Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Έρευνα λέει πως τα «τρολς» έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ψυχοπαθείς και σαδιστές


Σύμφωνα με τη μελέτη το προφίλ τους έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά των ψυχοπαθών και των σαδιστών.

 

 

Η έρευνα, απλά επιβεβαίωσε αυτά τα οποία όλοι οι bloggers γνωρίζουμε... γι αυτό και δεν τους κάνουμε την χάρη να... καταρρεύσουμε...

 

Καλλιόπη Σουφλή


 

Όταν όλος ο κόσμος προσπαθεί να αγνοήσει τα τρολς μία έρευνα ασχολήθηκε μαζί τους και δείχνει πως στόχος τους είναι να φέρνουν τ’ άλλα άτομα στα όριά τους.                                         

Τα τρολς βασιλεύουν. 

 

Όσες φορές κι αν καταφέρεις να τα μπλοκάρεις θα βρουν τρόπο να εμφανιστούν ξανά. 

 

Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σου σπάσουν τα νεύρα και να «πετάξουν» την εξυπνάδα τους.

 

Μία νέα έρευνα έρχεται για ρίξει φως στην προσωπικότητα των τρολς. 

 

Σύμφωνα με τη μελέτη το προφίλ τους έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά των ψυχοπαθών και των σαδιστών.

 

Μάλιστα, έχουν μικρά επίπεδα ενσυναίσθησης.

 

Η μελέτη έγινε σε 415 ανθρώπους (35% άνδρες, 63% γυναίκες) με μέσο όρο ηλικίας 23,5.

 

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άνδρας είναι περισσότερο τρόλ από τις γυναίκες και πως η κύρια τάση της συμπεριφοράς τους είναι να κοροϊδεύουν αντί να συμπονούν κάποιον άνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

 

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τα τρολς μπορούν να προβλέψουν με μεγάλη στρατηγική την ψυχολογική κατάρρευση του θύματός τους κι αυτό επεκτείνεται και στη ζωή εκτός διαδικτύου.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ