Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΑΠO ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦEΣ ΠΟΥ "EΣΠΡΩΞΑΝ" ΤΟ "ΕΡΡIΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ....HΤΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡAΤΗ ΠΡOΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΚΑΘΗΓΗΤH κ. ΓΡ. ΚΩΣΤΑΡΑ.

ΕΡΏΤΗΣΗ:
....ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ....ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΉΚΑΤΕ ΕΚΕΊ " ΑΡΙΣΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ "ΔΙΑΠΡΕΠΏΝ" ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ  ή "ΚΟΜΜΑΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΏΝ -ΔΙΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ....ΤΗΣ Ν.Δ;;;;

 

 

 

 

Μας έφτασαν στο σημείο, να σιχαινόμαστε όλο και περισσότερο την... "Αγία Οικογένεια" του εβραίου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πηγή εκατομμυρίων κακών στην Πατρίδα μας.

Να δω, πότε θα ξυπνίσουν τα ΖΩΑ, που ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον... εγγονό...


Καλλιόπη Σουφλή

Image result for ερρίκος ντυναν άδωνις

ΚΑΘΗΓΗΤΆ  κ. Γ. ΚΩΣΤΑΡΑ,  ΤΟΝ  ΣΥΝΥΠΟΓΡΆΨΑΝΤΑ ΜΕΘ' ΥΜΏΝ πρ. ΥΠΟΥΡΓΌΝ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ κ. ΑΔ.-ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΧΏΡΗΣΙΝ -ΙΔΈ ΧΆΡΙΣΜΑ- ΤΟΥ "ΕΡΡΊΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" ΕΙΣ ΤΗΝ "ΗΜΙΘΈΑΝ" ....ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΈΣ ΟΝΟΜΑΤΆΚΙ "ΗΜΙΘΕΑ"(!!!!) -ΜΉΠΩΣ- ΕΣΕΊΣ ΤΟ "ΑΝΑΣΎΡΑΤΕ" ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧ. ΕΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ "ΧΑΡΊΣΑΤΕ" ή ΣΥΓΚΙΝΗΘΉΚΑΤΕ ΌΠΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΉΣ κ. ΆΔΩΝΙΣ;

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ -ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ- ΜΙΛΆΜΕ ΚΎΡΙΕ....  

ΑΛΛΆ ...."Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΊΑ"  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ ΣΤΟ Ε.Ν  ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΈΜΠΑ ΛΈΜΕ  ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΈΜΠΑ κ. ΚΩΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΆΡΕΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ.


ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ ....ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΌΛΑΣΗ" ...."Ο ΚΑΙΡΌΣ ΓΑΡ ΕΓΓΎΣ", ΤΟ ΓΉΡΑΣ ΟΥΚ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟΝ ....ΚΑΙ -ΦΕΥ- ΑΠΌ ΤΗΝ "ΗΜΙΘΕΑΝ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΊΑΝ  ΟΔΗΓΕΊ ....ΈΣΤΩ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΜΕΘΑ "ΕΚΛΕΚΤΟΊ" ΤΟΥ κ. "ΝΤΑΝΤΟΥ" ....ΌΣΤΙΣ -ΜΕΤ' ΕΠΑΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΟΝΌΜΑΣ(ΝΟΜΊΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΊΑΣ ΚΑΙ ΜΠΌΝΟΥΣ)- "ΜΟΙΡΑΖΕΙ" ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΊΣ ΚΛΊΝΕΣ ΤΟΥ Ε.Ν ....ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΏΣΤΑΙΝΑΣ!!!! 

ΕΡΏΤΗΣΗ:
....ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ....ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΉΚΑΤΕ ΕΚΕΊ " ΑΡΙΣΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ "ΔΙΑΠΡΕΠΏΝ" ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ  ή "ΚΟΜΜΑΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΏΝ -ΔΙΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ....ΤΗΣ Ν.Δ;;;;

 

Image result for ερρίκος ντυναν άδωνις
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΌΡΗΣΗ ΜΕ ΝΌΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΆ -ΧΡΟΝΙΚΆ- "ΟΥΡΆ" !


Εφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017)

http://www.seanaa.grΕφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 - 2017)Εφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017)Στην αγκαλιά της Κρήσσας γης, που τόσο πολύ αγάπησε, αναπαύεται από την 1η Ιουνίου 2017 ο Έφεδρος Αξιωματικός, πρώην Πρωθυπουργός (1990 – 1993) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017). 


Στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, βρήκε αιώνια γαλήνη με φόντο τα βουνά της Κρήτης και το γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους. 


Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ανωτάτου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), ύστερα από ομόφωνη απόφαση, είχε απονείμει τον Χρυσό Σταυρό – μετά Διπλώματος- των Εφέδρων Αξιωματικών στον εκλιπόντα. Στην ίδια εκδήλωση είχαν επίσης τιμηθεί για τις εξαιρετικές πράξεις τους τρεις Έφεδροι Αξ/κοί που πολέμησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η απονομή είχε λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2005 στα Χανιά, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Στην τελετή μεταξύ άλλων παρέστησαν ο τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο τέως Διευθυντής ΔΕΠΑΘΑ Στρατηγός Παναγιώτης Γκανίδης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Καθηγητής Παν/μιου Αθηνών κος Γρηγόριος Φιλ. Κωσταράς, οι τοπικές Αρχές των Χανίων, το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Χανίων, 20μελής αντιπροσωπεία Προέδρων και μελών ΣΕΑΝ της χώρας και πλήθος κόσμου.


Ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Καθηγητής κ. Γρηγόριος Φιλ. Κωσταράς εκφώνησε τον προσήκοντα λόγον αναφερθείς στον μεγάλο Πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και προμαχήσαντα Εφ. Αξ/κο. Ας σημειωθεί η ιδιαίτερη προσφορά και συνεργασία με την ΑΠΟΕΑ του ΣΕΑΝ Χανίων υπό τον Πρόεδρό του κ. Αθανάσιο Μανιδάκη και τον Γ.Γ. κ. Γεώργιο Φαντάκη, δίχως την αποφασιστική συνδρομή και ακάματη συμβολή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση αυτής της λαμπρής εκδήλωσης.


Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν οι Θ. Μπριάνης, Μ.Γατόπουλος, Μ. Μπασδέκης, Ε. Θεοδοσόπουλος και Γ. Μιχαήλ.

12049583_1691780401041049_74895365423000642_n
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Σπηλιοτόπουλο.
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Σπηλιοτόπουλο.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Χανιώτης Έφεδρος Αξιωματικός της περιόδου 1940-45.
Γεννήθηκε στα Χανιά το 1918.
Το 1935 τελείωσε το Πρακτικό Λύκειο Χανίων. Σπούδασε νομικά,
οικονομικές και πολιτικές επιστήμες.
Είναι ο μακροβιότερος σε κοινοβουλευτική θητεία έλληνας πολιτικός.
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1946, κατά τη διάρκεια της
θητείας του ως Εφέδρου Ανθυπολοχαγού. Σε ηλικία 32 ετών ανέλαβε
κυβερνητικά καθήκοντα.

Έχει εκλεγεί 18 φορές βουλευτής. Χρημάτισε υπουργός σε 7
Υπουργεία και Πρωθυπουργός κατά την περίοδο 1990-1993.
Αποσύρθηκε οικειοθελώς από την πολιτική το 2004.
Αλλά ας δούμε το βιογραφικό του της περιόδου 1940-1945.
.............................................................................................................

Εστάλη από αναγνώστηΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΩΜΙΚΗ , ΗΛΙΘΙΑ , ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ , ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ , ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ