Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΚΕΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙΑ!Παρότι η χώρα χρεοκόπησε δολίως με πράξεις της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, παρότι πέρασαν οχτώ χρόνια απο την ένταξη στα Μνημόνια, παρότι χύθηκε πολύ αίμα (αυτοκτονίες) εξαιτίας της λεηλασίας των δημοσίων ταμείων και της ανάγκης Μνημονίων, παρότι σε αυτά τα οκτώ χρόνια καταδικάστηκαν πολλοί σε ισόβια για οικονομικά εγκλήματα δεν έχει καταδικαστεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τους υπεύθυνους της ΔΟΛΙΑΣ χρεοκοπίας σε ισόβια..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!


Αυτό το κατάντημα της Δικαιοσύνης υπογραμμίζουν δίκες που άνοιξαν και είτε ποτέ δεν τελείωσαν με ΕΥΘΥΝΕΣ ορισμένων δικαστών, είτε ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ καν...
 Αλλες διεξάγονται ήδη με σιωπή των συστημικών ΜΜΕ γιατί αυτό ακριβώς είναι η Διαπλοκή.

Για τόσες δίκες ούτε ΜΙΑ καταδίκη σε ισόβια κάποιου επώνυμου.

Πως γίνεται στην πλούσια ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ παραδικαστικό και παραπολιτικό κύκλωμα να ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ πόρισμα υπηρεσιών που αποκαλύπτει ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ από ισχυρούς ξενοδόχους, στενούς φίλους ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;Ελάτε τώρα, που περιμένετε από την... "μανδάμ δικαιοσύνη", να αποδώσει ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Ε ρε και να άνοιγαν λογαριασμοι και θυρίδες δικαστών... τι θα εύρισκαν μέσα;;;;
ΜΗΠΩΣ, ΤΟΜΟΥΣ... ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ;;;;
 

Καλλιόπη Σουφλή


ΔΙΚΕΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙΑ!


Τα κακουργιοδικεία αναστενάζουν, αλλά μόνο οι επώνυμοι "κλείνουν το μάτι".

Γιάννης Ντάσκας
Η Δικαιοσύνη είναι το έσχατο καταφύγιο του αδύναμου οικονομικά και αδύναμου έναντι της εξουσίας πολίτη.

Αυτό πιστεύουμε και εμείς ότι πρέπει να είναι η Δικαιοσύνη, αυτό αγωνιζόμαστε να είναι η Δικαιοσύνη.

Είναι όμως αυτό η Ελληνική Δικαιοσύνη σήμερα;


Image result for δικαστηριο
Η απάντηση είναι ότι είναι σποραδικά και με ορισμένους δικαστές.

Μεγα μερίδιο για την χρεοκοπία της χώρας έχει η Διαπλοκή και το "παραγέμισμα" των φορολογικών παραδείσων με λεηλατημένα απο δημόσια ταμεία χρήματα, μέλη της Διαπλοκής δυστυχώς είναι ΜΕΓΑΣ αριθμός δικαστών και όχι μερικοί και μεμονωμένοι. Διαπλοκή εννοούμε κάθε είδους συμφέροντα και ισχυρούς τους οποίους εξυπηρετούν με αποφάσεις τους αυτοί οι δικαστές, με την αλυσίδα να καταλήγει σε πολιτικούς.

Εάν γίνει ένα δημοψήφισμα θα καταδείξει αυτό ακριβώς το κατάντημα στη χώρα και την τρομερή δυσπιστία η απόρριψη που έχει έναντι της Δικαιοσύνης ακριβώς αυτό το αδύναμο οικονομικά και εξουσιαστικά τμήμα του λαού.


Related image


Οι δικαστές στις 15 Γενάρη κήρυξαν δίωρη (09.00-11.00π.μ.) αποχή από τις δίκες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάθεση του νομοσχεδίου για την ιδιωτική διαμεσολάβηση το οποίο πλήττει την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελεύθερη πρόσβαση του πολίτη στη Δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν "η δημιουργία ενός ενδιάμεσου σταδίου υποχρεωτικής ιδιωτικής διαμεσολάβησης καθιστά απαγορευτική την μετέπειτα προσφυγή στα Δικαστήρια ιδίως για την οικονομικά ασθενέστερη και συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία του λαού. "


Θεωρητικά έχουν δίκαιο οι δικαστές, αλλά πρακτικά τα χάλια της Ελληνικής Δικαιοσύνης δείχνει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ τους έναντι της Διαπλοκής.


Οι φυλακές είναι γεμάτες ισοβίτες. Είναι γεμάτες βαρυποινίτες με καθείρξεις των 15 και 20 ετών.
Ισοβίτες είναι πολλοί και για οικονομικά εγκλήματα.


Image result for ΣΗΜΙΤΗΣ


Παρότι η χώρα χρεοκόπησε δολίως με πράξεις της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, παρότι πέρασαν οχτώ χρόνια απο την ένταξη στα Μνημόνια, παρότι χύθηκε πολύ αίμα (αυτοκτονίες) εξαιτίας της λεηλασίας των δημοσίων ταμείων και της ανάγκης Μνημονίων, παρότι σε αυτά τα οκτώ χρόνια καταδικάστηκαν πολλοί σε ισόβια για οικονομικά εγκλήματα δεν έχει καταδικαστεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τους υπεύθυνους της ΔΟΛΙΑΣ χρεοκοπίας σε ισόβια..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!


Αυτό το κατάντημα της Δικαιοσύνης υπογραμμίζουν δίκες που άνοιξαν και είτε ποτέ δεν τελείωσαν με ΕΥΘΥΝΕΣ ορισμένων δικαστών, είτε ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ καν...

Image result for ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Απειρες περιπτώσεις είναι στις Τράπεζες, το κλασσικό πεδίο δράσης της διαπλοκής πολιτικών, δικαστών και επιχειρηματιών.
 

Λεηλασία πολλών επιπέδων.
 

Από τις Συνεταιριστικές μέχρι τις συστημικές.
 

Ουτε ΜΙΑ τιμωρία, παρότι οι δικογραφίες δεκάδες και βαρύτατες.
 

Ολες ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ...

Image result for ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ

Και απο τις φυλακές ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ Ακης Τσοχατζόπουλος ζητεί και τα ρέστα από όπου μπορεί. 

Τελευταίο κρούσμα του πολιτικού αυτού για τον οποίο ο Βερύκιος απο το κανάλι του Κοντομηνά (;) επαίρεται ότι είναι φίλοι(!!!) είναι η επίθεση στον Πολλάκη και αγωγή της Βίκυς Τσοχατζοπουλου κατα Πολλάκη για 1 εκατομ ευρώ επειδή της έγραψε κάτι δίκαιο και σωστό στο διαδίκτυο.


Image result for ΒΕΡΥΚΙΟς


Ο Πολλάκης αγνώριστος.
 


Αντι να πάρει μια βρεμένη (πολιτική ) σανίδα απαντά πολιτισμένα και τους απαριθμεί τις ευθύνες και τις καταδίκες για το δημόσιο χρήμα, το οποίο (και αυτοί) στέρησαν απο τους αδύναμους πολίτες...


Image result for ΠΟΛΑΚΗΣ

Στις 11 Γενάρη 2018, όποιος πάει στα κακουργιοδικεία θα δει πόσοι επώνυμοι δικάζονται για δημόσιο χρήμα. 

Στο ένα κακουργιοδικείο η λεηλασία του Γηροκομείου, στο άλλο η λεηλασία των χρημάτων του αθλητισμού (πάλη), στο άλλο η λεηλασία μέσω τραπεζών και καπνοβιομηχανων δημοσίου χρήματος, στην οποία μετείχε τοκογλυφικά και υπουργός του Σημίτη που κάθεται (για να αθωωθεί...) στο εδώλιο. 

Σε ένα τέταρτο κακουργιοδικείο το σκάνδαλο και οι μίζες Καρούζου, όπου ο μάρτυρας Λιβανός απειλείται(εισέβαλαν στο σπίτι του την παραμονή της δίκης!!!) για να μην μιλήσει και στο δικαστήριο.

Σε άλλο δικαστήριο πιο πέρα η υπόθεση μίζας του Μαντέλη...

Image result for ΜΑΝΤΕΛΗΣ


Αυτές οι δίκες είναι που έπεσαν στην αντίληψή μας με έναρξη την 11η Γενάρη 2018.

Αλλες αρχίζουν τις επόμενες ημέρες και πάει λέγοντας.


Αλλες διεξάγονται ήδη με σιωπή των συστημικών ΜΜΕ γιατί αυτό ακριβώς είναι η Διαπλοκή.


Για τόσες δίκες ούτε ΜΙΑ καταδίκη σε ισόβια κάποιου επώνυμου.

Image result for ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΣ

Ποιοί αδύναμοι και ανήμποροι πολίτες θα πεισθούν να αγωνιστούν γιαυτη τη Δικαιοσύνη;

Πως γίνεται ΟΟΟΟΛΗ η Διαπλοκή να χρησιμοποιεί ΤΡΙΑ δικηγορικά γραφεία τα οποία είναι ακριβώς απέναντι απο Εφετείο-Αρειο Πάγο και οι δικηγόροι των ΛΗΣΤΩΝ να συναγελάζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ως ...πνευματικοί ταγοί με δικαστές στα γραφεία και εκτός αυτών;

Πότε προλαβαίνουν να διαβάσουν;
 

Η μήπως (ρητορικό το ερώτημα...) δεν χρειάζεται να διαβάσουν;


Παραδείγματος χάριν:

Πως γίνεται ο Ακης με τόσα εκατομμύρια να τρώει ΙΔΙΑ ποινή με τον πολίτη Κορδοπάτη, ο οποίος δεν πιάστηκε με ούτε ΕΝΑ ευρώ στο χέρι, αλλά η σύλληψή του μεθοδεύτηκε απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που ωφελήθηκαν με τεράστιο ποσό;

Πως γίνεται να πηγαίνουν σε δίκες εξπρές οι κουλουρτζήδες και το πόρισμα για ΛΕΗΛΑΣΙΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΕΥΡΩ απο την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας να παραμένει σε συρτάρια τρία (3) χρόνια μέχρι να ληφθεί η ΠΡΩΤΗ κατάθεση μάρτυρα και να ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ από δικαστικό λειτουργό ΧΩΡΙΣ ούτε ΕΝΑ νέο στοιχείο;


Image result for ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΣ


Πως γίνεται στην πλούσια ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ παραδικαστικό και παραπολιτικό κύκλωμα να ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ πόρισμα υπηρεσιών που αποκαλύπτει ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ από ισχυρούς ξενοδόχους, στενούς φίλους ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ