Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ(Βίντεο)


Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε  στο πάρα πέντε  και ίσως και πιο κοντά  στο σημείο μηδέν των προφητειών  για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.
 
Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές  όλα αυτά δεν είναι παρά τα σημάδια  που προαναγγέλλουν  παγκόσμια συνταρακτικά και συγκλονιστικά  γεγονότα  για πολλούς παγκόσμιες μεγάλες καταστροφές.

 Τα ερπετοειδή.... δεν τα ενδιαφέρει πόσο αίμα θα χυθεί, αρκεί να κτίσουν τον σατανιστικό ναό του αφεντικού τους... του αντίχριστου...

Άραγε, οι θεϊκές συμπαντικές δυνάμεις, θα επιτρέψουν τέτοιο παγκόσμιο αιματοκύλησμα;;;
Ή θα εξαφανίσουν από προσώπου γης το μιαρότερο των εθνών;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ούτε θηλυκό κουνούπι να μην μείνει... 
 


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιερουσαλήμ και η μεγάλη ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων  έχει ως αφετηρία τον πάγιο στόχο των απανταχού Εβραίων να ρίξουν το τέμενος του Ομάρ για να βάλουν τα θεμέλια του νέου ναού του Σολομώντος.
Αυτό σύμφωνα με τους Εβραίους  πρέπει να γίνει πάση θυσία ακόμα και με παγκόσμιο πόλεμο  γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν λένε να αποδεχτούν τον Μεσσία.

Η ένταση έχει αρχίσει ήδη και πυροδοτεί μεγάλο αναβρασμό στο μουσουλμανικό κόσμο  με προεξέχοντα τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν  που με τις δηλώσεις του κατά του Ισραήλ  προκάλεσε την μεγάλη οργή του Τελ Αβίβ.


 Το βίντεο εδώ

Ο συγγραφέας που γεννήθηκε στη Συρία, Mahmoud Harmoush, είπε στους οπαδούς του Ισλαμικού Κέντρου του Riverside ότι οι Εβραίοι στέλνουν γυμνές γυναίκες σε τζαμιά, σκοτώνουν ειρηνικούς μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια προσευχών και σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Μέκκα στη Σαουδική Αραβία!

 Το βίντεο εδώ


Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε  στο πάρα πέντε  και ίσως και πιο κοντά  στο σημείο μηδέν των προφητειών  για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.


Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές  όλα αυτά δεν είναι παρά τα σημάδια  που προαναγγέλλουν  παγκόσμια συνταρακτικά και συγκλονιστικά  γεγονότα  για πολλούς παγκόσμιες μεγάλες καταστροφές.


Ήδη αυτές  οι ταραχές  στο τέμενος Αλ Ακσά προκάλεσαν πολλές σπίθες που παραλίγο  θα  άναβαν τη  μεγάλη φωτιά μιας  παγκόσμιας σύρραξης.


Εκείνοι που κινούν τα νήματα αυτής της μεγάλης αναταραχής  για το νέο ναό του Σολομώντος  είναι το  λεγόμενο ‘‘εβραϊκό ινστιτούτο  του ναού’’ το οποίο ο διευθυντής είναι  ο Yisrael Ariel.

Ο διευθυντής ο Yisrael Ariel


Για να καταλάβουμε  ποιος είναι αυτός ο κύριος που καθοδηγεί αυτές τις εξελίξεις αρκεί να ξέρουμε  ο,τι πρόσφατα έχει δηλώσει.  


Έχει δηλώσει ότι όλες οι εκκλησίες και όλα τα  τζαμιά της Ιερουσαλήμ  θα πρέπει να ισοπεδωθούνε και  οποίοι αντιστέκονται  θα πρέπει να εξοντωθούν μαζικά.


Το ήδη τεταμένο κλίμα πυροδοτούν περισσότερο και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπενζαμίν Νετανυάχου (Benjamin Netanyahu) ο οποίος αναφερόμενος  στο επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου όταν  ένας  Παλαιστίνιος σκότωσε 2 Ισραηλινούς  εποίκους, ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι  πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Οι δηλώσεις αυτές  προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του αραβικού κόσμου ανεβάζοντας ακόμα ψιλότερα  το θερμόμετρο της έντασης.
Το πρόβλημα το μεγάλο  είναι ότι το τέμενος Αλ-Άκσα είναι το 3ο ιερό μέρος  για τους μουσουλμάνους  διότι από εκεί πιστεύουν  ότι ο προφήτης Μοχάμεντ  αναλήφθηκε στους ουρανούς. 


Συνεπώς  αντιλαμβάνεται κανείς τι εκρηκτικές αντιδράσεις θα προκαλέσει  μια επιχείρηση των Ισραηλινών , όπως έχει αρχίσει και διαφαίνεται  για να ρίξουν αυτό το τέμενος.Ματθ. 24,15    Οταν λοιπόν θα ιδήτε το μισητόν και αηδές κάθαρμα, που θα επιφέρη την ερήμωσιν και τον όλεθρον της Ιερουσαλήμ, όπως έχει προφητευθή από τον Δανιήλ, να στέκεται στον άγιον τόπον-κάθε αναγνώστης ας καταλάβη καλά αυτό· 


Πρόκειται δια τους κακούργους ψευδοζηλωτάς και τους αιμοχαρείς σικαρίους, που θα βεβηλώνουν τον ναόν, με αναριθμήτους δολοφονίας και άλλα κακουργήματα, και τους μισητούς Ρωμαίους στρατιώτας με τα ειδωλολατρικά των σήματα.


Ο ίδιος ο Νετανυάχου  με αφορμή το επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου (προβοκάτσια με ερώτημα),  βρήκε την ευκαιρία  μαζί με τον υπεύθυνο του Ινστιτούτου για  την κατασκευή του ναού του Σολομώντος Yehuda Glick, να βάλει μπρος το σχέδιο εκτάκτων μέτρων τοποθετώντας ισραηλινούς κομάντος γύρω από το τέμενος εμποδίζοντας σε πρώτη φάση τους μουσουλμάνους να προσευχηθούν.

Χαρακτηριστική είναι η φράση του ότι τώρα ήρθε η ώρα  να απελευθερώσουμε αυτό το ιερό  για τους Εβραίους μέρος από τους βρομερούς μουσουλμάνους.  

Μόνο έτσι όπως ανέφερε ο Yehuda Glick  θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε το πρόσωπο του Μεσσία.


Πάντως σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές  ο ιστορικός ναός του Σολομώντος δεν ήταν ακριβώς  στο μέρος που βρίσκεται το τέμενος Αλ-Άκσα αλλά παραδίπλα στο ναό του Θόλου του Βράχου, επίσης τόπος προσευχής.


Για το ίδιο θέμα ένας άλλος σημαίνων Εβραίος  ο νομοδιδάσκαλος Bezalel Smotrich,  δήλωσε ότι αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στην ανοικοδόμηση  του  μεγάλου ναού μας του τρίτου ναού του Σολομώντος  που είναι και ο μεγάλος στόχος τον απανταχού Εβραίων.

Όλη αυτή η κατάσταση  προδιαγράφει  ένα εκρηκτικό τοπίο που μυρίζει αίμα και μπαρούτι και μπορεί να τινάξει όλο τον πλανήτη στον αέρα. 

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα  θα εξαρτηθεί  από την αποφασιστικότητα και την δύναμη των σιωνιστών  αλλά και από την αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου την  οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο ισχυρή και δυναμική θα είναι.

Το γίντεο εδώ

Αποκ. 11,1      Και μου εδόθη ένας κάλαμος όμοιος με ράβδον και ένας άγγελος μου είπε· “σήκω και μέτρησε τον ναόν του Θεού και το θυσιαστήριον, που είναι εμπρός εις αυτόν, και εκείνους που προσκυνούν στον ναόν αυτόν τον αληθινόν Θεόν και ανήκουν στον Χριστόν.


Αποκ. 11,2     Την δε αυλήν την εξωτερικήν, που περιβάλλει τον ναόν, βγάλε την έξω από το μέτρημα και μη την μετρήσης, διότι αυτή παρεχωρήθη εις τα ειδωλολατρικά έθνη, που μαζή με τους απιστούντας Εβραίους δεν θα έχουν πιστεύσει στον Χριστόν, και θα καταπατήσουν την αγίαν πόλιν σαράντα δύο μήνας, διάστημα δηλαδή προκαθωρισμένον από τον Θεόν.

 Το βίντεο εδώ...

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ σαχογιαμαληνενετοκαρεληδεκαζακστανοκιργισιοτατζικοτουρκμενιοουζμπεκοαραβοκαυκασιορουμανιοπολωνοουκρανοτσεχογαλλοαγγλογερμανοιταλοισπανοινδοπακιστανοαυγανοαμερικανοπορτογαλοθεσσαλονικομαροκοαλγεριοτυνησια εβραιοι θελουν να κτιστει ο ναος του σολομωντα δηλαδη η λαχανααγορα και των τοκογλυφων ? ΡΕ τι γινεται !!!αλλα συμφωνει ο πουσταρας ο απειλιτικος Καστρο ο Τσιμισκης και ο τοτε πουσταρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συν Αθηνά και χείρα κίνει-έλεγαν οι πρόγονοί μας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ-πώς να τους εμποδίσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ