Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ, έχετε διαβάσει; Α θ ά ν α τ ο ς! (Και θα καταλάβεις εσύ, ψηφοφόρε του Τσίπρα, ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έκανες με την ψήφο σου)
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ, ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΣ, ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ!


"Όταν ένας κατηχούμενος πάθει την κομμουνιστική διαφοροποίηση, είναι πια ώριμος να προδώσει τον τόπο του, τους δικούς του, τους φίλους του, τους γονείς του, κάθε τι που είναι δεμένο με την καρδιά και με το αίσθημα του ανθρώπου".
 

Όλα αυτά τα λοβοτομημένα θρασίμια που ψήφισαν και ξαναψήφισαν Τρίπρα, όλοι αυτοί οι τριτσκιστές και σταλινιστές, που καλούσαν τον λαό να ψηφίσει Τσίπρα, έχουν αντιληφθεί ότι είναι ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣΛ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;;;Καλλιόπη Σουφλή

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, 1892 - 1969.
(Προτρέπουμε τους φίλους αναγνώστες, να διαβάσουν με προσοχή όσα ακολουθούν και θα κατανοήσουν ΑΡΙΣΤΑ στο τέλος, το γιατί...)
 
«Όταν ένας κατηχούμενος πάθει την κομμουνιστική διαφοροποίηση, είναι πια ώριμος να προδώσει τον τόπο του, τους δικούς του, τους φίλους του, τους γονείς του, κάθε τι που είναι δεμένο με την καρδιά και με το αίσθημα του ανθρώπου.
 
 
Τότε πια, δεν έχει βούληση για να θέλει. 
 
 
 Σχετική εικόνα
Άλλος, θέλει για λογαριασμό του. 
Αυτός, απλώς εκτελεί. 
 
Δεν έχει δικαίωμα να σκέφτεται και να αποφασίζει. Η σκέψη και ο στοχασμός είναι δικαιώματα του κόμματος».
Και σε άλλο σημείο, ο σαφέστατος Μυριβήλης γράφει:
«ο κομμουνιστής είναι μέλος μιας νέας φυλής, ενός νέου τύπου ανθρώπου. Η νέα αυτή φυλή κατασκευάζεται σαν ένα είδος κουρελλού, από τα ρετάλια όλων των φυλών, όλων των λαών, όλων των εθνών. 

Η δύναμη που κινεί την σατανική μηχανή του, είναι το μίσος. 

Ο κομμουνιστής, για να προχωρήσει πρέπει να μάθει να μη λυπάται τον άνθρωπο. 

Για να γίνει αυτό πρέπει να πιστέψει πως το έγκλημα, η ψευτιά, η λεηλασία, η εκπόρνευση, η κλεψιά, ο βιασμός, δεν είναι πια κακουργήματα μόνο, είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται για έναν πιστό του κόμματος. 

Σχετική εικόνα
Πως η ελευθερία του ατόμου είναι εφεύρεση των αστών, και πως η αληθινή δημοκρατία είναι η δικτατόρευση πάνω στην ολότητα μιας κομματικής μειονότητας συνωμοτικής, οπλισμένης, αποφασισμένης να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική της.

Όλη αυτή η τερατώδης παιδαγωγική, στηρίζεται πάνω σε μια βάση μεσσιανικής ευτυχίας. 

Θα σφάξουμε, θα κάψουμε, θα βασανίσουμε, θα ατιμάσουμε, θα κλέψουμε, θα βιάσουμε, για να κατασκευάσουμε (!) τον μελλοντικό Παράδεισο της ανθρωπότητος»...

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης
«Κάθε φορά που μια μεγάλη χαρά, ή μια θλίψη έρχεται να συνταράξει ως τις εθνικές του ρίζες έναν λαό, τα άτομα που τον αποτελούν αισθάνονται την βιολογική ανάγκη να συμπλησιαστούν και να συνειδητοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούν, την ομαδική τους αλληλεγγύη. 

Το ίδιο γίνεται όταν ένας μεγάλος κίνδυνος σταθεί πάνω από το εθνικό σύνολο.

Τότε, κάθε άτομο υπακούει σε μια μυστική, κεντρομόλο δύναμη, που το σπρώχνει να συσπειρωθεί γύρω στην κοινή, την παλιά και αγαπημένη εθνική εστία. 

Το αποτέλεσμα είναι θαυμαστό. Το απομονωμένο άτομο αισθάνεται τότε μέσα του την δύναμη της ομογένειας του συνόλου, ο καθένας γίνεται η συνισταμένη όλων των συγκλινουσών θελήσεων. Μπορεί τώρα πια, να δεχτεί κατάστηθα όλη τη χαρά και όλη τη θλίψη της ομάδος. 

Μπορεί ο καθένας να αντικρίσει τη φοβέρα του κινδύνου με όλη την τρομερή δύναμη των ενωμένων συνειδήσεων... 
Κάθε φορά που το Γένος σύσσωμο αισθάνεται αυτό το θαύμα, νοιώθει συγχρόνως πως καμμιά υλική δύναμη δεν μπορεί να το καταπονέσει και να το βάλει κάτω. 

Αυτό το ξέρουν καλά - καλύτερα από μας - όλοι οι εχθροί που κατά καιρούς επιχείρησαν να   ε ξ α φ α ν ί σ ο υ ν    την ελληνική φυλή, που στέκεται πεισματικά ριζωμένη πάνω σε τούτον τον βράχο σαν τα δυνατά πουρνάρια επί τριάντα αιώνες. 

Οι παλιοί κατακτητές το ήξεραν από διαίσθηση.  
 
Οι σημερινοί το ξέρουν επιστημονικά. 
 
 
Γι' αυτό και εφαρμόζουν για την  υ π ο τ α γ ή   των λαών ολόκληρο σύστημα μιας ψυχοτεχνικής, σατανικά σοφής, μελετημένης και πειραματισμένης επί χρόνια μέσα στα μυστικά εργαστήρια της ψυχολογίας των λαϊκών μαζών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης
Και γι' αυτό οι επιθέσεις τους εκδηλώνονται με  λ ύ σ σ α  και   μ α ν ί α   ενάντια σε όλους εκείνους τους παράγοντες, που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους για την   ε θ ν ι κ ή    μας ενότητα» και ακριβώς το ίδιο ισχύει και σήμερα με τις λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον κάθε Πατριώτου.

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'δελτίο των 11']

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Η κομμουνιστική διαφοροποίηση, η , ιδεα του μεγαλου οβριου Αβρααμ Μπεναρογια ,ολα τα κομματα απο τους γκαστερ για τους ηλιθιους ,καμματα κοματιασαν την Ελλαδα !Ενα ειναι το κομμα , η Ελλαδα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εθνικο κρατος της 4ης Αυγουστου 1936 του Ιωαννη Μεταξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ