Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το... Μακεδονικό και τι κρύβεται πίσω από την ονομασία... Και ενός κακού, μύρια επονται για την Ελλάδα...Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ!-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;

Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες

 Φωτογραφία του Ευτυχίδης Γρηγόριος.


H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.


Γερμανία-Κατάρ (το οποίο Κατάρ έχει αγοράσει το 17% των μετοχών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen AG. 

Η αποτίμηση της επένδυσης αυτής έφτανε τα 11 δισ. ευρώ στις αρχές του έτους. Έχει αγοράσει επίσης μεγάλο μερίδιο μετοχών στην Porsche καθώς και στη κατασκευαστική Hochtief.

Καταριανοι και Τούρκοι πρέπει να γέλασαν πολύ όταν πήγες Σαμαρά το 2013 στο Κατάρ συνοδευόμενος από ιδιοκτήτες τεχνικών εταιριών για προσέκλυση επενδύσεων!! ) και Τουρκία που από το 2009 είχαν αποφασίσει τον πόλεμο στη Συρία. 

Ο λόγος ήταν η άρνηση του πρ.Ασαντ να συμπράξει στον αγωγό που θα διέσχιζε Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.


Ο άξονας Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας ζήτησε και πήρε και την βοήθεια των ΗΠΑ. 

Η Ρωσία ανακατεύτηκε στον πόλεμο για να εμποδίσει τον αγωγό ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη αλλά και για να εμποδίσει την εξάπλωση των τζιχαντιστών στον Καύκασο. 

Οι ΗΠΑ ανακατεύτηκαν στο πόλεμο αυτό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους ήταν η υλοποίηση του αγωγού που θα ανεξαρτοποιούσε την Ευρώπη από την Ρωσία .


Σήμερα ο πόλεμος στη Συρία έχει χαθεί για τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας. 

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας, βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας . 

Γιαυτό και έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ.

Όσο τον αγωγό east med που σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι με τις ευλογίες των ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν ανησυχεί πολύ διότι το εγχείρημα θα πάρει χρόνο, το έργο είναι τεράστιο και Ο Πουτιν έχει εμπιστοσύνη στην ανικανότητα της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.


ΟΜΩΣ
Η γερμανική ενεργειακή εταιρία RWE έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπη, υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).


Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων και η Qatargas θα εξάγει ποσότητες μεγαλύτερες του 1,1 εκατ. τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίου, το χρόνο.


ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …

ΑΡΑ πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας (σκέφτηκαν οι Γερμανοί) γιατι είναι πολύ βαρύ να κάνουμε τους Ρώσους μάγκες (η Gazprom δήλωσε ότι το 2017 πραγματοποίησε ρεκόρ παραδόσεων προς την Ευρώπη και την Τουρκία Συνολικά 193,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ποσό που είναι κατά 8% μεγαλύτερο από τις παραδώσεις του 2016.

Και πως θα έρχεται το αέριο μέχρι να κατασκευαστεί αγωγός;;;
Μα με τανκερ αλλά αυτά αργούν.


ΑΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΟΥ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ !!!!!! (σχέδιο παλιό. 

Τόσο παλιό που είχε προταθεί στον Μεταξά και αυτός το απέρριψε, θεωρώντας ότι η διευκόλυνση των Γερμανών στο να έχουν πρόσβαση στο αιγαίο μόνο κακά μπορούσε να μας φέρει) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (πω πωωω οικονομία !!!!)

Η βαλκανική διώρυγα θα έχει συνολικό μήκος 650 χλμ. και θα διασχίζει Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία καταλήγοντας στον Δούναβη, ποταμόδρομο διευρωπαϊκής εμβέλειας, και από εκεί σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο.

Οπως είναι αντιληπτό ένα τέτοιο έργο μειώνει αρκετά τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας κάτι που πλέον αρκετοί στις Βρυξέλλες σκέφτονται, δεδομένου του οτι η χώρα αποτελεί πλέον μη ελεγχόμενο και αστάθμητο παράγοντα για την ευρύτερη περιοχή.

-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;

Πως θα το κάνουμε αυτό πονηρά;;;

Θα βάλουμε εμπρός τους Αμερικάνους να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ.

ΒΟΥΡ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ……. ΕΝΑ VETO TOY ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.


ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΕ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η Σερβία η FYROM (αλλιώς το είπε) και το Μαυροβούνιο είναι πιθανό να είναι οι επόμενες χώρες που θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδεχομένως από το 2025, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για τα θέματα διεύρυνσης. !!!!!!!!!!

Τα Σκόπια είναι εύκολα (ένα όνομα είναι το πρόβλημα και μια υπόσχεση και τελειώνουμε χωρίς κανένα extra κόστος).

Ο Ζαεφ όμως στο Νταβός είχε άλλη γνώμη.

- Ρε παιδιά που παω με πλειοψηφία ενός ατόμου ;;;;

- Να πεις τους άλλους αρχηγούς, ότι αν δεν τους έγινε μάθημα ότι πλέον επίσημη γλώσσα είναι και η Αλβανική, σύντομα θα είναι μόνο η Αλβανική και θα έχω τέσσερις ευχαριστημένους (Έλληνες που θα τους έχω κάνει τη χάρη με το όνομα και θα λένε ναι σε ότι ζητάω , Βούλγαρους που θα πάρουν το κομμάτι τους, Αλβανούς που θα δουν να υλοποιείται η μεγάλη Αλβανία και τους Τούρκους που μέσα από την Αλβανία θα νομίζουν ότι εξακολουθούν να παίζουν κάποιο ρόλο.

- Αλέξη τελείωνε το

- Μα δεν είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη;;; εύκολο είναι;;;

- Αν δεν το τελειώσεις εσύ θα το τελειώσει ο Κούλης . Άσε που θα χάσεις την ευκαιρια να συνδέσεις το όνομά σου με ένα φαραωνικό έργο .

Η Σερβία ;;;;;;;;;;;;

Εδώ τα πράγματα ζορίζουν.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΌΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟ

Ο υπουργός 'Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας., Σεργκέι Σόιγκου παρέδωσε στον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς τα έξι αεροσκάφη MIG-29, τα οποία αποτελούν μέρος της δωρεάς σε στρατιωτικό υλικό που παρέχει η Ρωσία στην Σερβία.

Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Novosti» του Βελιγραδίου αποκαλύπτει ότι βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη, εδώ και μήνες, οι συνομιλίες με την Ρωσία για να επιλεγεί το σύστημα αεράμυνας που θα προμηθευτεί η Σερβία.


ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΙΜΌΤΑΝ 

Η Gazprom Neft κατέχει πλέον το 56% των μετοχών στη σερβική πετρελαϊκή NIS

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
Η Gazprom Neft, θυγατρική της ρωσικής Gazprom στο πετρέλαιο, εξασφάλισε δύο άδειες εκμετάλλευσης για τα οικόπεδα Rusanda Plitko και Martonos West στη Σερβία.

ΑΡΑ «ΔΙΟΔΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 

Όμως μέσα στην Ε.Ε. και έξω απο το ΝΑΤΟ δεν είναι το ευκολότερο σχέδιο.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΩΝ !!!!!!


ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ 50 ΔΙΣ (ναι τόσο μεγάλη απόκλιση ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ . 


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε βάθος χρόνου ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (γιατι τότε κάηκαν ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. 

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!!


Στο σχήμα της Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) - CMA, όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε ο ΟΛΘ, έναντι 231,9 εκατομμυρίων ευρώ


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;


ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΓΡΑΜΜΑΤΑ


18 Ιουλ 2017 - Στη συνεδρίαση του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. εξουσιοδοτήθηκε το υπουργείο Οικονομικών να αποστείλει επίσημη επιστολή για έναρξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ)
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ

Ο τουρκος πως θα αντιδρασει σε όλα αυτά ;;; και τι θα γίνει αν ανοιξει το στόμα του και πει όχι μόνο το σχέδιο που κατέστρεψε τη Συρία αλλά μιλήσει και για το Ισλαμικό κράτος που του είπαν να υποστηρίζει με ανταλλάγματα τεράστια, + 10 δις που έστελνε η Γερμανία μέσω του Κατάρ ;;

Τίποτα δεν θα γίνει

Ο Ρώσος τον έχει υπο έλεγχο και την ζημιά θα την πάθει από τον αμερικάνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.


Αυτό το έργο είναι τελικά ευκαιρία για την χώρα ;;
ΌΧΙ


Είναι όμως η ευκαιρία να γίνουν οι ΕΟΖ μιας και υπάρχει πλέον τεράστιο φθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά η Ελλάδα δεν θα εισπράττει φράγκο. 


Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Προσφυγικό στην Ευρώπη. 

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε ως προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η κ. Διαμαντοπούλου (ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «για την Ευρώπη η κρίση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, αλλά προϋπόθεση είναι η δημιουργία νέων ισχυρών ευρωπαϊκών μηχανισμών (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), η αλλαγή των υφιστάμενων προβληματικών (Δουβλίνο ΙΙ) και η απαρέγκλιτη τήρηση του action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας»


Λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ««Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα».


Η “Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα” είναι προϊόν της συνεργασίας του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, της ομάδας μελέτης των φοιτητών νομικής Αθηνών και εκδόθηκε με τη στήριξη του Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος… τι είναι το Friedrich Naumann Foundation for Freedom…

Την απάντηση την δίνει το ίδιο το ίδρυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του: 
Το Ίδρυμα Friedrich Naumann για την Ελευθερία είναι το θεμέλιο για τη φιλελεύθερη πολιτική στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι η εμμονή κάποιων πολιτικών στην Ελλάδα να δημιουργηθούν στην ελληνική επικράτεια ΕΟΖ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Γερμανία. 
Το γιατί ας το συμπεράνει ο καθένας μόνος του…

Τώρα… πως συνδέονται τα δυο παραπάνω γεγονότα, δηλαδή η εκδήλωση στη Γερμανία με την εκδήλωση στην Αθήνα; 
Μα με την Άννα Διαμαντοπούλου φυσικά. 
Η κ. Διαμαντοπούλου μετά την παρουσία της στη Γερμανία, μίλησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, ζωντανά, στην εκδήλωση για τις ΕΟΖ στην Αθήνα.


Άλλοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή ήταν οι:

Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Συγγραφέας, Δ/ντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας. Πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής.


Χάρης Θεοχάρης!!!!!!!!!!!
Βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι.


Αθανάσιος Τσιούρας
Νομικός Σύμβουλος της ΜΚΟ Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης


ΚΆΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΟΣ


Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες

ΟΛΑ ΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ" ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Και ο ΤΑΡ ;;;;

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ 


Το «κίνημα» των ΕΟΖ στη Θράκη ξεκίνησε «ζεστά» πριν μερικά χρόνια από το «Οικονομικό Φόρουμ Θράκης». 

Βρήκε τότε ισχυρό αντίλογο κυρίως στο θέμα των χαλαρών εργασιακών σχέσεων που επικρατούν εντός των ζωνών αυτών. 

Επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση των πολιτών πάνω στις ΕΟΖ. 

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι παράγοντες κοντά σε γερμανικά οικονομικά συμφέροντα θέλαν τη δημιουργία των ζωνών αυτών όμως η αντίδραση έγινε πολύ πιο έντονη όταν το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή… έβαλε το «μακρύ του χέρι» στο θέμα. 

Το προξενείο τότε μάλιστα διοργάνωσε και «εκδρομή» στην Τουρκία για να δουν παράγοντες της Θράκης πόσο «καλές» είναι οι τουρκικές ΕΟΖ.

ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. 

ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.(τα Χριστούγεννα στο έγραφα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ;;;;;

ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;;;

ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ;;; 

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ''ΙΔΙΩΤΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ'' ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ;;;;;


Το non paper: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».


ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣΤΟ. 

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ "ΓΕΛΑΩ"


Ευτυχίδης Γρηγόριος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

22 σχόλια:

 1. Βλέπεις τώρα Πόπη πως συνδέεται ο "στρατηγάρας" που διάνοιξε την περίφημη "αντιαρματική" τάφρο στον Έβρο με την ομιλία στην Θεσσαλονίκη? Άλλη μια λύση β΄επιλογής για σύνδεση με Αλεξανδρούπολη και τον ανήφορο. Υπάρχει και η Ζουράφα κ.λ.π., κ.λ.π. Η cosco είναι τόσο ηλίθια να φτάνουν μέχρι Πειραιά τα καράβια της και να αφήνει σε "αχθοφόρους" να μεταφέρουν τα εμπορεύματά της στην Ευρώπη ή να κάνει το γύρω του Ατλαντικού? Τυχαία διαφήμιζαν τόσα χρόνια οι παγκοσμιοποιητές,έναν ανύπαρκτο "δρόμο του μεταξιού" την στιγμή που η Θήβα, από τον καιρό του Ιουστιανιανού υπήρξε Βαριά βιομηχανία παραγωγής μεταξιού έως το 1204? Για ρίξε μια ματιά στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που συνωστίζονται στην λέσχη των "πεφωτισμένων"δολοφόνων και ποιος έχει μεγαλύτερο συμφέρον να κατασκευάσει κι άλλη τάφρο για τα συμφέροντα των Ρότσιλντ,διαμελίζοντας επί τούτου την Ελλάδα. Ας μην γελιόμαστε,προσπαθούν με μύριους τρόπους να σύρουν έναν λαό μέσα από τα δίκαια συλλαλητήρια και την έντονη αγωνία του για το Έθνος και την Ελλάδα,σε πονηρούς ατραπούς και παγίδες αυτοκαταστροφης, διορίζοντας ως αγορευτές έτοιμους έμμισθους πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού και των σατανικών συμφερόντων.Γιαυτό δεν πρέπει καμιά πολιτική ξεσκισμένη πόρνη να "πιάσει" μικρόφωνο. Αλλά μήπως η "ακαδημία Αθηνών" παίζει καλύτερο ρόλο? Γιατί λουφάξανε άραγε όλοι οι λαγοί του πνεύματος και της συγγραφής στα γιατάκια τους? Τα καλά καράβια στις φουρτούνες δοκιμάζονται κι όχι μέσα στα λιμάνια.Μπουχτίσαμε από σάπιες ψαρόβαρκες που λικνίζονται εκ του ασφαλούς δεμένες στο αγκυροβόλι.Ας βρεθεί ένας αγράμματος παπάς,πατριώτης,λεβέντης με Ελληνική ψυχή και θα πει πολλά περισσότερα από σιχαμένους ψιττακούς. Ήθε ο Μεγαλοδύναμος Παντοκράτωρ να τείνει την κραταιά του χείρα και να διαλύσει όλα τα σαθρά σκύβαλα που απεργάζονται την διάλυση της πατρίδος του φωτός.Γένοιτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΥΡIA ΠΟΠΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ HELLENIC SUNRISE.
  ΣΤΟ FB .TOY OΠOIOY TA AΡΘΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ....GREEK SPIRIT. EINAI ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο
  HELLENIC SUN RISE ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το βρήκα στη σελίδα του Γρηγόρη Ευτυχίδη και φέρει την υπογραφή του... απο κει κι ύστερα, δεν φέρω ευθύνη αν είναι κλεμμένο.

   Διαγραφή
  2. Κα Σουφλή, παρακαλώ διορθώστε την ημερομηνία, είναι σημαντικό!!!! Γράφει Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018...

   Διαγραφή
  3. Εγώ έβαλα να παραμείνει στην κορυφή, έως τις 11/2/2018.
   Άλλωστε, φαίνεται ότι αναρτήθηκε στις 29 Ιανουαρίου, από το πρώτο σχόλιο.
   Κάποια θέματα, σημαντικά τα αφήνω σε πρώτη ανάρτηση, για να τα διαβάζουν περισσότεροι αναγνώστες.

   Διαγραφή
 3. Εσύ είσαι το ποντίκι που παριστάνει τον λέοντα? Αν μέχρι εκεί φτάνει η λογική σου να προσάπτεις σε κάποιον άγνωστο την κατηγορία του κλέφτη,τότε κακώς ασχολείσαι με ειδήσεις τα άρθρα και τα σχόλια αναγνωστών. Ασχολήσου καλύτερα με το κεφάλι του κάτω εγκεφάλου για να το απολαύσεις,γιατί το επάνω αμφιβάλλω εάν κατοικείται.Άτιμο σίχαμα γιατί άραγε να ιδιοποιηθώ παρανόμως,ένα άρθρο από κάποιον άγνωστο σε εμένα και να το παρουσιάσω ως άγνωστος σε σχόλιο του παρόντος ιστού? Ποιο το όφελος ανεγκέφαλο πρωτόζωο? Χρειάζεται πολύ φαιά ουσία άραγε για να καταλάβεις τι συμβαίνει στην πατρίδα σου λαδωμένε ποντικέ? Φυσικά και δεν μπορείς,γιατί αμφιβάλλω αν κατάλαβες κάτι απ'αυτά που διάβασες κι αλλού,αφού στο σχολείο σου και στο σπίτι σου σου δίδαξαν να παριστάνεις τον σπιούνο,επάγγελμα με πολύ μέλλον άλλωστε σε τούτον το τόπο κι από την πολύ χαιρεκακία και μοχθηρία σου,δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις καν το σχόλιο και να το συγκρίνεις με αυτά άλλων που διαβάζεις αλλού, άθλιε.Με γνωρίζεις ποιος είμαι άραγε σιχαμένο σκουλήκι και με ταυτίζεις κάποιους άλλους που δεν θέλω ούτε να τους αναφέρω, μάλιστα δε μου προσάπτεις και σοβαρή κατηγορία? Το μόνο που έχω να σου πω, λίαν επιεικώς είναι, ότι σου αξίζει η Ελλάδα που θέλεις να ζήσεις έρποντας,διαθέτεις τα ιδανικά προσόντα και του λοιπού πριν ακουμπήσεις πληκτρολόγιο να βουτάς την γλώσσα στην σαλαμούρα που διαθέτεις για εγκέφαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @2.07, Συγνώμη, σε ποιόν απευθύνεστε;
   Η ανάρτηση, είναι γραμμένη από τον κ. Γρηγόρη Ευτυχίδη, το όνομα του οποίου υπάρχει στο κείμενο.
   Έχω πάρει πολλάκις αναλύσεις του κ. Ευτυχίδη, τον οποίον θεωρώ έντιμο και πατριώτη και με εξαίρετη σκέψη.
   Ο σχολιαστής με το όνομα ΛΕΩΝ, γράφει πως το κείμενο είναι κλεμμένο από τον SUNRISE.
   Το σχόλιό σας δεν αντιλαμβάνομαι που απευθύνεται και ποιός είστε.

   Διαγραφή
 4. Λέων το hellenicsunrise το έμαθα από τα δικά σου λεγόμενα. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (στα οποία διαφωνώ κάθετα) ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ hellenicsunrise ; "Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμποδίσει τα σχέδια των Γερμανών για μεταφορά αερίου μέσω Θεσααλονίκης - Αξιού-Δούναβη χτυπώντας σε Σουέζ και Άντεν , περιοχές οι οποίες ελέγχονται απο φιλικά προσκείμενα καθεστωτα προς τη Ρωσία.
  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Γερμανοί να διατάξουν τον Ερντογάν να κάνει ένα βαρύ θερμό επεισόδιο στο Αίγιο κάτι πιο σοβαρό απο αυτών των Ιμίων, για να εκβιαστεί η κυβέρνηση και κυρίως ο λαός να αποδεχθούν την απόδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια. Η Ρωσία σε τέτοιο ενδεχόμενο όχι μόνο θα σταθεί εμπόδιο αλλά και θα υπερθεματίσει εφόσον με ένα θερμό επεισόδιο θα καθυστερήσει η υλοποίηση του άλλου αγωγού ,του EAST MED, ενός αγωγού που με υποθαλάσσια διαδρομή θα ενώνει τα κοιτάσματα Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλάδας και θα μεταφέρει στην Ευρώπη.Ο EAST MED αποτελεί μια ακόμα απειλή για το ενεργειακό μονοπώλιο της Ρωσίας στην Ευρώπη και η κατασκευή του έχει ήδη εγκριθεί , ωστόσο δεν έχει αρχίσει ακόμα."
  ή " Παράλληλα οι ΗΠΑ προσβλέπουν την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο δεν γίνεται όσο η Ελλάδα προβάλει βέτο στην ένταξη λόγω ονόματος , είσοδος η οποία θα στριμώξει την Σερβία και θα τη αναγκάσει να αλλάξει στρατόπεδο, δηλαδή να αφήσει την Ρωσία και ενταχθεί στον Αμερικανικό άξονα."!!!!!!!!!!!!! Τα ιστορικά στοιχεία φυσικά και δεν τα ξέρω μόνο εγώ αλλά το σχέδιο το τι μας έρχεται πχ. Μ. Αλβανια ΕΟΖ κλπ όπως επίσης και τα οφέλη που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι προϊόν δικιάς μου σκέψης. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γρηγόρη, για το ήθος, την ακεραιότητα και τις γνώσεις σου, δεν χρειάζεται να μου κάνεις ενημέρωση...
   Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχω φιλοξενήσει δικά σου άρθρα και αποκαλύψεις, γιατί σ' εμπιστεύομαι.
   Κάποιες φορές όμως, πρέπει να κινηθώ με τρόπο, που να βγάλω στην σέντρα τους ανώνυμους υβριστές...

   Σ' ευχαριστώ για τις σκέψεις και το απαντητικό σχόλιό σου.

   Διαγραφή
  2. ημερομhνια 29/12/17.
   hellenic sunrise2.ΜΠΛΟΓΚ.
   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ greek spirit.O ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ<< ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ>>
   Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR.
   KYΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ.
   ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ. ΕΥΤΥΧΙΔΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ HELLENIC SUNRISE ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ GREEK SPIRIT.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΑΣ.
   Κ. ΕΥΤΥΧΙΔΗ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Ν ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ.
   ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. @ ΛΕΩΝ Αν για εσάς το πρωτεύον μια τέτοια στιγμή που παίζεται το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας και σε λίγες ώρες με το Συλλαλητήριο διακυβεύονται τα πάντα, θεωρείτε πως πρώτο μου μέλλημα είναι αυτό που ζητάτε, μάλλον κάνετε κάποιο λάθος.

   Επιπλέον, σας έγραψα, πως εμπιστεύομαι τον κ. Ευτυχίδη και για το ήθος του και για τις έρευνές του, καθότι τον γνωρίζω χρόνια σε προσωπικό επίπεδο και έχω αναρτησει αρκετά άρθρα και έρευνές του σε διάφορα θέματα.

   Όσον αφορά στον Βελόπουλο, είναι γνωστή η ανηθικότητά του να κλέβει άρθρα άλλων και να τα παρουσιάζει ως δικά του.
   Αλλά από έναν καταχραστή και έναν υποκείμενο που έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο μνημόνιο, τι άλλο να περιμένει κανείς.

   Ξαναδιαβάστε το κείμενο του κ. Ευτυχίδη... ουδεμία σχέση έχει με το άλλο στο οποίο αναφέρεστε.

   Διαγραφή
  4. TΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ.
   ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ,ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΤΗ ,ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
   ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.
   ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
   ΕΓΩ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ.
   Η ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;;;;;;;;;;;;
   ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
   ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ.

   Διαγραφή
 5. 9.18 Π.Μ
  Μην ασχολεισθε με μικροψυχους. Το αρθρο ειναι μεστο ουσιας και τα συμβαινωντα εις την περιοχη μας αναλυοντε με ακριβεια. Η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι της Σερβιας η Δυση το εχασε. Δεν ειναι μονον η στρατιωτικη βοηθεια της Ρωσσιας, υπαρχει και η διακυρηξη της Σερβιας του Σεραγεβο να αποσχισθει απο τη Βσσνια και να ενωθει με το Βελιγραδι. Ο MED θελει δεκα χρονια, οποτε αυτο το αφηνουμε για τις καφετζουδες. Μενει το μονο χαρτι προβολης ισχυος για τη Δυση η διαλυση της Ελλαδος μεσω του ονοματος που προσπαθει να μας επιβαλλει ο Συμμαχος!! Για αυτο και η σεβαστη Οικοδεσπινα δινει τη μαχη της ψυχης της για την Ελλαδα. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ξεπουλούν κομμάτια της χώρας συνεργάτες των ναζί, φασίστες με κουκούλες ή χωρίς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΟΤΟΥ 5 ΜΕ 6 ΧΡΙΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ,ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΕΙΣΤΡΕΨΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.
  ΕΠΕΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΤΩΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στο βίντεο του συλλαλητηρίου απο το ελικόπτερο της αστυνομίας
  ( https://www.youtube.com/watch?v=ENQTyP4wCjs )
  δείχνει πλάνα πρίν αρχίσει το συλλαλητήριο, κανονικά στην εικόνα απο το ελικόπτερο επάνω αριστερά καταγράφεται ημερομηνία και ώρα όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο της αστυνομίας ( https://www.youtube.com/watch?v=9_u-X_HW9Lk 1:31) αλλά εδώ έχουν θολώσει το σημείο για να μην ξέρουμε την ώρα της βιντεοσκόπησης και να δημιουργήσουν την εντύπωση της "σκόρπιας διαδήλωσης"
  Στις 15:30 ο δρόμος ήταν εντελώς γεμάτος μέχρι το πολεμικό μουσείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Α.Φώσκολος: Η Θεσσαλονίκη διαθέτει ΚΟΙΤΑΣΜΑ του μεγέθους του ισραηλινού “Λεβιάθαν”…
  https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_88.html

  Ποιός εἶναι πρόεδρος τῆς ἐπιτροπῆς γιά τήν σύστασιν τοῦ κειμένου πού θα ὑπογράψουν Ἑλλάς καί Σκόπια γιά τήν σύνθετη ὀνομασία; Ναί,ἕνας ἑβραῖος,ὁ γνωστός Ῥοζενστάϊν ἤ Ῥοζάκης !
  https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ιστορικός Σαράντος Καργάκος για το Σκοπιανό . Α' μέρος
  https://www.youtube.com/watch?v=uTHNBsO5WMM
  ο Σαράντος Καργάκος για το Σκοπιανό β μέρος
  https://www.youtube.com/watch?v=XogkFDFO0SI

  Σαράντος Καργάκος για το Σκοπιανό ( Μέρος Γ')
  https://www.youtube.com/watch?v=ktkkdUMXSbg

  ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου βρίσκεται στην Αμφίπολη Σ. Καργάκος
  https://www.youtube.com/watch?v=A9j2dtYUk7k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γ. Κατρούγκαλος: «Έχουν και οι Σκοπιανοί θέματα ταυτότητας - Δεν μπορούμε να τους αρνηθούμε»

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

  Ιωάννης Μάζης: «Νίμιτς Και Μπουτάρης Έχουν Σχέσεις Με Ιδρύματα Του Τζορτζ Σόρος»

  Στη λίστα των «έμπιστων» του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:

  Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)
  Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)
  Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)
  Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)
  Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)
  Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. είναι και το άλλο διαβάστε εδώ

  Μοναδικό ντοκουμέντο: Η απίστευτη ιστορία με το "χρέος" του ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια - Γι' αυτό τους δίνουν το όνομα - Ολα έχουν μια εξήγηση

  Μόνο τυχαία δεν είναι επιμονή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» χωρίς καν να υπάρξει άμεση εφαρμογή των προαπαιτούμενων, δηλαδή απαλοιφή όλων των αλυτρωτικών συμβόλων και των διατάξεων του σκοπιανού Συντάγματος, που μιλάνε για κατεχόμενη από τους Ελληνες "Μακεδονία του Αιγαίου".

  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/02/blog-post_261.html#more

  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ- ΙΡΑΝ-ΗΠΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ
  https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_77.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Σοβαρή εξέλιξη: Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μετατρέπεται σε παγκόσμιο κέντρο μεταφορών – Παρακάμπτονται τα Δαρδανέλια

  https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_10.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ