Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

SOS Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες. Στο μεγαλύτερο μέρος τους, δεν είναι αποτελεσματικές, αλλά τις συντηρούν, γιατί εξυπηρετούνται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. ΤΟ 75% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!
Ο καρκίνος είναι μια μορφή πλούτου και πολέμου με σκοπό την μείωση του πληθυσμού. 


Στις πολιτισμένες και ανεπτυγμένες χώρες δεν χρειάζεται να πυροβολείς για να σκοτώνεις.
Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!)
Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα.
Παίρνοντας αφορμή από την έξαρση του καρκίνου στις μέρες μας, και κυρίως την χρήση ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ, αναζήτησα κάποια σημαντικά άρθρα.

Τα άρθρα που κυκλοφορούν είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Παρακαλώ, διαβάστε τα και διαδώστε τα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!


Καλλιόπη ΣουφλήΔρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες - Εικόνα4 

 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες

 

Η χημειοθεραπεία προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται προληπτικά. 

Ακόμη και σε ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο, όλοι οι ογκολόγοι συμφωνούν ότι δεν έχει καμιά αποτελεσματικότητα, ούτε και για προεγχειρητική συρίκνωσή του.

Γιατί οι γιατροί κάνουν συμβατικές θεραπείες που βλάπτουν την υγεία;

Γιατί οι ογκολόγοι δεν προτείνουν την ολιστική και εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου και είναι μόνο χημειοθεραπευτές;

 

Ναι! Αυτή είναι η αλήθεια! Τα συμβατικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα δεν θεραπεύουν τον καρκίνο, είναι η απελπισμένη προσπάθεια


Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες - Εικόνα1 

Δρ Σάββη Μάλλιου ΚριαράΕιδικός Παθολόγος- Ογκολόγος, MD, PhD

Γράφει η Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά Ειδικός Παθολόγος- Ογκολόγος, MD, PhD Διαβάστε, περισσότερα, για τη Σάββη Μάλλιου Κριαρά

Ναι! Είμαι η ογκολόγος που όταν βγήκε για τελευταία φορά από το αντικαρκινικό – ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας», έκανε τον σταυρό της, μπήκε μέσα στην εκκλησία και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τους καρκινοπαθείς να γλιτώσουν από την εκμετάλλευση και την εξαθλίωση της ζωής της δικής τους και των οικογενειών τους, όταν συμβαίνει αντιεπιστημονικά, μόνο με απελπισμένες βλαπτικές προσπάθειες.


Τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα δεν πρέπει ποτέ να χορηγούνται σε ασθενείς που έχουν προβλήματα υγείας, επειδή αποδυναμώνουν την αυτοάμυνα.
Ο καρκίνος δεν είναι μια νόσος. Είναι εκατοντάδες μορφές με χιλιάδες παραμέτρους κάθε μία.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι καρκίνου και ο κάθε ασθενής έχει διαφορετικά συνοδά νοσήματα.

Υπάρχουν κάποιες μορφές καρκίνου, που η χημειοθεραπεία φαίνεται να δουλεύει;

Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν κάποιες μορφές καρκίνου στις οποίες η χημειοθεραπεία δεν σκοτώνει, γιατί τα όργανα τα οποία πλήττει δεν είναι, τελείως, απαραίτητα για την διατήρηση της ζωής. 

Όμως, οι ανεπανόρθωτες βλάβες που προκαλεί η χημειοθεραπεία σε αυτούς τους τύπους καρκίνου θα εμφανισθούν αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή στη ζωή αυτών των ασθενών, που παίρνουν μια απλή παράταση, αντί εφικτής ίασης.
Η ζωή είναι πολύτιμη.
Η ζωή είναι δική σας. 

Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.


Ζητείστε την εξέταση πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία. Η ζωή σας είναι πολύτιμη.
Ζητήστε από την EMEDI πληροφορίες για το μοριακό προφίλ του όγκου.
Μάθετε όλες τις πληροφορίες από τους συνεργάτες μας για την εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου, πατώντας εδώ.Κανείς γιατρός δεν έχει δικαίωμα να προτείνει και να επιβάλλει στον ασθενή το είδος της θεραπείας που θα ακολουθήσει. 

Όσοι επιβάλλουν στους ασθενείς θεραπείες τοξικές θα πρέπει να λογοδοτούν, όχι μόνο στην δικαιοσύνη, αλλά και στον Θεό, εφόσον θα γνωρίζουν ότι δεν θεραπεύουν, αλλά δίνουν μια χρονική προθεσμία.


Διαβάστε, την λίστα των αιτιών του καρκίνου, όπως καταγράφεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Είναι μέσα όλα τα χημριοθεραπευτικά φάρμακα και η ακτινοθεραπεία. Γιατί, λοιπόν θεραπεύεται ο καρκίνος με μέσα που προκαλούν καρκίνο;

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για να θεραπεύσετε τον καρκίνο.

Οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν και τις συμβατικές θεραπείες, αν επιθυμούν, αλλά οι ογκολόγοι πρέπει να τους ενημερώνουν για τις παρενέργειες και για το όφελος που θα έχουν από αυτές που θα επιλέξουν.

Για όσο διάστημα γίνεται προσπάθεια συνδυασμού των συμβατικών με τις εναλλακτικές θεραπείες, αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα.

 Οι χημειοθεραπείες θα καταστρέψουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή, οπότε οι φυσικές θεραπείες, χωρίς έδαφος, δεν θα έχουν το αναμενόμενο όφελος.

Όσο για τις τυχαιοποιημένες μελέτες, επιτυχίας της χημειοθεραπείας, που ως γνωστό, επειδή κι εγώ έχω συμμετοχή σε αρκετές από αυτές, είναι κατευθυνόμενες. 

Έχουν γίνει τόσες πολλές έρευνες που δεν απαιτείται πια η δοκιμή ούτε σε ανθρώπους ούτε σε ζώα. 

Οι έρευνες που ακόμη και σήμερα γίνονται κατασπαταλούν χρήματα, σε μεσάζοντες των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίοι θα προωθήσουν το φαρμακευτικό προϊόν. 

Υπάρχουν τόσα δεδομένα που όταν τοποθετηθούν σε έναν υπολογιστή θα προκύψει με ακρίβεια, το μέγεθος της αποτελεσματικότητας ενός φαρμάκου για την συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά και οι παρενέργειές του, με το μέγεθος των βλαβών τους.

Άλλωστε, όλοι πια προτιμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, πόσο μάλλον σε ανθρώπους.Όταν επισκεφτείτε έναν ογκολόγο, συνήθως, θα σας προσφέρει μόνο χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση. Σε αυτό έχει εκπαιδευθεί, αυτό σας προσφέρει. Και στην πραγματικότητα, υποχρεούται σε αυτό, επειδή εάν ένας ογκολόγος ήθελε και σας προτείνει και εναλλακτικά ή φυσικά μέσα για να θεραπεύσετε τον καρκίνο σας και γινόταν γνωστό, θα του έκαναν καταγγελία και θα τον κατηγορούσαν και θα τον δίωκαν ή ακόμα και θα τον σκότωναν, εάν έφθανε να βλάψει μεγάλα συμφέροντα.


Χωρίς κίνητρα και με τέτοιο φόβο, κανείς ογκολόγος δεν θα σας πει και την άλλη αλήθεια: 
Ότι η χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία πρέπει να χρησιμοποιούνται σε πολύ επιλεγμένες περιπτώσεις και με υπερυψηλής ακρίβειας ορθό τρόπο, σύμφωνα με το μοριακό προφίλ του όγκου, όταν κινδυνεύει ένα ζωτικό όργανο από καταστροφή. 

Και μετά απαιτείται αποτοξίνωση για να φύγουν όλα αυτές οι τοξίνες από τον οργανισμό και να επιδιορθωθούν οι βλάβες στο DNA, για να καταφέρει, ο ασθενής να επιβιώσει.


Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες - Εικόνα3

Η χημειοθεραπεία δεν είναι μια βιταμίνη. 

Η χημειοθεραπεία προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται προληπτικά. 

Ακόμη και σε ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο, όλοι οι ογκολόγοι συμφωνούν ότι δεν έχει καμιά αποτελεσματικότητα, ούτε και για προεγχειρητική συρίκνωσή του.
Τότε γιατί προτείνουν την χημειοθεραπεία;

Όποιος θέλει να θεραπεύσει τον καρκίνο του, που δεν αποτελεί ακαριαίο θάνατο ευτυχώς, πρέπει και μπορεί να απομακρύνει την αιτία που τον προκάλεσε και πρέπει να δώσει στο σώμα του τη κατάλληλη διατροφή και να απέχει από τις τοξίνες που προκαλούν και διατηρούν τον καρκίνο για αυτά να δυναμώσει το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Εάν κάποιος εκτίθεται σε χημικά που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο, παθαίνει καρκίνο και τον συντηρεί.


Οι ασθενείς με καρκίνο παίρνουν χημειοθεραπεία, και ας πούμε ότι αντιμετωπίζονται επιτυχώς με τη χημειοθεραπεία, που είναι κυτταροτοξική, αλλά στη συνέχεια σχεδόν πάντα επιστρέφει πιο επιθετικός, για να ξαναγίνει χημειοθεραπεία στην υποτροπή και οι ασθενείς μέχρι να καταλήξουν από τις παρενέργειές της είναι δέσμιοι και εξαθλιωμένοι, χωρίς να μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ποιοτική ζωή.


Και η ερώτηση αντιστρέφεται. Μήπως, πρέπει να διωχθούν όσοι κάνουν επικίνδυνες και τοξικές θεραπείες σε ασθενείς, ενώ όταν γνωρίζουν ότι δεν είναι αποτελεσματικές;

Λοιπόν, μαντέψτε! 

Όλοι οι ογκολόγοι γνωρίζουν την φυσική ιστορία κάθε καρκίνου όταν προτείνουν συμβατικές θεραπείες, αλλά κανείς μάλλον δεν γνωρίζει ότι όταν οι ασθενείς κάνουν φυσικές θεραπείες θα ζήσουν πολύ περισσότερο και με καλή ποιότητα ζωής.  

Το γνωρίζουν οι ογκολόγοι ότι με τις θεραπείες που θα κάνουν ο καρκίνος αγριεμένος θα υποτροπιάσει και θα γίνει πιο επιθετικός. 

Η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει, σχεδόν κανέναν καρκίνο. 
Η χημειοθεραπεία μπορεί να μικρύνει λίγο το μέγεθος ενός όγκου, αλλά η επιτυχία της στις περισσότερες περιπτώσεις  είναι 3%, το οποίο 3% αντιστρέφεται όταν ο ασθενής παρακολουθηθεί μακροπρόθεσμα.


Ο καρκίνος σε ένα ποσοστό 20% είναι γραμμένος στα γονίδια, ενός ανθρώπου και δεν οφείλεται σε περβαλλοντολογικούς παράγοντες ή άλλες αιτίες ή ασθένειες, όπως στα παιδιά. 

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα τον διαχειρίζεται με επιτυχία, ώσπου να αστοχήσει.


Η μόνη θεραπεία που λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η γονιδιακή.


Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες - Εικόνα4

Γιατί οι γιατροί κάνουν συμβατικές θεραπείες που βλάπτουν την υγεία;

Γιατί οι ογκολόγοι δεν προτείνουν την ολιστική και εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου και είναι μόνο χημειοθεραπευτές;

Κι εγώ ξεκίνησα ως συμβατικός γιατρός. 

Αυτό μου δίδαξαν όταν ειδικευόμουν στην Παθολογία-Ογκολογία.

Έπρεπε, να λέω στους ασθενείς ότι πρέπει να ξεκινήσουν γρήγορα χημειοθεραπεία και πολλές φορές να κάνουν τη χημειοθεραπεία πριν από την εγχείρηση για να μικρύνει ο όγκος, γιατί διαφορετικά θα πεθάνουν ή θα εξαπλωθεί ο καρκίνος τους παντού. 

Έπρεπε να κάνουν χημειοθεραπεία ασθενείς άρρωστοι βαριά, με αναιμία, λοιμώξεις, φυματίωση, χωρίς ταυτόχρονα να παίρνουν αντιφυματική αγωγή, ασθενείς που ακόμη και την ώρα που απεβίωναν έπρεπε να λαμβάνουν χημειοθεραπεία για να καταναλώνονται όλο και περισσότερα φάρμακα και να καταβάλλουν οι ασθενείς αυτοί όλο και περισσότερα χρήματα. 

Κανένας σεβασμός ή συνειδησιακή ενοχή στην ανθρώπινη ζωή.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν διάγνωση για τον καρκίνο τους για πολλά χρόνια, ενώ αυτός είναι εκεί, με αυτοδιαχείρηση από το ανοσοποιητικό τους. 

Και μόλις γίνεται η διάγνωση, από σύμπτωμα ή τυχαία ή και λανθασμένα (μπορεί να συμβεί) οι ογκολόγοι τρομάζουν τον ασθενή και τον ανησυχούν, για να ξεκινήσει άμεσα την χημειοθεραπεία.


Γι΄αυτό απαιτείται ψυχραιμία! Ο ασθενής το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να καθοδηγηθεί να ξεπεράσει τον φόβο του.


Μην φοβάστε!!! Ακόμη κι αν απαιτείται να χειρουργηθείτε, γιατί απειλείται κάποιο ζωτικό σας όργανο δεν πρέπει να βιαστείτε. 

Θα πρέπει να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα πρώτα, να ενισχύστε το σώμα σας προτού κάνετε χειρουργική επέμβαση, γιατί η χειρουργική επέμβαση καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα προσελκυθούν όλα τα καλά λευκά αιμοσφαίρια και όλα τα καλά κύτταρα του ανοσοποιητικού σας σε αυτή την περιοχή και τα καρκινικά κύτταρα που επιπλέουν ήδη στο σώμα σας θα συνεχίζουν να αυξάνονται.


Το σύστημα έχει βάλει λυτούς και δαίμονες να με κατηγορούν για την επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση μου κατά των άστοχων χημειοθεραπειών. 

Η επίθεση του ανύπαρκτου ως φυσικό πρόσωπο με το όνομα Θάνος Επαχτίτης μπορεί να είναι καθοδηγούμενη και θα πρέπει να κληθεί από έναν εισαγγελέα, ο οποίος θα πρέπει να διερευνήσει πώς αυτός ένα άτομο με ψευδώνυμο κάνει επίθεση σε μία επιστήμονα και πώς ένας απλός αρθρογράφος ερευνητής, αντλεί το δικαίωμα να της επιβάλλει με έγγραφό του στον ΙΣΑ τον τρόπο με τον οποίο θα θεραπεύσει τους ασθενείς της ή να μην προτείνει άλλο τρόπο.


Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά ΝΑΙ στην Ελλάδα του 2017, υπάρχει γιατρός-ογκολόγος, που ισχυρίζεται πως θεραπεύει το καρκίνο με χυμούς!

Ο Ιατρικός Σύλλογος οφείλει να προασπίσει την δημόσια υγεία και τα μέλη της και να διερευνά και να ζητά την επίσημη ταυτοποίηση των ατόμων που επιτίθενται, γιατί μπορεί να έχουν άνομα συμφέροντα.

Ναι!!! Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Και ζητώ προστασία από αυτόν.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο χυμό, ο οποίος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα στοιχεία που παραθέτω δεν είναι δικά μου, αλλά από την εταιρεία και από τις επιστημονικές διεθνώς αναγνωρισμένες δημοσιευμένες έρευνες που έχουν γίνει. Τα συστατικά των συμπληρωμάτων αυτών έχουν λεπτομερώς διερευνηθεί σε πολλές δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες δεν απαιτείται να συνεχισθούν, γιατί το αποτέλεσμά τους είναι καλά τεκμηριωμένο.

Επιπλέον, η εταιρεία γνωρίζει την καταχώρησή μου και δεν ενημέρωσε ποτέ την EMEDI GR ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ για «παραβίαση της πολιτικής». 

Σαν ιατρός και Ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να προτείνω την θεραπεία μέσα από την ανορθοποίηση του ανοσοποιητικού που εγώ κρίνω επιστημονικά ότι λειτουργεί για την θεραπεία των ασθενών μου και οι ασθενείς αν επιθυμούν και κρίνουν ότι αυτό που τους προτείνω είναι καλό για την υγεία τους να το ακολουθούν. 

Ο ασθενής, ο ίδιος, πρωτίστως είναι υπεύθυνος για την θεραπεία που θα ακολουθήσει. 

Δεν εξαναγκάζεται να ακολουθήσει τον έναν ή τον άλλο δρόμο. 

Παρόλα αυτά εγώ με προθυμία βοηθώ και ενημερώνω όλους τους καρκινοπαθείς, ασχέτως, με ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν και δεν πράττω, όπως κάποιους Ογκολόγους, που εκβιάζουν τρόπον τινά τους ασθενείς τους πως αν δεν κάνουν χημειοθεραπεία θα σταματήσουν να τους παρακολουθούν.

Το portal υγείας www.emedi.gr ενημερώνει για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων, με πολύ αξιόπιστο και επιστημονικό τρόπο.

Τα δεκάδες άρθρα που φέρουν την υπογραφή μου, όλα μα όλα, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα.

Ποιος κρύβεται ή μπορεί να είναι η αφανής συντροφιά πίσω από τους αρθρογράφους ερευνητές και πίσω από τους μεγάλους σοβαρούς οργανισμούς, όπως ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΟΠΕ, HORG. 

Μήπως πίσω από αυτούς τους σοβαρούς οργανισμούς βρίσκονται αφανώς και άτυπα οι εμπορικές και καθόλου φιλανθρωπικές φαρμακευτικές εταιρείες, που για να μπορούν να συνεχίσουν την δράση και την ύπαρξή τους πρέπει να πληρώνουν πλαγίως και ανεπίσημα αυτούς τους σοβαρούς οργανισμούς, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, τους γιατρούς, τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους για να προωθούν και τα φάρμακα που δεν έχουν αποτέλεσμα, βλάπτουν την υγεία των ασθενών και διαλύουν την οικονομία της χώρας;


Ναι!!! Να μπει εισαγγελέας και να διερευνήσει γιατί δεν υπάρχει καταγραφή των ασθενών που έχουν καρκίνο στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχουν επιδημιολογικά στοιχεία για τον καρκίνο στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει υπερδιάγνωση καρκίνου, γιατί δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες πια, γιατί καταναλώνονται τόσα φάρμακα που δεν λειτουργούν για την θεραπεία του καρκίνου, γιατί πρέπει να παίρνουν οι μεσάζοντες χρήματα, τι όφελος έχουν στους ασθενείς και τι κινδύνους οι θεραπείες αυτές που προτείνουν; 

Επίσης, να διερευνηθούν οι εκθέσεις των παθολογοανατομικών εργαστηρίων και να διερευνηθεί, γιατί οι ογκολόγοι δεν αποδέχονται το μοριακό προφίλ του όγκου, η οποία είναι η πιο ακριβής εξέταση για διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία. 

Δεν την αποδέχονται, ενώ μέσα στο βιβλίο της Βιολογίας της τρίτης Λυκείου για όσους δίνουν εξετάσεις για εισαγωγή στα ιατρικά και συναφή επαγγέλματα, διδάσκεται ότι είναι η καλύτερη εξέταση για εξατομικευμένη θεραπεία, ώστε οι ασθενείς να μην παίρνουν περιττά φάρμακα που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και να αποδεικνύεται ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τον συγκεκριμένο καρκίνο.


Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά: Ο Καρκίνος Δεν Θεραπεύεται με Χημειοθεραπείες - Εικόνα5
Ο πόνος των γονέων που τα παιδιά τους κάνουν χημειοθεραπεία είναι μεγάλος και τα ποσοστά της πενταετούς επιβίωσης στα παιδιά με καρκίνο που κάνουν χημειοθεραπεία δεν είναι τα επιθυμητά.
Τα ποσοστά επιβίωσης πέντε ετών στα παιδιά με καρκίνο, ναι, υπερβαίνουν εκείνα που παρατηρούνται στους ενήλικες.

 Η μεγαλύτερη επιτυχία στην αντιμετώπιση του καρκίνου των παιδιών μπορεί εν μέρει να εξηγηθεί από τις βιολογικές διαφορές μεταξύ των καρκίνων των ενηλίκων και των παιδιών. Περίπου το 90% των καρκίνων των ενηλίκων είναι καρκινώματα που προέρχονται από τον επιθηλιακό ιστό. 

Οι συνηθέστεροι καρκίνοι ενηλίκων είναι του προστάτη, του μαστού, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, της μήτρας και των ωοθηκών και προέρχονται όλοι από κύτταρα σε κοιλότητες ή αδένες. 

Αντίθετα, οι καρκίνοι της παιδικής ηλικίας είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου λευχαιμίες, λεμφώματα, σαρκώματα και καρκίνοι του κεντρικού νευρικού συστήματος, κυρίως νεοπλάσματα που προέρχονται από τον μη εκτοδερμικό ιστό, όπως ο μυελός των οστών, οι λεμφαδένες, τα οστά και οι μύες. Αυτή η διαφορά στον μικροσκοπικό τύπο επηρεάζει την ανάπτυξη του όγκου και την ανταπόκριση στη θεραπεία. 

Η περίοδος λανθάνουσας κατάστασης για την πρόοδο σε επεμβατικό, μεταστατικό καρκίνο είναι σχετικά μεγάλη για καρκινώματα, σε ηλικίες 10 έως 30 έτη. 

Οι καρκίνοι της παιδικής ηλικίας έχουν μια περίοδο λανθάνουσας διάρκειας από 1 έως 10 χρόνια και πολλοί φαίνεται να προέρχονται από εμβρυϊκά «ατυχήματα». 
Για παράδειγμα, ιστολογικά, ο όγκος του νεφρού (Wilms) μοιάζει με τον ιστό του εμβρυϊκού νεφρού που κανονικά εξελίσσεται σε φυσιολογικό ώριμο νεφρικό ιστό από τη γέννηση ή την πρώιμη βρεφική ηλικία.

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα μικροσκοπικά πανομοιότυπων καρκίνων σε ενήλικες και παιδιά είναι συχνά διαφορετικά. Η παιδική Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία έχει ποσοστό επιβίωσης 5 ετών περίπου 83%. Σε ενήλικες κάτω των 65 ετών, η «ίδια» λευχαιμία έχει πολύ χαμηλότερο ποσοστό επιβίωσης από 5 έως 20%. 

Τα καλύτερα αποτελέσματα μεταξύ των παιδιών σε σχέση με τους ενήλικες πιθανό να οφείλονται σε σημαντικές διαφορές στα μοριακά, κυτταρογενετικά και ανοσολογικά χαρακτηριστικά της ΟΛΛ σε ενήλικες και παιδιά. 

Για παράδειγμα, το χρωμόσωμα της Φιλαδέλφειας, ένα κυτταρογενετικό χαρακτηριστικό που συνδέεται με μια πολύ χαμηλή επιβίωση, υπάρχει στο 30 έως 40 τοις εκατό των ενηλίκων, αλλά λιγότερο από το 5 τοις εκατό των παιδιών.

Το γεγονός ότι ο καρκίνος κατά την παιδική ηλικία συμβαίνει στο πλαίσιο της ταχείας και μεγάλης ανάπτυξης τον διακρίνει, επίσης, από τον καρκίνο των ενηλίκων. 
Τα παιδιά που κάνουν χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία έχουν σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξή τους και εμφανίζουν δεύτερους πρωτοπαθείς καρκίνους, στη ενήλικη ζωή. 
Μια ζωή που ποτέ δεν έχει ποιότητα.

Ο παιδικός καρκίνος είναι σπάνιος, αλλά με τη βελτίωση της θεραπείας (βιολογικές θεραπείες) υπήρξε μια δραματική αύξηση του πληθυσμού των επιζώντων. 

Το 1997, εκτιμήθηκαν 270.000 επιζώντες παιδικού καρκίνου. 95.000 από αυτούς ήταν κάτω των 20 ετών και το υπόλοιπο ήταν ενήλικες. 

Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 1 στα 810 άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών που έχουν ιστορικό καρκίνου και 1 στους 640 ενήλικες ηλικίας 20 έως 39 που έχουν τέτοιο ιστορικό.

Οι καρκίνοι παιδικής ηλικίας είναι, κυρίως λευχαιμίες, όγκοι του ΚΝΣ, όγκοι του εγκεφάλου και λεμφώματα. 

Τα ποσοστά πενταετούς επιβίωσης ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του παιδικού καρκίνου, αλλά συνολικά, το 78% των παιδιών που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα είναι ζωντανό σε 5 χρόνια. 
Αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα; 

Οφέλη στην επιβίωση έχουν παρατηρηθεί για τους περισσότερους τύπους καρκίνου παιδικής ηλικίας, αλλά τα μεγαλύτερα βήματα έχουν γίνει σε παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία για λευχαιμία. 

Παρόλο που τα ποσοστά θνησιμότητας έχουν μειωθεί σταθερά από το 1975, ο καρκίνος παραμένει η κύρια αιτία θανάτου των παιδιών.
Ναι κάποια παιδιά, πράγματι, τα καταφέρνουν, αλλά πώς; 

Έχει υπολογισθεί αυτό στις μελέτες;

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη. 
Τα φάρμακα που χορηγούνται πρέπει να υπάρχει απόδειξη ότι δουλεύουν, μετά από την διεξαγωγή γενετικού και γονιδιακού ελέγχου και μοριακού προφίλ.

Ο αυτοαποκαλούμενος Θάνος Επαχτίτης στρατιωτικός ιατρός (έτσι είπε κάπου), που, ποιος και πότε άραγε, δεν υπάρχει. Εγώ είμαι στρατιωτικός ιατρός, σκεφτείτε, συνάδελφός του και μου κρύβεται; 

Κάποιος άλλος είναι πίσω από αυτό το όνομα και πρέπει ο αρμόδιος εισαγγελέας να το διερευνήσει. 

Οι καταγγελίες και οι κριτικές πρέπει να γίνονται επώνυμα, όπως κι εγώ επώνυμα και υπεύθυνα παραθέτω τις απόψεις μου, ως γιατρός.

Και όπως η γη γυρίζει θα φωνάζω με όλη μου τη δύναμη: Και όμως οι χημειοθεραπείες, στο μεγαλύτερο μέρος τους, δεν είναι αποτελεσματικές, αλλά τις συντηρούν, γιατί εξυπηρετούνται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Η ώρα της κρίσης ήρθε και ας έχουν εξαφανισθεί τα αρχεία των ασθενών και ας έχουν πάρει φωτιά τα παθολογοανατομικά εργαστήρια σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία.

Για την μνήμη όσων έχουν χαθεί από τον καρκίνο, με βάναυσο τρόπο, στον βωμό ή ασυνειδησίας ή άνομων συμφερόντων.

EMEDI: Με με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Οι ογκολόγοι δεν είναι μόνο χημειοθεραπευτές ή ακτινοθεραπευτές
Είναι πολύ πιο εύκολο να θεραπεύσετε τον εαυτό σας από τον καρκίνο μόλις μάθετε τι προκάλεσε τον καρκίνο σας.
Να κάνετε ερωτήσεις στον ογκολόγο σας. Η υγεία και η ζωή σας εξαρτώνται από αυτές τις ερωτήσεις!
Μοιραστείτε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή κάποιου!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Αποτελεί την προσωπική άποψη, γνώμη ή ακόμα και τα επιχειρήματα της Δρος Σάββη Μάλλιου Κριαρά, Ειδικού Παθολόγου-Ογκολόγου. 

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να αξιοποιήσετε τα όσα αναφέρονται, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας.

 Ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους. 

Ζητήστε δεύτερη και τρίτη γνώμη. 
Ψάξτε.


emedi.gr
diadrastika.com

ΠηγήΤΟ 75% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές “πειραματικές” θεραπείες.

Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεών της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της.
 


Σύν τοις άλλοις μόνο το 2 στα 4% όλων των καρκίνων έχουν ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύονται οτι ωφελούν στην παράταση της ασθένειας ,όμως συνταγογραφείται σε όλα τα επίπεδα για σχεδόν κάθε είδος καρκίνου.


Δημοσκοπήσεις που έγιναν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill σε 118 γιατρούς, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες για τον καρκίνο.
 


Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές “πειραματικές” θεραπείες.

Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.

Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.Οι έρευνες αυτές έχουν μια βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείες στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τις χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους γιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς, κι έτσι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών που στρέφονται σε φυσικές θεραπείες, με τρόπους που θεραπεύονταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900, πριν από την αναλαμπή της διεφθαρμένης ιατρικής, των φαρμάκων, και της ακτινοβολίας.
 


Η χημειοθεραπεία γεμίζει τον οργανισμό με φρικιαστικές τοξίνες. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ξέρουν, αλλά επειδή οι ​​ παράνομοι από το FDA γιατροί συνταγογραφούν και δεν προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα, βότανα, και σούπερ-τροφές, η χημειοθεραπεία εξακολουθεί να “συνιστάται.
 


Ο τρόπος για να νικήσετε τον καρκίνο είναι να αποτοξινωθεί το σώμα σας και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 


Αν πχ ένα ηλικιωμένο άτομο είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού, θα χρειαζόταν μια κρύα κομπρέσα για να τον βοηθήσει να θεραπευτεί, θα έβαζε το πόδι σε παγωμένο νερο κατ ‘επανάληψη για ημέρες, και στη συνέχεια, θα περίμενε το δάχτυλο του ποδιού να θεραπεύτει.
 


Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!)
Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα.
 


Η χημειοθεραπεία παρουσιάζει ελάχιστη επιτυχία στους όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, τους πνεύμονες και το στήθος, όπως τεκμηριώνεται κατά την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι γιατροί εξακολουθούν να προωθούν την διαδικασία της χημειοθεραπείας για να εξαλείψουν τους όγκους των κακοήθων νεοπλασιών στις περιοχές του σώματος.
 


Θα μπορούσε άραγε να είναι κάποια ακραία σύμπτωση το γεγονός ότι παρόλο που το 75% των γιατρών αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους και τα μέλη των οικογενειών τους, να την επιβάλλουν ακόμα στο 75% των ασθενών τους; 

Η δαπανηρή τιμή της χημειοθεραπείας και οι μίζες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών κραυγάζουν την απάντηση “όχι”.
 


Στην καλύτερη περίπτωση, η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται εναλλακτική θεραπεία, αλλά για πάνω από 70 χρόνια η αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλωθεί στην αντίληψη του κοινού, δηλαδή η παραδοσιακή ιατρική, έτσι, αν ο μη γένοιτο συμβεί σε σας μια τέτοια περίπτωση και ο γιατρός σας προτείνει χημειοθεραπεία….. ρωτήστε τον εάν θα έκανε το ίδιο πράγμα στον εαυτό του, η στα μέλη της οικογένειας του. 


 πηγηΚαρκίνος, και πράγματα που δεν θα σας πουν και δεν γνωρίζετε.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ


Οι άνθρωποι φοβούνται μην τους φάει καρχαρίας, μην τους πατήσει αυτοκίνητο, μην πεθάνουν από το κρύο, μην τους βιάσουν κλέψουν σκοτώσουν κτλ, έτσι παίρνουν κάποιες προφυλάξεις παρ'όλα αυτά οι πιθανότητες να πάθουν καρκίνο είναι χιλιαπλάσιες. 

Έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος άνθρωπος πάνω από 50.000 φορές θα πάθαινε καρκίνο αλλά ο οργανισμός του κατάφερε και τον νίκησε, βέβαια ο άνθρωπος δεν μπορεί αυτό να το αντιληφθεί αυτό,οπότε συνεχίζει να προκαλεί την τύχη του με βλαβερές συνήθειες. 

 Πρέπει η ιατρική και οι γιατροί να μιλούν και να εξηγούν με απλό και κατανοητό τρόπο τι συμβαίνει στον κάθε ασθενή και όχι να μιλούν με ξύλινη ή ακαδημαϊκή γλώσσα ή να ενοχλούνται όταν ρωτάει ο ασθενής, η ιατρική είναι μια ανθρώπινη επιστήμη και όχι φιλοσοφική. Ο γιατρός εκτός από το να θεραπεύει πρέπει και να μην αποτυγχάνει να εξηγεί στους ασθενείς.                                          ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ;


Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια αλλά και μετάλλαξη του κυττάρου. Ο πυρήνας του κυττάρου έχει μια βιβλιοθήκη  όπου φυλάσσονται οι νόμοι-κώδικες-scripts ας το πούμε και  προγράμματα που ονομάζονται γονίδια και διοικούν το κύτταρο,το κύτταρο κάνει ότι λένε οι κώδικες-νόμοι. Είναι το σύνταγμα του κυττάρου.


Οι κώδικες νόμοι είναι κάπου στους 25.000 οι όποιοι είναι διάσπαρτοι στην καρδιά ενός ογκώδους κειμένου το όποιο, το όποιο βρίσκεται κάπου σε ένα σημείο μέσα στο DNA και είναι γραμμένο με ένα πολύ παράξενο αλφάβητο αποτελούμενο μόνο από 4 γράμματα A,T,C,G, αυτά τα 4 λατινικά γράμματα εμείς τα βάλαμε για να αποκρυπτογραφήσουμε αυτή την γλώσσα του κυττάρου.


Αυτοί οι νόμοι λένε πως να συμπεριφέρεται το κύτταρο, είναι η κυβέρνηση η βουλή του κυττάρου.


Όταν το κύτταρο δέχεται επιθέσεις π,χ, από τοξίνες το κύτταρο παθαίνει κάποιες ζημιές και μία από αυτές είναι η αλλοίωση των νόμων,το κύτταρο όμως τα διορθώνει όλα.


Όταν όμως το κύτταρο έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις και δεν έχει προλάβει η μπορέσει να αυτο-επιδιορθώθει τότε οι κώδικες ή αλλιώς το σύνταγμα του ή αλλιώς το σύνολο των νόμων του κυττάρου παραμένουν αλλοιωμένα και έτσι γίνονται λάθη στην ανάγνωση τους και το κύτταρο γίνεται τρελό κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα, π,χ, μπορεί να μην παίρνει γλυκόζη όση θα έπρεπε, η να μην παράγει όση ενέργεια θα έπρεπε, δεν συμβάλει για το κοινό καλό όλων. 

Αυτό το κύτταρο το ονομάζουμε καρκινικό γιατί μοιάζει σαν τον καρκίνο δηλαδή τον κάβουρα. Ο κάβουρας έχει ακτινωτή(έχει μυτούλες στις άκρες) επιφάνεια έτσι είναι και τα καρκινικά κύτταρα έχουν μυτούλες και εξοχές τα οποία στην ουσία είναι κάποια αιμοφόρα αγγεία(δρουν σαν βαμπίρ). Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν τον κάβουρα και καρκίνο το βλέπουμε και στην αστρολογία.


Ο οργανισμός βλέπει ότι το καρκινικό κύτταρο είναι μεταλλαγμένο και τρελό και δεν συμβάλει πλέον για το κοινό καλό. αλλά αντιθέτως κάνει ότι θέλει, έτσι λοιπόν λέει ο οργανισμός στο καρκινικό κύτταρο ότι πρέπει να πεθάνει, το καρκινικό(τρελό) κύτταρο κάνει επανάσταση και λέει ΌΧΙ δεν θα πεθάνω.

 Τότε ο οργανισμός λέει ΟΚ τότε θα σου κόψω την τροφή, δεν θα σε τρέφω εσένα θα σε αφήσω να πεθάνεις από την πείνα! Το καρκινικό(''καβούρικο'') κύτταρο τότε βγάζει κάποιες μυτούλες-εξοχές και κλέβει μέσω του αίματος διάφορα πολύτιμα συστατικά για να ζήσει και αρχίζει να αναπαράγεται και να κάνει τα φυσιολογικά κύτταρα καρκινικά, ο ρυθμός που πολλαπλασιάζετε είναι τριπλάσιος του φυσιολογικού. 

Και τα σάκχαρα είναι το νούμερο 1 καύσιμο-αναβολικό για τα καρκινικά κύτταρα, οι μεγάλες ποσότητες σακχάρων τρέφουν τα καρκινικά κύτταρα, Όταν νηστεύουμε το αίμα καθαρίζει και σκοτώνει πολλά καρκινικά κύτταρα,γιατί δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα από το αίμα που να μπορούν κλέψουν να καρκινικά κύτταρα, και γιατί το δυναμικό του οργανισμού που θα πήγαινε στη χώνεψη αποβολή και κατανομή της τροφής θα δαπανηθεί για να καθαρίσει και αποτοξίνωση το σώμα μας.
ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ


 ένας ανθρωπινός οργανισμός αποτελείτε από 60.000 δις κύτταρα και όλα πρέπει να δουλεύουν για το σύνολο. Τα καρκινικά κύτταρα δεν δουλεύουν για το σύνολο γίνονται ατομιστές, αρνούνται της αυτοκαταστροφή τους και δεν δίνουν την θέση τους σε ένα νέο υγείες κύτταρο. Και εκτός αυτού συνεχίζουν να αναπαράγονται με πολύ ποιο γρήγορους ρυθμούς από τα φυσιολογικά κύτταρα. 

Ταυτόχρονα έχουν την ικανότητα να σχηματίζουν αιμοφόρα αγγεία έτσι μπορούν να κλέβουν-παίρνουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά από το αίμα για να ζήσουν,κλέβουν για να ζήσουν. Έτσι τα καρκινικά κύτταρα είναι αθάνατα. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός μερικοί ανόητοι συγγραφείς, συντάκτες αλλά και επιστήμονες λένε ότι το μυστικό της αθανασίας κρύβεται στα καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα δεν είναι αθάνατα αλλιώς δεν θα γλίτωνε ποτέ κάνεις από το καρκίνο, και θα πεθαίνανε όλοι από καρκίνο αφού δεν πεθαίνουν και μόνο πολλαπλασιάζονται. 

Αν το δούμε από πλευράς λογικής και μαθηματικών όλοι θα πεθαίναμε πριν τα 20 μας από καρκίνο,γιατί η αυξητική ορμόνη που είναι στο κόκκινο όταν είμαστε ανήλικοι θα πολλαπλασίαζε τα καρκινικά κύτταρα, για αυτό όσοι παίρνετε ή σκοπεύεται να πάρετε αυξητική ορμόνη είτε για παράταση του γήρατος η για να γίνεται πάρα πολύ μυώδης πρέπει να κάνετε εξετάσεις για καρκίνο να δείτε πόσα καρκινικά κύτταρα έχετε;;;;

αλλιώς μετά από μερικές βδομάδες η μήνες θα έχετε ένα καρκίνο που θα πολλαπλασιάζεται ραγδαία.


Πατήστε στο google κυτταρική εξέταση για καρκινικούς δείκτες, θα βρείτε πολλές πληροφορίες για διάφορα είδη εξετάσεων για να δείτε πόσο κοντά είστε για καρκίνο.


Τα καρκινικά κύτταρα δεν είναι αθάνατα,απλά είναι φοβεροί κλέφτες, κλέβουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά μέσω των αιμοφόρων τους αγγείων,σαφώς και μπορεί ο οργανισμός να τα σκοτώσει αλλά θέλει και μια βοήθεια από εμάς, νηστεία, και σωστή διατροφή ΩΣ τρόπος ζωής.
Τέλος τα καρκινικά έχουν και την ικανότητα να κάνουν αποικίες σε νέους ιστούς και όργανα μέσω των μεταστατικών κυττάρων.


ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ


 Η κυτταρική μεμβράνη η αλλιώς το δέρμα-τοίχος του κυττάρου, ξεχωρίζει ποιες ουσίες πρέπει να μπουν η να μην μπουν μέσα στο κύτταρο και αυτό με την βοήθεια κάποιων υποδοχών, σαν στόματα ας το πούμε. Το κύτταρο μπορεί να προσαρμόζεται σε αντίξοες συνθήκες ή σε συνεχές αλλαγές αλλάζοντας τα γονίδια του η αλλιώς τους νομούς που είπαμε λίγο ποια πάνω. Έτσι μπορεί να παράγει τις ουσίες που χρειάζονται εκείνη την στιγμή η περίοδο. Αν δεν υπήρχε αυτή η ικανότητα δεν θα υπήρχαμε εμείς, για αυτό επιβιώνουμε συνέχεια.


 Όταν όμως το κύτταρο δέχεται συνεχές σφοδρές εισβολές από καρκινογόνος ουσίες των τροφών κτλ η από μεγάλο αριθμό ελεύθερων ριζών, τότε το κύτταρο το ερμηνεύει σαν δοκιμασία επιβίωσης που πρέπει να αντεπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί,και το κύτταρο μεταλλάσσεται γίνετε μεταλλαγμένο επειδή έχει αλλάξει τόσες πολλές φόρες του κώδικες του,που αδυνατεί να ξαναγίνει κανονικό/
Το καρκινικό κύτταρο είναι σαν ένα παιδάκι που κακοποιείτε συνεχώς και αυτό προσπαθεί να προσαρμοστεί αλλά αυτό ξανά κακοποιείτε, κάποια στιγμή θα τρελαθεί η θα γίνει ψυχοπαθής.


Το καρκινικό κύτταρο είναι ένα μεταλλαγμένο κύτταρο, γιατί έχει ανεπανόρθωτες ζημιές στο DNA, είναι σαν έναν άνθρωπο να έχει ανεπανόρθωτα ψυχολογικά ας πούμε.

Για να νικήσεις τον καρκίνο πρέπει να τον κατανοήσεις. 
ΔΕΝ μπορείς να νικήσεις κάτι αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ; TI ΦΤΑΙΕΙ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ; 


ΕΜΒΟΛΙΑ: 

Πράγματα που έχει αναφέρει και εξηγήσει ο  Dr Leonard Horovitz, μόλις το ξένο RNA μπει μέσα στο αίμα το ανοσοποιητικό μας σύστημα τα πηγαίνει στα γονίδια μας και κάνει συνδυασμούς με τα δικά μας γονίδια έτσι δημιουργούνται προκαρκινικά κύτταρα μεταλλαγμένα κύτταρα. Κύτταρα που οι νόμοι της βιβλιοθήκης τους έχουν ανακατευτεί με τους νόμους των ιών έτσι έχουμε υβρίδια(ύβρης) κύτταρα. αυτό λέγεται και αντιγονικό σύμπλεγμα σε μια με λίγα λόγια κυτταρικό μπαστάρδεμα.


Επίσης τα σωματίδια των εμβολίων πάνε συγκολλιούνται στην θήκη του μυελού που περιβάλει τις ίνες των νεύρων, τα λευκά αιμοσφαίρια(αστυνομία του αίματος) πάνε και επιτίθεται και έτσι έχουμε αδυναμίες και αργότερα παραλυσίες. Αν αυτά τα σωματίδια των εμβολίων προσκληθούν πάνω στο πάγκρεας το οποίο παράγει ινσουλίνη και ρυθμίζει το επίπεδο ζαχάρου στο αίμα τότε τα λευκά αιμοσφαίρια επιτίθεται στο πάγκρεας και παθαίνουμε διαβήτη,αυτό μπορεί να συμβεί αργά η γρήγορα. 

Το ότι δεν έχουμε πολλές ασθένειες όπως κοκκύτη ιλαρά και πολιομυελίτιδα είναι επειδή φτιάξαμε την υγιεινή μας, παλιά δεν είχαν βόθρους τα κόπρανα όλοι τα πέταγαν σε λούκια και στους δρόμους, άλλαζαν εσώρουχα μετά από μήνες, και λίγοι είχαν σαπούνια. 

Πλέον όσοι έχουν ιλαρά και πολιομυελίτιδα στις ΗΠΑ είναι αυτοί που έχουν κάνει αυτά τα εμβόλια, αυτό οφείλετε στις τεράστιες ποσότητες ιών που βάζουν στα εμβόλια ή στον αριθμό αυτών τον εμβολίων. Π,χ, κάντε μια έρευνα Meningitis Deaths Increase US θα δείτε άρθρα που λένε ότι αυξάνονται συνέχεια κρούσματα μηνιγγίτιδας και σχεδόν όλοι εμβολιάστηκαν ενώ αυτή η ασθένεια αντιμετωπίζεται απλά με αντιμικροβιακή αγωγή. 

Όλος αυτός ο  υπερβολικός αριθμός δισεκατομμυρίων μισό ζωντανών ιών και κομματιών RNA σε ένα και μόνο εμβόλιο αλλάζει τις βιβλιοθήκες των κυττάρων μας και δημιουργεί καρκινικά κύτταρα που φωλιάζουν μέσα μας.

 Αναρωτηθήκατε ποτέ ότι το εμβόλιο του κοκίτη έχει 9 με 11 δις μισοπεθαμένα μικρόβια κοκίτη πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό επί εκαντοτάδες χιλιάδες που είναι ο αριθμός των εμβολίων που πρέπει να βγούν σε λίγες βδομάδες, θα βγεί ένας αριθμός που δεν διανοούμαστε, αυτός είναι ο αριθμός μικροβίων που πρέπει να παραχθεί μέσα σε λίγες βδομάδες,για αυτό τα καλλιεργούν πάνω σε άρρωστα και καρκινικά όργανα ζώων,Dr Gerhard Buchwald. 

Ο Dr. Maurice Hilleman απεκάλυψε στο κανάλι WGBH(αμερικάνικο) ότι η εταιρία Merck που φτιάχνει εμβόλια έχει μολύνει με καρκίνο μέσω των εμβολίων της, https://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ


Τα εμβόλια είναι καλά γιατί βάζουν εξασθενημένους ιούς ώστε να κάνουμε το ανοσοποιητικό να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα για τον συγκεκριμένο ιό, το πρόβλημα είναι ότι τα χρησιμοποιούν οι φαρμακοβιομηχανίες σαν δούρειους ίππους. 1500% αύξηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες έχουμε. Παλιά ήταν κάτι το σπάνιο να υπάρχει κάποιος με ειδικές ανάγκες.Παλιότερα ο αυτισμός ήταν 1 στα 20.000 τώρα πια είναι 1 στα 67. Δεν είναι εμβολιοφοβία όλα αυτά, είναι γεγονότα.

 Το κατά πόσο ασφαλές είναι κάποιο εμβόλιο μόνο ένας μπορεί να το ξέρει, αυτός που το αγοράζει και το πηγαίνει σε χημείο για ανάλυση. 

Ο γιατρός θα διαβεβαιώσει αλλά δεν θα υπογράψει για την ασφάλεια του εμβολίου. 

Το κατά πόσο ασφαλές είναι κάτι μπορούμε να το μάθουμε μόνο άμα το πάμε σε ένα χημείο, Υπάρχει κάτι σε αυτή τη ζωή που μπορούμε να του έχουμε 100% εμπιστοσύνη;


ΚΡΕΑΣ: 

 Το βενζοπυρένιο(google it) είναι μία πολύ δυνατή καρκινογόνα ουσία και δημιουργείτε στο κρέας όταν αυτό ψήνεται στα κάρβουνα γιατί εκλύεται από αυτά και προσκολλά στο κρέας. Για κάθε 100 γραμμάρια ψημένο κρέατος λαμβάνουμε τόσο βενζοπυρένιο όσο αν καπνίζαμε 108 τσιγάρα. 

Οι επί καθημερινής βάσεως μεγάλες ποσότητες γάλατος και κρέατος επιταχύνουν τα ένζυμα που είναι οι καταλύτες της μίτωσης-διαίρεσης των κυττάρων, αυτό σημαίνει ότι αντιγράφονται νέα κύτταρα συνεχώς,με αποτέλεσμα πολλά κύτταρα να μην έχουν αντιγραφεί σωστά και έτσι να είναι καρκινικά. 

Οι γιατροί ορίζουν ότι δεν κάνει να τρώμε κόκκινο κρέας πάνω από 1-2 φορές την βδομάδα κρέας. 

Το κόκκινο κρέας προκαλεί φλεγμονές στο έντερο για αυτό πρέπει να συνοδεύετε από σαλάτα. Η κυριότερη αιτία του καρκίνου στο έντερο είναι το κρέας. Όλα τα θηλαστικά ζώα παράγουν βιταμίνη C, ο άνθρωπος όχι, είναι σημαντικό να μην τρώμε σκέτο το κρέας. 

Επίσης, πρώτα να τρώτε την σαλάτα και τελευταίο το κρέας. 

Το στομάχι δεν έχει πάντα γαστρικό οξύ αλλιώς θα παθαίναμε έλκος, το στομάχι έχει στομαχικά υγρά. 

Γαστρικό οξύ παράγεται όταν τρώμε πρωτεΐνες γιατί ο οργανισμός θέλει να σπάσει την πρωτεΐνη σε κομματάκια δηλαδή να τα κάνει αμινοξέα ώστε να μπορέσει να την αφομοιώσει την τροφή και ύστερα να ξανασυνθέσει πρωτεΐνες. 

Όταν εμείς τρώμε πρώτα κρέας και μετά σαλάτα, τα συστατικά της σαλάτας και της χλωροφύλλης καταστρέφονται. 

Κλείνοντας με το κρέας www.mikroskopio.gr/μας-ταΐζουν-καρκινο-δείτε-το-βίντεο-πο/ Tρανσγλουταμινάση την λένε και κόλλα κρέατος παράγεται από καλλιέργεια βακτηριδίων ή από το αίμα αγελάδων και χοίρων.Την αναμιγνύουν μαζί με άλλα κρέατα που θα πέταγαν και δεν φαίνεται τίποτα, είναι μία από τις πιο καρκινογόνες ουσίες.


ΑΛΚΟΟΛ: 

To αλκοόλ ευθύνεται για το 75% των καρκίνων στον οισοφάγο, 50% για τον καρκίνο στο στομάχι, στο στόμα και τον λάρυγγα, επίσης ευθύνεται για το 30% του καρκίνου στο στομάχι και 11% στο στήθος. Καθώς και για πάνω από 60.000 θανάτους το χρόνο μόνο στις ΗΠΑ. Η αλκοόλη χρησιμοποιείτε για να καταστρέφει κύτταρα σε επιστημονικά πειράματα. Πέρα από όλα αυτά ρίχνει την παραγωγή ορμονών ιδίως της τεστοστερόνης.


ΤΣΙΓΑΡΟ: 

Το τσιγάρο πέρα του ότι προκαλεί καρκίνο και πρόωρη γήρανση,προκαλεί μεγάλες ζημιές στο γενετικό υλικό και έτσι το παιδί θα γεννηθεί με προβλήματα,και ένα από τα πιό πιθανά  είναι να γεννηθεί με καρκίνο η να του εμφανισθεί ακόμα και στα 40. 

Εάν κάποιος καπνιστής κάνει ένα υγιές παιδί αν δεν κάπνιζε θα του έβγαινε πιο δυνατό και γερό. Το τσιγάρο καταστρέφει-αλλοιώνει τις γενετικές πληροφορίες στο σπέρμα του άντρα και η εγκυμονούσα μειώνει το οξυγόνο και την ολιστική ανάπτυξη του εμβρύου. 

Πολλοί καπνιστές κάνουν γερά παιδιά, και αυτό γιατί έχουν καλό γενετικό υλικό από τους προγόνους τους, όμως αν συνεχιστεί από απόγονο σε απόγονο να καπνίζουν αυτό συναθροίζετε, και οι μελλοντικοί απόγονοι θα γεννούνται με προδιάθεση καρκίνου, μειωμένη ευφυΐα και άλλα. Ο άντρας θα πρέπει να κάνει αποχή τουλάχιστον 1-2 χρόνια αποχή από το τσιγάρο εάν θέλει να έχει ένα γενετικό υλικό χωρίς τις ζημιές που θα του πρόσφερε εάν κάπνιζε, το κατά πόσο θα διορθωθεί το γενετικό υλικό εξαρτάται και από τον τρόπο διατροφής.

Πάρτε μια ιδέα, εάν κάποιος κάνει 30 τσιγάρα την ημέρα για 15 χρόνια παίρνει τόση ποσότητα ραδονίου(ραδιενεργή ουσία) που είναι σαν να κάθονταν 20 χιλιόμετρα από την έκρηξη που έγινε στο Τσέρνομπιλ.

 Όπως και να έχει την μη αναστρέψιμη συνολική φθορά που προκαλεί το τσιγάρο θα την παρατηρήσετε σε βάθος χρόνων. 

Επίσης https://www.youtube.com/watch?v=lMDfyF1VF6o και https://www.youtube.com/watch?v=s1tX_iE9eT0&list=PLLoGoh8dyFhObfxh6321AkgxdEwArHq9b


ΖΑΧΑΡΗ: 

 H ζάχαρη ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα με ενέργεια και είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που πολλαπλασιάζονται τα καρκινικά κύτταρα. 

Μόνο ένα κουτάκι coca-cola έχει 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το ότι δεν κάνουμε εμετό από την τόση ζάχαρη είναι επειδή βάζουν φωσφορικό οξυ.

 Οι καρκινικοί όγκοι έχουν μέσα ζάχαρη το απέδειξε ο Dr. Otto Warburg. 

Επίσης μειώνει κατά πάρα πολύ το ph του αίματος και του σώματος που είναι βασικός παράγοντας για καρκίνο το χαμηλό ph. 

H επεξεργασμένη ζάχαρη δεν έχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, έτσι αφαιρούνται από τον οργανισμό για να αφομοιωθεί και κυρίως για να ανεβάσει ο οργανισμός το ph.


Μεταλλαξιογόνα:  

Είναι ουσίες που μεταλλάσσουν και βρίσκονται κυρίως σε τροποποιημένα τρόφιμα. Αυτές οι ουσίες πιέζουν τα κύτταρα να πολλαπλασιάζονται πολύ πιο γρήγορα από ότι το φυσιολογικό, έτσι δεν αντιγράφονται σωστά και γίνονται καρκινογόνα τα νέα κύτταρα. Είναι σαν να σε πιέζω να αντιγράψεις 300 σελίδες σε μια μέρα, αναπόφευκτο είναι να κάνεις λάθη κατά την αντιγραφή. H αγελάδα πρέπει να παράγει την ημέρα 3,5 λίτρα γάλα όχι 30, 50 ή ακόμα και 120 λίτρα την ημέρα. 

Το κύτταρο περιέχει DNA και το DNA γονίδια, εάν εμείς καταναλώνουμε συνέχεια μεταλλαγμένη γονιδιακά ζωική τροφή με τόσους αυξητικούς παράγοντες που βάζουν στα ζώα είναι αναμενόμενο να γίνουν αλλοιώσεις και μεταλλαγές στο DNA μας και να έχουμε καρκινικά κύτταρα καθώς και να εμφανίζονται όλο και πιο νέες παράξενες ανίατες ασθένειες. Μια αμελητέα αλλαγή στην ροή των αμινοξέων στα φάρμακα η τα εμβόλια των ζώων και είναι αρκετό να δημιουργηθούν σιγά σιγά νέες παθήσεις και ασθένειες, από απλές μεταλλάξεις των γονιδίων μας. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγονται τα μεταλλαγμένα η τα γενετικά τροποποιημένα φαγητά. 

Η ίδια η φύση μεταλάσει τα φυτά τα λαχανικά και φτιάχνει νέα είδη, το πρόβλημα είναι ότι στα μεταλλαγμένα επιπροσθέτουν οι επιστήμονες γονίδια,γονίδια που δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν στο δικό μας DNA. Υπάρχει κάποιος που να του εμπιστεύεσαι το DNA σου; Από όσο βλέπουμε μέχρι και τα ζώα δεν διαλέγουν τα μεταλλαγμένα. 

Πέρα από όλα αυτά πολλά μεταλλαγμένα τρόφιμα και συστατικά δεν έχουν δοκιμαστεί σε εργαστήρια απλά τα έχουν πλασάρει στο κόσμο,δεν ξέρουμε τις επιπτώσεις, την ανθρωπότητα την περιμένουν νέες ασθένειες και παθήσεις. 

Μην καταναλώνεται συνθετικά και βιομηχανοποιημένα τρόφιμα τουλάχιστον όσο μπορείτε. Μπορεί εσείς να μην πάθετε κάτι όμως αυτά θα εμφανιστούν στους απογόνους σας μιας και αυτές οι ουσίες αλληλεπιδρούν με το γενετικό σας υλικο.
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ:  

Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια οξυγόνου που βγαίνουν από το κέντρο παραγωγής ενέργειας του κυττάρου το μιτοχόνδριο, είναι ας πούμε το καυσαέριο του. 

Αυτά τα μόρια οξυγόνου έχουν χάσει το ηλεκτρόνιο τους και αλληλεπιδρούν με τα άλλα μόρια των ουσιών στο σώμα και του κύτταρου με σκοπό να κλέψουν ηλεκτρόνια, για να καλύψουν την απώλεια τους.

 Αυτό χαλάει και φθείρει την δομή των κυττάρων,αποξεράνει-σκουριάζει τις μεμβράνες(δέρμα) του κυττάρου.

Για αυτό λέγονται ελεύθερες ρίζες πηγαίνουν και ριζώνουν(κλέβουν ηλεκτρόνια) ελεύθερα όπου βρουν. Για αυτό ο οργανισμός παράγει αντιοξειδωτικές ουσίες η οποίες προλαμβάνουν και μεσολαβούν να μην γίνει αυτή φθορά,βρίσκουν μια μέση λύση.

 Οι ελεύθερες ρίζες υποβοηθούν προς την εμφάνιση του καρκίνου, και κυρίως στο γήρας,με μία αντιοξειδωτική υγιεινή διατροφή μειώνεται κατά πάρα πολύ οι ζημιές. 

Υπολογίζεται ότι την ημέρα ένα κύτταρο δέχεται πάνω από 8.000 επιθέσεις από ελεύθερες ρίζες.

Αυτά που αυξάνουν τις ελεύθερες ρίζες είναι το πολύ φαγητό,το αλκοόλ, το άγχος, το κάπνισμα,τα χημικά, η πολύ έντονη γυμναστική. Υιοθετώντας τροφές αντιοξειδωτικές προστατεύουμε τον οργανισμό μας.


 ΧΛΩΡΙΟ: 

To πόσιμο νερό έχει χλώριο το οποίο προκαλεί καρκίνο, όταν βράζουμε το πόσιμο νερό γίνεται 60 φορές ποιο καρκινογόνο.


*Η αιτία αρτηριοσκλήρωσης και τα αποτελέσματα καρδιακής κρίσης και εμφραγμάτων, δεν είναι τίποτε άλλο από το πανταχού παρόν χλώριο μέσα στο νερό που πίνουμε". Coroneries/Cholesterol/Chlorine Dr. J. M. Price, M.D.


*Ο συνδυασμός του χλωρίου (όταν πίνουμε νερό) και των ζωικών λιπών(τροφή) έχει ως αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρωση, καρδιακές κρίσεις και τον θάνατο".
 ΠΗΓΗ: Water Can Undermine Your health Dr. N.M. Walker, DS .

Το χλώριο είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας  αναπηρίας και θανάτου των τελευταίων χρόνων. 

Καθώς απέτρεπε επιδημίες μιας ασθένειας, δημιουργούσε άλλες.

 Μετά την έναρξη της χλωρίωσης του νερού μας περίπου(παγκοσμίως) το 1904. 

Η παρούσα επιδημία, των καρδιακών προβλημάτων, του καρκίνου και της γεροντικής άνοιας,τότε άρχισε".  
 ΠΗΓΗ: Saginaw Hospital Dr. J.M. price, M.D. 

Κίνδυνος για καρκίνο, μεταξύ των ανθρώπων που πίνουν χλωριωμένο νερό, είναι 93% υψηλότερος από αυτών που το νερό τους δεν περιέχει χλώριο". 
 ΠΗΓΗ: U.S. Council of Environment Quality


Καθηγητής της υδροχημείας στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουρκ εξηγεί πως μέσω του ντους-μπάνιο αφρόλουτρων και εισπνοών από τους υδρατμούς του νερού κατά την διάρκεια του μπάνιου, τα χημικά όπως το χλώριο είναι 100 φορές πιο δηλητηριώδη από το να πιει αυτό το νερό". 

Το χλώριο ναι μεν σκοτώνει τους μικροοργανισμούς, όμως η υψηλή αντίδραση του χλωρίου στο να συνδέει τα λιπαρά οξέα(π,χ,ιδρώτας) και τα κομμάτια του άνθρακα(που έχει ο κάθε ζωντανός οργανισμός), δημιουργεί μια ποικιλία από τοξικές ουσίες. 


 ΠΗΓΗ: Science News, Vol.130 Janet Raloff


 Οι ενικοί των σπιτιών μπορούν να δεχθούν 6 έως 100 φορές περισσότερο τα χημικά, εισπνέοντας τον αέρα τριγύρω από τα ντους και τα αφρόλουτρα, από το να πίνανε το νερό." ΠΗΓΗ: New Scientist 18 September 1986. Ian Anderson. Μία λύση είναι να τοποθετηθεί στο μπάνιο, ένα φίλτρο νερού για μπάνιο, http://www.camelot.gr/times-mpaniou-filtra-nerou


ΦΘΟΡΙΟ: 

 Το φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ακετυλοχολίνη. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της μνήμης ενώ η έλλειψη της ευθύνεται και για τη νόσο Alzheimer.
 ΠΗΓΗ: από τον Dr Russel blaylock νευροχειρούργο και συγγραφέα.


Αυξάνει τους καρκίνους και τους ρυθμούς ανάπτυξης των όγκων και μειώνει την λειτουργία του θυρεοειδή, προκαλεί υποθυρεοειδισμό.

Η κλινική τοξικολογία για προϊόντα εμπορίου των ΗΠΑ κατατάσσει το φθόριο ως τοξικότερο του μόλυβδου και ελαφρώς ηπιότερο του αρσενικού μισό σωληνάριο οδοντόκρεμας αν καταναλωθεί αρκεί για να σκοτώσει άνθρωπο. 

Δεν έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε φθορισμένες οδοντόκρεμες και διαλύματα. 

Στα ποντικοφάρμακα θα δείτε ότι το μονό ή κύριο συστατικό είναι το φθοριούχο νάτριο, το δηλητήριο που μας βάζουν στις οδοντόκρεμες και τα στοματικά διαλύματα με την δικαιολογία ότι προστατεύονται τα δόντια μας. 

Στην πραγματικότητα γίνονται πιο αδύναμα τα δόντια γιατί αποδυναμώνεται, το σμάλτο και γίνεται πιο ευπαθείς σε κατάγματα. 

Το φθόριο τείνει να συγκεντρώνεται στα σημεία που ο εγκέφαλος ελέγχει την συμπεριφορά και την κριτική σκέψη επίσης προωθεί την ευπείθεια  και εμποδίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. 

Φθόριο έδιναν οι κουμουνιστές στην Ρωσία στους κρατούμενους στα Γκουλαγκς και ύστερα και οι Ναζί για να ελέγχουν πιο εύκολα τους κρατούμενους και να είναι υπάκουοι.

https://www.youtube.com/watch?v=tSZnUkvv2e4


Οι  βιομηχανίες χημικών με σκοπό να μπορέσουν να ξεφορτωθούν τα τοξικά τους απόβλητα αμειβόμενες. 

Δίνουν το φθόριο που χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται το οποίο δεν είναι κάποιο επεξεργασμένο ή εξευγενισμένο προϊόν αλλά κοινό τοξικό απόβλητο.

Απαγορεύεται να πετάμε το φθόριο στην θάλασσα αλλά επιτρέπεται να το βάζουμε στο πόσιμο νερό.


ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ: 
Η ασπαρτάμη αποτελείται από 
1)ασπαρτικό οξύ, 
2)φαινυλαλανίνη και 
3)μεθανόλη.

1)Ασπαρτικό οξύ δεν έχει αναφερθεί κάποια παρενέργεια, επίσης κυκλοφορεί και σαν συμπλήρωμα για να αυξήσει κάπως την τεστοστερόνη, ανάλογα την ηλικία.
2)Η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξίνη, όταν δε συνοδεύεται από τα άλλα αμινοξέα στις πρωτεΐνες και από ότι φαίνεται στην χημική της σύσταση δεν συνοδεύετε. Η μεγάλη ποσότητα φαινυλαλανίνης μειώνει πολύ την σεροτονίνη, νευρο-ορμόνη που ανεβάζει την διάθεση,μεγάλες δόσεις σε καταθλιπτικό άνθρωπο ανεβάζουν τις τάσεις ή τις σκέψεις για αυτοκτονία.
3)Η μεθανόλη στο στομάχι μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και μυρμηγκικό οξύ. Η φορμαλδεΰδη είναι θανατηφόρα νευροτοξίνη και γνωστή ως μια πολύ καρκινογόνος ουσία αλλά και πολύ ζημιογόνα γιατί προσκολλά στο DNA και το αλλοιώνει. Και το μυρμηγκικό οξύ είναι εντομοαπωθητικό.
Το προτεινόμενο όριο κατανάλωσης μεθανόλης είναι 7,8 mg/μέρα. Ένα λίτρο αναψυκτικό με ασπαρτάμη περιέχει περίπου 56 mg μεθανόλης. Όσοι καταναλώνουν πολλά προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, λαμβάνουν ως και 250 mg μεθανόλης καθημερινά, ή αλλιώς 32 φορές πάνω από το όριο. 
Το αποτέλεσμα είναι να δηλητηριαστεί ο οργανισμός μιας και η μεθανόλη αποβάλλεται από τον οργανισμό,και να δημιουργείτε ένα ιδανικό περιβάλλον για καρκίνο.
Η ασπαρταμη είναι ένας αργός τρόπος δηλητηρίασης που ευθύνεται για χρόνιες παθήσεις.Οι γιατροί δεν υποψιάζονται την ασπαρτάμη ως αιτία των παθήσεων (γιατί δε φαίνεται), οπότε προσπαθούν να μας θεραπεύσουν, έχοντας υπόψη τους  λάθος αιτίες. 
Ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί αν η ασπαρτάμη είναι η αιτία της ασθένειας είναι να γίνει διακοπή της. H ασπαρτάμη είναι ένα εντομοκτόνο που απέτυχε ως εντομοκτόνο αρκετά χρήματα δαπανήθηκαν, έτσι σκέφτηκαν μιας και που έχει γλυκιά γεύση για να βγάλουν πολλά χρήματα. 
Ο Dr. Walton, πανεπιστημιακός καθηγητής στο Οχάιο ανέλυσε 164 μελέτες σχετικές με την ασπαρτάμη.74 από αυτές τις μελέτες χρηματοδοτήθηκαν από τη βιομηχανία ασπαρτάμης (και κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι η ασπαρτάμη είναι ασφαλής) ενώ οι 90 είχαν άλλου είδους χρηματοδότηση(μάλλον άγνωστη). 
Από αυτες τις 90 αυτές μελέτες, οι 83 (92%) διαπίστωσαν ένα ή περισσότερα προβλήματα από την κατανάλωση ασπαρτάμης.Και από τις 7 έρευνες που δε διαπίστωσαν προβλήματα, οι 6 είχαν διενεργηθεί-γίνει από τον FDA, δηλαδή πάλι στημένες. 
Προτιμήστε την στέβια μόνο ωφελεί θα έχετε.
Όταν ένα προϊόν λέει χωρίς ζάχαρη σημαίνει ότι του έχουν βάλει ασπαρτάμη.  
Πηγές:
http://dorway.com/aspartame-the-bad-news-repost/peer-reviewed-aspartame-studies/
ΛΟΙΠΑ: 
Αρωματικοί,πολυκικλικοι υδρογονοάνθρακες, βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, ραδιενέργεια,
ακτινοβολίες, χημικά, πλαστικά,φυτοφάρμακα είναι παράγοντες υπεύθυνοι για πολλούς καρκίνους, παρ όλα αυτά ένας σωστός τρόπος ζωής και κυρίως διατροφής μπορεί να μας προστατεύσει από τον καρκίνο και τις ζημιές τους. 
Επίσης δείτε τι προκαλούν οι φούρνοι μικροκυμμάτων http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/m_28.html δείτε επίσης τι συμβαίνει και με τα σαμπουάν και όχι μόνο http://lesvos-oliveoilsoap.blogspot.gr/2012/03/parabens-sls.html  
Δεν γίνεται να ζήσουμε σε κάποιο αμόλυντο κόσμο ή μή τοξικό ούτε θα πρέπει να μας τρομάζει όλο αυτό,Η θωράκιση του οργανισμού μας με σωστή διατροφή και αποφυγή πολύ βλαβερών ουσιών μας καθιστά ανίκητους.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

Ο καρκίνος  είναι η πρώτη αιτία θανάτου μετά την ηλικία των 67 ετών.
Μονό στις ΗΠΑ μέσα σε αυτό το έτος πέθαναν από καρκίνο 600.000 άνθρωποι,και μόνο για την θεραπεία τους τα κέρδη ήταν πάνω από 180 δις δολάρια. Και το 80%  των ερωτηθέντων ανθρώπων πιστεύουν ότι είναι η γενετική προδιάθεση. 
Όμως ο καρκίνος είναι σχεδόν μόνο στις ανεπτυγμένες χώρες, στην Ιαπωνία ο καρκίνος του προστάτη ήταν σχεδόν άγνωστος μετά από λίγες δεκαετίες δεκαπλασιάσθηκαν τα κρούσματα, άρα δεν είναι θέμα γενετικής. Σήμερα η παχυσαρκία θεωρείτε ότι ευθύνεται για το 35% των θανάτων που συνδέονται με καρκίνους. Στην Αμερική 1 στους 4 θανάτους έχει σχέση με τον καρκίνο.

Έχουμε κάποια γονίδια που μπορούν να σταματούν το καρκίνο αμέσως αυτά είναι το ΤΡ53 και ΤΡ73. 
Όταν ενεργοποιούνται αυτά τα γονίδια,δεν μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο,τα καρκινικά κύτταρα παύουν να ζουν(αυτοκτονούν) αν δεν επιδιορθωθούν, και ο οργανισμός μπαίνει σε ένα ρυθμό σε μια ηρεμία και φτιάχνει νέα υγιεί κύτταρα. Πως ενεργοποιούνται αυτά τα γονίδια; ΆΓΝΩΣΤΟ. Σε άλλες έρευνες έχουν δει ότι καρκινικά κύτταρα δεν έχουν αυτό το γονίδιο και πως άν τους προστεθεί παύουν να είναι καρκινικά. Ίσως με την γενετική θα μπορούσαν να τροποποιούν το DNA μας και να μην χάνουμε αυτό το γονίδιο.
 Μερικοί προσπαθούν να μελετήσουν τις κατσαρίδες μιας και αυτές ζουν και επιβιώνουν σε ραδιενεργά μέρη, όπου αν θα ζούσε εκεί ο άνθρωπος είναι θέμα βδομάδων ή ημερών να πεθάνει από καρκίνο. Περισσότερες πληροφορίες για τα γονίδια αυτά. Google it, TP53 gene mutation, και TP73 gene.ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 
Καμία ιατρική αγωγή δεν μπορεί να θεραπεύσει την αιτία του προβλήματος γιατί η ιατρική αγωγή σκοπεύη στην απομάκρυνση των συμπτωμάτων και όχι των αιτιών.
          
ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: 
 Δεν θεραπεύει αλλά σκοτώνει. 
Είναι πολύ κερδοφόρα για κάποιους.
Πολλοί καρκινοπαθεις δεν πέθαναν από τον καρκίνο αλλά από την χημειοθεραπεία. 
Αυτό το απέδειξε ο Dr.hammer τον οποίο και φυλάκισαν αναζητήστε τον στο google γράψτε το όνομα  του και θα βρείτε πολλές πληροφορίες. Τα δηλητηριώδη χημικά της χημειοθεραπείας εάν πέσουν

*5-Fluorouracil νερό με φθόριο  το φθόριο επιταχύνει τον καρκίνο πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο χημικό το απεκάλυψε ο Dean Burk επίτιμος χημικός στο εθνικό ινστιτούτο καρκίνου της Αμερικής.
*Cytotoxin είναι στην ουσία ένα πολύ ισχυρό δηλητήριο που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα αλλά καταστρέφει και τα λευκά αιμοσφαίρια. Φτάνοντας στο σημείο να μην έχει άνθρωπος καλό ανοσοποιητικό και να πεθαίνει από λοιμώξεις η καρκίνο σαν να είχε aids. Κάθε μέρα σωζόμαστε από καρκίνο γιατί έχουμε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.
Ζημιές σύντομες-πρόσκαιρες: 
Δυσφορίες,δυνατοί πόνοι,διάρροια,δυσκοιλιότητα,μεγάλη απώλεια κιλών, απώλεια μαλλιών,εσωτερικά εγκαύματα-καψίματα ανάλογα την χημειοθεραπεία, και θάνατος, οι περισσότεροι πεθαίνουν κατά την χημειοθεραπεία.
Ζημιές σε βάθος χρόνου: 
To 98% των ανθρώπων που έκαναν χημειοθεραπεία  το αργότερο μετά από 5 χρόνια είναι νεκροί,ακόμα και αν ζήσεις σε ακολουθούν οι εξής παρενέργειες, χάνεις τα μαλλιά σου,μειώνεται η μνήμη σου, η λίμπιντο σου, μη αναστρέψιμη ζημιά στο συκώτι, ζημιές στα νεφρά και κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα,οπότε το πιο πιθανό είναι να ξανά πάθεις καρκίνο και να πεθάνεις.

Κάθε καρκίνος είναι μοναδικός και εκτός από αυτό έχουμε πάνω από 200 είδη καρκίνου,παρ όλο που δίνουν δηλητήρια στο σώμα δεν ξέρουν πόσο δηλητήριο-χημεία να δώσουν αλλά και τι δηλητήριο να δώσουν στον κάθε καρκίνο! 
ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ και αν ισχύει η χημειοθεραπεία και πάλι δεν γίνεται σωστά γιατί δεν ξέρουν πόσο να δίνουν και τι στον κάθε καρκίνο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, δήλωση του CARLOS L. ARTEAGA, M.D. καθηγητής φαρμακολογίας και βιολογίας καρκίνου στο πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Nashville της Αμερικής και συνεργάτης διευθυντού σε κλινικές  θεραπείας κατά του καρκίνου.
Η χημειοθεραπεία έχει κάνει τον καρκίνο να είναι πλέον μια τρομερά κερδοφόρα βιομηχανία. 
Πολλοί γιατροί γνωρίζουν την αλήθεια αλλά δεν μιλούν είτε για λόγους συμφέροντος είτε φοβούνται, μιας και όσοι μιλούν, διώκονται, και απολύονται. 
Δεν είναι παράξενο που η Αμερική είναι πρώτη στο κόσμο σε αυτοκτονίες γιατρών. Από αντικειμενική πλευρά η χημειοθεραπεία σκοτώνει ποιο πολλούς από όσους νομίζουν ότι σώζουν. 
Κλείνοντας,η χημειοθεραπεία μπορεί να σκοτώσει  τα καρκινικά κύτταρα όταν είναι σε μίτωση δηλαδή διαίρεση όταν πολλαπλασιάζονται.
 Οι γιατροί όμως δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε τα καρκινικά κύτταρα θα κάνουν μίτωση έτσι δίνουν μεγάλες δόσεις για σιγουριά έτσι όμως σκοτώνουν τον άνθρωπο και αν ζήσει. 
Αργά η γρήγορα καταστρέφονται υγιεί κύτταρα καθώς και το ανοσοποιητικό. 
Η χημειοθεραπεία είναι σαν να πετάς πυρηνικά σε μία πόλη για να σκοτώσεις μερικούς εγκληματίες.
Η χημειοθεραπεία κάνει τόσο όξινο το ph του σώματος που για να αντέξει ο οργανισμός ξοδεύει τα ιχνοστοιχεία του και το ασβέστιο για να αυξήσει το ph, στην Αμερική περίπου 200.000 ανθρώποι που είναι στην χημειοθεραπεία πεθαίνουν από έλλειψη βιταμίνης D.
 
O Dr. James Watson μοριακός βιολόγος, γενετιστής και ζωολόγος, περισσότερο γνωστός για την ανακάλυψη της δομής του DNA μας.χημειοθεραπεία είναι ισχυρά μεταλλαξιογόνα  δήλωση του Dr. James Watson.http://www.cancerworld.org/Articles/Issues/56/September-October-2013/Cover-Story/610/Jim-Watson-DNA-revealed-the-causes-it-may-never-reveal-a-cure.html
ΠΑΡΑΝΟΙΑ=είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα Einstein. 
Παράνοια είναι να συνεχίζεται η χημειοθεραπεία προσδοκώντας ίαση την στιγμή που αργά η γρήγορα εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτήν.


        
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: 
Ακτινοβολίες γάμα που ρίχνονται σε τοπικά μέρη καταστρέφουν καρκινικά κύτταρα αλλά και υγιεί κύτταρα με σκοπό τον περιορισμό του καρκίνου. Όμως και η ιδία η ακτινοθεραπεία είναι καρκινογόνα. Επίσημα η ογκολογία και η ιατρική δηλώνει πως τον πόλεμο με τον καρκίνο τον χάνει.

        ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ:  
Μια μέθοδος που χρησιμοποιούν στους καρκίνους όγκους  δεν είναι πάντα αποτελεσματική.Με την εγχείρηση αφαιρούνται οι καρκινικοί όγκοι όμως αυτό δεν σε απαλλάσσει από τους καρκινικούς όγκους,γιατί υπάρχουν όγκοι πολλοί μικροί που οι χειρούργοι δεν μπορούν να τους δουν και κάποια στιγμή θα αναπτυχθούν και αυτοί εάν ο άνθρωπος δεν αλλάξει στάση ζωής. 
Υπάρχουν όγκοι που ούτε οι πιο σύγχρονοι τομογράφοι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν,μπορεί οι εξετάσεις να σου λένε καρκίνους όγκους δεν έχεις και μετά από 1-2 χρόνια να σου πουν ότι έχεις, αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα τους ανέπτυξες, αλλά ότι τους είχες απλά δεν μπορούσαν να ανιχνευτούν από τα διαγνωστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα καρκινικό όγκο αποτελούμενο με λιγότερο από 1 δις κύτταρα δεν μπορούν να τον ανιχνεύσουν. Οι όγκοι πρέπει να αφαιρούνται χειρουργικώς όταν αυτό είναι εφικτό.

        ΦΑΡΜΑΚΑ: 
Είναι τρομερά επικίνδυνα στην ουσία ανοίγουν νέες δουλείες που σημαίνει νέο χρήμα για κάποιους...Συνήθεις παρενέργειες: αναιμία, φλεγμονές, ηπατικές, νεφρικές και καρδιακές ανεπάρκειες, αλωπεκία, πεπτικά προβλήματα, και εκτός αυτού δεν εξαλείφουν τον καρκίνο. Τον καρκίνο δεν τον εξαφανίζουν. Όποτε τα λίγα καρκινικά κύτταρα που θα επιζήσουν θα ξανά δημιουργήσουν τον καρκίνο στο μέλλον και θα αντέχουν στα φάρμακα και θα έχουμε επιπλέον και τις παρενέργειες-ζημιές από τα φάρμακα. 
Τα φάρμακα σταματούν ή αναστέλουν τα συμπτώματα όχι όμως τον καρκίνο.

Ο καρκίνος για να ζήσει πρέπει να ρουφάει αίμα μέσω των μικρών αγγείων που ξεπροβάλουν από την επιφάνεια του για να έχει οξυγόνο και τροφή. Έχουν βγεί κάποια φάρμακα που λέγονται αντικαρκινικά τρίτης γενιάς και η μία συνεδρία για αυτά τα χάπια κάνει 10.000 ευρό αυτά τα φάρμακα καταστρέφουν όλα τα αγγεία των καρκινικών κυττάρων και έτσι σκοτώνουν τον καρκίνο και σώζεσαι από τον καρκίνο. 
Όμως μετά από κάποιες μέρες ή μήνες θα πεθάνεις από έμφραγμα η θρομβωτικό επεισόδιο, γιατί αυτά τα φάρμακα δεν κατέστρεφαν μόνο τα αγγεία των καρκινικών κυττάρων αλλά και της καρδιάς.


Η ιατρική δεν κατευθύνεται από την αλήθεια και την έρευνα αλλά από το λόμπι των φαρμακοβιομηχανιών.
 
Υπάρχει ένα φάρμακο DCA από τα αρχικά της χημικής ουσίας Di-chloro-acetate στα ελληνικά Δι-χλωρό-οξικό άλας, το έφτιαξε ο Dr. Ευάγγελος Μιχαλάκης όμως απαγορεύουν! να κυκλοφορήσει στον κόσμο, όπως και διάφορα χημεία να την εξάγουν.Είναι ένα φάρμακο που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και όχι και τα υγιεί όπως η χημειοθεραπεία.

                                       ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ...

ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: 
Τρώγοντας υγιεινά χλωροφύλλη το σώμα μας αποκτά πολύ οξυγόνο,κάνοντας το ph του αίματος αλκαλικό. Το ph του σώματος μας πρέπει να είναι 7,36 εάν κάνουμε ύπερ-αλκαλοποίηση και πάει στο 7,40 ως 7,45 το ph τότε ο καρκίνος απλά σταματάει να εξαπλώνεται, εάν το ph του σώματος μας πάει κάτω από 7 πεθαίνουμε εκείνη την στιγμή κάτι που συμβαίνει σε μερικούς κατά την χημειοθεραπεία μιας και το ph της ουσίας της χημειοθεραπείας είναι πιο όξινο ακόμα και από τα φυτοφάρμακα.
 Για αυτό και μόνο είναι διάσημη και η σόδα γιατί αλκαλοποιεί πολύ,ανεβάζει το ph. 
Εάν κάποιος θέλει να κάνει υπερ αλκαλοποίηση o καρκίνος του σταματά να πολλαπλασιάζεται και αν μπορέσεις να κρατήσεις τόσο υψηλά το ph σου τότε ο οργανισμός σιγά σιγά αποβάλει τα καρκινικά σου κύτταρα, κάτι που κάνει κάθε μέρα έτσι και αλλιώς. 
Για να κάνει ο άνθρωπος μια υπερ-αλκαλοποίηση πρέπει να κάνει μια χορτοφαγική ομοφαγική διατροφή= δηλαδή να μην φάει τίποτα το ψητό βραστό τηγανητό η το οτιδήποτε επεξεργασμένο τρόφιμο, ΜΟΝΟ ομές φυσικές τροφές όπως σπόροι λαχανικά φρούτα και φύτρα. 
Και ο καρκίνος θα μπορεί να νικηθεί σε 2 ως 16 βδομάδες,δεν το λέω εγώ, αυτά υποστηρίζει ένας γνωστός και επιτυχημένος επιστήμονας ο Dr. Leonard Coldwell το βιογραφικό και διάφορα έργα του http://drleonardcoldwell.com/about/ 
 To να κάνει κάποιος αλκαλική διατροφή δεν σημαίνει ότι χάνει όλες τις νοστιμιές, υπάρχουν πάρα πολλές νόστιμες συνταγές, απλά κάντε μια έρευνα. 
Πέρα από όλα αυτά παρατείνεται πολύ η νεότητα, βλέπεις ανθρώπους συνήθως σε ταβέρνες 35-50 χρονών να έχουν γερασμένα πρόσωπα βλέπεις ότι αυτό το σφρίγος που θα έπρεπε να είχαν δεν το έχουν. 
Επίσης δεν παίρνεις εύκολα κιλά με την αλκαλική διατροφή. Ένας κατάφερε μέσω τέτοιας διατροφής να νικήσει τον καρκίνο https://www.pinterest.com/pin/73253931414044429/ .Τέλος εδώ πως να κάνεις φτιάξεις αλκαλικό νερό http://www.wikihow.com/Make-Alkaline-Water, ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο δεύτερος. σε 2 λίτρα νερό βάλτε 1 λεμόνι κομμένο σε 8 κομμάτια αφήστε το για 12 ώρες.
Κάποιος κατάφερε με λίγα τρόφιμα να θεραπεύσει τον καρκίνο με το αλκαλική διατροφή http://mylespower.co.uk/2012/10/09/cancer-cure-in-the-sunday-mirror/
ΣΟΔΑ: 
O Dr. Tullio Simoncini θεραπεύει καρκινικούς όγκους με έκχυσή σόδας, και γενικώς μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο ως και 90%, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και ένα πολύ καλό του βιβλίο που εξηγεί πολλά http://www.amazon.com/Cancer-Fungus-Revolution-Tumor-Therapy/dp/8887241082/ref=la_B00QCDRIYK_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1425248268&sr=1-1 Δείτε και αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Lqh-l8JZfL4
Η σόδα απλά αλκαλοποιεί πολύ το σώμα βοηθώντας να φτάσουμε στο mode-κατάσταση που αυτο-θεραπευόμαστε από τον καρκίνο. 
O Dr. Mark sircus επισημαίνει πως με την χρήση σόδας  μπορείς να νικήσεις τον καρκίνο το βιβλίο του για περισσότερες πληροφορίες http://www.amazon.com/Sodium-Bicarbonate-Natures-Unique-Remedy/dp/075700394X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426156086&sr=8-1&keywords=mark+sircus 
Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο με την σόδα θα σωθεί κάποιος, απαιτείται και ειδική διατροφή και νηστεία. 
Στην χημειοθεραπεία για να αυξήσουν το ph και να μην είναι τόσο όξινο βάζουν μέσα και σόδα. 
Όταν νηστεύουμε αφήνουμε τον οργανισμό μας να ξεκουραστεί και να έχει χρόνο και δουλεία μόνο για την αποκατάσταση μας. Τα ζώα νικούν τον καρκίνο σταματώντας να τρώνε και πηγαίνουν σε μια γωνιά κάθονται και μένουν ακίνητα ανεβάζοντας πυρετό.

ΦΥΣΙΑΤΡΙΚΗ: 
Έίναι ο ιατρός που σκοπός του είναι να προλαμβάνει να μην πάθεις καρκίνο και κάθε άλλη πάθηση κάνοντας σου εξετάσεις απλές και ειδικές και να σου προτείνει και εξηγήσει τι θεραπείες να κάνεις ώστε να μην πάθεις κάτι και αν είναι να πάθεις κάτι σου εξηγεί γιατί και πως έχεις αυτήν την κλήση για την τάδε ασθένεια,αλλά και τι να κάνεις. 
Οι θεραπείες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ειδικός τρόπος ζωής και κυρίως διατροφής κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου για να μην πάθεις κάτι και ιδίως για την ασθένεια που σε περιμένει εάν έχεις κάποια κλήση. Στην ουσία σε προλαμβάνει να μην καταλήξεις στην κλασική ιατρική όπως φάρμακα, ενέσεις και νυστέρι. 
Αυτός ο γιατρός λέγεται φυσίατρος και μπορεί να συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς σου παράλληλα.
ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ-ΣΕΛΗΝΙΟ-ΒΙΤΑΜΙΝΗ E: 
Ένας χημικός ονόματι Harald Knote παρατήρησε ότι μετά τα 30 μας εμφανίζονται οι καρκίνοι κυρίως και είδε ότι αυτό οφείλετε στο ότι το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει. 
Προσπαθούσε πάνω από 10 χρόνια να βρεί κάποιον συνδυασμό φυσικών ουσιών που να ενεργοποιούσε το ανοσοποιητικό και κυρίως τα μακροφάγα κύτταρα τα οποία αποβάλουν και τρώνε τα καρκινικά κύτταρα. 
Έτσι λοιπόν βρήκε ότι 5mg λυκοπένιο με 50 ως 100mg σελήνιο με 268mg βιταμίνη E ενεργοποιούν τόσο πολύ τα μακροφάγα που αποβάλουν τον καρκίνο. Θα πρέπει μία ώρα πριν και μια ώρα μετά να μην πάρει κάποιος βιταμίνη C είτε σε συμπλήρωμα η τροφή, και όταν τα παίρνει να φάει και κάτι που να έχει λιπαρά όπως βούτυρο. 
Προσοχή, μην λαμβάνεται δόσεις πάνω από 5mg λυκοπένιο προκαλούν αρθρίτιδα! και δόσεις πάνω από 100mg σελήνιο τριχόπτωση. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα πρέπει να γίνει πάνω από 3 μήνες. 
Σαν πρόληψη μπορείτε να το κάνετε για μια βδομάδα.
Αυτό είναι και το βιβλίο του  http://www.amazon.com/Kombinierte-Anwendung-Naturstoffen-biologischen-Krebsabwehr/dp/3833411023/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426157026&sr=8-1&keywords=dr+harald+knote 
 Άλλος ένας άνθρωπος που συνεισφέρει στον κόσμο και παραμένει στην αφάνεια.

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ: H επιρροή της δύσης στην ανατολή δεν είναι τόση δυνατή όσο στην Ευρώπη, π,χ, εάν κάποιος καεί στο χέρι θα αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα και αλοιφές ενώ στην Ασία παίρνουν αλόη βέρα και κάνουν επιθέματα. Στην Ιαπωνία και Κίνα και όχι μόνο έχουν δική του ιατρική που η δύση την περιφρονεί ή υποτιμά. 
Η δυτική ιατρική ασχολείται με τα συμπτώματα και μόνο με κερδοφόρες μεθόδους και δεν ασχολείται με τα αίτια, ενώ στην Ασία ασχολούνται με τα αίτια και τα συμπτώματα και με μεθόδους όχι τόσο κερδοφόρες. 
Το γανόδερμα lucidum υπάρχει στην Ιαπωνία Κορέα και Κίνα το είχαν μόνο οι βασιλιάδες, είναι ένα μανιτάρι που παραδόξως έχει αρχαιο-ελληνικό όνομα γάνος(λαμπερός) και δέρμα. Αυτό είναι προσαρμογόνο βρίσκει την ανισορροπία στο σώμα ότι και να είναι αυτή και την διoρθώνει. Μπορεί κάποιος να έχει υψηλή πίεση και να του την κατεβάσει αλλά και το ανάποδο. 
Ένα από αυτά που κάνει είναι ότι δυναμώνει πολύ το ανοσοποιητικό και οξυγονώνει πολύ τα κύτταρα με αποτέλεσμα να νικούν τον καρκίνο. Επειδή για να αναπτυχθεί αυτό το μανιτάρι θέλει τουλάχιστον 80% υγρασία φυτρώνει σε υψόμετρα 2000 μέτρα και πάνω, και διάφορες εταιρίες κάνουν εξομοιώσεις συνθηκών για να τα παράγουν το κόστος είναι μεγάλο και κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις.
 Για αυτό προτιμήστε να υπάρχει κάποια πιστοποίηση ISO, κυκλοφορεί σε σκόνη, στην ουσία το αποξηραίνουν και το αλέθουν. Αυξάνεται η δράση του όταν καταναλώνεται κυρίως με άδειο στομάχι και βιταμίνη C.

Όσοι θέλουν παραπάνω ακριβές μελέτες πέρα από όσα υπάρχουν στο google μπορεί να μπεί στο εθνικό κέντρο βιοτεχνολογίας Αμερικής  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ και να πατήσει στην αναζήτηση ganoderma.


ΟΞΥΖΕΝΕ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (H2O2)
Στις αρχές του 1800 η Ινδία ήταν μια βρετανική αποικία,οι άνθρωποι τότε έβαζαν λίγες σταγόνες οξυζενέ στο νερό και το έπιναν για να καταπολεμήσουν γρίπη, μαλάρια, χολέρα ήταν τόσο αποτελεσματικό που άρχισαν να το κάνουν και οι Άγγλοι όχι μόνο στην Ινδία αλλά και στην Αγγλία. 
Τότε οι βρετανικές αρχές έβαλαν κάποιον ρεπόρτερ να προσποιηθεί τον γιατρό και κατασκεύασε και δημοσίευσε μια ιστορία ότι ένα παιδί πέθανε από εγκεφαλική βλάβη από αυτή την θεραπεία.
Επηρεάστηκαν οι Ινδοί και όχι μόνο και άρχιζαν να αγοράζουν όλοι βρετανικά φάρμακα. Σήμερα η κλασική ιατρική και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί έρευνες για την αποτελεσματικότητα του οξυζενέ ή αλλιώς του υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείτε από περίπου 75% νερό,από το οποίο το 89% αυτού του νερού αποτελείτε από οξυγόνο. Σε κυτταρικό επίπεδο αυτό που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε ασθένεια είναι η μείωση ή η αύξηση οξυγόνου στο κύτταρο, αυτό το απέδειξε ο Dr.Otto Warburg και πήρε βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία και ιατρική ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλον με πολύ οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί.  
Και απέδειξε ότι όταν αφαιρεθεί το 35% του οξυγόνου του κυττάρου γίνεται καρκινικό,άν αυτό το αντιστρέψουμε τότε ο καρκίνος φεύγει περισσότερες πληροφορίες στο έργο του, The prime cause and prevention of cancer, κυκλοφόρησε 30/6/1966.
Πατήσε στο google τον τίτλο του έργου κενό pdf. 
Εξηγεί πως σχεδοόν κάθε ασθένεια θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί και επιλυθεί πολύ γρήγορα.
 
Οι φαρμακοβιομηχανίες το όζον και το οξυζενέ δεν μπορούν να τα παντεταρούν χώρια ότι παρασκευάζεται πολύ εύκολα και το κέρδος τους θα είναι μηδαμινό, έτσι αποσιωπούν.
*Ο Dr.Reginald Holman το 1950 έδινε νερό με 0,45% οξυζενέ διαλυμένο σε ποντίκια με καρκινικούς όγκους σε 15 ως 60 ημέρες δεν υπήρχε ίχνος καρκίνου. Ο Dr. Kurt Donsbach αναφέρει πως μπορούμε με το υπεροξείδιο του υδρογόνου(οξυζενέ) να νικήσουμε τον καρκίνο http://alkalizeforhealth.net/oxygen.htm

*O Dr.Richard Willhelm το 1940 έφτιαξε ίδρυσε έναν οργανισμό ονόματι ECHO και πειραματίζονταν με οξυζενέ σε ασθενείς και καταπολέμησε  δερματικά προβλήματα,πολιομυελίτιδα, μέχρι και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
*Ο Dr.Charles H. Farr απέδειξε ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου,κάνει τα κοκκιοκύταρα(είδος λευκών αιμοσφαιρίων) να βγάζουν μια ουσία που καταπολεμά βακτήρια, παράσιτα,ζυμομύκητες που προσβάλουν τον οργανισμό.ρυθμίζει τις ορμόνες και το ζάχαρο στο αίμα, απολυμαίνει, και αντισήπτει. Πατήστε στο google C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987, αυτό είναι το επιστημονικό του άρθρο.
*O Βρετανός γιατρός Τ.Η. Oliver στον Α' παγκόσμιο καταπολεμούσε την πνευμονία με ενέσεις οξυζενέ με ποσοστό επιτυχίας 80%.

*Ο καρδιοχειρούργος Christiaan Barnard o πρώτος στο κόσμο που έκανε μεταμόσχευση καρδιάς χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που έχουν σχέση με το γήρας. Γελοιοποιήθηκε τόσο από την ιατρική κοινότητα που τα παράτησε για να μην χάσει την δουλεία του. Παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί το οξυζενέ στον εαυτό του για να παρατείνει το γήρας του.

*Μετά το στάδιο της ουλίτιδας είναι η περιοδοντίτιδα, είναι όταν δεν πλένεις τα δόντια σου και ματώνεις, ανεβαίνουν και άλλο τα ούλα και σου πέφτουν τα δόντια. Ο Dr Paul Cummings το καταπολεμούσε!, απλά γιατί ο σκότωνε με οξυζενέ τα βακτήρια της περιοδοντίτιδας.  Google it, Jane E. Brody, Non surgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982
Οι φαρμακοβιομηχανίες εμπορευματοποιούν τις ασθένειες, και όταν κάτι δεν μπορούν να το καταπολεμήσουν απλά αδιαφορούν και περιγελούν. 
Το οξυζενέ που προμηθευόμαστε από τα φαρμακεία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν κάνει να το καταναλώνουμε, είναι ΜΟΝΟ για εξωτερική χρήση. 
Το οξυζενέ που μπορεί να καταναλωθεί διαλυμένο σε νερό λέγεται 35% Food Grade Hydrogen Peroxide. Περισσότερες πληροφορίες για την λήψη στο βιβλίο της Madison Cavanaugh και εδώ http://www.bioathens.com/iperoxidio-tou-idrogonou-mia-therapia-gia-polles-asthenies/ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ. http://www.diatrofologiki.gr/index.php?route=product/product&path=300_178_180&product_id=437 από όσο είδα έχουν σβήσει τα προϊόν αυτό από πολλά site, υπάρχει μια φιλότιμη προσπάθεια κάποιων https://iasis4all.wordpress.com/2014/07/09/hydrogen-peroxide-35-stin-ellada/

Πηγές μου, google,περιοδικό nexus, και κυρίως το πολύ καλό βιβλίο The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases της Madison CavanaughΠΙΣΤΗ: Η πίστη γεννά. To υλικό μας σώμα είναι η προέκταση του ψύχο-πνευματικού μας. Μια παλιά αληθινή ιστορία: To 1957 o Mr.Wright διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο και είχε καρκινικούς όγκους στο μέγεθος πορτοκαλιού και πως σε λίγες μέρες θα πεθάνει, και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Long Beach στην california των ΗΠΑ. 

Τότε ο γιατρός Dr. Philip West του πρότεινε ένα πολύ ειδικό νέο φάρμακο του σκοτώνει τους όγκους αλλά είναι σε πειραματικό στάδιο και το φάρμακο λέγονταν Krebiozen. 

Ο  Mr.Wright ικέτευε να το πάρει και έτσι έγινε. Ο Dr. Philip West έμεινε άναυδος όταν ύστερα από 3 ημέρες είδε ότι δεν υπήρχε πουθενά όγκος! 

Ο ασθενής υποτροπίασε μετά από δύο μήνες όταν διάβασε ότι το Krebiozen ήταν μια αποτυχία, τότε ο Dr. Philip West τον καθησύχασε και του έκανε μια ένεση με Krebiozen. Για 2 μήνες ο Mr.Wright ήταν υπόδειγμα υγείας ώσπου διάβασε το οριστικό ιατρικό πόρισμα ότι το φάρμακο ήταν άχρηστο, μετά από δύο ημέρες ο Mr.Wright πέθανε. 

Η πίστη του ήταν πολύ δυνατή, δεν είχε αμφιβολίες. Υπάρχουν δύο πολύ καλά βιβλία που εξηγούν και αναλύουν σε θεωρία και πράξη την πίστη γύρω από την ίαση.

 Θα τα βρείτε στο www.amazon.com

*Mind Over Medicine: Scientific Proof That You Can Heal Yourself της Lissa Rankin M.D.
*The Cure Within: A History of Mind-Body Medicine της Anne Harrington

Ιστορία μιας γυναίκας που γνώριζα. Ήταν μια γυναίκα από την Τσεχία με 3 παιδάκια, μόνη της στον κόσμο δούλευε για να τα μεγαλώσει. 
Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο και της έδιναν ζωή 4 μήνες το πολύ,αυτή δεν ήθελε να πεθάνει γιατί δεν θα ήθελε τα παιδιά της να καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη πίστη προς το Θεό ή τον εαυτό της αλλά έλεγε πολλές φορές, δεν με νοιάζει ο καρκίνος αν υπάρχει η όχι εγώ θα ζήσω για τα παιδιά μου. 
Πήγε στο νοσοκομείο ύστερα από 2 χρόνια και δεν έβρισκαν καρκίνο σε αυτήν. Ο καρκινοπαθής πρέπει να έχει πίστη και λόγο να θέλει να ζήσει. Αυτά είναι τα δύο του μπαστούνια, ας μην τον επικρίνουν για αυτά τα δύο(πίστη και ο λόγος που θέλει να ζεί) οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί του.
Κάποτε σε ένα χωριό έκαναν λιτανεία για να βρέξει γιατί η ξηρασία τα είχε καταστρέψει όλα.Ένα μικρό κοριτσάκι ρώτησε την μανά του. Μαμά γιατί προσευχόμαστε; Για να βρέξει ο Θεός.Τότε γιατί δεν πήρες ομπρέλα; Αυτό ονομάζεται πίστη,και είναι το πιο ισχυρό φάρμακο.
*Εάν κάποιος δικό σας άνθρωπος έχει καρκίνο μην τον τρομοκρατείτε μην κάνει χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία επειδή θα πεθάνει κτλ. Δείξτε του όλη την αλήθεια όση κατέχετε και αφήστε τον να αποφασίσει, η απόφαση που θα λάβει τότε θα συνοδεύετε και από μία σταθερή και δυνατή πίστη.
*Δείτε το καρκίνο σαν μια μάχη, σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσετε την πίστη σας, όπου όταν νικήσετε θα δυναμώσει η πίστη σας και θα την εφαρμόζετε στην ζωή σας, και θα είστε ο φάρος του κουράγιου και της ελπίδας για τους δικούς σας ανθρώπους. Ο εγκέφαλος παίρνει τις εντολές μας τις πεποιθήσεις μας και φτιάχνει πραγματικότητες. Όμως το να έχουμε ένα πιστεύω δομημένο έτσι που να μας βολεύει εμάς αποκλειστικά, αυτό είναι μάταιο, γιατί το πνεύμα μας το μυαλό της ψυχής μας δεν δουλεύει δεν μάχεται απλά επαναπαύεται προς χάριν της ικανοποίησης.


ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:  
Μπορούμε να βρούμε ή ακούσουμε πάρα πολλές διαφορετικές θεραπείες για τον καρκίνο,άλλες υποβοηθούν και άλλες είναι ισχυρές, ποιες είναι αυτές; Ψαχτείτε σε διάφορα sites όπως στο www.amazon.com, www.public.gr www.skroutz.gr πατώντας λέξεις κλειδιά όπως καρκίνος, αλκαλική διατροφή, πηγαίνετε σε διάφορα μαγαζιά με βιολογικά είδη θα δείτε διάφορα βιβλία, κρίνεται και επιλέξτε. 
Υπάρχουν πολλά πράγματα... απλώς κρατιούνται αφάνεια γιατί οι άνθρωποι θαμπώνονται από τα ΜΜΕ και τους μεγάλους τίτλους.

          ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Aν το να τρέφεστε σωστά κατανοήσετε τι είναι ο καρκίνος και πως μπορούμε να μην πάθουμε προσέχοντας τον τρόπο διατροφής και ζωής, εάν όλα αυτά τα μεταδώσουμε στον κόσμο και τα παιδιά μας τότε θα νικήσουμε και την φαρμακοβιομηχανία, γιατί πολύ απλά δεν θα έχει πελάτες.
Δείτε αυτό το σπουδαίο βίντεο http://topdocumentaryfilms.com/burzynski-the-movie-cancer-is-serious-business/ αναλύει και εξηγεί την βιομηχανία του καρκίνου και όχι μόνο. Σε όποιο νοσοκομείο του κόσμου και να πας και στο καλύτερο του πλανήτη χημειοθεραπεία εγχειρήσεις και ακτινοβολίες θα σου κάνουν.
*To χειρότερο μεταλλαγμένο λαχανικό είναι πολύ πιο ακίνδυνο από την χειρότερη μπριζόλα,τα φυτά έχουν χιλιάδες ουσίες που έχουν σαν δράση να προστατεύουν το DNA τους, όταν τις τρώμε παίρνουμε αυτές τις ουσίες. Π,χ, το μήλο έχει 9000 ουσίες. Σαν σύνολο οι φυτοχημικές ουσίες που έχουμε βρεί είναι πάνω 120.000 παρ όλα αυτά μόνο τις 600 γνωρίζουμε καλά και έχουμε κάνει μελέτες πάνω σε αυτές και ξέρουμε την δράση βοτάνων φρούτων και λαχανικών. Αυτές οι φυτοχημικές τροφές όταν τις λαμβάνουμε συνέχεια σαν τρόπος ζωής επιδρούν θετικά στο DNA μας. 
Και για αυτό έχει δημιουργεί ένα νέος κλάδος που λέγεται διατροφογενετική. Ένα παράδειγμα http://www.psoma.gr/παχυσαρκια/τεστ-dna-διατροφογενετική
*Ναι μεν ζούμε σε καρκινογόνο και μολυσμένο κόσμο αλλά τον κύριο ρόλο για το εάν θα πάθουμε καρκίνο εξαρτάτε από την διατροφή μας, για παράδειγμα τα ζώα δεν παθαίνουν καρκίνο,αλλά ζούνε μαζί μας σε ένα καρκινογόνο κόσμο. Τα ζώα παθαίνουν καρκίνο αλλά είναι κάτι το πολύ σπάνιο.
*Υπάρχει και ο κληρονομικός παράγοντας για τον καρκίνο αλλά αυτός κύμαινεται σε ένα ποσοστό + ή -10%. Αυτό δεν πρέπει να καθησυχάζει κάποιον αν δεν του είναι κληρονομικό.
*Οτιδήποτε μεταβολίζει επιταχύνει τον καρκίνο,κάθε μας γεύμα μεταβολίζεται που σημαίνει και ότι αυξάνεται και ο πολλαπλασιασμός του καρκίνου. Για αυτό καλό είναι να νηστεύουμε, και να απέχουμε 4-8 ώρες από κάθε τροφή εκτός από το νερό. Ας νηστεύουμε 1-2 φορές την βδομάδα,ώστε ο οργανισμός να μην απασχολείτε με την τροφή αλλά με την αυτό-αποτωξίνωση και την αποβολή καρκινικών κυττάρων. Οι παχύσαρκοι κινδυνεύουν για καρκίνο πιο πολύ από τους αδύνατους.
Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πολύπλοκα μέχρι να που να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Οπότε αυτό που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είναι να ζεί φυσικά δηλαδή να ασκείτε,το καθημερινό του διατροφολόγιο να έχει λαχανικά φρούτα και σπόρους, κρέας ζώου 2-3 το μήνα,αποφυγή σοβαρών καρκινικών παραγόντων όπως το κάπνισμα. Είναι θέμα συνήθειας.
Ταπεινές αποκρουστικές ή ποταπές φυσικές τροφές όπως το μπρόκολο το σκόρδο. Ο τρόπος διατροφής μας είναι ο απλούστερος και βασικότερος τρόπος να προστατευτούμε από τον καρκίνο και να τον αποκρούσουμε.
Δυνατά αντικαρκινικά φρούτα κατά σειρά: Φράουλες,δαμάσκηνα,κόκκινα σταφύλια, ρόδι, γκρέιπφρουτ,μούρα,μήλο,πορτοκάλι
 
Δυνατά αντικαρκινικά λαχανικά κατά σειρά: Παντζάρι, σκόρδο,μπρόκολο,λαχανάκια Βρυξελλών,κρεμμύδι,ντομάτα,πιπεριές.

 
Δυνατοί αντικαρκινικοί σπόροι κατά σειρά: Το κουκούτσι του βερίκοκου(βιταμίνη Β17),πικραμύγδαλα(2-3 όχι πολλά! προκαλούν δηλητηρίαση),κουρκούμι, κακάο, σπόροι άλφα άλφα,λιναρόσπορος, κόλιανδρος.

 
*Παν μέτρον άριστον=όλα με μέτρο, αυτό είναι λάθος διατυπωμένο,δεν κάνουν όλα καλό π,χ, καλό ο υρδράγυρος δεν κάνει,ούτε να τον ακουμπάς δεν πρέπει. Το πραγματικό είναι,πάντων αρίστων μέτρων=μόνο από τα καλύτερα και αυτά με μέτρο.
Ενδείξεις οτι μπορεί να έχετε καρκίνο σε πρώιμο στάδιο είναι:πληγές ή τραυματισμοί που αργούν να κλείσουν,ασταμάτητος βήχας χωρίς κάποια αιτία, αλλαγές στην προσωπικότητα,μείωση νοητικής λειτουργίας,απώλεια βάρους χωρίς αιτία,κόπρανα με αίμα.

Αλλάξτε εσείς και θα αλλάξουν και οι κοντινοί σας άνθρωποι, σιγά σιγά θα σας ακολουθήσουν.


                                               ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
Παρά τον μεγάλο πλούτο ο Δυτικός κόσμος και όχι μονό προτίμα τα βιταμινούχα συμπληρώματα παρά τα φρούτα και τα λαχανικά. 
Προτιμούν να περνούν τα δισκία βιταμίνης C παρά να τρώνε πορτοκάλια,πιπεριές ή φράουλες. Μονό το 2001 έφτασαν τα 12 δις $ οι ΗΠΑ σε πωλήσεις συμπληρωμάτων. Τα πολλά ωφελεί υγείας που δίνουν τα λαχανικά και τα φρούτα δεν μπορούν να είναι μονό από τις βιταμίνες. 
Η βιομηχανία απομόνωσε μερικές βασικές φυτοχημικές ουσίες και τις προωθεί με την μορφή συμπληρωμάτων. 
Είναι γελοίο να υποστηρίζει κάποιος τις θεραπευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών που έχουν στην υγεία μας με βάση μονό ένα η κάποια κύρια-γνωστά συστατικά τους. 
Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αντικαρκινική δράση του μπρόκολου οφείλετε στο θειικό οξύ η της φράουλας στο Ελλάνικο οξυ. Τα φυτά έχουν ανάπτυξη πάνω από 20.000 φυτοχημικές ενώσεις ικανές να προστατεύονται και να διατηρούνται γενετικά με τον καιρό και να υπάρχει μια κυτταρική ισορροπία. 
Αυτές οι ουσίες είναι και στους καρπούς δηλαδή στα φρούτα, λαχανικά, και βότανα, ουσίες που μας κάνουν κάλο. 
Απλά τα συμπληρώματα βασίζονται στην ιδέα ότι μερικές ουσίες(βιταμίνες ιχνοστοιχεία) έχουν ωφελεί για την υγειά και ακόμα μεγαλύτερα ωφελεί αν αυξήσουμε τις δόσεις,πράγμα που είναι λάθος.  
Οι μεγάλες ποσότητες ουσιών από συμπληρώματα εμποδίζουν την απορρόφηση άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών. 
Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι τα συμπληρώματα βιταμινών θα τον σώσουν από τον καρκίνο είτε τα παίρνει σαν πρόληψη είτε για θεραπεία από τον καρκίνο. Μόλις 2 γραμμάρια φυτοχημικών ουσιών από τσάι, κόκκινο κρασί και φρούτα περιέχουν πάνω από 10.000 διαφορετικά φυτοχημικά.  
Καμία ερευνά δεν έχει δείξει ότι μειώνετε ο καρκίνος από τα ιχνοστοιχεία  και τις βιταμίνες των συμπληρωμάτων. 
Μια ερευνά έδειξε ότι αντί να μειωθούν αυξήθηκαν οι καρκίνοι 28% οι όποιοι κατανάλωναν πολύ μεγάλες δόσεις από βιταμινούχα συμπληρώματα. http://www.genengnews.com/gen-news-highlights/james-watson-hypothesis-links-cancer-to-antioxidants/81247848/ 
Ένα μήλο έχει περίπου 10mg βιταμίνη C και έχει τόση αντιοξειδωτική δράση που ισοδυναμεί με 2.250mg βιταμίνης C συμπληρώματος. 
Αυτό οφείλεται στον συνδυασμό βιταμίνης και ιχνοστοιχείων που έχει το μήλο. 
Τα λαχανικά δεν έχουν ευχάριστη γεύση όσο τα φρούτα, γιατί είναι πολύ πλούσια σε χημικά, χημικά που προστατεύουν το DNA, για αυτό έχουν επιβιώσει από κάθε καταστροφή φυσική ή ανθρώπινη, το να τα καταναλώνουμε ιδίως ωμά παίρνουμε μεγάλη προστασία για την υγεία μας και το γενετικό μας υλικό ώστε να έχουμε γερούς απογόνους και μένουμε απρόσβλητοι από καρκίνους. 
Αν οι πρόγονοι μας τρέφονταν όπως ο δυτικός κόσμος θα γεννιόμασταν με σακατεμένους οργανισμούς, και καρκίνο. Είναι ζημιογόνο ως και πολύ να παίρνουμε μεγάλες ποσότητες πολυβιταμινών, η να ελπίζουμε πως τα συμπληρώματα μπορούν να αντικαταστήσουν την αξία και την προστασία των καρπών. 
Ο τρόπος ζωής μας δεν πρέπει να αποτελείτε από συμπληρώματα. 
Συμπλήρωμα το λέει και η λέξη συμπληρώνει!δεν αντικαθιστά. 
Όσοι έχουν αντικαταστήσει τα φρούτα και τα λαχανικά με πολυβιταμίνες, ζημιώνονται γιατί χάνουν χιλιάδες ιχνοστοιχεία που δουλεύουν μεταξύ τους συνδυαστικά.
Να καταναλώνετε αυτές τις ουσίες από τις τροφές και όχι από τα συμπληρώματα βιταμινών. Π,χ, η βιταμίνη C είναι διαφορετική από το φρούτο και διαφορετική από το συμπλήρωμα από χημικής πλευράς.

   Το υψηλό ποσοστό καρκίνων το οφείλουμε στην τραγική παρακμή των διατροφικών συνηθειών μας. 
Η ιατρική μας παρ όλο που μπορεί να κάνει θαύματα έχουμε τρομερή έξαρση ασθενειών και καρκίνων τόσο μεγάλη όσο ποτέ ξανά. 
Ένας μεγάλος αριθμός φυτών και τροφών σε καθημερινή βάση δρα σαν να λειτουργούν δεκάδες φάρμακα χωρίς παρενέργειες. 
Ένα πείραμα που είχαν κάνει: εκχύλισμα σκόρδου, παζαριού και λαχανίδας προκάλεσαν ολοκληρωτική διακοπή ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε μυελοβλαστημα, μια από τις ποιο επιθετικές μορφές καρκίνου.
H χλωροφύλλη δίνει οξυγόνο στα φυτά. η χλωροφύλλη αυξάνει το οξυγόνο στα κύτταρα σας.

Ένα πολύ καλό βιβλίο για την βιταμίνη Β17 και γιατί την κρύβουν.


                                                  ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ
Αυτή η παράγραφος είναι μόνο για τους τρελούς.
Θέλουν να καθιστούν τον καρκίνο θανατηφόρα πάθηση ώστε να μειώνεται ο πληθυσμός και ταυτόχρονα να βγάζουν δις.
 Για κάποιους είμαστε απλά αναλώσιμοι ένα είδος φάρμας..,και τίποτα άλλο, είμαστε τα μηδενικά των τσεπών τους. 
Μας εξαπατούν και μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί γιατί να μην το κάνουν και οι γιατροί, δεν έχουμε μόνο πολιτικό κατεστημένο αλλά και ιατρικό.
Οι ίδιοι επιστήμονες που φτιάχνουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και ντοπάρουν τα ζώα οι ίδιοι σας φτιάχνουν και τα νέα σας εμβόλια ,δεν νοιάζονται για εσάς, απλά εντολές εκτελούν. Άλλοι επιστήμονες μετέχουν συνειδητά προς το κακό, άλλοι απλά αποσιωπούν και απλά ακολουθούν και άλλοι πάνε κόντρα, και άλλοι επαναστατούν τόσο που διώχνονται από τις ιατρικές επιστημονικές κοινότητες,ή διώκονται ή γελοιοποιούνται.

H κοσμική ακτινοβολία τείνει να επιδιορθώνει το DNA και γενικώς να το εξελίσσει. Κάποια links https://www.youtube.com/watch?v=snpyCKYvvg8 και http://consciouslifenews.com/scientific-proof-galactic-energies-triggered-worldwide-consciousness-expansion/ από ότι δείτε κρατήστε ότι θέλετε. Με όλα αυτά έχουν γίνει μεγάλες αλλοιώσεις στο DNA μας, που πρέπει πρώτα να διορθωθούν ας βοηθήσουμε τον οργανισμό μας στο να επιδιορθωθεί.

Σαν αντίσταση τα πραγματικά κέντρα εξουσίας αυτού του κόσμου έχουν αυξήσει τον καρκίνο μέσο των εμβολίων, καθώς και την παροχή μεταλλαγμένων και παρά φύσιν τροφών ώστε να αργεί η εξέλιξη του DNA μας η οποία είναι μια φυσική διαδικασία. 
Ο οργανισμός απασχολείτε μόνο με τις επιδιορθώσεις και όχι με την εξέλιξη.  
Το 1980 ήταν υποχρεωτικά 10 εμβόλια, τώρα ζητούν 35 εμβόλια! δηλαδή τι έχει αλλάξει σε 30 χρόνια και πρέπει να κάνουν τα παιδιά τα τριπλάσια εμβόλια; 
Στην Ελλάδα ο αριθμός πρωτοκόλλου Φ.6/451/115136/Γ1 εκβιάζει και εξαναγκάζει όλες τις οικογένειες της χώρας ότι όλα τα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται αλλιώς δεν μπορούν να γίνονται δεκτά στο δημοτικό και νηπιαγωγείο. 
Πράγμα αντισυνταγματικό, το άρθρο 16 παράγραφος 3 του συντάγματος λέει πως είναι υποχρεωτικό τα παιδιά να φοιτήσουν το δημοτικό και το γυμνάσιο, ο διευθυντής που δεν δέχεται τα παιδιά μπορεί να μπλέξει πολύ άσχημα με το νόμο αν κινήσετε διαδικασίες. 
Το άρθρο 5 παράγραφος 5 του συντάγματος λέει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα στην προστασία της υγείας του και της γενετικής του ταυτότητας. Έχετε χρέος να αυτο-προστατεύεστε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου επιβάλει εμβολιασμό. Επίσης στην Ελλάδα κανείς παιδίατρος και καμία επιτροπή δεν αναλαμβάνει αποζημίωση της οικογενείας η των παιδιών όπως σε άλλα κράτη της Ευρώπης. 
Τρομάζουν τον κόσμο να εμβολιαστούν γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά του σχολείου που έχουν εμβολιαστεί ενώ η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών δηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους αριθμός πρωτοκόλλου Υ1/Γ.Π.102999/19-11-2004. 
Σκοπός όλων αυτών είναι να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες να φτιαχτούν οι μελλοντικοί άρρωστοι και μεγάλες στρατιές ηλίθιων ανθρώπων. 
Επίσης, ο καρχαρίας είναι το μόνο θηλαστικό που δεν παθαίνει καρκίνο,και βρήκαν ότι ένα αίτιο από αυτά είναι ότι το συκώτι του καρχαρία παράγει ένα έλαιο που λέγεται σκουαλένιο,όταν αυτό μπαίνει στο αίμα μας όπως κάνοντας εμβόλιο.
Τότε απενεργοποιεί το αναπαραγωγικό σύστημα και ο άνθρωπος δεν μπορεί να τεκνοποιεί η στην καλύτερη δυσκολεύεται πάρα πολύ. Μιλώντας πάλι για τον καρκίνο.

Μονό στους Εβραίους δεν εφαρμόζουν αυτές τις θανατηφόρες θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία. Στο Ισραήλ πέθαναν μόνο 150 άτομα από καρκίνο το 2004 που σε άλλες χώρες είναι εκατομμύρια.
*Στο βιβλίο The Cancer Cure That Worked: 50 Years of Suppression του Barry Lynes εξηγεί πως υπάρχει μια ηλεκτρονική συσκευή μια τεχνολογία που φτιάχνει τον καρκίνο μπορείς να προκαλέσεις στον άλλον καρκίνο. 
Έβλεπαν οι Αμερικάνοι ότι η Ρωσία δυναμώνει και έτσι έφτιαξαν αντιπυραυλικές βάσεις γύρω από αυτήν, ξαφνικά ο Ούγκο Τσάβες πρόεδρος της βενεζουέλας αγοράζει ρώσικα όπλα και θα ήταν πρόθυμος να φτιάξει αντιπυραυλικές βάσεις στην χώρα του με την βοήθεια της Ρωσίας, αυτό θα ήταν μεγάλη απειλή για την Αμερική να έχει μια φτωχή χώρα κάτω από τα πόδια της πυραυλικές βάσεις, ξαφνικά ο Ούγκο Τσάβες παθαίνει καρκίνο. 
Άλλη συνομωσιολογία ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος όποτε έβγαινε να μιλήσει κατέβαζε μέχρι 1-2 εκατομμύρια κόσμο, δείτε πως διαλύουν τώρα την Ελλάδα και είναι τόσο παθητικοί πλέον οι Έλληνες,δεν θα επέτρεπε ο Χριστόδουλος τέτοια διάλυση, ξαφνικά όμως παθαίνει καρκίνο και γρήγορα τον πήγαν για χημειοθεραπεία.

*Τον Δεκέμβριο του 2008 ο αρχιραββίνος Dr. esra iwan götz δήλωσε σε ένα συνέδριο στην Νορβηγία, οι Εβραίοι έχουν μια νέα ιατρική, και η μη εβραίοι την χημειοθεραπεία.
Στην Γερμανία πεθαίνουν την ημέρα περίπου 600 άτομα από καρκίνο ενώ στο Ισραήλ 100 το χρόνο.
Ο καρκίνος είναι μια μορφή πλούτου και πολέμου με σκοπό την μείωση του πληθυσμού. 
Στις πολιτισμένες και ανεπτυγμένες χώρες δεν χρειάζεται να πυροβολείς για να σκοτώνεις.


                                                          ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Υπάρχουν διαμορφωτές γνώμης που θολώνουν τον κόσμο με τους τίτλους τους και τα πτυχία τους κάνοντας μια σπουδαία προπαγάνδα,ενώ ταυτόχρονα αποκρύπτουν πολλές ανατρεπτικές έρευνες. 
Μην σας παραξενεύει όλο αυτό,πολλοί γιατροί κάνουν συμβάσεις με φαρμακευτικές βιομηχανίες.
Από την άλλη πλευρά έχουμε και τους μαζά-ανθρώπους που απορρίπτουν πράγματα χωρίς να τα έχουν ερευνήσει μόνο και μόνο επειδή δεν συμβαδίζουν με την κοινή γνώμη ή την δική τους λογική. 
Π,χ, λένε η σόδα θεραπεύει το καρκίνο,ανεξαρτήτως αν ισχύει αυτό η όχι είναι απόλυτα θετικοί ή αρνητικοί  χωρίς να έχουν διαβάσει κάτι η ψαχτεί,και δεν ξέρουν να τεκμηριώσουν το πιστεύω τους την γνώμη τους.
Ο λόγος που παθαίνουμε καρκίνο είναι ένας. Υπερβολική αύξηση της οξύτητας στο σώμα μας, και  αυτό οφείλετε στον εκφυλισμό της τροφής μας η οποία προκαλεί οξέωση δηλαδή διώχνει το οξυγόνο από τα κύτταρα.  Μεγάλη ευθύνη φέρνει η ζάχαρη,εξευγενισμένο αλάτι,μαργαρίνη, μεγάλες ποσότητες κρέατος, αλκοόλ και μεταλλαγμένα. 
Υπάρχουν πολλοί καρκινικοί παράγοντες, ακτινοβολία,φάρμακα, χημικά και άλλα διάφορα αλλά τον κύριο ρόλο τον έχει η διατροφή μας, γιατί αυτή επιδιορθώνει τις βλάβες. Αυτό το απέδειξε ο επιστήμονας Otto heinrich warburg το 1931, και πως 99,99% ο καρκίνος μπορεί να φύγει εάν αλλάξουμε το ph και την διατροφή.

Μην περιμένετε να μάθετε κάποια μεγάλη αλήθεια από κάποια εκπομπή υγείας η κάποιο ΜΜΕ, μια απόδειξη αυτού είναι ότι κρατούν στο σκότος πολλές εναλλακτικές θεραπείες. 
Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν είναι για τα επείγοντα περιστατικά αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία τους.
Δεν έχουμε μόνο να πολεμήσουμε για την ζωή μας την ελευθερία μας την αγάπη μας την πνευματικότητα μας έχουμε να πολεμήσουμε και για την υγεία μας. 
Όταν νοσείτε από κάποια πάθηση να ερευνάτε και να διαβάζετε βιβλία πάνω στο θέμα σας. Όσες κυοφορούν δεν θα πρέπει να βάζουν χημικά καλλυντικά και πάσις φύσεως χημικά, στο έμβρυο η ζημιά είναι πολλαπλάσια από ότι στην μητέρα. 
Το κρανίο κάτω στην εικόνα είναι μια μορφή καρκίνου εξαιρετικά επώδυνη μιας και τα κόκαλα σπάνε πολύ εύκολα και γιατί παραμορφώνεται η επιφάνεια των οστών και των αρθρώσεων τραυματίζοντας έτσι νεύρα και σάρκα. 
Λέγεται οστεοσάρκωμα και συνήθως την παθαίνουν μικρά παιδιά, κάπου στα 1000 άτομα το χρόνο το παθαίνουν στις ΗΠΑ. 
Είναι νέα νέα μορφή καρκίνου,
                             ΤΕΛΟΣ
Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό σκοπό. Όλα όσα αναφέρω δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές,ούτε είμαι κάποιος αρμόδιος υγείας,ούτε φέρω κάποια ευθύνη. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή απόφαση ή απορία για την υγεία σας απευθυνθείτε και συμβουλευτείτε ΜΟΝΟ τον γιατρός σας.


πηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Μακροσκελές το άρθρο αλλά λίαν ενημερωτικό. Πολύ γενναία η γιατρός που τόλμησε να σταθεί απέναντι στο συστημα-ας διόρθωνε όμως ένας φιλολογος τα ορθρογραφικα λάθη που είναι πολλά. Πριν περίπου 10 χρόνια ογκολογος φίλος κάποιων γνωστών μου συμβούλεψε για έναν δικό τους άρρωστο άνθρωπο να μην κάνει χημειοθεραπεία, αλλα να ζήσει μια ζωή με ποιότητα με καλή διατροφή, ηρεμία και έξω καρδιά. Ο άρρωστος έζησε 2,5 χρονια ακόμα, όταν ο χειρουργος του έδινε 6 μήνες ζωής. Ποιος ξέρει, ίσως η εγχείρηση επέσπευσε τον καρκίνο στα έντερα, ενώ αν δεν την έκανε και ακολουθούσε ένα εξισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής ίσως να ζούσε περισσότερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενημερωτικό το άρθρο της κας Μάλλιου , είχα και εγώ προσωπική εμπειρία για στενό μου πρόσωπο και γνωρίζω τις επιπτώσεις της χημειοθεραπείας και τι προκαλεί στον ασθενή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρχές του Οκτώβρη του 2017 διαγνώστηκε ο πατέρας μου (88 ετών )με καρκίνο στο κεφάλι .
  Με αιτία μια αιμοραγία απο τη μύτη που δεν σταματούσε και μέσα απο τη προσπάθεια των γιατρών να κάνουν μία "πωμάτιση εν τω βάθει" εντόπισαν ότι μέσα βαθιά υπάρχει ενας πολύ μεγάλος όγκος που είναι αδύνατον να αφαιρεθεί χειρουγικά όλος . Ότι μπόρεσαν οι χειρούργοι να κάνουν το έκαναν διότι μόλις τον είδαν κατάλαβαν ότι κάτι πολύ κακό ήταν . Παρ όλα αυτά περιμέναμε και τα αποτελέσματα της βιοψίας .
  Πράγματι το αποτέλεσμα ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν οι γιατροί να φανταστούν με πρόγνωση ότι , κάνουμε δε κάνουμε Χριστούγεννα .
  Το ίδιο και οι ογκολόγοι , ότι δε προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι ακόμα κι αν θα ξεκείναγαν οι όποιες διαδικασίες την ίδια στιγμή , πράγμα αδύνατο και λόγω 4τράμηνης αναμονής .
  Ό πατέρας μου ενημερωμένος απο τη πρώτη στιγμή απο εμάς και απ τους γιατρούς το πήρε πολύ ψύχραιμα ( όσο μπορεί να είναι για κάποιον που βιώνει κάτι τέτοιο ) και μας ανακοίνωσε ότι δε θέλει να έχει επαφές με νοσοκομεία .
  Πράγματι μετά απο οικογενειακό συμβούλιο (6 ατόμων) αποφασίσαμε να μη προχωρίσουμε σε κάποιες οδηγίες κάποιων γιατρών για ακτινοβολίες.
  Του δώσαμε βιταμίνες Β,Β12,C,Κ2,D,Mg,και ιχθυέλαια σε καθημερινή βάση . Ταυτόχρονα και με τη προτροπή κάποιου φίλου του δώσαμε και φύλλα Ίταμου .
  Μέχρι σήμερα 24-01-2018 ο πατέρας μου είναι μια χαρά και όχι απλά αυτοεξηπηρετούμενος , πέταξε και τη μαγκούρα που χρησιμοποιούσε μέχρι πρίν δύο μήνες .
  Δε μιλάω για θεραπεία διότι απλά δε κάνουμε εξετάσεις .
  Άλλωστε ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να βγάλουμε συμπεράσματα και δε ξέρουμε τι θα ξημερώσει.
  Τα γράφω όμως γιατί ξεπέρασε το προδόκιμο των γιατρών και μου έκανε εντύπωση η βελτίωση της ζωτικότητας του χωρίς να χρειάζετε τη βοήθεια άλλου.
  Με εκτίμηση προς όλους
  Χαλικιάς Σταμάτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον γλυτώσατε από βέβαιο θάνατο. Μακάρι να τα εκατοστήσει ο πατέρας σας.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ