ακούστε τι έλεγε αυτό το περίφημο παλικάρι που είναι πρωθυπουργός της χώρας


Τώρα το Ελληνικό πάει κανονικά στον όμιλο Λάτση, παρά τις κόντρες που υπήρχαν στο εσωτερικό της χώρας, όχι μόνο από τον Τσίπρα αλλά και από διάφορους άλλους ανταγωνιστές του Λάτση. 


Ο Τσε Γκεβάρα του Μαξίμου για να μείνει στην καρέκλα, τρέχει να αυξήσει τον αριθμό των πλειστηριασμών και να δώσει το ελληνικό που έλεγε παλαιότερα, ότι δεν πρόκειται να το δώσει ποτέ!


Είναι υποχρέωσή μας και απορρέει και εκ του Συντάγματος, να προστατέψουμε όσο είναι δυνατόν τη Χώρα, το Σύνταγμα, τη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. 

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι άρρωστη. 

Πλήττεται και προσβάλλεται καθημερινά, τόσο από το Σύμφωνο Κατοχής που λέγεται μνημόνιο και την εισαγόμενη νομοθεσία, όσο και από το γεγονός ότι η παρέα του Τσίπρα δηλητηριάζει και διασπά τη συνοχή, ενός Σώματος που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε Έλληνα πολίτη. 

Ήδη και πριν γίνει η προανακριτική όλοι μιλάνε για το ΤΕΛΟΣ της υπόθεσης Novartis.


Χθες εμφανίστηκε πολύ συγκρατημένος ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κο Κοντονής. 

Ως δικηγόρος έχει αντιληφθεί που πάνε τα πράγματα και μιλώντας στον κο Σρόιτερ κατέβασε τους τόνους και μίλαγε για το τεκμήριο της αθωότητας, αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε θα τον εξέθετε περισσότερο, αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι μετείχε και αυτός της κατασκευής αυτού του τεράστιου ΦΙΑΣΚΟΥ!


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

22 σχόλια:

 1. Δεν θα ασχοληθω με το τι ειπε ή τι λεει αυτος ο καραγκιοζης ο Τραγκας, αλλα θα επισημανω μερικες παρατηρησεις για την φωτο της αναρτησης.
  Καλα ρε σκατομαλακες.... τοσο πολυ εχει διαβρωθει το σκατομυαλο σας απ' την εβραιϊκη προπαγανδα;
  Παρουσιαζετε την κομσομολα βρωμα με το μουστακι του Χιτλερ και τον σακατη με στολη του Γερμανικου στρατου του Γ' Ραϊχ για να επακολουθησουν στην σκεψη του αναγνωστη οι αυτοματοι συνειρμοι;
  Δηλαδη δεν καταλαβαινω.
  Ο Χιλτερ ηταν ο κακος/διαβολος/υπανθρωπος οπως θελετε πες τε τον γιατι "εβαζε τους εβραιους στους φουρνους και τους κανε σαπουνια" μη χεσω, συμφωνα με την εβραϊκη μυθολογια, αλλα ο Σταλιν και λοιποι εβραιομπολσεβικοι μενουν στο απυροβολητο γιατι τα κομμουνια δεν εβαζαν εβραιους στους φουρνους αλλα δολοφονουσαν τους Ρωσσους Χριστιανους και γκρεμιζαν τις Χριστιανικες εκκλησιες;

  Ημαρτον πια ρε γαμημενοι.
  Σκεφτειτε λιγο ποσο εχουν διαβρωσει την συνειδηση σας τα εβραιοσκυλα.
  Σκεφτειτε το λιγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ

   Διαγραφή
  2. Δεδομένου ότι η επιλογή της φωτογραφίας είναι δική μου, οφείλω να απαντησω στο ίδιο ύφος με το δικό σου.

   Καλά ρε ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ, τόσο πολύ έχουν διαβρωθεί το άρρωστο μυαλό και η άρρωστη ψυχή σου, σε σημείο να μην μπορείς να ξεχωρίσεις δυο γαιδουριών άχυρα;

   Δεν μπορείς π.χ. να αντιληφθείς πως ο ίδιος κακός/διάβολος/υπάνθρωπος, που έβαζε τους εβραίους στους φούρνους, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ (αν και στους φούρνους έβαζε τους εβραίους που αντιστέκονταν στον χάζαρων εβραιοσιωνστών), ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΚΟΣ/ΔΙΑΒΟΛΟΣ, όπως θες πες τον, ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΣΤΙΣ ΚΑΡΟΥΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΔΑΝΟ ΚΑΙ Σ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

   Πόσο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να είσαι, όταν για σένα μετράνε περισσότερο οι 50.000 οβριοί που έκανε σαπούνι ο Χίτλερ, αντί για τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΟΥ;;;

   Όσο για τον έτερο κακό διάβολο, τον Στάλιν, και τα εβραιοκουμούνια, αυτό εδώ το blog και η υπογράφουσα σύρονται στα δικαστήρια, ακριβώς γιατί σχολίασαν αρνητικά τα εβραιόσκυλα.

   Γι αυτό, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ, ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ.

   Διαγραφή
  3. @4.41, νομίζεις πως πείθεις, πως είσαι άλλος, από τον 4.15;;;
   Μόνος σου γράφεις τα σχόλια, μόνος σου ευλογάς τα γένια σου, με νεώτερα σχόλια...

   ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ;;;;

   Διαγραφή
  4. Θαυμαστής του Χίτλερ και υγιής πνευματικά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
   Θαυμαστής του Στάλιν και υγιής πνευματικά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
   ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;;

   Διαγραφή
  5. Γι αυτό κι εγώ Δανάη μου, αποφάσισα τους θαυμαστές αμφοτέρων, να τους θέσω εκτός ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ... κι όπως γνωρίζεις, ούτε στα κλικ δίνω σημασία, ούτε στον αριθμό των σχολίων... ακόμα κι αν μείνουνε δέκα αναγνώστες στο blog μου.

   Η ήρα εκτός, τα στάχυα μέσα.

   Διαγραφή
  6. Ναί ναί αλλά είσαι θαυμάστρια του Αλέξανδρου όταν στην πορεία του έσφαξε ένα εκατομύριο που για την εποχή του ισοδυναμούν με καμμιά διακοσαριά εκατομύρια σημερινών.....χώρια που στην ελλάδα ισοπέδωσε τη Θήβα απο τα θεμέλια με τους κατοίκους της να σφάζονται κατά τέτοιο τρόπο που θα ζήλευαν και οι Ούνοι του Ατίλα.Αλλά βλέπεις αυτός νίκησε και τον έχετε και ώς ......εκπολιτιστή εδώ γελάμε αλλά μόνο εσείς καί οι σλάβοι των σκοπίων....αυτόν τον μανιακό που δολοφόνησε μέχρι καί τον αδερφικό φίλο του.......αλίμονο μιλάς για πνευματική υγεία όπως θα σου απαντούσαν οι γυναίκες της Τύρου και Σιδώνας που βιάστηκαν κατά συρροή από τα στρατά του εκπολιτιστή στρατηλάτη ε?????

   Διαγραφή
  7. Ρε Πόπη έλεος πια.....!!!!! Απορώ με την εμμονή σου να δίνεις σημασία σε ανθρώπους που άλλοτε χρησιμοποιούν γυναικεία ονόματα,άλλοτε διπλώνονται σαν φίδια και άλλοτε όταν δεν τον παίζουν,φτύνουν αυτά που ρούφηξαν.....Δεν γίνεται πιά αυτό....Τώρα θα μου πείς αν δέν απαντήσεις θεωρείται αδυναμία,αλλά είναι περιττό να απαντάς σε....περιττώματα.

   Διαγραφή
  8. Όπως τα γράφεις είναι, καπετάνιε... φίδια...

   Συζητούσα αυτό το θέμα, με το γυναικείο όνομα με κάποιον εξαιρετικό συνάδελφο στον οποίο επίσης τον έκραξε για την εμμονή του με τους εβραίους και τώρα πια δημοσιεύει σχόλια σαν "Νένα Μακρή" και μου είπε: "Τι τα θες... άνθρωπος βαρια άρρωστος είναι... μισογύνης και κατά βάθος θηλυπρεπής"...

   Έτσι ότι και να μου ξαναστείλει σε σχόλιο, δεν το αναρτώ.

   Θέλω να πιστεύω, πως δεν θα ξανατολμήσει να εμφανιστεί.
   "Ανθρωπος", που έχει σαν πρότυπό του τον ψυχασθενή Χίτλερ, είναι βαριά άρρωστος...

   Ας ξεδιπλώσει την αρρώστεια του αλλού... από εδώ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

   Διαγραφή
  9. για να το ελαφρυνουμε λιγο....ελπιζω καπετανιε να καταλαβες γιατι 100 αναρτησεις αναφερονται στις γυναικες και μια στους αντρες...χαχαχαχαχαχαχα.. ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  10. Ε, Όχι Κυρία Δανάη μας - 11:12 Μ.Μ., δεν είναι Ίσα κι Όμοια Ο Ι.Β.Στάλιν κι ο Χίτλερ.

   Γιατί ο Χίτλερ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΆ -Μέγα Αμάρτημα, Η Ζωή είναι Δώρο Του Θεού και Μόνο Εκείνος μπορεί να Την Πάρει Πίσω- Α Μ Ε Τ Α Ν Ό Η Τ Ο Σ Τουτέστιν ''DEUTSCHLAND UBER ALLES'', ''MEIN KAMPF'' και Τα Μυαλά στα Κάγκελα,
   ΕΝΏ, ΑΝΤΊΘΕΤΑ,
   Ο Ι.Β.Στάλιν ΜΑΚΡΟΗΜΈΡΕΥΣΕ. Που, ΑΝΑΝΤΊΡΡΗΤΑ, Σημαίνει
   -Επιτέλους, διαβάστε Άγιο Παΐσιο, δε Τα'λεγε για να Τα ακούει (ναρκισσευόμενος) Ο Ίδιος-
   Ότι Ο Θεός, ως εκ Της Μεγαθυμίας - Πανοικτιρμοσύνης Του, Του'δωσε Μακροπρόθεσμη Ευκαιρία ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΉΣΕΙ. Μία Ευκαιρία που Ο Ι.Β.Στάλιν δεν άφησε να ΧΑΘΕΊ. Και, Θεοσεβέστατος πλέον, Ο ''Σιδερένιος Δικτάτορας'', Σφαγέας Του Λαού Του, Μετανόησε.
   Έκλαψε τότε Πικρά, Γονάτισε, Σταυροκοπήθηκε (κατ'Άλλους και Νήστεψε, Εξομολογήθηκε και Κοινώνησε) και Προσευχήθηκε ζητώντας από Τον Κύριο, Θεό και Δημιουργό Του, Να Τον Συγχωρήσει και Να δώσει στην Πατρίδα Του Άξιους, Ιδανικούς Επιγόνους Του, που θα εγγυηθούν Τα Καλύτερα για Την Επόμενη Ημέρα Όχι Μόνο Της Ρωσίας, αλλά και Ολόκληρης Της Ευρώπης.

   Και, Ω Του Θαύματος, Η Προσευχή Του Εισακούστηκε. Ο Νικήτα Χρουτσώφ, διάδοχός Του, στο αποκορύφωμα της αποσταλινοποίησης της Σοβιετικής Ένωσης (συντομογραφικά Ε.Σ.Σ.Δ.) μετονόμασε το Στάλινγκραντ, Παγκόσμιο Σύμβολο του Αντιφασιστικού Αγώνα, σε Βόλγκογκραντ ''δηλώνοντας'', εμμέσως μεν πλην σαφώς, στην ηττημένη Γερμανία πως δε θα'πρεπε η Ανθρωπότητα να θυμάται την Πόλη που συνέδεσε το όνομά της με τη συντριβή του Άξονα, πληρώνοντας ως τίμημα 1.130.000 νεκρούς στρατιώτες και πολίτες.
   Κι έμελλε στις 9 Νοεμβρίου 1989, η σταδιακή πλήν σταθερή -ελέω Άξιων Ηγετών- αποδυνάμωση της Σοβιετικής Ένωσης, η Περεστρόικα, της οποίας ηγείτο ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, κι η ενορχηστρωμένη κατακραυγή του ''Δυτικού, Ελεύθερου Κόσμου'' να γκρεμίσουν Το Τείχος του Βερολίνου, ''Τείχος της Ντροπής'' κατά τη ''Δύση'' και ''Αντιφασιστικό Τείχος Προστασίας'' κατά την Ανατολικογερμανική Κυβέρνηση, ανοίγοντας το δρόμο για την Επανένωση της Γερμανίας. Έτσι, η ηττημένη του Β' Π.Π. Γερμανία Ισχυρή, Αμετανόητη και Απόλυτα Πεπεισμένη πως μπορεί να Εγκληματεί Εσαεί Ατιμωρητί, με το, Οικονομικό, τώρα, Δ΄ Ράιχ ξαναεπιχειρεί την υποδούλωση της Νότιας Ευρώπης. Για την Ιστορία να πούμε πως ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, με τη διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. το 1991, πρόσφερε σε συσκευασία δώρου Την Επικυριαρχία Του Πλανήτη στην Αμερική.

   Και, Ενώ Όλοι λένε, και δικαίως, Τα Χειρότερα για Τον Μεγαλύτερο, από Συστάσεως Του Πλανήτη, Σφαγέα Του Λαού Του, Κανείς ποτέ δεν κατηγόρησε Τους Διαδόχους Του, Αντάξιους, σε κάθε περίπτωση, Των Προσδοκιών Των Λαών Της Ευρώπης για Τη Μεταπολεμική Ενωμένη, Ισχυρή, Αλληλέγγυα Ευρωπαϊκή Οικογένεια.
   Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι Οι Θεόσταλτοι Διάδοχοι Του ''Σιδερένιου Δικτάτορα'' είναι Εξ Ύψους Ανταμοιβή για Τη Μετάνοια και Την Προσευχή Του ''Πατερούλη'', Μεγαλύτερου, από Συστάσεως Του Πλανήτη, Σφαγέα Του Λαού Του;

   Διαγραφή
 2. γαμησε τα ποπη!!!!!!για υον πούτσο καβαλα είναι ο γιδοβοσκος!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΚΟΥ ΑΙΔΕΙΟΠΑΝΑ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κακαουνάκης - Τράγκας - Τριανταφυλλόπουλος. Η χαβούζα της Ελληνικής δημοσιογραφίας.Ας κυλιστούμε και εμείς μαζί τους να πάρουμε λίγη βρώμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

   Ο Μάκης αξιώθηκε Δεσπόζουσα Θέση στο Κάδρο Των Μεγάλων Ευεργετών Του Έθνους, ως Χορηγός Επικοινωνίας δύο Εξεχόντων Πολιτικών Ανδρών.

   Του Ελληνολάτρη Διανοητή, -Τελευταίου Της Μυθικής ''Σχολής'' Των Καστοριάδη, Πουλαντζά, Αξελού- Παγκόσμια Αναγνωρισμένου Ακαδημαϊκού Δασκάλου, που, μετά Ευδόκιμον Υπηρεσίαν εις την Εσπερίαν, ξαναγύρισε, εκ Μόνης Της Φιλοπατρίας Του, για να προσφέρει στην Πολύπαθη Πατρίδα Του και

   Του Αυτοθυσιαστικού, Ομολογιακού, Μαρτυρικού Γιατρού, που, αν και ''βολεμένος'' κρατικοδίαιτος, δεν έλειψε ποτέ από την Πρώτη Γραμμή των Πολεμικών Μετώπων της Μέσης Ανατολής. Εκεί, όπου, μέσα στην Κόλαση Της Φωτιάς, ''θέωσε'' Τον Όρκο στον Ιπποκράτη προσφέροντας, με κίνδυνο της ζωής Του, τις Σωτήριες Υπηρεσίες Του στα Θύματα Των Μαχών, Μαχητές κι Αμάχους.
   Αυτών Των δύο Εξεχόντων Πολιτικών Ανδρών, ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΆΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΩΝ ΔΎΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΑΤΌΝ ΠΕΝΉΝΤΑ ΔΎΟ ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΑ, ΤΑΦΌΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ.

   ΆΞΙΟΣ.

   Διαγραφή
 5. καλα του τα γραφεις ποπη..οταν σημερα στην ελλαδα υπαρχουν νοσταλγοι του αχυρανθρωπου εγκληματια χιτλερ,του πληρωμενου κομπαρσου ηγετη,ε τοτε δεν υπαρχει ελπιδα...δεν καταλαβαινει ο συγκεκριμενος σκατομαλακας[δικη του η λεξη]οτι υπαλληλοι στο ιδιο αφεντικο ηταν ο ηλιθιος ανωμαλος[χιτλερ] μαζι με τον σταλιν κι ολα τ αποβρασματα που αιματοκυλησαν τον κοσμο τοτε;;;;η μανταμ τσατσομερκελ με το μουστακι ειναι ιδιος ο σκατοψυχος χιτλερ..πολλοι δε,λενε οτι ειναι κορη του...που καταντησαμε να κανουμε αθανατο τον αγραμματο δεκανεα και να τον νοσταλγουμε κιολας...ε αει στο διαολο χοντρομαλακα εσυ και ο χιτλερ σου και οσοι τον εκπροσωπουν...χ.α......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σούλα, ο Χίτλερ ήταν αυτός που ήταν για την πατρίδα του και τους γερμανούς...

   Εγώ, τον κρίνω για ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
   Κι αυτά, δεν αιτιολογούνται και δεν δικαιολογούνται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

   Αυτό όμως, δεν το αντιλαμβάνονται τα χρυσαύγουλα και οι ένθερμοι υποστηρικτές ενός ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ.

   ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   Αυτό δεν το ανέχομαι με τίποτα.

   Διαγραφή
 6. Προς τον 11:51.Τραβα ρε στοκε να ξεστραβωθεις ιστορικα τουλαχιστον για την πορεια του μεγαλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και μετα να αναρωτηθεις πως καταφερε να μεινη στην ιστορια 2500 χρονια τωρα;.Γιατι ολοι οι λαοι τον αποκαλουσαν ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ; Ρε αχρηστε ανθελληνα εαν δεν υπηρχε αυτος τοτε, σημερα εσυ δεν θα υπηρχες.Πεταξου στους Ουνους τωρα να σου συμπαρασταθουν εφιαλτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @1:40

  Βρε καλώς τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ καλώς τα παιδια
  Αμόρφωτε βλακάκο η μυθοπλασία του Μέγα ως στρατηλάτης και εκπολιτιστής <> λαών έγινε από τους ρωμαίους που <> από τα κατορθώματα του [σφαγές λεηλασίες] θέλησαν να τον αντιγράψουν.Οι έλληνες της εποχής του τον αποκαλούσαν ΤΥΡΑΝΝΟ οι σπαρτιάτες τον περιφρονούσαν οι αθηναίοι τον μισούσαν,οι Θηβαίοι τον πολέμησαν και όταν μαθεύτηκε οτι πέθανε , ο μέγας Δημοσθένης ο ρήτορας βγήκε ντυμένος με τα καλά του λέγοντας <> Ελευθερωτή δεν τον αποκάλεσε ποτέ κανένας στην εποχή του αυτά τα βγάζεις απο την γκλάβα σου γιαυτό μάθε οτι στην Περσία τον αποκαλούν guzatstag που σημαίνει ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ<>.Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Σπουδών Τεχεράνη ::<< Ισκαντάρ ο καταστροφέας καταραμένος και διαβολικός>> στο Αφγανιστάν << ο επικατάρατος>> και ενσάρκωση του Διαβόλου [αφγανικά Iskadar Ahriman Αλεξανδρος ο Διάβολος].Στην κατακτητική του πορεία έσπειρε τον θάνατο και την καταστροφή πόλεις εκθεμελιώθηκαν άνθρωποι σφαγιάστηκαν οι κάτοικοι σύρθηκαν στην σκλαβιά.Υπήρξε αδίστακτος σφαγέας λαών,αλκοολικός και ημίτρελος.Παρουσιάστηκε στους Αιγύπτιους λεγοντάς τους οτι ήταν ο υιός του Θεού 'Αμμονα!!?!?!Εγκλημάτησε κατά των Ελλήνων αλλά και στενών συνεργατών και φίλων του δημιουργώντας ένα κύκλο αίματος που συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του.Με τα σημερινά πρότυπα θα καταδικαζόταν σαν εγκληματίας πολέμου στη Χάγη ή θα κατέληγε σε κάποιο φρενοκομείο.Οι αποτρόπαιες σφαγές των κατοίκων της Γάζας της Τύρου των Σογδιανών των Μαλλών της Περσέπολης της Θήβας η εξόντωση των φίλων του,'Ατταλου Φιλώτα Κλείτου Παρμενίωνα Καλλισθένη η σφαγή των Ελλήνων υπηκόων του Δαρείου στον Γρανικό και στη Βακτριανή.Μάθε τώρα αμόρφωτε ελληναρά τι έλεγαν οι Αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ για τον Αλέξανδρο.
  Δημάδης ρήτορας << ο Αλέξανδρος νεκρος;Αδύνατον.Ολόκληρος ο κόσμος θα έπρεπε να έχει βρωμίσει από την μπόχα που αναδύει το πτώμα του>> μάθε τι είπε ο Φωκίων και τι είπε ο Πλούταρχος στους Βίοι Παράλληλοι.Στην ιστορία έμεινε γιατί οι κατακτήσεις του προκάλεσαν εντύπωση σε λαούς που δεν τον έζησαν Κινέζοι Γιαπωνέζοι Ινδονήσιοι Λάπωνες αντίθετα αυτοί που τον έζησαν οι Ασιάτες και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ τον καταριόντουσαν και ο θρύλος του έφτασε απο την γαλλία ως τον Ειρηνικό όπως έφτασε και του Ατίλα του βασιλιά των Ούνων.Δεν εκπολίτισε κανένα λαό γιατί και οι Πέρσες και η Αίγυπτος είχαν πολιτισμό.Δεν ζούσες τότε εσύ και τώρα απο την ασφάλεια του καναπέ σου παπαγαλίζεις αυτά που σου έμαθαν στο σχολείο που για να αντισταθμίσουν τη μειονεξία του νεοέλληνα προσπαθούν να βρούν στηριγματα απο το παρελθόν.Τουλάχιστον ας είχατε την σκληρότητα του χαρακτήρα του τρομάρα σας.Τι τον επικαλείστε αφού είστε ανθρωπιστές;

  Πετάξου τώρα εσύ στον Ερδογάν να τον παρακαλέσεις να μην ΕΡΘΕΙ καί στη κατοχή της Μέρκερ δεν σε έβαλε ο Στάλιν ούτε ο Μάο ούτε ο Κάστρο ούτε ο Μαδούρο
  ξεστραβώσου και σύνελθε

  Πιστεύω να δημοσιευθεί το σχόλιο γιατί απο κάτω λέει ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εσυ ρε μεγαλε που τα μαθες ολα αυτα;;;;;;δηλ οι ξενοι τα ζωα οι βαρβαροι οι απολιτιστοι θα μας μαθουν την ιστορια μας;;;;εσυ ξεστραβωσου και διαβασε στο ΗΘΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΥΧΗΣ Η ΑΡΕΤΗΣ, που γραφει ο πλουταρχος οτι οι χωρες που δεν γνωρισαν τον αλεξανδρον ,ειναι σαν να μην ειδαν το φως του ηλιου....αντε χεσε μας λοιπον με τις μαλακιες σου......

   Διαγραφή
  2. << άντε χέσε μας λοιπόν με τις μαλακίες σου >> με κατατρόπωσες τώρα με αυτό το φοβερό επιχείρημα μάθε πρώτα να μιλάς σαν νορμάλ άνθρωπος και μετά να κάνεις κουβέντα

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ