Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς πτυχίο ο Καζάκης του FreePen και του ΕΠΑΜ; Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

Επισήμανση: Ο τίτλος υποννοεί πως ο Καζάκης είναι του Freepen. 

Το να φιλοξενεί ένα blog κείμενα κάποιου και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Καζάκη, δεν σημαίνει πως ταυτίζεται με τις απόψεις του.


Καλλιόπη Σουφλή


 Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣΜεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο!


Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ). 


Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.


Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;


Τον Σώρρα με την υπερτεχνολογία, τη Τράπεζα της Ανατολής, το νανογιλέκο, τη διαστημική συσκευή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απο αγνό παρθένο νερό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το χασίσι, που νομιμοποίησε λίγους μήνες μετά ο Τσίπρας; 


Ο άλλος o Ντρούπη είχε υψηλό IQ και με αυτό το προσόν διαφήμιζε ζεόλιθο PhD και έκανε “καριέρα”. Και όχι μόνο αυτό, έβαζε κάτι ζώα και τον έτρωγαν μπροστά στον κόσμο στη τηλεόραση. Η χώρα αυτή έχει ξεφύγει. Κυβερνούν οι αμόρφωτοι.

Λέει λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον Καζάκη


… Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
 • «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ» 
 • «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
 • «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:

1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.

Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. “Fake characters”, “Fake Ideas”, “Fake posts”.


Τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα web site – παρωδία της ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” sites που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν “επιτυχίες” και “επιλογές” Καμμένου στην άμυνα, ενώ η χώρα ξεπουλάει όπλα αβέρτα και χωρίς λόγο) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει ολημερίς και μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site.  

Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζεί το μεγαλείο του! 


“Βλέπω” πίσω απο αυτή τη κατάσταση και μάλιστα επι πολύ χρόνο, μια κυβερνητική ομάδα να ψάχνει συνέχεια ακόμη και βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν γρι απο μπαταρίες υψηλής ισχύος και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων, που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια σε απρόοπτο χρόνο, να ανακαλύπτουν κάθε τόσο παληές φωτογραφίες πολιτικών να “εναγκαλίζονται” δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων και γενικά να βγάζουν κάθε τί που μπορεί να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κατά τρόπο εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό.
Αυτά τα φαινόμενα και το είδος των δεδομένων που βγαίνουν στη φόρα δείχνουν σίγουρα εμπλοκή Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Τέτοιες πληροφορίες αρχείων δεν έρχονται απο το πουθενά.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


Ποιός προστατεύει και συμπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που κάποια ιστολόγια στην Ελλάδα εκτοξεύουν κάθε τόσο στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ή να υπάρχουν ελεγμένα αποδεικτικά στοιχεία; Που εφαρμόζεται ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα; Πουθενά.


Η κυβέρνηση έχει ευνοήσει αυτή τη κατάσταση και δεν ξέρω με ποιές μυστικές υπηρεσίες και ποιούς ρουφιάνους δημοσιογράφους μαζί (πιθανόν και με μισθό της ΕΥΠ). Η κυβέρνηση προστατεύει το έγκλημα! Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά. 


ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ


Oι συκοφαντίες στο διαδίκτυο φαίνεται να ξεκινάνε τελικά απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών ατόμων χαμηλού IQ, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το “κύμα”. 

Είναι πολλά τα λεφτά και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα. Mόνο οι κομματάρχηδες πρέπει να ακούγονται στα ΜΜΕ και οι φελοί της Στοάς και αυτό γιατί έχουμε χούντα!


Ξέρω ποιά sites και ποιοί δημοσιογράφοι παίζουν το παιγνίδι και υποψιάζομαι ποιοί κινούν τα νήματα αλλά και ποιές “κυρίες” κάνουν τις “παρθένες”. Τα χειρότερα έρχονται για όλους τους.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

31 σχόλια:

 1. Γι αυτον τον ρουφιανο τον Παπακυριακοπουλο θα λεει.
  Αυτο τ αρχιδι που τοπαιζε ....πατριωτης.
  Της πουτ@να$ ο γιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παληος κομουνιστης εκ Καλαμων της συνομοταξιας που εχει εναγκαλισθει η ΗΠΑ απο πολυ παληα και ολοι λανσαρονται ως διδακτορες οικονομικων η πολιτικων επιστημων δηλαδη ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ διοτι οι ως ανω τομεις δεν ειναι επιστημες. Ωρα Αντυ Παπαντυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η οργάνωση των κοινωνιών, οι θεσμοί, η λειτουργία τους, ο τρόπος παραγωγής πολιτικών δεν είναι υπόθεση καφενείου...

   Ούτε είναι ταυτισμένη με τους όποιους μπουρδολόγους ανακύπτουν στην επικαιρότητα.

   Παπαρολογία ίσως είναι αυτό που κάνουμε τώρα.
   Αλλά τις επιστήμες αυτές δεν τις ξέρετε και ούτε μπορείτε να τις κρίνετε.
   Ίσως να φαίνεται εύκολο -άλλωστε όλοι μας προπονητές της εξέδρας είμαστε- το πως θα διαμορφωθούν διεθνείς πολιτικές και συσχετισμοί.
   Το ποιες τράπεζες δεδομένων κρύβονται πίσω από αυτά, ποιοι συσχετισμοί που χρήζουν επισταμένης ανάλυσης διαφεύγει μάλλον από την προσοχή ημών των επί παντός του επιστητού...

   Σε κάθε περίπτωση βλ. λχ κοινωνικό μέρισμα λόγω επικαιρότητας, το ότι η χώρα πάει κατά διαόλου σε όλους τους τομείς και η αδικία είναι το νούμερο ένα, η βιτρίνα του κράτους, οφείλεται ακριβώς από το γεγονός ότι στο κράτος έμπαιναν άσχετα πελατάκια που δεν είχαν αυτού του είδους τις γνώσεις και κυρίως ...υπουργάρες που θεωρούσαν ότι η πολιτική είναι μια υπόθεση ...χαβαλέ και καφενέ.
   Άρα ...παπαρολογίας.

   απ

   Διαγραφή
  2. Ρε "απ" ο Καζακης εισαι;

   Διαγραφή
  3. Οχι τωρα ειναι βαρδια στην κουβερτα ο Ahoyς
   Εγω ειμαι ο αλλος

   Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω ανώνυμε 12.12, αλλά για να λέω ότι η επιστήμη δεν είναι υπόθεση που ταυτίζεται με μπουρδολόγους που ανακύπτουν στην επικαιρότητα ή ό, τι άλλο, ε... μάλλον δεν είμαι ο Καζάκης.

   Τι λες;
   Διαφωνείς;

   Να αντιστρέψω το ερώτημα της κυρίας Σουφλή;
   Μήπως είσαι ο Ahoy;;;

   Καλημέρες..

   απ

   Διαγραφή
  5. Ή πιο σωστά, αντιστρέφω το ερώτημα, επαναλαμβάνοντας αυτό που σε ρώτησε η διαχειρίστρια πιο πάνω...
   Είσαι για δεν είσαι o ahoy;;;
   :D


   απ

   Διαγραφή
  6. Κατάλαβα... τα δυο πρόσωπα του Ιανού...

   Καλή εβδομάδα...

   Διαγραφή
  7. Καλή εβδομάδα και ευλογημένη!

   απ

   Διαγραφή
  8. Εχεις φαει φλογερα απ του Λαμπου το ζαχαροπλαστειο ρε;

   Διαγραφή
 3. Aκου σοφε γιατι τετοιου ειδους αντιλειψεις εχουν καταστρεψει το κοσμο.Οταν μια ιδιωτικη τραπεζa (Federal Reserve Bank) δανιζει το κρατος (ΗΠΑ) τοτε η λογικη εχει αποδρασει απο το πλανητη γη. Η οικονομολογια προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι επιστημη μια ανακολουθια. Δεν υπαρχουν κρατη αλλα παντοδυναμοι ιδιωτες που τους ονομαζουν μπανκερς και οι οποιοι με εναν στρατο εμμισθων προσπαθουν να μας πεισουν οτι το τετραγωνο εχει πεντε γωνιες. Ακου φιλε πρωτα να μαθεις τι εστι επιστημη και μετα ελα να μας κανεις μαθημα. Παντως μου μυριζει πολυ Berkεley το στυλ σου και χωρις πρωθηπουργικη καρεκλα ενω ο Αντυ Παπαντυ της ιδιας ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΚΗΣ σχολης τη βουτηξε. Παντως αυτα περι καφενειων, οργανωσως κοινωνιων,κλπ πολυ πολιντικαντικα ρε παιδι μου εκτος αν και το μπαλκονι εχει κι αυτο αναχθει σε επιστημη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επιμένω να σχολιάζω τι είναι επιστήμη, και η επιστήμη είναι μέθοδος.

   Αν κάποιοι κατέχοντες τους πόρους ή το δημόσιο χρήμα προνομιακά, ορίζουν τις συνθήκες εξαθλίωσης των κοινωνιών, κάποιοι άλλοι συνδράμουν στην εξηλιθίωσή της.
   Γιατί η επιστήμη δεν ανήκει στους μπάνκερς ούτε στους αναλυτές των καφενέδων που χειροκροτούν τον μηδενισμό κάθε λογής για να απογοητεύουν τον κόσμο και να τον χειραγωγούν.

   Σε κάθε περίπτωση το να παράξει κανείς πολιτική είναι πολύ σπουδαία υπόθεση και έχει να κάνει με την ζωή των ανθρώπων.

   Κομματικοί ινστρούκτορες ή διάφοροι ξερόλες έχουν μεριμνήσει διαχρονικά να απαξιώσουν ό, τι μπορεί να παρέλκει από αυτόν τον κλοιό της απαξίωσης των προβλημάτων του κόσμου.
   Όλα γίνονται στο γόνατο και μετά έρχονται διάφοροι "ειδήμονες" να χειραγωγήσουν τον πόνο των ανθρώπων προς όφελός τους.
   Λέγοντας "παπαρολογία" την σοβαρότητα που θα άρμοζε στην διαχείριση των κοινών υποθέσεων.
   Για να μπορεί κάθε ολιγάρχης με τα εθελόδουλα ταγάρια του να κακοποιεί το δημόσιο χρήμα επειδή μια θεωρία είναι σαχλή ή βγαίνει κάποιος φηλαναφολόγος και λέει τα δικά του.
   Η γνώση είναι δύναμη.

   Σοφός δεν είναι κανείς, αλλά σοφός ήταν ο Αίσωπος που έλεγε: "όσα δεν φτάνει ο λαγός τα κάνει κρεμάδες".

   Ίσως κάτι ήξερε παραπάνω από εσένα και εμένα...

   απ

   Διαγραφή
 4. Και μια συνολική απάντηση.

  Οι εκάστοτε κομματάρχες θεωρούσαν ανέκαθεν την δημόσια σφαίρα χωράφι τους.
  Τα προβλήματα του κόσμου τα θεωρούσαν ...παπαριές, μπροστά στην επανεκλογή τους.
  Για την οποία και μονο μεριμνούσαν.
  και μαζί με αυτό χειραγωγούσαν και την "επιστήμη".
  Αυτή την "επιστήμη" αναγνωρίζεις εσύ.
  Όχι εγώ.
  Δεν την αναγνωρίζω.
  Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει μέθοδος.
  Και η δημόσια πολιτική που άπτεται των προβλημάτων της κοινωνίας δεν είναι μια ...παπαριά, όπως και οι σχετικές επιστήμες (ανεξάρτητα αν υπάρξουν και τενεκέδες που τις χρησιμοποιούν για πάρτητ ους) , δεν είναι ...παπαρολογία.

  Αυτό θα συνέφερε μηδενιστές των καφενείων εν τη αφελεία τους, όπως και τους πάτρωνές τους (κρυφούς ή φανερούς).
  Αλλά όχι τον κόσμο...

  Άρα, αν θεωρείς ότι το πως θα διαμορφωθεί το σύστημα υγείας, πως θα διαμορφωθεί το πολεοδομικό περιβάλλον, η κοινωνική πολιτική, το δικαιικό σύστημα είναι ...παπαριά επειδή έτσι την κατάντησαν οι κομματάρχες, είσαι βαθύτατα νυχτωμένος.
  Δεν είναι τυχαίο ότι εσάς διόριζαν όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί, γιατί το μετριοκρατικό σύστημα ευνοούσε πραιτοριανούς και όχι ανεξάρτητα μυαλά.

  Να κάνω και μια αναγωγή της αθλιότητας που εκβράζεις;

  Αν οι δημοσιογράφοι είναι κακής ποιότητας οφείλεται στο περιβάλλον της ελευθερίας του τύπου και στο κατά πόση ΜΠΟΡΕΙ να είναι αδέσμευτη.
  Όχι στο λειτούργημα το δημοσιογράφου.

  Κατάλαβες;;;
  Αυτά τα μηδενιστικά κόλπα να τα πουλήσεις αλλού όπως και το υφάκι της απαξίωσης...

  απ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΣ ΠΑΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΗ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΧ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΙΞΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΚΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εσυ εκστασιαζεσαι με το να γραφεις σεντονια. Οταν ο παντοδυναμος ιδιωτης σου λει τι να ξερεις τοτε οι κοινωνιες δεν μπορουν να καθορισουν την δικη τους πορεια. Το City διοριζει εδω και διακοσια χρονια τους κομματαρχες στην Ελλαδα, αν εσυ πιστευεις οτι οι ελληνες δρωντες ελευθερα βουλησει εφεραν τους Καραμανληδες και τους Παπανδρεου εδω τοτε εχεις προβλημα. Η οικομολογια δεν ειναι επιστημη διοτι δεν εχει λογικο υποβαθρο, πειραμα, θεωρια, αποδειξη και ουτε προβλεψη. Την χρειαζονται ομως οι παντοδυναμοι μπανκερς στο βαθρο της επιστημης για να κοροιδευουν το ποπολο. Κλασσικη περπτωση δημιουργιας επιστημης. Παρε τωρα και μια κλασσικη περιπτωση χειραγωγησης της επιστημης της πραγματικης. Η ανθρωποτης εχει αλυσσοδεθει στο πετρελαιο χωρις λογο και αιτια. Η μηχανη εσωτερικης καυσεως δεν απαιτει υποχρεωτικα βενζινη. Εσυ τι λες αν το κρατος εξεδιδε χρημα και οχι ο ιδιωτης (δημιουργια λογικης βασεως) τα πραγματα θα ηταν ετσι σημερα? Αφου δε πιστευεις οτι η οικονομολογια ειναι επιστημη εξηγησε μου επιστημονικα γιατι το κορυφαιο συστημα υγειας της αμερικης τις δςκαετιες του 60 και 70 σημερα ειναι για τα μπαζα. Αυτα δεν ειναι αναγκη να τα πουλησω πουθενα αλλου τα πουλαω σε σενα γιατι εσυ μου τη βγηκες σαν παντογνωστης και σωτηρας της Ελλαδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όταν κάποιοι χρησιμοποιούν το μαχαίρι για να βλάψουν τους συνανθρώπους τους, κάποιοι άλλοι αντί να εγκαλέσουν τους κατόχους του μαχαιριού (εν προκειμένω του συστήματος) εγκαλούν το ...μαχαίρι, δηλαδή το εργαλείο, οπότε είναι απλώς ...δόλιοι (κομψά).
  Και δεν είναι απλά δόλιοι, είναι και αποκρουστικοί.
  Γιατί αν η ρηχή σκέψη τους επαληθευτεί στην πράξη, τότε θα πρέπει τα μαχαίρια να καταργηθούν και η επάλειψη στο ψωμί να γίνεται με το δάχτυλο, με την γλώσσα, ή δεν ξέρω με τι άλλο...
  Αρκεί να συντηρείται η αποχαύνωση και ο αποπροσανατολισμός κάθε ανθρώπου για να μπορούν οι «πατερούληδες» να του συσκευάζουν «διασώστες» που θα διαιωνίζουν το αδιέξοδο.
  Γνωστή και μη εξαιρετέα η στάση αυτή ειδικά στην εποχή της κρίσης.
  Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα...

  απ

  ΥΓ 1.

  Η σχολή του Σικάγο δεν με εμπνέει...
  Το σύστημα υγείας που αναφέρεσαι το θεωρώ απάνθρωπο.

  ΥΓ 2

  Δεν βγήκα ως σοφός, απλώς προσπαθείς να με απαξιώσεις εγκαλώντας με για σοφιστείες.
  Άλλωστε, μπήκες στην διαδικασία να ισοπεδώνεις λόγιες πειθαρχίες και επιστημονικά πεδία για τα οποία έχεις άγνοια και μάλιστα αποδίδεις στους κατόχους του συστήματος την γνώση τους και όχι στην αξία των μεθόδων τους.
  Μην εγκαλείς τον υδραυλικό ή τον κάθε είδους τεχνικό αν κάποιοι ψυχάκηδες αντιλαμβάνονται τα μπουζόκλειδα ως εργαλεία κακοποίησης.
  Η τέχνη εξακολουθεί να υπάρχει και να είναι χρήσιμη.

  Αν ένα νομικό σύστημα λειτουργεί απάνθρωπα δεν ευθύνεται ότι υπάρχουν κανόνες, αλλά ο τρόπος που οι τελευταίοι χειραγωγούνται.
  Αν η δημοσιογραφία είναι καθεστωτική δεν ευθύνεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα αλλά το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται να παραχθεί και το αντίστοιχης ποιότητας προσωπικό που καλεί στις τάξεις της εξουσίας να παίξει ρόλους είτε συμβιβασμένου, είτε τελάλη ή κεκαλυμμένα ασυμβίβαστου μέσα από υποχωρήσεις.

  Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι είσαι ισοπεδωτικός εκ πεποιθήσεως όπως και ποιες καταστάσεις εξυπηρετείς...
  Μου θυμίζεις το "όλοι μαζί τα φάγαμε" του πάγκαλου(sic)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σε πηρε χρονο αλλα τελικα ειδες το φως Η σχολη του Σικαγου δεν σε εμπνει. Η επιστημη η πραγματικη εχει σχολες? Τον Friedman η τον Καζακη ποιος τον χρηματοδοτει? Δεν ειμαι καθολοου ισοπεδοτικος. Απλως φωτογραφιζω μια κατασταση που επεβληθει στη γη μετα την μαχη του Βατερλω και οδηγησε στο απανθρωπο, οπως λες, συστημα υγειας της Αμερικης. Η σημερινη οικονομολογια ντυθηκε την στολη της επιστημης για να προσδωσει κυρος στην ΑΠΛΗΣΤΙΑ ολιγων ανθρωπων. Καμια κατασταση δεν εξυπνρετω. Δεν μενω σε περιοπτα προαστια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Η σημερινη οικονομολογια ντυθηκε την στολη της επιστημης για να προσδωσει κυρος στην ΑΠΛΗΣΤΙΑ ολιγων ανθρωπων."

   Μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι.
   Μη μου άγχου, ούτε εγώ μένω σε περίοπτα προάστια αλλά ούτε έχω και κανέναν καημό να αφορίζω κόσμο με βάση του που μένει.
   Βλέπεις είμαι κατά της ισοπέδωσης σε όλα τα επίπεδα.

   Άρα, ένα ακόμα βήμα που θα μπορούσες να κάνεις, θα ήταν να απορρίψεις την βεβαιότητά σου για το κατά πόσο ...μου πήρε χρόνο να κατανοήσω τι θέλω και τι όχι.
   Άλλωστε στα Ατιικά Νέα έχω καταθέσει τις απόψεις μου για το νεοφιλελευθερισμό και κάθε είδους ισοπεδωτικές λογικές.

   Να είσαι σίγουρος λοιπόν φίλε μου ότι για το γεγονός ότι εκποιούν την χώρα, την κοινωνία, τον πλούτο, δεν ευθύνεται η επιστήμη.
   Όπως δεν ευθύνεται ένας όμηρος για τους δυνάστες του.
   Του αρκεί η ομηρία του.

   Καλή εβδομάδα ...

   απ

   Διαγραφή
 9. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο Καζάκης είναι δυστυχώς ο μόνος που έχει την πιο τεκμηριωμένη πρόταση για έξοδο απο την κρίση.
  Επιπλέον δικαιώνεται πλήρως στο τι θέλουν να μας πάρουν οι ξένοι και στο τι θα κάνουν.
  Ακόμα περισσότερο η αλήθεια είναι ότι απο όλους , ακόμα περισσότερο και απο την Χα, αυτός τους έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά.
  Είναι αυτός που μας άνοιξε τα μάτια με στοιχεία κλπ για το τι είναι η ΕΕ , τι θέλει, που μας οδηγεί και τι μας περιμένει.
  Πέρα απο τις ηλιθιότητες που λέει όταν μιλάει για το ΕΑΜ κλπ στο τι θα πρέπει να κάνουμε στην οικονομία είναι η μόνη αξιόπιστη φωνή.
  Αυτή είναι η αλήθεια είτε το θέλουμε είτε όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο Κακιστος ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ του zerohedge Χαζακης δεν εχει καν πτυχιο. Ο αιωνιος φοιτητης, ο αποφοιτος Λυκειου ποδηγετει τα ραελιανα Νεοελληνικα σκουληκια 7 χρονια!! με κακες μεταφρασεις κειμενων αλλων και μαλιστα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ! Ψοφο κακο στα Νεοελληνικα ζωα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περαστικός εδώ.

   Sourgelato italiano, ως άλλος Λεβέντης, σου φταίει ο κόσμος που δε σου δένει το γλυκό ;

   Διαλυέται ή όχι το ΕΠΑΜ ; ή ακολουθεί κακές μεταφράσεις ; Αποφάσισε λασπολόγε από τα lidl.

   Πήρε υγρασία το μπαρούτι από τα φυσεκλίκια σου που χες φέρει κι αναβλήθηκε η κατάληψη της ΤΤΕ. Στέγνωσαν τόσα χρόνια μετά ή ακόμα ;

   Πε μας σύγγχρονε Νίκο Παλάβιε, παραμυθά της συμφοράς, έχεις έστω μία μαρτυρία, μη συγγενικού σου προσώπου για τα φούμαρα που αποδίδεις σε τόσο κόσμο ; ή μόνο εδώ στην ποπη στέλνεις τις αποκλειστικότητες ;

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμε Περαστικέ Φωτεινούλη Φωτεινέ παντογνώστη τα φυσεκλίκια μου βάλτα στον ΧΟΝΤΡΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ!! Το αφετνικούλη σου το έχω 7 χρόνια πελατάκι και το ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ. Και εδώ και στο πατάρι και παντού. Σε τσούζει και σε καίει μωρή αδερφάρα αλλά καρφί δεν μου καίγεται. Θα συνεχίσω το ξεμπρόστιασμα όσο μπορώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. perastikos εδω

  κυρία πόπη μας γιατί κόψατε το προηγούμενο σχόλιο ; έχουμε έναν Σουργελάτο να καθυβρίζει σκαιότατα και μυνήσιμα και τον αφήνετε, και δεν επιτρέπετε τον αντίλογο ; Δεν έχουμε κάτι μαζί σας , άλλο πράγμα η πολιτική διαφωνία , ακόμα και η έντονη που έχουμε, κι άλλο αυτός ο βόθρος που αφήνει σε κάθε ευκαιρία, και τον σιγοντάρετε κι από πάνω, δε νομίζετε πως υπερβαίνει τον όποιο έντονο πολιτικό διάλογο ακόμα λεκτικά επιτρέποντας αυτόν τον κατήφορο ; Αυτός ο τύπος υμνει τη google του Σώρος ενώ το παίζει τάχα μου "χριστιανοταλιμπάν", υμνεί τους φασίστες της Χ.Α. και τους επικαλείται πολλάκις , αλλά είναι τάχα μου "αριστερών καταβολών", έχει υπάρξει απεργοσπάστης κανονικά και με το νόμο στην εργασία του, αλλά είναι δήθεν "επαναστάτης" που θα κατελάμβανε την ΤΤΕ του Στουρνάρα, έκανε τάχα μου αγώνα στο ΕΠΑΜ που δεν εμφανίστηκε ποτέ αρά μόνο σε μια δημόσια συνάντηση δίπλα στο σπίτι του το 2011. Έχετε ένα ενημερωτικό blog με σαφή χαρακτήρα και παρόλες τις διαφωνίες μας νομίζω πως διαθέτετε αξιοπρέπεια και τιμή. Παρακαλώ μην αφήνετε να σας την υποβαθμίζει με τέτοιο λεξιλόγιο αυτός ο τύπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς οι 2 δειλή ΨΥΧΩΤΙΚΗ αδερφάρα του ελέους έχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:
   Εγώ βρίζω σκαιότατα ΕΠΩΝΥΜΑ μια ΑΝΩΝΥΜΗ περαστική αδερφή. Εσένα. Εσύ βρίζεις ανώνυμα έναν άντρα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Τι μήνυση να μου κάνεις ρε; Ποιος είσαι εσύ που έβρισα; Θα μας πεις; Κοκοκο ρε και τράβα στο λαγούμι σου ψυχάκια να κρυφτείς. Όσο για τον Καζάκη ας μας δείξει επιτέλους το πτυχίο που έχει. Τι το κρύβει; Ας κάνει μήνυση στον Καπερνάρο πρώτα. Εγώ έπομαι. ΒΛΑΚΑ για ΒΛΑΚΑ!

   Διαγραφή
  2. Αυτό το "άντρας" το χεις σίγουρα δεδομένο ; Γιατι όλο για "αδελφές" μιλάς σεξιστή της κακιάς ώρας.

   Για σένα θα μαι ο περαστικός. Αρκεί αυτό. Τόσο σεβασμό δικαιούται η συμπεριφορά σου.

   Τα μυνήσιμα που γράφεις θα τα καταλάβεις όταν βρεθούν σε καποια πόρτα της Πετρούπολης.
   Τότε θα μάθεις και ποιός είμαι.

   Ο Καζάκης δεν μυνήει. Άλλοι όμως μπορούν.

   Τα πέρι βλακείας τα αφήνω στην κρίση του κόσμου, για έναν άνθρωπο που έχει πολλάκις παραδεχτεί τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του (εσένα λέω) εκθέτωντας τον εαυτό του στη διάθεση και το έλεος του καθενός που θίγεται.

   Η διαφορά είναι η πράξη.Εσύ έχεις φαντασιώσεις που ψυχαναγκαστικά τις εκδηλώνεις ως "αλήθεια", αλλά είναι όλες μα όλες φαντασιώσεις. Εγώ σου έχω γράψει γεγονότα που σε αφορούν και τα χεις παραδεχτεί.

   Έχεις ή δεν έχεις αναγάγει σε τόπο λατρείας τη google και τις "μετρήσεις" της , έχοντας παντελώς διαψευστεί κάθε μα κάθε φορά;
   Έχεις ή δεν έχεις χρησιμοποιήσει τη Χ.Α στα επιχειρήματα σου , ξεπλένοντας την, κατα του Καζάκη ;
   Έχεις ή δεν έχεις πολλάκις ισχυριστεί μυθεύματα για συναντήσεις διαφόρων στο Ψυχικό δίχως ΚΑΜΜΙΑ μαρτυρία ή άλλο ενδεικτικό (ούτε καν αποδεικτικό) στοιχείο ;
   Έχεις ή δεν έχεις κάνει απεργοσπασία στην εργασία σου ;
   Είχες ή δεν είχες εμφανιστεί μόνο ΜΙΑ φορά και μόνο στο ΕΠΑΜ σε συνάντηση δίπλα στο σπίτι σου (να μην κουράζεσαι κιόλας, η "επανάσταση" θέλει και καλοπέραση) ;

   Τελευταία ερώτηση : Αντέχεις ποτέ κανονική συζήτηση ή το χεις βίτσιο να το ρίχνεις στα "αντριλίκια" και τις ύβρεις για να υπερασπίζεσαι τις φαντασιώσεις σου ;

   Ξέρεις τι λένε για τα "σκυλάκια" που γαβγίζουν υποθέτω

   Διαγραφή
 13. Θα δημοσιευτει η απαντηση μου σε αυτο το ΛΑΜΟΓΙΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Μουρελάτε, ότι σχόλιο έχει έρθει για το θέμα αυτό, το έχω αναρτήσει.
   Διαβάσατε τα παραπάνω σχόλια και δεν είναι το δικό σας;
   Μπορείτε να μου το ξαναστείλετε.

   Διαγραφή
 14. Περαστικό, περασμένο από 10000 αραπάδες, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ψυχωτική ΧΟΝΤΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΤΡΩΚΤΙΚΟ & ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, σου έχω ΝΟΜΙΚΑ νέα. Όσο παραμένεις ΑΝΩΝΥΜΟΣ μπορώ να σε βρίζω ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Δεν θίγω την τιμή και την υπόληψη κανένος ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
  Είσαι μια ανώνυμη περσόνα του διαδικτύου, ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ένας τίποτας, ένας ΠΟΥΘΕΝΑΣ.
  Τα αρχίδια θα μου κλάσεις ΒΛΑΚΑ ε ΒΛΑΚΑ που θα με απειλήσεις και με μήνυση!
  Εγώ θα σε βρω μέσω Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα σε πάω στον Εισαγγελέα για να μάθεις να με λες σούργελο και ψυχασθενή!
  Απαντώ μία μία στις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ που εξακοντίζεις παντού ανώνυμη πάνχοντρη αδερφάρα εναντίον μου στο διαδίκτυο.
  1) Τα google analytics τα χρησιμοποιούν όλοι ακόμα και οι εχθροί του Σο΄ρος και της google. Είναι δωρεάν διαθέσιμο, διαδικτυακό εργαλείο, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να βρει χρήσιμες τάσεις και δεδομένα. Όπως ας πούμε ότι κανείς δεν ασχολείται πια με τον ανεκδιήγητο πολιτικό Καζάκη και το κομματίδιο του 0,8% (στο ζενίθ του..)
  2) Για την Χρυσή Αυγή: Επώνυμα σας κατήγγειλα και εσάς και αυτούς για σατανιστικές λαμπαδηφορίες. Εάν εννοείς αυτό ΒΛΑΚΑ. ναι την επικαλούμαι γιατί είστε ΙΔΙΟΙ εσείς οι Φασίστες Νεοπαγανιστές Δωδεκαθοεδιάκονοι και Καζάκηδες με τους Σατανιστές Φασίστες τα χρυσαύγουλα. Αυτά έχω γράψει.
  3) Τη συνάντηση στο Ψυχικό την έχουν παραδεχθεί σε μπλογκ δικοί σας ΕΠΑΜίτες!!! Δεν την έχει διαψεύσει ΠΟΤΕ κανείς. Ούτε Καζάκης, ούτε Τζήμερος, ούτε Μπόνιος, ούτε Λογαρίδης, ούτε Πάντζας ούτε Σακοράφα, ούτε οι καναλάρχες, ούτε ο Καμμένος.
  Και γιατί άλλωστε; Είναι παράνομο να πίνουν όλοι μαζί καφέ; Όχι βέβαια. Τώρα το τι κουβέντιαζαν στις πλάτες όλων μας για την πολιτική ζωή του τόπου είναι άλλο θέμα. Αλίμονο σε όσους τους ψηφίζουν...
  4)Εσύ έχεις συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις απεργίες από το 2011 μέχρι σήμερα; Είσαι μισθωτός ή όχι; Για πες μας ΜΩΡΗ ΣΟΥΠΙΑ; Ένας μισθωτός ΔΕΝ μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις απεργίες (έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ) για οικονομικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι είναι ΟΛΟΙ απεργοσπάστες; Αλλά τέτοια πουστρού είσαι τέτοιες ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ γράφεις.
  5) Στο ΕΠΑΜ Δυτικής Αττικής όσοι ήταν προ του Δεκεμβρίου 2011 με ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. Γιατί άραγε ρε ΝΥΦΙΤΣΑ; Μήπως γιατί τους ΑΝΟΙΞΑ τα μάτια και πήραν την απόφαση να φύγουν μια ώρα αρχύτερα;
  6) Οι άντρες μιλάνε μπροστά. Όχι κρυμμένοι στις σκιές πίσω από πληκτρολόγια. Αδερφάρα για αδερφάρα!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λόγω εορτών θα μιλήσω πόνο πολιτικά κρατώντας πάντα το επίπεδο του ιστολόγιου εκφράζοντας μόνο μια απορία στην κα Πόπη. Πως επιτρέπετε έναν τέτοιο οχετό ;

   1) Δωρεάν διαθέσιμο και καθοδηγούμενο είναι το εργαλείο της google. Αλλά όταν "θεοποιείς" τα εργαλεία του Σώρος αυτά παθαίνεις. Τυφλώνεσαι

   2)Μάλλον έχεις ξεχάσει τις υποστηρικτικές σου αναφορές σε χρυσαυγήτες. Υπάρχουν και αυτές.

   3)Εδώ είναι που χάνεται η λογική. Ισχυρίζομαι πως συναντήθηκαν ο πάπας της ρώμης, ο δαλάι λάμα, ο καρπόζηλος και ο τζένκις χαν στο κουτούκι του βαγγέλα στην καισαριανή. Δίχως να έχω α) ούτε ένα στοιχείο πέρα από τη δική μου "μαρτυρία" β) ούτε μια επιβεβαίωση από κάποιον που συμμετείχε. Μετά φωνάζε "ΕΓΙΝΕ χωριανοί, πιστέψτε με, ΕΓΙΝΕ", "κανείς τους δεν το διαψεύδει". Λασπολογία ονομάζεται αυτό.

   4)Εδώ αποθεώνεται το τεκμήριο της απεργοσπασίας που αυτόματα μετατρέπεται και σε δικαιολογία.Ετσι λένε αυτοί που σκέφτονται μόνο την παρτη τους ή ζουν στην απόλυτη ένδεια. Ας μη μιλήσουμε για το αν είσαι ή όχι πάνω από το όριο της φτώχειας.Δεν έχει νόημα. Αλλά δεν μιλάμε για απεργίες των 1-2 τελευταίων ετών, αλλά για χρόνια πίσω.

   5)Βρισκόμουν στη συνέλευση με τον Δ.Καζάκη τον Δεκέμβρη του 11 που φυσικά δεν ήσουν γιατί είχες ήδη φύγει(αλήθεια , γιατι δεν ήρθες τότε, να του πεις ότι είχες, πρόσωπο με πρόσωπο;Οι υπόλοιποι ήρθαν). Όσοι έφυγαν δεν σε ανέφεραν ποτέ.Είχαν τους λόγους τους, έγραψαν και μια ανακοίνωση,δεν χρειάστηκαν καθοδηγητές.Πιο πολύ επηρεάστηκαν από τον Παπαδόπουλο, αυτόν τον έβλεπαν συχνά. Η ουσία είναι πως δεν πήγες ΠΟΤΕ, παρά μόνο μια φορά στο ΕΠΑΜ. Μετά άρχισαν οι φαντασιώσεις σου διαδυκτιακά. Για το "Ψυχικό", για την ΤΤΕ κι όλα αυτά τα παραμύθια που διακινείς χρόνια

   6) Οι "άνδρες" δε μιλούν πολύ, το δείχνουνε με πράξεις. Κούνια που σε κούναγε αν νομίζεις πως νομικά δεν έχει δεθεί η περίπτωση σου. Μόνο αν ισχυριστείς "παράνοια" ή δηλώσεις συγγνώμη το γλιτώνεις. Για την ώρα , για το ήθος και ύφος που δείχνεις σου αρμόζει η ανωνυμία.

   Διαγραφή
 15. Απαντω ενα προς ενα:
  1) Τα google analytics ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. Λουδιτες Ραελιανοι αμορφωτοι οπως εσυ προφανως δεν τα αποδεχονται.
  2) Περιμενω να αποδειξεις τις συκοφαντιες σου περι Χρυσων Αυγων
  3) Ξαναγραφω: ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ το εχουν παραδεχθει ΔΗΜΟΣΙΑ. Ψαξε βρες τους
  4) Εισαι εσυ στην εργασια μου για να δεις ποτε απεργω; Εσυ απηργησες ποτε σου;
  5) Ρωτα λοιπον αυτους που εφυγαν απο τα Δυτικα να μαθεις ποσες φορες συναντηθηκαμε. Οσο για τον Δεκεμβρη του 11: Σιγα μην πηγαινα να συναντηθω με τον Καζακη
  6) Ελα με φορα να με μηνυσεις ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ