Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Παρουσίαση του σκεπτικού του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


Θέμα: Παρουσίαση του σκεπτικού του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Εκατοντάδες φορείς και σωματεία και χιλιάδες απλοί πολίτες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο.
 


Το σκεπτικό του Συλλαλητηρίου

 
Οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου διευκρινίζουν ότι στόχος της διοργάνωσης είναι η εμφάνιση του κυρίαρχου λαού στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή του προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. 


 

Ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

 1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου13 Ιανουαρίου 2018 - 12:45 μ.μ.

  Το επαναλαμβάνω και σε αυτήν την ανάρτηση, ώστε να προσεχτεί ιδιαίτερα: από αυτό που κινδυνεύει η διαδήλωση είναι οι εγκάθετοι οι οποίοι θα θελήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια ώστε αυτή να διαλυθεί γρήγορα και να αμαυρωθεί. Γι αυτό το καυτό θέμα πρέπει να ληφθεί μεγάλη μνεία.
  Ίσως πριν την συγκέντρωση να κληθούν διαδηλωτές νέοι και καλά γυμνασμένοι καθώς και τυχόν έφεδροι ή και απόστρατοι να την περιφρουρήσουν. Πρέπει αυτά τα παρακρατικά σκυλιά να φοβούνται ότι θα συλλαμβάνονται από τους ίδιους τους διαδηλωτές και θα οδηγούνται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, με τους ίδιους τους διαδηλωτές που τους συνέλαβαν ως επιτόπιους μάρτυρες των πεπραγμένων τους.
  Η συμμετοχή της ΛΕΦΕΔ, ερχόμενη ως θείο δώρο, θα πρέπει να αναλάβει το πατριωτικό καθήκον να περιφρουρήσει το συλλαλητήριο από τους "κρατικούς" εγκάθετους, που θα θελήσουν να το διαλύσουν και να το αμαυρώσουν.
  Πρέπει να υπάρξει μια εκ των προτέρων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς τον Ελληνικό Λαό, ότι πιθανότατα το παρακράτος (κατ'ουσίαν το "Κράτος του Μαξίμου") θα θελήσει να δημιουργήσει διά των πιστών του κουκουλοφόρων οργάνων έκτροπα, ώστε να δώσει αφορμή να διαλυθεί από τα ΜΑΤ το συλλαλητήριο και να αμαυρωθεί.
  Η ανακοίνωση αυτή, θα πρέπει να είναι έτσι γραμμένη ώστε αφ' ενός κάθε πολίτης που μετέχει να είναι προετοιμασμένος και σε εγρήγορση. Και αφ'ετέρου να βγάλει πανέξυπνα την "κουκούλα" από το μέγαρο Μαξίμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ