Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ! Σας ήρθε Ειδοποίηση Πληρωμής Φόρου (ΕΝΦΙΑ); Κάντε το όπως η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ και...βάλτε τους τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι... ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.Σας ήρθε η Ειδοποίηση Πληρωμής Φόρου... δηλαδή, ο ΕΝΦΙΑ... δηλαδή, αυτός ο φόρος που προεκλογικά, τόσον ο νυν πρωθυπουργεύων Αλέξης Τσίπρας, όσον και ο συγκυβερνήτης του, ο ... καζινόβιος Πάνος Καμμένος, δήλωναν ο μεν πρώτος, πως ο νόμος και το χαράτσι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και θα τα καταργήσει, ο δε δεύτερος, έδινε νομικές συμβουλές ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ και δήλωνε πως δεν θα τον πληρώσει...;
Μήπως τα έλεγαν όλα αυτά, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ;;;
ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ - ΚΑΠΟΙΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ... ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;;

Αντ' αυτού, όχι μόνον δεν κατήργησαν τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ και το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, αλλά το διατήρησαν και το επέβαλαν.

Και το χειρότερο;ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" (μην γελάτε βρε) ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, που άρχισε αμέσως να στέλνει ραβασάκια στους ζαλισμένους από τα χαράτσια, φορολογούμενους... και μάλιστα, ραβασάκια, χωρίς... σφραγίδες, υπογραφές και ονόματα υπαλληλων...ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ...

Βρε.. τι  'ναι τούτοι;;;;;;
Νομίζουν πως απευθύνονται σε ... λοβοτομημένα ζώα... 
Επειδή όμως δεν είναι όλοι λοβοτομημένοι και επειδή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, δεν ισχύουν τα παπατζηλίκια της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", δείτε τι έκανε η ερευνήτρια επιστήμων κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, και ακολουθήστε το παράδειγμά της.

Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, με την επιστολή της και τα καίρια ερωτήματά της, βάζει ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια όχι μόνον της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" (;;;;;;) ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, αλλά και στην ίδια την "συγκυβέρνηση" των πολιτικών αμοραλιστών, ζητώντας τους να της αιτιολογήσουν και να απαντήσουν σ' αυτά...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ...ΠΑΡΤΙ...

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ και... ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ' ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ!

ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ!Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα, στα ερωτήματα της κ. ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ... ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

Υ.Γ.2. Σχόλια που δεν άπτονται του θέματος ή είναι ανόητα, δεν θα δημοσιευθούν.


ΠΡΟΣ ΑΑΔΕ – 28.9.2017   

 

ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ 

                                     ΣΥΣΤΗΜΜΕΝΟ                           
...............................
..............   ΑΘΗΝΑ                                          Αθήνα, 28.9.2017


ΠΡΟΣ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ                                                                                                                                                                                                     
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10                                                                                 
 10184 - ΑΘΗΝΑ        

ΘΕΜΑ: Αρ. Ειδοπ.: ............ / 27.08.2017 -   Α.Φ.Μ.:...........  

Σχετικά με το ως άνω έγγραφο, παρακαλώ όπως με πληροφορήσετε τα εξής:

1. Το έγγραφο αυτό, είναι χωρίς όνομα και υπογραφή του υπεύθυνου αποστολέα.2. Από το έγγραφο αυτό λείπει ακόμα και η σφραγίδα της «ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» που το έχει εκδώσει.

3. Απουσιάζει ακόμα και η διεύθυνση: όνομα και αριθμός οδού, η πόλη και ο ταχυδρομικός κωδικός.
Λόγω των παραπάνω σημείων (1,2,3) δεν μπορεί να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα και γνησιότητά του εγγράφου αυτού.

4. Στην αναζήτηση της απουσιάζουσας από το έγγραφο διεύθυνσης , ανακάλυψα την:

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Καρ. Σερβίας 10, 101 84 ΑΘΗΝΑ
Tηλ.: +30 210 337 5000, +30 213 152 5000


Όμως στην ίδια διεύθυνση έχει καταχωρηθεί ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ upik.de και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.                     
(Προσέξτε και τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου!).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

UPIK® Record - L

L
Registered company name
MINISTRY OF FINANCE (=ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)

Non-registered name or business unit

L
D-U-N-S© Number
503276505
L
Registered address
10 Kar. Servias
L
Post code
10562
L
City
Athens

Country
Greece
W
Country code
285

Post office box number


Post office box town

L
Telephone number
2103375000
W
Fax number
2103332608

Name primary executive

W
Activity (SIC)
9611


Επομένως είναι απολύτως αναγκαίο να μου πιστοποιηθεί η σχέση της ΑΑΔΕ με την προφανώς  συστεγαζόμενη ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.


5. Αναγκαίο και απαραίτητο είναι ακόμη,  η γνωστοποίηση των λόγων για τους οποίους απευθύνεστε προς εμένα χρησιμοποιώντας ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ για το Όνομα και το Επώνυμό μου. 

Αυτό μπορεί να γίνεται μόνον αν απευθύνεστε σε ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και όχι σε φυσικό άνθρωπο και ζωντανό πολίτη. 

Εκτός και αν λειτουργείτε βάσει του Cestui Que Act Trust, οπότε και έχετε υποχρέωση  να μου το πιστοποιήσετε αναλυτικότατα και με απόλυτη τεκμηρίωση.

Ως εκ τούτου, συνεχίζοντας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας να μην απαντάει στα ερωτήματα που της θέτω, είναι καθαρό ότι με ενοχλεί, κάνοντας παράνομη χρήση του ονόματος και του επωνύμου που φέρω ως φυσικό και ζωντανό πρόσωπο, με όλα  τα δικαιώματα που μου αντιστοιχούν,  από τη μέρα της γέννησής  μου.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΑΔΕ, είναι φανερό ότι εργάζεται για τη συστεγαζόμενη ΕΤΑΙΡΕΙΑ την καταχωρημένη στο  upik.de  ως ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όμως είναι γνωστό ότι λειτουργούν βάσει ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ / ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό θα πρέπει να έχει αρχίσει το αργότερο από την 12. Απριλίου του 2000, ημερομηνία καταχώρησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ως ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όπως βλέπουμε πάρα κάτω.


Προσωπικά, δεν κατέχω κανένα συμφωνητικό συνεργασίας και υποχρεώσεων, είτε με τη δική σας ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΑΔΕ), αλλά ούτε και με τη συστεγαζόμενη ΕΤΑΙΡΕΙΑ με το ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, αλλά και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Εάν όμως εσείς έχετε στα χέρια σας επίσημο συμφωνητικό, όχι μόνο με τη δική μου υπογραφή – ως φυσικού / ζωντανού προσώπου -  αλλά και με τη δική σας, που πιστοποιεί αναλυτικά όλους τους συμφωνηθέντες μεταξύ μας όρους συνεργασίας και αμοιβαίων υποχρεώσεων, καλό θα ήταν να μου αποστέλλατε το επίσημο επικυρωμένο αντίγραφο αυτού.


Αν όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην κατοχή σας, απαγορεύω και στη δική σας ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αλλά και τις άλλες συνεργαζόμενες μαζί σας, να χρησιμοποιείτε το όνομα και το επώνυμό μου – φυσικού και ζωντανού ανθρώπου μέλους του Κυρίαρχου Γηγενούς και Ζωντανού Ελληνικού Λαού – ως «φανταστικού» ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα, ή εκπροσώπησα με αυτό το όνομα και να απαιτείτε υποχρεώσεις από εμένα, που δεν ανήκουν  στα δικαιώματα της  υπόστασή σας, ως ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ απέναντί μου.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΑΔΕ ΕΝΕΡΓΕΊ επίσης και ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και αυτής  καταχωρημένης ως τέτοιας στο σχετικό κατάλογο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

e following information was found for the selected company:Company Name:     
HELLENIC REPUBLIC++++++++
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

CIK:     
0000931106

IRS Number:     


Reporting File Number:     
033-84806

Regulated Entity Type:     


SIC Code:     
8888

Address:     
CHARALAMBOS ROCANAS
 CONSUL GENERAL

69 EAST 79TH STREET
NEW YORK, NEW YORK 10021

Phone Number:     


State of Incorporation:     


Fiscal Year End:     
1231

Date of Last Update:     
12/04/00     +++++++++++++++
  
Δηλ.: έχουμε καταχωρηθεί ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ τουλάχιστον από:      
                                 12/04/2000;;;;;


Είναι γνωστό ότι μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν διαθέτει εδαφική κυριαρχία και Κυρίαρχο Λαό. 

Μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει μόνον ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. 

Δεν νομιμοποιείται να εκδίδει νόμους και να απαιτεί την εφαρμογή τους, ή να υπογράφει συνθήκες και λοιπές συμφωνίες που αφορούν τον Κυρίαρχο Λαό, στον οποίο στη συνέχεια παράνομα και αυθαίρετα  μεταβιβάζει τα βάρη. 

Μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ με συμφωνηθέντες ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ για τη χρηστή λειτουργία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.


Ως εκ τούτου και ως λογικό συμπέρασμα, εσείς λειτουργείτε ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ / ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και εγώ ως φυσικό ζωντανό πρόσωπο, ουδεμία σχέση έχω, είτε με το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που παράνομα με βάζετε να εκπροσωπώ, να διαχειρίζομαι και να υφίσταμαι τις συνέπειες, αλλά και ουδεμία επαγγελματική σχέση υπαλλήλου έχω με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας, αλλά και την συστεγαζόμενη και συνεργαζόμενη με εσάς  ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Αν εσείς από την πλευρά σας, μπορείτε να αποδείξετε το αντίθετο, παρακαλώ όπως μου αποστείλετε επίσημη επικυρωμένη πιστοποίηση των σχετικών εγγράφων της μεταξύ μας συνεργασίας.


Αν βέβαια κάνω λάθος και εσείς – η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΑΔΕ – αλλά και η συστεγαζόμενη και συνεργαζόμενη ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχετε κρατική / δημόσια υπόσταση κυρίαρχου κράτους και λειτουργείτε για τα συμφέροντα του Κυρίαρχου και Γηγενούς Ελληνικού Λαού, του οποίου  τα μέλη  είναι ζωντανά φυσικά πρόσωπα, και όχι απρόσωπα νομικά πρόσωπα,  απαραίτητο θα ήταν να μου τογνωστοποιήσετε,  με επισήμως επικυρωμένα έγγραφα και παραστατικά.

Περιμένοντας την απάντησή σας, που θα καθορίζει τις περαιτέρω κινήσεις μου, καθορίζω ότι οποιαδήποτε και να  είναι αυτή η απάντηση , θα πρέπει να πιστοποιεί τον υπεύθυνο για τα γραφόμενα και απαιτούμενα αποστολέα και συνομιλητή μου, με όνομα και επώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση και επίσημα στοιχεία του φορέα του με την επίσημη σφραγίδα τους.


Χωρίς όλα αυτά, όπως αυτό που μου στείλατε, είναι αδύνατο να αποδειχθεί και πιστοποιηθεί, η νομιμότητα και  η εγκυρότητα του  εγγράφου  και των απαιτήσεων που αναφέρονται.Με εκτίμηση


ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑΣυν.: Το έγγραφό σας, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΥ, αρ...........
         Από  27.08.2017 . Σήμερα, 2.10.2017, έστειλα στην ΑΑΔΕ, το ακόλουθο συστημένο  με απόδειξη   παραλαβής, ως συνέχεια του προηγούμενου της 29.9.2017. 


          
    
ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ                                                                                                       
………………………….
……………….. Αθήνα                                                       2.10.2017
Α.Φ.Μ.:……………….    

ΠΡΟΣ                                                                                                     ΑΑΔΕ / ΕΝΦΙΑ                                                                                                 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10                                                                                 10184 - ΑΘΗΝΑ        


Θέμα: Το έγγραφό μου προς ΕΝΦΙΑ / ΑΑΔΕ / 28.9.2017
           Αρ. Αποστολής Συστημένου + Ημερομηνία Αποστολής:
           REO 1580533 GR / 29.9.2017


Παρακαλώ όπως μου αποστείλετε, με την απόδειξη παραλαβής τα κάτωθι στοιχεία:


1. Πλήρες ονοματεπώνυμο του ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ που το παρέλαβε.                     

2. Τον Αριθμό Πρωτοκόλλου που εδόθη.                                                           

3. Πλήρη στοιχεία του ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ που το χρεώθηκε, ήτοι: 


    α. Πλήρες ονοματεπώνυμο, με πιστοποίηση της ιδιότητάς  σας, είτε

        ως ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ/ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ  ή Δημοσίου Λειτουργού. 


     β. Ημερομηνία μετατροπής σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και αλλαγής

         της σχέσης εργασίας του προσωπικού. 
                                                                       

    γ. Πλήρη στοιχεία της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του: ΌΝΟΜΑ,  Διεύθυνση, 

        Τηλέφωνο.       
                                                        

    δ. Σφραγίδα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και Έγκυρη Υπογραφή (με το χέρι) 

 του υπεύθυνου/υπεύθυνης που το έχει χρεωθεί.Περιμένω τη γραπτή σας  - συγκεκριμένη και επί των ερωτήσεών μου απάντηση - και στα δύο μου αυτά έγγραφα, μέσα στις προβλεπόμενες νόμιμες προθεσμίες.Με εκτίμηση


ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ Η ΑΑΔΕ, απέστειλε στην κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, απόδειξη παραλαβής του εγγράφου της
(σχετ. φωτο)

 

Πηγή  ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

83 σχόλια:

 1. υπαρχει καποιο προτυπο δηλωση καταγγελησια η οτι αλλο που μπορουμε να καταθεσουμε σε αστυνομια, εισαγγελεα, εφορια ως πολίτες σχετικα συμπεριλαμβάνει ολη την σχετικη ερευνα της ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ ως σχετικο συμπληρωματικο εγγραφο ?
  μηπως και ετσι πιεστουν να κωλοι ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εάν σας έχει έρθει ειδοποίηση πληρωμής ΕΝΦΙΑ, αντιγράψτε το αίτημα της κ. Βενετίας Κάντζια και στείλτε το συστημένο και με απαίτηση απάντησης παραλαβής, στην ΑΑΔΕ.

   Κι αν σας απαντήσουν, ενημερώστε με...
   Δεν θα το κάνουν... οι ερωτήσεις της κ. ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, δεν είναι τυχαίες...
   ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ.

   Διαγραφή
 2. ALL SYNELLINES MUST ATTACK THIS BEAST, AND PUT THIS BEAST BETWEEN AS MANY CROSS FIRES AS POSSIBLE, UNTIL THE "DECAPITATED BEAST" HAS EXHALED FOR THE LAST TIME. IN ADDITION TO THE "ENFIA" - ALL OTHER DECISIONS MADE BY THESE CRIMINALS - SINCE THE FALL OF 2009 - ARE FULLY AND ABSOLUTELY NULL AND VOID AND OF NO FORCE AND EFFECT, AS THEY ARE BASED ON A MASSIVE ORGANIZED CRIME WHICH WAS PLANNED AND CARRIED OUT BY THIS STOOL PIGEON BY THE NAME OF ANDREAS GEORGIOU WHO WAS THEN THE PRESIDENT OF ELSTAT, AND WHO, TOGETHER WITH JEFFREY & CO., IMF [ IN WHICH ANDREAS GEORGIOU WAS AN OFFICER ] - FALSIFIED, FORGED, AND PRESENTED PHONY FIGURES AND THUS THEY DECEIVED THE GREEK PUBLIC, AND RATHER THAN SHOWING THE REAL DATA OF THE DEFICIT TO GDP BEING 3.9%, THEIR FALSIFIED DATA THEN SHOWED THAT, SUPPOSEDLY, THE DEFICIT TO GDP WAS MORE THAN 17%, WHEREIN, AS A RESULT OF THESE FALSIFIED DATA, DECEPTION, AND CRIMINAL ACTS, THEY FORCED & SIGNED ALL THESE ILLEGAL, AND CRIMINAL AGREEMENTS - THE SO CALLED "MNHMONIA" - AND ALL ACTS AND ACTIONS SINCE THE FALL OF 2009, AND CRIMINAL, ILLEGAL, AND OF NO FORCE AND EFFECT, AND, ELLINES & ELLINISMOS, IN SHORT ORDER, WILL SET ASIDE ALL SUCH CRIMINAL ACTS "AB INITIO" - FROM THE START".
  ARISTOTELIS ELLINAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κυρια σουφλη επειδη ζουμε σε μια χωρα η οποια η δικαιοσυνη ειναι χειραγωγημενη και ξεφτιλισμενη ποιος μου λεει οτι να το κανουμε αυτο με τον ενφια οποτε ειμαστε νομικα ενταξει και στο απυροβλητο λογω μη απαντησεως τους δεν ερθουν οι δικαστικοι μαλακες με τους σκατομπατσους και με πεταξουν εξω με το ζορι λεγοντας μου οτι χρωσταω ενφια.κι αν εστω το κερδισουμε ολο αυτο το νομικο πολεμο με τους προσκυνημενους αρχοντες του κολου τα χρηματα μας τοσων ετων πως θα μας επιστραφουν.γιατι εαν δεν επιστραφουν σε καποιες τσεπες πισωγλεντηδων εχουν μπει.αν μας στριμωξουνε με απειλες εχουμε νομικη υποστηρηξη να τους αντιμετωπισουμε η θα προχωραμε με την λαιμητομο στο κεφαλι μας.σας ευχαριστω για τον χρονο σας ενας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ποιός σας είπε, πως πληρώνοντας τον ΕΝΦΙΑ, σώζετε το σπίτι σας;
   Αυτό που δεν έχετε αντιληφθεί και περιορίζεστε μόνο στο κομμάτι της... "σωτηρίας" δεν διαφέρει σε τίποτα, από αυτούς που πίστεψαν στον Τσίπρα, ότι θα τους γλυτώσει από τον ΕΝΦΙΑ και από τα δάνεια, και πήραν το τρίτο το μακρύτερο.

   Αυτό που κάνει η κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, είναι με στοιχεία, να αμφισβητεί την ύπαρξη της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, στηριζόμενη σε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

   Το σκεπτικό της κ. ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ είναι, πως από την στιγμή που η Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όλοι οι θεσμοί και οι δημόσιες υπηρεσίες, ανεξάρτητες αρχές και του "κώλου τα ενιάμερα", είναι εταιρείες και ως εταιρείες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

   Ερωτήσεις, τους θέτει η κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.
   ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Η κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.

   Αυτό οφείλουν να κάνουν και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΩΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ.

   Μπορούν να κάνουν ΟΛΟΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ότι έκανε και η κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ;

   ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΩΣ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

   Στην Γερμανία, στην Γαλλία, στην Αγγλία, ξεσηκώνονται οι λαοί, γιατί ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.... ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

   Εδώ, είμαστε φοβισμένα ανθρωπάκια... σκήψαμε το κεφάλι και ως τα πρόβατα, οδηγούμαστε στην σφαγή, γιατί δεν θέλουμε να αγωνιστούμε για το δικαίωμά μας, να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

   Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ!

   Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστω για την ενημερωση.οταν ερθει το χαρτι του ενφια θα κινηθω οπως η κυρια καντζια.τελικα ζουμε στο απεραντο σκοταδι.καλη συνεχεια κυρια σουφλη ο θεος μαζι σας.

   Διαγραφή
  3. Πόσο ανεύθυνη είστε; Προτρέπετε τον κόσμο να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Κι αν σας ακούσουν και χάσουν τα σπίτια τους, πως θα τους βοηθήσετε;

   Διαγραφή
  4. Προτρέπω τον κόσμο, να κάνει ότι έκανε και η κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ... αν θέλουν να σώσουν και τα σπίτια τους και τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

   Διαγραφή
  5. Αφήστε τις υπεκφυγές. Εσείς όμως που κάνετε αυτές τις προτροπές, πάω στοίχημα ότι τον πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ...

   Διαγραφή
  6. Δεν έρχεσαι να πάμε μαζί στην Εφορία, να δεις τι κάνω;;
   ΄Εχεις τους όρχεις να έρθεις, ανωνυμάκια;
   ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ.

   Διαγραφή
  7. Μην βγάζετε γλώσσα, γιατί είναι πανεύκολο κάποιος που είναι εφοριακός να δει αν τον πληρώνετε ή όχι...

   Διαγραφή
  8. Και θα χαρώ, αν βγει επωνύμως, ως έχει υποχρέωση, να γράψει την αλήθεια.

   Διαγραφή
  9. Απάντηση στο ερώτημά μου όμως δεν μου δώσατε: Αν αυτοί που τους προτρέπετε να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, σας ακούσουν και τελικά χάσουν το σπίτι τους, θα τους στεγάσετε εσείς στο δικό σας; Ή δεν θα έχετε καμμιά υποχρέωση απέναντί τους;

   Διαγραφή
  10. Επειδή αν κι απ' ότι αντιλαμβάνομαι,είσαι το ίδιο τρολλάκι, και σας έλουσε κρύος ιδρώτας, με την ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ,θα σου απαντήσω:
   Αν κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και δεν πράξουν τα δέοντα, πρόβλημά τους.
   Αν τα πράξουν και τινάξουν την μπάνκα των δωσίλογων στον αέρα, δεν θα χρειαστεί να τους φιλοξενήσω... γιατί θα έχουν γλυτώσει τα σπίτια τους.

   Διαγραφή
 4. 8 Οκτωβρίου 2017 - 11:33 π.μ. Τι σε έπιασε βρε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΛΛΗΝΑ και γράφεις εις την βαρβαρικήν? Εχουμε μιά τόσο ωραία και μαθηματικώς δομημένη γλώσσα, την "Ελληνίδαν γλώτταν" ώς θα έλεγον και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και εσύ μου γράφεις εις την βαρβαρικήν..
  (ηδη σε επιστημονικό επίπεδο οι ξένες γλώσσες και ειδικά η Αγγλική δείχνουν πόσο πτωχές είναι)
  (συν τοις άλλοις μας πήραν και ένα σωρό λέξεις και τις τσαλαπάτησαν)

  .. by the way..δεν πρέπει να λέμε ELLAS αλλά HELLAS (λόγω δασείας του ).το όνομά σου πρέπει να το γράφεις ARISTOTELIS HELLINAS
  να συνεχίζεις να το γράφεις έτσι, και γενικά πρέπει να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης των ξένων για αντικατάσταση του GREECE => σε HELLAS.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολυ καλα του το εγραψες!!Χρονια τωρα προσπαθουμε!Μειωσαμε και εξευτελισαμε τον Ελληνισμο με χιλιους δυο τροπους.Ειμαστε Εβραιοι!Εδω και στην Εκκλησια των χριστιανων τρυπωσαμε και τους τα καναμε μανταρα!Ετσι.Καλα το εγραψες.
   Η Ελλαδα να λεγεται HELLAS
   Γιατι το HELL σημαινει κολαση.
   Πρεπει λοιπων να μαθουν οι HELLηνες ποσο κολασμενοι ειναι.
   Αξιος ο μισθος σου!!!!!
   Οχι GREECE λοιπων αλλα HELLAS.

   Διαγραφή
  2. Οι μόνοι από τους Δυτικούς που ΄δεν χρησιμοποιούν την ρίζα "γραικός" είναι οι Νορβηγοί. Στην γλώσσα τους ΕΛΛΑΣ - HELLAS.
   Η Μέση Ανατολή μας αποκαλεί Ίωνες, UNAN, κτλ διότι έχουν πολιτισμό !

   Διαγραφή
 5. πολυ ενδιαφερων το ολο θεμα.οταν ερθει και σε μενα θα πραξω τα δεωντα.καιρος να κολησουμε τους αλητες στον τοιχο.μενουν τα παιδια μας χωρις χαρτιλικη και ζουν μονο για να λεμε οτι υπαρχουμε.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ πριν χασουμε τον μπουσουλα τελειως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Βενετία τα έχει φορτώσει στον κόκορα μου φαίνεται.
  Λίγο από Αρτέμη μου θυμίζουν αυτά που λέει και γράφει.
  Με λίγα λόγια λέει πολλά και δεν καταλαβαίνω τίποτε.
  Δεν ξέρω αν και πόσα σπίτια έχει.Εγώ για ένα διαμερισματάκι που έχω θα συνεχίζω να πληρώνω ΕΝΦΙΑ κανονικά.
  Ο καθένας ας σκεφτεί ας αναλογιστεί τις ευθύνες και ας πράξει ανάλογα.
  Είπαμε ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
  Όσο για τον ΑΡΙΣΤΟ-ΤΕΛΗ και βλέποντας τη δεύτερη λέξη της αναρτήσεώς του αναρωτιέμαι τι θέλει να μας πει και το λέει με γρίφους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι αγαπητέ μου... εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... γι αυτό και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
   Συνέχισε να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ... σε εσένα και σε κάποιους της δικής σου νοοτροπίας και νοημοσύνης στηρίζονται ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

   Κι όπως πολύ σωστά γράφεις, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ...
   Εγώ θα προσθέσω, και των γραφομένων του, αφού τόσο σου κόβει, ώστε να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που προσπαθεί να σου ανοίξει τα μάτια, με έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

   Διαγραφή
  2. Καλλιόπη αν ήξερα με σιγουριά πως μην πληρώνοντας ΕΝΦΙΑ δεν θα έχω καμία μελλοντική συνέπεια εγώ και τα παιδιά μου να είσαι σίγουρη πως δεν θα πλήρωνα.Τώρα αν βασιστώ ότι δεν θα χάσω το σπίτι μου σε κάποιες αρλούμπες της ΚΑΝΤΖΑ ή του ΣΩΡΡΑ και της παρέας του σώθηκα.

   Το να προσπαθεί κάποιος να ανοίξει τα μάτια σε Έλληνες (συν-έλληνες όπως μας αποκαλεί και εμένα δεν μου αρέσει) μπαίνοντας σε ένα ελληνικό μπλοκ (και όχι ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ)και γράφοντας κατά πρώτο στα Αγγλικά και κατά δεύτερο με κεφαλαία τα οποία δεν γουστάρω ποτέ και με προσβάλλουν ως αναγνώστη γιατί φωνάζουν και δεν είμαι κουφός,ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως προσπαθεί να μου ανοίξει τα μάτια.

   Διαγραφή
  3. Το ότι δεν γνωρίζεις την κ. ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, δεν σου δίνει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να την συγκρίνεις με έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

   Αν είσαι ανίκανος να διαβάσεις και να καταλάβεις τις παραπομπές που βάζει στο κείμενό της, είναι δικό σου πρόβλημα.

   ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κι εσύ δεν την έχεις... θέλεις να σου εξασφαλίσουν οι άλλοι τη σιγουριά σου.

   Αυτό που θα έπρεπε να σε προσβάλει ως αναγνώστη, δεν είναι τα Αγγλικά (δεν είναι κακό να μην τα γνωρίζεις), ούτε τα λίγα κεφαλαία, γιατί κεφαλαία είναι γραμμένα στην πηγή τους, αλλά το γεγονός πως αφενός απορρίπτεις την ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Πατρίδας και των παιδιών σου και αφετέρου ότι συγκρίνεις μια ερευνήτρια και επιστήμονα, με ένα αγράμματο υποκείμενο.

   Διαγραφή
  4. Κα Σουφλή, δυστυχώς το καθεστώς στην χώρα που καμιά σχέση με Δημοκρατία δεν έχει, διαφθείρει τους κατοίκους με το να τους απογυμνώνει σταδιακά από τις βασικές ιδιότητες του Πολίτη.
   Η Δημοκρατία αντίθετα μορφώνει και ανυψώνει τον κάτοικο σε Πολίτη.
   Την μεγαλύτερη ζημιά κάνουν τα κόμματα και τα ΜΜΕ που ιδιαίτερα υπό κατοχικό καθεστώς αποβλακώνουν τους κατοίκους. Το καθεστώς σήμερα θα το περιέγραφα λαικά ως Αποβλακωτικό Φασισμό.
   Τουλάχιστον ας καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία ότι ψηφίζει κυβερνητικά προγράμματα που τους προτείνουν και όχι εν λευκώ ενεργούντα πολιτικά πρόσωπα. Σε χώρες όπου υπάρχει κάποια αντιπροσωπευτικότητα υπάρχουν σχετικές προβλέψεις στα Συντάγματα τους.

   Διαγραφή
  5. Μα δεν έχουμε Δημοκρατία, κύριε Βαμβακούση.
   ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ έχουμε... και δεν θέλουμε ακόμα να το αντιληφθούμε.
   Και το χειρότερο, καθοδηγούμαστε από πουλημένα και διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά χαμαιτυπεία...

   Διαγραφή
 7. 9 Οκτωβρίου 2017 - 3:15 μ.μ
  Μεγάλε έχεις μπλέξει την βούρτσα με την π@@@α. Η βαρβαρική είναι μια συμβατική γλώσσα χωρίς ετοιμολογία αλλά και δομή, επομένως τέτοιου είδους συνειρμοί είναι τελείως ανισοβαρείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ?????

  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Επειδή κ. Καλλιόπη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, απάντησέ μου σε 2 απλά ερωτήματα:
  1) Μας επιβάλανε τον ΕΝΦΙΑ για να μας στραγγίξουν οικονομικά και να μας πάρουν τα σπίτια, ναι ή όχι;
  2) Αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, τι θα τους εμποδίσει να μας κατάσχουν τα σπίτια και να τα δώσουν στους λαθροπιθήκους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή δεν αντιλαμβάνεστε προφανώς τι διαβάζετε, ή δεν διαβάσατε καθόλου την ανάρητηση, ή δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να δείτε και να διαβάσετε τις παραπομπές, ειλικρινά, δεν αξίζει να χαλαλήσω τον χρόνο μου να σας απαντήσω.

   Γιατί αν είχατε διαβάσει με προσοχή την ανάρτηση, δεν θα μου κάνατε αυτές τις παιδαριώδεις ερωτήσεις.

   Διαγραφή
  2. Πάλι δεν απαντάτε. Αν εξαιτίας των δημοσιευμάτων σας κάποιοι χάσουν τα σπίτια τους, θα τους στεγάσετε στο δικό σας;

   Διαγραφή
  3. @3.53,Εξαιτίας των δημοσιευμάτων μου, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
   ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟ...

   Τσάμπα το μεροκάματο που σε πληρώνουν ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

   Διαγραφή
  4. Ώστε έτσι. Όποιος έχει αντίθετη άποψη από σας είναι γελοίο υποκείμενο; Μήπως εσείς είστε μια καρικατούρα "αγωνίστριας", που μάχεστε τους προσωπικούς σας δαίμονες;

   Διαγραφή
  5. @5.26, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει προσωπικούς δαίμονες.
   Ασχολείσου με τους δικούς σου.
   Εγώ τους δικούς μου, τους παλεύω, με την βοήθεια του Θεού.
   Κι όταν έχω κάτι να πω, το γράφω επώνυμα.
   Στο λαγούμι σου, ανώνυμε σαγιάν

   Διαγραφή
 10. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΤΟ ΕΝΦΙΑ(ΛΤΗ) (ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΡΧΙΚΩΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ:

  - "ΠΙΣΤΕΨΑ" (!!) ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΕΝΤΕΛΩΣ), ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΗΡΥΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ! (ΤΟΥΣ "ΠΙΣΤΕΨΑ" ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ !!!)

  - ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ! ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ 29-10-2013 (;;) (ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ)

  - ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΕΠΑΧΘΕΣ, ΕΙΔΕΧΘΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΠΩΝΕΙΔΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟ "ΧΡΕΟΣ"!

  - ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΕΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΩΜΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ! ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΕΓΩ Η ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ! ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ!!

  - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΣΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ!

  - Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2016), ΟΤΙ ΕΞΕΒΙΑΣΘΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ .. ΕΝΕΔΩΣΕ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΟΥ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!


  ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ, ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ (ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ)ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  ΕΥΓΕ ΒΕΝΕΤΙΑ!


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΟΤΑΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΚΙΣΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ... ΑΛΗΘΕΙΑ!! (Η ΤΟΤΕ ΕΨΕΥΔΕΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;)


  http://www.avgi.gr/.../al-tsipras-telos-e-troika-kai-o...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ένας γνωστός μου δεν πλήρωσε καθόλου ενφια από όταν βγήκε αυτός ο φόρος και από φέτος άρχισαν και του αφαιρούν ποσά από το μισθό του όταν ο μισθός κατατίθεται στην τράπεζα. Και ο εργοδότης του είναι υποχρεωμένος να μισθοδοτεί μέσω τραπέζης. Σε αυτό τι αντίμετρα έχετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Βενετία Κάντζια11 Οκτωβρίου 2017 - 1:45 μ.μ.

  Ευχαριστώ από τη μεριά μου την Κυρία Σουφλή για την απεριόριστη φιλοξενία και ευχή δική μου είναι να εκτιμούμε και σεβόμαστε αυτό το δικαίωμα που μας προσφέρει, να εκφραζόμαστε ελεύθερα.

  Ευχή μου επίσης είναι, η κριτική να μπορούσε να περιορίζεται αυστηρά, σε αυτό καθ’ εαυτό το περιεχόμενο ενός κειμένου. Επιθυμητό και αναγκαίο είναι μια δημιουργική κριτική, με τεκμηριωμένα σχόλια και επιχειρήματα, υπέρ ή κατά ή και συμπλήρωση των όσων επώνυμα κατατίθενται. Αυτό θα βοηθούσε ιδιαίτερα ώστε όλοι και όλες μαζί, να μεγαλώσουμε τον ορίζοντα των γνώσεών μας, που με τη σειρά του θα μας εξοπλίσει με γερά εφόδια , αφ’ ενός να καταλαβαίνουμε καλύτερα και πιο οργανωμένα, όλα όσα κρύβονται πίσω από την «εικονική πραγματικότητα» που με τόση βία μας έχουν επιβάλλει, αφ’ ετέρου στη συνέχεια, να μας οδηγήσει σε πιο ώριμες και δημιουργικές ενέργειες και πράξεις.

  Και ας μη λησμονούμε, ότι πέρα από το καθαρά προσωπικό μας συμφέρον, το κοινωνικό είναι απόλυτα και άμεσα συνδεδεμένο με αυτό, το καθαρά δικό μας. Προβλήματα στην κοινωνία, αντανακλούν και επηρεάζουν απόλυτα, αυτό που μας βασανίζει προσωπικά, που δεν μπορεί να επιλυθεί, ανεξάρτητα από το κοινωνικό.

  Ο στόχος λοιπόν τέτοιων ερευνών από την πλευρά μου, δεν είναι να πω τι ή τι δεν πρέπει να κάνει, κάποιος ή κάποια. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μας ευθύνη. Στόχος μου είναι να συμβάλλω όσο μπορώ, σε όσο γίνεται πληρέστερη και βαθύτερη γνώση βασικών θεμάτων, που καταστρέφουν και εμάς και τα παιδιά μας και την Πατρίδα.

  Ευχή τέλος είναι όπως χωρίς φόβο, να αναλαμβάνουμε επώνυμα και με θάρρος την ευθύνη αυτών που γράφουμε, όπως και η Κυρία Σουφλή και εγώ συστηματικά το κάνουμε.

  Αυτό το ανώνυμο αλήθεια, τι μπορεί να εξυπηρετεί; Ας μας το καταθέσουν όσοι καταφεύγουν σε αυτό. Είναι ο φόβος, που τους κάνει να επιζητούν έτσι να προστατευθούν; Από ποιόν και από τι; Μήπως όμως δείχνει ανευθυνότητα, αλλά και έλλειψη σεβασμού προς τους επώνυμα γράφοντες ή τη φιλόξενη σελίδα; Ιδιαίτερα όταν πολλά σχόλια, είναι είτε άσχετα προς το παρατιθέμενο κείμενο, είτε όταν κάποια από αυτά προχωρούν και σε προσωπική επίθεση.

  Από την άλλη, εάν και όταν, κάτι δεν είναι κατανοητό, γιατί δεν προσφεύγουμε σε αναζήτηση επεξηγήσεων από τον υπεύθυνο του κειμένου;

  Τέλος, δεν επιθυμώ ούτε καν να διανοηθώ ότι κάποια άσχετα σχόλια, επειδή ίσως ενοχλούν, στόχο έχουν τον εκνευρισμό και τον αποπροσανατολισμό των αναγνωστών, ή αναγνωστριών για ίδιους ή άλλους λόγους.

  Για μένα, ο ανοιχτός, επώνυμος και δημιουργικός διάλογος μεταξύ όλων μας, είναι πιστεύω μια υπεύθυνη προσπάθεια, να φέρουμε φως στο σκοτάδι που κάποιοι μας επιβάλλουν για να μπορούμε προχωρούμε συντεταγμένα, με πειθαρχία και σοβαρότητα.

  Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία

  Βενετία Κάντζια

  11.10.2017

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πρότεινα ανώνυμα σχόλια να θεωρούνται ώς μηδέποτε γενόμενα και άρα να μην αναρτούνται. Μια μικρή εξέταση τους αποδεικνύει ότι μόνο ζημιά κάνουν και κατά το μέγιστο ποσοστό τους είναι από εγκάθετους του συστήματος.
   Επίσης προσβάλουν την έννοια του πολίτη ως υπεύθυνου όντος

   Διαγραφή
  2. Συμφωνω με το κ. Βαμβακα.
   Να το κανουμε οπως στου Λευτερη.

   Διαγραφή
  3. Κύριε Βαμβακούση, προτιμώ τα επώνυμα σχόλια.
   Αλλά βλέπετε, υπάρχει ο φόβος... φοβάται ο λαός...κι ένας φοβισμένος λαός, είναι ένας ραγιάδικος λαός...άξιος της μοίρας του.

   Διαγραφή
  4. @10.11, ρε τσουρομαδημένο, δεν φτάνει που έγραψες λάθος το όνομα του κ. Βαμβακούση, κάνεις και προτάσεις τρομάρα σου...
   Ποιός; Εσύ... ο πολυονοματάκιας...!!!!!!!!!!!!
   Ούτε να ομιλείς δικαιούσαι.
   Στο λαγούμι σου γρήγορα...με την ουρά στα σκέλια.

   Διαγραφή
 13. Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση κα Σουφλή. Δυστυχώς δεν το γνώριζα και πλήρωσα την πρώτη δόση. Η κα Βενετία Κάντζια έχει το θάρρος να είναι Ελληνίδα και στην πράξη. Πάντα άξια είθε και οι υπόλοιποι να βρούμε το θάρρος να είμαστε Έλληνες και στην πράξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Επώνυμος σημαίνει ότι οι χαμηλού εξελικτικού σταδίου ασχολούνται με το πρόσωπο του επώνυμου και όχι με τις ιδέες του.

  Σαν να λέμε τον πούστη τον εβραίο τον Αϊνστάιν, που ήταν τρελλός, και έκλεβε τις ιδέες του Poincare, άρα δεν ισχύει η θεωρία της σχετικότητας. Ενώ ότι δεν ισχύει θα το αποδεικνύαμε σχεδιάζοντας ένα πείραμα που δείχνει ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός πχ.

  Η' ο ρουφιάνος ο Μακρυγιάννης, που συμμετείχε στην οργάνωση της δολοφονίας του Καποδίστρια, και τι καθίκι που ήταν το καθίκι και τέτοια όπως κάνει ο ανθρωποφάγος ο Χατζάρας. Αντί να λέμε τι σωστό είπε ο Μακρυγιάννης, τι πικρή αλήθεια μας άνοιξε τα μάτια να δούμε, κι ας ήταν ο διάολος μεταμορφωμένος.

  Ο Πλάτων ή ο Αριστοτέλης ήταν που είπε το εξής:

  Οι κατώτατοι άνθρωποι ασχολούνται με τα λεφτά.

  Οι λίγο παραπάνω ασχολούνται με τα πρόσωπα.

  Οι ανώτεροι άνθρωποι ασχολούνται με τις ιδέες.

  Ανωνυμία λοιπόν εκτός από παρακρατικούς που προσπαθούν να σπάσουν τα νεύρα της Πόπης, σημαίνει και άτομα όπως εγώ που δεν πάνε να πουλήσουν μούρη αλλά να κάνουν ανώτερη συζήτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ 6 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.ΤΑ 7 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 8.500 € ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 13.000 € ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.
  ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ.
  ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΜΟΥ.
  ΤΗΣ ΛΕΩ:''ΕΑΝ ΠΑΘΑΝΩ ΑΥΡΙΟ.ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ'';
  ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ-ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.ΓΙΑ 13.000 € ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 80.000 € ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 30.000 € ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΓΙΑ.ΧΡΕΟΣ 13.000 € ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 80.000 €.
  ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ,ΓΙΑ 13.000 € ΧΡΕΟΣ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 500.000 €.
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:ΠΟΥΛΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ !
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
  ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ ΕΞ'ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΔΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ.
  ΕΑΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Π.Χ 15.000 € ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΝΕΙ Π.Χ 150.000 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 15.000 ΤΙΣ 150.000 €
  ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΟΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ....ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)...
  ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
  ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΣΕ ΚΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ..!!
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ ΕΩΣ 300000€ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλήθεια?? ωχωχωχ.. Ναι αλλά τις αντικειμενικές αξίες δεν λένε να τις κατεβάσουν τις ρειμάδες...

   Διαγραφή
 18. ξερει μηπως κανενας να μας πει τι θα μπορουν να κανουν τα ξενα φαντς σε καποιον που του εχει αγορασει το κοκκινο δανειο,αλλα δεν εχει περιουσιακο στοιχειο στην κατοχη του,αλλα ειναι μισθωτος? θα μπορει να βαλει χερει στον μισθο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Είναι προφανές ότι όσοι ακούσετε την κ. Σουφλή και δεν πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, θα βρεθείτε με τις προσαυξήσεις να χρωστάτε τελικά ένα ποσό που θα αδυνατείτε να αποπληρώσετε και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σπίτι σας...

  Η δικιά μου συμβουλή είναι να πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ όσο μπορείτε, και να κρατήσετε με νύχια και με δόντια την ακίνητη περιουσία που μας άφησαν οι πατεράδες μας, για να μην καταλήξει αυτή μια ώρα αρχύτερα στους λαθροπιθήκους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Θα τα παρει απο οπου μπορει ακομα και απο το μισθο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Δεν γινεται να κανεις ομελεττα χωρις να σπασεις αυγα. Απο τον καναπε επανασταση δεν γινεται. Ουτε και με το να αντιγραψεις ενα γραμμα και να το στειλεις σε αυτα τα τερατα γινεται. Πρεπει να τα μελετησετε αυτα που εγραψε η Καντζια, να τα καταλαβετε ΓΙΑΤΙ ειναι ετσι οπως το λεει, και ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, δηλαδη, να πατε φυλακη για τα ιδανικα σας. Αυτα που λεει η Καντζια στο εξωτερικο ειναι γνωστα απο παλια, ψαξτε το freeman on the land movement και θα δειτε οτι ο κοσμος ξυπναει. Αλλα θελει ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, γιατι η ελευθερια αξιζει οσο η ζωη ολη. Σας μιλαει ενας που εχει εφαρμοσει την μεθοδο της Καντζια, κι εχει πολυ κοπο και αγωνα. Κι εχω μπει και φυλακη για εκφοβισμο. Απ'τον καναπε και με χεσμενα παντελονια αγωνας δεν γινεται. Ξυπνατε αδερφια. και προ παντος, ενας ΕΛΛΗΝΑΣ γνησιος, αρχεγονος, ιθαγενης, εχει Χριστο και ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ. αυτα. Ιησους Χριστος Νικα. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ. μην περιμενετε να σας δωσουν μασημενη τροφη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι εκ του πονηρού... Μπορεί ο ΕΝΦΙΑ να είναι ένας άδικος νόμος, δεν θα τους κάνω το χατήρι όμως να τους παραδώσω την ακίνητη περιουσία που μου κληρονόμησαν οι γονείς μου. Και ούτε θα την πουλήσω για ένα πιάτο φακές...

   Έλληνες αντισταθείτε! Η πραγματική αντίσταση είναι να τα κρατήσετε τα υπάρχοντά σας και όχι να τα παραδώσετε!

   Διαγραφή
 22. Ποιος θα ψαξει τι να βρει ειδικα αμα δεν εχει τα βασικα να περασει.
  ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ
  ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ και εσεις λετε : ΨΑΧΤΕΙΤΑΙ..???? ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ..?? δεν ειναι καιρος για εξυπναδες..ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ χρειαζεται απο ολους μας αμεσα ας το συνηδητοποιησουμε οσο πιο γρηγορα γινετε γιατι ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Είναι σαν το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες. Ο καθένας ελπίζει να κρατήσει το σπίτι του αλλά όσο λιγοστεύουν οι καρέκλες δηλαδή οι μισθοί μείον τους φόρους αυτό είναι αδύνατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου13 Οκτωβρίου 2017 - 3:58 μ.μ.

  Το έγγραφο-απάντηση της κ. Βενετίας Κάντζια προς την ΑΑΔΕ θα γίνει ακόμα πιο δυνατό, αν το στείλετε στις αρμόδιες ΑΑΔΕ που ανήκετε με μια εξώδικο καταγγελία-πρόσκληση με τη δική σας υπογραφή (δε χρειάζεται δικηγόρος και κοστίζει ακριβώς -βάσει νόμου- 43,50 ευρώ) με την οποία θα καταγγέλετε τη μετατροπή του Υπουργείου Οικονομικών σε Εταιρεία και θα τους καλείτε να απαντήσουν στα συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως ακριβώς πράττει το έγγραφο της κ. Βενετίας Κάνζια.
  Στη συνέχεια κοινοποιείτε την εξώδικο καταγγελία-πρόσκληση στην Εισαγγελία της περιοχής σας (η κοινοποίηση αυτή απαιτεί ένα μεγαρόσημο των 3,50 ευρώ και τίποτε άλλο) συνημμένη σε μία αίτησή σας, που να παρακαλεί να εξεταστούν τα γραφόμενα από την Εισαγγελική αρχή.
  Και αν δεν μπορείτε να ΜΗΝ πληρώσετε ΕΝΦΙΑ (για κάποιους λόγους, που εσείς, σαν οι πλέον αρμόδιοι, γνωρίζετε) με αυτές τις κινήσεις ενεργοποιείτε τη Δικαιοσύνη, που έτσι θα φέρει συνευθύνη. Και επί πλέον έτσι, θα έχετε εξασφαλίσει το δικαίωμα, σε εύθετο χρόνο, που όλα θα τακτοποιηθούν από τους αληθινούς ΕΛΛΗΝΕΣ να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Το Κράτος στα χέρια ΕΛΛΗΝΩΝ θα ευπορίσει, (η Ελλάδα είναι ένας πάμπλουτος και πολύ ευλογημένος τόπος)και όλοι οι παράνομοι ΦΟΡΟΙ Θα επιστραφούν στους πολίτες, γιατί το ΚΡΑΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν μπορεί παρά να έχει ως θεμέλιο την Κρατική και Κοινωνική δικαιοσύνη.
  Κι αν δε θέλετε να πιστέψετε στο ΚΡΆΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (με τη διπλή έννοια της λέξεως ΚΡΑΤΟΣ: κατά το ΚΡΑΤΑΙΑ ως Δύναμις, Αγάπη)και να αγωνιστείτε γι αυτό,αγωνιστείτε τουλάχιστον να πάρετε τα χρήματά σας πίσω,πιέζοντας την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποφανθεί περί όλων των μη συννόμων πολιτικών αποφάσεων και πράξεων που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ-και όχι μόνον!
  Δες το Όλον.com
  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. θα καταγγείλουμε τη μετατροπή του υπουργείου οικονομικών σε εταιρεία σε κάποια άλλη εταιρεία (υπουργείο δικαιοσύνης) συνιστώσα κι αυτή μιας τρίτης παράνομης ανυπόστατης εταιρείας (ελληνική Δημοκρατία ). Αν η εταιρεία ελληνική δικαιοσύνη κρίνει παράνομη και χωρίς δικαιοδοσία την εταιρεία- υπουργείο οικονομικών εννοείται πως αυτό θα ισχύει και γι αυτήν. Ποιά η εγκυρότητα-χρησιμότητα- μιάς τέτοιας απόφασης;Πιο απλά:κάθομαι στη βάρκα και φυσάω το πανί για να κινηθεί...Ακόμα, δεν αυτοκτονώ για να αποφύγω την αγωνία του επερχόμενου,κάποια στιγμή, θανάτου...Υ.γ. δια βάζω στο σχολιό σας :"... Και επί πλέον έτσι, θα έχετε εξασφαλίσει το δικαίωμα(όσοι προφανώς κάνετε την καταγγελία ,σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουμε)., σε εύθετο χρόνο, που όλα θα τακτοποιηθούν από τους αληθινούς ΕΛΛΗΝΕΣ να πάρετε τα χρήματά σας πίσω...")Εσαεί κράτος ημετέρων η Ελλάδα.

   Διαγραφή
 25. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ "ΠΕΣΕΙ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Τελικά η κυρία Βενετία Καντζια συνεχίζει να πληρώνει τον Ε Ν Φ Ι Α;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό θα ήθελα να το μάθω κι εγώ. Ας μας πει κάποιος εφοριακός αν διαβάζει...

   Διαγραφή
 27. Θα έπρεπε να ντρέπονται! Αφαίρεσαν τον σταυρό από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων
  Ελληνική Ένωση Ακρωτηριασμένων Ποδοσφαιριστών επέλεξε να αγωνίζεται σε αγώνες στο εξωτερικό…αλλά και σε φιλικούς αγώνες επιλέγοντας το ακόλουθο έμβλημα το οποίο χρησιμοποιεί και ως επίσημο. Πρόκειται για παραλλαγή της σημαίας της Ελλάδας αλλά ο σταυρός είναι σχεδόν άφαντος και δε θυμίζει με τίποτα τον σταυρό που υπάρχει στην σημαία μας και όλοι ξέρουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Υπογράφουν Total - ΕΛΠΕ - Edison για γεωτρύπανα στην Κέρκυρα...
  ----
  Περισσότερα από τρία χρόνια διήρκεσε η διαδικασία παραχώρησης για έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων της θαλάσσιας περιοχής... στα δυτικά της Κέρκυρας, γνωστής και ως "οικόπεδο 2”. Από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η παραχώρηση μπήκε στην τελική ευθεία και εντός των επόμενων ημερών, με την επίσημη υπογραφή της σύμβασης, ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των ερευνών.
  Ο τελευταίος σκόπελος που ξεπεράστηκε ήταν το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ολοκλήρωσε τον προσυμβατικό έλεγχο και ενέκρινε την παραχώρηση διαπιστώνοντας ότι "δεν συντρέχει λόγος που να κωλύει την υπογραφή του υποβληθέντος προς έλεγχο σχεδίου σύμβασης μίσθωσης".
  Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η επίσημη τελετή υπογραφής της σύμβασης, παρουσία υψηλόβαθμων αντιπροσωπειών των εταιρειών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία, η οποία αναλαμβάνει την παραχώρηση, θα γίνει εντός των επόμενων ημερών και πριν το τέλος του μήνα.
  Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος μεγάλος γύρος παραχωρήσεων, μέσω του οποίου δόθηκε και το "οικόπεδο 2” ξεκίνησε το 2014, οι προσφορές κατατέθηκαν το 2015 ενώ ένα χρόνο μετά το 2016 η κοινοπραξία Total Edison ΕΛΠΕ, ορίστηκε "επιλεγείς αιτών” για έρευνες υδρογονανθράκων στο θαλάσσιο οικόπεδο που βρίσκεται στα δυτικά της Κέρκυρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμο 17 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017 - 4:14 Μ.Μ.

   ΤΕΛΙΚΑ, Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ''ΒΓΑΙΝΕΙ'' ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ''Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΙ Ο ΙΣΚΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΔΕΡΟ''. Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!!!

   Διαγραφή
 29. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!!! Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο και το σώζει..!!!!
  Συγκλονιστικό θαύμα του εν ζωή Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας στην πρωινή πτήση της TUS-AIR από Κύπρο για Ισραήλ, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017
  Δεκα λεπτα πριν προσγειωθει χαλασαν οι μηχανες και λιποθυμησε ο πιλοτος τοτε
  22 εβραιοι επιβατες που ηταν μεσα στο αεροπλανο φωναζαν : Θα πεθανουμε..
  Θα πεθανουμε εκεινη την στιγμη εμφανιστηκε στο πιλοτηριο ο γεροντας μετα απο αφηγηση του ιδιου του πιλοτου που τον ειδε να παιρνει το τιμονι στα χερια του (ο γεροντας) και τον προσγειωσε ομαλα στην λαρνακα,σωζωντας
  ολους απο βεβαιο θανατο.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε δηλώσεις Του στα Διεθνή ΜΜΕ, Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ανέφερε πως ειδοποιήθηκε να παρέμβει, σωτήρια για τους επιβάτες, γιατί δεν ευκαιρούσε Ο Αντάρτης π.Κλεομένης, προκαθήμενος Της Μαρτυρικής Εκκλησίας Των ΑναρχοΑυτόνομων ΓΟΧ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.

   Διαγραφή
 30. Κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας! Προωθούν τα τσιπάκια στα σχολικά βιβλία…
  ----
  Απίστευτο αλλά αληθινό.
  Σε σχολικό βιβλίων Αγγλικών, που είχε έρθει και στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια,
  διαβάζουμε ένα κείμενο, στο οποίο ένα παιδί περιγράφει τη διαδικασία εμφύτευσης τσιπ στο χέρι του: «Μετά το σχολείο την Πέμπτη, πέρασα δυο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας ναμου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ.

  Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρά μου) κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου, και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου.
  Επιπλέον, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα , όσο η μαμά και ο μπαμπάς ‘ανεβάζουν’ σε αυτό το χαρτζιλίκι μου κάθε εβδομάδα».
  ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και την έγκριση του υπουργείου Παιδείας για να έρθει το βιβλίο JOURNEYS B2 S’s, που έχει τη συγκεκριμένη σελίδα, και στην Ελλάδα το σχολικό έτος 2012-2013....
  Αναμενετε νεα εκδοση σχολικων βιβλιων πιο....εμπεριστατωμενη για το θεμα συντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Δήμος Αθηναίων: Ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες οφείλουν 325.000.000 ευρώ. Για τους λαθρομετανάστες ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ! Επίθεση, με δεσμεύσεις λογαριασμών
  Με δέσμευση του τραπεζικού τους λογαριασμού ή και δέσμευση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου κινδυνεύουν εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες ληξιπρόθεσμων χρεών στους δήμους της χώρας. Στο επόμενο βήμα ακολουθούν οι κατασχέσεις.
  Όπως αναφέρουν τα «Νέα», μόνο στον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα εκατομμύριο οφειλέτες έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη συνολικού ύψους 325 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 70 εκατομμύρια ευρώ αφορούν απλήρωτες κλήσεις.
  Στις εφορίες, τα φαινόμενα αγανακτισμένων φορολογουμένων, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το ΑΦΜ τους είναι κλειδωμένο για κάθε συναλλαγή ή οι όποιες αποταμιεύσεις τους στην τράπεζα έχουν δεσμευθεί χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο, είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι απλήρωτες κλήσεις αποτελούν μια συνηθισμένη αιτία.
  Παρά το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν αρμόδιοι παράγοντες του δήμου, αποστέλλονται ειδοποιητήρια στους οφειλέτες πριν ξεκινήσει η διαδικασία μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, δεν λείπουν τα φαινόμενα – συνήθως λόγω αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας – όπου τα ραβασάκια δεν φτάνουν στον προορισμό τους και οι φορολογούμενοι διαπιστώνουν κατόπιν εορτής ότι ο ΑΦΜ τους έχει κλειδώσει όταν ζητήσουν την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ή αναζητώντας την επιστροφή φόρων εισοδήματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!... Σπάνε σε κομμάτια τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να τα «ξεπουλήσουν»...!!!!
  Κατατέθηκε η αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την ένταξη σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
  Στην αίτηση που κατέθεσαν το Ελληνικό Δημόσιο από κοινού με την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς είναι οι πιστωτές με τις περισσότερες οφειλές της εταιρείας, ζητούν την τοποθέτηση ειδικού διαχειριστή με σκοπό την πώληση των περιουσιακών στοιχείων των ναυπηγείων μέσω της διαδικασίας
  πλειστηριασμού με στόχο την ανεύρεση νέου επενδυτή και την ικανοποίηση των απαιτήσεων τους.
  Με την αίτηση αυτή το Ελληνικό Δημόσιο ζητά να ικανοποιηθεί για το σύνολο των κρατικών ενισχύσεων που έχουν δοθεί προς τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ποσό το οποίο μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνει τα 665 εκατ. ευρώ ενώ η Τράπεζα Πειραιώς για οφειλές συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η εταιρεία έχει σημαντικές οφειλές και προς τρίτους και προς τους εργαζόμενους.
  Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει η κυβέρνηση αναφορικά με το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στόχος είναι ο διαχωρισμός τους σε εμπορικό και στρατιωτικό σκέλος και στην συνεχεία η ανεύρεση επενδυτών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!! «ΤΟΥΡΚΕΨΑΝ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΕΒΡΟ, ΡΟΔΟΠΗ, ΞΑΝΘΗ! ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...!!!!
  Την τούρκικη ονομασία τους χρησιμοποιούν οι Τούρκοι για να...
  ονοματίσουν εκατοντάδες ελληνικά χωριά στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης. Δείτε στη λίστα που ακολουθεί τα ονόματα των Ελληνικών χωριών στα τουρκικά:
  Νομός Ροδόπης – Rodop İli
  Παλιός Δήμος Αιγείρου – Eski Kavaklı belediyesi
  Ονομασία
  İsim
  Αρωγή
  Sarıyer
  Γλυφάδα
  Nuhçalı
  Καλλίστη
  Kalanca
  Μελέτη
  Melekli
  Μέση
  Meşe
  Πόρπη
  Ortakışla

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΚΑΙ ΟΜΩΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΧΡΙΣΕ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΝ… ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΗΓΕΤΗ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ..!!!!
  Τον υπερεθνικιστή ηγέτη της Αλβανίας που καταδιώκει την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, που διατηρεί αδελφικές σχέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ταιγίπ Ερντογάν και δεν χάνει ευκαιρία να ερανίζεται δίπλα του στην Τουρκία, βράβευσε με την… υψηλοτάτη διάκριση το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ντροπή: Στον Εθνικό ύμνο των ΗΠΑ το χέρι στην καρδιά, στον ελληνικό, γελάκια και αδιαφορία....
  Είναι πραγματικά εξοργιστική η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον -Ελληνα κατά τα άλλα- πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να έχει το χέρι στην καρδιά κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.
  Θα πει κανείς και που το περίεργο να θέλεις να τιμήσεις την χώρα η οποία σε υποδέχεται στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιείς εκεί.
  Το εξοργιστικό είναι ότι ενώ σε μία ξένη χώρα ο έλληνας πρωθυπουργός δείχνει να την τιμά, στην Ελλάδα πράττει ακριβώς το αντίθετο.
  Πολλές φορές τα φωτογραφικά στιγμιότυπα έχουν "πιάσει" τον κ. Τσίπρα να... σφυρίζει αδιάφορα και να γελάει προκλητικά στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας, κάτι που πραγματικά εξοργίζει όχι μόνο εμάς, αλλά το σύνολο τον Ελλήνων.
  Τόσο στην πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, όσο και σε αυτή του Φρανσουά Ολάντ, η εικόνα του Ελληνα Πρωθυπουργού ήταν απαράδεκτη.
  Με σταυρωμένα τα χέρια και τα πόδια ανοικτά, μία εικόνα-διασυρμός για την χώρα μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ***ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...!!!
  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ (SMARTPHONE-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΜΕ "ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ" ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Η ΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ : ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ-ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!!
  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, «ΑΣΠΕ» ΚΑΙ «ΟΠΟΤΤΕ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...
  Με την δικαιολογία ότι «και καλά» ο νόμος δεν αναφαίρει την λέξη «ακατάσχετα» για τα οικογενειακά επιδόματα των πολυτέκνων και τριτέκνων, στις ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ συνομιλίες που είχαν οι προδότες της Ελληνικής Κυβερνήσεως με τους παράνομους Τροϊκανούς δανειστές της χώρας, αποφάσισαν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα επιδόματα τω ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ και των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ οικογενειών, που έχουν οφειλές σε αυτό το αισχρό και ανάγλητο καθεστώς, που το ονομάζουν ....ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
  ΞΕΧΑΣΑΝ και πάλι ως συνήθως, ότι ο ελληνικός λαός είχε ψηφίσει «ΟΧΙ» για όλα αυτά τα αισχρά μέτρα λιτότητας που εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά θέλουν να επιβάλλουν.
  Το θέμα είναι, πως αυτά συμβαίνουν και με την ΚΑΛΥΨΗ των ομοσπονδιών της ΑΣΠΕ και της ΟΠΟΤΤΕ που υποτίθεται πρέπει να προστατεύουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ οι διοικήσεις τους, παρότι γνωρίζουν τις προθέσεις αυτής της ανθελληνικής Κυβέρνησης, ως συνήθως βγάζουν τον ...... «σκασμό»..!!
  Αντιμετωπίζουμε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, αισχρούς ανθέλληνες Κυβερνώντες και ΆΘΛΙΕΣ διοικήσεις στις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ πολυτέκνων και τριτέκνων , με σκοπό να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ, για να ΧΤΥΠΗΘΕΙ χωρίς έλεος η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
  Ο στόχος τους είναι να γίνει ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των επιδομάτων από την επόμενη καταβολή που έχει προγραμματιστεί για την αμέσως επόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.
  ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ και φυσικά έπεσαν στα «τέσσερα», η Κυβέρνηση και οι Ομοσπονδίες.
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!! ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ και ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ για ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ…
  Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΙΑ ΕΔΩ-Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Αύξηση των εμφραγμάτων σε ανασφάλιστους και ανέργους, αλλά και αύξηση του ποσοστού των καρδιοπαθών που παραμελούν τον εαυτό τους, διακόπτοντας ακόμη και την φαρμακευτική τους αγωγή, διαπιστώνουν οι επιστήμονες στη χώρα μας.

  Κάθε χρόνο εκτιμάται ότι καταγράφονται στη χώρα μας 24.000 εμφράγματα, από τα οποία, τουλάχιστον τα μισά χρειάζονται επεμβατική αντιμετώπιση. Απογοητευτικοί είναι και οι αριθμοί που αφορούν τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, που υπολογίζονται στα 30.000, αλλά και τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο, που ξεπερνά τις 5.000 περιπτώσεις το χρόνο.

  Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή το 38ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, που θα γίνει στην Αθήνα από 19 έως 21 Οκτωβρίου και συμπίπτει και με την επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Οταν θα ξεκινησουν τα γεγονοτα (2018) στο τοπο μας δεν θα υπαρχει τοτε
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ η τηλεοραση και το ραδιο (Στην ελλαδα μονο) δεν θα εκπεμπουν,θαναι ΝΕΚΡΑ σκοπιμως.ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα υπαρχει θα ειμαστε στο ΣΚΟΤΑΔΙ κυριολεκτικα.Θα υπαρχουν διακοπες (η διακοπη πληρης) στο ρευμα και το νερο θα ειναι δηλητηριασμενο απο τουρκους πρακτορες.Τροφιμα και φαρμακα δεν θα υπαρχουν ουτε τραπεζες ανοιχτες.
  **ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ**...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! Τοπική του ΣΥΡΙΖΑ έκανε... μαθήματα Τουρκικής γλώσσας... (ΕΙΚΟΝΕΣ)
  ------
  Είναι και επικίνδυνοι αλλά και προδότες όσοι αποφάσισαν ότι μπορούσαν μέσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης να κάνουν... μαθήματα Τουρκικής γλώσσας.
  Δεν είναι παράλογο. Η αριστερά στη χώρα μας έχει πάθει τεράστια Τουρκολαγνεία τα τελευταία χρόνια, όπως και τεράστια Κεμαλολαγνεία.
  Μάλιστα κάποιοι οργισμένοι από την πρόκληση έγραψαν με σπρέι έξω από το γραφείο του ΣΤΡΙΖΑ «ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ».
  Δείτε τις φωτογραφίες με την πρό(σ)κληση για μαθήματα Τουρκικών από την Τοπική του ΣΥΡΙΖΑ.
  ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ...ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ο νεος νομος για τα αυθαιρετα που ηδη ψηφιστηκε και αναμενετε το σχετικο ΦΕΚ
  αναφερετε στην ταυτοτητα κτιριου για καθε ακινητο με ειδικο-μοναδικο κωδικο
  για καθε ακινητο αυτο σε συνδυασμο με τους νεους "εξυπνους" ηλεκτρονικους
  μετρητες της ΔΕΗ οι αρμοδιες υπηρεσιες
  θα εχουν στο πιατο...δηλαδη στην οθονη του υπολογιστη με το πατημα ενος κουμπιου για το καθε ακινητο λεπτομερως
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ....ΜΥΓΑ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Τσίπρας: «Το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, με ανάπτυξη και σταθερότητα»--...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ 1950..
  Η ΕΛΛΑΔΑ...οι ομογενείς μας δεν τρώνε κουτόχορτο Τσίπρα!
  Βλέπετε την ανάπτυξη... Ανάπτυξη στην φτώχεια, στην πείνα, στην ανεργία, στην εγκληματικότητα...παντού Τσιπραίικη ανάπτυξη
  Τσίπρας: «Το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, με ανάπτυξη και σταθερότητα»
  «Το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, με ανάπτυξη και σταθερότητα», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με την συνάντηση που είχε νωρίτερα με δημοσιογράφους από διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, στην Ουάσιγκτον.
  ...Και αφού το λέει ένας Εθνοπροδότης έτσι είναι...Βλέπετε την ανάπτυξη, ανάπτυξη στην φτώχεια, στην πείνα, στην ανεργία, στην εγκληματικότητα...παντού Τσιπραίικη ανάπτυξη,ελλαδα χωρα των μεταναστων χωρα των πεινασμενων εξαθλιωμενων και προδομενων ελληνων.
  ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΓΙΑΤΙ Έχουν τρελαθεί οι ξένοι και αγοράζουν ΜΑΖΙΚΑ σπίτια στη Ελλάδα ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!...
  ...Γιατι μετα την αλλαγη συνορων στα βαλκανια που οσονουπω ερχεται
  η θεσσαλονικη θα εχει τοτε πολυ εβραικο στοιχειο,πολλους τουρκους και θα γινει το κεντρο του νεου γεωπολιτικου μορφωματος στην βορεια ελλαδα με δικη της ανεξαρτητη οικονομικη ζωνη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΠΑΓΩΣΑΝ» όλες οι πληρωμές!!! ΕΠΙΑΣΑΝ Έλληνες ευρωβουλευτές να κλέβουν...!!!!
  Σοκ έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες η απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να «παγώσει» όλες τις πληρωμές προς τους τοπικούς συνεργάτες (local assistants) των Ελλήνων ευρωβουλευτών, επειδή ερευνά κατά πόσο οι τελευταίοι απασχολούν ...«μαϊμού» συνεργάτες !!!!
  Η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σε... ρεπορτάζ της η εφημερίδα "δημοκρατία", βρέθηκε στο μικροσκόπιο της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης, μετά την καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι εισέπραττε το 60% του μισθού συνεργάτιδάς του. Η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, με επικεφαλής τον Γάλλο ευρωβουλευτή Ζαν-Μαρί Καβαδά, εξετάζει το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Κεφαλογιάννη και σύντομα θα κάνει τη σχετική εισήγηση στην Ολομέλεια. «Οι πλαστογραφίες και οι εκβιασμοί σε βάρος του κ. Κεφαλογιάννη δεν μπορούν να πλήξουν ούτε τον ίδιο ούτε και την οικογένεια του», είχε απαντήσει μέσω κύκλων του ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, όταν είχε προ μηνών δημοσιοποιηθεί η υπόθεση.
  Πλέον, το ενδιαφέρον της OLAF φέρεται να στρέφεται στο κατά πόσο οι τοπικοί συνεργάτες των Ελλήνων ευρωβουλευτών ασκούν πραγματικά κοινοβουλευτικά καθήκοντα ή εμπίπτουν σε μία από τις δύο παρακάτω κατηγορίες: α) απλοί «ταμίες», δηλαδή συνεργάτες-«φαντάσματα» που εισπράττουν ένα μισθό και τον αποδίδουν αμέσως στον ευρωβουλευτή β) συνεργάτες που παρέχουν άλλου είδους υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα να κανονίζουν εμφανίσεις και συνεντεύξεις των ευρωβουλευτών σε ΜΜΕ, με το αζημίωτο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το θέμα αυτό για τους ευρωβουλευτές, έχει αναρτηθεί ήδη από προχθές...
   Κάντε τον κόπο, πριν σχολιάσετε και μάλιστα σε τελείως άσχετη ανάρτηση, να δείτε τι έχει αναρτηθεί...

   Διαγραφή
 45. Κατι ακουσα για οικογενειακο ΕΝΦΙΑ
  δεν ξερω θα ισχυσει απο φετος? η του χρονου? Μηπως θα μας "μπει" και ΕΝΦΙΑ
  ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ..??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Αυτή η κ. Βενετία Κατζιά κανένα e-mail δεν έχει να την ρωτήσουμε αν έλαβε ποτέ απάντηση και τελικά τι της απάντησαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαι σε θέση να γνωρίζω, πως ουδείς της έχει απαντήσει. Κι αυτό, λέει πολλά.

   Καλά Χριστούγεννα, Καλή Λευτεριά

   Διαγραφή
 47. τελικα υπαρχει καποιο προτυπο εγγραφο σε word η καλύτερα σε pdf
  αυτη ειναι μια δωρεαν υπηρεσια που μοιραζει αρχεια δωρεάν
  https://www.docdroid.net/

  ενα παλιο προτυπο ειναι αυτο ισχυει η υπαρχουν αλλαγες ?
  https://www.docdroid.net/9JvTG6E/keno-letter-to-aade-16-10-17.doc

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ