Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Επειδή θα τύχει και σ' εσάς, κατάσχεση ... ακατάσχετου λογαριασμού, διαβάστε τις περιπέτειες της Άννας και... ας κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;


Αυτό που ελάχιστα έχει γίνει αντιληπτό από την πλειοψηφία του λαου είναι, πως... ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Αν δεν υπάρξει άμεση αφύπνιση και από κοινού ενεργοποίηση, ας ανοίξουμε τους τάφους μας μόνοι μας.
Κράτος, Τράπεζες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν περάσει στο σύνολό τους, στις εντολές και διαταγές των τοκογλύφων... αν και πίσω από όλους αυτούς, κρύβεται το Βατικανό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Προς το παρόν, διαβάστε τις περιπέτειες της Άννας και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε όλοι τα ίδια, κάποια στιγμή, που θα κρίνουν οι... αφεντάδες μας.

Καλλιόπη Σουφλή

ΜΕΡΟΣ 1)
 


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΟΜΩΝ!!!!


ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;Προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς έγινε κατάσχεση ενός οικογενειακού λογαριασμού ακατάσχετου, 300ε επειδή στον λογαριασμό φάνηκε ότι μπήκε μεγαλύτερο ποσό των 1250ε,λόγω δώρου.

Οταν ζητήθηκε απο την τράπεζα να εξηγήσει απο που έγινε η υπεξαίρεση κατάσχεση του λογαριασμού είπανε ότι έγινε απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Επειδή λοιπόν γνωρίζω την παρανομία των κατασχέσεων βάσει άρθρων του Συντάγματος και αποφάσεων του ΣΤΕ που θα αναφέρω παρακάτω πήρα ανάποδες και μετά την Πρωτοχρονιά Τρίτη 2 του μηνός πήγα στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Αστέριο Γαβότση.

Με περίμενε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Του λέω λοιπόν.

Μου έχει γίνει κάποια κατάσχεση λογαριασμού.

Μπορείς να μου εξηγήσεις απο τι είναι;

Μου λέει δεν ειδοποιήθηκες;

Του λέω όχι!!!( 1η παρανομία).

Μου λέει πάνε στο οικονομικό τμήμα να ενημερωθείς.

Πάω λοιπόν στο οικονομικό τμήμα και μου βγάλανε ένα χαρτί που έλεγε ότι είχα 5 κλήσεις των 80ευρώ για παράνομη στάθμευση (σημειωτέον σε δρόμο απέναντι απο το σπίτι μου ,όπου η στάθμευση γινόταν λόγω ελλείψεως πάρκινκ δημοτικού και αναγκαστικά ο καθένας παρκάριζε και παρκάρει τα αυτοκίνητα του όπου βρεί ελεύθερο χώρο στους δρόμους κοντά στα σπίτια του χωρίς να παρεμποδίζει την κυκλοφορία άλλων οχημάτων.) 

Οι κλήσεις αυτές ήτανε απο τα έτη 2010 έως το 2012 και μάλιστα απο υπηρεσία που σήμερα δεν βρίσκεται σε λειτουργία.

Απο την δημοτική Αστυνομία που ήταν παράνομη και για αυτό έπαυσε και η εν λόγω λειτουργία της.

Εδώ έχουμε άλλες 2 παρανομίες μέχρι στιγμής.

Εν πάση περιπτώσει ξαναανεβαίνω στον δήμαρχο και του λέω::

Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποιό δικαίωμα έκανες κατάσχεση λογαριασμού και μάλιστα για χρέη που είναι παράνομα,που έχουν παραγραφεί και επίσης για χρέη που ούτε κάν ειδοποιήθηκα;

Μου λέει εκτελώ εντολές.

Του λέω τι εντολές εκτελείς και απο ποιόν;

Μου λέει εντολές του κράτους.

Και του απαντώ.

Τι λένε αυτές οι εντολές του κράτους που εκτελείς;

Να γίνεται υφαρπαγή περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού λαού;

Να αρπάζετε τα χρήματα και τις περιουσίες ανθρώπων που μοχθούν και κοπιάζουν για την επιβίωση τους;

Μου λέει αυτές είναι οι εντολές.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕ ΤΩΝ 3316/2014 ΚΑΙ 1260/2015!!.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 17 ΠΑΡ.1 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 25 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΘΡΩΝ!!.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΛΕΩ;

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ..
 
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΙΣΘΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ), ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΤΕΛΩ ΕΝΤΟΛΕΣ!! 

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

Μου λέει απτόητος έχεις κάνει παρανομία και πρέπει να πληρώσεις.

Και όσο για την ειδοποίηση προσπαθήσαμε 2 φορές να σε βρούμε και δεν σε βρήκαμε.

Σημειωτέον ότι δούλεψα 8μηνο στον δήμο και όλα τα στοιχεία μου τα είχανε.

Και εκεί πάνω του απαντώ:::
Μιλάτε εσείς για παρανομίες;;
Που όλοι με τις υπογραφές σας έχετε ξεπουλήσει την Ελλάδα και κάθε κομμάτι γής που πατάμε;

Που έχετε ξεπουλήσει την Εθνική κυριαρχία;

Που έχετε ξεπουλήσει τον Εθνικό πλούτο;

Που όλα τα λαμόγια έχουνε κάνει οφσόρ Εταιρείες, που όλοι είναι μπλεγμένοι με τις λίστες Λαγκάρντ με τα Panama papers και δεν συμαζεύεται;

Που οι δήμοι έχουν γίνει ΟΤΑ δηλαδή οργανισμοί που ανήκουν σε Εταιρείες που δεν έχουν δικαίωμα είσπραξης δημοσίων εσόδων,που έβαλες χαράτσι μέσω της ΔΕΗ που είναι παράνομο που σαν γιατρός πόσες φορές δεν έχεις κόψει αποδείξεις σε ασθενείς και κλέβεις το κράτος; που πόσοι γιατροί έχουν πάρει παράνομα φακελλάκια απο τους ασθενείς;

Και του λέω::Το χαράτσι γιατί το έβαλες στην ΔΕΗ;

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΦΟΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Μου λέει για να μαζέψει έσοδα ο Δήμος.

Τι λές ρε;
Δεν έχει έσοδα ο Δήμος;

Τόσα λεφτά παίρνετε απο τα ΕΣΠΑ.

Τι τα κάνετε;

Πρέπει να παίρνετε λεφτά απο τους δημότες απο αυτούς που δεν έχουν να τους ξεζουμίζετε;

Εσείς λέτε ότι έχει κρίση και ζητάτε απο τους πολίτες να συμπεριφέρονται σαν εφοπλιστές.

Να πληρώνουν να πληρώνουν να πληρώνουν.

Και τα έσοδα αυτά που πάνε;

Δεν έπρεπε να είναι ανταποδοτικά για τους δημότες;

Μου λέει ναι,πληρώνουμε τους υπαλλήλους.

Αυτή είναι ανταπόδοση του λέω ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ;

ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΓΝΩΡΊΖΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΤΕ 10 ΕΥΡΏ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΜΕΣΙΝΈΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΌ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.

ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Θα έρθω να κάνω έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου με άλλους δημότες.

Και αυτήν την καρέκλα δεν την δικαιούσαι.

Θα σου την κάνω κατάληψη θα κάνω ότι κάνεις εσύ και θα μου πληρώνεις όσα πληρώνεσαι εσύ.

Εν πάση περιπτώσει του λέω θα σου κάνω μήνυση για παρανομίες και για παράβαση καθήκοντος διότι εκτελείς εντολές που είναι αντισυνταγματικές και παράνομες.

Εκτός και αν μου δώσεις εγγράφως ένα χαρτί που να λέει ότι δεν ισχύει το Σύνταγμα.

Αν δεν μου δώσεις ένα τέτοιο χαρτί τότε είσαι υποχρεωμένος να εκτελείς εντολές και νόμους που συμφωνούν με το Σύνταγμα,διότι αλλοιώς διώκεσαι για πειθαρχικό παράπτωμα αφού έχεις ορκιστεί στο Σύνταγμα για να το τηρείς.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας,των οποίων ζήτησα με αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου τα ονόματα και τα πλήρη στοιχεία τους και ακόμη δεν μου τα έχουνε δώσει.

Διότι και αυτές τις ενημέρωσα ότι εκτελούν αντισυνταγματικές εντολές και ότι έχουν υποχρέωση βάσει του άρθρου 25 του δημοσιουπαλληλικού κώδικα να αναφέρονται εγγράφως για τις αντισυνταγματικές εντολές στις ανώτερες αρχές.

Βέβαια όλοι με ειρωνευόταν με υφάκι εκ του ασφαλούς,λέγοντας μου κάντε ότι θέλετε εμείς εκτελούμε εντολές.

Ο δε δήμαρχος μου είπε κάνε μήνυση.

Αν βρείς δική μου υπογραφή κάπου πές μου.

ΟΚ του λέω θα προχωρήσω τις διαδικασίες.

Επεται και συνέχεια !!!
 
Anna ArtΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;


 

ΜΕΡΟΣ 2)
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ALFA BANK!!!Μετά απο τις επισκέψεις μου στον Δήμο για την υπόθεση που ανέφερα στο μέρος1) την Παρασκευή επισκέφθηκα την τράπεζα ALFA BANK για να ζητήσω εξηγήσεις για την κατάσχεση λογαριασμού.


Πήγα στον διευθυντή στον κύριο Χρήστο Αγησιλάου Ποζίδη.

Του ζήτησα αντίγραφο της σύμβασης του λογαριασμού και αντίγραφο της κατάσχεσης του λογαριασμού και για παοιανού λογαριασμού πραγματοποιήθηκε η κατάσχεση.

Μου τα έδωσε και μου είπε τα γνωστά! 

Οτι πήρε εντολή απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Του λέω::Ξέρετε ότι έχετε παρανομήσει;

Μου λέει γιατί::

Του λέω 

1)είστε ιδιωτικός φορέας και δεν έχετε δικαίωμα σαν διευθυντής να λειτουργήσετε σαν εκτελεστικό όργανο της Εκτελεστικής εξουσίας.

2ον) Μία κατάσχεση είναι μέρος αναγκαστικής εκτέλεσης,εκτελεστός τίτλος και μόνο με δικαστική εντολή και εφόσον έχει βγεί η απόφαση ότι όντως πρέπει να γίνει η κατάσχεση γίνεται. 

3ον) απαγορεύεται απο την σύμβαση να δώσετε στοιχεία προσωπικά δεδομένα σε οποιονδήποτε φορέα.

4ον) το χρέος δεν έχει βεβαιωθεί στην εφορία,

5ον) το χρέος βάσει της απόφασης του ΣΤΕ 1738/2017 που είναι πρόσφατη και οριστική έχει παραγραφεί διότι έχει παρέλθει η πενταετία!!

6ον) Βάσει των αποφάσεων του ΣΤΕ 3316/2014 ΚΑΙ 1260/2015 ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ. 

7ον) Οι τράπεζες έχουν πάρει τα λεφτά τους 3 φορές απο τις ανακεφαλοποιήσεις και τα χρέη των δανεισμών τους όπως και των τόκων τους έχουν φορτωθεί στο Ελληνικό δημόσιο δλδ στις πλάτες του Ελληνικού λαού ο οποίος καλείται να αποπληρώσει.

8ον) αυτό θεωρείται υπεξαίρεση ,ήτοι κλοπή υφαρπαγή περιουσιακου στοιχείου. 8ον) ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας και ακατάσχετος.9ον) δεν ειδοποιήθηκα για κανένα χρέος και δεν υπάρχει υπογραφή μου σε καμμιά ειδοποίηση.Θέλετε του λέω να σας προσάψω και άλλες παρανομίες;Μου λέει εκτελώ εντολές.

Του λέω είναι παράνομες οι εντολές και οι τράπεζες είναι παράνομες και η ληστοσυμμορία που μας κυβερνά είναι παράνομη.

Εκτελείτε εντολές τοκογλύφων σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Αυτό είναι καταλήστευση.

Μου λέει ξέρω ότι είναι παράνομες οι τράπεζες και ότι και εγώ είμαι παράνομος αλλά εκτελώ εντολές.
Μου λέει.
Τι θέλετε τώρα;

Το αυτονόητο του απαντώ να άρεις την κατάσχεση.

Θα πάρω το τμήμα κατασχετηρίων της τράπεζας θα ρωτήσω τους δικηγόρους και θα σας απαντήσω σε 3 μέρες ,μου είπε.
Οχι.

Απάντηση θέλω τώρα γιατί θα σε πάω αυτόφωρο του λέω.

Και αν δεν πάρω απάντηση δεν φεύγω γιατί θα καλέσω την αστυνομία και εσύ μπορεί να φύγεις.

ΟΚ μου λέει.

Ερχεται τελικά η απάντηση και μου λένε δεν γίνεται να αρθεί η κατάσχεση.

Εκείνη την στιγμή καλώ το 100 για αυτόφωρο.

Μου είπανε ότι θα έρθουνε αμέσως.

Περίμενα καμμιά ώρα απο έξω.

Αφού πήρα 3 τηλέφωνα στο τελευταίο τους λέω::
Τι θα γίνει θα έρθετε;
Μόνο όταν πρόκειται για απλούς αθώους πολίτες τρέχετε αμέσως;

Επειδή ο κύριος είναι διευθυντής τράπεζας και έχει υποτίθεται τίτλο και υπόληψη δεν ερχόσαστε μην του θίξετε την υπόληψη;

Μου λένε εντάξει κυρία μου σε 3΄λεπτά θα είμαστε εκεί όπως και έγινε.

Με το που ήρθαν με ρώτησαν τι συνέβη.

Τους εξήγησα και μου λέει ο ένας εκ των 2 αστυνομικών.

Κυρία μου μακάρι να μπορούσα να σας τα δώσω εγώ.

Οχι του λέω παλληκάρι μου.
Δεν κατάλαβες καλά.
Δεν είναι να μου τα δώσει κάποιος ούτε αφορά μόνο εμένα το θέμα.
Αφορά όλο τον Ελληνικό λαό.
Και αυτό που κάνω το κάνω για να αναδειχθεί η παρανομία.

Λέει ο άλλος αστυνομικός.

Και αυτός εκτελεστικό όργανο είναι.

Ναι του λέω όλοι εκτελεστικά όργανα είναι και όλοι δολοφονούν τον Ελληνικό λαό στο όνομα των παράνομων εντολών.

Ποιά η διαφορά απο τους πληρωμένους δολοφόνους;

Τελικά μας πήρανε στο τμήμα,εμένα και τον διευθυντή και με καλεί ο Διευθυντής του τμήματος.

Μου λέει τι συνέβη;του εξηγώ αυτά που συνέβησαν και του ανέφερα τις παρανομίες που έγραψα παραπάνω και μου λέει.

Ο Δήμος τελικά τα πήρε τα λεφτά η θα φαίνεσαι και για αυτά χρεωμένη;

Του λέω όχι δεν τα πήρε.

Αυτή είναι η 10η) παρανομία.

Μου είπε:: θα καλέσω τον διευθυντή και μετά θα ρωτήσω εισαγγελέα.

Και όντως έτσι και έγινε.

Ομως όταν κάλεσε την εισαγγελέα και της είπε δεν ξέρω τι ο αστυνόμος η εισαγγελέας είπε δεν υπάρχει παράβαση καθήκοντος,ενώ εγώ δεν μίλησα για παράβαση αλλά για παρανομίες κακουργήματα,και δεν μπορείτε να κάνετε μήνυση για αυτόφωρο.

Να πάτε στα διοικητικά δικαστήρια διότι δεν έχουμε ποινικό αδίκημα.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

Η ΚΛΟΠΗ,ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Τό ίδιο συνέβη και σε 10 άτομα απο ομάδα της συναγωνίστριας της κ.Βνάτσιου Ελένης στην ίδια τράπεζα στο Αίγιο και ενώ πήγανε τον διευθυντή αυτόφωρο της είπανε ότι δεν μπορούνε να τον κρατήσουνε αυτόφωρο και αν θέλανε να πάνε να καταθέσουν μήνυση την Δευτέρα.

Το ίδιο συνέβη και σε μία άλλη φίλη και συναγωνίστρια πάλι στην ίδια τράπεζα και όλως τυχαίως την ίδια μέρα στην Αθήνα στην Γκλόρια Αλλιγιάννη η οποία όταν επέστρεψα σπίτι με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την παρανομία αστυνομίας δικαστικής εξουσίας και κάθε εξουσίας προκειμένου να υφαρπάξουν τα πάντα απο τον Ελληνικό λαό αφού πρίν έχουν παραδώσει ότι ανήκει σε αυτήν την χώρα.
ΥΠΟΓΕΙΟ,ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.

Α και επειδή ξέχασα να το αναφέρω ο αστυνομικός μου έδωσε το ονοματεπώνυμο της εισαγγελέα όπως και το τηλέφωνο της που την πήρα κατόπιν επανειλημμένως και δεν το σήκωνε.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!

 
Anna ArtΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. ή Ελλάδα έχει πέσει θύμα προδοσίας εκ τών έσω κυρίως σέ συνεργασία μέ τά κοράκια τής Ευρώπης ! Αυτό τό αφήγημα μέ τόν τεμπέλη Ελληνα καί τόν προκομμένο Ευρωπαίο , τόν άτεγκτο , τόν δουλευταρά , τόν τίμιο , τόν ΣΩΤΗΡΑ ( my ass ) κ.λ.π προσωπικά δέν τό αγοράζω ! Ας τελειώσει επιτέλους αυτό τό αυτομαστίγωμα ! Οί λαοί δέν αξιολογούνται από λογιστές , ούτε από Ζόμπι Δράκουλες από τά Καρπάθια ! Οί λαοί - όποιοι καί νά είναι - έχουν ιστορία , παραδόσεις , πόνο , μουσική , ήθη καί έθιμα καί όλα αυτά απαιτούν ΣΕΒΑΣΜΟ ! Οί χώρες δέν πτωχεύουν , δέν είναι μαγαζιά πρός πώληση ούτε πρός ενοικίαση........
    ή οικονομία καί οί νόμοι της πού σπουδάσαμε όλοι μέχρι τά μέσα τού '90 δέν υπάρχει πιά ! Ολα έχουν γίνει κατευθυνόμενα από Insiders ! Ολες οί εταιρείες αξιολογήσεων όπως ή S & P ή Fitch Ratings ή , ή Moody's τί ήταν αρχικά....Λογιστές ήταν ! Καί τούς έδωσαν πιστοποίηση νά αξιολογούν Πολυεθνικές στήν αρχή καί Κράτη στή συνέχεια.....Ακουσες όμως ποτέ νά προλάβουν καμμία οικονομική καταστροφή η κατάρρευση όπως τής Lehman Brothers π.χ.? Πώς έρχονται τώρα καί αξιολογούν τήν Ελλάδα ? Καί γιατί ολόκληρη δεκαετία ( '98-2008 ) δέν βγήκε ΕΝΑΣ από όλους αυτούς τούς αξιολογητές καί νά πεί : Tί κάνετε εκεί ? Γιατί φορτώνετε μιά χώρα μέ ασύστολο δανεισμό ? Γιατί καταστρέφετε τήν Ελληνική Αγορά ? Γιατί προσημειώνετε μιά χώρα σέ ύψος 220 δισ. ? Πού ήταν αλήθεια ό Παπαδημητρίου καί ό Πορτοσάλτε μαζί μέ τά φυντανάκια όλα πού παριστάνουν τούς οικονομικούς αναλυτές ? Δείξτε μου ΜΙΑ ανάρτηση από όλους αυτούς τήν περίοδο τού '98-2008 πού νά λέει ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ! Αντιθέτως έβγαζαν άρθρα πού έλεγαν ότι οί Ελληνες είναι ό λιγότερο δανεισμένος λαός τής Δύσης ! Θυμάσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ