Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ… ΜΟΝΗ ΤΗΣ! – Τέλος ο Εθνικός Ύμνος και το τελετουργικό – Τι θα ισχύσει για την προσευχή


  

Είναι πλέον φανερό ότι στο πολυπολιτισμικό σχολείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει τίποτα το εθνικό. Οτιδήποτε έχει να κάνει με σημαίες, εθνικά σύμβολα, τον Εθνικό Ύμνο κλπ. υποβαθμίζεται και απαξιώνεται στα παιδικά μάτια.
 
Δηλαδή οι μαθητές το πρωί δεν θα λένε τον εθνικό ύμνο, ούτε έπαρση της σημαίας θα γίνεται καθώς αυτή θα μένει μόνιμα αναρτημένη στον ιστό, όπως σε όλα τα δημόσια κτήρια.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

 

Ε λοιπόν, εδώ σας θέλω, "εκπαιδευτικοί του κώλου" (στην πλειοψηφία σας).
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ! ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ!.. 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!


Ε λοιπόν, εδώ σας θέλω, "γονείς του κώλου" (στην πλειοψηφία σας, γιατί ΕΣΕΙΣ επιτρέψατε στα παιδιά σας... στις κόρες σας, να πηγαίνουν ντυμένα σαν πουτανάκια στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ)...
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!

 

Γιατί αν σώθηκε χιλιάδες χρόνια, τούτο το ΕΘΝΟΣ, σώθηκε γιατί υπήρχε ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!

 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ... ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!

 

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΗ  ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ!
Γιατί ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ είναι Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (και δεν βάζω μπιπ) ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ!
ΑΝΑΘΡΕΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1. Είναι το 16ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΗΛΙΘΙΟΙ!

( Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο
Για το σκοπό να καταστρέψουμε κάθε ξένη για μας συγκεντρωτική δύναμη, θα καταργήσουμε τα Πανεπιστήμια, τα οποία αποτελούν τον πρώτο σταθμό του συγκεντρωτισμού, και θα ιδρύσουμε καινούργια με νέα μορφή.
 
Η κακή γνώση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν για τα πολιτικά ζητήματα δημιουργεί ουτοπιστές και κακούς πολίτες.   
Μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε σε ποια κατάσταση έφερε τους Αντιπάλους μας, η γενική μόρφωσή τους. 
Αναγκασθήκαμε να εισαγάγουμε στη μόρφωσή τους όλες τις αρχές που τόσο καλά εξασθένησαν την κοινωνική τους τάξη. 
Όταν θα βρισκόμαστε όμως στην εξουσία, θ' αποκλείσουμε από την εκπαίδευση οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αναταραχές και από τη νεολαία θα δημιουργήσουμε παιδιά που θα υπακούουν στους Νόμους και θ' αγαπούν τον κυβερνήτη τους σαν ένα στήριγμα και ελπίδα ειρήνης και ευτυχίας.
 
Θα διαγράψουμε από τη μνήμη των ανθρώπων όλα τα δυσάρεστα σε μας γεγονότα των περασμένων αιώνων, διατηρώντας απ' αυτά μόνο εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Κυβερνήσεων τους.
 
Θα καταργήσουμε κάθε ελεύθερη μόρφωση.
 
Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε "διδασκαλία με εικόνες" και που θα μεταβάλλει τους Αντιπάλους μας σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ' αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ' αντιληφθούν...)
 


Υ.Γ.2. Κι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΚΗΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ!
ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΓΕΛΟΙΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΚΑΘΙΚΙ!


Υ.Γ.3. Κι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

Υ.Γ.4. ΑΝΑΘΕΜΑ, Σ' ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
ΑΝΑΘΕΜΑ!
20151127_111013


Είναι πλέον φανερό ότι στο πολυπολιτισμικό σχολείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει τίποτα το εθνικό. Οτιδήποτε έχει να κάνει με σημαίες, εθνικά σύμβολα, τον Εθνικό Ύμνο κλπ. υποβαθμίζεται και απαξιώνεται στα παιδικά μάτια.Μετά την… αριστεία και τη μετωπική σύγκρουση των κομμάτων για τους σημαιοφόρους με κλήρωση, το υπουργείο Παιδείας έρχεται να ανάψει νέες φωτιές καθώς καταργεί από τα δημοτικά σχολεία το έως τώρα τελετουργικό βάσει του οποίου τα παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο με το βλέμμα στη Γαλανόλευκη. 

Με λίγα λόγια στο πρόγραμμα των δημοτικών θα τηρείται πλέον το τελετουργικό που υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς τις λοιπές προβλέψεις που υπήρχαν ως σήμερα.

Δηλαδή οι μαθητές το πρωί δεν θα λένε τον εθνικό ύμνο, ούτε έπαρση της σημαίας θα γίνεται καθώς αυτή θα μένει μόνιμα αναρτημένη στον ιστό, όπως σε όλα τα δημόσια κτήρια.

Ως τώρα προβλεπόταν να μένει η σημαία αναρτημένη όπως στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και να γίνεται επίσημη έπαρσή της με ωδή του εθνικού ύμνου κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, αλλά και στις εθνικές και τοπικές εορτές.

Με το Προεδρικό Διάταγμα του υπ. Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου ορίζεται στο άρθρο 3 παράγραφος 7 μόνο ότι «η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».


Ως προς την πρωινή προσευχή στο προαύλιο του σχολείου, από τη νυν ηγεσία του υπ. Παιδείας «κινδύνευσε» και αυτή.

Ωστόσο η μετωπική αποφεύχθηκε καθώς δεν κόπηκε από το πρόγραμμα, αλλά ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 18 ότι «πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν».


Τέλος και στη διαγωγή


Το υπουργείο Παιδείας βάζει τέλος και στη διαγωγή των μαθητών, καθώς στο νομοσχέδιο του υπουργείου που ψηφίστηκε το πρωί της Πέμπτης αναφέρεται ότι «κανένας χαρακτηρισμός που αφορά τη διαγωγή των μαθητών δεν αναγράφεται στους τίτλους σπουδών, ιδίως στα απολυτήρια, καθώς και τα αποδεικτικά απόλυσης, τα αποδεικτικά και πιστοποιητικά σπουδών», ενώ για μαθητές που φοίτησαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πριν από την έναρξη ισχύος του νόμου, τα πιστοποιητικά αυτά θα εκδίδονται εφεξής χωρίς την αναγραφή του χαρακτηρισμού της διαγωγής.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, που συνυπέγραψαν άλλοι 27 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έθεσε το εν λόγω ζήτημα.Πηγή: protothema.gr


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Ρε λες και οι εβραιομασονοσιονιστες προδοτες φονιαδες και μεγαλοκανιβαλο θα ειναι για παντα , η κανουν σαν να μην υπαρχει κανενας ΕΛΛΗΝΑΣ ! χαθητε βρωμοσκολικα του αιωνα ,λεπρα της γης , υποκριτες μπαμπεσηδες ,μαχαιρωνετε το κοσμο πισωπλατα , μεγα αντιχριστοι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η πλειονότης των δασκάλων/δασκαλισσών είναι ο κατιμάς του εκπαιδευτικού συστήματος. Δεν τρέφουν καμμιάν αγάπη γιά τα παιδιά και γιά το λειτούργημά τους. 'Εχουν την συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου. Μην ξεχνάμε ότι προέρχονται από την κολυμπήθρα του αριστερού πασοκοδυριζαίϊκου Σιλωάμ...

  'Οσο γιά τους γονείς - θα έγραφα κατεβατά. Αρκούμαι γιά την ώρα σ'αυτόν το σύνδεσμο :

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/08/blog-post_187.html


  Ιωάννης (πολύτεκνος πατέρας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ε οχι ρε Ποπη , και τον ΠΑΝΑΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ .....με τοσα κιλα ..να τον χαρακτηρισεις σε παρακαλω παιδοβουβαλο και μονο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ίδιος δήλωσε ΣΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ, ότι δεν θα γίνει "πολιτική πόρνη του ΣΥΡΙΖΑ".

   Διαγραφή
 4. Ουτε στο δημοτικο, ουτε στο γυμνασιο ουτε στο Λυκειο, στην δεκαετια του 80 ποτε υμνουσαν τον Εθνικο υμνο οι μαθητες, παρα μονο σε κατι γιορτες (κατι το οποιο θα επρεπε να γινεται καθημερινως)....αντιθετως λεγαμε καθε μερα την κολωπροσευχη και εκκλησιαζομασταν σχεδον μια φορα το μηνα για να στηριζουμε την Εβραιορθοδοξια που συνεχιζει να μας καταστρεφει...οσο το κρατος αυτο ειναι χριστιανοπληκτο και χριστιανοταλιμπαν φως δεν θα δουμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Ελληνας ,οπως Ο κολοκοτρωνης ,οπως ο Παπαφλεσας και τοσοι αλλοι ηρωες ηταν ολοι κατι παραπανω απο Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι , απο αυτους και μονον και υπαρχει και την δοξασαν την ΕΛΛΑΔΑ , οποιος δεν υποστηριζει και τα δυο μαζι ειναι πονηρος διαβολος εβραιομασονοπροδοτης ειναι πιλιος γουσης η εφιαλτης η ο τσιπας ! Χριστιανισμος και Ελληνισμος πανε πακετος και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι ο μεγας ηλιθιος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. προς Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2017 - 10:58 π.μ

   Φιλε απλα εισαι πολυ αγραμματος....ακου εκει Χριστιανισμος και Ελληνισμος πανε πακετο απο που και εως που....??Οποιος το καταλαβαινει ετσι ειναι ο μεγας ηλιθιος !!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ