Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ!!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ!!!!!


Δεν έχω να προσθέσω τίποτα... ούτε μια λέξη, σ' αυτή την ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΝΝΑΣ.
Μόνο μοιράστε την ανάρτηση, για να φτάσει σε κάθε γωνιά της οικουμένης...

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΧΗ : "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ" 

Στο Συλλαλητηριο, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.


Καλλιόπη ΣουφλήΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

 


ΕΛΛΗΝΕΣ,ΦΙΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!
 


Σχεδόν 8 χρόνια μνημόνια στην πατρίδα μας και αυτός ο λαός άντεξε τα πάντα.Αντεξε ίσως και πολύ χειρότερες καταστάσεις απο ότι στους πολέμους που είχανε πλήξει στον παρελθόν την Πατρίδα μας.

Διότι τότε ο εχθρός ήταν φανερός και οι μάχες ήταν μετωπικές!!!

Σήμερα ο εχθρός είναι ύπουλος και καραδοκεί απο παντού.

Δεν έχει πρόσωπο.

Διότι η χώρα μας εκτός απο τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ έπεσε και στα χέρια ξένων δυνάμεων και τοκογλύφων που αισχροκερδούν σε βάρος όλων των Ελλήνων.Τα θύματα αυτού του πολέμου ήταν πολλά.Πάνω απο 15.000 αυτοκτονίες και θάνατοι απο καρδιακά εγκεφαλικά και διάφορες άλλες ασθένειες που επιφέρανε θανάτους σε συμπολίτες μας λόγω θλίψης ανέχειας και οικονομικών αδιεξόδων.

Πολλοί άνθρωποι μείνανε άστεγοι στους δρόμους άλλοι δεν είχαν να ταίσουν τα παιδιά τους τα οποία πολλά εξ αυτών λιποθυμούσαν απο πείνα.

Και δεν μιλάω για τις παγωνιές του χειμώνα που άνθρωποι πέρνανε μέχρι και παλλέτες να κάψουνε για να ζεσταθούνε.

Δεν μιλάω για οικογένειες που μείνανε στα σκοτάδια με κεριά και με μαγγάλια και χωρίς νερό λόγω διακοπών ρεύματος και ύδρευσης.

Δεν μιλάω που στέρησαν τα όνειρα των νέων που οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ!!

ΟΜΩΣ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ!!!


ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.


ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!! 

ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

ΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΟ.

ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Καπηλεύονται την ιστορία μας καπηλεύονται το όνομα της πιο ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο Ελληνας μπορεί να πεινάει μπορεί να πεθαίνει αλλά δεν παραχωρεί ούτε ονόματα ούτε γή της πατρίδας γιατί σέβεται την ιστορία του.

Κανένας λαός στον κόσμο δεν έχει τόσο βαριά ιστορία να τον στοιχειώνει.Κανένας λαός στον κόσμο δεν έχει αυτή την ιστορία.

Ακόμη και το Χόλλυγουντ όταν θέλει να βγάλει ιστορικές ταινίες την δικιά μας ιστορία δανείζεται.

Γιατί είναι αυτή που δίνει έμπνευση σε όλους τους λαούς.

Και ας μας ζηλεύουν,κατά βάθος όμως όλοι θέλουν να μας φτάσουν.

Ολοι και ας μην θέλουν να το παραδεχθούν μας καμαρώνουν για την ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!! 

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ.

ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.


ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ ,ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.


ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΓΗ.
ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!


ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Ελληνες θα σκυψουμε το κεφάλι;

Θα εθελοτυφλύσουμε;

Θα κωφεύσουμε;ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ!! 

ΘΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝΕ.

ΘΑ ΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ.

ΘΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ 300, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝΕ ΓΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΡΕΙΟΙ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!!! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!! 

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ!! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ.

ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕ.

ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Σαν τα κοράκια θέλουν να έρθουν δήθεν δίπλα στον λαό να αγωνιστούν,να βγάλουν ψεύτικες ομιλίες,να καπηλευτούν για άλλη μια φορά και να διασπάσουν την ομοψυχία του λαού.

ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!! 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!! 
Ελληνες απο όλα τα χωριά απο όλα τα νησιά απο όλες τις πόλεις απο τα νησια μας,απο την Πρωτεύουσα,αφήστε ότι και αν έχετε προγραμματισμενο,ότι δουλειά,ότι σας απασχολεί και βρείτε τρόπο να παρευρεθείτε στο μεγάλο συλλαλητηριο των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κανείς δεν υπόσχεται ασφάλεια όμως αν σκύψουμε τώρα το κεφάλι ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ!!!
 

ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! 

ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.!!!! 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ. 

ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ.
ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ!!!
ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ!!!!!


Anna Art

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

20 σχόλια:

 1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου18 Ιανουαρίου 2018 - 11:43 π.μ.

  Άννα, η πατριωτική φλόγα της ψυχής σου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να πυρπολήσει όλη την Ελλάδα και να μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα της και στις χλιαρές ή κρύες, από τα βάσανα και την προπαγάνδα, ελληνικές ψυχές, που όμως μέσα βαθειά τους έχουν παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! ΕΥΓΕ!
  Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Μακεδονία μας! Κάτω και έξω οι προδότες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΣΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ...ΦΡΑΓΚΟΙ.
  ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΥΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...
  ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  https://www.youtube.com/watch?v=9Plp91GDWsk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευγε Αννα. Κι* αυτο για ν* αρχισει να ζεσταινεται το αιμα Το αιμα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
  https://www.youtube.com/watch?v=g62e8GWOpE8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. διαβάστε εδώ πολύ σημαντικό

  Νίμιτς και Soros πάνε πακέτο - Ποια είναι τα τσιράκια του Soros στην Ελλάδα;
  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/soros-soros.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η σκοπιανή ιστοστελίδα www.MKD.mk τα ονόματα είναι στα σλαβικά και είναι τα ακόλουθα: Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας) Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας) Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας) Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη) Republika Makedonija (Skopje) [Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)]

  Read more at: http://parallaximag.gr/epikairotita/diethni/afta-einai-ta-pente-onomata-pou-protathikan-gia-ta-skopia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Από τους ομιλητές και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό το συλλαλητήριο γίνεται για να αποπροσανατολίσει το λαό και όχι για να φέρει κάποιο αποτέλεσμα...

  Αυτό που θα είχε χειροπιαστό αποτέλεσμα, θα ήταν όλος αυτός ο λαός να περικυκλώσει το τρίγωνο Μαξίμου-Προεδρικό-Βουλή και να λυντσάρει τους προδότες της Πατρίδας μας.

  Αντί αυτού, η επιτροπή αυτή καλεί το λαό να εκδράμει στη Θεσσαλονίκη για να ακούσει τους νερόβραστους ομιλητές, να φάει κάνα τρίγωνο Πανοράματος και μετά να επιστρέψει ήσυχα στον καναπέ του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά, να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.
   Πουλημένη η οργανωτική, πουλημένοι οι ομιλητές
   Πότε θα έχει πετύχει η φωνή της αντίστασης των Ελλήνων;
   Αν δεν πάει κόσμος,ή αν πάει και απαιτήσει να μην μιλήσουν οι φυτευτοί;

   Προσωπική μου γνώμη είναι, πως το συλλαλητήριο θα έχει πετύχει, ανεξάρτητα ποιοί είναι οι διοργανωτές του και ανεξάρτητα του ποιοί θα μιλησουν

   Να πετύχει το συλαλλητήριο, και μετά, θα τους πάμε όλους αυτούς, γαμώντας.

   Διαγραφή
  2. Προς ανώνυμο 19 Ιανουαρίου 2018 - 11:32 π.μ:
   Να υποθέσω ότι εσύ, που σου ξυνίζουν οι ομιλητές, θα πάρεις τους ομοϊδεάτες σου και θα περικυκλώσετε το Μαξίμου;
   Άσε να μαντέψω: μάλλον δεν θα σηκωθείς από τον καναπέ σου. Άντε το πολύ πολύ να πας μεχρι τι ψυγείο για μια coca cola...

   Γι αυτό ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ !!!
   ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ...
   ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ...
   ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ....
   Η γιαγιά μου έλεγε "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει"
   Ε ΛΟΙΠΟΝ... ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ...
   ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ΟΙ ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η ΜΑΛΛΟΝ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!
   ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!

   Διαγραφή
  3. Ναι, είδαμε οχτώ χρόνια τώρα πως τους πάτε γαμιώντας...

   Συλλαλητήριο που δεν έχει ως αντικειμενικό στόχο την εκπαραθύρωση των προδοτών, αλλά απλώς την διαμαρτυρία, αποτελεί εκτόνωση και αποπροσανατολισμός...

   Οι προδότες γνωρίζετε πολύ καλά που κατοικούν, εσείς όμως επιλέγετε να κάνετε "εκδρομή" στη Θεσσαλονίκη...

   Διαγραφή
  4. Για πες μας τι καλύτερο θα κάνεις εσύ;
   Για πες μας τι πιο αποτελεσματικό θα κάνεις εσύ;
   Για πες μας τι ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ, για τους προδότες;
   Εκτός φυσικά από το να κρίνεις και να σνομπάρεις!!
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑΡΡΟΣ...
   Κάτσε λοιπόν στον καναπέ σου και ασε μας εμάς στην ... "εκδρομή" μας...


   Διαγραφή
  5. Νομίζω ήμουνα πολύ σαφής στο τι πρέπει να γίνει για να αποτραπεί η επερχόμενη προδοσία. Το ξεπούλημα του ονόματος είναι θέμα ημερών κι εσείς κάνετε "εκδρομές" διαμαρτυρίας...

   Διαγραφή
 8. Μονο ελευθερος σκοπευτης με ειδικο διοπτρο θα μπορουσε να ριξει τη σφαιρα της τελευταιας παραγραφου. Ποπη Σουφλη ΤOUCHEZ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο πάνω σχόλιο της ανάρτησης, ή στο κάτω, του σχολιασμού που απαντώ σε άλλον σχολιαστη;;;

   Τι σημαίνει ΤOUCHEZ;

   Διαγραφή
 9. Σημαινει ενα χτυπημα στη πλατη και αναφνωριση κατι πολυ επιτυχημενου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. -ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=KRHMxzBxDE4

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟ?
  ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΖΩΡΙΖΕΣΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ,
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ,ΚΕ ΘΑ ΣΗΝΕΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΝΤΕ ΚΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πόπη, μπορείς σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις την λιστα ώστε να ξέρει ο κόσμος που να αποτανθει :

  ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 21/1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

  https://shmantikanea.blogspot.gr/2018/01/211.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Έχω την αίσθηση ότι θα ‘’θυσιάσουν’’ κάποιον από τους βουλευτές που θα παρευρίσκεται στην πορεία αύριο προκείμενου να ανακόψουν την πατριωτική δυναμική που διαφαίνεται ύστερα από χρόνια….. Είναι πολύ μεγάλο το γεωπολιτικό βάρος που έχει η επιτυχία της επίλυσης του σκοπιανού ζητήματος , και μαλιστα τάχιστα, ώστε θα καταφύγουν σε πολύ ακραίες λύσεις…. Είναι το στυλ τους…. Υπάρχει πραγματικά μεγάλη εθνική πατριωτική συσπείρωση γύρω από το θέμα και τους έχει αιφνιδιάσει καθως μας θεωρούσαν ‘’τελειωμένους’’…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Θα πω τούτο::

  Χωρίς πολλά λόγια βαρέθηκα, να διαβάζω, να ακούω, αυτά τα χρονια των μνημονίων, σε πολλά μπλογκς,που αγαπούν αυτή την χώρα::: καυτηριάζοντας τα δρώμενα ,με τούς προδότες,που πέρασαν από τα αξιώματα των προθυπουργων,υπουργών, "βολευτών" αυτής της εκλογικής, μάζας των ηλίθιων , μαλθακοΕλληνων, οι οποίοι ψηφίζουν,με γνώμονα το προσωπικό οικονομικό όφελος ,οι περισσότεροι εξ υμών είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό συνυπεύθυνοι σε, αυτό το έγκλημα της Έσχατης προδοσίας, Αυτής της Χώρας που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον πλανήτη να λοιδορείται από τους αμόρφωτους που ζούσαν επάνω στις βελανιδιές όταν Εμείς είχαμε πολιτισμό!!! εκτός μερικών χιλιάδων, Ελλήνων οι οποίοι είναι:: ΕΛΛΗΝΕΣ ::
  Η ΟΥΣΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ::
  εκτέλεση,από λαϊκά δικαστήρια, σε όλα αυτά τα τομάρια,της Εξουσίας,σε βάθος 40 χρόνων πίσω,το λιγότερο,,που κάναν το έγκλημα,της Έσχατης προδοσίας!!!

  ΝΕΜΕΣΙΣ!!!!

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ::ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΈΑ **ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ** ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ:: ΕΛΛΆΔΑ::

  ΥΓ::ΓΙΑ ΝΑ μην παρεξηγηθω,υπάρχουν κάποιοι που είναι ποιο πολύ Έλληνες από μένα!!

  Αυτά:::


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ