Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Ασχημα νέα από τις ΗΠΑ για Σκοπιανό: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό»Με τη φράση «πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό» ο Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, φέρνει άσχημα μαντάτα στη χώρα και μάλιστα από την Αμερική και συγκεκριμένα τον Λευκό Οίκο και το State Department. 

Δήλωση που και μειώνει τις πιθανότητες και ικανότητες διαπραγμάτευσης της χώρας μας αλλά, το κυριότερο, δείχνει ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.


Αυτά τα πούστικα, στα κρεββάτια σας, πούστηδες...

ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ.

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ  Γ@ΝΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ!Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Βρωμοεβραίε Κοέν, δεν θέλουμε ούτε τις επενδύσεις σας, ούτε τα βρωμολεφτά σας, που είναι από το αίμα των λαών που καταδυναστεύετε.
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ... ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ...

Καλλίτερα ένα παξιμάδι, μια τομάτα και τρεις ελιές και μια Πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ, παρά μεγαλεία και σκλαβιά.

Με τη φράση «πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό» ο Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, φέρνει άσχημα μαντάτα στη χώρα και μάλιστα από την Αμερική και συγκεκριμένα τον Λευκό Οίκο και το State Department. 


Δήλωση που και μειώνει τις πιθανότητες και ικανότητες διαπραγμάτευσης της χώρας μας αλλά, το κυριότερο, δείχνει ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Με συναντήσεις στον Λευκό Οίκο και το State Department ολοκληρώνεται η επίσκεψη του Νίκου Παππά στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με δημοσίευμα.


Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής συναντήθηκε με τον σύμβουλο του Αμερικανού πρόεδρου για θέματα παγκόσμιας οικονομίας και χρηματοοικονομικών Μάθιου Χάρσαγκερ με τον οποίο συζήτησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της ελληνικής οικονομίας.


Κατά την συνάντηση του με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος έλαβε την διαβεβαίωση ότι η Ουάσιγκτον εργάζεται μεθοδικά για μια ισχυρή πολιτική και επιχειρηματική εκπροσώπησης στην ΔΕΘ, ενώ ο κ. Ρος από την πλευρά επαναβεβαίωσε την πρόθεση του να συμμετάσχει στην αμερικανική αποστολή τον Σεπτέμβρη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Σκοπιανό: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια»


Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Παππάς περιέγραψε τις θέσεις της Αθήνας , τονίζοντας ότι η ενδεχόμενη επίλυση του ζητήματος θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας και του νέου ρόλου που η χώρα φιλοδοξεί να διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


«Πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας και τον νέο ρόλο που θέλουμε να παίξουμε.

Με την έξοδο από τα προγράμματα η επίλυση του θέματος με τους βόρειους γείτονες μας.
Επίσης, για εμάς τους πολιτικούς είναι προτεραιότητα να μιλάμε με ειλικρίνεια στους πολίτες, να τους κοιτάμε στα μάτια και κυρίως όσους επιλέγουν να διαδηλώνουν.

Δεν πρέπει να είμαστε υποκριτές απέναντι τους γιατί είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα.
Πρέπει, επίσης, να παραδεχθούμε ότι η σύνθετη ονομασία υπάρχει από το 1995, στην οποία ο όρος Μακεδονία περιλαμβάνεται»


Από την πλευρά του, ο κ. Κοέν εξέφρασε την διαχρονική στήριξη της Ουάσιγκτον στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται ανάμεσα στην Αθήνα και τα Σκόπια υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.


Βάζει πλάτες το State Departement για την Ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας


Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο βοηθός του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών Τζόναθαν Κοέν απηύθυναν κοινό κάλεσμα στην αμερικανική επιχειρηματική κοινότητα να στηρίξει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Κατά την διάρκεια σχετικής εκδήλωσης του ελληνοαμερικανικού ινστιτούτου στην Ουάσιγκτον, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε «απαισιόδοξες» τις προβλέψεις για αναστολή της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας μετά το τέλος του προγράμματος, ενώ εξέφρασε και την βεβαιότητα ότι η έξοδος της Ελλάδας θα είναι καθαρή.


«Εμείς και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα επιτυχώς. Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα που έχει αποτέλεσμα στον δημοσιονομικό τομέα στο θέμα της ανάπτυξης, της απασχόλησης και στο θέμα της εφαρμογής κρίσιμων μεταρρυθμίσεων. Δεν υπάρχει χώρος για απαισιοδοξία και νομίζω ότι οι απαισιόδοξες προβλέψεις είναι μόνο πολιτικά υποκινούμενες».


Ο κ. Κοέν από την πλευρά του είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν και επενδύουν στις δυνατότητες της Ελλάδας και προτίθενται να στείλουν μια πολύ ισχυρή πολιτική και επιχειρηματική αποστολή στην Θεσσαλονίκη.


«Πιστεύουμε ότι η στήριξη σας στην ΔΕΘ και την Αμερική» είπε απευθυνόμενος στου Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες «είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε την στήριξη σας στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις οι οποίες βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο μετά τον 2 Παγκόσμιο Πόλεμο και επιθυμούμε να τις ενισχύσουμε ακόμα περαιτέρω».


Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργάνωση της περιοδείας του κ. Παππά είχε αναλάβει το ίδιο το State Department, ενώ σε όλες τις επαφές τον συνόδευε ο κ. Κοέν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν είναι σύνηθες για έναν αξιωματούχο του αμερικανικού ΥΠΕΞ να αναλαμβάνει τέτοιου είδους αποστολές.


«Πιστεύω στην Ελλάδα. Η αμερικανική κυβέρνηση πιστεύει στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ανέλαβα μαζί με τον κ. Παππά το έργο της προσέλκυσης αμερικανικών επιχειρήσεων για τη ΔΕΘ».


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Ο λαος δεν εξουσιοδοτησε ΠΟΤΕ καμμια κυβερνηση, να παραχωρησει το ονομα Μακεδονια στην Βαρντασκα.
  Οι πολιτικοι ειναι υπαλληλοι μας. Η Ελλαδα δεν ειναι περουσιακο τους στοιχειο.
  Δεν κανουν ο,τι θελουν.

  Αλλοιμονο σας προδοτες !
  Προσεξετε καλα πιονια, ο χρονος σας ειναι λιγος... συντομα θα βρεθειτε χωρις προστασια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άντε να το επαναλάβω βρε κουτοπονηρίδη υπουργέ που μας περνάς για βλάκες:

  Το όνομα πΓΔΜ, εκτός του ότι περιλαμβάνει τη λέξη "πρώην", αναφέρεται και σε "Διαμέρισμα" πρώην Κράτους. Δύο λοιπόν λόγοι που το καθιστούσαν "ας πούμε" ανεκτό για 26 χρόνια. Εσείς τώρα... πάτε να χαρίσετε το "Μακεδονία" σε ονοματοδοσία Κράτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο προηγούμενους σχολιαστές. Τώρα το πάνε λάου-λάου, να περάσουν το εθνικό έγκλημα ως δήθεν από χρόνια τετελεσμένο και ήδη πρόσφατα συμφωνημένο. Η αντίσταση του λαού πρέπει να κορυφωθεί και να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν το Σύνταγμα, που τους υποχρεώνει να συμμορφώνονται με τη λαϊκή βούληση. Και όχι να αποφασίζουν και να πράττουν ενάντια στη λαϊκή εξουσία. Κυρίαρχος είναι μόνον ο λαός. Αυτά τα καθάρματα αύριο θα πάνε σπίτι τους, αλλά ο λαός θα είναι πάντα εδώ. Και την πατρίδα του τη θέλει και τη χρειάζεται ακέραιη. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ.

   Διαγραφή
 3. Συνελληνες "νυν υπερ παντων ο αγων" τα τσιρακια του Τζορτζ Σορος στην Βαρντασκα εχουν αρχισει την αντεπιθεση, δειτε το νεο βιντεο που κυκλοφορει στο διαδικτυο, του ψευδους και ωμης συκοφαντιας κατα των Ελληνων, και οι Σκοπιανοτσολιαδες, Γερμανοτσολιαδες, και τωρα Αμερικανοτσολιαδες ξυνουν τ' αρχ$δ$@ και τιποτα αλλο!
  https://www.youtube.com/watch?v=yztRHHOGAF4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συλλαλητήριο εκ νέου στην Αθήνα. Δεν θέλουμε ομιλητές. Θέλουμε διοργανωτές.

  Ολοι μαζί αδέλφια μου Ελληνες να το σταματήσουμε να ρίξουμε την βρωμοκυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 1467 ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ.......

  ΠΟΠΗ
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. υπάρχει σχέδιο υποδούλωσης της ορθοδοξίας στα Βαλκάνια μέσω μμε, το χει το πενταπόσταγμα, ψηφιακής πολιτικής γιατί πήγε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η μανα Ελλας κλαιει και ποναει!!τα παιδια της οι Ελληνες οσοι εχουν απομεινει ειναι σε υπνο βαθυ με τα ματια ανοικτα.Ελληνα ψηφισες τον ορκισμενο και φαρμακερο εχθρο σου να σε "κυβερνησει"-εξαφανισει.Αυτος ο εχθρος σε ξεγελασε και παλι γιατι ειναι καλα μασκαρεμενος και κατεχει θεσεις κλειδια που ουτε καν τις φανταζεσαι!!! Βορειος Ελλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ