Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που να σε κάνει να πιστέψεις πως ο Παράδεισος δεν είναι παραμύθι.
Να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που να έχει μαγευτεί τόσο από εσένα, ώστε η δική του μαγεία να διαλύει συνεχώς τις συννεφιές και τις σκοτοδίνες που δημιουργούν τα τρομερά πλάσματα που σε περιστοιχίζουν, χαρίζοντας πάνω σου απλόχερα το φως του ήλιου το οποίο θα κάψει όλους τους βρικόλακες που απομυζούν την ευχαρίστηση από τη ζωή σου.
 


Αν έχεις κοντά σου έναν τέτοιον άνθρωπο, τότε ξέρεις ότι ο Παράδεισος δεν είναι ένα παραμύθι, ότι η ζωή ρουφιέται στη στιγμή, και ότι η μεγαλοσύνη της δημιουργίας δεν σε αγκαλιάζει απλά, αλλά την αγκαλιάζεις και εσύ.


Μόνο που για να έχεις έναν τέτοιον άνθρωπο δίπλα σου, θα πρέπει ν' αγωνιστείς για να τον κερδίσεις.
Και όχι... ο Παράδεισος, δεν είναι παραμύθι... και μπορείς να τον μοιραστείς μαζί του.


Καλλιόπη 
Γράφει ο Συγγραφέας, Δημήτρης ΝομικόςΝα έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που να πιστεύει σε σένα και που η πίστη του αυτή να είναι τόσο δυνατή για σένα που να σε σώσει από του γκρεμού τη ζάλη. Όχι γιατί είναι εκεί, όχι γιατί θα παρέμβει, όχι γιατί θα σου απλώσει το χέρι του για να σε βοηθήσει. Αλλά γιατί η πίστη του, θα εξαλείψει τον γκρεμό σου και θα τον κάνει καρποφόρα πεδιάδα. 

Να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο, τόσο κοντά σου, που η απόσταση μεταξύ σας να μηδενίζεται από το βάθος της έγνοιας του. Να αισθάνεσαι την ανάσα του και ας είναι χιλιόμετρα μακριά. Να βλέπεις τη μορφή του επειδή την προβάλλει δίπλα σου αφού ο χώρος και ο χρόνος είναι ένα απλό παιχνιδάκι μπροστά στη δύναμη της σκέψης του.

 

Να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που να σε θαυμάζει τόσο, ώστε φορώντας για πανωφόρι σου αυτόν τον θαυμασμό πάνω στο κορμί σου να βγαίνεις στη ζωή κάθε μέρα καινούριος, έτσι που να μην σε αναγνωρίζουν οι άλλοι πλέον, γιατί το παλιό σου δέρμα το έχεις αφήσει πίσω και λάμπεις με αυτήν την πολύτιμη φορεσιά.
 


Να έχεις κοντά σου έναν άνθρωπο που να έχει μαγευτεί τόσο από εσένα, ώστε η δική του μαγεία να διαλύει συνεχώς τις συννεφιές και τις σκοτοδίνες που δημιουργούν τα τρομερά πλάσματα που σε περιστοιχίζουν, χαρίζοντας πάνω σου απλόχερα το φως του ήλιου το οποίο θα κάψει όλους τους βρικόλακες που απομυζούν την ευχαρίστηση από τη ζωή σου.
 


Αν έχεις κοντά σου έναν τέτοιο άνθρωπο, τότε ξέρεις ότι ο Παράδεισος δεν είναι ένα παραμύθι, ότι η ζωή ρουφιέται στη στιγμή, και ότι η μεγαλοσύνη της δημιουργίας δεν σε αγκαλιάζει απλά, αλλά την αγκαλιάζεις και εσύ.
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ