Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

είναι μεγάλη τιμή να τον βιώσεις σ' όλη του την ένταση και στην... κορύφωσή του...
Έρωτας...
Τραχύς και δύσκολος ο δρόμος του...


Τυχεροί όσοι επιλέχτηκαν να τον διαβούν... αρκεί να γνωρίζουν πως...Δεν συρρικνώνεται ο Έρωτας... δεν είναι ένα βουβό πήγαινέλα... δεν είναι άψυχα κομμάτια ατάκτως εριμμένα...  ούτε διαβατάρικη σωματική απόλαυση... δεν είναι δόσιμο βουβό...  ούτε στιγμιαία βουλιάγματα σε στιγμές αδυναμίας... δεν είναι γύμνια και φτώχεια συναισθημάτων...


Ο πραγματικός Έρωτας, είναι  σταγόνες μεγαλείου στην ψυχή... είναι τραγικότητα... είναι φωτεινό μυστικό  που μέσα σου συντίθεται... είναι σοβαρότητα... είναι απώλεια κι οδύνη...


Αυτόν τον Έρωτα, είναι μεγάλη τιμή να τον βιώσεις σ' όλη του την ένταση και στην... κορύφωσή του...Καληνύχτα... να έχετε μια όμορφη Κυριακή


 Καλλιόπη

 

τα βίντεο εδώ... εδώ...εδώ... εδώ... εδώ... κι εδώ... 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ