Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Αυτά τα σχόλια με έβαλαν σε πολύ μεγάλες σκέψεις και προβληματισμούς, γιατί... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!
 Βεβαίως οι αστείες πολιτικές πρωτοβουλίες θα αποτύχουν, έστω και με απώλεια ανθρώπινων ζωών… και κάτω από το βάρος αυτής της πραγματικότητας, οι παραμεθόριες περιοχές θα εγκαταλειφθούν εντελώς στην τύχη τους, ενώ τα αστικά κέντρα (αναλόγως την ροή των μουσουλμανικων εισαγόμενων μαζών) θα παραδοθούν αργά, η γρήγορα σε άτυπο αντάρτικο πόλεων… ήδη η Αθήνα βρίσκεται με μεταβατικό στάδιο προς άτυπο αντάρτικο πόλεων, με συνεχείς δολιοφθορές, επιθέσεις, ειδοποιήσεις και βόμβες κ.λ.π.


 Από τις αναρτήσεις, πολλές φορές πιο ενδιαφέρονται είναι τα σχόλια.
Σας μεταφέρω εδώ, τα παρακάτω σχόλια, από ένα εξαίρετο blog τον ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΔΑΙΜΩΝΑ, τα οποία βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και δυστυχώς, προφητικά γι αυτά που θ' ακολουθήσουν...

Παρακαλώ, διαβάστε τον διάλογο των σχολιαστών που είναι σε υψηλό επιπεδο και τα συμπεράσματα δικά σας... γιατί τα γεγονότα που έρχονται σε μορφή χιονοστιβάδας, δεν πρέπει να μας βρουν απροετοίμαστους.


Καλλιόπη Σουφλή

NA MHN ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. 

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 


ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. 

ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΣΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ!!! 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. 

ΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΥΛΟ. 

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 

ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. 

Ε ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
 
1)ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.
 
2) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΝΤΟΣ
 
3) ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

4) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΗΙΑ

5) ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

6) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!! 
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ.

 
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

 1. Aρκτούρε νομίζεις ότι αυτά τα πουλημένα τομάρια, ότι κάνουν το κάνουν γιατί το σκέφτηκαν η το αποφάσισαν μόνοι τους;;;

  Δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος...υποθηκευμένο μαγαζάκι είμαστε.!!!

  Θυμάσαι τα γεγονότα με το κάψιμο της Αθήνας το 2008;;; 

  Τότε χρησιμοποιήθηκαν στο μέγιστο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την νομική κάλυψη των ταραξιών… και ουσιαστικά το 2008 ήταν η βασική χρονιά όπου πάρθηκε η απόφαση χρησιμοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό πολιτικό παιχνίδι. 

  Ο συντονισμός της «πορτοκαλής επαναστάσεως» γίνονταν από την Πρεσβεία των Η.Π.Α!!

  Αν θεν θέλουν απο κοινού Η.Π.Α και Ρωσία όχι επανάσταση δεν γίνεται ,αλλά ούτε φύλλο δεν κουνιέται.

  Μιλάμε για τραγέλαφο και ενταφιασμό της νέο ελληνικής πραγματικότητας, όπως αυτή εδραιώθηκε μετά την μεταπολίτευση! 

  Βεβαίως οι αστείες πολιτικές πρωτοβουλίες θα αποτύχουν, έστω και με απώλεια ανθρώπινων ζωών… και κάτω από το βάρος αυτής της πραγματικότητας, οι παραμεθόριες περιοχές θα εγκαταλειφθούν εντελώς στην τύχη τους, ενώ τα αστικά κέντρα (αναλόγως την ροή των μουσουλμανικων εισαγόμενων μαζών) θα παραδοθούν αργά, η γρήγορα σε άτυπο αντάρτικο πόλεων… ήδη η Αθήνα βρίσκεται με μεταβατικό στάδιο προς άτυπο αντάρτικο πόλεων, με συνεχείς δολιοφθορές, επιθέσεις, ειδοποιήσεις και βόμβες κ.λ.π. 


 2. Προς επίρρωση όσων είπες αγαπητέ Black Eagle, συμπληρώνω ότι η απόσχιση και αυτονόμηση των Εξαρχείων η οποία έχει λάβει απόλυτη πλέον μορφή κράτους εν κράτει, αποτελεί τον πρώτο πυρήνα της εφαρμογής του επερχόμενου αντάρτικου πόλεως, που πρόκειται να αρχίσει με ένοπλες συμπλοκές. 

  Πολύ σύντομα οι αναρχικοί θα δολοφονήσουν κάποιους αστυνομικούς που κινούνται στις παρυφές των Εξαρχείων και τότε θα ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη σύγκρουση. 

  Ο Τόσκας προσπαθεί μανιωδώς να πετύχει την συγκυρία που θα ξεκινήσει αυτή η έναυση των επεισοδίων, που τελικά θα εκκινήσουν έναν εμφύλιο πόλεμο κράτους και αναρχοκομμουνιστών, όπου στο παιχνίδι θα μπουν οι αλλοδαποί και οι γύφτοι. 

  Ήδη το 40% των αναρχικών είναι αλλοδαποί...

  ΛΥΚΙΟΣ.


 3. Τα Εξάρχεια αγαπητέ Λύκιε αποτελούν προνομιακό πεδίο δράσεως πρακτόρων, αλλά και παρακρατικών ομάδων, εκ των οποίων κάποιες υποκινούνται, χρηματοδοτούνται και ελέγχονται από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο και κάποιες άλλες από ξένες πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες.

  Είναι επίσης πηγή πλουτισμού για ένα ολόκληρο κύκλωμα που κερδοσκοπεί από το εμπόριο σκληρών ναρκωτικών και περιλαμβάνει πολιτικούς παράγοντες, δικηγόρους, αστυνομικούς, μαγαζάτορες περιθωριακούς, εμπόρους, βαποράκια ακόμα και κατοίκους.
  Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον κανείς δεν επιθυμεί οποιαδήποτε αλλαγή του καθεστώτος της περιοχής.


ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΑΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΣΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΓΣΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
 1. Aρκτούρε...θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που προτείνεις εκτός του ότι δεν είναι συνετό, δεν υπάρχει και περίπτωση να γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει...εκτός και αν κατεβεί στους δρόμους ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ γύρω στα 3-4 εκατομύρια κόσμος.Αλλά δεν θα κατεβεί, το γιατί δεν θα το αναλύσουμε τώρα.

  Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, δεν κατέβηκε στις πλατείες (ως ίθυστε τα τελευταία 70+ χρόνια) να διαμαρτυρηθεί για τα νέα οικονομικά μέτρα (που το χρήμα τον νοιάζει περισσότερο απο όλα) και θα κατεβεί τώρα για την Μακεδονία;;;Αλλά ακόμα και αν κατέβαινε στις πλατείες-δρόμους, τίποτα δεν θα άλλαζε για αυτόν – εμάς, παρά το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν για μια ακόμα φορά το άνοιγμα της πολιτικής βαλβίδας εξαέρωσης, ώστε να διοχετευτεί εκεί η όποια οργή του, η έστω επαναστατικότητα του.

  Καλύτερα θα ήταν ούτε δημοψήφισμα ούτε ξεχειλωμένες πορείες που θα χρησιμοποιηθούν εναντίων μας, ακόμα και για δημιουργία επεισοδείων...εγώ θέλω η ΟΡΓΗ να παραμείνει... και αυτό το γνωρίζουν καλά πάρα πολλοί και στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό της χώρας. Το ζήτημα είναι το πως και που, αυτή η αυξανόμενη γεωμετρικά λαϊκή οργή θα διοχετευτεί…

  Η θα σταματήσεις να αντιδράς( με τον τρόπο που θέλουν αυτοί και γνωρίζουν)… η θα αντιδράσεις εκτός βαλβίδων εξαερισμού του συστήματος. Υπάρχουν τρόποι αντίδρασης εκτός υπάρχοντος συστήματος… Ναπολέων Βοναπάρτης Εγχειρίδιο Πολέμου.


Το Μακεδονικό ζήτημα στους νεότερους χρόνους άγεται επισήμως από την εσκεμένη εκδίωξη των Σεφαραδιτών ισπανοεβραίων από την Ισπανία με προορισμό την Θεσσαλονίκη (την μικρή Ιερουσαλήμ), κάτι το οποίο δεν ήταν τυχαίο. Το "Μακεδονικό" δεν υφήσταντο την οθωμανική περίοδο... η αγγλικη πολιτική του "Μεγάλου Ασθενούς" άνοιξε για την τσαρική Ρωσία και την Αυστροουγγαρία τον "Μακεδονικό" όρο, όπου στην τελική λόγο του μάκρους, μεταβλήθηκε σε "ζήτημα" προς τα τέλη του 1800.


Μετα το Συνέδριο του Βερολίνου το 1878 μπήκαν τα θεμέλεια του Α' Παγκόσμιου και του Α' & Β' Βαλκανικού πολέμου, με οπωσδήποτε την αναμενόμενη καταρευση των αυτοκρατοριών. Στο "Μακεδονικό" ζήτημα οι Αυστροούγγροι είχαν προβάδισμα, έναντι των Ρώσων, που υποστήρηζαν τους Βούλγαρους... και αυτό γιατί πίσω από τους Αυστροούγγρους ήταν οι Σεφαραδίτες και οι Εσκενάζοι της κεντρικής Ευρώπης, που αποζητούσαν εθνική εστία... αυτή την εθνική "Μακεδονική" εστία, προσπάθεισε να εδραιώση ο εβραίος Ιωσήφ Μπροζ Τίτο.

Έτσι το 1947 εκδίωξε όλους τους ελληνικής καταγωγής... ενώ αμέσως μετά 1948 και πριν την επίσημη ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, έβαλε τα θεμέλεια του "Μακεδονικού κράτους του Αιγαίου" για αυτό και "αποσκίρτησε" από τον βασικό κορμό της Σοβιετικής Ένωσης, πλησιάσε την Αγγλία του Τσόρτσιλ... και φυσικά ήρθε σε ρίξει με τον Ι. Στάλιν...

Η αποστολή του Ι. Στάλιν ήταν απλή... όχι αγγλοσάξωνες, και Ιουδαίοι στον Καύκασο... όχι Αγγλοσάξονες και Ιουδαίοι στον Παρνησσό.

Και για να μαθαίνεις ιστορία Γιάννη (δεν είναι κακό) μιας και δεν γνωρίζεις... ο Στάλιν ήταν που αντιστάθηκε στο "Μακεδονικό" ζήτημα το 1948... έναντι των Η.Π.Α. ότι μια Τιτοϊκή επιβολή στα εδάφη της Μακεδονίας, θα ήταν αιτία πολέμου για την τότε Ε.Σ.Σ.Δ.

Με την κατάρευση της Ε.Σ.Σ.Δ. το "Μακεδονικό" ζήτημα βγήκε και πάλι στην επιφάνεια... οι παλιές συμφωνίες μεταξύ Ε.Σ.Σ.Δ. και Η.Π.Α. έπαψαν να υπάρχουν!... και ο Κ. Καραμανλής (ο θείος).. γνωρίζοντας ιστορία (κάτι που δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλλήνων), έκλαψε το 1992 στο αεροδρόμιο Μακεδονία.. για αυτά που έρχονταν.

https://www.youtube.com/watch?v=9yj8_dOVorE


Μια εθνική εστία στην Μακεδονία, για τους Σεφαραδίτες - Εσκενάζυ, ουδέποτε σταμάτησε να είναι ένα όνειρο που ακόμα και σήμερα δεν έχει τελειώση.

Είναι γνωστός ο ρόλος του Χάζαρου Τ. Σόρος... αλλά και των Βούλγαρων, που εναντιώνονται στην παλιά, Σκοπιανή προπαγάνδα περί γεωγραφικού προσδιορισμού με τον όρο "Μακεδονία", κάτι που δεν τολμούν να κάνουν οι πολιτικοί αλλά και οι διπλωμάτες της Ελλάδος.

Γιαννάκη ... πολύ αργότερα ήρθαν αυτά που γράφεις... 1. Λύκιε
  εξηγησέ μου αν σου είναι εύκολο ,γιατί οι Έλληνες πολιτικοί ,οι ιστορικοί, οι ακαδημαικοί κ.τ.λ δεν προτάσουν τα ιστορικά στοιχεία που είναι τόσα πολλά ,ως αποδείξεις
  στα παγκόσμια φορουμ για το θέματ ης Μκεδονίας . π.χ ολα τα ευρύματα απο ανασκαφές που έχουν γίνει ακόμα και σε ξένες χώρες που αποδεικνύουν περίτρανα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας 


  ΦΗΜΙΟΣ


 2. Αγαπητέ Φήμιε, οι ιστορικοί και οι ακαδημαϊκοί όντως προτάσσουν τα αυτονόητα και αυταπόδεικτα στοιχεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
  Εξάλλου δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση της ελληνικότητας από την διεθνή επιστημονική (ιστορία-αρχαιολογία) κοινότητα, αφού είναι πασίγνωστη ιστορία της Μακεδονίας, σε όλα τα μήκη και πλάητη της υφηλίου. Απειροελάχιστοι αργυρώνητοι ιστορικοί που πληρώθηκαν από τον Σόρρος, παρήλλαξαν την ιστορία και πρόσθεσαν δικές τους ανυπόστατες και ευφάνταστες υποθέσεις, ώστε να κατασκευάσουν μια εκδοχή που βόλευε το αφήγημα του Γκρουέφσκι. Αυτοί έχουν δεχθεί την κατακραυγή της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, ενώ δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες, που ακύρωσαν τα σενάριά τους με αδιάσειστα επιχειρήματα.
  Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα επιστημονικής αμφισβήτησης και το πρόβλημα δεν εντοπίζεται βέβαια στην επιστήμη της ιστορίας.

  Το θέμα είναι εξόχως πολιτικό, είναι θέμα γεωπολιτικής και πολιτικών σκοπιμοτήτων, εντός κι εκτός της χώρας των Σκοπίων.

  Άρα οι πολιτικοί ηγέτες των χωρών που έχουν ήδη αναγνωρίσει αυτή την χώρα με το όνομα Μακεδονία, δεν το έπραξαν διότι αγνοούν την ιστορική πραγματικότητα, αλλά διότι εξυπηρετούν πολιτικούς σχεδιασμούς και σκοπιμότητες.
  Αν και η απαρχή του φαινομένου ξεκίνησε από πολύ παλαιά (επιδιώξεις των εβραίων για εβραϊκό κράτος στην Θεσσαλονίκη), ουσιαστικά όλα αυτά που δρομολογήθηκαν μέχρι τις μέρες μας, τα προκάλεσε το ΚΚΕ και η συνεργασία του με τον Γιουγκοσλάβους κομμουνιστές επί Τίτο. Σήμερα, η ανθελληνική αυτή στάση, ασκείται από τον διαβόητο G. Sorros και βρίσκει όψιμους συμμάχους στην Τουρκία και σε άλλες χώρες που είναι παραδοσιακοί εχθροί της χώρας μας.

  Οι ΗΠΑ, στηρίζουν το κρατίδιο αυτό για δικούς τους λόγους και συντάσσονται με τις επιδιώξεις των εβραίων και του Sorros, ενώ τώρα επείγονται να τους εισάγουν στο ΝΑΤΟ.

  Εν κατακελίδι, τα επιχειρήματα της Ελλάδος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι γνωστά σε όλα τα φόρουμ των πολιτικών συναντήσεων διεθνώς. Ωστόσο κάποιες πολιτικές σκοπιμότητες παρακάμπτουν το δίκαιο και την αλήθεια, για να υπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα στην γεωπολιτική σκακιέρα.

  ΛΥΚΙΟΣ.
  Απάντηση
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θα επιμείνω σε κάτι που με προβληματίζει
  Υπάρχει θέμα φόβου πρός τους Έλληνες πολιτικούς δηλαδή εμπλοκή της Ελλάδος
  σε πόλεμο αν πούμε οχι στην ονομασία; Μετά με την υποχωριτηκότηα δεν θα υπάρξουν και θέματα Θράκης,νησιών του Αιαίου και άλλων παραλόγων απαιτήσεων; Επίσης η αλβανική γλώσσα στα σκόπια δεν έχει κι αυτο τη σημασία του ; οι τούρκοι που αντιστέκονται στην Αμερική δεν είναι περίεργο;Εχω και άλλες απορίες που θέλω να μου δώσεις τα φώτα σου,αργότερα για να μη σε κουράζω 


  ΦΗΜΙΟΣ
 4. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εκβίαση για πόλεμο με την Τουρκία, αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων. Η απειλή αυτή εκ μέρους των ΗΠΑ υπήρχε για άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα υο άνοιγμα προς την Ρωσία που είχε επιχειρήσει ο Καραμανλής, αλλά και σε θέματα του Αιγαίου. Σήμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα απειλής πολέμου που να ασκείται από ΗΠΑ ή Γερμανία.
   

  Ωστόσο η απειλή αυτή υπάρχει, απευθείας πλέον από την Τουρκία, μόνιμη και διαρκής για κάθε ζήτημα που προκύπτει από την εξωτερική μας πολιτική σε σχέση με το ενεργειακό, την ΑΟΖ, τις γειτονικές μας χώρες που προστατεύει η Τουρκία (Αλβανία-Σκόπια), τους 8 πιλότους, την κυριαρχία στο Αιγαίο, την μουσουλμανική μειονότητα, κτλ.
   

  Η Τουρκία απειλεί ευθέως και πλαγίως, χωρίς πλέον την συναίνεση των ισχυρών, διότι έχει γίνει η ίδια ισχυρή στην περιοχή. Ο Ερντογάν πιστεύει ότι μπορεί να αναβιώσει μια σύγχρονη οθωμανική αυτοκρατορία, ένα μεγάλο σουλτανάτο, όπου θα ρυθμίζει τις ισορροπίες στην περιοχή και θα είναι υπερδύναμη. Γι αυτό και δείχνει τα δόντια της στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ενώ πράττει το ίδιο και με την ΕΕ. Έχει ανοιχτεί προς την Ρωσία και θέλει να πείσει ότι είναι αξιόπιστος παράγων ώστε να συνομιλεί με Κίνα, Ινδία και Ιραν. Ασφαλώς κανείς δεν εμπιστεύεται τους Τούρκους, αλλά όλοι υπολογίζουν στην ισχύ και την βυζαντινή διπλωματία τους.
  Αν υποχωρήσουμε στην ονομασία, εννοείται πως παραδίνουμε γην και ύδωρ στους εχθρούς μας (οποίοι κι αν είναι αυτοί) και τους ανοίγουμε την όρεξη για τις επόμενες διεκδικήσεις τους.

  Το ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό Αλβανών στα Σκόπια, είναι προς δικό μας όφελος, αφού αυτοί για τους δικούς τους αλυτρωτικούς σκοπούς εναντιώνονται στο σλαβικό στοιχείο που το παίζει "μακεδονικό" και δεν υποστηρίζει το όνομα Μακεδονία.
  Το κρατίδιο των Σκοπίων είναι ένα αμάλγαμα εθνοτήτων από Σλάβους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Έλληνες και Γύφτους. Δεν έχει συνοχή και γι'αυτό δεν έχει μέλλον επιβίωσης...

  ΛΥΚΙΟΣ.


  1. Σε ευχαριστώ πολύ Λύκιε για την τόσο κατανοητή αναλυσή σου.Αν χρειαστώ κάτι που δεν το καταλαβαίνω θα σε (ενοχλήσω) πάλι 

   ΦΗΜΙΟΣ 5. Μητροπολίτης Σεραφείμ: Εθνική προδοσία αν δοθεί ο όρος «Μακεδονία»
  Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

  Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους κόλπους της εκκλησίας για την υπόθεση της ονομασίας της ΠΓΔΜ. 

  Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τόνισε ότι θα είναι τεράστια εθνική προδοσία αν δοθεί ο όρος «Μακεδονία». «Το θέμα της Μακεδονίας δεν είναι μόνο το όνομα, το θέμα της Μακεδονίας είναι ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, είναι η εθνικότητα και βέβαια η γλώσσα», δήλωσε στην ιστοσελίδα Romfea. «Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατασκευάσει ένα ιδεολόγημα που στηρίζεται σε ψευδή ιστορικά στοιχεία, διότι είναι σλαβικό φύλο που ήρθε στην περιοχή των Βαλκανίων τον 6ο - 7ο μ.χ. αιώνα, δηλαδή χίλια χρόνια σχεδόν μετά τον Μέγα Αλέξανδρο», συμπλήρωσε.
   
  «Έχουν κατασκευάσει μία ψευδή ιστορία, εμφανιζόμενοι ως δήθεν οι μόνοι διάδοχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και ως οι μόνοι κληρονόμοι της μακεδονικής ιστορίας και του δήθεν ανύπαρκτου Μακεδονικού έθνους», υπογράμμισε.
   
  Παράλληλα, χαρακτήρισε ανόητη και ανωφελή οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα «χωρίς την απεμπόληση του αλυτρωτισμού που περιέχεται στο σύνταγμα τους, στην ψευδή εθνικότητα τους και την κατασκευασμένη γλώσσα τους».
   

  Σε ερώτηση για τη στάση της Εκκλησίας αν η κυβέρνηση συμπεριλάβει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, απάντησε:
  «Εάν η κυβέρνηση χωρίς την επίλυση του αλυτρωτισμού και χωρίς την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων, που εμπεριέχει ο αλυτρωτισμός, διότι αυτοί πρέπει να αλλάξουν το σύνταγμα τους, ταυτόχρονα να πάψουν να εμφανίζουν χάρτες όπου εμφανίζουν την Ελληνική Μακεδονία ως δήθεν αλύτρωτη περιοχή την οποία κατέχουν οι Έλληνες κατακτητές, είναι η περίφημη Μακεδονία του Αιγαίου όπως την λένε. Επίσης να διδάσκουν στα παιδιά τους, στα σχολεία ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα δικό τους ζωτικό χώρο, του δήθεν ανύπαρκτου Μακεδονικού έθνους όπως το λένε, θα έχει διαπράξει δυστυχώς μία τεράστια Εθνική προδοσία»

 6. Αγαπητέ Λύκιε έγραψες :

  " Ωστόσο η απειλή αυτή υπάρχει, απευθείας πλέον από την Τουρκία, μόνιμη και διαρκής για κάθε ζήτημα που προκύπτει από την εξωτερική μας πολιτική σε σχέση με το ενεργειακό, την ΑΟΖ, τις γειτονικές μας χώρες που προστατεύει η Τουρκία (Αλβανία-Σκόπια), τους 8 πιλότους, την κυριαρχία στο Αιγαίο, την μουσουλμανική μειονότητα, κτλ. "

  Ένα μελλοντικό θερμό στρατιωτικό επεισόδιο όπως στα Ίμια, που έγινε το 1996 ... Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Συνθήκη της Μαδρίτης το 1997, όπου εκεί η ελληνική πλευρά υπό τις ευλογίες της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Το κέρδος μας από αυτή την στρατηγική υποχώρηση ήταν να έχουμε μια επίπλαστη ειρήνη εδώ και 20 χρόνια… στην οποία ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων αλλοτριώθηκε πλήρως!

  μελλοντικό θερμό στρατιωτικό επεισόδιο όπως στα Ίμια, έγινε το 1996 στα Ίμια! Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Συνθήκη της Μαδρίτης το 1997, όπου εκεί η ελληνική πλευρά υπό τις ευλογίες της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Το κέρδος μας από αυτή την στρατηγική υποχώρηση ήταν να έχουμε μια επίπλαστη ειρήνη εδώ και 20 χρόνια… στην οποία ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων αλλοτριώθηκε πλήρως!

  Ο αντικειμενικός σκοπός της Τουρκίας δεν είναι απλά η συν διαχείριση στον τομέα διάσωσης όσο αφορά το Αιγαίο, αλλά ως συνέχεια το επόμενο βήμα από τα Ίμια το 1996, ο καθορισμός των ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στον 25 μεσημβρινό με την πολιτική διαπραγμάτευση 18 – 25 νησιών, μιας και δεν μπορούν 18 με 25 νησιά να καταληφθούν στρατιωτικά! Ενώ ταυτόχρονα θα διεκδικεί μουσουλμανικούς θύλακες σε όλη την Ελλάδα, και πέραν της ανατολικής Θράκης, και αυτό με την σύμφωνη πολιτική γνώμη των κομμάτων της Βουλής! Τον καθορισμό αυτών των ζωτικών συμφερόντων, τον ζητάει ο Ερντογάν από το 2011 με την φράση Καζάν – Καζάν… αλλά κατά τον Ερντογάν, ο καθορισμός αυτός επιβάλετέ να γίνει με πολιτικό τρόπο και όχι με τα όπλα…. οι μάζες των λαθραίων και τα όπλα θα είναι ο μοχλός πίεσης, το στρατήγημα για πολιτικά οφέλη.

  Σε αυτό τον πολιτικό τρόπο έχω αναφερθεί πολλές φορές, και προσωπικά τον έχω καθορίσει και χρονικά από το 2018 μέχρι το 2020… η αποπομπή μας από το € θα είναι το έναυσμα για όλα αυτά… έναν γενικευμένο πόλεμο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας τον αποκλείω γιατί θα χάσουν τα χρήματα τους οι δανειστές μας.. Δ.Ν.Τ. (Η.Π.Α.) & τρόικα (Γερμανία)… και επειδή δεν θέλουν να τα χάσουν, θα βοηθήσουν την Τουρκία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, από την μια δίνοντας της ότι ζητήσει και από την άλλη διαφυλάσοντας τα δικά τους συμφέροντα στην Ελλάδα, υπό την νέα διαμορφωμένη κατάσταση. Αν νομίζουν κάποιοι ότι οι «σύμμαχοι» μας και «εταίροι» μας, θα μας αφήσουν να πολεμήσουμε σε ένα διακρατικό πόλεμο… προφανώς δεν γνωρίζουν τη τους γίνεται.

  Συνεχίζεται

 7. Ίσως όμως θα μας αφήσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας (αν και ο ελληνικός πολιτικός κόσμος κ.λ.π. έχει αντιρρήσεις και σε αυτό) στο εσωτερικό της Ελλάδος, από τις τότε ένοπλες μάζες των λαθραίων σουνιτών μουσουλμάνων. Υπόψιν… ότι μια ένοπλη αντιπαράθεση μεταξύ ποδαπών και αλλοδαπών στο εσωτερικό της Ελλάδος, θεωρείται εσωτερικό θέμα της Ελλάδος, και όχι διακρατικό με απειλή εξωτερικού εχθρού, ώστε να ζητήσουμε βοήθεια είτε από την Ε.Ε. είτε από το Ν.Α.Τ.Ο. κ.λ.π.

  Ας γνωρίζουν κάποιοι ότι ο γηγενείς πληθυσμός της Ελλάδος δεν ξεπερνά τα 6-7 εκατομύρια κατοίκους (πάνω απο 500.000 χιλιάδες έχουν φύγει στο εξωτερικό οπότε ο αριθμός κατεβαίνει και άλλο) και απο αυτούς τους γηγενείς κατοίκους η πλειοψηφία είναι πάνω απο 45 ετών.
  Στην τελευταία απογραφή που έγινε το 2011 είχα δικούς μου ανθρώπους στα συνεργεία απο απογραφής και μου είχαν πει ότι είχαν εντολή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ όταν έμπαιναν σε δικά τους σπίτια....αλλά να φεύγουν αμέσως.!!

  Η Αθήνα αυτή την στιγμή φανερά έχει 2.000.000 μουσουλμάνους συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν έρθει τα τελευταία 20 χρόνια ,πολλοί εκ των οποίων έχουν λάβει μαιμού ελληνική υπηκότητα.! Φαντάσου τι νούμερο θα βγεί αν αποφασίσουν να τους απογράψουν....με δικούς μου υπολογισμούς είναι γύρω στα 5.οοο.οοο μουσουλμάνοι σε όλη την Ελλάδα ίσως και περισσότεροι. Και όλοι αυτοί λαμβάνουν και ιθαγένεια σύμφωνα με τον νόμο που ψήφισε ΚΑΙ ο Κούλις...όσοι έχουν γεννηθεί Ελλάδα και μετά από 6 χρόνια φοιτήσεως σέ Ελληνικό σχολείο.

  ".......2. Τέκνο αλλοδαπών που ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑΞΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη Χώρα ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΕΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗΣ με κοινή δήλωση και αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου μόνιμης κατοικίας του που υποβάλλουν οι γονείς του μέσα σε τρία έτη από τη συμπλήρωση του χρόνου αυτού."

  Όταν κάποια μέρα κάποιοι μελετήσουν Basil Liddell Hart Η Στρατηγική της Έμμεσης προσεγγίσεως, και καταλάβουν το πως ένας πολιτικός ηγέτης με στρατηγικό νου, μπορεί μέσω μιας επίπλαστης ειρήνης και δια της πολιτικής να έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα, τότε ίσως θα καταλάβουν, μιας και δεν τους έγινε μάθημα η επεκτατική πολιτική (έμμεση στρατηγική) της Γερμανίας και το πως κατέκτησε την νεότερη Ελλάδα χωρίς να πέσει τουφεκιά… το τι θα συμβεί στην νεότερη Ελλάδα και από την Τουρκία.  8. Αφού κάποιοι δεν έμαθαν από την Νέμεσις (6 χρόνια μνημόνια)… δεν θα έχουν καμία δικαιολογία στην επερχόμενη Τίσις (λαθρομετανάστες)! Και αν συνεχίσουν κάποιοι να μην μαθαίνουν και επί της Τίσις… έπεται και άλλου είδους συνέχεια. Κάθε παιδί χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένη ηλικία… αλλά η παιδικότητα δεν έχει ηλικία... από καιρό τώρα ο κάτοικος της χώρας έχει αποτραβηχτεί μακριά από τους προγόνους του, έχει αμερικανοποιηθεί… μπορεί κάποιος να έχει δει όλα τα έργα με τον Μπάτμαν…. αλλά δεν έχει διαβάσει καν ένα έργο για τον Ηράκλειτο!
  Σε αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το γιατί θέλουν να αποκαλούνατι Έλληνες αναρωτιέμαι, μιας και δεν είναι πρέπων να καπηλεύεται κάποιος την δόξα αλλονών, ειδικά όταν δεν την αξίζει!

  Υ.Γ Όλη η σάπια γένια και οι απόγονοι της θα εξολοθρευτούν...τα "γραμμάτια" κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει να πληρωθούν. 9. Όπως ποτέ δεν πίστεψαν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ότι όταν μπαίναμε στο €, αυτό το νόμισμα θα γίνονταν ο οικονομικός τάφος μας… έτσι και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν (κάποιοι), ότι μια διακρατική αναμέτρηση (έστω και στημένη), μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας, δεν είναι απλά ένα τέλος και μια νέα αρχή… αλλά ναι μεν μια νέα αρχή, με ένα φρικτό τέλος. Αν κάποιοι μπορούν να αντέξουν ένα φρικτό τέλος… τότε καλώς για αυτούς! Αν πάλι όχι… τότε καλύτερα για εμάς… και επειδή η κοινωνία στην νεότερη Ελλάδα εκτός από πνευματικά ανισόρροπη είναι και σε μεγάλο βαθμό καλομαθημένη, οι περισσότεροι δεν θα αντέξουν ένα φρικτό τέλος!
 10. Και τέλος....το τι θα γίνει στην συνέχεια και πως...τα ζητήματα μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας θα λυθούν με πολιτικό τρόπο, σύμφωνα με τα συμφέροντα των ιουδαιοχαζάρων… και όταν θα έρθει η ώρα σε νησί του β. Αιγαίου να καταληφθεί… θα στηθεί ένα θερμό επεισόδιο πολύ ποιο σοβαρό από αυτό του 1996 με βάση τους λαθραίους, που δεν είναι όμως ο επίσημος τούρκικος στρατός… ενώ ο τούρκικος στρατός (μέρος από αυτόν) θα έρθει απλά για τους μεν «συμμάχους» μας ως εγγυητής της ασφάλειας και της ειρήνης στην περιοχή, για δε τους λαθραίους ως απελευθερωτής.

  Θα μας πάνε σε ένα ουδέτερο έδαφος ίσως Γενεύη (έτσι συνηθείζεται) και εκεί θα παίξει ο 25ος μεσημβρινός… ενώ από ότι γνωρίζω θα μας δώσουν ίσως για δώρο την β. Ήπειρο (χλωμό το βλέπω), ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί και επανέλευση της άλλοτε βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα (αλλά σε ποια Ελλάδα;)… ως πολιτικό πλαστό αντίβαρο της υπάρχουσας τάξης. Οπωσδήποτε για άλλη μια φορά θα επαναλάβω ότι η κυβέρνηση φτιάχνει κλίμα! Θέλει εδώ και τώρα… αμέσως μια αναμέτρηση με την Τουρκία, αυτό είναι στην διάθεση του Ερντογάν (μιας και εμείς δεν μπορούμε να διεξάγουμε καμία επιθετική ενέργεια, έτσι θέλει το σενάριο των ιουδαιοχαζάρων) όπου προς στιγμήν αντιστέκεται στην θέληση τόσο στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. στην θέληση της κυβέρνησης της Ελλάδος, αλλά και στους ονειροπαρμένους των αυτόκλητων ερμηνευτών των δήθεν προφητειών του άγιου Παίσιου, που ουσιαστικά ως χρήσιμοι βλάκες παίζουν το παιχνίδι της Ν.Τ.Π.

  Υ.Γ Δεν κάνεις πόλεμο όταν στο ζητάνε οι άλλοι… προετοιμάζεσαι για πόλεμο χρόνια πριν, και όταν είσαι αρκετά έτοιμος, τον διεξάγεις, το παράδειγμα του Ι. Μεταξά με τα οχυρά Ρούπελ, είναι χρήσιμο.

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Καλά τα σχόλια αλλά έχω κάποιες ενστάσεις. Δεν θα αναφερθώ σε όλες αλλά θα περιοριστώ στην εξής μια. Σε κάποιο σημείο στην τελευταία παράγραφο γράφει: “Οπωσδήποτε για άλλη μια φορά θα επαναλάβω ότι η κυβέρνηση φτιάχνει κλίμα! Θέλει εδώ και τώρα… αμέσως μια αναμέτρηση με την Τουρκία, αυτό είναι στην διάθεση του Ερντογάν (μιας και εμείς δεν μπορούμε να διεξάγουμε καμία επιθετική ενέργεια, έτσι θέλει το σενάριο των ιουδαιοχαζάρων) όπου προς στιγμήν αντιστέκεται στην θέληση τόσο στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. στην θέληση της κυβέρνησης της Ελλάδος,”. Θα μου επιτρέψετε να το ερμηνεύσω ελεύθερα.
  Δηλαδή με λίγα λόγια λένε του Ερντογαν ελα βρε κανε έναν πολεμάκο με την Ελλάδα και εμείς θα σου δώσουμε το μισό Αιγαίο. Αλλά ο Ερντογαν ακλόνητος!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ! Του ξαναπέφτουν από δίπλα Ελλ. Κυβέρνηση ΕΕ, ΗΠΑ και του λένε: “έλα βρε αγόρι μου και από 25ο μεσημβρινό και ανατολικά όλα δικά σου. Αλλά τίποτα. Μουλάρι ο Ερντογαν. Δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό βέβαια αλλά μπορεί να είναι και έτσι, δεν λέω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ισχυρές πιθανότητες τα λεγόμενα, αλλά μόνον πιθανότητες. Υπάρχουν πάντα οι αστάθμητοι παράγοντες στην Ιστορία που μπορούν να εκτρέψουν τον ρουν που πολλοί πιστεύουν ότι θα έχει, βάσει της λογικής τους. Υπάρχει πάντα κάποιο ΥΠΕΡΛΟΓΟ στοιχείο στην Ιστορία και αυτό κατευθύνει το λεγόμενο "βέλος της Ιστορίας". Αυτό το ΥΠΕΡΛΟΓΟ είναι η Ελπίδα μας, γιατί γνωρίζουμε την ΠΗΓΗ του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν έχει περάσει αιώνας στην ιστορία που να μην έχει υπάρξει μία πολυπληθής ιουδαϊκή κοινότητα, που κρύβεται συχνά πίσω από ραδιουργίες, εξωθώντας επί χρήμασι τους φανατισμένους αφελείς-αμελείς-επιπόλεους-ειδωλολάτρες κατοίκους διαφόρων κρατών, οι οποίοι συντάσσονται κατά της ειρήνης κι ευημερίας, κράτους κι Εκκλησίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ