Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΣΙΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΙΣΧΥΣ»... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ; 


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΚΡΗΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΗ.Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δεν γνωρίζω τους πραγματικους λόγους που πήρατε την απόφαση να κλείσετε το blog.

Αν είναι η απογοήτευση, σας αντιλαμβάνομαι πλήρως...


Έχω φτάσει πολλές φορές να θέλω να κλείσω και το δικό μου blog, διαπιστώνοντας την αδιαφορία της πλειοψηφίας του λαού... και πάντα έσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα...

Βλέπετε, δεν θέλω να κάνω τη χάρη στους εχθρούς της Πατρίδας μας, εγχώριους ελληνόφωνους και ξένους τοκογλύφους, να νοιώθουν πως έσβησε άλλη μια φωνή...

Ότι κι αν αποφασίσετε τελικά, εύχομαι να συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα... γιατί αυτή θα είναι η συνέχεια...

Στους δρόμους θα δοθουν οι μεγάλες μάχες... οι πολύ αιματηρές μάχες, για τις μέρες που έρχονται και θα είναι γεμάτες πόνο.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ!


Η ΚΡΗΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ...
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΗΡΘΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...


Πηγή


Η τελευταία ανάρτηση ενός πατριωτικού ιστολογίου

10.12.17

Σε πλήρη εξέλιξη η εισβολή στην Κρήτη με την πλήρη και αγαστή συνεργασία των κρατικών αρχών. 256 ήδη αποβιβάσθηκαν. 

 

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΚΑΜΜΙΑ. 

ΙΣΑ-ΙΣΑ ΟΛΟΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ;  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ;  

Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΡΘΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. 

Η "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ". 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ..."ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΗ. 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αποσυμφόρησης της Λέσβου. Το τελευταίο 24ωρο αναχώρησαν από το νησί συνολικά 408 άτομα οι 152 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και άλλοι 256 για το Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεγάλος αριθμός, έχει σχεδιαστεί να αναχωρήσει από τη Λέσβο την Κυριακή, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου να παραμείνουν στη Λέσβο περί τους 3.500, τόσοι όσοι μπορούν να παραμείνουν με ασφάλεια στις υπάρχουσες υποδομές.

256, περιμένουν να μπουν στο πλοίο "Νήσος Σάμος", με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, αναχωρώντας από τη Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα συνολικά 256 άτομα από το πλοίο «Νήσος Σάμος» που είχε ναυλώσει ειδικά για τον σκοπό αυτό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. 

Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι τους περίμεναν στελέχη του ΟΗΕ αλλά και των φορέων που υλοποιούν το πρόγραμμα φιλοξενίας στην Κρήτη που τους παρείχαν διευκρινήσεις για τη διαδικασία παραμονής τους. Επιβιβάστηκαν σε μισθωμένα πούλμαν και αναχώρησαν για τη Σητεία και τα Χανιά, ενώ όσοι παρέμειναν στο Ηράκλειο οδηγήθηκαν στα σπίτια που έχουν εξασφαλιστεί για τις ανάγκες τους. 

Η παραμονή τους θα συνεχιστεί έως ότου εξεταστούν τα αιτήματα τους για άσυλο. Σε περίπτωση κατά την οποία θα γίνεται δεκτό το αίτημα, τότε θα μπορούν να εκδώσουν και ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να κινηθούν προς τις χώρες όπου επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως αναμένονται άλλοι 20 περίπου οι οποίοι θα φτάσουν στην Κρήτη προερχόμενοι από τη Ρόδο.

ΑΜΠΕ

Ο τουρκοκρητικός πρώην δήμαρχος του Κουσάντασι στην Κρήτη

Η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην Κρήτη, όπως επίσης η ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών με την εξαγωγή Κρητικών αγροτικών προϊόντων στη γείτονα χώρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον πρώην δήμαρχο Κουσάντασι Καμίλ Σουμπασή που έχει καταγωγή από το Ηράκλειο και το Σοκαρά.

Ο κ. Σουμπασή, σημερινό υψηλόβαθμο στέλεχος στο δήμο Κουσάντασι, τις ημέρες αυτές βρίσκεται στην Κρήτη και κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πρόσκληση του δήμου Κουσάντασι και του συλλόγου «Cretans Culture, Friendship and Walfare Association» να παραβρεθεί στο διεθνές συμπόσιο για την Κρήτη με θέμα «Από το παρελθόν στο μέλλον της Κρήτης-Ιστορία Κοινωνία Πολιτισμός» που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,18 Οκτωβρίου 2015 στη πόλη του Κουσάντασι. 

Στην συνάντηση στην Περιφέρεια, παραβρέθηκαν επίσης η κα. Ναταλία Ινιωτάκη- Σιαρλίδου, Ελληνίδα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, ο συγγραφέας Κωστής Μουδάτσος, και ο Πρόεδρος Αμπελουργών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ:ΙΣΧΥΣ said...    : ΠΡΟ ΟΛΟΥΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ...ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. 

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ. 

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. 

ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ 250+ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ , ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ 500+ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΔΩ. 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΗΡΕ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ. 

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. 

ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ. 

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΛΗΝ ΧΑΝΙΩΝ) ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!! Πηγή

Μια ανάρτηση που εξηγεί γιατί ένα πατριωτικό ιστολόγιο, κλείνει...


ΚΡΗΤΗ: Δεκάδες σπίτια περιμένουν τους μουσουλμάνους-νεοεποίκους

"Περίπου 40 σπίτια στο Ηράκλειο έχουν ήδη εκμισθωθεί και εξοπλιστεί και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις οικογένειες των προσφύγων που θα συνεχίσουν να φτάνουν σταδιακά στην Κρήτη. 
 
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη που εκπροσωπεί το δήμο Ηρακλείου σε συνέντευξη τύπου που παραχωρείται στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα, με θέμα το πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης της ΕΕ για τους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, περίπου 45-50 άτομα βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο. Παράλληλα η διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου αλλά και το τμήμα Αθλητισμού σχεδιάζει δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά των οικογενειών προσφύγων, προκειμένου να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και να σταδιακά να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία."
http://www.anatolh.com/
Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για το θέμα των Προσφύγων στην Ελλάδα, Philippe Leclerc, είχε την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, ο Δήμαρχος Χανίων και Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.), Τάσος Βάμβουκας. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία αφορούσε την πορεία του Προγράμματος Στέγασης Αιτούντων Άσυλο, που υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Βάμβουκας και ο κ. Leclerc εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ζήτημα της φιλοξενίας μεταναστών στην Κρήτη. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Όλοι θυμόμαστε τις αντιδράσεις, που υπήρχαν όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη φιλοξενία μικρού αριθμού προσφύγων στην Κρήτη. Τότε να θυμίσω ότι μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου πήραμε ένα μεγάλο βάρος κόντρα στις ηχηρές φωνές της ξενοφοβίας φορέων και μεμονωμένων πολιτών, να υπερασπιστούμε την τιμή και την καλή φήμη της Κρήτης, ως ενός τόπου, που συμμετέχει στα προβλήματα της χώρας και τηρεί τις παραδόσεις της φιλοξενίας και της ανθρωπιάς, που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Τότε με έμφαση είχα υποστηρίξει ότι η υπόθεση των προσφύγων είναι θέμα σωστής διαχείρισης, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες και πλέον με ικανοποίηση βλέπω ότι αυτό επιβεβαιώνεται, μέσω της συνεργασίας μας με την ύπατη αρμοστεία του Ο.Η.Ε. Η αποφυγή της γκετοποίησης με τη φιλοξενία των προσφύγων σε διαμερίσματα προκαλεί μηδενικά προβλήματα και έχει θετικά αποτελέσματα στις τοπικές κοινωνίες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση για την ορθότητα αυτής της πολιτικής από το γεγονός ότι πρόσωπα και φορείς, που είχαν δείξει αντίθεση τότε, σήμερα είτε δεν εκφράζονται πλέον με τον ίδιο τρόπο είτε συμμετέχουν ακόμα και στη διαδικασία φιλοξενίας”.

http://flashnews.gr/
Η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή "ΠΛΟΗΓΟΣ", έχει αναλάβει σημαντικό έργο, αυτό για να μην νομίζετε στην υπόλοιπη Ελλάδα πως με το ζόρι τους κατεβάζουν και πως οι Κρήτες δεν τους θέλουν. Αυτή η κρατικοδίατη εταίρεία Κ.Ε.Κ με τις αστείες τεχνολογικά δυνατότητες της, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ίδια στην ιστοσελίδα της, είχε και έχει έναν και μόνον σκοπό. Το μασούλισμα κρατικών πόρων σε ανούσιες και άχρηστες δραστηριότητες, τις οποίες όμως περιγράφει βαρύγδουπα ως σημαντικές και το βόλεμα εκατοντάδων συγγενικών και φιλικών κοπρόσκυλων. Μαζί με τις...
αναπτυξιακή Ηρακλείου αναπτυξιακή Λασιθίου Ψηλορείτης αναπτυξιακή Ρεθύμνου ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
...υλοποιούν ήδη δεκάδες δράσεις, από προσλήψεις ρεμπεσκέδων, μέχρι προμήθειες μηχανημάτων, αυτοκινήτων, εξοπλισμού διασκέδασης και άλλου είδους, ώστε να τα έχουν όλα έτοιμα για την κάθοδο-υποδοχή των 2000+ μουσουλμάνων νεο-εποίκων.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση δεν φαίνεται να καταλήγει στον τρόπο που θα αποστείλει στην Κρήτη την ορδή.  Μερικοί ισχυρίζονται πως θα είναι καλύτερα να τους στέλνουν λίγους-λίγους στα μουλωχτά, ώστε να μην ερεθίσουν τα τοπικά αντανακλαστικά. Πολλοί υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν καν αντιδράσεις διότι όλοι οι επίσημοι φορείς υποστηρίζουν την απόφαση μαζί με στην συντριπτική πλειοψηφια του κόσμου και πως πρέπει να τους στείλουν μαζικά με σκοπό να δώσουν έτσι ένα ευρύτερο κοινωνικό μήνυμα-χτύπημα στους ξενοφοβικούς ρατσιστές. Από τους δημάρχους της νήσου ο Λαμπρινός του Ηρακλείου είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της νέας μουσουλμανικής εποίκησης, αλλά υποστηρίζει την πρώτη άποψη, όπως και ο Βάμβουκας των Χανίων.

Από δική μας ενημέρωση μαθαίνουμε πως αυτοί οι 50 που αναφέρει το άρθρο δεν προέρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά είναι από αυτούς που ξέβρασε η θάλασσα και από αυτούς που βρήκαν στις σπηλιές στα νότια του νομού Ηρακλείου.  Τα σπίτια που αναφέρονται, δεν τους κάνουν διότι λέει δεν βρίσκονται στην πόλη του Ηρακλείου αλλά στον ευρύτερο νομό και οι λαθρο-έποικοι αισθάνονται... "απομονωμένοι", παρά τις "ζεστές αγκαλιές" που οι ημικαθυστερημένοι κάτοικοι των περιοχών αυτών, άνοιξαν για να τους υποδεχτούν.

Απρόθυμοι να αποσταλλούν στην Κρήτη φέρονται οι έποικοι που ήδη βρίσκονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και για αυτό η κυβέρνηση συζητά με τον ΟΗΕ ώστε να δωθούν επιπλέον κίνητρα και χρηματικά, αλλά και άλλου είδους(;;;) που η λογική μας δεν μπορεί να προσδιορίσει τι θα μπορούσαν να είναι. (Ίσως μια Ελληνίδα, ανήλικη κατά προτίμηση ως παλλακίδα, ένα ανήλικο αγόρι για να είναι και σεξουαλικά καλυμμένοι όλοι; Δεν ξέρουμε)

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΚΡΗΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΗ. 
 
ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. 
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΩΝ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΚΡΗΤΩΝ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. 
 
ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η "ΙΣΧΥΣ" ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ  ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
ΙΣΧΥΣ said...
ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


 Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΟΝΟΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΡΕΟΕΛΑΔΙΤΕΣ. 


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. 

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ. 

ΕΛΠΙΖΩ/ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΕΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ, ΣΟΒΑΡΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ. 


ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.


ΙΣΧΥΣ said...
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
http://flashnews.gr/post/322640/chania-beach-party-2017-to-megalytero-kai-kalytero-twn-teleytaiwn-etwn

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. 


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΜΕ ΕΔΩ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ; ΤΟ ..."ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΡΑΓΩΝΑ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! 


ΕΧΟΥΜΕ ΔΛΔ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ, ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ. !!!!! 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (;), ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ; (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ;
 

- ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ (ΥΣΕΕ) ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; 

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ; 

- ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ);


- ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ; 


ΜΗΠΩΣ Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΙΑ; 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ; 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ; 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; 

ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΙΣΧΥΣ; ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ. ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΩΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ "ΗΧΗΡΩΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ, "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ". ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ . 


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ) . 

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ; 

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΛΑ ΠΗΡΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ. 


ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ , ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ.
 

- ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ HOT SPOTS? ΝΑΙ.
- ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΝΑΙ.
- ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΑΣ ; ΝΑΙ.

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. 


ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ..."ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΤΕ" ΝΑ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ .


πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

22 σχόλια:

 1. Καταγεγραμμένοι και ενταγμένοι σε πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης

  Σε βουνά των Γρεβενών μεταφέρθηκαν από την Χίο 156 πρόσφυγες
  13/12/201704:018
  Εκτύπωση

  Σε βουνά των Γρεβενών μεταφέρθηκαν από την Χίο 156 πρόσφυγες
  7
  SHARES
  FacebookWhatsAppFacebook MessengerTwitter
  Προς στιγμή δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε σταμάτησε επτά χλμ. πριν από το ξενοδοχείο, οι πρόσφυγες αρνήθηκαν να συνεχίσουν, κατέβηκαν από το λεωφορείο και ξεκίνησαν να περπατούν στο δρόμο που οδηγούσε προς τα Γρεβενά
  Σε τρία ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών φιλοξενούνται πλέον 156 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν με τέσσερα λεωφορεία, προερχόμενοι από την Χίο.


  Οι πρόσφυγες είναι καταγεγραμμένοι και ενταγμένοι σε πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) του ΟΗΕ.

  Πρόκειται για 71 ανθρώπους από τη Συρία, 26 από το Ιράκ, 12 από το Αφγανιστάν, 20 από την Παλαιστίνη, 3 από το Ιράν, 9 από το Κουβέιτ, 2 από τη Σομαλία, 1 από το Σουδάν και 1 από την Γουινέα.
  Συνοδεία περιπολικών της αστυνομίας τα λεωφορεία έφθασαν στα ξενοδοχεία της περιοχής. Σε δύο ξενοδοχεία στην Κρανιά φιλοξενούνται 91 πρόσφυγες, 34 μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αλατόπετρα και 31 άτομα σε ξενοδοχείο στους Φιλιππαίους. Προς στιγμή δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στους Φιλιππαίους σταμάτησε επτά χλμ. πριν από το ξενοδοχείο, οι πρόσφυγες αρνήθηκαν να συνεχίσουν, κατέβηκαν από το λεωφορείο και ξεκίνησαν να περπατούν στο δρόμο που οδηγούσε προς τα Γρεβενά. Μετά από συνεννοήσεις επιβιβάστηκαν εκ νέου στα λεωφορεία και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο τους.

  Από την πρώτη στιγμή της άφιξης των προσφύγων στο σημείο υπήρξαν κλιμάκια της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Σημανδράκο προκειμένου να συνδράμουν στην επίλυση προβλημάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας.
  .
  .
  http://www.protothema.gr/greece/article/740659/se-vouna-ton-grevenon-metaferthikan-apo-tin-hio-156-prosfuges/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://youtu.be/4GFbQgMf0oo

   Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι θεότρελλος... χαχαχαχα
   Σίγουρα σου έδωσαν εξιτήριο από το τρελλάδικο, ή τους το έσκασες;;;

   Διαγραφή
 2. «Πάνω από 750 αιτήσεις ασύλου διεκπεραιώνει την εβδομάδα η Υπηρεσία»
  Η απάντηση της Υπηρεσίας για «τις υποτιθέμενες καθυστερήσεις και τον αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου»,

  https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3096948/pano-apo-750-etisis-asilou-diekpereoni-tin-evdomada-i-ipiresia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΡΙΑ ΝΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ...................

  ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ................
  .
  ΑΧ !
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …………..

  Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το «σπίτι» των Ελλήνων.

  Παναγιώτης Τραϊανού
  .
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.-
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://youtu.be/0NC53i-JDZg

   Διαγραφή
  2. @1.18, τους το έσκασες... γι αυτό δεν τολμάς να εμφανιστείς, μήπως και σε μπαγλαρώσουν πάλι... χαχαχαχα

   Διαγραφή

 4. Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
  Το βουλγαρικό πατριαρχείο ονομάζει επίσημα την Εκκλησία Σκοπίων ως «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
  «Βέτσερ»: ‘Οθωμανικά αρχεία αποκαλύπτουν ότι η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ ελληνική’…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 6. Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017
  Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία ενισχύουν την αμυντική συνεργασία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
  Σκοπιανό Δημοσίευμα: «Ο Νίμιτς λέει ότι εάν ήταν ‘Μακεδόνας’ δεν θα διαπραγματευόταν το όνομά του»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..............

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  .
  Η ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ..................

  .

  Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ, είναι η τελευταία φορά, που αναρτώ σχόλιά σου, άσχετα με την ανάρτηση.
  Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δεν είναι χώρος όπου ο καθένας μεταφέρει όλο το αρχείο του με παραπομπές κλπ.
  Επί του θέματος της ανάρτησης, για το κλείσιμο του blog έχεις ναπεις κάτι;
  Έχει καλώς...

  Ελπίζω να σεβαστείς έναν χώρο που σε φιλοξενεί, μετά από τον πόλεμο που μου έκανες σε προσωπικό επίπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. πολυ κριμα..εαν και δεν ηξερα το συγκεκριμενο μπλογκ στενοχωριεμαι γιατι απ την αναρτηση του αυτη ,καταλαβαινω οτι προκειται για αλλη μια μαχητικη ελληνικη φωνη ,κριμα λοιπον να σιγησει..οσο για τους λαθρολαγνους ευχομαι πολυ γρηγορα να υποστουν τις συνεπειες της λαθρολαγνειας τους γιατι πραγματικα αυτο τους αξιζει....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Θλιβομαι ως ατομο για την παυση του ιστολογιου. Δεν τολμω να κρινω την αποφαση. Η ΙΣΧΥΣ λειτουργουσε παντα σε υψηλα διανοητικα επιπεδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πριν κάμποσα χρόνια το ίντερνετ ήταν χώρος που έβρισκες αλήθειες.
  Πλέον έχουν μπει στο χώρο όλα τα λαμόγια και τον ελέγχουν με κατευθυνόμενη και πληρωμένη πληροφόρηση.

  Αν δεν έχεις σπόνσορες δεν μπορείς να επιζήσεις πλέον σε αυτό το χώρο.
  Αν έχεις σπόνσορες σου επιβάλουν αυτοί τι θα γράψεις και πια γραμμή θα ακολουθήσεις.

  Ο κόσμος δυστυχώς δεν έχει κρίση να κάνει σωστές επιλογές και παρακολουθεί αυτούς που τον ταίζουν κουτόχορτο.
  Καλλιόπη εύχομαι να αντέξεις αλλά δύσκολο το βλέπω.Μαζευτήκαμε και πολλοί αρπαγμένοι εδώ μέσα άντε να τα βγάλεις πέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από... "αρπαγμένους", άλλο τίποτα... αλλά αντέχω...
   Από μικρή, θυμάμαι που μου έλεγαν...: "Εσύ είσαι δυνατή... αντέχεις"!
   Η ψυχούλα μου το ξέρει...
   Να είσαι βέβαιος, πως με την βοήθεια του Θεού, θ' αντέξω...
   Κι ας λυγίζω... ξανασηκώνομαι...

   Διαγραφή
 13. από ποτε οι εν λογω νταβατζηδες .... Ύπατη Αρμοστεία και Ο.Η.Ε. εχουν δικαιωμα να μεταφερουν πληθυσμούς σε κρατη για τους σκοπους τους χωρις να ερωτώνται οι γηγενείς κατοικοι ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι γηγενείς, είναι σκλάβοι... δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα;

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ