Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

λένε... αλλά εσύ αποφασίζεις... (4 βίντεο)Λένε, πώς η αγάπη είναι τυφλή... λένε πως στη φιλία, υπάρχει διαίσθηση...

 

Λένε πως όταν αγάπη και φιλία συνυπάρξουν, γίνεται ένα θαύμα...

Λένε πως ότι και να κάνεις, όσο και να κρυφτείς, η αγάπη θα σε βρει... λένε πως όσο και να χαθείς στα σκοτάδια, οσους ρόλους και να παίξεις, η Αλήθεια δεν θα κρυφτεί για πολύ...

Λένε, πως αν ακολουθήσεις μονοπάτια χωρίς καρδιά, θάρθει κάποια στιγμή που θα πληρώσεις για τις επιλογές σου...

Λένε, πως όσο κι αν πονέσεις, πρέπει ν' ακολουθείς την καρδιά σου...


Λένε, πως αν ακολουθήσεις την καρδιά σου, χωρίς αναστολές, χωρίς ρόλους... θα σε βγάλει στο ΦΩΣ!
Λένε... αλλά εσύ αποφασίζεις...
Καλό βράδυ... να έχετε μια όμορφη Κυριακή...


Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ...  εδώ... κι εδώ...ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ