Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Η Κομισιόν αποδοκιμάζει την καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ


  

Συγκεκριμένα κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Α. Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, απάντησε τα εξής: 

"Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ." Δηλαδή, αυτή η ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, θεωρεί πως η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών, είναι υπεράνω της ανεξαρτησίας  ενός κράτους και της Δικαιοσύνης.


Με απλά λόγια, αυτό το ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, μας υπενθυμίζει πως βρισκόμαστε υπό κατοχή.


Άκου, ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, γιατί μέχρι σήμερα, δεν βρέθηκε κανείς να σου πει δυο λογάκια στα ... γαλλικά:


Κατά πρώτον, η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ εν τη γεννέση της, καθώς βασικός πυλώνας της είναι η Γερμανία, η οποία δεν αποτελεί ανεξάρτητο κράτος, αλλά εταιρεία.


Κατά δεύτερον ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, καθώς στηρίζονται σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ... ΑΡΑ ΚΑΙ Η EUROSTAT ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΣΤΑΤ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.


Κατά τρίτον, η δήλωσή σου, αν είχαμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, θα έπρεπε να σε οδηγήσει στην φυλακή, ή καλλλίτερα, να σου πάρει το κεφάλι ( προτιμώ το δεύτερο), καθώς παρεμβαίνεις ωμά στα εσωτερικά μιας χώρας,  και στην Δικαιοσύνη της.


ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, αλλά και έναν λαό τόσο ΜΑΛΑΚΑ, που  μπορείς να  παρεμβαίνεις, να ισοπεδώνεις και να προσβάλεις τους πάντες και τα πάντα... 


Άλλωστε,  είστε οι κατακτητές της Πατρίδας των ολίγων ΕΛΛΗΝΩΝ και των πολλών ελληνόφωνων.


Να θυμάσαι όμως, ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ... πως... καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια... Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αλήθεια, δεν πιστεύω να περιμένετε πως Σταλινοκυβέρνηση και ΕΞΑΡΦΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, θα... τολμήσουν να υπεραπιστούν έστω και αυτή την... αστεία απόφαση που εξεδώθη για το λαμόγιο τον Ανδρέα Γεωργίου...Η Κομισιόν αποδοκιμάζει την καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤΗ απόφαση «δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία», «κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος» ανέφερε η Ανίκα Μπράιτχαρτ


Σε ευθεία αποδοκιμασία της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών που καταδίκασε τον πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για μια πράξη παράβασης καθήκοντος προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με δήλωση της εκπροσώπου του Πιερ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.

Η κυρία Μπράιτχαρτ αφενός παρατήρησε ότι η απόφαση της Τρίτης «δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία» και αφετέρου σημείωσε ότι «κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος».

Παράλληλα επανέλαβε ότι η ΕΕ έχει «πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά».

Συγκεκριμένα κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Α. Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, απάντησε τα εξής: 

«Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ. 

Λαμβάνουμε υπόψη τη σημερινή ειδική απόφαση, η οποία παρατηρούμε ότι δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία. Κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος. 

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά».


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:


 1. > TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ :

  υπαρχει αναιρεση της εισαγγελεως του αρειου παγου στο βουλευμα που τον απαλλαξε απο την κατηγορια της νοθευσης εγγραφου σε βαθμο κακουργηματος δηλ της διογκωσης του ελλειματος..

  > αν αυτο αναιρεθει και παραπεμφθει απο το συμβουλιο σε δικη θ αλλαξουν ολα..ποιος τον εβαλε γιατι το εκαναν οτι κακως μπηκαμε στα μνημονια αφου δεν ειχαμε το απαιτουμενο ελλειμα οτι κακως επεβληθηκαν μετρα κλπ οτι τα μετρα θ ακυρωθουν..

  >> να ευχεσαι να βγουνε οσα λεω αν και θα ειναι δυσκολο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα στο παιχνίδι των εντυπώσεων, γίνονται...
   Απλά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θέλει να έχει τα νώτα της καλυμμένα...
   ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΖΕΤΕ.

   Διαγραφή

  2. > ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;;

   > ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ..

   > ΥΠΟΜΟΝΗ .. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !!

   Διαγραφή
  3. ''Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά'', δήλωσε, κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Α. Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί.''

   Ασύλληπτη version Θεάτρου Του Παραλόγου, με Τον Ευγένιο Ιονέσκο, Τα Ζεύγη Κο και Κα Σμιθ και Κο και Κα Μαρτίν, Την Υπηρέτρια Μαρία, Τον Αρχιπυροσβέστη και Τη Φαλακρή Τραγουδίστρια να υποκλίνονται ταπεινά στους Δημιουργούς Της. Αυτούς Τους, ελέω Λαϊκής Εντολής, Εξουσιαστές μας, ταγμένους για να μας τρελάνουνε, μέσω θεοπνεύστων Εκπροσώπων Τους.

   Δεν είναι δα και Δύσκολο. Αρκεί αύριο να βγει ο Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος Του Τριαδικού Μας Θεού, και να δηλώσει :

   ''Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην Αξιοπιστία και Ακρίβεια των Αναφερομένων εις Τα Ιερά Ευαγγέλια και Το Σύνολον Των Γραφών, μηδέ Της Αποκαλύψεως Του Ιωάννη εξαιρουμένης.
   Ξέρω πως, ειδικά με Την Αποκάλυψη Του Ιωάννη, υπάρχει Θέμα. Αντικειμενικά, είναι Απορίας Άξιον Τα αξιοθρήνητα, φριχτά Ελληνικά Του Ιωάννη, Επιεικώς Απαράδεκτα για Τον Σεναριογράφο, καθ'υπαγόρευσιν Του Επουρανίου Μας Πατρός, Του Θεοκατάρατου, Άκρως Τρομολαγνικού κι Original Γκρανγκινιολικού, με SUPER DUPER SURER STAR Τον Ακοίμητο Σκώληκα, ''Αποκαλυπτικού'' SURVIVOR, Πλην όμως Επ'Ουδενί μία ''αστοχία'' περί Την Αισθητική Της Γραφής, Αποδεικνύει Αναξιοπιστία και Ανακρίβεια των Γραφομένων.

   Έχουμε επίσης πλήρη εμπιστοσύνη στην Αξιοπιστία και Ακρίβεια Της Μακραίωνης Πατερικής Παραδόσεως,
   Ελπίζω δε πως δεν υπάρχει Πιστός που να αμφιβάλλει πως Αν είχαμε και Την Παραμικρή Αμφιβολία για Την Αξιοπιστία, Ακρίβεια κι Ορθότητα τόσον των Αναφερομένων εις Τα Ιερά Κείμενα, όσον και Της Ακολουθουμένης Πατερικής Παραδόσεως, δε θα διστάζαμε να μοιραστούμε Τον Προβληματισμό Μας με Το Ποιμνιόν Μας, αρνούμενοι να προδώσουμε Την Θεοδώρητη, Προαιώνια Σχέση Αμοιβαίας, μεταξύ Μας, Εμπιστοσύνης, σφυρηλατημένη μέσα από Τους Κοινούς Μας Αγώνες για Του Χριστού Την Πίστη την Αγία και Της Πατρίδος Την Ελευθερία.
   Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.

   Διαγραφή
 2. Περα απο οτι λενε οι τοκογλυφοι κλπ κατσαπλιαδες η αποφαση που εβγαλε το δικαστηριο μονο καταδικαστικη δεν θα την λεγαμε , 2 χρονια με τριετης αναστολη , δηλαδη ουτε 1 ημερα στην ψειρου και φυσικα ελευθερος ο Γεωργιου , σιγα να μην τον φυλακιζαν τα συντροφια του

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. ".."Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ."..."

  Μπααα, ...εμενα μου φαινεται οτι αποτελει 'βασικο πυλωνα' για τα σχεδια σας να καταδυναστευετε τα πιο αδυναμα κρατη και να το παρουσιαζετε ως νομοτελεια.

  Μιλησε ο Μοσχοβισι και μιλησε κι η...ουρα του, και οι Ελληνες δικαστες πρεπει να στεκονται σουζα μπροστα στην υπαλληλισκο!

  Ε, ρε καταντια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ - ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ...............
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. OI ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.
  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΧΙ ΚΑΤΑ 62%.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ήταν και είναι άνθρωπος τους, οι εξελίξεις ανάγκασαν ορισμένους από αυτούς, που έχουν χρεωθεί την προστασία του να βγαίνουν πλέον ανοικτά. Δεν είναι μόνο ο Μοσκοβισί, αλλά και ο Γιούνκερ και ο ίδιος ο Σόϊμπλε, αν χρειαστεί θα αντιδράσει καλύπτοντας τον.
  Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου: … “ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΖΕΤΕ …”
  KRATEROS PAP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ....
  ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΞΕΡΕΙ, ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ;...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ