Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝΦΙΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! 


Είναι καιρός να μάθετε ότι η επανάσταση του 1821 ΔΕΝ ήταν επανάσταση! αλλά η επίσημη απαρχή υποδουλώσεως των απροστάτευτων και αγνών αγωνιστών Ελλήνων του 1821, μεταφέροντάς τους με ΑΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ από την Οθωμανική αυτοκρατορία, στην Αγία ΣΙΩΝ α.ε. των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών! μετονομάζοντάς τους σε ΓΚΡΕΚΟΥΣ, λεηλατώντας όόόλα τα αρχαία Ελληνικά μνημεία, μεταφέροντας την Αρχαία Ελληνική κληρονομιά στα μουσεία των υποτακτικών μασονικών κρατών της ΔΗΘΕΝ πολιτισμένης ΕΥΡΩΠΗΣ, από τους βάρβαρους και απολίτιστους χοιροβοσκούς Εβραίους, που ο Θεός του σύμπαντος τους είχε προορίσει όχι να κάνουν κουμάντο τις νοήμονες κοινωνίες, ΑΛΛΑ να βόσκουν γιδοπρόβατα, χειραγωγώντας τα, και σφάζοντάς τα σαν τα τραγιά, μια και είναι περιουσία τους όπως και οι σημερινοί μασόνοι που τους ανήκουν δικαιωματικά!Έτσι η ηγεσία αυτού του ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ λαού, πριν τρεις χιλιάδες χρόνια, σοφίστηκε την υποδούλωση όλων των λαών, μέσω μιας καταχθόνιας οργανώσεως, που την ονομάσανε ΜΑΣΟΝΙΑ!!! επιλέγοντας πάντα τους πλέον αφελείς, και κοντόμυαλους ανθρώπους, τοποθετώντας τους μέσω της εγκληματικής τους οργανώσεως, σε καίρια πόστα των απροστάτευτων λαών, και καθοδηγώντας την σκέψη τους μέσω των μασονικών τους στοών, μετονομάζοντάς τους σε ΓΚΟΪΜ, δηλαδή σε ανθρώπους κτήνη, όπως και τα ζωντανά που έβοσκαν, για να μετατρέψουν έναν ολάκερο πλανήτη σε ένα απέραντο KERATISTAN!!! 

Και όπως είπε και ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης στα στερνά του γηρατειά, «το κόκκινο φέσι αντικαταστάθηκε με το μαύρο φεσάκι, το ιουδαϊκό ΚΙΠΑ», βλέποντας τους κοπρίτες του ΚΕΡΑΤΑ Εβραίους να κουβαλούν από την Βαυαρία το δεκαεπτάχρονο παιδαρέλι, τον βασιλιά τους Όθωνα, και τον Μαυροκορδάτο να χειρίζεται τον ιουδαϊκό τσεκμετζέ της νεοσύστατης ΓΚΡΕΚΙΑΣ! και κατεβάζοντας από την Ρωσσία τον επίσης δικό τους Ιωάννη Καποδίστρια, τον οποίο στη συνέχεια δολοφόνησαν, όπως δολοφονούν και σήμερα υποτακτικούς τους, με την εγκληματική τους Μοσσάντ.  


Και εν έτει 2014 να προσδοκούν με το ληγμένο 666 τους, να ξαναστείλουν τα ζωντανά τους, και άβουλα ζόμπι στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, προκειμένου να συνεχίσουν να λεηλατούν τις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως και με τα μασονοειδή τους πολιτικά απόβλητα να επιχειρούν να τα ξανατοποθετήσουν στις περιφέρειες, και στους δήμους της Ελληνικής πλέον επικράτειας, τις κοινώς ιουδαϊκές τους μαριονέτες, προκειμένου να ξαφρίζουν τον απροστάτευτο κοσμάκη, και να φέρουν στο τέλμα την οικονομία αυτής της χώρας, κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους, και μεταφέροντάς τες σε χώρες της αρεσκείας τους, αφού κατάφεραν να χειραγωγούν όόόλα τα μασονοειδή τους επιχειρηματικά απόβλητα, μην πληρώνοντας φόρους στο υποτιθέμενο Ελληνικό κράτος, και προσλαμβάνοντας σε αυτές που υπάρχουν στην δούλεψή τους, αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, προκειμένου να φέρνουν σε απόγνωση οικογένειες Ελλήνων πολιτών, μη ενταγμένους στην μασονία, μια και για τους υπόλοιπους Γκρεκύλους ΔΗΘΕΝ Έλληνες τους χαρτζιλικώνουν κάθε μήνα, τυπώνοντας χρήμα από τις εκτυπωτικές τους μηχανές και διανέμοντάς το, όπως ακριβώς κάνουν και με τους λαθρομετανάστες τους, που τους κουβάλησαν εδώ στην χώρα του ΦΩΤΟΣ! και της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ!!! που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σ’ ολάκερη την ανθρωπότητα, διδάσκοντας Ήθος, Γνώση, Πολιτισμό, Επιστήμες, Τέχνες, και προπαντός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! 


Και ότι δεν κατάφεραν να ισοπεδώσουν με τους υποτακτικούς τους Πέρσες, το κατάφεραν με την διχόνοια, κατεβάζοντας τους Έλληνες Μακεδόνες να ρημάξουν τους Νότιους Έλληνες, για να δώσουν το τελειωτικό τους χτύπημα μέσω Ελλήνων Σπαρτιατών, που είχαν βασιλεία, χαρτζιλικώνοντάς τους με τα γνωστά αργυρά νομίσματα, προκειμένου να αποτελειώσουν την Δημοκρατία των Αθηνών, που η ψηφοφορία ήταν ΦΑΝΕΡΗ και δεν ήταν η Εκκλησία του Δήμου εξουσία κανενός οικογενειοκράτη δυνάστη, όπως γίνεται σήμερα, με την χειραγώγηση από το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, που έχει θεσπίσει την κρυφή ψηφοφορία, για να αλλάζει τις κάλπες όπως αυτή θέλει με τα μασονοειδή της απόβλητα των εφορευτικών επιτροπών, διορίζοντας τους εκλεκτούς και υποτακτικούς της νεροκουβαλητές για να αντλούν αενάως νερό από το ιουδαϊκό ΜΑΓΚΑΝΟΠΗΓΑΔΟ τους.


Έλληνέέές!!! Πάρτε το χαμπάρι! και διαδώστε το. 


Ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος μας χάρισε επισήμως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ στις 26/4/2008!!! γι’ αυτό και τα διόδια των εθνικών οδών για δεκαπέντε μέρες τότε ήταν ανοικτά!  


Στις 22-12-2012 μας άνοιξε μια ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ καθιερώνοντας την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με την ΝΕΑ γραμμογράφηση (barcode) 555! μια και η παλιά της ΑΦΡΟΝΟΥ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ με το ληγμένο 666 της, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, αποτελεί παρελθόν από τις 21-12-2012, δημεύοντας όλες τις περιουσίες της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. και όποιος Εβραίος Σιωνιστής έχει αντίρρηση ας κοπιάσει, να ανοίξουμε μέσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλέον δικαστήριο την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που την έχει γράψει στις 14-11-2013 ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σε 156 γλώσσες και την μοστράρουμε μέσω διαδικτύου! 


Και με βάση που έχει γράψει τους νόμους μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός Μωάμεθ στις 8/6/570 μ.Χ. και με το αβάντσο δικό τους, να βάλουν στα έδρανα οι Εβραίοι όποιες σαλταρισμένες μασόνες δικαστίνες δικές τους επιθυμούν αυτοί, όπως και τον the best ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους που επιθυμούν, αλλά και δεν έχουμε αντίρρηση να φέρουν και τα κλακετοφόρα χαρούμενα μασόνια τους για χαβαλέ, προκειμένου να αισθάνονται άνετοι! 


Κι εάν τα καταφέρουν να πάρουν πάλι παράταση, και μας αποδείξουν ότι όόόλες αυτές τις αθλιότητες τις έκαναν για το καλό των απροστάτευτων λαών! 


Τότε εμείς του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ μην ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ μέσα στις 77 μαφιόζικες πρωτεύουσες των ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, αλλά και τα ΓΚΟΪΜ τους που τα έχουν σε νευραλγικά πόστα των επιχειρήσεων τους, να μην τα στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου οποταμού, αλλά να στείλουμε μόνον την  SAVURA των ανεγκέφαλων μασόνων στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, που θέλουν να τους ονομάσουμε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! φτιάχνοντας και την ΝΕΑ Ακρόπολη των ΑΘΗΝΩΝ ΤΣΙΛΙΚΗ, όπως ακριβώς πριν 2500 χρόνια και καθιερώνοντας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σ’ ολάκερο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Τι εγινε δεν καταλαβα , παλι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι βέβαιο ότι τα υπάρχοντα φάρμακα και ψυχοθεραπείες δεν μπορούν να βοηθήσουν τέτοιες περιπτώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ανωτερω προπαγανδιστικο νεοταξιτικο κειμενο ,ειναι ενα απο τα εκατομυρια κρυφοσιωνιστικα προπαγανδιστηκα της νεας ταξης που σκοπο εχουν να ανατρεψουν τα παντα , την πανγκοσμια ιστορια ,τις θρησκειες ,την φυσικη δομη και διαταξη της φυσεως [ νομιμοποιηση της ομοφυλοφυλιας ,καταργηση των δυο φυλων , καταργηση της λεξης πατερα - μητερα , ανδρας - γυναικα , υβριδια φυτα και μεταλαγμενες τροφες , υβριδια φαρμακα [ γενοσιμα ] ,επηβολη της Μοσαντο ,μεταλαγμενα κρεατα και ζωα κλπ κλπ ον ουκ εστι αριθμος ] την ανατροπη των μεχρι σημερα απο κτησεως κοσμου θεωριων περι Θεου ,περι υπαρξης του ανθρωπου πανω στην γη βλεπε θεωρια της εξελιξης [ οτι ο ανθρωπος προηλθε απο τον πιθηκο ] την κατασυκοφαντιση και λασπολογιση εναντιων του Χριστου , του Ευαγγελιου ,των Αγιων και των αληθινων Χριστιανων , την δημιουργηα του Οικουμενισμου για την ενωση ολλων των ψευδοθρησκειων και αιρεσεων σε μια σαλατα -αχταρμα θρησκεια με ολλες τις ψυχανομαλες ιδεες περι Θεου , περι του Χριστου ,περι κρισεως και της σωτηριας των ανθροπων , ενα ανακατωμα αληθειας και ψευδους . Νεα .....μοντελα ηροων και ψευδοαγιων που θα υπηρετουν πιστα την νεα ταξη ΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ , και γενικως την ανατροπη των παντων δηλαδη την δημιουργεια ενος πανγκομιου τρελοκομειου πανω στην γη που μονο οσοι ανηκουν σαυτο το πανγκοσμειο τρελοκομειο θα εχουν το δικαιωμα επιβιωσης , ολλοι οι αλλοι θα τεθουν εκτος νομου και θα εξωλοθρευωνται με νομο , αυτο θα ειναι το πανγκοσμιο κρατος [ τρελοκομειο ] της πανγκομιας υπερκυβερνησης του Αντιχριστου 666 που ιδη ετοιμαζεται [ ιερα αποκαλυψης του Αγιου Ιωαννου του Θεολογου ] του ψευδομεσια των εβραιων . Ας μην παραξενευωμαστε λοιπον για τα ανωτερω κειμενα που βριθουν απο ψεματα εστω και αν εμφανιζωνται ως αντιεβραικα και αντινεοταξιτικα . Ας μην παραξενευωμαστε για τους νομους που βγαζουν καθε λιγο και λιγακι οι Συριζαιοι , εναντιων του Χριστιανισμου ,της Ορθοδοξιας ,εναντιων της πατριδος και του εθνους , τα αφεντικα τους αυτα τους επιτασουν αν θελουν να ειναι στην εξουσια ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ10 Αυγούστου 2017 - 4:54 μ.μ.

   ...καλουτσικα σκεφτεσαι....αλλα , περιπου σαν το δικο σου σκεπτικο αλλα μαγαλυτερο ελληνικοτερο αλλα τρομερα λυπημενο ειχαν οι ελληνες οταν πλησιαζαν στην ελλαδα οι χριστιανοι ...βλεπε Αρειος [ο
   αφγανος] η'' οταν ερχοταν ο Αλαριχος [αραλιχος κεντρικη ασια] .....εκεινοι οι ελληνες πως ενοιωθαν ? [στην θεσσαλια ο αραλιχος με τα καλογερια , ογδοντα χιλιαδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ελληνες εσφαξαν σε μια βραδια!!!!] ΤΟΥΣ ΝΟΙΩΘΩ , ΚΑΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ....ΕΣΥ ?

   Διαγραφή


 4. > ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ»...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 5. > Ὁ Γέροντας Παΐσιος ἀνησυχοῦσε πολὺ γιὰ τὴν πορεία τῶν ἀνθρώπων.
  > Ἔβλεπε ὅτι ὁ διάβολος κάνει θραύση.

  > Ἔλεγε χαρακτηριστικά: ≪Ὁ διάβολος ἅπλωσε τρία πλοκάμια νὰ πιάσει ὅλον τὸν κόσμον.
  - Τοὺς πλουσίους νὰ τοὺς πιάσει μὲ τὴ μασωνία,
  - τοὺς φτωχοὺς μὲ τὸν κομμουνισμὸ
  - καὶ αὐτοὺς ποὺ θρησκεύουν μὲ τὸν οἰκουμενισμό≫.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν ψαχνετε για προδοτες φονιαδες και κανιβαλους , εδω ειναι ολοι μαζι ενα πακετο ! Ποιοι ειναι ;να αυτοι ειναι οι εβραιομασονοσιωνιστες ! Εχουν μια αδυναμια να πινουν ανελεητα το αιμα του κοσμου ! Δεν θελουν και πολλα μονο αυτο ! ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι νεοταξιτες εγκαθετοι χρηματοδοτουμενοι και πριμοδοτουμενοι πανταχοθεν προωθουνται στα ανωτατα αξιωματα με σκοπο την χειραγωγηση της πολιτικης και του εθνους.Δεν εναντιωνονται καθετα στις εθνικες διεκδικησεις και στις προσδοκιες του Ελληνικου λαου.Κατι τετοιο θα τους ξεμπροστιαζε αν και καμμια φορα το κανουν και αυτο.Απλα καβαλικευουν το ρευμα και το ξεστρατιζουν η το στομωνουν αναλογα.Ετσι εξηγειται οτι τους βρισκουμε επικεφαλης των κυβερνησεων και των οποιων διοικητικων και μη δομων του εθνους.Δεν δημιουργουν τις θετικες εξελιξεις ,προσπαθουν να τις διαστρεψουν και να τις ακυρωσουν αφου τεθουν επικεφαλης του παραπλανημενου λαου.Π.Χ. οταν διαπιστωσαν οτι το αιτημα της παλιγγενεσιας ηταν ωριμο εσπευσαν δια της Φιλικης Εταιρειας και μυριαδων αλλων μεθοδευσεων να δωσουν ενα διοικητικο σχημα στην Πανεθνικη Προσδοκια Απελευθερωσης.Οι πραγματικοι ηγετες του λαου οπως(Κολοκοτρωνης,Καραισκακης,Ανδρουτσος,Μακρυγιαννης, κλπ) παραγκωνιζονται και ενιοτε λοιδορουνται η φυλακιζονται.Οι ξενιστες τρεχουν την αμαξοστοιχια της χωρας εξαπατωντας τον λαο και διαστρεφοντας τα αιτηματα του.Δεν θα μπορουσε ποτε να γραφει η σκιωδης αλλα πραγματικη ιστορια της χωρας ελλειψη μαρτυριων και ντοκουμεντων.Οι συνωμοτες διακρινονται για την διαχρονικη τους πανουργια και ΚΡΥΠΤΕΙΑ αφου λειτουργουσαν και λειτουργουν εκπαιδευμενοι κατω απο συγκεκριμμενο νεοταξικο διευθυνον κεντρο.Οι οπου γης Ελληνες πατριωτες δυστυχως τους αντιλαμβανονται περισσοτερο εξ ενστικτου παρα απο τα αποτυπωματα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ