Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Έλα ΜΑΖΙ να γράψουμε... ΙΣΤΟΡΙΑ! (βιντεο)


 Μου όρισαν τη ζωή μου... έτσι όπως όρισαν και τη δική σου... έτσι όπως όρισαν τις ζωές όλων των ανθρώπων... μέσα σε όρια και σε πλαίσια να κινούμαστε, να σκεπτόμαστε, να νοιώθουμε...


Και τα όρια, γίνονται πρόκληση... πρόκληση για να παλέψουμε για κάτι περισσότερο... κάτι παραπάνω...

Τα όνειρά μου, τα όνειρά σου, τα όνειρά μας, τα κρεμάσαμε στα λυχναράκια τ' ουρανού... για να μας δείχνουν το δρόμο... 


Και μας τον δείχνουν...

Γιατί την ιστορία, δεν την γράφουν τρίτοι...την γράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές...με τον δικό του τρόπο γραφής ο καθένας...και τη γράφουν απλά, όπως την νοιώθουν, χωρίς ν' αφήσουν τον χρόνο να κυλά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος.

Την γράφουν με το χέρι της δικής τους ψυχής, χωρίς κενά, χωρίς αλληγορίες.

Την γράφουν απλά όπως την νοιώθουν, με Αλήθεια και Φως.


Και μέσα από το σκοτάδι της νύχτας, αντί για "καληνύχτα", ας πούμε...

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...


ΚαλλιόπηΥ.Γ. Μετά την τελευταία για σήμερα ανάρτηση (εδώ), δεν θα μπορούσα παρά να σας καληνυχτίσω μόνον έτσι...ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ