Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

στο χρονολόγιο εγγράφω συνοδοιπόρους.... κι ευτυχώς, υπάρχουν... (3 βίντεο)


 Δεν έχω χρόνο... μετρά αντίστροφα της ζωής το χρονολογιο...


Η ψυχή κουράστηκε να συζητά με καιροσκόπους... δεν έχει χρόνο για μετριοτητες...

...  συζητήσεις ατέρμονες, για "δήθεν" που προσπαθούν να κρύψουν πίσω από φιλοσοφικές συζητήσεις τον ναρκισσισμό τους... ανθρώπους που δεν έδωσαν χώρο στην ψυχή τους να λειάνει τις γωνίες, πήραν παραμάσχαλα το "εγώ" τους και το επιδεικνύουν σαν πλουμιστά παγώνια με απεχθή κρωξίματα...

Δεν έχω χρόνο για μετριοτητες, για λογομαχίες με παραφουσκωμένους εγωιστές... δεν έχω χρόνο για θριαμβευτές της κενότητας... για ανεύθυνους φανφαρόνους...

Αναζητώ την ουσία... αυτή που ο λόγος, αντάμα βαδίζει με τις πράξεις... η ειλικρίνεια με την αλήθεια...

Αναζητώ Ανθρώπους που μάχονται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια... για την ευθύνη...

Αναζητώ αυτούς που ξέρουν ν' αγγίξουν την ψυχή, να την σεβαστούν, χωρίς να την λεηλατήσουν...

Αναζητώ αυτούς που μέσα από τον πόνο, πήραν μαθηματα ζωής και ωρίμασαν με αγγίγματα ψυχής...
 
Δεν έχω χρόνο για ξόδεμα... 

Στο χρονολόγιο εγγράφω συνοδοιπόρους.... κι ευτυχώς, υπάρχουν...


Καλησπέρα

Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ... 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ