Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Ο Πούτιν σκηνοθετεί, ο πράκτορας Ερντογάν εκτελεί, και ο θείος Σάμ χαρίζει στρατιωτική νίκη στους Έλληνες ….. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι ανακοινώσεις από «ρωσικές πηγές» ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα συγχρόνως στο Αιγαίο και στη Θράκη. Related imageΈχουμε πει πολλές φορές ότι ο Πούτιν είναι μεγάλος σκακιστής και με συγκεκριμένο σχέδιο: να προκαλέσει τεράστιο ρήγμα στο ΝΑΤΟ (άρθρο: «ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑΣΤΟ ΝΑΤΟ….»). 


Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν φρόντισε να εκμεταλλευτεί την ανοησία αλλά και την έπαρση του νεοοθωμανού Ερντογάν και να αποσπάσει τον μεγάλο εχθρό και γείτονα της, την Τουρκία, από το ΝΑΤΟ. 

Όποιος αμφιβάλει ότι η Τουρκία και η Ρωσία δεν μπορεί να είναι σύμμαχοι ας το ψάξει καλύτερα. 

Από τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου μέχρι τον έλεγχο της μεσογείου, και από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας  και τα συνδεδεμένα συμφεροντα της Αρκτικής με αυτά της μεσογείου μέχρι τον έλεγχο των κοιτασμάτων στη μεσόγειο (άρθρο: «ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;»)Αναβαθμίζοντας λοιπόν τη σύγκρουση Τουρκίας-ΝΑΤΟ ο Πούτιν δημιουργεί συνθήκες θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. 

Εκτός από τη διάσπαση του ΝΑΤΟ έχει και άλλα επίσης μεγάλα συμφεροντα για να το προκαλέσει. 

Την αναβολή  και ματαίωση του αγωγού East Med άλλα και την αναβολή της ίδιας της εξόρυξης των κοιτασμάτων που αυτή τη στιγμή έχουν ανατεθεί αποκλειστικά σε νατοϊκά – φιλοδυτικά συμφεροντα. 

Καθως λοιπόν είναι ο κύριος προμηθευτής φυσικού αερίου της Ευρώπης ο Πούτιν έχει κάθε συμφέρον να ανατρέψει την ανάθεση της τροφοδοσίας της από άλλες χώρες και να χάσει έτσι τα τεράστια οικονομικά και κυρίως γεωπολιτικά οφέλη και δύναμη. 

Αναρωτηθείτε όλοι πόσο πιο επιθετική θα ήταν η Ευρώπη απέναντι στη Ρωσία αν δεν την είχε ανάγκη ενεργειακά….Ο πρόθυμος και αλαζόνας Ερντογάν έχοντας την εντύπωση πως είναι ήδη η Τουρκία υπερδύναμη άλλα και έχοντας αυτή την πλασματική συμμαχία με τη Ρωσία πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή τώρα. 

Τώρα γιατί αν αρχίσουν οι εξορύξεις από τρίτους θα είναι αργά… τώρα γιατί αν ξεκινήσει η δημιουργία του αγωγού East Med θα είναι αργά…. 

Τώρα γιατί έτσι προφανώς τον συμβουλεύει και ο Πούτιν ... γιατί του πουλά σύγχρονα όπλα…. γιατί τον έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής από αμερικανούς πράκτορες…. 

Δεν αναρωτήθηκε όμως αν τον χτυπήσουν οι αμερικανοί μέσω των ελλήνων αν θα επέμβουν οι ρώσοι…. 

Δεν αναρωτήθηκε αν συμβεί αυτό θα μπορέσει να κρατήσει την εξουσία; 

Δεν αναρωτήθηκε αν βγεί η τον πετάξουν έξω από το ΝΑΤΟ θα τον στηρίξει η Ρωσία η αντίθετα τότε θα του επιτεθεί καθώς θα είναι ολομόναχος; 

Δεν αναρωτήθηκε ο ΒΛΑΚΑΣ αν η Ρωσία θέλει συνέταιρο στις πώλησης φυσικού αερίου και τον γεωπολιτικό έλεγχο της Ευρώπης έναν αλαζόνα και ασταθή τούρκο με μια χώρα που συνέχεια ζητά και διεκδικεί τα πάντα από φίλους και γείτονες…. 

Γιατί αν τα ελληνοκυπριακά κοιτάσματα πέσουν στα χέρια της Τουρκίας αυτό δεν είναι προς όφελος της Ρωσίας και γι’ αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ! 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. 

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι ανακοινώσεις από «ρωσικές πηγές» ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα συγχρόνως στο Αιγαίο και στη Θράκη. 

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι η Ρωσία είναι ο ΄΄σκηνοθέτης΄΄ του επικείμενου θερμού ελληνοτουρκικού επεισοδίου.Ο ΄΄εκτελεστής΄΄ τώρα της ρώσικης παγίδας-σχεδιου είναι ο θείος Σάμ…. 

Γιατί απλούστατα όπως γνωρίζουν πια όλοι ο Ερντογάν έχει απομακρυνθεί και από το ΝΑΤΟ και από την Ευρώπη συμμαχώντας με τους ρώσους άλλα και διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις. 

Κομπάζεται επίσης να γίνει το απόλυτο αφεντικό της μεσογείου που θεωρεί τουρκική λίμνη. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να το επιτρέψουν οι αμερικανοί (ούτε οι ρώσοι όπως είπαμε…) άλλα ούτε και μπορούν να το κάνουν. 

Δεν μπορούν να το κάνουν γιατί όσο και να διαφημίζουν το στρατό τους δεν είναι ικανός και αξιόμαχος. 

Οι κούρδοι τον εξευτέλισαν. 

Ακόμη, αν δεν έχεις δική σου πολεμική βιομηχανία εντελώς ανεξάρτητη από τρίτους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. 

Η πολυδιαφημισμένη τουρκική πολεμική βιομηχανία είναι ένα τίποτα καθώς ότι έχει φτιάξει μόνη της δεν δουλεύει άλλα και ότι δουλεύει στηρίζεται σε δανική τεχνολογία η είναι κατώτερο των αντίστοιχων των μεγάλων δυνάμεων άρα μη ανταγωνιστικό. 

Συνεπώς χρειάζονται πολλές δεκαετίες ακόμη για να δημιουργήσουν ικανή και ανταγωνιστική εγχώρια πολεμική βιομηχανία και αυτός ο χρόνος δεν πρόκειται να τους δοθεί από τις μεγάλες δυνάμεις ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !Γι’ αυτούς τους λόγους οι αμερικανοί θα εκμεταλλευτούν την αλαζονεία του Ερντογάν και θα δημιουργήσουν τουρκική ήττα στο Αιγαίο ΤΩΡΑ. 

Γιατί τώρα; 

Γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν τα αμερικανικά τρυπάνια στην Κύπρο. 

Γιατί ο Ερντογάν κατεβάζει τώρα το τουρκικό γεωτρύπανο στην Κύπρο. 

Γιατί τώρα τόλμησε να δημιουργήσει τεράστια πρόκληση μέσω του αδύναμου κρίκου , της ιταλικής εταιρείας, και να αμφισβητήσει την ιδιοκτησία των κυπριακών κοιτασμάτων που είναι ήδη στα χέρια των αμερικανών χρησιμοποιώντας στρατιωτικά μέσα. 

Γιατί γνωρίζουν ότι θα τολμήσει το ίδιο και στην Ελλάδα όπου επίσης τα κοιτάσματα είναι στα χέρια των αμερικανών….. 

Βγήκε επίσης η πληροφορία ότι αμερικανικά μαχητικά F15 ‘’συμπτωματικά’’ θα βρίσκονται στην Ελλάδα για ασκήσεις την περίοδο που ο Ερντογάν θα ‘’σαλπάρει’’ με το γεωτρύπανο του για την Κύπρο. 

Η βάση της Σούδας επίσης έχει ότι ‘’παιχνίδι’’ χρειάζονται γι’ αυτό τον σκοπό.Αν καταφέρουν οι αμερικανοί και επιτύχουν τον στόχο τους, πράγμα που εκτιμώ βέβαιο, ο Ερντογάν θα πέσει (το περιμένω καιρό αυτό: ‘’ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ’’ ) .  

Πρώτα θα τον ρίξουν οι στρατιωτικοί για την ήττα και μετα οι πολίτες για όλα τα υπόλοιπα που έχει κάνει. 

Μετά οι αμερικανοί θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για διορισμό φιλονατοϊκής κυβέρνησης από τον κορβανά των οπαδών του Γκιουλέν. 

Σε αυτή την περίπτωση η Τουρκία επιστρέφει στο ΝΑΤΟ. 

Και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό νέο για εμάς.  

Γιατί για να σπάσει τη συμμαχία με τη Ρωσία και να αποδεχτεί τη δημιουργία του Κουρδιστάν θα της δοθούν ανταλλάγματα … και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ελληνοκυπριακός πλούτος και ίσως και ελληνικό έδαφος…   

Τότε όμως θα έχουν και πάλι επίσημα τη Ρωσία αντίπαλο… και μαλιστα πολύ πιο αγριεμένη λόγο της προδοσίας…..   

Δόξα το θεό που σε αυτή την παγκόσμια προπολεμική συγκυρία η μικρή Ελλάδα μας έχει την τύχη να συμπλέουν τα συμφεροντα της με αυτά της μεγαλύτερης στρατιωτικής υπερδύναμης και γείτονος…. Της Ρωσίας!  Το όποιο θετικό (προσωρινά…) πολεμικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας σε βάρος της Τουρκίας θα έχει και κάποιο επίσης πολύ σημαντικό συστατικό για τους αμερικανούς. 

 

Την ενίσχυση της δωσίλογης κυβέρνησης του τουρκοεβραίου Axel Cipra η οποία εξυπηρετεί αγόγγυστα και πάντα πρόθυμα τα συμφέροντα τους και που θα οδηγήσει στο ξεπούλημα εδαφών της Ελλάδας σε Σκοπιανούς και Αλβανούς οι οποίοι θα εγγράψουν μελλοντικές εδαφικές διεκδικήσεις. 

Δυστυχώς…. 

 

Μπορεί να ζήσουμε στιγμές δόξας και ηρωισμού του τουρκοεβραίου Axel Cipra ελέω αμερικανών όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο…. Ανατριχιαστικό…..


 


 Υπάρχει μια υποψία ότι ίσως ο Ερντογάν αποδειχθεί ο μεγαλύτερος πράκτορας των αμερικανων προκειμένου να διαλύσει την Τουρκία η οποία μεγάλωσε πολύ και δεν ‘’ελέγχεται’’ πια εύκολα. Ίσως…. 

Το ίδιο είχε ειπωθεί και για τον Γκορμπατσόφ για την Ρωσία. 

Εγώ όμως θα προσθέσω …. ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ….

 Γιατί οι ρώσοι έχουν μεγαλύτερα οφέλη από την Αμερική σε περίπτωση που διαλυθεί η Τουρκία… 

Αν πάλι η ιστορία δείξει ότι δεν ήταν τίποτα από τα δύο τότε σίγουρα θα αποτελέσει τον διαχρονικά υπερπαγκόσμιο απόλυτο ηλίθιο διπλωμάτη που θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές διπλωματικές και στρατιωτικές σχολές του πλανήτη !

 Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε αυτό που σας συνήθως σας λέω : 

‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’…
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

14 σχόλια:

 1. Χαχαχαχαχαχαχα... μα τι λέτε τώρα ρε παιδιά...
  Μπορεί κάποιος να σκεφτεί σε τι, και ποιόν θα εξυπηρετούσε ένας πόλεμος στο Αιαίο???...
  Παρακάτω δε λέω, δε λέω δε λέω...
  Εννοείτε ότι τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάνης..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Αναντίρρητα, Το Γεγονός ότι, όπως γνωρίζουμε όλοι, Ο Ερντογάν έχει απομακρυνθεί και από το ΝΑΤΟ και από την Ευρώπη συμμαχώντας με τους Ρώσους, άλλα και διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις,
   Nομοτελειακά Προδικάζει Τα Χειρότερα για τα ''μεμέτια'', αφού Ο ΒΛΆΚΑΣ δε συνειδητοποιεί Την, μετά βεβαιότητος, επερχόμενη Συντριβή του, μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, βάσει της (επί των αντικειμενικών δεδομένων) ανάλυσης του ''ΠΆΝΑΝΔΡΟΥ ΈΛΛΗΝΑ''.
   Γιατί -Μωραίνει Κύριος ον βούλεται Απωλέσαι- ο ''Μισότρελος Σουλτάνος, ο τρελός της γειτονιάς, που τον ακούμε και γελάμε'', όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε Κορυφαίο Αντιμνημονιακό Βlog, δεν καταλαβαίνει ότι, για τους λόγους που ο ''Π.Ε.'' αναφέρει αναλυτικά, οι Αμερικάνοι θα εκμεταλλευτούν την Αλαζονεία του και θα δημιουργήσουν Τουρκική Ήττα στο Αιγαίο ΤΏΡΑ.
   Κι Αν καταφέρουν (οι Αμερικάνοι) και επιτύχουν τον στόχο τους, πράγμα που ο ''Π.Ε.'' εκτιμά Βέβαιο, ο Ερντογάν θα πέσει (ο ''Π.Ε.'' το περιμένει καιρό αυτό: ‘’ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ’’), αφού
   Πρώτα θα τον ρίξουν οι στρατιωτικοί, για την Ήττα, και μετα οι πολίτες, για όλα τα υπόλοιπα που έχει κάνει, και, εν συνεχεία,
   Οι Αμερικάνοι θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για διορισμό Φιλονατοϊκής Κυβέρνησης από τον κορβανά των οπαδών του Γκιουλέν.
   Και Μόνο Τότε, Ο Παραβατικός Νεοοθωμανός Σουλτάνος θα καταλάβει, κατόπιν Εορτής, ότι Αν η ιστορία δείξει πως δεν ήταν ο μεγαλύτερος πράκτορας των Αμερικάνων (εντεταλμένος να διαλύσει την Τουρκία, η οποία μεγάλωσε πολύ και δεν ‘’ελέγχεται’’ πιά εύκολα) κι ούτε πράκτορας των Ρώσων,
   Τότε, Σίγουρα θα αποτελέσει τον Διαχρονικά Υπερπαγκόσμιο Απόλυτο Ηλίθιο Ηγέτη, που θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές διπλωματικές και στρατιωτικές σχολές του Πλανήτη !!!!!

   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

   Διαγραφή
  2. Εκ των προαναφερθέντων, γεννάται Το Ερώτημα : Ο λαός του Τι Φταίει να πληρώσει ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΆ ΛΆΘΗ ενός Αλαζόνα, Επηρμένου και Καταστροφικού, για τη χώρα του, Μισότρελου Σουλτάνου;
   Αντικειμενικά Αν Το δεις, Φταίει και Παραφταίει γιατί δεν τον ΈΡΙΞΕ Χθες,
   Όταν Όχι Μόνο έδιωξε από τη χώρα του Το Αλληλέγγυο ΔΝΤ, Παγκόσμια Καταξιωμένο Εγγυητή της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας των λαών του Πλανήτη,
   Αλλά κι έκανε Τα Ακριβώς Αντίθετα, από Εκείνα που τού'παν να κάνει, πιστεύοντας -Ο ΗΛΊΘΙΟΣ- πως θα μπορούσε να φέρει, στη χώρα, Επενδύσεις, αλλά και να αναπτυχθεί Εγχώρια Βιομηχανία, φαντασιώσεις υπεραισιόδοξες, ιδεαλιστικές, ιδανικές, που όμως αποδείχθηκαν ανέφικτα, χιμαιρικά, ουτοπικά όνειρα θερινής νυκτός, αντάξια ενός Κωμικοτραγικού ΔονΚιχωτικού Ηγέτη Ή
   Όταν έβαλε τη χώρα του στους G20, αλλά, μην καταφέρνοντας να την βάλει στην πρώτη 5άδα, την κατάντησε φτωχό συγγενή Των Ισχυρών της Εταίρων Ή
   Όταν, προσκεκλημένος, ''κατέλαβε'' Άπρεπα Προεδρικό καναπέ δείχνοντας Ασέβεια προς Ομόλογό του Αρχηγό γείτονος, φίλης και συμμάχου χώρας, Γεγονός που είχε σαν Αποτέλεσμα, πέρα από τη διεθνή κατακραυγή, την Απομόνωση της χώρας του από το σύνολο Των Πολιτισμένων, Δυτικών Κρατών,

   Τουτέστιν ο λαός του, κατά Το ''Ο εξ οικείου Αμαρτήματος ζημιούμενος, Ου δοκεί Ζημιούσθαι'', Απλά Ήθελέ Τα και Παθέ Τα.

   ΗΘΙΚΌΝ ΔΊΔΑΓΜΑ:
   Εμείς, ως Έλληνες, πρέπει να κάνουμε Το Σταυρό Μας γιατί υπάρχουν και Χειρότερα.

   Υ.Γ. Ενώ την ανάρτηση υπογράφει ο ''ΠΆΝΑΝΔΡΟΣ ΈΛΛΗΝ'', δεν αναφέρεται πουθενά ο δημιουργός της συνοδευτικής φωτογραφικής ''συνθέσεως''.
   Ενός ''πίνακα'' με ενσταντανέ από Την Αποκάλυψη Του Ιωάννη, τους σεισμούς, τους λιμούς και τους καταποντισμούς Προφητειών και Τελευταίων (πάντα) Προειδοποιήσεων Αγιορειτών Γερόντων και τα εσχατολογικά, τρομολαγνικά γραφόμενα Του (εξειδικευμένου) ''Τουρκολόγου''.
   Προσωπικά, χωρίς να θέλω να μειώσω τον εμπνευστή της, θα κρατούσα Το Εξαίσιο Ντεκόρ και θά'βαζα Τον Ηγέτη Του Ορθόδοξου Τόξου, ως άλλη Σαλώμη, στο "χορό των 7 πέπλων" και την αιμάσσουσα κεφαλή του άλλου, σε ρόλο Ιφιγένειας εν Ταύροις, ηγέτη επί πίνακι, αντί νά'ναι πεταμένη καταμεσής του δρόμου. Αυτές τις Αλλαγές, τις θεωρώ Απαραίτητες για την Αισθητική Αναβάθμιση μίας γενικώτερα αποδεκτής Εικόνας.

   Διαγραφή
 3. Εφοσον εχουμε προδοτες πολιτικους χορευουν ολα τα ποντικια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

  Θεοδωράτος - Με το κλειδί της Ιστορίας (90η) 27Feb18 (HD)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2492&v=WbTWfcQqe4c

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ ανόητος ο ...πάνανδρος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 21.52 Όταν ο καλλίτερος και ο πλέον δυνατός γνώστης γεωπολιτικών, έγραφε με σέβας για τις απόψεις του ΠΑΝΑΝΔΡΟΥ, ο αείμνηστος Αρχάγγελος Ohne Gnade, βγήκαν τα τρολλάκια να τον αμφισβητήσουν, χωρίς ούτε καν να αιτιολογήσουν την άποψή τους...

   Πολύ ανοητα τρόλλ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο... εκτός κι αν είναι ... ζηλιάρηδες...
   Και στις δυο περιπτώσεις, ξύδι... και να 'ναι και βαλσάμικο.

   Διαγραφή
  2. Ά καλά... Βαθύς γνώστης γεωπολιτικής ο Πάνανδρος; Κι εσείς είστε βαθύς γνώστης των ανθρώπων, εδώ κάποτε μας εκθειάζετε τον Χίο!

   Διαγραφή
  3. Αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα, μην ξαναμπείς.
   Όσο για τον Χίο και τον κάθε Χίο, φυσικά και θα τον αποκυρήξω, όταν στην πορεία, αποδεικνύεται ολίγιστος.
   Λοιπόν... τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία.
   Από δω, τέλειωσες... και μην ξαναστείλεις σχόλιο... δημόσια σου το λέω, πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ.

   Διαγραφή
 6. Στη συμπλευση συμφεροντων Ελλαδος Ρωσσιας ειναι απολυτως ακριβης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρε παιδιά.. έλεος.. απο πότε η Ρωσία με την Τουρκία? Νομίζετε ότι
  ο Βλαδήμιρος τρώει κουτόχορτο?

  αααα by the way......

  > Η Τουρκία ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει την Κριμαία..
  > Η Τουρκία ακόμα υποστηρίζει τους ταττάρους στην Ουγκράνια..
  > Η Τουρκία εναντίον του Ασαντα ..
  > Ελληνική ΑΟΖ δε βλέπω στον ορίζοντα ..
  > Σκόρπια με το όνομα Μακεδονία μας πιέζουν τ'Αμερικανάκια..
  > Τζαμουριές βλέπω στον Ορίζοντα...
  (ότι λέι και ο Ερντογάνης δηλ)..
  Δε θέλω να πάω και ποιό κάτω αλλά συμμαχία Ρωσίας Τουρκίας
  δεν υπάρχει....Είναι τόσο σύμμαχοι όσο σύμμαχοι είναι τα
  Αμερικανάκια με την Ελλάδα..
  δηλ, φίλοι- φίλοι αλλά σου γ@@ώ και το καντήλι...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λοιπον σχετικα καλα τα λεει το αρθρο, ομως μαλλον ο Πανανδρος δεν εχει την πληροφορια οτι ο MED θα γινει και μαλιστα με την συμφωνη γνωμη της Ρωσιας, επειδη στον αγωγο θα περναει αεριο που ερχεται και απο την Συρια (περα απο Καταρ Ιραν κτλπ), για να μην πω καλυτερα οτι θα ξεκιναει ο αγωγος απο τις ακτες της Συριας τις οποιες ηδη τις ελεγχουν Ρωσοι,ενω οι ρωσικες πετρελαικες εταιρειες ηδη δραστηριοποιουνται σχεδον σε ολη την Μ.Ανατολη και την Κυπρο!!

  Το παιχνιδι δεν το κανει ο Πουτιν, απλα οι Τουρκοι βλεπουν ξεκαθαρα οτι εχουν περικυκλωθει απο Ρωσους, Αμερικανους, Εβραιους, Ιρανους, Αρμενιους, Συριους και η μονη διεξοδος ειναι το Αιγαιο οπου ο Ελλην ειναι υποχειριο των αλλων, ετσι η πιο βολικη διεξοδος για τον Ερντογαν φαινεται η Ελλαδα για να αποκομισει καποιο κοματι στεριας απο αυτο που θα χασει στα ΝΑ της χωρας του, για να μπορεσει να διαπραγματευθει μια βολικη λυση για αυτον, ομως οι ΗΠΑ αλλα και η Ε.Ε ηδη φροντισαν για αυτο, καθως επειδη τωρα 8 χρονια γαμανε τους Ελληνες οικονομικα και στελνουν και τους λαθρομεταναστες, τουλαχιστον φαινεται τα συνορα της χωρας μας θα τα αφησουν ορθια και ναι δυστυχως ο Τσιπρας ο καταληψιας θα μας βγει και "ηρωας" και θα τον γραφουν και τα βιβλια της ιστοριας μας μετα απο 150 χρονια, πραγματικα για γελια!!

  Επισης το ενδεχομενο σεναριο τυπου Ιρακ, Συριας ή Λιβυης για την Τουρκια ειναι πολυ πιθανο και τελικος κατακερματισμος της χωρας, οπου θα παρουν μεριδιο οι κουρδοι, οι Αρμενιοι κτλπ και ειδικοτερα ανεξαρτητο κομματι στην Αν.θρακη με τον Βοσπορο ανοικτο, αλλαζοντας την συνθηκη του Μοντρε, προκειμενου να μπανοβγαινουν οι Ρωσοι πολυ πιο ανετα απο οτι τωρα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ