Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΞΗΣΕΙΣ μισθών σε συμβασιούχους ΔΕΗ!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, στο μέτρο των υφιστάμενων δυνατοτήτων, ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου οχτάμηνης διάρκειας, αποφάσισε την αναπροσαρμογή των μηνιαίων αποδοχών τους 

Δηλαδή, για να καταλάβω, αυτοί οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι - συμβασιούχοι, τι ξεχωριστό κάνουν, από τους άλλους συμβασιούχους;;;

Ρε μάγκες, μήπως σας γλύφουν;

Μήπως κάθονται στα ...4;

Μήπως είναι... παρτουζιάρηδες; 

Τι στο διάολο κάνουν παραπάνω ώστε να πληρώνονται και παραπάνω;;;

Δηλαδή, οι προηγούμενοι συμβασιούχοι (πριν γίνει κυβέρνηση η αλητεία που λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν παρήγαγαν έργο;

Να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας το σύνολο όλων των άλλων συμβασιούχων, και να τους πάει γαμώντας...

Τα... "γαμησιάτικα", γιατί να τα πληρώσουν οι καταναλωτές της ΔΕΗ;;;


Καλλιόπη Σουφλή
Αυξήσεις από 55 ευρώ έως 100 ευρώ τον μήνα για τους εργαζομένους στη ΔΕΗ, που προσλαμβάνονται με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης. 


Όσοι εργάζονται με οκτάμηνες συμβάσεις από την 1-5- 2017, θα λάβουν αναδρoμικά αύξηση 30 ευρώ τον μήναμ μεικτά για κάθε μήνα έως 31-12-2017.


Η ανακοίνωση της ΔΕΗ


"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, στο μέτρο των υφιστάμενων δυνατοτήτων, ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου οχτάμηνης διάρκειας, αποφάσισε την αναπροσαρμογή των μηνιαίων αποδοχών τους ως εξής: Oι προσλαμβανόμενοι, από 1.1.2018, σε θέσεις:

- Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό (μικτά) 700 ευρώ, αντί 644,69 ευρώ

- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εκτός τεχνιτών) 750 ευρώ, αντί 685,71 ευρώ

- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (τεχνιτών) 800 Ευρώ, αντί 750,18 ευρώ

- Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 850 Ευρώ, αντί 791,21 ευρώ

- Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης 900 Ευρώ αντί 826,37 ευρώ

- Διπλωματούχων Μηχανικών ΠΕ 1050 Ευρώ αντί 949,45 ευρώ.


’Οσοι εκ των ως άνω εργαζόμενων προσλήφθηκαν από 01.05.2017 και εντεύθεν, θα λάβουν αναδρομικά για έκαστο των μηνών απασχόλησής τους έως 31.12.2017 τριάντα (30) ευρώ μεικτά. 

Κατά τα λοιπά (επιδόματα εορτών – αδείας, προσαυξήσεις λόγω προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται οι διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας".Πηγή: enikonomia.gr
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει η Δ.Ε.Η να γίνει ακόμη πιο προβληματική και μισητή.Ο κόσμος πρέπει να χαρεί όταν θα ξεπουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στο ένα τριακοστό της αξίας της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ