Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Προαναγγελία θυέλλης!

 Ο «σπόρος», η πρώτη τοπική διαταραχή της νέας Ελληνικής Θύελλας που θα σαρώσει τον πλανήτη, ήδη ξεκίνησε.
Σημασία έχει να πιστεύεις στην ... Πατρίδα.
Σημασία έχει, να πιστεύεις στο ... ΜΑΖΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ!
Σημασία έχει, να πιστεύεις στο... όνειρο... 
Σημασία έχει, να είσαι... καθαρή ψυχή.


Καλλιόπη Σουφλή


ίναι διαπιστωμένο πλειστάκις πως το Σύμπαν διαθέτει ιδιάζον χιούμορ.
Αλλά, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Επειδή πράγματι (στη ζωή μου εκτός Διαδικτύου) δεν κάθομαι, κι επειδή -εκτός από μένα- δεν κάθονται καί κάποια άλλα άτομα, κάποια απ’ αυτές τις μέρες βρεθήκαμε μαζί μιά παρέα, κάτι καλά παιδιά. (Καί κορίτσια. Lol!!!) Σε τραπέζι, ως είθισται τοις Έλλησιν. Με εδέσματα καί κρασί.
Λοιπόν, εκεί βάλαμε τις βάσεις γιά Το Όνειρο.


Δεν θέλω να πω περισσότερα, διότι δεν είναι σωστό να παίρνω από μόνος μου την αρχηγία καί να τραβάω μπρός, χωρίς να έχει συμφωνηθεί κάτι τέτοιο. Όπως δεν είναι ωραίο να λες (εμμέσως πλην σαφώς) σε κάθε ενδιαφερόμενον ότι έκανες ήδη από μόνος σου πράγματα πίσω απ’ την πλάτη του (αδιάφορο αν είναι καλά ή άσχημα).


Καί, το χειρότερο, να τον αφήσεις να εννοήσει ότι του «έκλεισες τις πόρτες». (Αν εσύ έγινες από μόνος σου αρχηγός, τότε ο άλλος τί ενδιαφέρον έχει να σ’ ακούσει; )
Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους τόσες μέρες έκανα την πάπια.


Πάντως, θ’ ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση τις προσεχείς μέρες. (Πολύ θα ήθελα το προσεχές Σάββατο, με την ευκαιρία της φθινοπωρινής ισημερίας. Αλλά καποιανών τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά, καί δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί κοντά με ψυκτικό υγρό, να τους βοηθήσω! Με την ησυχία τους, λοιπόν.)


Τα λίγα μισόλογα που λέω εδώ, τα λέω γιά μεταφυσικούς λόγους.
Ήδη το αιθερικό πεδίο «κλείδωσε»!


Ο «σπόρος», η πρώτη τοπική διαταραχή της νέας Ελληνικής Θύελλας που θα σαρώσει τον πλανήτη, ήδη ξεκίνησε.


Εκείνο που θα πω (διότι δεν το είπα ακόμη), είναι πως σχηματίζονται τρείς ομάδες. Η μία στο φυσικό πεδίο, καί οι δύο στο αιθερικό. Πώς; ως εξής:

 • Η παρέα που βρεθήκαμε, είναι η ομάδα του φυσικού πεδίου. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη ομάδα έχει το αντίστοιχό της στο αιθερικό πεδίο.
 • Παράλληλα, υπάρχει στο αιθερικό πεδίο ένα δεύτερο «νοητικό σχήμα», πολύ συγκεκριμένο, το οποίο καλεί γιά την υλοποίησή του στο φυσικό πεδίο. (Ακόμη δεν έχει βρεί τη φυσική «εικόνα» του.)
 •  
Ακολουθούν δυό λόγια γιά την καθεμία.


Η φυσική ομάδα (εννοείται πως) δεν ήταν πλήρης, αλλά τα μέλη που θα προστεθούν -μέχρι κάποιον ευκόλως διαχειρίσιμο αριθμό- είναι ήδη γνωστά. Αν θέλετε, τη βλέπετε ως αρχηγική ομάδα – αλλά ακριβέστερα πρέπει να τη δήτε ως τον χρονικά πρώτο «κρύσταλλο» του υπό σχηματισμόν Ελληνικού «κρυσταλλικού πλέγματος». (Εργοδότη, σκασμός! Πολλά είπες.)


Ήδη καταλαβαίνετε πως δεν μιλάμε γιά κόμμα, σύλλογο, «σπίθες», «πυρήνες», «κόβες», «πρωτοβουλίες της βάσης», …ΜΚΟ (Θεός φυλάξοι!!!), ή ο,τιδήποτε παρόμοιο. Σιγά μη βάλουμε το μέλλον της Ελλάδας ενέχυρο σε στημένο παπατζηλίκι κακοποιών! Σιγά μην παίξουμε με τους δικούς τους κανόνες, στο δικό τους παιχνίδι καί στο δικό τους γήπεδο!


Εδώ οι ίδιοι οι συστημικοί (εξουσιαστές κι «αντιεξουσιαστές») τα κάνουν θάλασσα στο καταδικό τους παιχνίδι! Λέτε να πάμε κι εμείς οι ανίδεοι να βουτήξουμε -ξυπνητοί καί με ορθάνοιχτα μάτια- στον βόθρο;
(…Κι αλήθεια, οι τόσες -κομματικού χαρακτήρα- ομάδες κι ομαδούλες που κόπτονται «γιά τη σωτηρία της Ελλάδας», γιατί δεν συνενώνονται σε μία, να μπουν στη Βουλή με τα τσαρούχια καί μετά να τ’ αλλάξουν όλα τα στραβά; Τί περιμένουν τόσα χρόνια, αφού διακηρύσσουν παντού ειλικρίνεια προθέσεων; Έ;


Περιμένουν, άρα γε, ή απλά έχουν εντολή να διαλύσουν διά του πολυκερματισμού ό,τι απέμεινε από τον πατριωτικό χώρο; Δεν σας λέει κάτι το ότι ο ευρύς πληθυσμός των Ελλήνων -έστω κι από ένστικτο- δεν τις ακολουθεί; )

Επίσης, πιστεύω να έγινε αντιληπτό ότι αμέσως μετά έρχεται η σειρά σας!


Εννοείται πως ΔΕΝ θα τραβήξουμε μπροστά καμιά εικοσαριά («γραφικά», «βαρεμένα», ή όπως αλλοιώς θες πές τα) άτομα, να καθαρίσουν τα σκατά, κι όλοι οι υπόλοιποι θα κάθεστε σε μιά κερκίδα καί θα κοιτάτε τρώγοντας τσίπς. 
Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.
Ή θα συμμετάσχετε, ή Ελλάδα του μέλλοντος δεν θα δήτε ποτέ σας!


Το «νοητικό σχήμα», τώρα, το pattern που λέγαμε, δεν είναι άλλο, παρά αυτό της Αργούς καί των Αργοναυτών.


Γνωρίζετε άριστα πως όντως έδρασε υπέρ της Ελλάδας λίγο πριν την είσοδο στον «μεγάλο μήνα» του Κριού, άσχετο αν τα μισόλογα του Απολλωνίου του Ροδίου καί του (ψευδ-)Ορφέα δεν μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. (Έχουμε μιά «εξωτική» αντίληψη γιά την Αργοναυτική Εκστρατεία, σαν αφήγηση γιά παιδάκια -με τέρατα κτλ-, αλλά μας διαφεύγει το ουσιαστικό κομμάτι. Το οποίο πρέπει να σπάσουμε το κεφάλι μας, μπας καί το συμπεράνουμε.)Λοιπόν, σας έχω νέα: Αργώ καί Αργοναύτες ξαναϋπήρξαν καί δεύτερη φορά!
Κατά την είσοδο στον «μεγάλο μήνα» των Ιχθύων.


Μόνο που τώρα πιά δεν ήταν ακριβώς έτσι.
Ο Ιάσων μεν ξαναλεγόταν …Ιάσων (Γιεχοσούα), αλλά οι κωπηλάτες ήταν 12.


Ο στόχος ήταν πιά …η χρυσόμαλλη θρησκεία!
Η δε Αργώ δεν ονομάστηκε πάλι Αργώ, αλλά «Ναύς τηc Εκκληcίαc»! (Γιά την Αργώ πρόκειται, όμως.)

Νά ‘τηνε:Τρέμω με τον πιθανό παραλληλισμό (που θα δημιουργηθεί στα μυαλά αρκετών) της Παναγίας με τη μοναδική γυναίκα που βρισκόταν στην ορίτζιναλ Αργώ!


Καί δεν εννοώ την -μηδέποτε επιβιβασθείσα- Αταλάντη. (Ή «Ατλάντη». Άκου όνομα!… Πάντως, η απεικόνιση της Νηός της Εκκλησίας έχει ακόμη καναδυό αξιοσημείωτες παραλλαγές. Άν ενδιαφέρεστε, στα ψαχτήρια.) Αλλά, ‘ντάξ’. Το γενικό σχήμα το πιάνετε, πιστεύω.


Οπότε, στην είσοδο του «μεγάλου μήνα» του Υδροχόου… συμπληρώστε εσείς το υπόλοιπο!


Κι εδώ ερχόμαστε στο Συμπαντικό χιούμορ.
Αφ’ ενός, μας αλλάζει τα πάντα – έστω κι ελαφρά.


Εκεί, λοιπόν, που το ψιλο-ξέραμε το pattern, που κάπως ξέραμε ποιά είναι τα εμπόδια καί πώς θα τα ξεπεράσουμε, τσούπ! έρχεται το Σύμπαν καί τ’ αλλάζει. Αλλάζει τις συνθήκες. Σα να παίζεις ηλεκτρονικό παιχνίδι, κι εκεί που το ξέρεις (πίστες, κίνηση εχθρών, κτλ), σου έρχεται νέα έκδοση καί σε κάνει να χάνεις! (Αφού στηρίζεσαι σε παλιές γνώσεις, καλές μόνο γιά την προηγούμενη έκδοση.)


Ποιός είναι ο Αιήτης σήμερα;
Ποιό το χρυσόμαλλο δέρας;
Ποιός ο δράκος που το φυλάει;
Ποιά η Αργώ;
Ποιά η Κολχίδα;
Πώς θα φτάσουμε στην Κολχίδα;
Πού βρίσκεται η σημερινή «Κολχίδα»;…
Κι αλήθεια, τί ακριβώς κυνηγάμε σήμερα;
Μιά προβιά με χρυσόσκονη, ή τίποτ’ άλλο;…


Μία ακόμη σημαντική ερώτηση, ίσως η σημαντικώτερη όλων:
Ποιό είναι το πλήρωμα του πλοίου σήμερα;
Καί, σε τελευταία ανάλυση (μιά που ξαναζούμε), ποιοί είμαστε εμείς;


Εδώ είναι που μας κάνει χοντρή πλάκα το Σύμπαν, διότι τότε γιά το ταξίδι ξεκίνησε μιά ομάδα πριγκήπων στο άνθος της ηλικίας τους, ανάμεσα 20 καί 30 ετών. Καί -περιζήτητοι!- εργένηδες όλοι. (Μόνον ο Ηρακλής είχε ξεπεράσει τα 40, καί μόνον ο Λαέρτης ήταν παντρεμένος.)


Αλλά σήμερα, το ταξίδι πάμε να το ξεκινήσουμε κάποια άτομα όχι πρίγκηπες, σε οικονομικά μαύρα χάλια άπαντες, με παντρειές καί διαζύγια -καί παιδιά καί σκυλιά- στο παρελθόν μας (αντί του μέλλοντός μας), καί …στο άνθος της …σιτεμένης ηλικίας μας! Που οσονούπω θ’ αρχίσουμε να κάνουμε παρέα …με γιατρούς! (Άλλος γιά τη μέση του, άλλος γιά χοληστερίνη, κτλ κτλ.) Καρα-lol!!!
(Καί μαζί με το Σύμπαν, κάνει πλάκα καί το …φάν κλάμπ των θαυμαστριών μου!!! Έλεος, ρέ γυναίκες! Λυπηθήτε μας! Lol!!!)


Εν πάσει περιπτώσει, ο γράφων ποτέ δεν έκανε πίσω σε κάτι τέτοιες προκλήσεις.
Κι ελπίζω καί αρκετοί-ές ανάμεσά σας.
Λοιπόν, μπορεί να μην ξέρουμε ούτε ποιοί είμαστε, ούτε πού πάμε, ούτε τί γυρεύουμε, αλλά το pattern είναι περισσότερο από ευδιάκριτο – κι η Αργώ μας περιμένει!


Κάτι τελευταίο:
Δεν στεναχωριέμαστε. Δεν μας νοιάζει.
Στο κάτω-κάτω, τί είχαμε, τί θα χάσουμε; (Τον …ΕΝΦΙΑ, μη χέσω; )

 
Αυτοί ακριβώς που είμαστε σήμερα, αυτοί ακριβώς θα ξεκινήσουμε πάλι τα πάντα.
Καί με την Αργώ, καί με τους «Ελληνικούς κρυστάλλους».


Γιά την Ελλάδα ρέ γαμώτο!!!

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

178 σχόλια:

 1. Η διαρροή μαζούτ έγινε για λόγους παραπλανήσεως της κοινής γνώμης διότι μάλλον έρχεται κάτι χειρότερο από την διαρροή μαζούτ, όπως η Τουρκική "συμμορια" στην Θράκη που θέλει να εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι άλλο έρχεται που δεν μας το λενε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αμήν και πότε! Μέσα είμαστε!!!!!
  Γιατί η Ελλάδα είναι η γη του Φωτός!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μέσα θα είναι Δωδεκανησία μου, όσοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 3. Τα μπινελίκια θα τα δείς σε άλλη ανάρτηση......[ξέρεις εσύ].Οσον αφορά την επικεφαλίδα της ανάρτησης είσαι λάθος....!!! Δεν είναι δυνατόν να είσαι η θεία της κόρης του καπετάνιου και να μη γνωρίζεις οτι δέν λέμε "προαναγγελία",αλλά ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕμΩΝ.....Εως πότε θα ζώ να σε μαθαίνω,κουράστηκα.Επειδή προβλέπω λοιπόν από τα σημάδια το καιρό,σε πληροφορώ καλή μου "Καλλιόπη" οτι θα γίνει....."της Πόπης"....Τύφλα νάχει το τσουνάμι.Καλά τα λέω;;;Καιρός να ανασκουμπωθούμε με μία και μόνη προοπτική.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και τα γαμημένα πολιτικοαρχίδια κυνήγι μέχρις εξαφανίσεως τους.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά ρε θείο, μη βαράς... είμαι και αρρωστούλι...
   Δεν μου φτάνει ο ντόκτορ, έχω κι εσένα... δεν με λυπάσαι το τσαμένο;;;
   Εσύ, θα ορίσεις την ρότα, όταν κατέβεις...μην ανησυχείς...

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ο 11:41

   Διαγραφή
  3. Θα σου 'λεγα κανένα "γαλλικό", αλλά ας το πάρει το ποτάμι.
   Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον καπετάνιο και είναι σαν αδερφός μου, άντε αλλού να ρίξεις την προβοκάτσια σου... ρουφιάνε.
   Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν φτάνεις... ούτε μια τρίχα απ' τους όρχεις του δεν έχεις.
   Κατάλαβες, κουκουλοφόρε ρουφιανάκο;

   Διαγραφή
 4. Εάν θέλετε να στηρίξετε αρχηγό με σχέδιο και αυγά για αυτό σας βάζω υποψηφιότητα δίνοντας σας το πλήρη σχέδιο μου για ανόρθωση 40% σε 3 χρόνια και αρχή παγκοσμιας αυτοκρατορίας σε 6/δυστυχώς για εσάς για δεύτερη θέση και κατω δεν βάζω/με αυτό που έκανες εδώ έβαλες την αρχή του τέλους του ωραιου σχεδίου σας/μόνο με ευνιδιασμό χάνουν αυτοί αλλά είναι πάρα πολύ δυσκολο να γίνει αυτό τώρα που τους ξύπνησες θα σας ξεσκησουν όπως έκαναν με το Γ.Αυφαντη αρκετά πρόσφατα/μην περιμένετε τίποτα από ραγιαδικες πρόβατομαϊμούδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μπαρμπα γιαννη [ και μη μου πεις μπαρμπαρια γιατι χαθηκες] καλα το γραφει η ποπη.αναγγελουμε κατι για αυριο..προαναγγελια ειναι κατι που δεν εχει οριστικοποιηθει,τελειοποιηθει ακομη ...γαληνιες θαλασσες και ομορφα ταξειδια ...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γειά σου Σούλα.....[μπαρμπαριά και τούνεζη]δεν θα τα χαλάσουμε για ένα"προ"....Ευχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι για όλους το ίδιο αλλά στο άλλο "καράβι" που σκοπεύω να μπαρκάρω μαζί σας....Ξέρεις εσύ

   Διαγραφή
  2. Να σαι παντα καλα καπετανιε.....ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ο 6:41 μ.μ.

   Διαγραφή
  4. Άντε πνίξου, ρε ΜΑΛΑΚΑ.
   Κι όταν θα αναφέρεσαι στον captain giannis, θα πλένεις το στόμα σου και τα χέρια σου πολύ καλά.
   Γιατί αυτός είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ κι εσύ ένα στραβογεννημένο αρχίδι.
   Κατάλαβες προβοκατόρικο τσόλι;

   Διαγραφή
  5. @....1.56.....Τη γλύτωσες μία φορά,για την επόμενη μην είσαι βέβαιος χοντροκουράδα του κερατά....Τη δουλειά σου την έκανες;;; Τώρα ήρθε η σειρά μου και θα σε πάω γαμιώντας τουρκόσπορε....[τώρα κατάλαβες οτι σε ξέρω;;;]

   Διαγραφή
  6. Προς σχολιαστή που γράφει μεταξύ άλλων: "χαχαχαχ"
   Τα προσωπικά σου θέματα (αν έχεις) με τον καπετάνιο, να τα λύσεις έξω από εδώ.
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!

   Διαγραφή
 6. Εγώ σε επαναστάσεις του Υδροχόου, του Σατανά δηλαδή, δεν συμμετέχω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΓΩ ΣΥΝΤΕΚΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ.ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑΝΤΑ;ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΤΟΥΤΗ ΝΑ Η ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΙ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΚΙΟΝΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΓΑΜΙΣΙ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΛΕΦΤΑ,ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ,ΠΟΡΝΕΙΕΣ,ΜΟΙΧΙΕΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ,ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ.....ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;
  ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑΝΤΑ;
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ποιός σου είπε πως η...ΘΥΕΛΛΑ, απευθύνεται σε ελληνίσκους ελληνόφωνους;

   Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΚΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ;ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΑ ΝΑ ΤΣΙ ΔΙΩΞΕΤΕ.ΑΝΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΣΙ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝΕ.
   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ Η ΤΣΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ.ΠΟΠΗ;7 ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ.ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΗΝΤΑ ΝΑΙ ;7 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΕΔΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΔΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΡΕ;ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ;ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ,ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ,ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΘΑΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;ΓΙΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ.ΜΠΡΕ ΣΥ;ΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ;ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ.

   Διαγραφή
  3. Αυτό κατάλαβες;
   Δεν ήταν για σένα το σχόλιο... γενικό ήταν...
   Τώρα, σε ότι σε αφορά, το αν θα μπεις ή όχι στην βάρκα, θα εξαρτηθεί από πολλά και κυριως, από προσωπική γνωριμία με τους συνεπιβάτες.

   Του Δωδεκάθεου, δεν είμαι... Της Πατρίδας είμαι, ολάκερης... και με το ένδοξο παρελθόν της και με την Ορθοδοξία της.
   Κατέεις το ή να το κάνω πιο λιανά;

   Διαγραφή
  4. Ωχ,ο κρητίκαρος τα "πήρε" στη κράνα......πάνε τα καλτσούνια.Γειά σου ρε σύντεκνε

   Διαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΕ ΠΟΠΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΜΑΙ,ΟΤΙ ,ΟΤΙ ,ΟΤΙ....ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΗΝΤΑ ΜΟΥ ΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ;ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΔΑ ΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ.ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΕΚΙΟΝΕ ΞΑΝΟΙΓΩ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ(ΟΙ 7 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)ΘΑ ΚΑΜΟΥΝΕ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΕΔΑ ΘΑ ΚΑΜΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΩΣ ΜΠΡΕ;ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ;ΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΘΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΦΑ'Ι' ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΜΑΙ.ΕΠΑΕ ΜΙΑΣ ΓΡΙΑΣ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ.ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ.ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΜΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΕΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΘΑ ΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ,ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ.ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΔΑ ΤΣΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΗΝΤΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ......ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝΕ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ.
   ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
   ΑΣΕ ΤΕ ΔΑ ΤΣΙ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
   ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ.ΔΙΑΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.
   ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΟΙΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΥΠΑΛΛΑΚΙΑ ΝΤΩΣ ΞΑΝΟΙΓΑΜΕ(ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ)ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΜΕ ΤΣΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ;ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΧΕΙΜΕΡΕΣ ΠΟΠΗ.
   ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ .ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ.ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
  6. Σύντεκνε, τα κατέω όλα αυτά... δεν είναι καινούργια...
   Έχουμε χρέος όμως απέναντι στην Πατρίδα, την Πίστη και τις οικογένειές μας, να αντισταθούμε.
   Δεν μίλησα ποτέ για νίκη... για προσπάθεια μίλησα... αλλά με άλλον τρόπο... έχουν γνώση οι φύλακες...

   Διαγραφή
  7. ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΚΝΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΕΛΑ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΛΑΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΣΑ ΘΕΣ.ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ;ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΑΚΙ ΤΖΗ.
   ΟΣΟ ΜΠΡΕ ΠΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΙΔΙΑ ΔΑ.ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ 200 ΝΟΜΑΤΟΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΜΕ;ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ;ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.
   ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ;
   ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΦΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΔΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΥΛΕΣ.

   Διαγραφή
  8. Δεν μου λες, θες τις απαντήσεις... δημόσιες;
   Μα ίντα ήπιες;
   Πόση ρακή;
   Κουζουλάθηκες, σύντεκνε;;;

   Διαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΑ;ΕΠΑΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.
   ΒΥΣΙΝΑΔΑ ΜΠΡΕ ΠΙΝΩ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ.
   ΚΑΙ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ.ΑΧ ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

   Διαγραφή
  10. Σύντεκνε, ξέρω και ξέρουμε που πάμε...
   Χωρίς όνειρα, δεν ζω...
   Και το μεγάλο μου όνειρο, είναι η ελευθερία της Πατρίδας.
   Και σε κανέναν δεν θα επιτρέψω να μου το καταστρέψει.

   Διαγραφή
  11. Και για να μην το ξεχάσω...
   Όπως διάβασες και στην ανάρτηση, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ... ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

   Με τα κοινοβουλευτικά στο σύνολό τους εντεταλμένα και οβραιοκινούμενα κομματικά σκατά καιτα εξωκοινοβουλευτικά εντεταλμένα στην πλειοψηφία τους κινηματοκομματικά σκατά, δεν πρόκειται να τακιμιάσουμε.

   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!

   Γιατί οι ξεκάθαρες κουβέντες, κάνουν τους καλούς φίλους.

   Διαγραφή
 8. ΕΙΧΑ ΑΠΟΘΈΣΗ ΤΙς ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ
  ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΎΣ ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ. ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συν Θεώ... συν Θεώ...θα γίνουν όλα.
   Πίστη, Δύναμη, Αποφασιστικότητα και Θετική Ενέργεια, χρειάζεται.. και κυρίως, να μάθουμε στο ... ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ "ΕΓΩ".

   Διαγραφή
  2. Πάντα συν Θεό και πρέπει όπως λες
   Να πάμε στο εμείς και να μονιασουμε

   Διαγραφή
  3. Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ - ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..... ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ! ΜΑΚΑΡΙ.

   Διαγραφή
 9. Καπετάνιε, περιττό που το λέω, αλλά έχεις ήδη καταλάβει φαντάζομαι, πως είσαι ήδη μέλος της Αργούς μας. Τα υπόλοιπα τηλεφωνικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα υπόλοιπα, από κοντά... ποτέ τηλεφωνικά.

   Διαγραφή
  2. Καλά ρε θεία.....μη βαράς!!!! [το θεία πάει για την ανηψιά,μη σε μεγαλώσουμε τόοοοοοοσο]

   Διαγραφή
  3. Βρε αδερφέ, την ηλικία μου, την αγαπάω... τα πάω καλά μαζί της...
   Όποιος έχει πρόβλημα με την ηλικία μου, και με σχολιάζει αρνητικά (δεν αφορά εσένα), τον... πούλο.

   Και επειδή τα έχω πάρει στην κράνα μαζί σου, πάρε την καπετάνισσα και το καπετανάκι το ζουμπουρλούδικο το ανιψούδι, και να είσαστε εδώ, μέσα του Οκτώβρη.
   Κατάλαβες, θείο;;;

   Θα τα πούμε... τηλεφωνικώς...

   Διαγραφή
 10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΡΓΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Αργώ, θα ταξειδέψει και με μπουνάτσες και με μποφόρια... προορισμός το λιμάνι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.
   Σημασία έχει το ταξείδι... την Ιθάκη ακόμα κι αν δεν την δούμε, τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει.


   Ευχαριστώ για τις ευχές.
   Να είστε καλά.

   Διαγραφή
  2. Μωρε συντεκνε μη με νευριαζεις γιατι θ αρχισω την καθαρευουσα..η προσπαθεια μετραει,η αφυπνηση,το ταξειδι οχι ο προορισμος...εξ αλλου πιστευω οτι δεν θα προλαβουν να μας σφραγισουν που να τους παρει ο διαολος τον πατερα θα τους, θα μας, προλαβουν αλλα,...μην απελπιζεσαι γιατι εκει πονταρουν.Μας θελουν φοβισμενους αβουλους βοδια δηλ γιατι ετσι μας ελεγχουν ολοκληρωτικα...εγω και τοχω ξαναπει εχω εμπιστοσυνη στο ελληνικο ΚΥΤΤΑΡΟ....ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
 11. Οι Αγανακτισμένοι του Τσίπρα και του Καμμένου θα είναι μαζί μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Μαζί μας";;;
   Ανώνυμοι και... "μαζί μας", δεν υπάρχουν.
   Σκατά, δεν μαζεύουμε... ως εκ τούτου, δεν χωράνε οι... "αγανακτισμένοι" ελληνόφωνοι ραγιάδες.

   Διαγραφή
  2. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ
   ΕΔΩ:
   http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/06/cia.html

   Διαγραφή
 12. ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΘΗ

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ
  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΙΟΛΑΟΣ ΕΡΩΤΕΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΟΛΑΟΥ ΟΠΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
  ΣΤΗΝ ΚΟΛΧΙΔΑ Ο ΙΑΣΩΝ ΒΡΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΗΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ

  ΤΟ ΤΡΙΤΟ
  ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

  ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
  ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Ο ΙΑΣΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΗΔΕΙΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ηρέμησε, Σπύρο... καμιά Μήδεια, δεν θα μπει σ' αυτό το καράβι...
   ΚΑΜΙΑ!

   Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
   ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
   ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ

   Διαγραφή
 13. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ-ΜΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ-ΑΡΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ-ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ-ΨΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΕ-ΒΙΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ-ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου24 Σεπτεμβρίου 2017 - 2:00 μ.μ.

  "Με λογισμό και μ' όνειρο..." Ε, λοιπόν ο "ΕΡΓοδότης" τα διαθέτει και τα δύο. Γιατί χρειάζονται και τα δύο για να πάμε μακριά...μέχρι την Κολχίδα, που δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι! Ίσως ο ίδιος να ξέρει, αλλά προς το παρόν το κρατάει μυστικό, γιατί και το "μυστικό" χρειάζεται, ίσως περισσότερο από τα άλλα δυο.
  Συμπληρώνω, λοιπόν, τον Δ. Σολωμό: "Με λογισμό και μ' όνειρο "μυστικό"..."

  Προς τον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ: μη μας χαλάς σε παρακαλούμε τη "μαγεία" του ονείρου, την εσωτερική λειτουργία της "Αργούς". Μια παρομοίωση έκανε ο ΕΡΓοδότης τόσο επιτυχημένη, για να μας τονώσει το ηθικό και να μας κάνει να ονειρευτούμε "μεγάλα και ηρωικά" κατορθώματα! Ο πραγματισμός σου καταστρέφει αυτή τη λειτουργία του ονείρου και είναι κρίμα.
  Χρησιμοποίησε αλλού τον πραγματισμό και τις γνώσεις σου, εκεί όπου ταιριάζουν και μπορούν να είναι χρήσιμα. Εδώ όμως ηχούν σαν παραφωνία, ακριβώς επειδή καταστρέφουν ό,τι προσπάθησε να χτίσει ο ΕΡΓοδότης, "με λογισμό και μ' όνειρο..."μυστικό"..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Με λογισμό και μ' όνειρο "μυστικό"..." ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟ

   ΑΠΛΩΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

   ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ "Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ"

   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η "ΑΡΓΩ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΝΕΚΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΟΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

   ΕΜΕΝΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ Η ΜΗΔΕΙΑ

   ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ
   ΕΔΩ:
   http://www.pa-sy-a.gr/grafika/shmata/organon/organon_00.png

   Διαγραφή
  2. Ναι συνονόματε μη ξεχνάς όμως
   Όταν ανέβηκε στον Όλυμπο
   Τους βοήθησε

   Διαγραφή
 15. Γιατί άραγε αρχίσατε τώρα, μετά από 7 χρόνια απραξίας, να καλλιεργείτε ελπίδες για κάποια νεφελώδη αντίδραση; Επιτρέψτε μου να αμφισβητώ την σοβαρότητα του εγχειρήματος, στο οποίο μετέχουν τρεις κι ο κούκος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω την καλή θέληση να σας απαντήσω, αλλά κάτι μου μυρίζει προβοκατόρικο στο σχόλιό σας.
   Και πού γνωρίζετε εσείς, αν δεν έχουν γίνει κι άλλες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια;
   Και πού ξέρετε αν σ' αυτή την προσπάθεια, μετέχουν τρεις κι ο κούκος;

   Μπορείτε να αμφισβητείτε ότι θέλετε... δικαίωμά σας είναι...
   Το σίγουρο είναι, πως δεν θα κληθείτε να συμμετάσχετε.

   Διαγραφή
  2. @24 Σεπτεμβρίου 2017 - 3:39 μ.μ.

   "ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟ ΕΥ ΤΩ ΠΟΛΛΩ"

   Διαγραφή
 16. Απαντήσεις
  1. ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΟ, αγαπητή μου ΔΑΝΑΗ!
   Συντροφιά για το ταξείδι και τις άγριες θάλασσες...

   Διαγραφή
 17. Το εν λόγω άρθρο φαίνεται εξ αρχής φαιδρό... Θυμίζει τις αστειότητες περί της ύπαρξης της Ομάδας Ε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακριά από εμάς τέτοιου είδους στημένες Ομάδες...

   Διαγραφή
  2. Εμείς δεν είμαστε η "Ομάδα Έψιλον". Είμαστε η Ομάδα "Μή ψιλών"! Δεν έχουμε ψιλά!

   (Ούτε χαρτονομίσματα έχουμε. Είμεθα πτωχοί καί πένητες.)

   Διαγραφή
  3. ΕΊΣΑΙ ΘΕΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ (ΛΟΛ)ΠΟΥ ΛΈΣ ΚΙ ΕΣΥ..
   ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ
   ΤΏΡΑ ΠΏΣ ΑΠΌ 850 ΥΨΌΜΕΤΡΟ ΘΑ ΣΑΛΠΆΡΩ ΈΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΔΡΆΜΑ ΜΙΝΕΣ ΝΑ ΦΈΡΩ Η ΟΠΛΟ;;;

   Διαγραφή
  4. Θα κατέβεις... και θα σαλπάρεις... όταν έρθει η ώρα, θα ενημερωθείς...
   Ξαναστείλε τηλέφωνο, γιατί το έχω χάσει...

   Διαγραφή
  5. ΓΙΟΥ ΧΑΒ ΜΕΗΛ. ..
   ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   Διαγραφή
 18. O ORESTIS LEEI...
  «Βρες μου μια θρησκεία, που ο ιδρυτής της να μην εστερέωσε το οικοδόμημα της απάνου στην θεμέλια πέτρα της πίστης για μια ζωή μετά θάνατο, κι εγώ θα σου δείξω πως η θρησκεία αυτή δεν έχει οπαδό ούτε τον ίδιο τον ιδρυτή της.
  Δε μιλώ για το Βούδα. Γιατί η νιρβάνα είναι εγκατάλειψη, δεν είναι περηφάνεια.
  Με τους θεούς και τις θρησκείες ευρήκαν το δρόμο τους, κι εμπήκαν στο δρόμο τους όλα τα λερωμένα και τ’ άπλυτα της ιστορίας.
  Ιερατείο, συναγωγή, κατήχηση. (Δε λέω την ωραία λέξη εκκλησία, γιατί είναι ελληνική και δηλώνει τον αγνό και ρωμαλέο δήμο). Το αφιόνι, η παράκρουση, ο φανατισμός. Το θεολογικό μίσος, το odium theologicum. Και από κοντά η δυσειδής μορφή και η δυσώδης σάρκα όλων αυτών των λειτουργημάτων. Το κηφηναριό δηλαδή και η παρασίτιση. Οι ομφαλοσκόποι, οι θεόπτες, οι δαιμονόβλαβοι και οι δαιμονοκρουσμένοι.
  Kαι ψηλά ψηλά, εκεί πια είναι και δεν είναι. Εκεί θα ιδείς τα ινστιτούτα της αμάθειας, και τις λαμπρές ακαδημίες του σκότους».
  «Όταν σου μάθουν κάτι επίμονα από τη νηπιακή ηλικία και μέσα στην αταβιστική χαραγή και σφυρηλάτηση για δεκάδες γενεές, τότε η δομή αυτή γίνεται θεμελιώδης στην υφή της ύπαρξης και της ουσίας σου. Η κατατύπωση τούτη στη σκέψη, στο χαρακτήρα, στην κοσμοθεωρία σου, γίνεται κάτι σαν κληρονομικός κώδικας.
  Δεν ξεριζώνεται με τίποτα. Για να το κατορθώσεις, πρέπει να γδάρεις το ίδιο το μυαλό σου. Όπως ο εκδορέας γδέρνει το δέρμα του ζώου.
  Θα χρειαστεί, δηλαδή, να ανασκάψεις ολόκληρη την ιστορία και τον πολιτισμό».
  Δ. ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ – ΓΚΕΜΜΑ
  XORIS TIS RIZES SAS ...TIPOTE!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. O ORESTIS LEEI..
  KSYPNATE PATRIOTEEEEEEES...
  KSYPNATE OREEE..
  ENA PRAGMA POLEMOYN ....ENA MORE ..ENA !!!
  TON ELLHNISMO ..TOY FOTOS..THS GNOSHS..KI OXI TIS PISTHS...!!
  KSYPNATEEEEEEEE...
  TON ARISTOTELIKO TROPO SKEPSHS FOBOYNTAI ...!
  AYTO POLEMOYN ...!
  H LYTROSH BRISKETAI STIS RIZES MAS MOREEEEE....!
  EIPAME ...
  OPOS TO DENTRO KAI O ANTHROPOS...
  XORIS RIZES ...THANATOS !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΩΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΙΖΕΣ... ΡΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ !

   Διαγραφή
  2. O ORESTHS LEEI....
   EDO POY EIMAI DEN EXO ELLHNIKO PLHKTROLOGIO..
   META APO 7 XRONIA POLITIKH ANYPAKOH KAI 6 MYNHSEIS GIA ESXATH PRODOSIA...EFYGA ..DEN ANTEXO ALLO.. PONAO..PONAO POLY..!!!
   AN EISAI AP AYTOYS POY STHNONTAI NA PLHROSOYN FORO...ASTO..!
   OXI SE MENA AYTA..!
   PSAKSE NA BREIS TA SXOLEIA MOY EDO STA ATTIKA NEA ..KAI THA KATALABEIS!
   XORIS NA KSEREIS...NA MHN MILAS!!!

   Διαγραφή
  3. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...

   ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ:

   http://www.greeklish-to-greek.gr/

   Διαγραφή

  4. Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΕΕΙ..
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ..!!!
   Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ..
   ΑΣΤΟΧΗ ...ΕΠΙΕΙΚΩΣ..!


   Διαγραφή
  5. ΞΕΧΝΑ ΤΟ... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

   Διαγραφή
  6. Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΕΕΙ...
   ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ..!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ..ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ!

   Διαγραφή
 20. Κατά πάσα δυνατότητα μια κίνηση υπό τη Μασονία για να μη φτάσουμε στις εκλογές το Μάρτιο η το Σεπτέμβριο. Μια κίνηση ώστε να έχουμε διαδοχικές εκλογές και να πάμε σε ακυβερνησία, με απλή αναλογική. Προσωπικά επιθυμώ εκλογές ώστε η ΧΑ να φτάσει 15%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σου έχω δείξει πως είμαι μασσόνα;
   Γιατί σε μασσονικούς συνδυασμούς, δεν έχω μπει...
   Τώρα, αν θέλουμε να μιλήσουμε και πιο ανοιχτά, περί Χ.Α., μάλλον για αφελής μου δείχνεις, καθότι η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.

   Υ.Γ. Άκου ...15% η Χ.Α.!!!!!!!!!!!!!
   Μέχρι το 8% και πολύ σας είναι...

   Διαγραφή

 21. >Κυνηγήστε το ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -

  > ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΕΛΣΤΑΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 3 αρχίδια θα πάρει η χρυσή πορδή... Άντε μαλάκες ξυπνήστε με τον απατεώνα τον Μιχαλοβραίο και τον Κασιδοψωριάρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Μα το Olympia και το ΕΑΜ Β Υδροχόος Μασονικά είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καταρχήν να σας πω ότι σήμερα το πρωί πήγα και άναψα ένα κεράκι Ύπερ Ψυχικής&Σωματικής Υγείας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε,εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση και να γίνεται καλά! Επιφυλλάσομαι εντός της Εβδομάδος να ρίξω το κάτι τις στον Λογαριασμό σας αν και ΔΕΝ μου περισσεύουν σε Καμία Περίπτωση Ειλικρινά..δεν έχω Σταθερή Εργασία αλλά πιστεύω ότι βγάζετε έναν Αυθεντικό Πατριωτισμό-Αγνό-Ρομαντικό και Ανόθευτο Κομματικά όπως ήταν το 1821 (δεν λέω ότι υπάρχει σημείο Σύγκρισης του τότε με τώρα απλά μπορώ να διακρίνω τις Προθέσεις-το Αποτέλεσμα Άγνωστο...)και για αυτό αξίζει τον κόπο.Όσον αφορά την Κίνηση αυτή Ενδιαφέρον ακούγεται-ίσως Ελπιδοφόρα;; δεν ξέρω ΜΑΚΑΡΙ να είναι έτσι για το Καλό της Ελλάδας!! Εγώ βέβαια Πάντα Κρατάω Πολλές Επιφυλάξεις διότι έχουν συμβεί πολλά πάρα πολλά...και πλέον δεν ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ,τόσο απλά...Εύχομαι να διαψευσθώ 100%!!! ο Μοναχικός Καβαλάρης της Ερήμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ' αρχήν, να σας ευχαριστήσω για το κεράκι και την ευχή... πάντα είναι δύναμη...

   Τον πατριωτισμό, τον φύτεψε μέσα μου από τα μικράτα μου, ο πατέρας μου, που πολέμησε το 1940.
   Ήταν ένας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ.
   Δεν θα μπορούσα να τον προδώσω ποτέ.

   Όσον αφορά στην κίνηση... είναι μια προσπάθεια ΕΛΛΗΝΩΝ, ακομμάτιστων, ανιδιοτελών και κυρίως δεν είναι πολιτική κίνηση, με την έννοια που δίνουν κόμματα και κινήματα.
   Κανείς μας δεν πρόκειται να πολιτευθεί.
   Κάποιοι άνθρωποι, που αγαπάμε την Πατρίδα, ξεκινάμε ένα ταξείδι... ΜΑΖΙ...

   Καλά κάνετε και κρατάτε επιφυλάξεις.
   Μια προσπάθεια αφύπνισης κάνουμε ... και μέχρι εκεί...
   Στόχος μας, να αφυπνιστούν και να σωθούν, όσο περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ μπροστά στον εφιάλτη που έρχεται.

   Τα προβλήματα της υγείας μου συνεχίζονται, αλλά ελπίζω πως θα τα ξεπεράσω με κάποιον τρόπο...

   Σας ευχαριστώ

   Διαγραφή
 25. Τα όνειρα είναι πουλιά χωρίς φτερά
  Που σε φτάνουν στο προορισμό σου.
  καλώς ήλθες Ποπη πίσω αν μου επιτρέπεις να σου γράφω στον ενικό περαστικά σου καλά ταξίδια εύχομαι
  Καπετάνιε καλές θάλασσες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τις ευχές στα όνειρά μας.

   Διαγραφή
  2. Παρακαλώ καλή δύναμη
   Ότι καλύτερο

   Διαγραφή
 26. Εγώ θα έλεγα μόλις πιάσουν λίγο τα κρύα να μαζευτούμε να πάμε για κανένα τσαγάκι κανένα ταβλάκι άντε και οι πιο θαρραλέοι για κανένα ουζάκι.

  Υ.Γ.Καλλιόπη διαβάζω για κάποιο πρόβλημα υγείας που είχες.Δεν το γνωρίζω αλλά εύχομαι περαστικά πάντα γερή και πάντα μάχιμη όπως σε έχουμε συνηθίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. παρατηρητή, ευχαριστούμε για την πρόταση, αλλά έχουμε άλλες δουλειές... πού χρόνος για τσαγάκια, ταβλάκια και ουζάκια...

   Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

   Διαγραφή
 27. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ….
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ

  ΚΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Πόσοι και ποιοί Έλληνες θα τα έλεγαν δημοσίως αυτά;
  https://ellasellas.wordpress.com/2017/08/28/καυτεσ-αληθειεσ-πόσοι-και-ποιοί-έλλην/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Πάντως ἐπειδή αἰσθάνομαι ἀκμαῖεες τις μυϊκές μου δυνάμεις λόγω τῆς νεανικότητάς μου, (βρίσκομαι στην ἐφηβεία τῆς τρίτης ηλικίας) είμαι πρόθυμος να μπῶ στην Ἀργώ ὡς ἁπλός κωπηλάτης ... Τά πολλά λόγια εἶναι φτώχια ... Με καλύπτουν οἱ σκέψεις σου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Και εγώ σύμφωνος αρκεί το κίνημα να μην ειναι αριστερό όπως οι Αγανακτισμένοι.Από Χρυσή Αυγή και πέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Γνώμη μου αν θέλετε την ακούτε Προτείνω όλα τα Ιστολόγια που αυτοπροσδιορίζονται ή έστω θεωρητικά Ονομάζονται "Πατριωτικά" (το βάζω σε παρένθεση γιατί κάποιοι είναι Ελεγχόμενοι...+παίζουν το Παιχνίδι της Παγκοσμιοποιήσης απο την Πλευρά του "Πατριωτισμού" με την Έννοια της Πατριδοκαπηλίας έναντι του Μηδενισμού/Εθνομηδενισμού...) θα πρέπει κατ'εμε να έρθουν σε Επαφή ώστε να διερευνήσουν αν Μπορούν να Δημιουργήσουν μια Κοινή Πλατφόρμα Επικοινωνίας-Ιδεών-Αντιλήψεων ώστε να Πορευτούν με μια ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και όχι ο Καθένας να κρατάει το δικό Καπετανάτο...είτε για λόγους Υστεροφημίας-Αλλαζονείας ή τυχόν Προσωπικών Επιδιώξεων-Σχεδίων....μια καλή αρχή θα ήταν τα Ιστολόγια που έχετε στην Λίστα Ιστολογίων μου όπως λέτε,επίσης θεωρώ ότι θα ήταν Χρήσιμο να ενημερωθεί η VASOULA2908 (Είναι γνωστή στο διαδίκτυο για τις εκπομπές της+την θεματολογία που αφορά Θέματα της Παγκοσμιοποιήσης...μαζί με τον Βασίλη Μπαντίδη στην Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Διαδικτυακή εκπομπή:ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΥΡΙΩΝ)Ενδεικτικά ανέφερα τα Συγκεκριμένα γιατί θεωρώ ότι είναι Επιτακτική Ανάγκη να Δημιουργηθεί μια όσο γίνεται Μεγαλύτερη Συμμαχία ώστε να επιτευχθεί το Καλύτερο δυνατό Αποτέλεσμα,απο 'κει και πέρα είναι θέμα Προσωπικής Επιλογής+Αναζήτησης.Καλή επιτυχία!!! ότι γράφω είναι καλοπροαίρετα ο Μοναχικός Καβαλάρης της Ερήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ. Η ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ …'' ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ'' ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Που θα παμε ξυπολυτοι στ'αγκαθια αφου δεν εχουμε τα "μεσα" ουτε και τα εξω
  πολυ περισσοτερο....δεν εχουμε ουτε και "τ'αρχιδια" για ΤΙΠΟΤΑ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπως μας έχουν επιτεθεί πολυτρόπως, χωρίς συμβατικά όπλα, έτσι και εμείς μπορούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση πολυτρόπως δηλαδή με μη-συμβατικά όπλα. Ποιά είναι;
   Να μην πληρώσει φόρους κανείς.
   Να πάρουμε όλα τα λεφτά μας από τις τράπεζες (όσοι έχουν δηλαδή)
   Να επιστρέψουμε στο πολυτονικό.
   Να αντισταθούμε στην διαστρέβλωση της ιστορίας μας.
   κλπ κλπ
   που φυσικά θα είχαν επιτυχία αν δρούσαμε όλοι μαζί. Μαζική αντίδραση. Σαν μια γροθιά. Σας ένας άνθρωπος τα εκατομύρια των Ελλήνων.
   Αυτοί κερδίζουν γιατί μας έχουν ψυχολογήσει με κάθε λεπτομέρεια.
   Ξέρουν ότι είμαστε χωρισμένοι και έχουν κάνει το παν να μας χωρίσουν περισσοτερο. Μόνο με μαζική αντίδραση μπορούμε να επιτυχουμε. Αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός.

   Διαγραφή
  2. Πολλά μπορούν να γίνουν εφόσον υπάρξει Σπίθα Αφύπνισης ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ-ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ + ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ του πρόσφατου Πολιτικού βίου της Χώρας.Πλέον ΔΕΝ υπάρχουν ούτε Δεξιοί ούτε Αριστεροί ούτε Κεντρώοι ΚΑΠΟΤΕ ΝΑΙ,Τώρα έχουμε τους Ελληνόφωνους Γραικύλους-Εθνομηδενιστές-Ανθέλληνες οι οποίοι Πολεμάνε οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΓΛΩΣΣΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ) και δυστυχώς ένα Ποσοστό Ελλήνων;; Εκμαυλισμένων Συνειδησιακά με Μεταλλαγμένα Υβριδικά Χαραχτηριστικά με την Στάση τους τα Επικροτούν ΟΛΑ όσα γίνονται είτε απο αφέλεια-αδιαφορία-ηλιθιότητα ή κάποιοι ΔΕΝ είναι Έλληνες υπό την Έννοια ότι ΜΕΣΑ στην ΨΥΧΗ ΔΕΝ νιώθει Έλληνας-Ελληνίδα.Απο την άλλη πλευρά έχουμε όσους Ακόμα σε Ατομικό Επίπεδο προσπαθούν να ΜΗΝ χάσουν την Εθνική τους Ταυτότητα έναντι της Παγκοσμιοποιήσης...των Φερεφωνών,και τα νέα Ήθη&Έθιμα που προβάλλονται σαν "Υπερπροοδευτικά"...GAY PARADE-Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων ζευγαριών με "Αναφαίρετο" δικαίωμα..;;; κάποια στιγμή να υιοθετούν παιδιά....;;; μαζί με τις Παραμέτρους απο το Λαθρομεταναστευτικό-δήθεν Προσφυγικό....και μια μικρή Ομάδα Ατόμων μπορεί αρχικά να Προσπαθήσει να διασώσει ότι μπορεί απο το ΧΑΟΣ....ύστερα θα ακολουθήσουν και άλλοι-όσοι είναι να το κάνουν.Ο Μοναχικός Καβαλάρης της Ερήμου

   Διαγραφή
 33. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΠΡΑΞΕΤΕ ...
  www.itepaides.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λέτε οτι θα'ρθει μεγάλη καταστροφή, οτι η Ελλάδα θα γίνει κέντρο του κόσμου, χωρίς να εξηγείτε πως θα γίνει αυτό(;;;;), οτι είμαστε απροστάτευτοι με τους πολιτικούς που έχουμε, καλείτε τον στρατό και την αστυνομία και την εκκλησία να λάβουν πρωτοβουλία να απελευθερώσουν την πατρίδα.
   Εν τω μεταξύ δεν ξέρουμε ποιος ή ποιοι είσαστε.
   Σοβαρά τα λέτε όλα αυτά;
   Η κατάσταση είναι σοβαρή και 'σεις πιπιλάτε τα ίδια και τα ίδια ευχολόγια και θα ξυνπήσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα πάρουμε την πόλη. Καραστημένοι ή πολύ αφελείς είστε και "σωτήρες τύπου ομας Ε. Περνάτε τον κόσμο για βλάκες

   Διαγραφή
  2. "Περνάτε τον κόσμο για βλάκες;"

   Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο ίδιος συντάκτης σε άλλο άρθρο του για τους αεροψεκασμούς, προτείνει, άκουσον-άκουσον, να καταριόμαστε τα αεροπλάνα όλοι μαζί για να πέσουν!

   Η δε φιλοξενούσα το άρθρο, προτείνει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, για να τα χάσουμε τα σπίτια μας μια ώρα αρχύτερα...

   Διαγραφή
  3. 11.43Σχετικά με αυτό που εγραψες για την Αγία Σοφια να επαγρυπνούμε .
   Δεν είμαι προφήτης μακρια από μένα αλλά .Εμένα όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμιως μου φερνουν μια εικόνα στο μυαλό .Αντιχριστο .Θεωρώ ότι εάν ξαναλειτουργησει η Αγια Σοφια θα λειτουργήσει ως ναος τηςπανθρησκειας και όχι του Ιησού Χριστου .Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε μαρμαρωμένο βασιλιά και ότι θα τρωγω με χρυσά κουτάλια γιατί ο Χριστος δεν έταξε σε κανέναν από εμάς πλούτη και μεγαλεία.
   Ύποπτο !Βασιλιάς με δύο αγγέλους στο πλευρό του!Μήπως θα είναι μεταμορφωμένοι δαιμονες ;Θα γίνουμε και πλούσιοι !Πλούτη θα μας δώσει ο Χριστος ;Περιεργο! Αναλαμπή λέει της ορθοδοξίας! Εδώ το σφραγισμα προχωράει σε ολον τον κόσμο κανονικά ,γλωσσοφιλα πάπα και Βαρθολομαίου για οικουμενική και θα έχουμε αναλαμπή της ορθοδοξίας ;
   Θεωρώ όλο αυτό μια πλάνη και καλόν είναι να μας φωτισει ο Θεός ολους .
   Και μην ξεχνάς .Μέχρι λεει και οι πιστοί θα πλανευτουν .

   Διαγραφή
  4. Αστο δεν πειραζει.Ετσι κι αλλιως ειναι πολυ κοντα και θα το ζησουμε.
   Τοτε θα καταλαβεις οτι οι προφητειες ειναι εκ θεου θεοσταλτες
   και θα ομολογησεις την απιστια σου
   απο αυτα που θα δεις να συμβαινουν τοτε και-πιστευω- να γινεις πιστος.

   Διαγραφή
  5. Για ψάξε λίγο για την πλάνη της αναλαμπης της ορθοδοξίας .Τα λένε και ιερείς .Δεν τα λέω εγώ .Να σου κάνω τον προφήτη αφου προφήτης δεν είμαι ;
   Απλά κατεχεις ηντα κάνω ;Έχω ανοιχτά τα ματια μου. Δεν στέκει καμμια αναλαμπή .Δεν υπάρχει Είναι αίρεση .Ορθοδοξος είμαι Όχι Χιλιαστης .
   Προσκυναω μόνο τον Ιησού .Τον βασιλιά της Κωνσταντινουπολης να τον προσκυνησεις εσύ για να καλοπεράσεις!!Θα σου κάνει και δωράκια!Πλούτη και μεγαλεία μου θες και εσύ ε;Έτσι θα σε βάλει και κεινος στο σωβρακακι του.
   Εμάς τους άπιστους θα δυσκολευτεί γιατί θα του ετοιμάσουμε μεγάλο χουνερι

   Διαγραφή
  6. Πλανεμενε ζησε την πλανη σου και ασε τους αλλους να χαρουν αυτα που θα ζησουν και που ειναι προφητευμενα να γινουν και θα τα ζησεις και συ αλλα θα σε καινε δεν θα τα χαιρεσαι...γιατι εισαι στο σκοταδι της πλανης και της απιστιας

   Διαγραφή
  7. Για να με λες εσύ πλανεμενο κάτι θα κατεχεις περισσότερο από εμένα .Αλλά μια και εσύ κατέχεις ποιο πολλά γιαντα δεν μου λες που στην Αγία γραφή λέει ότι ο Χριστος επιβραβεύει με πλούτη και παλάτια ;με χρυσά κουτάλια και άφθονα πλούτη ;
   Αμα ήτανε έτσι όλοι οι Άγιοι δεν θα βρίσκανε φριχτό θάνατο ούτε θα ζούσανε με ένα παξιμάδι.Αλλά στις βιλαρες και στους πύργους τους βγαζοντας τα ματια τους με τις υπηρετριες .Παγενε εδα οπισο σατανά και χάρισμα σου τα πλούτη ,τα χρυσά κουτάλια ,και το άφθονο παραδάκι .Εγώ την Πανθρησκεια σου δεν θα την προσκυνησω ,ούτε τους μεγαλοπρεπους ναους που θα φτιαξεις για να ξεγελάσεις τους Έλληνες .Λες να μην κατεχω πως θα παριστανεις και τον πιστό Χριστιανό ;Τον ειρηνοποιο θα παριστανεις όλης της οικουμενης για να σε προσκυνήσουν
   Εμένα ο Θεός μου θα έρθει μόνο την ημέρα της κρίσεως και όχι πριν για να μου δώσει πλούτη .Όταν θα ρθει θα δεις ηντα σε περιμένει .

   Διαγραφή
 34. Πρός 11.43
  Μελέτησα τό κείμενο καί το κατάλαβα ἀπόλυτα. Εσεῖς τό εἲδατε στά γρήγορα καί σᾶς ἒπιασε πανικός ἀπό φόβο μήν χασετε τα σπίτια σας πού ἢδη εἶναι χαμένα μαζί μ΄ἐσᾶς ! Τό ἀντιγράφω γιά να το ξαναδιαβάσετε ἂν φυσικά σᾶς
  ἀφήσει ὁ τρόμος να το κατανοήσετε... Γιατί μέχρι τώρα, κατανοήσατε ..ἀρες...μάρες...ἀγκινάρες !...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Κυρία Πόπη σας εύχομαι περαστικά.
  Στην Κύπρο έχουμε μία παροιμία που λέει ΄΄ Κάλιον αργά παρά ποτέ΄΄ Εύχομαι καλή Αρχή και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
  Ελληνοκύπρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ΄ευχαριστώ, καλή μου.
   Τις ίδιες παροιμίες έχουμε...

   Καλή Λευτεριά σ' εμάς και σ' εσάς...

   Διαγραφή
 36. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από την NASA για την Ελλάδα:«ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!Η Ελλάδα θα 'ΘΑΦΤΕΙ'' απ’ το χιόνι ΜΕ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ»!!!ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!
  **Απο παραμονη χριστουγεννων μεχρι και πρωτοχρονια...και απο 22 γεναρη μεχρι τελος γεναρη.**

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΠ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ…..

   Διαγραφή
  2. TI MAΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..? ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ....ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .

   ΓΚΡΕΚΟΣ

   Διαγραφή
 37. Αν ηταν μονο το χααρπ μονο θαταν καλα μας χτυπουν απο ολες τις μεριες
  Κανενα αλλο κρατος στη γη δεν "χτυπιεται" τοσο αλυπητα και πολυπλευρα οσο η ελλαδα αυτη την στιγμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς οι Ελληνες είμαστε σαν τις κατσαρίδες. Θα επιβιώσουμε σε πείσμα τους.
   Εμείς θα διαλέξουμε την στιγμή που θα σηκωθούμε και θα απαντήσουμε, και τότε θα αλλάξει ο κόσμος.

   Διαγραφή
 38. Ναι αλλα τις κατσαριδες ...τις "πατανε"
  ευκολα..και της "λιωνουν" οσο για να (ξε)σηκωθουμε βλεπω οτι ειναι ονειρο απατηλο..υπαρχει αδιαφορια μεχρι "θανατου" και πολυ απογοητευση στο κοσμο.Η κοινωνικη εκρηξη ειναι προ των πυλων.ΤΟ 2018 ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ ανώνυμε 2-10-17 ώρα 9:03 δηλαδή ρε φίλε πως θα αλλάξουν όλα στην Ελλάδα το 2018; Μαγικά;Από τη μια διαπιστώνεις αδιαφορία κι από την άλλη κοινωνική έκρηξη, ή το ένα ισχύει ή το άλλο, διάλεξε!

   Διαγραφή
 39. ειμαι μαζι σας. η τοποθετηση σου με ενδιαφερει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΛΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΓΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.....!!!!!!
  Επιστήμονες από τη Βρετανία και τη Ρωσία, με επικεφαλής έλληνα επιστήμονα, αναπτύσσουν έναν νέο τύπο υπερυπολογιστή, ο οποίος θα βασίζεται σε μια μορφή «μαγικής σκόνης», που συνδυάζει φως και ύλη και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων.

  Αν και οι σχετικές έρευνες βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, η νέα υπολογιστική τεχνική θα μπορούσε τελικά να ξεπεράσει τις δυνατότητες ακόμη και των πιο ισχυρών σημερινών υπερυπολογιστών. Η λεγόμενη «μαγική σκόνη» αποτελείται από κβαντικά σωματίδια, τα πολαριτόνια, που είναι μισά φως-μισά ύλη, και τα οποία μπορούν να δείξουν το δρόμο για την απλούστερη και ταχύτερη λύση των πιο πολύπλοκων προβλημάτων...."ΕΞΩ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ "ΜΕΣΑ" ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ
  ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ...ΚΛΠ...ΚΛΠ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΑΙΝΕΣ Η ΘΥΕΛΛΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά, τα γράφει ένας ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ.
   Αν θέλετε να ενστερνιστείτε την ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ του, ακολουθείστε τον... ο δρόμος για το Δαφνί, θα είναι ορθάνοιχτος.

   Διαγραφή
 42. Εγώ να συμπληρώσω (αφού έκατσα και διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια του άρθρου) πως καλά είναι τα λόγια, χρειάζονται ομως απόφαση κι έργα πλέον, αν και κατά την άποψη μου χαμένος είναι κόπος. Οι Έλληνες έχουν αλλοτριωθεί σε τέτοιο βαθμό που πολύ απλά θα αφεθούν να αφομοιωθούν απ' τους άλλους τους ξένους, λαθραίους ή μη, δεν έχει σημασία, με συνέπεια να σβήσουν. Όλο αυτό θα είναι η φυσική νομοτέλεια της αδιαφορίας και της έκπτωσης κάθε αξίας που ποδοπατείται από τους κυβερνήσαντες-πολιτικάντηδες εδώ και σαράντα και βάλε χρονια, τώρα αν μείνει και καμιά σπίθα να σιγοκαίει μέσα στα κάρβουνα, θα είναι μέγα ευτύχημα! Επειδή όπου και να κοιτάξει κανείς κάνοντας μια βόλτα σε δρόμους και σε πλατείες, το μόνο που θα διαπιστώσει θα 'ναι ραστώνη και παραίτηση, καμία διάθεση αντίστασης...Όπως φαίνεται η αμφισβήτηση της μνημονιακής κατοχής της χώρας άρχιζε και τελείωνε στις συγκεντρώσεις των "αγανακτησμένων" (που ήταν για τα πανηγύρια έτσι κι αλλιώς) και στην εκλογή μιας - εδώ πέφτει το γέλιο της αρκούδας - "αριστερής" κυβέρνησης του σαλονιού! Μέχρι εκεί έφτανε η κρίση και τα κότσια της κοινωνίας, μιας κοινωνίας παγιδευμένης σε νεομυθολογίες αφενός αριστεριστών από τη μια και πατριδοκαπήλων προφητειολάγνων από την άλλη, με αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον! Η ίδια αυτή κοινωνία αυτή τη στιγμή στέκει και κοιτάζει όλο αυτό το χαμό γεγονότων και ξεπουληματος της πατρίδας βουβή κι ανήμπορη...εδώ θέλει πολλά πλέον και κυρίως θάρρος κι απόφαση για αγώνες που κοστίζουν, όταν όμως ο νεοέλληνας ακούει κόστος την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!
  Τέλος πάντων, αν και δεν πιστεύω πως θα καταφέρετε κάτι, ωστόσο καλή τύχη στο ταξίδι αυτής της νέας Αργούς όπως την αποκαλείτε την κίνηση σας ή ότι έχετε στο νου. Ας ελπίσει κανείς στον αστάθμητο παράγοντα που είναι πάντα παρών στην ιστορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 43. ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
  76 χρόνια μετά την ήττα τους από την Ελλάδα μια ολόκληρη τεθωρακισμένη Ταξιαρχία δώρισε η Ιταλία στην Αλβανία!
  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/hersaies-dynameis/635804_76-hronia-meta-tin-itta-toys-apo-tin-ellada-mia-olokliri

  Τεράστια φορτία όπλων στέλνει η Τουρκία στην Αλβανία - Γιατί άραγε;
  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/635553_terastia-fortia-oplon-stelnei-i-toyrkia-stin-alvania

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ
  ΟΠΩΣ ΚΟΠΑΔΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑ

  ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟ ΖΩΟ Ή ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.
  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙ. Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Η ΣΗΨΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
  ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
  Ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
  Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
  ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Εκτος απο ζωντανοι-νεκροι ειμαστε
  ΚΑΙ ζωντανοι-νεκροι-ΜΑΛΑΚΕΣ...
  ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΜ σε 12ΧΡΟΝΗ για να ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3,84 Ευρώ ΕΝΦΙΑ ;;;
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
  ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΜ ΣΕ 12ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3,84 ΕΥΡΩ ΕΝΦΙΑ ;;;
  ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ;;;
  Ειδοποιητήριο σε 12χρονη για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ ύψους 3,84 ευρώ έστειλε η ΑΑΔΕ που «εμφάνιζε» ΑΦΜ ενώ ο πατέρας της ανήλικης δεν έχει κάνει ποτέ αίτηση !!! ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ
  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΈΝΑ απλό Ερώτημα ΠΟΤΕ + ΠΟΥ θα γίνει η Πρώτη Συνάντηση/Μάζωξη αν θέλουμε να την Πούμε έτσι;; Ο Μοναχικός Καβαλάρης της Ερήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι συναντήσεις, προς το παρόν, είναι κλειστές και συγκεκριμένες... όποιος θελήσει να συμμετάσχει, θα πρέπει να έχει ονοματεπώνυμο... να είναι ακομμάτιστος, να μην είναι μασσόνος και να είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για την Πατρίδα...

   Διαγραφή
 47. Αν ανηκει στη χρυση αυγη θα τον δεχτειτε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ!
   Εκεί που ανήκει, εκεί να μείνει...
   Εμείς, δεν ανήκουμε ούτε σε κόμματα, ούτε σε κομματίδια...ούτε είμαστε κόμμα ή κίνημα...
   Οι δικοί μας συνταξιδιώτες, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

   Διαγραφή
  2. Καλλιοπη αν ειναι ν' αλλαξεις το φυλο σου ΠΩΣ θα σε λεμε;
   Καλλιοπο;

   Διαγραφή
  3. Τι με πέρασες βρε εμένα; Πατρίκιο, που γίνεται ΣΟΥΛΑ, (αλλά όχι η συνωνόματη φιλενάδα μου που είναι ξηγημένο και μπεσαλίδικο παιδί), ΚΟΥΛΑ, Καλλιόπη και δεν συμμαζεύεται;;;

   Αυτά, τ' αφήνω σ' εσένα... χρυσή μου, που μάλλον το έχεις απωθημένο να γίνεις γυναίκα και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει...

   Να γίνεις από... ΓΙΑΝΝΗΣ, Γιαννούλα... μπας και πάψεις επιτέλους ν' αλλάζεις συνεχώς ονόματα...

   Υ.Γ. Ρε, θα σε σκισω, θα σε γδαρω ζωντανό. σα σε πλακωσω στο ξυλο.
   Θαρθω να σου ξεφουσκωσω τα λαστιχα απ το ποδηλατακι σου και θα σε περιμενω στην γωνια στο βουλκανιζατερ.

   Να μην με λενε εμενα Καλλιόπη, που μου χεις κανει το μπλογκ μου αποκούμπι της τρέλλας σου...
   Ρε, άη πάγαινε στον άλλον τον ψυχασθενή με τις... "μητριαρχικές" εμμονές και σχιζοφρενικές ψυχοπάθειες... θα κάνετε καλή παρέα οι δυο σας...

   Ρε τσουρομαδημένο, εγώ ΓΥΝΑΙΚΑ γεννήθηκα και ΓΥΝΑΙΚΑ θα πεθάνω.

   Διαγραφή
  4. Βρε... μυαλοκουνημένο... θες να τα πιστέψω αυτά που μου γράφεις;
   Ρε... Ζωντανοοοοοοο, πάνω από τον υπολογιστή και το blog μου κάθεσαι όλη την ώρα και βλέπεις ποιός γράφει και απαντάς αμέσως;
   Ζωντανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
   Άη πάγαινε να δουλέψεις κανέναν άλλον...

   Διαγραφή
 48. Δεν θα τον δεχτειτε ακομα και αν εχει μετανιωσει πραγματικα για την επιλογη του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φοβού τους ... Δαναούς, και δώρα φέροντες...
   https://www.youtube.com/watch?v=eiffJbzeQ7M

   Υ.Γ. Γιατί μετάνοιωσες, (που δεν μετάνοιωσες, αλλά ας πούμε πως το δεχόμαστε, για να περνάει η ώρα και σε συζήτηση να βρισκόμαστε) πουλάκι μου;;; Για πε...

   Διαγραφή
 49. Οταν μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες πριν και σε κανουν να αλλαξεις γνωμη και τροπο ζωης δεν εχεις δικαιωμα να επανατοποθετηθεις σε σ'αυτο το θεμα
  Δεν θα πρεπει να κανεις μια καινουργια αρχη οταν εχεις απογοητευτει απο αυτο που ησουν η εκανες.Αυτο το δικαιωμα λοιπον για μια καινουργια αρχη ας ειναι ελπιδοφορο και παραγωγικο γι'αυτον που το κανει ενσυνειδητα και αποφασιστηκα
  με την προοπτικη να ειναι χρησιμος στον εαυτο του ως προς τους στοχους του αλλα
  και προς τους συμπολιτες του που περιμενουν να δουν κατι θετικο απο αυτον.Με τις σκεψεις αυτες θα ηθελα μια απαντηση σας στην τοποθετηση μου αυτη.
  Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο καθένας έχει δικαίωμα στο λάθος...
   Σ' ένα κόμμα όμως όταν πηγαίνεις.. σε οποιοδήποτε κόμμα, σημαίνει πως με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα (διαδίκτυο), ψάχνεις, βρίσκεις και επιλέγεις...συνειδητά.

   Εδώ και πολλά χρόνια, όσοι συμμετέχουμε σ' αυτήν την προσπάθεια, έχουμε συνειδητοποιήσει πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, αλλά και άλλα εκτός ΚΥΝΟβουλίου (βλέπε Καζάκης, Κωνσταντοπούλου, Μακρή, Βελόπουλος, Λαφαζάνης κλπ) είναι οι ρεζέρβες του συστήματος...

   Εμείς, δεν πρόκειται να κάνουμε κόμμα... ούτε κίνημα... το έχουμε ξεκαθαρίσει...
   Διαβάστε και το σημερινό κείμενο που ανάρτησα, "Ήρθε η ώρα να ξαναποκτήσει η Ελλάδα τη φυσική της ηγεσία καί να ξαναμεγαλουργήσει. Όλοι μας κι όλες μας, όσοι-ες έχουμε Ελληνική ψυχή!!! Συμφωνία σε εσύ μείζονα" και θα αντιληφθείτε πως όσοι συνταξειδέψουν μαζί μας, θα ξέρουν τι θέλουν και τι θα βρούν στο ταξείδι...

   Διαγραφή
 50. κα Σουφλη, σχολιο του Ταυρου στο εργδημεργ που σας αφορα.Θα το χαρακτηριζα υμνο στη φιλια, μονο ενας πραγματικος φιλος μιλα σκληρα στους φιλους του. αυτοι πουδεν ειναι πραγματικοι φιλοι μας, μας αφηνουν επαοριστον εκτεθημενους στα στοματα των ξενων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκεί που έβαλε το σχόλιό το ο Ταύρος, έγραψα απάντηση και περιμένει έγκριση. Παρ' όλα αυτά, θα σας γράψω τι απάντησα στον Κώστα.

   "Καλλιόπη Σουφλή
   Οκτ. 05, 2017 @ 17:41:41

   Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση

   Αγαπητέ Κώστα δεν επρόκειτο να ξανασχολιάσω τον συγκεκριμένο σχολιαστή, μέσα από εδώ, αν δεν έκανες το λάθος, να αναπτύξεις τις σκέψεις σου εδώ, απευθυνόμενος και στους δυο, έστω και καλοπροαίρετα.

   Οφείλω λοιπόν να σ’ ενημερώσω, πως ενώ είχε κλείσει για μενα το θέμα, ο εν λόγω, συνέχισε να μου στέλνει σχόλια, που κυριολεκτικά με έβγαζαν από τα ρούχα μου.

   Πριν του απαντήσω, έστειλα ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ, σε φίλους ειδήμονες, γιατί ήθελα μια αντικειμενική άποψη…
   Οι άνθρωποι, τρελλάθηκαν μ’ αυτά που διάβαζαν…
   Η σχιζοφρένεια, κτύπησε οροφή…

   Γι αυτό και αναγκάστηκα να σχολιάσω στο blog μου σε ακραίους τόνους.
   Δεν μου φτάνουν τα σωματικά προβλήματα της υγείας μου, τα οποία γνωρίζεις, να έχω και σχιζοφρενείς να μου κάνουν το κεφάλι καζάνι και την διάθεση στα τάρταρα.

   Ο άνθρωπος, είναι άρρωστος… δεν είναι… «Κατίνα»… όταν το αντιληφθείτε… εύχομαι να μην είναι αργά.

   Καλλιόπη Σουφλή

   Υ.Γ. Σε κάποια άλλη ανάρτηση του εργοδηγού, ο εν λόγω, γράφει πως… «ήδη της έκαψαν το αυτοκίνητο, ήδη της δολοφόνησαν τον σκύλο, ήδη απειλούν τη ζωή της»… αφήνοντας τον αναγνώστη να πιστέψει, πως από τότε που δεν του αναρτώ τα σχιζοφρενικά σχόλια, μου έχουν συμβεί όλα αυτά…

   Οφείλω λοιπόν να ενημερώσω, πως το αυτοκίνητό μου, το έκαψαν το 2005, απειλές για βόμβες στο σπίτι μου, είχα το 2003, (αυτά τα είχα γράψει στην εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ), τον σκύλο μου τον δολοφόνησαν το 2013 (http://attikanea.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7.html και http://attikanea.blogspot.gr/2013/07/rex.html) και η απειλή από τον ραββίνο Μοδερχάι Φριζή, έγινε το 2013… (http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/attikanea_18.html) κι αυτό (http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/attikanea.html) και πολλά άλλα… αλλά όλα πριν από χρόνια… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΕ … «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

   Ο … «ανθρωπάκος»… ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.

   Η συνέχεια, αναγκαστικά, θα δοθεί από το blog μου, με συγκεκριμένα στοιχεία…και αν χρειαστεί και με άλλους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, προκειμένου να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου, από έναν παρανοϊκό."

   Όσο για τον Κώστα, έκανε λάθος να σχολιάσει χωρίς να γνωρίζει και αυτή την στιγμή, τα ... ακούει τηλεφωνικά...

   Διαγραφή
  2. Θετικό το γεγονός ότι ξεκινήσατε προσπάθεια εκκαθάρισης του μπλογκ σας από σούργελα...

   Αρνητικό ότι δεν κάνετε κάποια προσπάθεια μαζικής κινητοποίησης των αναγνωστών σε συνεννόηση και με άλλους μπλόγκερ...

   Επίσης, καλό θα ήταν να περικόψετε λίγο και τις αναρτήσεις για αγάπες και λούλουδα... Σε καιρούς εθνικής καταστροφής, αυτά μας μάραναν...

   Διαγραφή
  3. Όλα στην ώρα τους...
   Όσο για τις αγάπες και τα λούλουδα, κι αυτά χρειάζονται, για να μερεύει η ψυχή από τα σκοτάδια...
   Αυτές οι αγάπες και τα λούλουδα που γράφετε, έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα... είναι η ανάπαυλα του πολεμιστή...
   Γιατί και ο πολεμιστής, χρειάζεται να ξεκουραστεί... χρειαζεται να νοιώσει πως δεν είναι καλοκουρδισμένη μηχανή χωρίς αισθήματα...

   Διαγραφή
 51. 40 χρόνια, μείζον και ατιμώρητο το οικονομικό έγκλημα στις κρατικές συγκοινωνίες
  Θυσιάσθηκαν και θυσιάζονται, σαν να είναι πλατανόφυλλα, στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων και αντιοικονομικών ιδεοληψιών αμύθητα ποσά εθνικών πόρων και δανείων με επιχορηγήσεις και «κοινωνικές» πολιτικές, με τα οποία θα κατασκευάζονταν τέσσερα επιπλέον μετρό!
  Παρά τις συνεχείς, επί σαράντα χρόνια, επιχορηγήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τους Έλληνες φορολογουμένους, και τις συνεχείς αναλήψεις και διαγραφές χρεών τους, επί σαράντα χρόνια, το διαχρονικό οικονομικό έγκλημα στη λειτουργία των κρατικών αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας συνεχίζεται....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Πρόστιμα έως 500 ευρώ σε όσους δεν ανακυκλώνουν.
  «Ντρίμπλα» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στους δήμους. Τους πετά το …μπαλάκι της ανακύκλωσης και αν δεν συμμορφωθούν απειλούνται με πρόστιμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Το μυστικό της Νίκης της φυσικής ηγεσίας της Ελλάδος και του Ελληνισμού

  http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/blog-post_64.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Καλπάζει η Νέα Τάξη και ετοιμάζει το ΧΑΟΣ: Επιτήρηση ακόμα και στον χτύπο της καρδιάς μας!
  Η βιομετρική τεχνολογία ξεπερνά τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και απλώνει «χέρι» ακόμα στην καρδιά μας.
  Σε πολλές συσκευές δεν χρησιμοποιούνται συμβατικά passwords, αλλά αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και ίριδας.
  Ωστόσο, αυτές οι τεχνολογίες ενδεχόμενα σύντομα θεωρηθούν ξεπερασμένες!
  Όπως μεταδίδεται, ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Buffalo, με επικεφαλής Wenyao Xu, ανέπτυξε σύστημα που αξιοποιεί ένα Doppler ραντάρ, ικανό να “διαβάζει” την ανθρώπινη καρδιά!
  Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δόθηκαν, λειτουργεί περίπου όπως και οποιοδήποτε άλλο ραντάρ, εκπέμποντας μικροκύματα και αναλύοντας το σήμα που επιστρέφει, προκειμένου να εντοπίσει αλλαγές στην κίνηση.
  Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, η διαδικασία αναγνώρισης ενός προσώπου μέσω της μεθόδου χρειάζεται περίπου οκτώ δευτερόλεπτα.

  Μέσω των καρδιακών παλμών θα γίνεται ταυτοποίηση προσώπου! Ποιος θα μπορέσει να κρυφτεί από τον Μεγάλο Αδερφό;
  Ακόμα και με πλαστική προσώπου θα σε αναγνωρίζουν!
  Το παγκόσμιο κράτος βάζει στην καρδιά «συρματόπλεγμα» και εκείνη θα προσέχει εφεξής πως θα χτυπάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ! Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....
  Ο Θανάσης Δρούγος, ο πασίγνωστος και έγκυρος στρατιωτικός αναλυτής...
  και αναλυτής της διεθνούς πολιτικής σκηνής,αναφέρεται σε όσα έρχονται κάνοντας κάνει λόγο για πολύ σοβαρές, δραματικές εξελίξεις σε πολλά μέτωπα. Αναφέρει συγκεκριμένα: "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ 'ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ", ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΣΟΚ! Τζιχαντιστές με υψηλές διασυνδέσεις δρουν στην Ελλάδα, για λογαριασμό Μυστικών Υπηρεσιών!
  Τάσος Σαμπάνης- Οικονομολόγος - Μέλος ΠΕ ΛΑΕ Δάφνης -Υμηττού
  Όπως σας είχα υποσχεθεί με το προηγούμενο άρθρο μου, αρχίζουμε τις αναρτήσεις για τους τρομοκράτες - τζιχαντιστές που έδρασαν και δρουν στην Ελλάδα για λογαριασμό συγκεκριμένων πρεσβειών..Σήμερα αυτό ως λιτό ορεκτικό, τα καλύτερα έρχονται !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Αερομεταφερόμενο ραδιενεργό ισότοπο ξαφνικά «σκεπάζει» ολόκληρη την Ευρώπη!
  Μια ασυνήθιστη ποσότητα του ραδιενεργού ισότοπου ρουθήνιου-106 έχει ανιχνευθεί στον εναέριο χώρο της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και της Γαλλίας, σύμφωνα με πολλούς Ευρωπαίους παρατηρητές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ερχεται μεγάλη καταστροφή στις ΗΠΑ: «Κουνιέται» συθέμελα το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone θέτοντας σε επιφυλακή FEMA και … αμερικανικές αρχές για «πυρηνικό χειμώνα».
  Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν τα σενάρια περί έκρηξης του Yellowstone και της ευρύτερης περιοχής που το περιβάλει στην πολιτεία της Montana σημαίνοντας συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες όπως η FEMA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ερευνα ΣΒΕΕ: Λουκέτα σε βιομηχανίες από τον Εβρο μέχρι τη Σίνδο -Πώς ερήμωσε η Β. Ελλάδα
  ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
  Σοκάρουν τα στοιχεία έρευνας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας για την έκταση της αποβιομηχάνισης που έχει υποστεί η Βόρεια Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης.
  Μεγάλες επιχειρήσεις από τον Εβρο, το Κιλκίς, τη Ροδόπη αλλά και τη Σίνδο -στη μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της χώρας- έχουν βάλει λουκέτο, μην αντέχοντας το υψηλό λειτουργικό κόστος που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία και το πλήθος των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που την έχουν φέρει στα όρια της βιωσιμότητας...
  ΕΡΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΛΑ...ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ισλαμιστες ειπαν σε ελληνα οτι εχουν εντολη απο τωρα και στο εξης οποιον χριστιανο δεν γουσταρουν να τον
  ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ...!!!
  Ηδη εχουν σταυρωσει 1800 χριστιανους
  μεχρι τωρα εκτος ελλαδος τα δε παιδια τους τα εχουν μαθει να ΓΕΛΑΝΕ κατα την πραξη της σταυρωσης των χριστιανων.
  Θα αρχισουν να γινονται σε λιγο και εδω αυτα τι θα γινει καθε μερος θα γινετε και ενας γολγοθας.ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ....ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΕΩΣ ΠΟΤΕ..???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES! ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ ! ΦΩΤΟ
  Έπαθε δέκα εγκεφαλικά φίλος και αναγνώστης μας που με το πλοίο κάνει πολύ συχνά το δρομολόγιο Ελλάδα- Ιταλία!
  Όλα έγιναν μέσα στην καμπίνα του!
  Ξαφνικά, πρόσεξε το κάδρο!
  Το βλέπει, το ξανά βλέπει και λέει…. Μα καλά εδώ κάτι παίζει, κάτι λείπει….
  Και όντως κάτι έλειπε!
  Οι θεομπαίχτες της εταιρείας έχουν κάνει ότι lidl και danone!
  Έβγαλαν τους σταυρούς από τους τρούλους των Εκκλησιών μας!!!....(και αυτοι)....
  Γιατί ρε…..
  Μήπως επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες πολλοί μουσουλμάνοι κυρίως Τούρκοι που ζούνε στην Ευρώπη χρησιμοποιούν τα δρομολόγια για να φτάσουν στην πατρίδα τους;
  Και ενοχλεί ρε τους Τούρκους, που ζούνε από το 1960 σε καθολικές χώρες ο σταυρός του χριστιανισμού;
  Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε!
  Η MIΝOAN να βγάλει αμέσως ανακοίνωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ο Υδροχόος- Σατανάς θεωρεί Έλληνες όσους μετέχουν στην ελληνική Παιδεία. Αρκεί να μάθουμε ελληνικά σε Πακιστανούς, Αφγανούς κ.α και να τους αμολισουμε στην Ευρώπη.Μιλα επίσης σπαξιωτικα για τον Μ.Αλεξανδρο ως γνήσιος Μασόνος.
  Επίσης το 1940 το ΟΧΙ δεν το είπε ο Μεταξας αλλά ο Βενιζέλος απο κεκτημένη ταχύτητα του 1914.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Σχολεία σε όλη την Αγγλία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό
  Οι παραδοσιακοί όροι BC, (Before Christ) π.Χ., (Πριν από τον Χριστό) και AD, (Anno Domini), (Μετά Χριστόν) αλλάζουν
  σε BCE – (Before Common Era)- (Πριν από την κοινή εποχή) και CE – (Common Era)- (Κοινή Εποχή). Οι νέοι όροι εξακολουθούν να υποδηλώνουν τις περιόδους πριν και μετά τη γέννηση του Χριστού. Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης που καταρτίζουν προγράμματα σπουδών θρησκευτικής εκπαίδευσης, αναφέρουν ότι οι παλιοί όροι ενδέχεται να αναστατώσουν τις μειονότητες ή τους απίστους. Όμως οι επικριτές αυτής της κίνησης την στηλιτεύουν ως «συνθηκολόγηση στην πολιτική ορθότητα».
  Για εκατοντάδες χρόνια, ο κόσμος χρησιμοποιεί ημερολόγιο, όπου κάθε χρόνος είναι μια άμεση αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τώρα στη Βρετανία αρχίζουν να απομακρύνουν τον Χριστό, από όλα τα ημερολόγια στα σχολεία. Αντικαθίσταται η αναφορά στον Χριστό από το CE, για την «κοινή εποχή» και το BCE, «πριν από την κοινή εποχή» όροι που είναι αποδεκτοί από τους άθεους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Καθώς πλησιάζουμε προς την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κράτους του Αντιχρίστου το όνομα του Ιησού Χριστού πρέπει να εξαφανιστεί από παντού....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:Έτοιμοι να καταργήσουν ΚΑΙ τον Εθνικό μας Ύμνο...!!!
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
  ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ...ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
  Το θεμα ειναι πριν μας καταργησουν ΑΥΤΟΙ...θα προλαβουμε να τους καταργησουμε ΕΜΕΙΣ..???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
   ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ...ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

   Διαγραφή
 65. Αυτό το Συνωθύλευμα Ιδεολογικών Αγκυλώσεων-λοβοτομημένων Ελληνόφωνων-Λαθροισλαμολάγνων του Πολιτικού-Υλικού Μαρξισμού και της Ευκαιριακής (opportunity=Οπορτουνιστές) Εγκαθιδρυσής τους στην Καρέκλα...της Εξουσίας Υλοποιεί τα Σχέδια της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Τάξης Πραγμάτων σε Όλα τα Επίπεδα(απο την Λαθροεισβολή με τις Παραμέτρους που έχει την οποία Στρεβλά ονομάζουν "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" Ενορχηστρωμένα ΌΛΟ το Σύστημα ΜΜΕξαπάτησης/Παραπληροφόρησης/Εκπόρνευσης Ραδιόφωνα-ΤV,ΜΑΖΊ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΜΚΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΟΥΣ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΥΣ και το υπόλοιπο Απλυταριό...,τα Μνημόσυνα=Μνημόνια Δεκαπενταύγουστο του 2015 ένα Κείμενο 7,000 λέξεων Γραμμένο στα Αγγλικά το Ψηφίσανε με Χέρια+Πόδια,Δεκέμβριος του 2015 Νομοσχέδιο για Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών,Νομοσχέδιο για Απόδοση Ιθαγένειας σε Παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Νομοσχέδιο για Χτίσιμο στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ το γνωστό Τέμενος του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη το Χτίσιμό του=Κόστος 1 εκατομμύριο Ευρώπουλα περίπου τα οποία πληρώνει ο Μακάκας Νεοέλληνας σαν ΖΩΟΝ....Το Υλοποιούν οι Γνωστές Εταιρείες...ΑΚΤΩΡ=J&P AΒΑΞ-ΙΝΤΡΑΚΑΤ..Δεν συζητώ το γεγονός ότι Υπάρχει Έλλειμα μιας Υποτυπώδους Κοινωνικής+Εθνικής Συνείδησης...ΟΧΙ ΜΟΝΟ απο αυτούς που τα Υλοποιούν στην Πράξη αλλά και απο ένα Ποσοστό Ελλήνων ή Ελληνόφωνων Πολιτών..;;) πιστοί στην Ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που επιδιώκει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση,ένα Παγκόσμιο Νόμισμα,ΕΝΑΝ..Παγκόσμιο Ηγέτη,μια Παγκόσμια Θρησκεία(Πανθρησκεία=Συνένωση Όλων Των Θρησκειών/Δογμάτων),με Ανθρώπους Κοινωνικά Ρομποτοποιημένους,Εκμαυλισμένοι Συνειδησιακά μετατράπηκαν σε Εκφυλισμένο Είδος Μεταλλαγμένου Τύπου που η Μοναδική τους Ενασχόληση+Προβληματισμός είναι η Ύλη+τα Παραγωγά της(Μισθοί-Συντάξεις-Εφάπαξ-Ακίνητα-Μοτό-Σκάφη Αναψυχής και οι αντίστοιχες Υποχρεώσεις που Προέρχονται απο όλα αυτά..Πάει η Συνείδηση ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΚΕ...που χρόνος για κάτι άλλο Αναζήτηση σε επίπεδο Πνευματικό-Ιστορικό να Μάθει απο που Προέρχεται,γιατί Πολέμησαν οι Προγονοί του,ποιές ήταν οι Αρχές&Αξίες τους;; Υπέρ Βωμών&Αστειών=το οποίο στα Χρόνια της Μεταπολίτευσης ξεφτιλίστηκε..βγήκε βιβλίο που είχε Τίτλο:Υπέρ Βωμών+Αστείων...Υπέρ Πίστεως&Πατρίδος)Μαζανθρώπους της Νέας Εποχής ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΑ (Εξ'ου και τα No borders-No nations-No God απο τους γνωστούς..αγνώστους+τις FEMEN..Mήπως ο Θείος Sorros..;;)ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ-ΣΗΜΑΙΕΣ-ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ-ΜΙΣΟΣ για κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ=ΙΣΤΟΡΙΑ-ΓΛΩΣΣΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ενώ η άλλη Πλευρά είναι η Υπερπροοδευτική για αυτό έφερε το εν λόγω Εμετικό Κερασάκι στην Τούρτα..ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Τα πυρηνικα αποβλητα των αμερικανων απο την βαση ιντσιρλικ της τουρκιας θα μεταφερθουν ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ! ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΟΣΟΒΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
  Προδότες της Βουλής ψήφισαν υπέρ της Τουρκικής Ένωσης Θράκης. Έγραψαν στα παλαιά τους υποδήματα την απόφαση του Αρείου Πάγου...
  που απαγόρευσε τέτοια προδοτική αναγνώριση και συντάχθηκαν με την απόφαση του Ερντογάν και των παγκοσμιοποιητών που ετοιμάζουν τον διαμελισμό της Ελλάδος. Η Συνθήκη της Λωζάνης δεν ισχύει πλέον και δεν μπορεί να την επικαλείται κανείς βουλευτής, κανείς πολιτικός προδότης! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προδοσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους, Οι πράκτορες της Τουρκίας ήδη ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους και να κηρύξουν δημοψήφισμα ανάλογο με τους Καταλανούς και τους Κοσοβάρους για να αυτονομήσουν τη Θράκη μας και να τη ρίξουν χωρίς αντίσταση στην αγκαλιά του Ερντογάν! Η Ελλάδα θα ζήσει στιγμές χειρότερες της Μικρασιατικής καταστροφής....!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Jumbo «Εξισώνουν» το παρά φύση με το φυσιολογικό και τους Έλληνες με τους μετανάστες...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να χτυπήσει τη Γη στις 13 και 14 Οκτωβρίου.
  Μία μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να χτυπήσει τη Γη μεταξύ 13 και 14 Οκτωβρίου . Ταυτόχρονα σε 11 12 Οκτωβρίου καθώς και στις 15 Οκτωβρίου η μαγνητόσφαιρα της γης αναμένεται να αυξηθεί.
  Κάτω από την επίδραση της περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε πιθανόν κάποια προβλήματα στα ηλεκτρονικά οπου μπορούν να «πέσουν» και το φαινόμενο γενικά να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις επικοινωνίες, υποβάθμιση της ποιότητας των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων,καθώς επίσης μπορεί να απενεργοποίηση και κάποιους δορυφόρους.
  Η επίδραση των μαγνητικών καταιγίδων στους ανθρώπους σχεδόν πάντα χαρακτηρίζεται από πονοκεφάλους, ημικρανίες, υψηλό αίσθημα παλμών της καρδιάς ,αϋπνία,πτώση πίεσης. Οι γιατροί αποδίδουν αυτό στο γεγονός ότι όταν το μαγνητικό πεδίο κυμαίνεται, η τριχοειδής ροή του αίματος επιβραδύνεται και εμφανίζεται η πείνα οξυγόνου στους ιστούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Δίνουν 800 ευρώ σε όποια οικογένεια υποχρεώνει το κορίτσι της να φοράει μαντίλα!!!
  800€ σε όποια φοράει μαντίλα στην Ξάνθη – Κομοτηνή…. ετσι θα γίνει ισλάμ ολη η χωρα!!! Καταλάβαμε τώρα γιατί η Θράκη μας γέμισε μαντίλες;;
  Η Άγκυρα «ενισχύει» όσες οικογένειες σε Κομοτηνή και Ξάνθη φοράνε μαντίλα. Ειδική προσοχή δίνουν στις μαθήτριες των μειονοτικών σχολείων.
  Το θέμα αυτό δείχνει ότι η Άγκυρα προσπαθεί να αποξενώσει με κάθε τρόπο τη μειονότητα, προσπαθεί να την κρατήσει προσκολλημένη στην Τουρκία, παρεμβαίνοντας με τρόπο ωμό σε θέματα πίστης και ελεύθερης βούλησης.
  Η κυβέρνηση και το κόμμα του Ερντογάν, που έχουν θρησκευτικά χαρακτηριστικά, ασκούν πολιτική μέσω θρησκευτικών αξιών. Η πίεση που ασκείται από το τουρκικό κράτος στη μειονότητα σε ό,τι αφορά τη μαντίλα έχει πολλά επίπεδα.
  Πριμοδοτούνται όσες οικογένειες στέλνουν τα κορίτσια τους στο σχολείο με μαντίλα. Αντιθέτως, δέχονται πιέσεις και αντίποινα όσες οικογένειες δεν επιβάλλουν τη μαντίλα στα παιδιά τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ειναι κακο το να φοραει η γυναικα μαντιλι!Απλα εμεις ξεφυγαμε απο την πιστη μας και θεωρουμε λαθος τα σωστα.Το ξερεις οτι ειναι αμαρτια η γυναικα να πηγαινει να κοινωναει με πατελονι;
   Οταν προσευχεται μια γυναικα πρεπει να φοραει μαντιλι οπως και μεσα στην εκκλησια.Ειναι αμαρτια οι γυναικα να βαφεται,να φοραει πετελονια(στο λεω εγω που τα φοραω)να κοβει τα μαλλια της κοντα,να τα βαφει,να κανει τατου,να καπνιζει,να φοραει κολιεδες(μονο σταυρος επιτρεπεται οχι σκουλαρικια)......ειναι πολλα που δεν γνωριζουμε,οπως και το νοημα ολων αυτων,ρωτησε εναν ιερεα να σου πει.Τι νομιζεις;Οτι ετσι ευκολα πας στον παραδεισο;Εα ξεραμε τα πως και τα γιατι καθε μερα θα ειμασταν εκκλησια.Και το πρωι αλλα και το βραδυ.
   Ο χριστιανισμος εχει νομους και κανονες.Φυσικα και οπως λες υπαρχει η ελευθερη βουληση στον καθε ανθρωπο να επιλεξει ποιον δρομο θελει να παρει.Εαν επιλεξεις τον χριστιανισμο,πρεπει να ακολουθησεις και τους νομους του Κυριου.Ειναι αρκετα δυσβατο αυτο το μονοπατι και πολλοι λιγοι και λιγες το ''τραβουν'.
   Παρατηρησε την λατρεμενη ολων μας ,την Παναγια στις εικονες.Μαντιλι φοραει.Τα υπολοιπα θα στα πει ο ιερεας της ενοριας σου.Φροντισε μονο να μην ειναι της πανθρησκειας οπαδος.

   Διαγραφή
  2. @6.13, αυτά μας φάγανε... οι τυπολατρείες και χάσαμε την ουσία...
   Μαντήλι ή γαλήνη στην ψυχή μας;
   Ψηφίζω το δεύτερο.

   Διαγραφή
 71. Πώς και από ποιους σαμποταρίστηκε το ελληνικό υπό ανάπτυξη σύστημα εντοπισμού των τουρκικών μαχητικών stealth F-35

  http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/638165_pos-sampotaristike-elliniko-systima-entopismoy-ton-toyrkikon

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΙ. ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ
  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
  Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ..Κ Ο Λ Α Σ Η.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η κολαση πιστεψε με ειναι πολυ χειροτερη.Την τρεμει ακομη και ο ιδιος ο διαβολος.
   Οσο για μας τους Ελληνες πολυ καλα να παθουμε ,Αφου δεν επιστρεφουμε στην εκκλησια του Χριστου τι θελουμε;Να ζησουμε ζωη του παραδεισου;Κολαση ψηφισαμε κολαση θα ζησουμε.Δεν πρεπει να γινει και μια εκαθαριση να δει ο Θεος ποιοι ειναι και οι δικοι του;
   Πρεπει λοιπων ολοι μας γιατι σιγα-σιγα ερχεται η ωρανα επιλεξουμε στρατοπεδο.Το να λεμε.''ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι''δεν αρκει.Πρεπει να ξερουμε και να τηρουμε τους κανονες του στρατοπεδου!!Τον σατανα ποιος μονο μπορει να τον νικησει;Ο Ιησους.Μας διδαξε καποια πραγματακια γιατι;Για να μας βασανισει;Οχι βεβαια !Απλα,τηρωντας αυτα τα πραγματακια οπλιζομαστε και μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε ολες τις στρατιες δαιμονων που βρισκονται απο πανω μας και μας πολεμουν.
   Κατι απλ θα σου πω και ρωτησε και εναν μαγο να σου πει.
   Εαν ειμαι εγω π.χ μαγος της μαυρης και θελω για χ ψ λογους να σου κανω μαγια λαι εσυ κοινωνας τακτικα δεν σε πιανουν.Δεν μπορω να σε βλαψω.Επιστρεφουν οι δαιμονες πισω,σε μενα.Ξερεις ποσος κοσμος υποφερει απο τα μαγια;Παραπανω απο 1.000.000Ελληνες.Γιατι τους πιανουν τα μαγια;Γιατι δεν εχουν μυστηριακη ζωη και προσφευγουν σε μαγους για να τους τα λυσουν και αυτοι τους κανουν χειροτερα απο οτι ηταν πριν.
   Ας στειλει λοιπων ο Θεος στην χωρα μας ολα τα δεινα μηπως και συνετιστουμε.Τα σοδομα και τα γομορα τα εξαφανισε.Την Νινευη ομως οχι,γιατι ενω τους ειχε προοιδοποιησει οτι θα τους κατεστρεφε,ολοι οι κατοικοι μετανοησαν και αλλαξε και ο Θεος τα σχεδια του.Εμεις;Θα γινουμε χριστιανοι ποτε;
   Αφου δεν θα γινουμε ας ερθει ο Εωσφορος,τι να κανουμε!
   Τωρα δεν ειμαστε να ξερεις ακομα στον αντιχριστο.Τωρα ειμαστε στην εποχη του ψευδοπροφητη του αντιχριστου.
   Ακολουθησε μυστηριακη ζωη για να μπορεις να βλεπεις αυτα που δεν θα μπορουν να βλεπουν οι υπολοιποι.
   Την δυναμη που θα εχεις ,ουτε που την φανταζεσαι.

   Διαγραφή
 73. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "ΣΚΟΤΩΣΤΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ..!!!!
  Η Ελλάδα βουλιάζει στο βούρκο των αριστερίστικων ιδεοληψιών του...
  ΣΥΡΙΖΑ περί ανάπτυξης και η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα, αρνούμενη να πάρει σαφή θέση στα όσα «εγκληματικά» συμβαίνουν στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Απέραντος σεβασμός της Κίνας για την Ελλάδα μας!!! Δείτε πως αποκαλούν την χώρα μας και θα καταλάβετε
  Οταν οι Κινέζοι πρωτοάκουσαν τη λέξη «Hellas», επιχείρησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους.
  Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά. Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.
  Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου. Και τα δύο όμως μαζί, όταν ενωθούν, σημαίνουν «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός». Το παραπάνω είναι ενδεικτικό του σεβασμού που τρέφουν για τη χώρα μας.
  Οι Κινέζοι άλλωστε είναι ίσως ο μοναδικός λαός στον κόσμο που δεν αποκαλεί την Ελλάδα «Greece» ή κάτι παρόμοιο. Περίπου το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού που ομιλεί κινεζικά αποκαλεί την Ελλάδα «Σι-Λα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ο Αρχηγος των Μουσουλμανων ειπε :
  *** ΕΔΩ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.***
  ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ : ΦΑΙ, ΣΤΕΓΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΡΤΕΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΜΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΜΑΖΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΡΝΟΙ;;; ΝΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ...Ανοίγουν οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία.
  Ο ένας μετά τον άλλο ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία χάρη σε ένα νόμο που καθιστά ως νόμιμη την κτηνοβασία έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.
  Όπως δήλωσε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Madeleine Martin στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σ3ξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.
  ΑΝΤΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΖΩΑ (ΔΙΠΟΔΑ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΥΣΟ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ καθηγητής Μιχάλης Βαβελίδης!!! 2,4 τρισ.ευρώ είναι η αξία του ορυκτού πλούτου στην Ελλάδα!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...''ΑΤΥΧΗΜΑ'' ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΥΣΟ!!!
  ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΞΕΝΟΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. ΧΡΥΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ :
  ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ...., ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΟΥΤΙΕΝ...!!!
  Το νέο, επαναστατικό σουτιέν Wow Comfort ήρθε! Τόσο άνετο που αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι (στην κυριολεξία όλοι!) λέει η εταιρεία συνοδεύοντας αυτό το εμετικό διαφημιστικό βίντεο.. Η ροζουλί χούντα είναι εδώ και μας κάνει πλύση εγκεφάλου...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Πολλοι λαθρομεταναστες φιλοξενουνται σε διαμερισματα στα τρικαλα,στη λαρισσα,
  στη λαμια,στην αμφισσα και σε αλλες πολεις.Διαρκως αυξανει ο αριθμος των λαθρομεταναστων που φιλοξενουνται και σε αλλες πολεις της ελλαδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ"!!!
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ραχήλ Μακρή: «Οι Βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν για την Θράκη επιτρέποντας στην Άγκυρα, την συγκρότηση τουρκικών και όχι μουσουλμανικών μειονοτήτων»
  Οι βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν ΝΑΙ στην τουρκοποίηση της Θράκης...
  με την αναγνώριση παράνομων τουρκικών ενώσεων.
  Η δε τροποποίηση, την οποία επικαλέστηκαν για να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό, αφορά το δικαίωμα για την εξέταση της ανάκλησης της δικαστικής απόφασης με την επιφύλαξη των όρων και περιορισμών που προβλέπονται στις επιμέρους διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, περί προστασίας της Εθνικής Ασφάλειας, της Δημόσιας Τάξης.
  Ξέχασαν βέβαια να πουν στον ελληνικό λαό και τους κατοίκους της Θράκης, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, δεσμεύεται από το ΕΔΑΔ και στην περίπτωση της «Τουρκικής Ένωσης Θράκης» δεν ισχύει η απόρριψη του αιτήματος για λόγους Εθνικής ή Δημόσιας Ασφάλειας, διότι μας έχουν καταδικάσει.
  Με απλά λόγια δηλαδή, οι βουλευτές της ΝΔ, μαζί με του ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ακύρωσαν τη Συνθήκη της Λωζάνης και άνοιξαν την κερκόπορτα αφήνοντας τον σουλτάνο να αρπάξει τη Θράκη.
  Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν στην Άγκυρα, να θεσμοποιήσει τις διεκδικήσεις της εντός της ελληνικής επικράτειας για συγκρότηση τουρκικών και όχι μουσουλμανικών μειονοτήτων στη Θράκη καταρχάς και στη συνέχεια, τις διακηρύξεις Νταβούτογλου στην Ισλαμική Συνδιάσκεψη και στα Δωδεκάνησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Ερχονται ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις
  στις αρχες (1ο τριμηνο) του 2018.
  Θαχουμε αλλαγη κυβερνησης πιστευω.
  Η ΝΔ εχει το προβαδισμα βεβαιως αλλα δεν φαινεται να εχει δυναμικη εξουσιας
  Η ΝΔ οφείλει να διαβάσει τις εξελίξεις, να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις της και να γίνει μέρος της λύσης του προβλήματος και όχι μέρος του ίδιου του προβλήματος...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ακόμα πιστεύετε πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μπορεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις και να γίνει μέρος της λύσης, τοτε ζείτε το μύθο σας...

   Διαγραφή
  2. α.. ποπη, θα σε μαλωσω.το ζαβο μου ειναι αηττητο στη βλακεια..μπορει να κανει τα παντα,γιατι δεν το εμπιστευεσαι;;;;;ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
 82. Λεμε τι οφειλει να κανει, το τι θα κανει τελικα ειναι αλλο και αν τα καταφερει.Ωστοσο εσεις τι προτεινετε οτι μπορει να γινει..και τι θα ηταν εφικτο να γινει απο τωρα και στο εξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Μαλλον απ'οτι καταλαβαινω δεν εχετε κατι να προτεινετε.Να υποθεσω οτι ζειτε και 'σεις με τον δικο σας σιωπηλο μυθο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το γεγονός ότι δεν απάντησα άμεσα στο ερώτημά σας, σας έδωσε το δικαίωμα να βγάλετε το... συμπέρασμά σας...
   Το ότι είχα δουλειά ας πούμε, και ήμουν απασχολημένη, δεν το σκεφθήκατε...
   Δεν αξίζετε απάντησης, πέραν αυτής που σας δίνω.
   Ότι άλλο θέλετε, διαβάστε τα σχόλιά μου και σ' αυτήν την ανάρτηση.... και φυσικά, να ξαναψηφίσετε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για να σας σώσει.

   Διαγραφή
 84. Δεν σωνομαστε με καμμια "δημοκρατια"
  κυρια μου ουτε την "παλια" ουτε την "νεα".Δεν υπαρχουν πολιτικοι σημερα μοναχα σουργελα και δεν προκειται κανενα κομμα να σωσει την ελλαδα γιατι ολα ευθυνονται για την καταστροφη της.
  Δεν χρειαζεται παντως να εκνευριζεστε τοσο ευκολα οταν απαντατε σε καποιον δεν ειναι ωραιο.Σας ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Θα φαμε "πουτσα" απο τους λαθρο
  που θα ειναι ολη δικια μας.
  Ολοι οι πολιτικοι μας δεν θα ξερουν απο που να φυγουν...
  Ο καθενας μας θα πληρωσει στο βαθμο που του αναλογει και για ο,τι κακο εκανε.ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Σε 700 κατασχεσεις προχωραει ο ελεγκτικος μηχανισμος του κρατους...
  Η χώρα ήδη οδεύει στην εφαρμογή του 4ου μνημονίου το οποίο βέβαια συνεπάγεται σκληρή δημοσιονομική λιτότητα, "ακρωτηριασμό" των εργασιακών σχέσεων, περαιτέρω φτωχοποίηση μισθωτών και συνταξιούχων και πολλά άλλα. Πού θα οδηγήσει τελικά τη χώρα μας αυτή η συνεχόμενη ύφεση συναρτήσει του δανεισμού είτε τελικά κλείσει η τριτη αξιολόγηση τωρα είτε όχι;
  Η ύφεση στην οποία έχει καταδικαστεί η Ελλάδα έχει σαν βασικό στόχο την υποτίμηση του συνόλου των περιουσιακών της στοιχείων και την μαζική τους εκποίηση. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος ενδιαφέροντος από τους δανειστές και εταίρους μας για το αν θα ανακάμψει η χώρα. Μας μεταχειρίζονται όπως τις κατεστραμμένες μετααποικιακές χώρες της Αφρικής, που έχουν καταδικαστεί εσαεί στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική αποσύνθεση.Είμαστε εν ολίγοις η Αφρικανική ενδοχώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι προοπτικές μπορεί να έχει μια τέτοια χώρα;
  Πρέπει λοιπόν να πάρουμε μια απόφαση. Τι θέλουμε να είμαστε. Λεύτεροι στη χώρα μας, να διαφεντεύουμε εμείς την πατρίδα μας; Ή δουλικά και ραγιάδες, παρείσακτοι και μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Η συμβουλος του ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δεν θελει βιομηχανια στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!Τοτε πως θα μειωσεις την ανεργια ΚΟΥΛΗ?
  ΠΩΣ θα φερεις επενδυσεις?ΚΟΥΛΗ αρχιζεις και γινεσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!Τι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετειται στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θελετε την αποβιομηχανησης της ΕΛΛΑΔΑΣ..Τι συμβολαια εκτελειται??
  Επενδύσεις στη βαριά βιομηχανία ή στην τουριστική βιομηχανία;Της Ρεβέκκας Πιτσίκα.
  Πολύς λόγος γίνεται, τελευταία, για τις επενδύσεις στη χώρα μας και μάλιστα για τις επενδύσεις στη βαριά βιομηχανία.
  Σίγουρα, η προσέλκυση τους, πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος για να μπορέσει η χώρα να περάσει στην ανάπτυξη. Σε τι είδους επενδύσεις όμως μπορούμε να ανταποκριθούμε; Είναι η βαριά βιομηχανία το δυνατό μας χαρτί ή μήπως είναι ο τουρισμός, που συνεισφέρει, άμεσα και έμμεσα, 20% με 25% στο ΑΕΠ της χώρας;
  Χωρίς καμία αμφιβολία, η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, είναι ένα ισχυρό προϊόν
  στην τουριστική βιομηχανία και το brand name της μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυνατό. Αρκεί να αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα και να διορθώσουμε, προηγουμένως, τα κακώς κείμενα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, υιοθετώντας μία εθνική στρατηγική ανάπτυξης και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο εξωτερικό, με το κατάλληλο marketing. Κανείς δεν αμφισβητεί, ότι μπορεί να αποτελέσει έναν επενδυτικό παράδεισο για τις επιχειρήσεις, χωρίς τις αγκυλώσεις που την ταλανίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΤΟ 2018 ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ
  ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ (ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΛΠ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ