Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Σ' ένα ΦΕΚ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ!

Οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ δεν τελείωσαν με το τέλος της κατοχής αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα το έργο της προδοσίας.

Τον επαίσχυντο νόμο, ψήφισε ο ... ΚΩΛΟεθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής... και όλο το τότε υπουργικό συμβούλιο...

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

Κι η Αριστερά, ούτε κουβέντα...
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!


Καλλιόπη Σουφλή
Τα αρχεία δωσίλογων και εγκληματιών πολέμου στη διάθεση του κοινού


ΣΤΟ ΦΕΚ 237/3-11-1959 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΔ 4016 ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ:
 

«Αναστέλλεται αυτοδικαίως και χωρίς ν’ απαιτήται απόφασις τις δικαστηρίου, δικαστικού Συμβουλίου ή άλλη τις διαδικασία , πάσα δίωξις Γερμανών υπηκόων φερομένων ως εγκληματιών πολέμου δι’ εγκλήματα προβλεπόμενα υπό της υπ’ αριθ’ 73/1945 ….. καταργούνται δε και τα εκδοθέντα κατ’ αυτών διωκτικά έγγραφα.»


Ακολουθούν στο ίδιο ΦΕΚ και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα προδοσίας ενός λαού που ήταν νικητής και ο μεγάλος εθνάρχης Καραμανλής τον παρέδωσε ηττημένο στους εγκληματίες σφαγείς Γερμανούς . 


Είναι εύκολο να βρείτε το Φεκ και να το δημοσιεύσετε σαν δείγμα ότι οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ δεν τελείωσαν με το τέλος της κατοχής αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα το έργο της προδοσίας.
 


Βεβαίως και 70 χρόνια μετά δεν μπορεί να ξεχαστεί το έγκλημα , οι προδότες όμως τους έβγαλαν λάδι τους σφαγείς 14 χρόνια μετά, με το αίμα των θυμάτων νωπό και το διάταγμα της προδοσίας ισχύει μέχρι και σήμερα. 


Εδώ ξεκινάει και το προδοτικό παιχνίδι της αριστεράς κόβονται για βία για νοθεία του Καραμανλή και το Φεκ της προδοσίας το έχουν μυστικό που έπρεπε να το έχουν τοιχοκολλήσει σε όλους τους δρόμους και αντί γι αυτό δίνουν ψεύτικες ελπίδες για αποζημιώσεις …. Και πώς να αναγνωρίσεις ένα ειδεχθές έγκλημα πολέμου όταν δεν έχεις καταδικάσει τον εγκληματία και μάλιστα σαν κράτος με διάταγμα έχεις αναστείλει και την δίωξη του. 

ΠΟΣΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???? 
ΚΑΝΕΙΣ … 


Τα ξέρουν αυτά οι περισσότεροι της βουλής και συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο των Ναζί γιατί ακόμη και σήμερα αν βρεθεί εν ζωή κάποιος από τους σφαγείς κανείς δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη εναντίον του όσο ισχύει το διάταγμα του «εθνάρχη». 


Με την επάνοδό του το 1974 φρόντισε να πολτοποιηθούν και οι φάκελλοι των εγκλημάτων αυτών οπου οι δικαστικές αρχές περιγράφουν τα εγκλήματα, τους εγκληματίες με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις ολα αυτά εξαφανιστήκαν πως να διεκδικήσεις σήμερα αποζημιώσεις; 


Απλά σήμερα εμείς με σαν φορολογούμενοι πληρώνουμε για να συντηρούνται τα διάφορα ιδρύματα των προδοτών.


 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 


Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "H Πολωνία δείχνει τον δρόμο στην Ελλάδα: Ζητάει απ...":


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ