Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Ποιές είναι οι Ελ(λ)εεινίδεςΑς κοιτάξουν τη δουλειά τους αυτές οι κυρίες ( ; ). Αλλά κι εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας, χωρίς να χασομεράμε – καί χωρίς να υπολογίζουμε σε αντεθνικά «καμμένα χαρτιά».

Όμως, είπαμε: Μην κάνουν το λάθος να μπλεχτούν στα πόδια μας.

Ελπίζω τώρα να ήμουν αρκετά σαφής, ως προς το ποιά γυναίκα είναι Ελ(λ)εεινίδα, καί ποιά Ελληνίδα.
Ασπάζομαι θερμά τις πραγματικές Ελληνίδες! 

γινα αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών από τις γυναίκες του αναγνωστικού κοινού. Οι οποίες διαμαρτυρίες συνοψίζονται στο ερώτημα: «- Εμάς αποκαλεί Ελ(λ)εεινίδες ο Εργοδότης; Γιατί μας βρίζει;» (Καί στο νοούμενο ερώτημα, αν είμαι μισογύνης. Όχι, κυρίες μου, δεν έχω τέτοια κολλήματα καί προβλήματα!    )


Αν καί θα ήμουν μέγας βλάξ, αν τσουβάλιαζα όλες τις Ελληνίδες μαζί σε φυλακή κοινωνικής καταδίκης, αν κι είναι φανερό ποιές γυναίκες εννοώ με τον χαρακτηρισμό αυτόν (το 40% του συνόλου, που λέγαμε αυτές  με την ανθελληνική διάθεση καί ενδεχομένως δράση), ωστόσο ουδέν κακόν αμιγές καλού. Από τις αντιδράσεις των αναγνωστριών μου βγήκε κάτι θετικό: μιά προσεκτικώτερη ματιά στο κείμενό μου, μου έδειξε πως -όντως- δεν αρκεί η παράθεση μιάς φωτογραφίας, γιά να γίνω κατανοητός.

Πάμε, λοιπόν. 
Ποιές είναι οι Ελ(λ)εεινίδες;  
Καί κυρίως: γιατί; 
Μ’ άλλα λόγια, ποιές διαδικασίες μετατρέπουν την Ελληνίδα σ’ Ελ(λ)εεινίδα;


Να πω, όμως, το εξής: αφού η όλη πρόσφατη διαδρομή των αναρτήσεων του παρόντος ιστολογίου στρέφεται γύρω από τη διάσωση της Ελλάδας, άρα δεν επιθυμούμε (καί αντικειμενικά δεν μπορούμε) να υπεισέλθουμε σε λεπτομερή ιστορική περιγραφή όλου του κοινωνικού μετασχηματισμού, που άρχισε να τερατοποιεί τις Ελληνίδες. Θα πούμε, όμως, κάμποσα καί γι’ αυτόν, διότι δεν γίνεται να ξεκινάμε από ιστορικό κενό.
(Επίσης, θ’ αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι τις κλισέ -καί τελείως άνευ νοήματος- «αλληλοκατηγορίες» των δύο φύλων. Καλές γιά χιουμοριστικές εξυπνάδες στα διάφορα τουΐττερ, αλλά όχι γιά σκέψεις πάνω στο μέλλον της χώρας.)
Κατά τη γνωμούλα μου, η αιώνια γυναίκα περιγράφεται από δυό λέξεις:
Συμφιλεῖν ἔφυν.
(Καί χωρίς το «συμ-«, ακόμη καλύτερα.)
Κι ό,τι ξεφεύγει απ’ αυτό, αποτελεί διαστροφή της γυναικείας φύσεως.
(Τώρα, θα μου πείς, άντρας τά ‘βαλε αυτά στο στόμα γυναίκας. Καί τά ‘βγαλε απ’ την κεφάλα του, διότι δεν ήταν μάρτυρας του περιστατικού! ‘Ντάξ’… Όμως μην ξεχνάτε ότι ο ίδιος είπε καί το: «- Ο δ’ έχων μέμηνεν!» Δηλ. όποιος  έχει έρωτα, τρελλαίνεται. Άρα το ανθρωπάκι ήξερε τί έλεγε, διότι δεν είπε: «η έχουσα»! Lol!!
Τέρμα η πλάκα, διότι το άρθρο θα βγεί σαν την «Πάπισσα Ιωάννα» του Ροΐδη!)
Επειδή, τώρα, η γυναίκα είναι άνθρωπος (αν κι ο Ροΐδης αναφέρει πως χρειάστηκε ολόκληρη Οικουμενική Σύνοδος, ώστε να το επιβεβαιώσει αυτό! lol!!!), κι επειδή η φύση του ανθρώπου είναι πτωτική, η γυναίκα δεν ξεφεύγει από ελαττώματα. 

Ποιά είναι, λοιπόν, τα χειρότερα γυναικεία ελαττώματα των τελευταίων αιώνων; Καί ειδικά των Ελληνίδων; (Ώστε να κάνουμε καί την απαραίτητη μικρή ιστορική αναδρομή μας.)

Πάντα κατά τη γνώμη μου, τα εξής:
(α) Φιλαργυρία.

(Αν καί το παραδέχομαι! Αυτό είναι αμάρτημα …unisex, δεν είναι αποκλειστικότητα των γυναικών.)

Η φιλαργυρία είναι παλιά πληγή. Δεν μας ενδιαφέρει, βέβαια, ως ατομικό ελάττωμα, αλλά ως κοινωνικό (ούτως ειπείν). Στα καθ’ ημάς, συνετέλεσε στη δημιουργία των «τζακιών», δηλαδή των κονομημένων οικογενειών – ακόμη καί κατά τη διάρκεια ξένων κατοχών (Φραγκοκρατίας, Τουρκοκρατίας). Ένθα οι γάμοι γινόντουσαν καθαρά σε βάση αμοιβαίου συμφέροντος. (Αίσθημα; Αγάπη; Τ’ είν’ αυτά; ) Τώρα, τί παιδιά έβγαιναν (ως χαρακτήρες) από τέτοιους γάμους, άσ’ το καλύτερα.

Η φιλαργυρία δεν έπαιξε κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στη σημερινή κατάντια των Ελ(λ)εεινίδων. Συνεπώς, την προσπερνάμε ως αυτοφυές αγριόχορτο, άνευ σημασίας.
(β) Τυφλή παρακολούθηση της μόδας – νοητική  αδράνεια.

Ουδείς σώφρων λέει ότι η Ελληνίδα πρέπει να είναι απαράλλαχτη ανά τους αιώνες. Πχ τις γιορτές να φοράει συγγούνια, καί τις καθημερινές να υιοθετήσει (εις το διηνεκές) τη «στολή εργασίας» της αγρότισσας μανιάς: να είναι τυλιγμένη σε τσεμπέρια καί τσουράπια, ή/καί να παραμένει άπλυτη – καί λοιπά αρνητικά καί απωθητικά. 

Αλλά σήμερα φτάσαμε στο τελείως άλλο άκρο, όπου η Ελληνίδα ακολουθεί τη μόδα χωρίς κριτήριο. Χωρίς «φίλτρο» του όποιου μυαλού διαθέτει μέσα στο κεφάλι της. 

Καί βλέπεις τραγικά πράγματα! Πχ γυναίκες στα πενηνταφεύγα να ντύνονται σα δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια. Καί ποιός να τολμήσει να τους πεί ευθέως ότι μαλακίζονται… 
Όποιος αρσενικός πλησιάσει, αναγκαστικά θα ψελλίσει (χαμογελαστός) διάφορα περί καλού γούστου του ντυσίματος – απλά γιά να μή λουστεί γκρίνια. Η χαζομάρα επιβραβεύεται αναγκαστικά με ψέμμα… καί διαιωνίζεται.

Κάπως έτσι προκύπτει -άνευ ελέγχου- καί το σούργελο της φωτογραφίας του προηγούμενου άρθρου. Υπόψη, δεν καταφέρομαι κατά των κιλών της συγκεκριμένης, αλλά εναντίον της …αισθητικής της αντίληψης, πως η αρκουδοποίηση (με μεταλλικά εξαρτήματα στο πρόσωπο, κτλ) είναι κάτι το όμορφο.

Προσωπικά, δεν ενοχλούμαι τόσο από το τί θα φορέσει μιά γυναίκα, αν καί ταλαιπωρείται η αισθητική μου. (Στο κάτω-κάτω, κάθε άτομο έχει δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση.) 

Ενοχλούμαι, όμως, από τη μή-λειτουργία του μυαλού της συγκεκριμένης γυναίκας. Διότι η νοητική αδράνειά της θα έχει κι άλλες συνέπειες, σε πιό σοβαρά θέματα. (Σκέψου πχ ότι αυτή η γυναίκα ψηφίζει.)

Να προσθέσουμε ακόμη ότι σ’ αυτό το χάλι βάλαν το χεράκι τους καί οι έμποροι γυναικείων ενδυμάτων (καί υποδημάτων). Παλιά, ο έμπορος συμβούλευε τη γυναίκα ποιό ρούχο την κολακεύει. (Καί κατά κανόνα έπεφτε μέσα στην εκτίμησή του.) Σήμερα, ο έμπορος απλά θέλει να ξεστοκάρει, διότι πχ τα φθινοπωρινά του 2017 δεν θα φορεθούν καί ως φθινοπωρινά του 2018. Κι αν δεν φύγουν από τα ράφια του, θα έχει οικονομική ζημιά.
Γιά την τυφλή παρακολούθηση, τώρα, της κοινωνικής μόδας, δες παρακάτω.
(γ) Διαρκής επιδίωξη γιά διαρκή καλοπέραση – άκρατος ευδαιμονισμός.

Πάλι, κανείς σώφρων δε λέει ότι πρέπει να σκάβουμε είκοσι ώρες κάθε μέρα. (Γιά να είμαστε αρεστοί πχ στην εξουσία, ή στον Γιαχβέχα – «…Εν τώι ιδρώτι του προσώπου σου…».) Αλλά εδώ ξαναπερνάμε στο άλλο άκρο, όπου η Ελ(λ)εεινίδα νομίζει πως όοοοολη η ζωή είναι ξενύχτια, ποτά, χοροί, γλέντια, καθημερινή εναλλαγή ανδρών (γιά να μή βαρυέται), κι άλλα τέτοια παρεμφερή. (Κι από δουλειά, γιόκ. Δουλειά; Πά-πά-πά!!!… Τί λέτε; )
(Άσε την τεκνοποιΐα!!! Είμαστε τώρα να χαλάσει η κορμάρα, καί ν’ ασχολούμαστε με το μωρό, αντί να ξενυχτάμε; Σωστά! Δεν είμαστε. Απεναντίας, είμαστε να χορεύουμε τσιφτετέλια μπροστά στις κάμερες, μέχρι καί σε ηλικία 80+ ετών – καί να μην αναλογιζόμαστε τί θέαμα προσφέρουμε.)
Βέβαια, αν σκεφτόταν, θα έβλεπε πως όλ’ αυτά θέλουν χρήμα. Πολύ χρήμα.

Χμμμ… εδώ που τα λέμε, αυτό ειδικά, …το σκέφτεται. (Βλέπε ελάττωμα υπ’ αριθμόν 1.) Οπότε, το επόμενο που κάνει, είναι να ψάχνει πλούσιον άντρα, να του τα φάει – με το σκεπτικό ότι αυτή είναι έξυπνη, ενώ όλες οι άλλες γυναίκες κορόϊδα.

Τώρα, το ότι οι πλούσιοι είναι λίγοι ανά τον κόσμο (κι όσο πάνε, λιγοστεύουν – διότι λειτουργεί ο άγραφος καπιταλιστικός νόμος της υπερσυγκεντρώσεως), καί το ότι οι πλούσιοι έχουν αυτοί τον πρώτο (καί τον τελευταίο) λόγο στις επιλογές τους, γιά την «ξύπνια» Ελ(λ)εεινίδα είναι λεπτομέρειες άνευ σημασίας.


Πριν προχωρήσουμε, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσουμε ότι στη διαμόρφωση τέτοιων καταστάσεων έβαλαν αγρίως τη χερούκλα τους ο εγχώριος κινηματογράφος κι η εγχώρια τηλεόραση. 

Τα μυαλά μεγάλου ποσοστού Ελληνίδων τα κουρκούτιασε η (δήθεν αθώα) κινηματογραφική θεματολογία με το καλό κορίτσι, που βρίσκει τον -οπωσδήποτε!- πλούσιο που την παντρεύεται, αφού πρώτα εκτιμήσει τον χαρακτήρα της. (Πλούσιο ακατέβατα, κι όχι πχ αδιόριστο θεολόγο.) 


Καί το αλατοπίπερο στο κουρκούτι το πρόσθεσε η -επίσης κινηματογραφική- καλοπέραση των «καλών οικογενειών» στο Κολωνάκι. (Λεπτομέρεια: ο -καί μέλος, σε νεώτατη ηλικία, της «κυβερνήσεως Τσιρονίκου» στη Βιέννη- Δαλιανίδης, φαίνεται πως κάτι ήξερε γιά τη ζωή της συνομήλικής του Μελίνας επί Κατοχής. Επί της ουσίας, εκεί αναφερόταν τα «Κολωνάκια» των ταινιών του. Ακόμη κι επί Κατοχής, δηλαδή, μερικά άτομα καλοπερνούσαν. Η πλέμπα ήταν αυτή, που πέθαινε από πείνα καί τουφεκιζόταν στα αντίποινα των Γερμανών.)

Η δε εγχώρια τηλεόραση, κάθε μέρα (μά, κάθε μέρα!) στα «πρωϊνάδικα» ασχολείται με τη μόδα, το γυμναστήριο, καί τα τσιφτετέλια. Όχι με τα γεροντάκια, που ψάχνουν φαγητό στους κάδους σκουπιδιών. Αναρωτιέμαι, όμως… «διασκέδαση» σημαίνει «σκόρπισμα». Σκόρπισμα των βασάνων της δουλειάς. Οι χαζογκόμενες των «πρωϊνάδικων», πότε δουλεύουν, γιά να διασκορπίζουν τα βάσανα/διασκεδάζουν κάθε μέρα;
(Κι ένα υστερόγραφο: κι οι άντρες έβαλαν το χεράκι τους, διότι κατά τη «Μεταπολίτευση» έπεσαν με τα μούτρα στη λαμογιά. Τί να πεί καί τί να πράξει μετά η χαζογκόμενα; Διαθέτει σχεδόν ακλόνητη δικαιολογία των πράξεών της.)
(δ) Άκριτη παρακολούθηση της «κοινωνικής μόδας».


Παναπεί: άκριτος μιμητισμός των κοινωνικών τάσεων του εξωτερικού.
Εδώ είμαστε!… Όλα τα προηγούμενα θα μπορούσαμε να τα προσπεράσουμε ως απλή χαζομάρα, αλλά ετούτο εδώ είναι που κάνει τεράστια ζημιά. Σχεδόν αποκλειστικά όλη τη ζημιά στις Ελληνίδες.

Λοιπόν, όταν το μυαλό δεν σκέφτεται, προκύπτουν διάφορα ηλίθια – κι ενοχλητικά. 

Η μίμηση των ξένων κοινωνιών δεν είναι πάντα γιά καλό. 

Θα έλεγα, συνήθως δεν είναι γιά καλό. 

Ωραίο είναι πχ να έχεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο είδος καί στην τιμή που τους έχουν σε άλλα («προηγμένα») κράτη, αλλά καθόλου ωραίο δεν είναι να μιμείσαι τις κοινωνικές ασχημίες των κρατών αυτών… επειδή αυτά είναι -τρομάρα τους!- «προηγμένα». 

Βλέπε πχ το πώς διασκεδάζουν ( ; ) οι «τουρίστες» (των …»προηγμένων») τα καλοκαίρια στην Ελλάδα: μεθύσι μέχρις αναισθησίας καί ξερατό στα πεζοδρόμια.

Τα ΠΟΛΥ άσχημα της μιμήσεως δεν είναι τα μεθύσια. Αλλά:
 • Η υιοθέτηση κοινωνικών προτύπων (πχ «πολυπολιτισμός» – «μετανάστες αδέρφια μας»), που ενδεχομένως λειτουργούν -γιά φτηνή εργασία καί άλλες, δόλιες στοχεύσεις– σε άλλα κράτη (κυρίως ηπαπάρα), αλλά σε μας είναι σαν τη σκατόμυγα στο φαγητό μας.
 • Η σύγχυση των (ρόλων των) φύλων, με την έννοια της υιοθεσίας από τη γυναίκα ανδρικών ελαττωμάτων (καί όχι προτερημάτων, δυστυχώς) – επειδή …έτσι κάνουν καί στο εξωτερικό!
(ε) Άκρατος εγωϊσμός.

Η κρυμμένη δύναμη πίσω από τις εκτροπές που μόλις περιγράψαμε, δηλαδή πίσω απ’ τη σύγχυση των φύλων (καί ίσως όχι μονάχα πίσω απ’ αυτήν), είναι το χειρότερο (…ανδρικό!!!) ελάττωμα της σημερινής Ελ(λ)εεινίδας: ο υπέρμετρος εγωϊσμός.

Η αλήθεια είναι πως ο εγωϊσμός είναι μεγάλη ιστορία… Μέχρις ένα σημείο, είναι κινητήριος δύναμις. Συνδυαζόμενος μ’ αυτό που ονομάζουμε «αξιοπρέπεια», σε σπρώχνει να κάνεις διάφορα πράγματα, συνήθως ωραία. Αλλά από εκεί καί μετά, ο εγωϊσμός είναι καταστρεπτικός. Το υπερ-εγωϊστικό άτομο εκ των πραγμάτων οδηγείται εκτός κοινωνίας, απλούστατα διότι δεν το ανέχονται τα υπόλοιπα.

Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε γυναίκες να επιδεικνύουν (με το παραμικρό!) αγένεια καί τσαμπουκά, γιά να μην …υστερήσουν! Δυστυχώς, δεν τους περνάει από το μυαλό ότι αυτά τα νεαντερτάλεια ελαττώματα του άντρα πρέπει να υποστηρίζονται καί από μυϊκή δύναμη! Lol!!! (Κι άμα τις εγωΐστριες τις πλακώσει στις κατεδαφιστικές μπουνιές κανένας αγριεμένος ανήρ, τί γίνεται; θα συνεχίσουν τις επιδείξεις τσαμπουκά;…)
Ως αντιπαράδειγμα, από προσωπικό βίωμα:
Οδηγούσα, καί στα 20 μέτρα μπροστά μου ο δρόμος πλάταινε, ανοίγοντας προς τρείς κατευθύνσεις (αριστερά, ίσα, δεξιά). Ανάβω φλάς, καί πάω να πιάσω την αριστερή λωρίδα. Σε άλλα 20 μέτρα πιο μπροστά, κόκκινο.

Στα 150 μέτρα πίσω ερχόταν τέρμα γκαζωμένο με «φτιαγμένο» (θορυβώδες) παπί ένα περίπου εικοσάχρονο μαλακισμένο, θηλυκού γένους (κι ούτε κράνος, ούτε τίποτε). Το οποίο μάλιστα είχε μπεί στο αντίθετο ρεύμα! (Προφανώς γιά να προσπεράσει τη σταματημένη ουρά αυτοκινήτων.) 

Βλέπω τί πάει να γίνει, όμως αφού ήμουν νόμιμος, συνεχίζω τον ελιγμό μου (με ταχύτητα 10 χμ ανά ώρα), θεωρώντας πως -αν δεί τα σκούρα- ο παρανομών τελικά αυτο-μαζεύεται. Όπως έχει συμβεί σε αμέτρητες περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που οδηγώ αυτοκίνητο.
Άμ, δέ! Κακώς θεωρούσα τέτοια πράγματα! Το μαλακισμένο πέρασε ξυστά από δίπλα μου (προφανώς είχε την απαίτηση να παραμερίσω εγώ, να περάσει αυτό), ουρλιάζοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο: «- Μαλάκαααα!!!!!»

Ευτυχώς, πρόλαβε να παραβιάσει καί το κόκκινο, καί να εξαφανιστεί. 

Διότι πρώτον, κατέβασα το τζάμι καί -προς μεγίστην θυμηδίαν των υπολοίπων σταματημένων οδηγών- ανταπέδωσα μ’ ένα άλλο τόσο φωναχτό: «- Μαλάκας είναι ο πατέρας που σ’ έσπειρε!», καί δεύτερον θα έβγαινα έξω καί θα το καταχέριαζα ΠΟΛΥ άσχημα, καί δή με το μπουλονόκλειδο. 

Σ’ αυτή την περίπτωση, γιά μένα δεν χωράνε ούτε ευγένειες προς τη γυναίκα, ούτε σεβασμοί, ούτε τίποτε. Τσαμπουκάν έδωκας, τσαμπουκάν θα λάβηις – καί δή, αγριώτερον! Τέλος!
(Η μαγική λεξούλα «- Συγνώμη!» θα τα διόρθωνε όλα με μαγικό τρόπο, αλλά δεν…)

Άσε το ότι δεν πάει να είμαι εγώ απόλυτα νόμιμος (με υπακοή στον ΚΟΚ, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, κτλ κτλ) καί να υποχωρώ, γιά να κάνω τα χατήρια του κάθε παρανομούντος μαλακισμένου – ακόμη καί θηλυκού.
Ο άκρατος γυναικείος εγωϊσμός οδηγεί σε αντικοινωνικές καταστάσεις: σε μή δημιουργία οικογένειας, σε δημιουργία «μονογονεϊκής» οικογένειας, καί σε αντεθνική συμπεριφορά.
Στις μέρες μας, αρχίζουν να πληθαίνουν τα παιδιά, που στην ταυτότητά τους έχουν το όνομα πατρός κενό. Εντάξει, αφού η τεκνοποίηση γίνεται μιά χαρά από δότη σπέρματος, κι αφού η λεγάμενη «δε θέλει να βάλει άντρα πάνω στο κεφάλι της», κι αφού μπορεί, ας κόψει το λαιμό της να τα βγάλει πέρα καί να μεγαλώσει το παιδί. Δεν μας πέφτει λόγος. Πλην όμως (κι ας αφήσουμε κατά μέρος τα ψυχολογικά συμπλέγματα παιδιού, που μεγαλώνει χωρίς πατέρα)…
…Τί γίνεται, αν αργότερα βρεθούν δύο παιδιά του ίδιου δότη σπέρματος καί ερωτευτούν μεταξύ τους; Έ;
Κακό, κάκιστο πράγμα η ανευθυνότητα! Καί δή, η κοινωνική.

Η αντεθνική συμπεριφορά, πάλι, προκύπτει από το ότι τα εγωϊστικά άτομα έχουν θολωμένο μυαλό. Καί δεν καταλαβαίνουν πως, αν μεν ζής στα όρη στ’ άγρια βουνά, όντως μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Αλλά, μέσα σε κοινωνία, υπάρχουν γραπτοί καί άγραφοι νόμοι, τους οποίους οφείλεις να υπακούς.

Οι Ελ(λ)εεινίδες, όμως, υπακούοντας στον άκρατο εγωϊσμό τους, λένε ότι δεν τις ενδιαφέρουν οι άγραφοι νόμοι, καί από πουθενά δεν προκύπτει πως οφείλουν να δώσουν στην (Ελληνική) κοινωνία τουλάχιστον 2 παιδιά. Δεν έχουν κάποια υποχρέωση. Αντιθέτως, υποστηρίζουν τα εξής:
 • Εάν έχουν ήδη παιδιά, λένε ότι δεν τις νοιάζει η τύχη της χώρας μας, μιά που τα παιδιά τους θα πάνε στο εξωτερικό να ζήσουν μιά καλύτερη ζωή.
 • Εάν δεν έχουν, λένε πως ή δεν θα κάνουν καθόλου, ή θα κάνουν με αλλοδαπό (πχ κονομημένο Άραβα), καί πάλι δεν τις νοιάζει καθόλου.
Όσο γιά μας, που ενδιαφερόμαστε γιά την Ελλάδα, οι Ελ(λ)εεινίδες  μας προτρέπουν να πάρουμε το έθνος «μας» παραμάσχαλα καί να πάμε να γ.μηθούμε. 

Κάπως έτσι σχηματίζεται αυτό το 40% των (ανδρών καί) Ελ(λ)εεινίδων γυναικών, που δείχνει απροκάλυπτη εχθρική συμπεριφορά στην έννοια του έθνους – καί στην τύχη της Ελλάδας.

Βέβαια, εδώ που φτάσαμε, πολλά νεάντερταλ αμφισβητούν ακόμη καί την αναγκαιότητα των γραπτών νόμων (ωραία! τότε να κυκλοφορούμε ο καθένας μ’ ένα γεμάτο όπλο, ώστε να τελειώνουμε μία καί καλή με όσους δεν χωνεύουμε!), πολλώι δε μάλλον των αγράφων.

 Στους τελευταίους, όμως, συγκαταλέγεται ένας πολύ βασικός  νόμος, sine qua non συνεκτικός της κοινωνικής «κόλλας»: ο νόμος της αμοιβαιότητας.
 • Χαμογελάς στους ανθρώπους; θα σου χαμογελάσουν κι αυτοί.
 • Αγριεύεις κι επιτίθεσαι στους ανθρώπους; θα σου αγριέψουν καί θα σου επιτεθούν κι αυτοί.
Τόσο απλά. Κι όχι, δεν πρόκειται γιά «ψιλά γράμματα» – αν έχουμε έστω καί λίγο μυαλό στο κεφάλι μας.
Ίσως σε πολλούς φανεί περίεργο, αλλά η προσωπική μου στάση απέναντι σε τέτοιες (αντεθνικές) αντιλήψεις των Ελ(λ)εεινίδων είναι εντελώς νηφάλια. 

Δε θες να τεκνοποιήσεις, κυρά μου; με γειά σου, με χαρά σου! 

Θες να τα κάνεις τα μαϊμούλια σου με γύφτο; παρομοίως! 
Δεν έχεις υποχρέωση να κάνεις Ελληνόπουλα; συμφωνώ! 
Ούτε θα τσακωθούμε, ούτε θα στεναχωρηθώ.

Όμως, θα θυμίσω στους πάντες καί τις πάσες τον μόλις προαναφερθέντα νόμο της αμοιβαιότητας. 

Όπως η κάθε Ελ(λ)εεινίδα έχει το δικαίωμα της επιλογής να φτύνει το έθνος (γιά χάρη του εαυτούλη της), έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα της επιλογής να την αποκεφαλίσω, αν κάνει το λάθος καί μπλεχτεί στα πόδια μου.
Τόσο απλά!
Καί χωρίς «μά» καί «μού».
(στ) Λοιπές κατηγορίες Ελ(λ)εεινίδων.

Είναι φανερό πως, μέχρι στιγμής, περιέγραψα την τυχούσα Ελληνίδα, που μεταβάλλεται σε αντικοινωνικό κι αντεθνικό τέρας λόγωι πλύσεως εγκεφάλου. (Καί αδυναμίας νοητικής άμυνας.)

Όμως, υπάρχουν άλλες δύο πολυπληθείς κατηγορίες Ελ(λ)εεινίδων, που είναι σάπιες εκ κατασκευής. 

Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να προσπαθήσει κανένας (πχ με προπαγάνδα, κτλ) να τις κάνει τέτοιες. Αυτές  είναι τα θηλυκά λαμόγια καί κομματόσκυλα.  
Μην ξεχνάτε πως τα Μνημόνια τα συνυπέγραψαν καί βουλευτίνες!


Επίσης… Εκτός απ’ τον -ήδη υπάρχοντα- αρριβισμό των ανδρών, ο γυναικείος άκρατος εγωϊσμός μας εφοδίασε καί με κάμποσες αρριβίστριες… Να μην ξέρουμε από πού να πρωτοφυλαχτούμε.

Μ’ αυτές δεν θ’ ασχοληθούμε. Δεν νομίζω πως χρειάζεται ανάλυση η περίπτωσή τους. Όμως, γιά να δήτε ένα (αντι)παράδειγμα κομματόσκυλου προς αποφυγήν, πάρτε ετούτο εδώ το «γκαβό»… που ακόμη δεν βγήκε απ’ τ’ αυγό του, αλλά κόβει στην ψύχρα τις συντάξεις των γερόντων.

Κι ως (αντι)παράδειγμα …καταιγιστικού συνδυασμού γυναικείων αντεθνικών ελαττωμάτων (απ’ αυτά που περιέγραψα), καμαρώστε καί δεύτερο «γκαβό». (Δείγμα ότι η ηθική σαπίλα θερίζει ειδικά στις νεώτερες ηλικίες Ελληνίδων.) Το οποίο είπα να προσπεράσω (σιγά μην ψηφίσω ένα κοριτσάκι, που ο σύζυγος παύλα λεφτάς «μπαμπάς» του αγόρασε …κόμμα, νά ‘χει να παίζει!), αλλά ετούτη η είδηση με τράβηξε απ’ το μανίκι, δημιουργώντας πολύ πονηρές νευροσυνάψεις μέσα στη γκλάβα μου. 

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά κάποιοι επιμένουν να μετατρέψουμε σε κόμμα την Ελληνική Προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε, καί να βρούμε …χρηματοδότηση! (Ναί, πώς;! Θα συναγωνιστούμε -με τους εράνους- στα ίσα τα λεφτά από λαθρεμπόριο κοκαΐνης καί λοιπές συναφείς δραστηριότητες! Συνέλθετε, συμπατριώτες!)
(ζ) Επίλογος.
Θα είναι σύντομος. Λοιπόν,
 • Επειδή κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής.
 • Κι επειδή κάθε άνθρωπος γίνεται ό,τι γίνεται, μέσα από αμέτρητες σκέψεις / εμπειρίες / βιώματα.
 • Κι επειδή δεν είμαι κηδεμόνας κανενός.
 • Κι επειδή δεν έχω τον άπειρο χρόνο μπροστά μου.
Δεν θα κάνω απολύτως τίποτε, γιά ν’ αλλάξω τα μυαλά των Ελ(λ)εεινίδων. 

Άλλως τε, υπάρχει ένα φοβερό ρητό των σοφιστών, το: «Ού με πείσης, κάν μέ πείσης!» (Βέβαια, αν κάποιος έχει ιεραποστολικές τάσεις, ας δοκιμάσει να τους αλλάξει μυαλά. Εγώ αδυνατώ. Όπως καί οι περιπτώσεις μετανοίας τους δεν μ’ ενδιαφέρουν. 
 Στην εξομολόγηση αυτά, στους παπάδες – όχι εδώ.) 

Ας κοιτάξουν τη δουλειά τους αυτές οι κυρίες ( ; ). Αλλά κι εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας, χωρίς να χασομεράμε – καί χωρίς να υπολογίζουμε σε αντεθνικά «καμμένα χαρτιά».

Όμως, είπαμε: Μην κάνουν το λάθος να μπλεχτούν στα πόδια μας.

Ελπίζω τώρα να ήμουν αρκετά σαφής, ως προς το ποιά γυναίκα είναι Ελ(λ)εεινίδα, καί ποιά Ελληνίδα.
Ασπάζομαι θερμά τις πραγματικές Ελληνίδες!


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

82 σχόλια:

 1. Πως και βγήκε απισσάριστη η 'κυρία' της φωτογραφίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ, ΣΕΜΝΟΤΑΤΗ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΚΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ. ......
  ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;
  ΤΙ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ;ΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ, ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ.
  ΣΤΟ 2017 ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευαγγέλιο τα λόγια σου, αγαπητέ αρθρογράφε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελπιζω να καταλαβες τωρα αγαπητη Καλλιοπη γιατι καποιοι Ελληνες αποφασισαν να μεινουν μακρια απο αυτο το κοινωνικα βρωμερο αυτο σχημα. Αποφασισαν απλα να μεινουν ακεραιοι στο επακρο με οποιοδηποτε κοστος. Με απλα λογια, παιδια ελεεινιδων δεν θα δωσουμε στο μελλον της Ελλαδας.
  Προσυπογράφω το κειμενο, συγχαρητηρια και παλι για το θαρρος και την αληθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ μου, μάλλον δεν διάβασες την τελευταία πρόταση του αρθρογράφου στο εξαίρετο κείμενό του.

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ... εξαρτάται όμως τι ζητά ο καθένας.
   Όταν το 99% των ελλήνων, σκέπτεται σαν τον 7.32 και 9.16, είναι φυσικό να γεννιούνται παιδιά ελεεινίδων... αφού και το 99% των ελληνίδων ανήκουν στο χάλι της περιγραφής του αρθρογράφου.

   Ακόμα κι από το 1% των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, αρκεί για να γεννηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ και ν' ανατραφούν ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

   Υ.Γ. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το σχόλιό σας και τι εννοείτε "να μείνετε κάποιοι μακριά απ' αυτό το κοινωνικά βρωμερό σχήμα."

   Διαγραφή
 5. Εχει αγαλματενια οπισθια και μηρους η κινηση της αρχαιοελληνικη ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ? [τετοιες εποχες αραγε χρειαζεται αυτο να φαινεται , το μυαλο...τι λεω τωρα πρωι-πρωι..]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλλιόπη διαβασα προσεκτικα το κειμενο, θα στο πω με απλα λογια, κανεις σοβαρος ανδρας πλεον δεν ασχολειται με γυναικες σημερα (διοτι οπως πολυ σωστα ειπες 1% ελληνιδων υπαρχει αλλα δεν ειναι αρκετό δυστυχως σε ποσοτητα οποτε η πιθανοτητα ευρεσης ειναι μηδαμινη) και δεν συναναστρεφεται με τετοιους τυπους σαν αυτους που προανεφερες. Μηπως να αναλυσω και τους λογους; αν δεν ειμαι κατανοητος, ευχαριστως να προχωρησω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάπου σας χάνω και διαφοροποιούμαι ως προς τις θέσεις σας.

   Άλλο η συνταύτιση, η συμπόρευση με ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κι άλλο η αναπαραγωγή και η διαιώνιση της Φυλής μας, καθ' ότι εκτός του ερωτικού συναισθήματος, υπάρχουν και άλλες παράμετροι που άπτονται της ανατροφής ΕΛΛΗΝΩΝ.

   Προσωπικά, αναφέρθηκα γενικώς σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και όχι στην διαιώνιση της Φυλής μας, καθότι γι αυτό υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις (π.χ. χημεία, κοινωνικοί παράγοντες, ιδεολογικοί κλπ)

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
   Όπως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
   Στόχος μας πρέπει να είναι η συμπόρευση και ο κοινός αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, σαφώς έξω από κομματικούς πολιτικούς μηχανισμούς.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε 11:50 Π.Μ,
   φοβάμαι πως είστε λάθος όταν γράφετε:
   "κανεις σοβαρος ανδρας πλεον δεν ασχολειται με γυναικες".
   Και τούτο διότι η ανθρώπινη αυτοαπαξίωση δεν είναι θέμα φύλου.
   Δυστυχώς κυκλοφορεί πολύ "μπάζο" και από τα δύο φύλα.
   Και αν αναφέρεστε σε "σοβαρούς άνδρες", οφείλετε τουλάχιστον να δεχτείτε ότι υπάρχουν και σοβαρές γυναίκες...
   Το θέμα είναι να ο κάθε "σοβαρός άντρας" την ικανότητα να τις διακρίνει...

   Διαγραφή
  3. Μαλλον εσυ οφειλεις να εισαι προσεκτικη οταν διαβαζεις. Δεν επαναλαμβανω δευτερη φορα αυτα που γραφω ηδη στα γραφομενα. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε.Διαβασε παλι την αναρτηση στο οποιο φαινεται οτι ο γραφων αναγνωριζει και ξεχωριζει.
   Επιλογη του να μην ασχολειται με οτι εκεινος δεν επιθυμει. Περισσοτερα στον φιλο μας you tuber Mgtow. Kαλη ακροαση!

   Διαγραφή
  4. Τι να θέλει άραγε να πει ο ποιητής;;
   Που δεν μπαίνει και στον κόπο να διευκρινήσει σε ποια από τις δύο παραπάνω σχολιάστριες αναφέρεται (και μάλιστα στον ενικό, σε αντίθεση με τις παραπάνω)...
   Υποθέτω ότι το δικό μου σχόλιο τον ενόχλησε, διότι δεν έκανα μάλλον προσεκτικό ..."copy paste" στα γραφόμενά του.
   Τι να πω;
   Ανεξερεύνητες ..οι βουλές του ...ποιητή!!
   Φταίω εγώ που ασχολήθηκα...

   Διαγραφή
 7. Συμφωνω απολυτα με τη δαναη...ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ το κειμενο..πραγματικα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σ αυτον που το εγραψε ..ΜΠΡΑΒΟ του......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εφοσον συμφωνεις κι εσυ, διαβασε την απαντηση μου στην Δαναη, αφορα και εσενα.
   Καλη αναγνωση!

   Διαγραφή
  2. Κες Δ.Π. και Σ.Κ., Συμφωνώ απόλυτα. ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ Το Κείμενο, ως εκ της φωτογραφίας Του, που παραπέμπει ευθέως σε Κλασσικό Ευαγγελικό Πρότυπο - Παράδειγμα προς Μίμηση. Την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή, πλην όμως, μετά Μετάνοιαν, μία από τις πολλές ακολούθους Του Ιησού, αρωγούς στο ιεραποστολικό Του έργο, και εν συνεχεία, ανταποδοτικά, Αγία. Τη Μαρία Τη Μαγδαληνή.

   Έτσι, Όταν η Ελ(λ)εεινίδα της φωτογραφίας Χορτάσει, ''Μπουχτίσει'', κυριολεκτικά, Την Αμαρτία, και, αμείλικτος, ο πανδαμάτωρ Χρόνος τη φορτώσει παραπανίσια κιλά, πατσοκοιλιές, πεπτωκότα, ως άλλη Πόλη, ''ποπό'' και αποστροφική κυτταρίτιδα, απαγορεύοντάς της πλέον Χορούς με φιδίσιο κορμί, χάρη, αμυαλιά κι ακαταμάχητη θηλυκή σαγήνη α λα Σαλώμη,

   Τότε, δε δικαιούται κανείς, μετά το ιστορικό προηγούμενο Της Μαρίας Της Μαγδαληνής, να Της αρνηθεί Το Αναφαίρετο Δικαίωμα κάθε Αμαρτωλής στη Θεοδώρητη, Λυτρωτική Μετάνοια, που σε συνδυασμό με προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση και θεία κοινωνία, θα Της επιτρέψει ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΣΕΛΊΔΑ, προκειμένου,

   Αυτή Η Ελ(λ)εεινίδα, πλην, μετά Μετάνοιαν, Ελληνίδα ΓΟΧ, Δόξα και Τιμή να καταταγεί μετά Των Δικαίων, εκ Δεξιών Του Επουρανίου Της Πατρός και να ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ, καταχειροκροτούμενη από το μέγα πλήθος με το μέγα πάθος για Τη Νίκη Της Ορθοδοξίας.

   Και θα ζήσουμε εμείς Καλά και Η Ελ(λ)εεινίδα, πλην, μετά Μετάνοιαν, Ελληνίδα ΓΟΧ Αξιωθείσα Τον Παράδεισο, Καλύτερα εις Τους Αιώνες Των Αιώνων. Αμήν.

   Διαγραφή
  3. 1.45 Mαλλον εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την ......τσατσαρα..η φωτο αναφερεται στην επικεφαλιδα...πε μας, που ειναι η διαφωνια σου ως προς το κειμενο..ολα τ αλλα που γραφεις τι;;;;εννοεις πως οργιαζουν οταν ειναι νεες ωραιες λεπτες,και οταν χοντρυνουν η μεγαλωσουν το ριχνουν στη μετανοια και αυτο ισχυει για ολες ;;;;;;;ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  4. 1.45 η Μαγδαληνή σε πειραξε ε;Αμαρτανουν δηλαδή μόνο τα κορίτσια μας! Τα αγόρια μας όμως όχι όταν εκπορνεύονται! Τα αγόρια μας όταν κατεβαίνουν στην Συγγρού στα πρώτα μπουρδελακια με τις ιεροδουλες και τις τραβεστί δεν διαπρατουν αμαρτία !Όταν παντρεμένοι κυνηγάνε πιτσιρίκες δεν διαπρατουν μοιχεία! Όταν πηγαίνουν στα κωλομπαρα για να πηδήξουν δεν διαπρατουν αμαρτία !Όταν στην ζωή τους είχαν 10 γκόμενες που εξανάγκασαν να προβούν σε εκτρωσεις, δηλαδή συμμετοχη σε φονους δεν διέπραξαν αμαρτία !
   Μόνο η γυναίκες είναι οι αμαρτωλες !Άντε να μην αρχίζω τους εξορκισμους εδώ μέσα για να ξελαμπικαρει ο εγκέφαλος των πανταχού ''αναμάρτητων ''.

   Διαγραφή
  5. Θέλει με τον τρόπο του βρε Σουλα να μας πει ότι μόνο εσείς οι γυναίκες εκπορνευεστε ενώ όταν εμείς οι άνδρες γυρνάμε και γαμάμε πότε την μία και πότε την άλλη κάνουμε λειτούργημα.Κοροϊδεύει την Μαγδαληνή ως πόρνη αλλά δεν κοιτάζει ποσες φορές εκπορνευτηκε ο ίδιος ;Ποσες πήδηξε στην ζωή του ;Αντί να κοιτάζει την Μαγδαληνή που αυτή στο κάτω κάτω μετανόησε ας κοιτάξει τις δικές του αμαρτιες και πορνειες γιατί ο παράδεισος θα είναι γεμάτος από πορνους και πορνες .ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ όμως .
   Στην κόλαση θα πάνε οι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ
   Αυτοι την διαφορα δεν μπορούν να καταλάβουν τα περισσότερα αντρικά μυαλά .Τους άνδρες μην νομίζεις ότι τους παλεύεται μόνο εσείς οι γυναίκες ;
   Και μεις οι άνδρες τους παλεύουμε ξέρεις γιατί μας εξευτελίσουν με την μαλακια του εγκεφάλου τους.
   Και ναι είναι αλήθεια αυτό που γράφεις .Πολλοί από εμάς μπερδεύουμε την βούρτσα με την μπο@τσα. Υπομονή !

   Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ 1:42 ΚΑΙ 3:05Μ.Μ.
   Παιδιά μην ασχολείστε άδικα...
   Ο 1.45 Π.Μ. είναι το γνωστό - άγνωστο τρολάκι με τον (κω)λογοτεχνικό οίστρο, που την είδε σύγχρονος Αριστοφάνης και σατυρίζει τους πάντες και τα πάντα.. (ή τουλάχιστον το προσπαθεί)!!!
   Δείξτε λίγη κατανόηση και αφήστε το παιδί να το χαρεί!

   Διαγραφή
  7. Την Καλησπέρα μου στην Δανάη .Ξερεις ποιος είμαι και από που. Αποφάσισα να μεταμορφωθω και να γίνω ο Ρομπεν των Χριστιανών !Δεν είναι ανώνυμοι ο 1.42+ο 3.05 είμαι εγώ .
   Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να ασχολούμαι αλλά με διασκεδάζουν τέτοια σαΐνια. Όταν πλακωνει και ο δωδεκαθεος!!!!Κάνω κάτι χαρές!!!

   Διαγραφή
  8. Τι λέει για Το Ευαγγελικό Κείμενο Της Ανάρτησης και Την Κυρία Της Φωτογραφίας μία παλιά, κοινή μας φίλη. Πιστεύω πως είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να μιλήσει για Την Ελ(λ)εεινίδα πλην όμως, μετά -θέλεις ενδεχομένην; ενδεχομένην- Μετάνοιαν, Υποψήφια, με χίλια, για Τον Παράδεισο, την οποία και γνωρίζει προσωπικά αφού συχνάζουν καθημερινά στα ίδια ''Στέκια''.

   https://youtu.be/TM6vVtlwsLw?t=58

   Όσο κι αν Την πίεσα να μου πει, έστω τη γνώμη Της, για Τη Μαρία Τη Μαγδαληνή στάθηκε Αδύνατον. Ήτανε κατηγορηματική : Δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιον/α που δε γνωρίζω ούτε κατ'όψιν.

   Διαγραφή
  9. Για ρώτησε την ;Για τον Ηράκλειτο θα μιλουσε ;Για τον Πλάτωνα ;Για τον Αριστοτέλη ;Για τον Χίτλερ ;Ούτε και αυτούς δεν γνώρισε κατ'όψιν .
   Μακια!

   Διαγραφή
  10. Κυρία Δανάη Πολυχρονίου,
   Αφού σας θυμίσω πως Ουδέποτε χρησιμοποίησα Απαξιωτικό Χαρακτηρισμό για Το Πρόσωπό Σας, οφείλω να ομολογήσω ότι το ''τρολάκι'' με πλήγωσε βαθύτατα. Και, δικαίως, εξανέστην. Τρολάκι Εγώ; γιατί τρολάκι κι όχι τουλάχιστον Τρολ, για στοιχειώδες έστω, με δεδομένο το αρνητικό πρόσημο, Κύρος;
   Μα, απ'την άλλη, κατάλαβα πως το Αβυσσαλέο Μίσος, η Λυσσασμένη Επίθεση και η, χωρίς Λύπη, Δημοσία Καταδίκη Μου προέρχονταν από σε βάρος Σας, πιστέψτε με, χωρίς πρόθεση, Έγκλημά Μου, το πιθανώτερο πταισματικού χαρακτήρα.

   Κατέφυγα λοιπόν, ως όφειλα, στο Αρχείο των Αναρτήσεων των Α.Ν. και, ερευνώντας το Σύνολον Των Αναρτήσεων και Σχολίων, ανακάλυψα Το Ατόπημα, Μέγα Λάθος Μου, που προκάλεσε Την Δικαίαν Σας Οργήν, Αγανάκτησην και Μήνιν.
   Συγκεκριμένα, στα Α.Ν. (http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_134.html) Σχόλιο 3.22, αντί Επιλόγου σε εποικοδομητικό, πολιτισμένο και χρήσιμο, και για τους δύο, Διάλογό Μας, θέλοντας να Σας μαλώσω με τακτ,
   (περιττό να σας πω πως όπως Ο Αλέξανδρος είχε κάτω από το προσκεφάλι Του Την Ιλιάδα Του Όμηρου, έτσι έχω Το Σαβουάρ Βιβρ Του Έγκριτου Δημοσιογράφου, Συγγραφέα και Γκουρού Των Καλών Τρόπων, Χρήστου Ζαμπούνη)
   Σας αφιέρωσα ένα τραγούδι :

   https://youtu.be/HQgzSo3eciY?t=61

   Το Λάθος Μου λοιπόν είναι ότι, μην έχοντας χρόνο να γράψω τους στίχους και να βρω κλασσική ερμηνεύτρια, ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑ Τους Στίχους Του Βασίλη, ''Τσίλια'' για τα πατριωτάκια Του, χωρίς να Τους διαβάσω. Και τώρα που, κατόπιν εορτής, Τους διάβασα, διαπίστωσα με Τρόμο, πως ψευδόμενοι ασύστολα, Σας Αδικούν σε δύο Σημεία.
   Γιατί, ενώ προβληματίστηκα αρκετά, δεν έφτασα ποτέ σε, μετά βεβαιότητος, Συμπέρασμα, Ότι
   Α. Επειδή δεν είσαστε Εκείνη που`χα γνωρίσει,
   Ήτανε Σφάλμα να Σας παντρευτώ ΚΑΙ
   Β. Επειδή με προδίνετε, δεν αρκούν Αυστηρές Συστάσεις, στα
   όρια Της Επίπληξης, αλλά, για Τον Απαιτούμενο Σωφρονισμό Σας
   πρέπει να Σας βρει Τιμωρία Σοβαρή.

   Σας γράφω τα παραπάνω, για να αξιωθώ πάλι Τον Ύπνον Του Δικαίου Τον Επιούσιον, ευελπιστώντας πως συμφωνείτε κι Εσείς ότι ΤΟ ΣΦΆΛΛΕΙΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΝ, ΤΟ ΕΜΜΈΝΕΙΝ ΣΑΤΑΝΙΚΌΝ, ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΊΝ ΘΕΊΟΝ.
   Με Εκτίμηση.

   Διαγραφή
 8. Τελικα ,μονο η Καλλιοπη η Σουφλη ειναι Ελληνιδα!@+=÷!?/!!!
  Το ποσο Ελληνιδα εισαι κουκλιτσα μου ασε να το δειξει η ιστορια.
  Συνεχεια αυτοπαινευεσαι αυτοπαινευσαι....
  Εργα θελει Μπουμπουλινα μου για να το αποδειξεις και συ εισαι μονο λογια.
  Πως να αντεξει και ενας.ανδρας μια πολυλογου γυναικα;Τα παιδια θα βγουν κουνημενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είδατε κάπου να αυτοπαινεύομαι;
   Προς τι η εμμονική χολή;

   Οι γιοί μου, βγήκαν ΑΝΔΡΕΣ... και δεν είναι δική μου άποψη, γιατί ως μητέρα ήμουν αυστηρή.
   Τους ανέθρεψα ως ΑΝΔΡΕΣ και όχι ως... κοπέλλια...

   Όσο για τα έργα μου, αφήστε να με κρίνουν αυτοί που με γνωρίζουν... και με κρίνουν επώνυμα και ουχί ανωνύμως.
   Για τα δικά σας παιδιά να νοιαστείτε.

   Διαγραφή
  2. Κυρια μου,ουτε σας ξερω για να εχω τιποτε εναντιων σας,ουτε με ξερετε και σεις.
   Απλα φριτω.Ειναι και μερικες αλλες ιστοσελιδες που το κανουν αυτο.Συνεχως αυτοπροβαλεστε ως Ελληναραδες πατριωτες βριζοντας,υποβαθμιζοντας και μειωνοντας τους αλλους Ελληνες παριστανοντας τους δικαιοκριτες.
   Μου κανει εντυπωση που στο σχολιο μου διαπιστωσατε ''εμμονικη χολη''!
   Τα δικα σας σχολια τα διαβασατε ποτε;Ποιο πανω εχετε βγαλει και ποσοστα τις εκατο!!Σε καθε αναρτηση σχεδον αυτοπροβαλεστε ως Ελληνιδα!Κοιταξτε και στην πρωτη αναρτηση τα σχολια σας.Αυτην με τα 80 περιπου.
   Το να ειμαστε σεμνοι και ταπεινοι,νομιζω δεν βλαπτει.
   Σκεφτειτε υποθετικα.Εαν πεθανετε αυριο ,μεθαυριο ποσοι θα ερθουν στην κηδεια σας;Σε μια βδομαδα θα σας θυμαται κανενας;Θα νοιαζετε κανενας;Θα σας μνημονευει κανενας;Θα σας επισκευτεται στο κοιμητηριο κανενας να σας αναβει το καντηλι;
   Οπως ο κανενας δεν θα θυμαται εσας,ακριβως ο ιδιος κανενας δεν θα θυμαται και εμενα,ουτε και οσους-ες σχολιαζουν εδω μεσα παριστανοντας τους σουπερ Ελληναραδες-Ελληνιδες.
   Γιατι;;
   ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΔΕΣ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ
   Ειναι ετοιμος-η απο δω μεσα και απο αλλες σελιδες κανεις-μια να θυσιαστει;
   Να χυσει το αιμα του-ης ακομα να κλειστει σε ψυχιατρειο η σε φυλακη;Να σωσει την ζωη του αλλου θυσιαζοντας την δικη του-της;
   Τα θελουμε ολα στο πιατο ετοιμα.Το μανα εξ'ουρανου με αυτα τα χαλια δεν προκειται να πεσει ποτε.
   Δεν υπαρχουν Ελληνες και μη Ελληνες.Υπαρχουν απλα οι βολεμενοι που μεχρι στιγμης εχουνε να φανε και γι'αυτο δεν αντιδρουν και υπαρχουνε και αυτοι που λογο ξεβολεματος απο την προηγουμενη ταξη ,αρχιζουν και τσιριζουν νομιζοντας οτι με αυτον τον τροπο εκδικουνται τα πρωην αφεντικα του που τους εχουν γραμμενους στα%+@@ τους.

   Διαγραφή
  3. Αφού λοιπόν δεν με γνωρίζετε, δεν έχετε και το δικαίωμα να με κρίνετε.
   Όσο για την... κηδεία μου, ασχοληθείτε με την δική σας...

   Κι επειδή η... γραφή σας και η χολή σας, είναι γνωστά και επειδή πολλάκις σε σχόλιά σας μου πετάτε χολή, αλλού αυτά...
   Και μην κάνετε τον κόπο να ξανασχολιάσετε... δεν θα το αναρτήσω.

   Υ.Γ. Επιζητώ την κριτική, γιατί κανείς μας δεν είναι τέλειος.
   Όχι όμως την κριτική μετά χολής.
   Υποθέτω πως στην κουζίνα σας, έχετε ξύδι... πιείτε το όλο... αν και είμαι βέβαιη, πως θα χρειαστείτε όλη την παραγωγή εργοστασίου ξυδιών.

   Διαγραφή
 9. Ολες οι "κυριες" σαν της φωτογραφιας δεν δικαουνται τον τιτλο ΓΥΝΑΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ.οποια θελει να ξεγυμνωθει ας το κανει κρυφα διακριτικα για τον αντρα της ή για τον εραστη της.η ελληνιδα ΓΥΝΑΙΚΑ και ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Α Ρ Χ Ο Ν Τ Ι Σ Σ Α !!!!! και ουδεμια σχεση εχει με το ανωθεν πορνοειδες γυναιο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σοφοί, Οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι, φτιάξανε Τον Παρθενώνα, στον ψηλότερο βράχο της Αθήνας, προκειμένου, Περίοπτος, να διακηρύττει, πανηγυρικά, Την Πανθομολογούμενη, από Φίλους κι Εχθρούς, ΑΝΩΤΕΡΌΤΗΤΆ Του/Τους.

   Και Η Ελληνίδα στη φωτογραφία, Αντάξια Απόγονος Τρισένδοξων Προγόνων, διαθέτουσα εμβληματικό, άξιο κι ιδανικό Σημείο Αναφοράς, τοις Κείνων παραδείγματι πειθόμενη, προστάζει

   Ω, ξένε που, εν δικαίω, θαυμάζεις, να πεις σε, όπου γης, επίγειες θεές

   ''ΠΕΡΊΟΠΤΑ, ΣΤΡΙΓΚΆΤΑ ΚΑΙ ΠΟΘΟΠΛΆΝΤΑΧΤΑ, Όλα τα ''Μωρά'' στην Πίστα, Ασθενούντας θεραπεύετε, λεπροὺς καθαρίζετε, νεκροὺς εγείρετε, δαιμόνια εκβάλλετε· δωρεὰν ελάβετε, δωρεὰν δότε.'' (Ματθαίος 10,8). Γένοιτο.

   Διαγραφή
 10. ΜΙΝΩΙΤΗΣ-ΜΥΚΗΝΑΙΟΣ ...ελληνιδες γυναικες με τρομερο πολιτισμο τοτε και ντυσιμο...η αφροδιτη θεα ...[χριστιανε διαβασες για την Ρουθ ? η'' για την αλλη του ααρων που την ''πουλουσαν '' σαν νταβατσηδες αυτος και ο αβρααμ-αραβας-και χριστιανε η λεξη αρχοντας-αρχοντισα προερχεται απο την λεξη ''αρχος''=κωλος και μην βριζεις την ομορφια του σωματος σαν ισλαμοπουλος η'' το αλλο Σαρκοζι δηλαδη σαν κωλος κτλ κτλ]. ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ Ε Λ Λ Η Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειναι προφανες πως γραφεις σκεπτομενος με το κατω κεφαλι.αλλος ενας σεξομανης που του τρεχουν τς σαλια σε καθε κωλο που βλεπει μπροστα του.αχρηστοι ηλιθιοι του εθνους.μαθηματα θρησκευτικου περιεχομενου απο επιστημονικα βλαμμενους,δεν χρειαζομαι.

   Διαγραφή
  2. Δηλαδη σεβαστε της ερημου νοοτροπιας , βλεπεις την αφροδιτη αγαλματοποιημενη η'' μια ομορφη γυναικα και σιχαινεσαι την ζηση σου ? Και οτι αλλο ομορφο σιχαμενο ? ΣΙΝΑΙΤΗ μελετα λιγο ΟΡΦΙΚΑ και θα ''δεις'' οτι η χριστιανομαζα η ελληνομαθεις αντεγραψε τα παντα απο τους ελληνες. Τις στημενες σημερινες μαζες του δωδεκαθεου μην τους λαμβανεις υποψιν διοτι παιζουν μπαλα με μπαλονια της χριστιανοσυνης. Και τελος ''βλεπω'' οτι το ελληνικο το ''σιχαινεσαι''.

   Διαγραφή
  3. Μην τον ακους 5.56 Θέλει να σε κολασει!!Σε παραπέμπει και στα Ορφικά του 6ου αιώνα π. Χ!
   Να χεις το νου σου γιατί αυτός θα ξανάρθει !Και θα σου πει και για τον Απόλλωνα που φέρει το φως !
   Δεν θα σου πει όμως το λαμογιο οτι ο Απόλλωνας είναι ο Θεός Ωρος και ότι το μάτι που έχει πάνω η πυραμίδα της νέας τάξης είναι το δικό του!!
   Να προσεχεις Χριστιανε ορθόδοξε γιατί γέμισε το διαδυκτιο παλιοπαιδα που θέλουν να μας διαφθείρουν.
   Αυτοι βλέπεις που σιχαίνονται κάθε τι Ελληνικό είναι ακριβώς οι ίδιοι που σιχαίνονται και κάθε τι χριστιανικό.

   Διαγραφή
  4. ''μαθηματα θρησκευτικου περιεχομενου απο επιστημονικα βλαμμενους,δεν χρειαζομαι.''

   ΑΓΑΠΗΤΈ (ΠΡΟΦΑΝΈΣΤΑΤΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΈΝΩΝ ΣΟΥ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΉ) ΕΝ ΘΕΏ ΑΔΕΛΦΈ, ΜΊΑ ΜΌΝΟ ΕΡΏΤΗΣΗ.

   ΆΡΑΓΕ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΣΤΩ ΚΙ ΈΝΑΣ ΤΡΌΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΊΑ, ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΑΠΌ (ΚΑΤ'ΑΥΤΌΝ ΠΆΝΤΑ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΒΛΑΜΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ;

   ΠΡΌΣΕΞΕ ΚΑΛΆ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΌΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΊΑ. ΣΕ ΑΣΠΆΖΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΆ.


   Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 30 ΣΕΠ 10''33 Γιατι ρε ευνουχε ΒΑΓΕΑ του 6ου πχ αιωνα ''χωνεσαι '' και κοροιδευεις ολους και τους τεντωνεις ωστε να μαλιοτραβηχτουν σαν σκηνητης της ερημου και ξαδελφος του Δαυιδ [γιηνο φιδι] και του Δανιηλ [απο την γη του ηλιου δηλαδη της ανατολης] , τοτε , και τωρα σαν παμπονηρος και ελληνοφωνος σκυθης και προισταμενος και ο διευθυνων μπουρδελο της βαβυλωνας ? ΗΛΙΘΙΕ δεν γνωριζεις οτι ο απολλων δηλαδη ο απολλος ο ενας και μοναδικος ηταν αιτια του τρωικου πολεμου με τους ελληνες του ΖΑΝΑ και οτι τον ενα και μαναδικο θεο οπως και σημερα τον δημιουργησε ο ΣΑΧΛΑΣ -ΚΑΛΧΑ ο ασιατης που εκανε αυτος ο ανατολιτης και ανθρωποθυσιες και οχι οι ελληνες ? ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΡΕ ΑΣΙΑΤΗ.

   Διαγραφή
  6. Βρε κακό δαιμόνιο 11.33 σου απάντησα ποιο κάτω στις 11.29.
   Τι λες;Θα σε καταφέρω να φιλησεις τον Χριστουλι και την Παναγίτσα ;
   Αυτά τα δαιμόνια όλο ασυναρτησίες λένε.

   Διαγραφή
  7. Αγαπητέ εν Θεώ Αδελφέ Ανώνυμε 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017 - 10:33 Μ.Μ.

   Ευχαριστώ Τον Κύριον, Θεόν και Δημιουργόν Μας, Ο Οποίος, ΦΩΤΊΖΟΝΤΆΣ Με να ''πιάνω'' νυχθημερόν ''Στασίδι'' σε Sites και Blogs γιά μέρες, για βδομάδες, για μήνες και για χρόνια,

   Με ΑΞΊΩΣΕ, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, να διαβάσω ΜΊΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΛΉΘΕΙΑ :

   ''Να προσέχεις (κάθε) Χριστιανέ Ορθόδοξε γιατί γέμισε το διαδύκτιο παλιόπαιδα που θέλουν να μας διαφθείρουν.
   Αυτοί βλέπεις που σιχαίνονται κάθε τι Ελληνικό είναι ακριβώς οι ίδιοι που σιχαίνονται και κάθε τι Χριστιανικό.''

   ΜΊΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΛΉΘΕΙΑ, που, ως Θέμα Εθνικό και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ, ''θάβουν'' τα Συστημικά ΜΜΕ, μα και δεν προβάλλουν Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ά τα (δήθεν) Πατριωτικά Blogs και Sites.

   Εύχομαι ολόψυχα, αναγνωρίζοντας Την ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΌΔΟΞΉ Σου Αυτή Προσφορά, Ο Επουράνιος Μας Πατέρας να κόβει χρόνια από Το Χριστεπώνυμον πλήρωμα Της Εκκλησίας Του και να στα δίνει μέρες. Ένα Είδος Eπίγειας Aιωνιότητος, κατ'εικόνα κι ομοίωσιν Της Επουρανίου Του Βασιλείας, προκειμένου, ΠΟΡΕΥΘΕΊΣ, ΩΣ ΙΣΑΠΌΣΤΟΛΟΣ, ΝΑ ΔΙΔΆΞΕΙΣ ΤΑ ΈΘΝΗ.
   Και μην ξεχνάς να ''κλείνεις'' με το κλασσικό τσιτάτο : ''Ει Ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς (εκτός Εβραίων, Μασόνων, Μνημονιακών Πολιτικών, Οικουμενιστών Κληρικών, ΔΝΤ, ''Θεσμών'' και ''Προγραμμάτων'') καθ'Ημών.''

   Ευσεβάστως, Σε Ασπάζομαι Αδελφικά.

   Διαγραφή
 11. Διαβαστε επίσης Χριστιανοί και για τον Δία που του πετάχτηκαν τα ματάκια έξω όταν είδε τον μικρό Γανυμήδη και ρίμα απήγαγε,τον είχε για να του σερβίρει το κρασάκι και για να βγάζει μαζί του τα ματάκια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για τον 28 ΣΕΠ 6''12 μμ Ετσι μεταφραζεις και εσυ τα αρχαια ελληνικα κειμενα ? Οπως οι ''επιτηδειοι'' ασιατες ? Ωστε λοιπον η ''τσατσα'' μαγδαληνη εκει στην ασια θεωρουσε οτι ο χριστουλης ηταν '''μεσα στα πραματα ''? ομορφες παρεες με λιγο ουζακι ''στεκει η κατασταση''.

   Διαγραφή
  2. Ο Χριστός δεν ήρθε για τους αναμάρτητους αλλά για τους αμαρτωλους. Η Μαγδαληνή ήταν μια ελευθέρων ηθών όπως και η Μαρια η Αιγυπτια. Γιατί αγιασαν όμως αυτές ;Οι περισσότεροι Άγιοι αμαρτωλοί ήτανε .
   Γιατί είχαν μυαλό !Κάτι που δεν έχεις εσύ αλλά ούτε ο Θεός σου ο Διαβολος .
   Μετανόησαν.Ταπεινώθηκαν .Ο πατέρας σου, εαν είχε ζητήσει συγνώμη από τον Θεό θα είχε συγχωρεθει και δεν θα μας τα είχε πρήξει τώρα με την έπαρση, την αλλαζονεια του και την περηφανεια του παριστάνοντας τον Εωσφορος που φερνει και το φως τρομάρα του;Και μας κάνει και τον έξυπνο !Ίδιος ο πατέρας σου είσαι !Σε όλα του έμοιασες!Αν κατάφερνες να αποκτήσεις την ταπείνωση ....δεν θα ήσουν και τόσο μαμοθρευτο!

   Διαγραφή
  3. ...ο Πατερας σου ο επισημος ο γυφτουλας , 29 σεπτ 10''03 ηταν σταρχιδια του και συ πολυ μοιαζεις τον παραγειτονα πανηλιθιε.Ιδιος εισαι και ρωτα την μανα σου γυφταριο της ασιας ελληνοφωνο. Σατανοσαμανα που υπερηφανευεσαι ζητωντας απο αλλους ταπεινωση - δουλεια περση κωλομπαρα της μπουχαρας που μιλας προς ανθρωπους με το πνευμα-υφος του ασιατη- βαρβαρου που προσπαθει να εξημερωση μαζες της κεντρικης ασιας γουμαρι[ουμαργιε σαχα ] που ο πουστης πατερας σου ο ''εγεγραμμενος'' σε χαιρεται που πουστοφερνης πνευματικα και σιγουρα σωματικα , πουσταρα του χριστου ασιατη.

   Διαγραφή
  4. Και που να μπεις μέσα στην εκκλησία τι θα έχεις να πεις !!Την εικόνα της Παναγίας βρε μπορείς να την φιλησεις η δεν σε αφήνει η λεγεώνα που είναι μέσα σου ;Φαντάζομαι ότι θα σε καίει και ο αγιασμός ε;Τσου ρε δαίμονα που θέλεις και διάλογο!
   Να σου δείξω εγώ ένα σταυρό μεγάλο να τον κάνεις μακια !Μπορείς ;Η φοβουσε ;;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
  5. Αν μιλας για τον σταυρο -σταυρους του σπαρτακου και των δικων του [6000 ανθρωπων ] ΝΑΙ.

   Διαγραφή
  6. Μιλάω για τον κανονικό σταυρό όχι τον σταυρό σε σχήμα ταφ.Τον κανονικό σταυρό θα φιλησεις καθώς και ένα φιλακι στην Παναγίτσα !
   Οποτε έχεις χρονο να ασχοληθείς για να μαθεις και τις απάτες του παγανισμου .Γιατί οι εχθροί σας έχουνε πιάσει τον κώλο και νομίζετε ότι εχθρος του Ελληνισμού είναι Ο Χριστος και οι Χριστιανοι.

   Διαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 30 σεπτ 9''09 Ο Χριστουλης μας εσυ που τον ειρωνευεσαι οπως και την παναγια ζουσε σε ''κλειστη'' κατασκηνωση-στρατοπεδο οπως οι σκυθες που μετα δημιουργησαν την σκυθουπολι και σφαζαν τους ελληνες-μοδιστος κτλ- και οι ''περιγυροι'' τους ονομαζαν ΕΣΣΑΙΟΥΣ οπως εμεις οι συγχρονοι το '70 αυτους τους κατασκηνωτες τοτε τους λεγαμε ''χιπις'' διοτι ολοι αυτοι με τους δικους των ''νομους'' ζουσαν σε αλλον '' πλανητη'' ενω αραζαν εξω απο μια πολι ερχομενοι απο τις στεππες της κεντρικης ασιας και εκαναν δεκαδες χρονια για να ΄΄εκπολιτιστουν΄΄βλεποντας τους αλλους τους μη σκηνητες. ΖΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ , Ο ΔΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ""ΚΟΒΟΝΤΑΣ""ΤΟΝ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ {ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ} ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ΅Σ '''....εξω απο εδω μουνοπανα....κτλ''' . Τελικα φαινεται οτι ειναι επικινδυνοι για τους ασιατες κυριαρχους οσοι δεν καταπινουν '''μανδραγορα και λοιπα υγρα επουρανια με αγγελους μεσα'' γιαυτο τους εξαφανιζουν[σταυρωνουν-δολοφονουν-εγκληματουν] οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ..........ΚΑΙ ετσι λοιπον 30 σεπτ 9''09 ξυπνητσουλη-ευνουχε με αυτα που εγραψα και διαβασες μολις τελειωσες σαν πτυχιουχος πλεον κορδομενος και φαρισαιος στην τζερουσαλεμ σου [αλλη φορα δεν τσιμπαω...]

   Διαγραφή
  8. Ναι 10.13 ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις είναι. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!
   Να απανταω σε ασυναρτησίες ;Θα βγεί νοημα ;Πολλοί έχουν το χούι σου .Τις φαντασιωσεις τις θεωρούν ιστορικό γεγονός !!
   Εγώ δεν θέλω να ''τσιμπήσεις ''απλά θέλω να σκεφτεις κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν σου από πιτσιρικας και να μου πεις.
   Με ποια άτομα νταλαβεριζοσουν,που ασχολούντο με μαύρη μαγεία και ξορκια έχοντας υποτίθεται πνευματικές αναζητήσεις, φτανοντας σε σε αυτό το πνευματικό χάλι. Σολωμονικη έχεις ανοίξει ;

   Διαγραφή
  9. Τελικα μεγαλος ασιατης εισαι και λιαν επικινδυνος αλλα σαν μικρος ειχα δυο δασκαλες μια πρωην τουρκαλα γιαμαλου[γιαμαλ] που ο παπους της ο τουρκος ηταν βουλευτης του Τρικουπη η αλλη ηταν καρακατσανα πετσενεγκισα [σκυθισα] και στο γυμνασιο καθηγητες αλβανους , βουλγαρικης και ατοφιας καταγωγης τουρκους , και φυσικα δεν ξεχνω και τους δυο ατοφιους ρουμανοφλαχους δηλαδη καζακστανους και ουζμπεκους .Εσυ που εδωσες εξετασεις και περασες εκει που εισαι επισκευθηκες ποτε καμια βιβλιοθηκη ηλιθιε ? που το μυαλο σου το αχρηστο μια ζωη σκατοψυχε στις μαγικες καταστασεις τις ασιατικες πηγαινει γυφτοπετυχημενε πιτσιρικα , χωριατλαμα κουρτογηρε...

   Διαγραφή
  10. Αμα δαιμονιστει ο άνθρωπος! Πες μας τώρα για τον Άγιο Γεράσιμο και ποσο ξύλο έχεις φάει από την Αγία Μαρίνα .
   Περιμένω .

   Διαγραφή
 12. Δε γνωρίζω γιατί κοκορομαχείτε ασυστόλως στην παρούσα ανάρτηση, αλλά τον κώλο της φωτογραφίας (επιλογή Καλλιόπης;) τον πάω με τσίτα τα γκάζια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επιβεβαιώνοντας περίτρανα, πως οι άντρες του κώλου, γουστάρουν γυναικάκια του κώλου.
   Δεν είχα καμία αμφιβολία περί τούτου...
   Φάτε μάτια Ελ(λ)εείνων κώλοΕλ(λ)εεινίδων, γιατί στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ δεν έχετε πέραση.

   Διαγραφή
  2. Βολέψου για την ώρα με αυτόν εδώ τον κώλο και βλέπουμε...

   http://attikanea.blogspot.gr/2017/09/15_28.html

   Διαγραφή
  3. Μονο για τετοια κανεις ανωνυμε 6.49.μονο για να τρεχεις πισω απο καποιον κωλο εισαι.δεν μου λες ομως αν θα σου αρεσε να ξεγυμνωνοταν ετσι και να κουνιοταν σαν πορνοειδες γυναιο η αδερφη ή η μητερα σου;;;;;; εμενα ΟΧΙ !!!!!!!

   Διαγραφή
  4. Προς 6''00 Τι επαθες με τα ομορφα και συνεχως φευγεις απο αυτα και χωνεσαι στην πουτανια της ανατολης ?

   Διαγραφή
 13. Να το ξαναεπισημάνω για τρίτη και τελευταία φορά;

  ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ Ή ΜΕΣΟΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ BLOG.

  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ BLOG ΣΟΥ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΝΕΥΡΩΝΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

   ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΜΟΝΗΣ

   ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

   Ή ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ Ή ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΥΠΕΡ’ ΑΝΩ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

   Διαγραφή
  2. Κύριε Σπυρόπουλε, σέβομαι κάθε σχολιαστή, που σέβεται τον χώρο μου και δεν μου επιβάλει τις απόψεις του, οι οποίες μάλιστα τυγχάνουν γραμμένες σε ... περίεργη ακαταλαβίστικη και χαοτική έκφραση.

   Δεν επέβαλα ποτέ και σε κανέναν blogger, να διαβάσει σχόλιά μου με παραπομπή στο blog μου.

   Το κάνετε κατά κόρον, στέλνοντας σχόλια τον τελευταίο μήνα, με δεκάδες παραπομπές στα δικά σας blogs.

   Σας το επεσήμανα ήδη σε τηλεφωνικές επικοινωνίες μου και δεχθήκατε να το σεβαστείτε.
   Παρά ταύτα, ο... "σεβασμός σας", κράτησε λιγότερο από μια μέρα.

   Όπως προειπήρχατε πριν από τους δεκάδες σχολιασμούς και τα δεκάδες λινκ παραπομπών στα blogs σας, πριν από μένα, εύχομαι να συνεχίσετε να υπάρχετε.

   Πέραν της προσωπικής μου ενόχλησης, για την ασέβεια προς το πρόσωπό μου και το blog μου, δέχθηκα την δυσφορία τηλεφωνικών επικοινωνιών, αλλά και σχολίων δυσμενών προς το πρόσωπό σας και τις εμμονές σας.

   Θα έπρεπε να σεβαστείτε το γεγονός πως έκανα ήδη μια ανάρτηση με δικό σας θέμα, το οποίο για να το συμμαζέψω εμφανισιακά και να μπορεί να διαβάζεται, με τις τεράστιες προτάσεις που δεν έβγαζαν νόημα, δαπάνησα πολύτιμες ώρες και σας το επεσήμανα.
   Δεν σεβαστήκατε ούτε αυτό.

   Με εγκαλείτε για ... προδοσία προς την Πατρίδα, αν δεν δημοσιεύσω τα σχόλια με τα δεκάδες λινκ το καθένα.

   Κύριε Σπυρόπουλε, ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ.

   Αυτή είναι η απάντησή μου.

   Εκβιασμούς και μάλιστα από εμμονικούς, που προκειμένου να μου επιβάλουν τις απόψεις τους, επικαλούμενοι την Πατρίδα και θεωρώντας με... προδότρα αν δεν αναρτήσω τις απόψεις τους, δεν δέχομαι.

   Καλλιόπη Σουφλή

   Διαγραφή
  3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ορθογραφικού λάθους: "προϋπήρχατε"

   Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

   ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΤΑ Α.Ν., ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.
   ΕΤΣΙ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ''ΑΚΡΕΣ'', ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΜΕΣΩ LINKS ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ, ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΕΣΤΩ) ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.

   THIS IS SPARTA !!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.

   ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΕΚΝΟ, ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ''ΜΑΣΤΟΡΑ'' ΣΑΣ;

   Διαγραφή
 14. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΣ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.
  ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ''ΖΟΥΜΙ''.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΦΩΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ακόμα δεν ξεκίνησε το μπαμ και τρωγόμαστε μεταξύ μας...

  Φυλάξτε ρε τα βόλια για τους εχθρούς γιατί θα είναι πολλοί αυτή τη φορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 16. Μαλακοπιτουρα Σπυροπουλε, κωλος εγινες με την Μούσα Καλλιόπη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Κα ΠΟΠΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΓΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχει σημασία giorgos το όνομα... σημασία έχει πως έγραψε μεγάλες αλήθειες.

   Διαγραφή
 18. Ολη αυτη η πορνεια κυριως ειναι απο τις βαφτισμενες ελληνιδες.απο αλβανους γονεις και οχι μονο που εχουν γεννηθει εδω.λατρευουν να μας διασυρουν παγκοσμιως.κυριως αλβανες.σκεφθητε ποτε ανοιξαν τα συνορα και μπηκαν μεσα ολοι οι ισοβιτες και εμποροι ναρκωτικων καθως ειναι κυρια ασχολια τους και να τα ξαναπουμε.ξερετε που φταιμε;που τους λυπηθηκαν οι ελληνες και τους εβαλαν στα σπιτια τους.τους εδωσαν δουλεια,να φανε να ντυθουν να στελνουν ολο το συναλαγμα και οριστε το αποτελεσμα.οι υπηρετριες δινουν πληροφοριες και μπουκαρουν οι αλβανοι και κλεβουν τα σπιτια και οχι μονο.ειναι παντου σαν την.λεπρα.μωροπιστευτοι ειμαστε.οπως επισης τις στελνουν για βιζιτες οι ανδρες τους με την επιταγη να μην γυρισουν αν δεν τους φερουν λεφτα.δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι οι αλβανοι ειναι πρωτοξαδελφοι με τους αγαρηνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. NA ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΚΩΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είστε εκτός τόπου και χρόνου.
   Μακάρι να είχατε το θάρρος, την αντικειμενικότητα, την ακεραιότητα, την Ελληνικότητα, το εύρος της σκέψης και την καθαρότητα της διαύγειας του συντάκτη.... τον οποίον εκτιμώ ιδιαιτέρως και προσωπικά.

   Κρατείστε παρακαλώ τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.
   Ξέρω πολύ καλά τι αναρτώ και ποιών είναι οι αναρτήσεις μου.

   Και για να μην το κουράζουμε, σας πληροφορώ πως τους θρησκόληπτους, τους απεχθάνομαι... γιατί έχουν εμμονές και δεν βλέπουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

   Και μην διανοηθείτε να μου απαντήσετε πως ανήκω σε δωδεκάθους και διάφορους άλλους μαλάκες...
   Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, με σεβασμό στην Πίστη μου για τον Χριστό, αλλά ασεβής προς ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και προς όλους τους θρησκόληπτους μαλάκες.

   Διαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017 - 7:29 Μ.Μ.
   "Ανώνυμο" είναι το άρθρο, παρόλα αυτά, τους δικούς σας ανώνυμους τους ξεχωρίζεται από τους υπόλοιπους ανώνυμους.
   Να κρατάνε όλοι τις απόψεις τους για τον εαυτό τους, εκτός από τα φιλαράκια σας.
   Ότι σε βολεύει Σουφλή.
   Όσο για την ποιότητα του άρθρου αντικατοπτρίζει και την ποιότητα του συντάκτη. Για να 'χαμε να λέγαμε επιπέδου πρωινής κουτσομπολίστικης εκπομπής.
   Αυτά όλα αφορούν και άντρες, ίσως ο συντάκτης τα θεωρεί ελαττώματα μόνο για τις γυναίκες. Περισσότερο μοιάζει για απάντηση σε κάποια πρώην παρά κάτι άλλο.

   Διαγραφή
  3. Η προσπάθεια αποδόμησης του συντάκτη και του άρθρου του, φαίνεται πως ενόχλησε τα μάλα...
   Ούτε καν διαβάσατε το άρθρο, ούτε καν πήγατε στην πηγή του, για να διαβάσετε τα σχόλια που έγιναν εκεί και τις απαντήσεις του αρθρογράφου...
   Δεν πειράζει παιδιά... ξυδάκι κι ΑΝάξιος ο μισθός της τρολιάς σας.

   Διαγραφή
 20. Για τα περισσότερα φταινε οι γονείς και λιγότερο οι δάσκαλοι/από εκεί ξεκινάνε τα περισσότερα άσχημα/οι 9.500 συμμοριτες μας το ξέρουν αυτό και διαμορφώνουν συνέχεια αντεθνικα πρωτυπα και ανθελληνικα μέσω της εκπαίδευσης των ΜΜΕ που ελέγχουν ,της νομοθεσίας που ψηφίζουν και των πρωτυπων που αυτοι δείνουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζεις !Εδώ είναι το καμάρι μου! Απλά κρύβει τα οπλικά του συστήμαα γιατί ξέρει ότι έχω ενεργοποιήσει τους S400

   Διαγραφή
  2. Θερμή παράκληση, μην απευθυνθείτε στην Νικολούλη.

   Διαγραφή
  3. Τον φανταζομαι να γαυγιζει σαν σκυλος δεμενος σ' ενα πασαλο και να τρυγιριζει γυρω-γυρω οσο του επιτρεπει το μηκος της αλυσιδας του.
   ΠΑ.ΣΥ.Α. και πασης Ελλαδος ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕ.

   Διαγραφή
 22. Να κάνω τι στην Νικολουλη ;Τον βρίσκω και μονος μου. Ο Σπυρος δεν είναι κακός .Πλανεμενος είναι και δεν είναι ο μονος.Εγώ κάνω άμυνα .Μην πλανευτουν και άλλοι εξ'αιτίας του;Και τον ίδιο ένα άλλο όργιο τον πλανεψε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Νε ρε ΠΟΙΟΙ ειναι οι υπευθυνοι για το χαλι των Ελληνων.

  Τα λεει ο ιδιος ο Μεγαλος (Θεος σχωρεστον)
  https://www.youtube.com/watch?v=0noCD9aVsnc

  ας τον ξανακουσουμε λιγο
  https://www.youtube.com/watch?v=BOI4MJQEg2g

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε, δεν σου έχω πει να μην μπαίνεις εδώ μέσα;
   Τι στο δαίμονα, δεν καταλαβαίνεις από λόγια;
   Από τι καταλαβαίνεις εσύ τέλος πάντων;

   Διαγραφή
 24. Σου αρεσει ο καζαντζιδης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Εγώ θα έλεγα το άλλο.
  Πόσοι άνδρες υπάρχουν σήμερα να αποζητούν έστω αυτό το 1% γυναίκας που λένε κάποιοι ότι είναι το πραγματικό πρότυπο της Ελληνίδας;;;
  Σκέφτομαι - σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάποιος στο νου.
  Όλοι τους μόλις δουν δουν το ξέκωλο με τα πεταχτά οπίσθια και τα ανασηκωμένα μπαλκόνια έστω και με σιλικόνη γουρλώνουν τα μάτια και ας πάει περίπατο η πραγματική Ελληνίδα.
  Αυτή είναι η φύση και κανένας αρθρογράφος με κανένα άρθρο δεν μπορεί να την αλλάξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ...
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ...ΦΙΛΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Υπαρχει πολυ πουτανια-ανηθικοτητα σημερα στην ελλαδα μαζι με πολλα αλλα συσσωρευμενα "κακα" απορροια της κρισης που ζουμε,της ανικανοτητας και ανευθυνοτητας πολλων η "λιγων" της ανεργιας,της νωθροτητας και αδιαφοριας της ελλειψης αξιων,οραματος,ελπιδας κλπ ειναι πολλες οι αιτιες...αλλα ζουμε με εναν τροπο μοιρολατρικο σαν να εχουμε
  αποδεχθει τον επιγειο "θανατο" μας.
  Σαν να μας εχουν παρει τα κεφαλια αντι να τους τα εχουμε παρει ΕΜΕΙΣ...
  ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Π Ρ Ε Π Ε Ι(ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ είναι και αυτές.Το όνειρο κάθε γυναίκας έγινε το Δημόσιο, τα μπουζούκια και ένα δυαράκι γαμιστρωνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ, μόνο πουτάνες φαίνεται πως γνώρισες... ίσως και μόνον γι αυτές να ήσουν άξιος.

   Διαγραφή
 29. Eλλεεινιδες υπαρχουν...
  Ελλεεινες δεν υπαρχουν ?

  Ας μου πει τωρα καποιος ή καποια.... αν οι ελλεεινιδες ειναι περισσοτερες απο τους ελλεεινες ή το αντιθετο.

  Γυναικες υπαρχουν ακομα. Αντρες υπαρχουν ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ