Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – Διαλύεται η ΠΓΔΜ μέχρι το 2019 – Moίρασαν όπλα σε Σλάβους – Επίσπευσαν συνάντηση Κορυφής Τσίπρα – Ζάεφ – Θα επιβλέπουν Γερμανία – ΗΠΑ

Yπάρχουν στρατιωτικές κινήσεις σε ΠΓΔΜ-Αλβανία-Κόσοβο-σερβική Δημοκρατία Βοσνίας. Αναφορές δυτικών και μη χωρών αναφέρουν πως η ΠΓΔΜ δεν έχει πάνω από ένα χρόνο ζωής με τη σημερινή της μορφή. 


Πολλή προπαγάνδα πέφτει από πολλές μεριές, προκειμένου να ... σωθείτο κρατίδιο του Ρότσιλντ και του Σόρος.

Και τα ξεπουλημένα ΑΝΘελληνικά ΜΜΕ, το παίζουν καλά το παιχνίδι της διαπλοκής και της προπαγάνδας, αντί να ξεσηκώνουν τον λαό και να στηλιτεύουν την όποια ονομασία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τολμήσει να δώσει η κυβέρνηση - πιόνι των εβραιοσιωνιστών.

Άλλωστε, πληρώνονται αδρά από τον Σόρος, γι αυτό.


Καλλιόπη Σουφλή

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΠΓΔΜ. 


Yπάρχουν στρατιωτικές κινήσεις σε ΠΓΔΜ-Αλβανία-Κόσοβο-σερβική Δημοκρατία Βοσνίας. Αναφορές δυτικών και μη χωρών αναφέρουν πως η ΠΓΔΜ δεν έχει πάνω από ένα χρόνο ζωής με τη σημερινή της μορφή. 

Αιφνιδιαστικά αποφασίστηκε συνάντηση Κορυφής στο Νταβός για λύση στο Σκοπιανό στις 24 Ιανουαρίου. 

Στο Νταβός θα συμμετάσχει και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.


Μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δυο χωρών Νίκου Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ στη Θεσσαλονίκη και την αναμενόμενη κατάθεση πρότασης για το όνομα από τον Μάθιου Νίμιτς στις 17 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, το πεδίο των τελικών συζητήσεων για τη λύση δείχνει να μεταφέρεται στο Νταβός, όπου θα μεταβεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στις 23 με 26 Ιανουαρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 24 Ιανουαρίου, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι υπήρξε πρόοδος(;) κατά τη συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ προχθές στη Θεσσαλονίκη.


Στο ελβετικό θέρετρο -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες διασταυρωμένες πληροφορίες και ανεξαρτήτως ότι δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις- θα μεταβούν την ίδια ημέρα και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών.


Μόνο απαρατήρητο δεν πρέπει επίσης να περάσει ότι στο Νταβός θα συμμετάσχει και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Στο ελβετικό θέρετρο θα βρίσκεται και η Κριστίν Λαγκάρντ, πλην όμως δεν έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής συνάντηση μαζί της. Αντιθέτως φέρεται να έχει οριστικοποιηθεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της Ρωσίας.

Θα τους σώσει η Ελλάδα; Στα Σκόπια ξηλώνουν τις πινακίδες από τους δρόμους – Θα τις αντικαταστήσουν με δίγλωσσες και στα αλβανικά – Πλησιάζει η φωτιά…

Ιστορικό θρίαμβο πανηγυρίζουν οι Αλβανοί μέσα και έξω από τα Σκόπια και ιδίως ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, από την ψήφιση στη Βουλή των Σκοπίων Νόμου, που κάνει τα Αλβανικά επίσημη και ισότιμη γλώσσα όλου του κρατιδίου!

Ξηλώνουν τις πινακίδες από τους αυτοκινητόδρομους των Σκοπίων, που είναι γραμμένες στα βουλγαρικά (οι Σλάβοι της ΠΓΔΜ είναι κυρίως βουλγαρόφωνοι), με τα σκοπιανά Μέσα να μεταδίδουν ότι πιθανόν επίκειται η αντικατάστασή τους με πινακίδες δίγλωσσες, στα βουλγαρικά και στα αλβανικά.

Το ξήλωμα των πινακίδων ξεκίνησε μόλις λίγες ώρες μετά τη ψήφιση από τη Βουλή των Σκοπίων του νομοσχεδίου που καθιστά επίσημη γλώσσα της χώρας και την αλβανική.

Μηχανήματα στον αυτοκινητόδρομο Πρίλεπ, Μοναστηρίου, Αχρίδας ξεκίνησαν το ξήλωμα πληροφοριακών πινακίδων που ήταν γραμμένες μόνο στα βουλγαρικά.

«Έχουμε λάβει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν μηχανήματα να απομακρύνουν πινακίδες από τον αυτοκινητόδρομο. Παραμένει άγνωστο, εάν αυτό συμβαίνει λόγο του νέου νόμου που ψηφίστηκε και προβλέπει πως όλες οι πινακίδες θα πρέπει να είναι δίγλωσσες» σχολιάζει η ιστοσελίδα republika, δημοσιεύοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Είναι πρωτοφανές μια μειονότητα, να αναβαθμίζεται σε συνιδιοκτήτη και συνδιαχειριστή όλου τους κράτους και όχι μόνο των μειονοτικών περιοχών και να επιβάλει στην πλειοψηφία τη θέλησή της, εκμεταλλευόμενη τον πολιτικό διχασμό που επικρατεί στους Σκοπιανούς, ανάμεσα σε V»M»RO και Σοσιαλιστές και χρησιμοποιώντας έξυπνα τα μικρά αλβανικά κόμματα σε ρόλο «μπαλαντέρ», πότε προς τον Γκρούεφσκι και πότε προς τον Ζάεφ, προκειμένου να αποκομίζει μεγάλα οφέλη.

Τα Σκόπια είναι ντε φάκτο Αλβανο – Σλαβική Ομοσπονδία, με επίσημη γλώσσα και την αλβανική για όλη την επικράτεια, όλη τη διοίκηση, τα έγγραφα, τις σφραγίδες, τις στολές αστυνομικών, του στρατού, τα χαρτονομίσματα, τα γραμματόσημα, τα πάντα!

Ο νέος νόμος προβλέπει την επέκταση της χρήσης της αλβανικής, ως γλώσσας που ομιλείται από άνω του 20% του πληθυσμού σε επίπεδο επικρατείας και τοπικής αυτοδιοίκησης και προβλεπόταν στην Ειρηνευτική Συμφωνία της Οχρίδας το 2001, με την οποία δόθηκε τέλος στις ένοπλες συγκρούσεις που είχαν ξεσπάσει μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας των Σκοπίων και των τότε Αλβανών ανταρτών του «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού» (UCK).

Το αντιπολιτευόμενο εθνικιστικό ψευδομακεδονικό VMRO-DPMNE, που απείχε από την ψηφοφορία, κατήγγειλε το νέο νόμο ως αντισυνταγματικό και προειδοποίησε ότι με την υιοθέτησή του η χώρα θα καταστεί και επισήμως «δίγλωσση».

Προκειμένου να γίνει νόμος του κράτους, θα πρέπει να υπογραφεί από τον πρόεδρο των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος έως σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και μάλλον είναι αρνητικός.

Στην περίπτωση που ο Ιβάνοφ αρνηθεί να υπογράψει την ισχύ του νόμου, το σχέδιο επιστρέφει και πάλι στη βουλή για εκ νέου ψήφιση και άμεση εφαρμογή.

Είναι απολύτως βέβαιο, πως εάν και αυτή τη φορά τους κλείσουμε τον δρόμο, το κρατίδιο θα αυτοδιαλυθεί πριν μπει το 2019… 

Γιατί σε όλη αυτή την Αλβανοποίηση θα αντιδράσει το V»M»RO και ίσως ο ίδιος ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ…

Σε Βίντεο οι εξελίξεις στο Σκοπιανό


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Το 68% των πολιτών δεν θέλουν η Ελλάδα να συναινέσει σε χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων!
  prowess.gr

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η υφήλιος όλος να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι γύρισε ανάποδα, το συλλαλητήριο και η...ΣΥΝΕΧΕΙΑ του πρέπει να πραγματοποιηθούν!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου13 Ιανουαρίου 2018 - 9:16 μ.μ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΜΦΘΟΥΜΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

  Αντιδρά δυναμικά ο ελληνικός λαός και η Ν.Τ.Π. επιστρατεύει το "υψηλό δυναμικό" της για να λύσει το θέμα κατά πώς το έχει σχεδιάσει. Και με τον τρόπο -όπως πάντα- του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Τουτέστιν με απόλυτο φασισμό, ενάντια της βούλησης ενός ολόκληρου λαού.
  Έχει και άλλο στόχο η "υψηλή" συνάντησις: να διασώσουν τον "αγαπημένο" τους Τσίπρα, που τρίζει και η καρεκλίτσα του και όλο το σάπιο οικοδόμημα που έχει στήσει και έχει βάλει μέσα έγκλειστη την Ελλάδα.

  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου13 Ιανουαρίου 2018 - 9:45 μ.μ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΜΦΘΟΥΜΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

  Αντιδρά δυναμικά ο ελληνικός λαός και η Ν.Τ.Π. επιστρατεύει το "υψηλό δυναμικό της" για να λύσει το θέμα κατά πώς το έχει σχεδιάσει και με τον τρόπο -όπως πάντα- του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Τουτέστιν απολύτως φασιστικά και ενάντια στη θέληση ενός ολόκληρου λαού. Εν όψει του κινδύνου, "τα βρήκαν" προς συνάντηση ακόμη και η κυρία Μέρκελ με τον κύριο Τράμπ!

  Έχει και άλλο στόχο η "υψηλή" συνάντησις: να διασώσουν τον "αγαπημένο" τους Τσίπρα, γιατί τρίζει και η καρεκλίτσα του και το σάπιο οικοδόμημα που έχει στήσει και έχει βάλει μέσα του έγκλειστη την Ελλάδα. Γνωρίζουν καλά ότι αν διασώσουν τώρα αυτόν, διασώζουν και όλο το γαγγραινιασμένο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, ώστε το ξεπούλημα της να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ευνουχισμενοι διανοουμενοι,μικροι ανικανοι και τυφλοι κυβερνητες..Γ,ΣΕΦΕΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ