Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ


  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΕΑΝ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ


ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΟΝΑ

”Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ”

ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΟΝΑ

“Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ“

ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
ΕΔΩ:


http://syriza.gr/page/idrytikh-diakhryksh.html#.WZsrjba_zs3

Ο ΣΥΡΙΖΑ Επιδιώκει, ακόμη, να εκφράσει την ανάγκη, αλλά και να συμβάλει στην ικανοποίησή της, του να υπερβεί η ελληνική κοινωνία τις πατριαρχικές και ανδροκρατικές πρακτικές που συντείνουν στην αποδοχή συντηρητικών αντιλήψεων και σε εποχές κρίσης κινδυνεύουν να γίνουν ακραίες.


Ο ΣΥΡΙΖΑ Αποσκοπεί τελικά στην απάλειψη των σχέσεων εκμετάλλευσης, στην κατάργηση των κοινωνικών τάξεων και των πατριαρχικών σχέσεων και στην αρμονική συμβίωση κοινωνίας και φύσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μορφή ρήξης που θα φέρει στο κέντρο της πολιτικής ζωής τις δυνάμεις που θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη της μεγάλης πορείας που οδηγεί στην απαλλαγή από τα δεσμά του καπιταλιστικού κέρδους, των πατριαρχικών σχέσεων και της οικολογικής καταστροφής, μορφή ρήξης που καλείται να οδηγήσει στη σοσιαλιστική αναγέννηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες θίγονται από την κρίση περισσότερο γιατί, εκτός από την ανισότητα στη δουλειά, εκτός από τη μεγαλύτερη ανεργία, αυτές έχουν επιπλέον να αντιμετωπίσουν τις κυρίαρχες σχεδόν παντού πατριαρχικές σχέσεις και όλα τα ανδροκρατικά στερεότυπα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Για μας ο σοσιαλισμός αποσκοπεί τελικά στην κατάργηση των μεγάλων διακρίσεων ανάμεσα σε χειρωνακτική και διανοητική εργασία, σε διεύθυνση και εκτέλεση, σε πόλη και ύπαιθρο, στα κοινωνικώς προσδιορισμένα φύλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αποσκοπεί τελικά στην απάλειψη των σχέσεων εκμετάλλευσης, στην κατάργηση των κοινωνικών τάξεων και των πατριαρχικών σχέσεων και στην αρμονική συμβίωση κοινωνίας και φύσης. Αντιμετωπίζει την τεχνολογία και τις καινοτομίες εκεί λελογισμένα, έχοντας στόχο την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών και όχι τη διεύρυνση των ανισοτήτων και την εμπέδωση των τεχνικών κυριαρχίας των λίγων πάνω στους πολλούς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο/Η ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ποιους κομμουνιστές εκπροσωπεί ο Κοντονής; (ΕΞΑΙΡ...":


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

68 σχόλια:

 1. "ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] [ 2015.03.21 00:00 ]

  ΤΟ ΜΙΣΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟ http://www.nosotros.gr ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η «ΙΣΟΤΗΤΑ» Ο «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» Ο «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ

  ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ: ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ
  ΙΣΟΤΗΤΑ
  ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ

  http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/03/21/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-03-21_00-00.htm#plohgos_03

  http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/03/21/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-03-21_00-00_x800x_z1120z.jpg

  http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/03/21/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-03-21_00-00_x900x_z1260z.jpg

  http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/03/21/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-03-21_00-00_x900x_z1260z.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03371 ] [ 2015.03.19 00:00 ]

  Η "ΙΣΟΤΗΤΑ" Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" Η "ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" Η "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ" Ο "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" Η "ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ" Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΝΕΥΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/03/19/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-03-19_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο «υπαρκτός σοσιαλισμός» κατέρρευσε μόλις εκπλήρωσε ένα συγκεκριμένο ρόλο που ήταν η κατάργηση των πατριαρχικών, προ-αστικών, δομών που παρέλαβε παραδίνοντας μια αστικοποιημένη κοινωνία για να μετάσχει στον παγκόσμιο καπιταλιστικό πόλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τότε σημαίνει πως το σύριζα ανήκει ως προς την καταγωγή του, στον ελευθεριο-κομμουνισμό και στον "υπαρκτό σοσιαλισμό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»

  http://www.prlogos.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BA-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 6. http://www.prlogos.gr/%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ad%cf%87/


  Ιωάννης Μανές: «Κάθε μήνα στα ορυχεία έχουμε και μια κηδεία…»


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απο ΧΩΡΑ ηρωων,αγιων,αξιων,πολιτισμου
  κλπ μας καταντησαν ΧΩΡΟ νεκροζωντανων
  ΧΩΡΟ μαλακισμενων,ΧΩΡΟ του τιποτα και του μηδενος,ΧΩΡΟ των σκιων...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα πιόνια της κυβέρνησης στα ΜΜΕ επιχειρούν να περάσουν αυτά τα μέτρα σαν κάτι το αναγκαίο και αναπόφευκτο. Πίσω όμως από αυτά τα μέτρα κρύβεται μια πολιτική, που βασίζεται σε αυτό που ο καθε υπουργός ονομάζει πολιτιστική επανάσταση. Η πολιτική του αυτή περνά σε ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης και σε πολλούς σχολιαστές της επικαιρότητας. Ευτυχώς γι αυτόν και την κυβέρνησή του δεν φαίνεται να περνά στους ΕΛΛΗΝΕΣ, των οποίων η ενότητα παραμένει Διαιρεμένη.Οχι και τόσο άσχημα για μια νεολαία που θεωρούμε απογοητευμένη, απολιτικοποίητη και ανεπανόρθωτα αδιάφορη,ΝΟΜΙΖΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτο που ειπατε οτι στους ελληνες η ενοτητα παραμενει διαιρεμενη ειναι ολα τα λεφτα..!!! Ακριβως γι'αυτο το λογο πετυχαινουν αυτα που θελουν.Εχουν καταφερει να κανουν τον λαο διχασμενο
  αμορφωτο,απειθαρχο,ανηθικο,της αρπαχτης
  κακομοιρη,επικινδυνα αδιαφορο χωρις να νοιαζεται στοιχειωδως για τον αλλον.
  Οδηγουμαστε στην ανυπαρξια χωρις μυαλο
  χωρις πιστη και ελπιδα..θα ειναι αυτη η καταληξη μας τελικα...???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ναι, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ γνωρίζει πως απομονωμένοι δεν μπορούν να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να αποσύρει τα μέτρα αυτά. Γι αυτό θεωρώ ανάγκη το φοιτητικό κίνημα να ενωθεί με το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων στον αγώνα ενάντια στην πολιτιστική επανάσταση της κυβέρνησης. Δεν είμαστε όμως αφελείς,η πολιτική της κυβέρνησης συριζα δεν στοχεύει στην επίλυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ προβλήματος που δημιούργησε αλλά στην πόλωση της κοινής γνώμης, από τη μια για να ικανοποιήσει την συντηρητική βάση του κόμματός του κι από την άλλη για να χλευάσει τις κομματικές οργανώσεις και να κάμψει τις αντιδράσεις τους. Ολα αυτά συνδιασμένα με μια πρωτόγνωρη εκδήλωση κρατικής βίας,ΝΟΝΙΖΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΣΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΗΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

  ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΣΣΔ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ~ USSR REPUBLICS FLAGS AND NAMES - UNION OF SOVIET SOSIALIST REPUBLICS

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/22/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-09-22_00-00.htm#plohgos_03

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/22/00-00/republics_of_the_soviet_union_by_party9999999-d315hnb_x1800x.png

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/22/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-09-22_00-00_USSR_REPUBLICS_2_party9999999-d315hnb_x1800x.htm

  ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΣΣΔ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ~ USSR REPUBLICS EMBLEMS - THE UNION OF SOVIET SOSIALIST REPUBLICS

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/19/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-09-19_00-00.htm#plohgos_03

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/19/00-00/USSR_REPUBLICS_2_by_applescript_x1800x.png

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/09/19/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-09-19_00-00_USSR_REPUBLICS_2_by_applescript_x1800x.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Και τα 300 βγηκαν απο το ιδιο εβραιοκαλουπι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ο Χριστός κήρυξε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι αφού είναι του Θεού.Το Ευαγγέλιο παντού το λέει.Μάλλον η δεξιά δεν είναι χριστιανική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφου ολοι ειναι ισοι πως εμενα δεν με διορισαν στο δημοσιο οπως τον Καρανικα; που εχεις το θρασσος και "πιανεις" Τον Χριστο στο βδελυρο στομα σου, αΘεο εβραιοκουμ μουνί.

   Διαγραφή
  2. Μιλα καλυτερα γιατι σε βλεπω με "βραχιολακια" στην μπουζου...καταλαβες φασιστοσυμμοριτη κατσαπλια που ηθελες και διορισμο στο δημοσιο μαντροσκυλο...τρεχα στο μιχαλοφυρερ σου να σε βολεψει και εσενα στην βουλη...αιντε χαιβανι.

   Διαγραφή
  3. Ρε ποσο ευκολα ξετρυπωνουν απο τους βοθρους που κατοικοεδρευουν τα εβραιοσκουληκια του Τσιπρα και της συναγωγης.
   Λιγο χαλασμενο σαλαμι να τους πεταξεις (που δεν το τρωνε ουτε τα γατουλινια της Καλλιοπης) και τσακ! βγαινουν στο φως της ημερας.

   Σαλτα και γαμησου ελληνοφωνο εβραιοπουσταριο που απειλεις κιολας!
   Γαμω το ισραηλ σου, πουτανας γιε.

   Διαγραφή
  4. Αντί να πλακώνεσαι με τα εβραιοκουμ μούνια,δεν έρχεσαι να βοηθήσεις στο συμμάζεμα της αυλής;

   Τ.Γ.

   Διαγραφή
  5. Μα με το πουστη.
   Μου θυμιζει το ανεκδοτο με το παιδεραστη που απολογηθηκε στο δικαστηριο με...."το γαμας κυριε Προεδρε για δε το γαμας";
   Ναι πρεπει.
   Θα δουμε.

   Διαγραφή
  6. Λέω να φερω και τον Αγη που μενει εκει κοντα να μας βοηθησει.
   Αλλα παλι αυτος θα μας αρχισει τις φιλολογιες για την Χρυση Αυγη και ποιος τον ακουει τον πούστη. Ασε που κάθε φορά που έρχεται, παει κατ' ευθειαν στην καβα μου και αμα δεν πιει και το τελευταιο ποτηρακι δεν λεει να ξεκολλησει.
   Κάβα, τέρμα. Νερό παγωμένο και ο καφές σκέτος, καραβίσιος.

   Τσπα, οι φίλοι είναι για να βοηθάνε στις δυσκολίες και χρειάζεται φριζάρισμα ο χώρος για τον λαχανόκηπο.
   Έρχονται γεγονότα και χρειάζεται άμεσα ένας λαχανόκηπος και ένα κοτέτσι.
   Εγώ θα βάλω τις κότες. Εσύ, φέρε τον κόκορα.
   Νταξ;

   Διαγραφή
  7. Βουλωσε το ρε φασιστοπουσταριο που το παιζεις αντρακι απο το πληκτρολογιο....ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ...ουστ εβραιοπουσταριο...

   Διαγραφή
  8. ΤΟΝ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...ΟΥΣΤ ΡΕ

   Διαγραφή
 14. ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τι εγινε τσαμπουκαλευονται τα υπαλληλακια της πρεσβειας βλεπω οπως ο 2:45....σιγα ρε μαλακα το αντριλικι μην σκισεις κανενα καλσον και σπασεις κανενα νυχακι πουστοφλωρε....τα αφεντικουλια το ξερουν οτι παρεκτρεπεσαι η μολις το μαθουν εχει "σουταρισμα" απο την υπηρεσια;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεια σου Δαβιδ απ' το Παγκρατι που σε "πηρανε" στο Ματι,
   σε ταϊσαν βελανιδια και τους εκλασες τ' αρχιδια.


   Ποιητικη Εξαρση

   Διαγραφή
  2. Ειδες τι κανει το πηδ@@μα στην εξοχη;;;;
   Σου ''ανοιγει δρομους'' στην τεχνη....
   Α τωρα που το θυμηθηκα στην πρωτη κολονα που θα βρεις σταματα...ξερεις εσυ τον λογο...

   Διαγραφή
  3. Δαβιδακο, ειπες το 'να ειπες τ' αλλο κατσε τωρα να ......στην βαλω.
   Μεσα στο μπουρδελοτεχνειο πουσταρια του Σορος θα σας εκτελεσει ο Ελληνικος λαος, ενα-ενα.
   Εκει μπροστα στις πορνο-οθονες σας που βλεπετε τσοντες με πουστηδες και πιανετε το κωλο ο ενας του αλλου.

   Διαγραφή
  4. Βρε, τι σου είπα;
   Γιατί είσαι συνεχώς ανυπάκουος;

   Διαγραφή
  5. Ειναι ανυπακουος γιατι ειναι "ανοικτος"....

   Διαγραφή
 16. ΡΕ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΑΚΟΥ ΤΟΝ Τ.Γ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΛΗ...ΑΙΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ...ΑΙΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειπαμε:
   Ν' αναψουμε τον φουρνο να καψουμε τα ξερα της αυλης του.....Τ.Γ.
   Θαρθεις να βοηθησεις και συ; εβραιοπουστρονι;

   Ε.Ω.
   "Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι".
   Ααααα ρε Τζιμαρα εσυ και η Καλλιοπη δικοι μας ειστε
   http://attikanea.blogspot.com/2016/02/blog-post_544.html

   Διαγραφή
  2. Δεν μου λέτε, εσείς οι παραπάνω, θα βγάλετε τα μάτια σας για έναν Τ.Γ.;
   Το λοιπούνου, αφήστε τα μποστάνια και πιάστε τα... κοκόρια...
   Πόλεμο έχουμε ρεεεεεεε... Δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα;

   Υ.Γ.1. Εγώ, ξέρω ότι είμαι η Καλλιόπη...
   Ο Τζιμαρας, ποιός είναι πάλι;
   Και ποιανού είμαστε και δε το ξέρουμε;;;

   Υ.Γ.2. Σκέπτομαι να φτιάξω κι εγώ λαχανόκηπο, αλλά όχι κοτέτσι...
   Να δώ, πόσοι θα έλθετε να βοηθήσετε... γυναίκες και άνδρες.
   Και τα προϊόντα μοιρασμένα.... α όλα κι όλα... δίκαια πράγματα.

   Διαγραφή
  3. Καλλιοπη;
   Δεν ξερεις τον Τζιμαρα;
   Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε.
   Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

   Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

   Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

   σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές

   Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

   Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

   Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
   Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια

   Τζίμυ Πανούσης – Δούρειος Ηχος της 5/1/2008


   ΤΓ
   Η πλατουλα ενταξει;

   Διαγραφή
  4. Αααααααααααα αυτός ο Τζιμάρας;
   Και ποιανού είναι ο Τζιμάρας;
   Εγώ, ποιανού είμαι ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;;

   Υ.Γ. Ποιός σας είπε πως πονάει η πλατούλα μου;
   Η μεσούλα μου πονάει από τις ατέλειωτες ώρες στο γραφείο, αλλά ο φυσιοθεραπευτής λείπει διακοπές...

   Διαγραφή
  5. Den exete akousei ka Kalliopi mas, oti stou T.Γ. tin podia sfazontai pallikaria;

   <3

   Διαγραφή
  6. Ααααα τον ... ΠΟΥΣΤΗ, ρέντα που έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Και μετά, λέμε εμείς, αι Γυναίκαι, που χάθηκαν οι... ΑΝΔΡΕΣ!

   Αυτό το "<3", τι σημαίνει; Κάπου το έχω ματαδεί...

   Διαγραφή
  7. Καλα μπροστα στις ρεντες τις δικες σου της ΔευτεροΤριτης που μας περασε, αυτος ωχρια.

   http://attikanea.blogspot.com/2017/08/blog-post_602.html#comment-form

   Διαγραφή
  8. Πλατουλα, μεσουλα ολα σε ...ουλα τελειωνουν.


   ΥΓ 1
   Αν λειπει ο φυσικοθερπευτης σας να παρετε άλλον.

   ΥΓ 2
   Πηγε ενας κινεζος στο Κολυμβαρι στην Κρητη και καθοτανε στο καφενειο του χωριου πινοντας τον καφε του. Οι χωρικοι απορησαν που ειδαν εναν σχισοματη αναμεταξυ τους.
   Οποτε ο γηραιοτερος του καφενειου πηρε θαρρος και τον ρωτησε:
   Απο που εισαι συντεκνε;

   Κινεζος σε σπαστα Ελληνικα:
   Απο την Κινα.
   Απο την Κιιιινα; Κι απο πιο μερος της Κιιινας;
   Απ' το Πεκινο.
   Απ' το Πεκιιιινο;
   Και ποιανου εισαι;


   ΥΓ 3
   Δεν θελω γελωτες.

   Διαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... αχ πονάω από τα γέλια...

   Υ.Γ. Την υγεία μου, δεν την εμπιστεύομαι ολούθε...

   Διαγραφή
  10. @7.22, ήταν πούστης ο Τζέρρυ Λιούις;

   Διαγραφή
  11. Το γελιο μακραινει την Ζωη.

   ΥΓ
   Και που θελετε να ξερω εγω;
   Παντως αρκετοι οβριοι τοχουν αυτο το κουσουρι.
   Ρεντιασατε εννοουσα την περασμενη ΔευτεροΤριτη. Ρεντιασατε.

   ΥΓ 2
   Το ξερουμε οτι δεν την εμπιστευεστε (την υγεια σας) ολουθε. Γι αυτο καναμε μια προταση η οποια ως δια μαγειας εξωστρακισθει εις το υπερπεραν.

   Διαγραφή
  12. @8.20, στο υπερπέραν στείλατε την πρόταση;
   Ποιά πρόταση;
   Ήταν ολοκληρωμένη η πρόταση, ή την αφήσατε στη μέση;
   Πρόταση προτασένια επί του πρακτέου ή επί του φανταστικού;
   Γιατί αν ήταν επί φανταστικής βάσης, μάλλον την εξωστρακίσθη εις το υπερπέραν...
   Κοινώς την έφαγε η μαρμάγκα...
   Μόνο προτάσεις επί του πρακτέου δεν τρώει, γιατί βαρυστομαχιάζει...

   Διαγραφή
 17. Εβραιοπουτανι της συναγωγης λεω να αναψω τον φουρνο.
  Θαρθεις να σε τραταρω κατι τις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;;;
   ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ;;;;;

   Διαγραφή
  2. Οχι δεν εχω ορεξη...ημουν στης μανουλα σου και με κουρασε...τεσπα...ευχαριστω παντως...φευγοντας κλεισε τα φωτα στην πρεσβεια...

   Διαγραφή
  3. Οβριοκαραπουταναριο σουχωσε κανα σκουποξυλο στο κωλο η κυρα Πολυξενη; Αυτη δεν αστειευεται.
   Γιατι σε βλεπω να περπατας και σου τρεχουνε σκατα.

   Και ΠΟΥΣΑΙ ασ' τα κεφαλαια.
   Οι φουρνοι εχουν θρακα. Δεν σβησανε ΠΟΤΕ. Αλλα πρωτα περνα για ενα τραταρισμα με Ζyklon B. Θα το καταφχαριστηθεις εβραιοπουτανας γιε.

   Διαγραφή
  4. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
   Ρε, είπαμε να ρίχνουμε και κανένα μπινελίκι στους εβραιόπουστες, αλλά όχι κι έτσι...
   Θα βάλω τον Μπακαλιάρο να σου φάει το χέρι που γράφεις...

   ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!

   Μην ξαναγράψεις τέτοιο σχόλιο, θα πω της κυρα Πολυξένης να σε σπάσει στο ξύλο...

   Διαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
   Τα θελει ο πισινος του δεν το βλεπετε κα Σουφλη;

   Τωρα θα της το πεις;
   Εχω φαει ξυλο απ την κυρα Πολυξενη που δεν το βαζει ο νους σου.
   Γι αυτο εγινα ενας λαμπρος νεος.

   Διαγραφή
  6. Τι έγινες λέει;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   «Λαμπρέ μου νέε», μετά λύπης μου σε διαβεβαιώνω πως έπρεπε να είχες εμένα μάνα… θα είχες πει τον Δεσπότη Παναγιώτη και θα είχες γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και κυρίως, θα ήξερες να φέρεσαι σωστά στις Κυρίες…

   Άντε μην με φτιάχνεις, βραδυάτικα... γιατί θα τ' ακούσεις...

   Διαγραφή
  7. Δεν το συζητω.
   Τυφλα ναχουν οι δυναμιτες!

   Διαγραφή
  8. Πάλι όνειρα έβλεπες;
   Τι στο καλό... όλο κοιμάσαι κι ονειΡεύεσαι;

   Μήπως παρακολουθείς Πανεπιστήμιο εξ αποστάσεως;
   Μήπως σπουδάζεις και ... Χημεία;;;

   Διαγραφή
  9. Αχ Καλλιοπη...
   https://www.youtube.com/watch?v=5HHOta-IbjU

   Διαγραφή
  10. Εμ κι αυτός...πήγε με πιτσιρίκα... και τον έκανε μπεκρή...
   Ας πρόσεχε... βάζουμε και το πάνω κεφάλι να δουλέψει λίγο... τι στο διάολο το έχουμε;

   Υ.Γ. Να σπουδάσεις κοπτοραπτική... είναι προσοδοφόρο...το επάγγελμα του μέλλοντος...

   Διαγραφή
 18. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ. ΑΝΗΚΕΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.- ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @7.54, Ποιός είστε εσείς που γνωρίζετε που ανήκω;
   Ονοματάκι έχετε; Εμένα, με λένε Καλλιόπη Σουφλή και υπογράφω τα σχόλιά μου, πάντα με το όνομά μου... εσείς, που δηλώνετε απερίφραστα ότι ανήκω (!!!!!!!!!!) στην Χ.Α. και μάλιστα γράφετε "τελεία και παύλα" (!!!!), ποιός είστε; Πώς σας λένε;

   Διαγραφή
  2. αθανασιος αλοιμονος του στεργιου

   Διαγραφή
  3. Για να το επιβεβαιώσω, στείλτε μου το όνομά σας, στο mail μου.

   Διαγραφή
  4. ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ
   ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ;
   ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΧΑ ΜΙΛΑΤΕ.

   Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣ "25 Αυγούστου 2017 - 7:54 μ.μ."

   "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ"

   "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ": "Ναζιστική" Χρυσή Αυγή και μαλακίες απλώς επρόκειτο για μια εμφανέστατη δελφική συμπαιγνία του συριζα του πασόκ και κκε με το δίκτυο ASENA που συμπεριλαμβάνει την χρυσή αυγή ωστέ να συνενωθεί η ατζέντα της "άκρας δεξιάς" και του σοσιαλισμού υπό τον πνευματικό φεμινισμό και τη wicca αλλα και να εφαρμοστεί σε γεωστρατηγικό επίπεδο το κανταφικό μοντέλο ή αυτό των tamil tigers στο στράτευμα

   http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2013/03/asena-wicca-tamil-tigers.html

   Διαγραφή
  6. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

   ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03016 ] [ 2014.04.07 00:00 ]

   ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ - Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

   http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2014/04/07/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2014-04-07_00-00.htm#plohgos_03

   Διαγραφή
  7. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

   ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02620 ] [ 2013.03.13 00:00 ]

   ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ~ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ Α) ΠΕΡΙ ΤΗΣ (ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗΣ) ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

   http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/03/13/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-03-13_00-00.htm#plohgos_03

   Διαγραφή
 19. οριστε επιπεδο η σουφλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
  ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ~ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ

  http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_4.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013
  ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔOΣ - ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/03/o.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ωχχχχχ κα Σουφλη πλακωσανε οι βαρεμενοι. Τετοια ωρα τετοια λογια .
  Δεν υπαρχει λεμε. Γαμω τους διορισμενους Παπακυριακοπουλους
  Εεεεεελαααα!
  https://www.youtube.com/watch?v=SYlOYujwafk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην είστε αρνητικός σε ότι αντίθετο με τα πολιτικά πιστεύω σας, διαβάζετε... κρατήστε μια χαραμάδα ανοιχτή...
   Και που να δείτε τι έρχεται...
   Τίποτε δεν είναι όπως το βλέπουμε... ΤΙΠΟΤΑ... ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ... ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ...

   Διαγραφή
 23. "....ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ~ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΡΥΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...."

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. "ΘΗΣΕΥΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2009.12.06 00:00 ]

  Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΟ Athens Voice ΑΡΘΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «Είναι ωραίο να λειτουργείς με αγάπη» ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ: "Κάποτε οι άνδρες είχαν πολύ πιο δυνατή σκέψη, ο τρόπος ζωής σήμερα δεν τους βοηθάει, είναι συνεχώς ανήσυχοι, έχουν φόβους, ψάχνουν συνεχώς τρόπους ευχαρίστησης. Εμείς είμαστε αλλιώς οργανωμένες. Νομίζω ότι έχουμε πάλι ανάγκη από μια πολυγαμική μητριαρχία, αλλά αν το πεις στους άντρες θα τρελαθούν…" (!)

  http://thiseus.pa-sy-a.gr/2009/12/06/00-00/pa-sy-a_thiseus_2009-12-06_00-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ρε οι εβραιομασονοσιωνιστες οι προδοτες φονιαδες και κανιβαλοι επιθυμουν μαχαιρι στο λαιμο τους και καυτο σιδηρο στο πισινο τους καντε τους τη χαρη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ