Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Κίνδυνοι από τις εκστρατείες μείωσης του πληθυσμού  
Συμπερασματικά, οι εκστρατείες μείωσης του πληθυσμού, αν εφαρμοστούν, πλήττουν μόνο τα πιο προικισμένα τμήματα της ανθρωπότητας, τα οποία είναι και τα πιο ευαισθητοποιημένα σε τέτοια ζητήματα. 

Αυτό αποτελεί καταστροφή για την ανθρωπότητα. 

Αντιθέτως, τα πιο προικισμένα στοιχεία θα πρέπει να αυξάνουν τους αναπαραγωγικούς τους ρυθμούς, γιατί αν μειώνονται, η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη σε μια καθοδική πορεία.


Και ... "τελείως... συμπτωματικά", όλες αυτές οι εκστρατείες, είναι σε βάρος της λευκής φυλής...
Ο αφανισμός που έχουν προετοιμάσει για την λευκή φυλή οι εβραίοσιωνιστές, και κυρίως ο αριθμός που αναφέρεται σε κάθε κράτος, σε κάθε λαό, είναι εφιαλτικός...

Και είναι... καθ' οδόν...

Θέλουν μαύρους και μιγάδες, προκειμένου να τους ελέγχουν πλήρως.

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ.
 
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ.

ΟΥΤΕ ΘΗΛΥΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ.
 

Καλλιόπη Σουφλή 


Θα έχουν πέσει στην αντίληψή σας διάφορες εκστρατείες μείωσης του πληθυσμού, με το αιτιολογητικό του υπερπληθυσμού του πλανήτη. 
 
Σε ενα περιεκτικό άρθρο του, ο Σκωτσέζος ανθρωπολόγος Robert Gayre επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τις εκστρατείες μείωσης πληθυσμού.
Αρχικά, ο συγγραφέας αναφέρει την μεγάλη αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού που έχει συντελεστεί κατά τον περασμένο αιώνα, η οποία προήλθε από την βελτίωση των τεχνικών μέσων. 
 
Περιβαλλοντικά προβλήματα έχουν προκύψει λόγω της πληθυσμιακής αύξησης, με τη ρύπανση του αέρα, των υδάτων, κλπ. ενώ η διαρκής αύξηση οδηγεί σε λογικές υπερεκμετάλλευσης των πόρων του πλανήτη. Αυτά αποτελούν κάποια από τα κλασικά επιχειρήματα όσων ξεκινούν εκστρατείες μείωσης του πληθυσμού, προτείνοντας συχνά οι οικογένειες να κάνουν ένα ή δύο παιδιά.
Όμως υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Τέτοιες εκστρατείες γίνονται μόνο...
σε κοινωνίες που είναι ανεπτυγμένες και μπορούν να κατανοήσουν λεπτομερώς το πρόβλημα. Συνεπώς, όπως βλέπουμε όλοι μας άλλωστε, μόνο σε ανεπτυγμένους λαούς ζητείται να μειώσουν τους αναπαραγωγικούς τους ρυθμούς, δηλαδή στους πιο φυλετικά προικισμένους. Οι περιορισμοί που προτείνονται αφορούν μόνο στα καλύτερα κομμάτια της ανθρωπότητας και δεν αγγίζουν στο παραμικρό τα υπόλοιπα. Μάλιστα αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που τα ανώτερα στρώματα στις ανεπτυγμένες χώρες γεννούν όλο και λιγότερο, πράγμα που απλώς χειροτερεύει την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού.
Την ώρα που ζητούνται θυσίες από τους ανεπτυγμένους λαούς, οι υπανάπτυκτοι αναπαράγονται με φρενήρεις ρυθμούς, αξιοποιώντας την βοήθεια των ανεπτυγμένων κρατών. Οι συνθήκες διατροφής και υγιεινής καλυτερεύουν μέσω του πακτωλού χρημάτων που εισρέουν ακατάπαυστα από τις ανεπτυγμένες χώρες. Οι πληθυσμοί τους αυξάνονται, κάτι που αναγκάζει τους Ευρωπαίους να στέλνουν όλο και μεγαλύτερη βοήθεια.

Ο Gayre θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούν οι πληθυσμοί της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής και μετά να ζητούνται θυσίες από τους πλέον προικισμένους φυλετικά Ευρωπαίους. Βέβαια αυτό θα ξενίσει κάποιους και ειδικά τους ίδιους τους λαούς αυτούς, οι οποίοι βλέπουν κατά βάθος την πληθυσμιακή τους έκρηξη να αποτελεί όπλο στον αγώνα της φυλετικής επικράτησης εις βάρος των λευκών.

Συμπερασματικά, οι εκστρατείες μείωσης του πληθυσμού, αν εφαρμοστούν, πλήττουν μόνο τα πιο προικισμένα τμήματα της ανθρωπότητας, τα οποία είναι και τα πιο ευαισθητοποιημένα σε τέτοια ζητήματα. 
 
Αυτό αποτελεί καταστροφή για την ανθρωπότητα. 
 
Αντιθέτως, τα πιο προικισμένα στοιχεία θα πρέπει να αυξάνουν τους αναπαραγωγικούς τους ρυθμούς, γιατί αν μειώνονται, η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη σε μια καθοδική πορεία.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ10 Αυγούστου 2017 - 7:56 μ.μ.

  ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΤΑΛΜΟΥΔ!
  .
  http://3.bp.blogspot.com/-j8Na3eAFUZ8/UJZAdGp3b1I/AAAAAAAACUs/X-3nP1YCeFI/s200/12238a.gif


  Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.

  http://4.bp.blogspot.com/-z4A0lkbPcv4/UJZAkTw0j9I/AAAAAAAACU0/Sy74KBhLVcE/s1600/bush_with_talmud.jpg
  Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία. Θαυμάστε:
  ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :

  ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  -Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
  -ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
  -KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
  -SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
  -IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .
  -ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.
  -IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).
  -SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.
  - ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .
  - ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.
  - KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
  - ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.
  -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.
  -ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
  - ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.
  -KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.
  -MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.
  -SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
  - CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.
  - CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου
  - CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.
  -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .
  -ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.
  BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ10 Αυγούστου 2017 - 7:57 μ.μ.


  ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
  -KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.
  -TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .
  -SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας
  -TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.
  - ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
  ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
  - Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .
  -ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!
  MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!
  Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές , αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές , αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες ! Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!

  πηγη
  Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013


  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_9017.html#ixzz4pM7VY7oD

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ