Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Έστειλε εξώδικο στην εφορία για το POS! Αρνείται την εγκατάσταση και δέχεται μόνο αν έχει ποσοστά από τον τζίρο της τράπεζας! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.

 Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.

 

 

 

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ!

Η ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, υπάρχει η σχετική καταγγελία της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

Έχουν περάσει  μήνες από τότε που τις κατέθεσε, και κανένα τσουτσέκι της ... "Ανεξάρτητης" Αρχής, δεν έχει τολμήσει να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που θέτει...(εδώ) και   (εδώ)

 

Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS.

 


Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το… αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
Το εξώδικο πρωτοκολλήθηκε και παρελήφθη κανονικά από την Οικονομική Υπηρεσία της Καλαμάτας, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Εξώδικη δήλωση

Η εξώδικη δήλωση του ελεύθερου επαγγελματία που κατατέθηκε στην εφορία έχει ως εξής: «Με την παρούσα δήλωση σας κάνω γνωστό ότι στην επιχείρησή μου δεν πρόκειται να τοποθετήσω μηχάνημα ΡΟS για τους κάτωθι λόγους:

  1) Με την τοποθέτηση του μηχανήματος ΡΟS αυτόματα γίνεται συνέταιρος και δικαιούχος στις εισπράξεις μου ένα τρίτο πρόσωπο, η τράπεζα, η οποία αρπάζει μέρος του τζίρου μου, δηλαδή με απλά λόγια μέρος της εργασίας και των κόπων μου, χωρίς να έχει συμβάλει καθόλου στα έξοδα λειτουργίας της επιχειρήσεώς μου. 

Ουσιαστικά εξαναγκάζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα εξαιτίας της απάτης εις βάρος μας από τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, να προσθέσει ένα επιπλέον έξοδο στην επιχείρησή του, αφού τα μηχανήματα POS ενοικιάζονται από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο ο τζίρος της κάθε επιχείρησης, καθώς υπάρχουν προμήθειες για κάθε συναλλαγή που διενεργείται.
  Όλα αυτά υποχρεωτικά, αποστερώντας μου οιανδήποτε οικονομική πρωτοβουλία.
 

Ποσοστά από την τράπεζα

 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.

  2) Με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση των καρτών και του μηχανήματος ΡΟS, αυτόματα γνωρίζει ένα τρίτο πρόσωπο (η τράπεζα), δηλαδή ένας ιδιώτης, τις καταναλωτικές και όχι μόνο συνήθειες του χρήστη των καρτών, αποστερώντας του την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή, προσβάλλοντας το δικαίωμα της ελευθερίας του σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα. Ευθεία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος και των νόμων που είναι σύμφωνοι με αυτό.
 

3) Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.
 


Επίσης, το ότι δε δίνει λογαριασμό σε καμία δημόσια κρατική υπηρεσία, τι κάνει τα χρήματα που εισπράττει και πού τα διαθέτει, είναι απόδειξη της υπεξαιρέσεως δημοσίου χρήματος και αρνούμαι να γίνω συνεργός στη διαρκή αυτή απάτη.


Παρ' όλα αυτά, δείχνοντας καλή θέληση, δύναμαι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.


Και αυτό δεν το λέω απλά εγώ. Το επιβάλλει το άρθρο 4 του Συντάγματος».


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. σωστο το παλληκαρι,τωρα αν θα βρει δικηο χλωμο το βλεπω,αν ομως το κανουν ολοι τουε κατι μπορει να γινει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα τους στήριζε αμέσως κατηγορία για υπεξαίρεση ξένης ιδιοκτησίας με απειλή,παράβαση καθήκοντος,σύσταση συμμορίας,παραβίαση προσωπικών δεδομένων,κλοπή φόρου κ.ο.κ. και δεν θα χρειάζονταν το εξώδικο.Επομένως τσάμπα χρήματα στους κλητήρες και στους δικηγόρους.Είναι σαν να προσπαθεί να να αναστήσει πεθαμένο. Τελειώσαμε σαν χώρα πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ενω κοπτονται δηθεν για τα προσωπικα δεδομενα και δεν δειχνουν τις φατσες των
   διαφορων εγκληματιων ταυτοχρονα εχουν βαλει στο πορτοφολιμας εναν τεραστιο
   ρουφιανο.Αυτα δεν μας τα ειπε ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ οταν μας εβαζε με τις απατες του
   στην πορνη την ΟΝΕ

   Διαγραφή
 3. Σίγουρα έχει τα δίκια του ο τύπος αλλά έχει και αυτός το μερίδιο ευθύνης για το σημείο που έχουμε φτάσει.
  Ας μου πει κάποιος πόσες ταβέρνες,πόσα εστιατόρια,καφετέριες , μπαρ και άλλα παρεμφερή καταστήματα έκοβαν αποδείξεις παλιά.
  Κανένα.Άντε τους 10 πελάτες να έκοβαν απόδειξη σε 1-2 το πολύ για να δικαιολογούν και
  τα έξοδα που έκαναν.Θα μου πεις και εμείς φταίγαμε γιατί δεν τους ζητούσαμε απόδειξη λες και μας χρέωναν φτηνότερα.Τώρα έρχονται οι λογαριασμοί ο ένας μετά τον άλλο.
  Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στη σημερινή άθλια κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα μηχανήματα POS είναι ένα ακομα 'πετραδακι' στο σχεδιο τους για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των μετρητων, παγκοσμίως.

  Χρησιμοποιουν δε διαφορες δικαιολογιες για την χρηση τους, και στην περιπτωση της Ελλαδος, την φοροδιαφυγή.

  Φυσικα, την ευκαιρια αδραξαν οι ιδιωτικες τράπεζες ώστε να βγαλουν κι αυτές το 'κατι τι' τους.. Μπραβο στον λεβεντη απο την Καλαματα που ορθωσε το αναστημα του και μακαρι αυτο να γινει εναυσμα ωστε, το παραδειγμα του να ακολουθησουν κι αλλοι.

  Ειναι δε τοσον ανοητοι αυτοι που προωθουν αυτο το σχεδιο που πιστευουν οτι θα επιτυχει. Τι σταματαει τον οιονδηποτε επιχειρηματια - εστω κι αν εχει POS - να δεχθει πληρωμη τοις μετρητοις στα μουλωχτα, οπως γινεται και τωρα με τις πιστωτικες καρτες?

  Το ολο σκηνικο ειναι μερος της προσπαθειας για καθολικη υποταγη στις ιδιωτικες τραπεζες, ωστε να με ηλεκτρονικο τροπο να ρεγουλαρουν την ροη της ρευστοτητος του καθενος. ( Οταν για τον α η' β λογο σου μπλοκαρουν το POS δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι, ο "παρας" βρισκεται ηλεκτρονικα στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ταμεια, κι εσυ μενεις να κυτταζεις το μηχανημα μεχρι ν'αποφασισουν να σε ξεμπλοκαρουν.)

  Μακαρι να υπαρξει αντισταση αλλα δεδομενης της γενικης αδιαφοριας, δεν το βλεπω..

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. POS...... Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ , Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ , ΣΗΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΚΗ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σιγά μην τους στείλω και εξώδικα..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ...Έτσι κι αλλιώς μένουν από χρόνο ...ΨΟΦΑΝΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπραβο στο παλληκαρι !
  Που ειναι οι δικαστικες αρχες , οι υπηρετες της Θεμιδος ,ολες αυτες τις προδοσιες της κυβερνησης δεν επρεπε να τα τις εχη προλαβει να σταματησει την γενοκτονια των Ελληνων ;
  Αλλα οι υηρετες της δικαιοσυνης ειναι υπηρετες των ανθελληνων προδοτων ,των οβριων !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΡΟΤΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!!!!!!!!ΓΟΥΔΊ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι ειναι ΠΟΣ ; μηπως ειναι Ποστηδες Οβριοι Σιωνιστες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Βρε παιδια γιατι εχετε κολλησει με την δικαιοσυνη και τους δικαστες ; Οι δικαστες βγαζουν τους νομους;
  Στην βουλη ψηφιζουν τους νομους.Οι δικαστες υποχρεουνται να εφαρμοσουν καθε αισχος που ψηφιστηκε.
  Αφου δεν υπαρχουν νομοι στην Ελλαδα.Καταλαβετε το.Βγαζουν ενα νομο που τον ακολουθουν 6 ερμηνευτικες εγκυκλειοι που επι της ουσιας ο νομος στεκει και δεν στεκει.Δεν υπαρχει ακυρωτικο δικαστηριο στην Ελλαδα να πεταξει την παλια σαβουρα των νομων στα σκουπιδια και ετσι τι κανουν;
  Υπαρχει ενας νομος π.χ απο το 1960 που λεει οτι αμα σας τον πιασω θα φαω 10 χρονια.Αυτο δεν ακυρωνετε.Παντα θα υπαρχει.
  Μετα τι κανουν;Ψηφιζουν ενα αλλο νομο αφου δεν μπορει να ακυρωθει ο προηγουμενος που λεει οτι:αμα σας τον πιανω απαλα απο κακουργημα μετατρεπεται σε πλημμελημα!
  Μετα επειδη δεν μπορει να ακυρωθει και αυτος ο νομος τι κανουν;
  Βγαζουν εναν αλλον που λεει οτι : αμα σας τον πιανω και σας αρεσει δεν ειναι ουτε πλημμελλημα.Δηλαδη ειναι στην δικη σας κριση να αποφασισετε τι θα κανετε μαζι μου.
  Επειδη ομως δεν υπαρχει ακυρωτικο δικαστηριο να ακυρωσει αυτη την μαλακια βγαζουν εναν αλλον νομο που λεει οτι:αμα σας τον πιανω και υπαρχει δολος τοτε και μονο τοτε υπαρχει τιμωρια.Αντε τωρα μαλακες μου να αποδειξετε οτι εγω ειχα δολο οταν σας τον επιανα για να με τιμωρησετε.
  Οποτε καταλαβατε οτι επι της ουσιας δεν υπαρχει νομος σε αυτην την χωρα;Ναι η δικαστες οι περισσοτεροι ειναι διευθαρμενοι.Αλλα και αυτοι που δεν ειναι εχετε την εντυπωση οτι μπορουν να δικασουν;Δεν μπορουν ,γιατι ενω υπαρχουν νομοι επι της ουσιας νομος δεν υπαρχει.Ειναι στην κριση του καθε δικαστη η αποφαση.
  Στην ιδια υποθεση ενας δικαστης με αυτο το χαλι των νομων μπορει να εκδοσει και 3 και 4 διαφορετικες αποφασεις.Και δεν μπορει να του πει και κανενας τιποτα.Γιατι θα εχει δικαιο σε οτι αποφαση και να βγαλει.Το θεμα ειναι να μην μπλεκει κανεις με δικαστηρια.Δεν δικαιωνεται ποτε,χανει τα χρηματα του και καταστρεφει την υγεια του.Ειμαι παθων και μαθων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ρε οταν βαλεις,δεν το βαζουμε μεις αλλα η κυβερνηση, ενα οβριοτσιφουτη μεσα στην τσεπη σου και σου κανει κουμαντο , δεν ειναι αυτο καταπατησει των ανθρωπινων δικαιοματων ; Αυτο ειναι αδικο το λεει και το συνταγμα ! Ρε δικαστες που εισαστε ; Κυνηγηστε τους ειβολιες ,εισβολεις και κυβερνηση ειναι οι εχθροι της Ελλαδος !Κυνηγηστε τους εχετε μαζι σας ολους τους Ελληνες !Η κυβερνση ειναι η εκπροσωπος των εισβολεων-εχθρων !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Που έχει γίνει αυτό , έχει επαληθευθεί η είδηση αυτή ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Έρευνα Σοκ: Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos. Κατάλαβες τώρα;

  Εδώ και λίγο καιρό είχα την απορία: πόσα λεφτά κερδίζουν οι τράπεζες από τα ‘’μηχανάκια’’ pos. Έκατσα και έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό, τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

  Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το κόστος αγοράς των pos: Οι τράπεζες τα διαθέτουν προς πώληση με μέσο κόστος περίπου τα 200 ευρώ. Υποθέτουμε ότι το κέρδος είναι τουλάχιστον τα μισά, δηλαδή 100 ευρώ. Αν πούμε ότι η χώρα έχει ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις, τότε μόνο από την αγορά των pos οι τράπεζες έβγαλαν 100 εκατομμύρια ευρώ!

  Οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα, είναι περίπου 8.5 εκατομμύρια. Από αυτούς υποχρεωμένοι να χτίσουν το αφορολόγητο μέσω κάρτας είναι τα περίπου τα 7,5 εκ. Εάν ετησίως πραγματοποιήσουν αγορές κατά μέσο όρο 1.000 ευρώ με κάρτα ο καθένας τους και με μέση προμήθεια το 1,5% που χρεώνει η τράπεζα, τότε από κάθε φορολογούμενο η τράπεζα εξασφαλίζει προμήθεια 15 ευρώ. Δηλαδή, από τα 7,5εκ φορολογούμενους έχει έσοδα παραπάνω από 110εκ και μάλιστα σε ετήσια βάση!

  Αν πραγματοποιήσουν αγορές 2000 ευρώ, τότε κερδίζουν 220εκ!!!

  Με 3000 ευρώ, 330 εκ!!

  Τώρα αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις σε εξαναγκάσουν για πληρωμές λογαριασμών με την κάρτα (άρα αυτό σημαίνει κατάργηση των χρημάτων), έχουμε και λέμε:

  Ας πούμε πως τα 8.5 εκατομμύρια φορολογούμενων έχουν ο καθένας ένα λογαριασμό της τάξης των 500 ευρώ να αποδώσουν τον χρόνο και με μέση προμήθεια το 1%. Στα 500 ευρώ το 1 ευρώ γίνεται 5 ευρώ. Επί 8,5εκ, άλλα 40 και βάλε εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία τους!

  Σε μια εκλογικευμένη βάση τουλάχιστον 300εκ τον χρόνο θα κερδίζουν οι τράπεζες μόνο από την προμήθεια των αγορών που θα κάνει ο καθένας μας με κάρτα.

  Υπενθυμίζω πως αυτά τα λεφτά δεν πηγαίνουν στο κράτος, αλλά στις τράπεζες.

  Όπως βλέπετε, 300 τουλάχιστον εκατομμύρια ετησίως θα πηγαίνουν στις τράπεζες με αυτόν τον πρόχειρο υπολογισμό, από την προμήθεια των pos. Στα 10 χρόνια 3 και βάλε δις, αν το μέτρο επεκταθεί!

  Γιατί λοιπόν αυτά τα λεφτά να μην πηγαίνουν στο κράτος;

  Υ.Γ.2. Όλα αυτά που αναφέρονται στο κείμενο είναι υποθετικά, μιας και δεν έχω σπουδάσει οικονομικά. Απλά αυτό το κείμενο το έγραψα, για να δει ο κόσμος τι περίπου γίνεται με τα pos.

  Με Εκτίμηση.

  Ντάμπος Νίκος
  Πηγή: diaforetiko.gr

  Το διαβάσαμε από το: Έρευνα Σοκ: Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos. Κατάλαβες τώρα; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/07/pos_30.html#ixzz4oLYzvADR

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ