Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Σκάνδαλα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Eπικίνδυνες ερωτήσεις, θανάσιμες απαντήσεις
Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Τσίπρας και η παρέα του. Μπορεί να τα βάλει με τον Γιάννο, με τον Σημίτη ή με όποιον Πασόκο έκανε ή είναι ύποπτος για τέλεση αδικημάτων. 

Δεν μπορεί, όμως, να σβήνει μονοκονδυλιά αυτά που δεν συμφέρουν τα «δεξιά» συνεταιράκια τους. Και το κυριότερο, δεν μπορεί να έχει μνήμη κοτόπουλου όταν έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει για τα δικά της πεπραγμένα. 

Δεν μπορεί να καλύπτει καραμπινάτες περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός τι συνέβη.

Σωστά... ΑΛΛΑ... ο ελληνικός λαός, μετά την μεταπολίτευση, έχει παντελή άγνοια εξ αιτίας όλων των λαμόγιων όλων των κυβερνήσεων, που τον οδήγησαν ως την απόλυτη καταστροφή.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Από τον βρωμόγερο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ως τον πορνόγερο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από τον βρωμερό χάζαρο Κώστα Σημίτη, ως τον Βούδα της Ραφήνας Κώστα Καραμανλή... από τον ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΟΒΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ως τις ανθελληνικές συμμορίες του Παπαδήμου, του Κουβέλη, του Καρατζαφέρη, του Πικραμμένου, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, ως τις συμμορίες Τσίπρα Καμμένου.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ... 

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ Α-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και φυσικά η φαμίλια Μητσοτάκη - Μπακογιάννη.Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου δεν είναι καλό πράγμα. Δεν πρέπει να συμβαίνει γιατί εμποδίζεται η ομαλή πορεία μιας χώρας. 
Ειδικά της Ελλάδας η οποία βρίσκεται ακόμη σε επικίνδυνη φάση. 


Τι γίνεται, όμως, όταν ο αντίπαλος παίζει με αυτά τα επικίνδυνα χαρτιά; 

Και τι πρέπει να γίνει όταν υπάρχουν σκάνδαλα που πρέπει να ερευνηθούν γιατί κάποτε κάποιοι πρέπει να πληρώσουν σ’ αυτή τη χώρα;


Το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως είχε γράψει πρόσφατα το Antinews, είναι να γεμίσει τις σελίδες της επικαιρότητας με σκάνδαλα του παρελθόντος, να κάνει καθημερινή χρήση της σκανδαλολογίας, να χτυπά κάτω από τη μέση τους πολιτικούς της αντιπάλους και ταυτόχρονα να… ξεχνά τις δικές της εκκρεμότητες, τα δικά της αμαρτήματα.


Χρέος λοιπόν της αντιπολίτευσης είναι να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί την αριστερά της παρακμής και της λαμογιάς. Χρέος της είναι, αν χρειάζεται, να ζητά ποινικές ή άλλες ευθύνες και να τσακίζει το Μαξίμου όπου το βρει.


Πρέπει να πάνε φυλακή κάποιοι που στο παρελθόν έκαναν απίστευτες κομπίνες; Έχει πάρει μίζες ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Σημίτης ή όποιος άλλος; Ναι, να πάνε φυλακή εφόσον η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι είναι ένοχοι. Πρέπει να πάνε φυλακή και γαλάζια στελέχη που εμπλέκονται σε παλαιές αμαρτωλές υποθέσεις; Στα κάτεργα κι αυτοί. Να υπάρξει διαφάνεια παντού και να δοθεί ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που έχει απαξιώσει πλήρως το πολιτικό σύστημα. Ότι υπάρχει δικαιοσύνη κι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.


Η κυβέρνηση επιλέγει πονηρά να τα βάλει με τους Πασόκους, να ξεχάσει περιέργως τη διακυβέρνηση Καραμανλή και στη συνέχεια να επιτεθεί στους Σαμαρά – Βενιζέλο και στην κυβέρνηση 2012 – 2014. Κάνει, λοιπόν, παιχνίδι με τα πληρωμένα δημοσιογραφικά στρατιωτάκια, διαρρέει αυτά που θέλει, στέλνει στη δικαιοσύνη όσα την συμφέρουν, ξεχνά όσα είναι επικίνδυνα ή θίγουν τα «δεξιά» φιλαράκια της και στη συνέχεια χτυπά αλύπητα την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά γιατί όπως έχουμε ξαναπεί «Σαμαρά λένε και κλαίνε».


Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Τσίπρας και η παρέα του. Μπορεί να τα βάλει με τον Γιάννο, με τον Σημίτη ή με όποιον Πασόκο έκανε ή είναι ύποπτος για τέλεση αδικημάτων. 

Δεν μπορεί, όμως, να σβήνει μονοκονδυλιά αυτά που δεν συμφέρουν τα «δεξιά» συνεταιράκια τους. Και το κυριότερο, δεν μπορεί να έχει μνήμη κοτόπουλου όταν έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει για τα δικά της πεπραγμένα. 

Δεν μπορεί να καλύπτει καραμπινάτες περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός τι συνέβη.


Ορθώς, λοιπόν, η ΝΔ κατέθεσε πρόταση για εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση Καμμένου – Noor 

1. Αλλά και για να ξεκαθαριστεί πλέον τι έγινε και ποιοι εμπλέκονται με το ναρκοπλοίο. Και ο καθένας να πάει στη φυλακή ή να ξεβραστεί από το πολιτικό σύστημα.
Αλλά, για τη διετή διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμη πολλές εξεταστικές και πολλές εισαγγελικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.


Δεν πρέπει π.χ. να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη με το παράλληλο νόμισμα και με το plan B των Τσίπρα – Βαρουφάκη; Εξεταστική και Ειδικό Δικαστήριο, λοιπόν, τώρα που άνοιξαν τα στόματα και τώρα που προλαβαίνουμε ακόμη την παραγραφή των αδικημάτων.


Δεν πρέπει να μάθουμε τι έγινε και ποιοι φταίνε για την τεράστια ζημιά που υπέστησαν οι ελληνικές τράπεζες, με τον μηδενισμό των μετοχών τους και την απώλεια δισεκατομμυρίων για το ελληνικό δημόσιο; 

Στο σκαμνί όλοι οι οικονομικοί παράγοντες και τραπεζίτες που συνέβαλαν στο τεράστιο αυτό οικονομικό έγκλημα το οποίο μπορεί να κόστισε πάνω από 20 δις ευρώ στο κράτος.


Δεν πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με τα κοινοτικά κονδύλια που δόθηκαν και χάθηκαν για το μεταναστευτικό; 

Ο κ. Μουζάλας και η κυρά Τασία δεν πρέπει να λογοδοτήσουν;


Δεν πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες στους Τσίπρα και Βαρουφάκη γιατί η Ελλάδα δεν διεκδίκησε 7 δις ευρώ από τα κέρδη των εθνικών τραπεζών από τα ελληνικά ομόλογα;
Δεν πρέπει να υπάρξει εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο των 86 δις ευρώ αλλά και στο τι ζημιά υπέστη η ελληνική οικονομία εξαιτίας της καθυστέρησης στο κλείσιμο της αξιολόγησης μέσα στο 2016;


Δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν για τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls τα οποία υφίσταται ακόμη η ελληνική οικονομία;


Δεν πρέπει να μάθουμε αν και ποιοι έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι είχαν επιβληθεί τραπεζικοί περιορισμοί;


Να μη μάθουμε ποτέ γιατί ο Καμμένος έδωσε πάνω από 500 εκατ. ευρώ για τα «σαπάκια» αεροσκάφη όταν η Πυροσβεστική πάει να σβήσει τις φωτιές με σαράβαλα που χρειάζονται αντικατάσταση; Ποιος ωφελήθηκε από εκείνη τη σύμβαση;


Υπάρχει πλήθος ερωτημάτων για τα δύο και πλέον χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων. 

Κάποτε πρέπει να δοθούν απαντήσεις ώστε να μάθει και ο κόσμος ότι σ’ αυτήν την περίοδο συνέβησαν τέτοια εγκλήματα και χάθηκαν τόσα λεφτά που όλες μαζί οι μίζες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό. 

Να πληρώσουν και οι Πασόκοι μιζαδόροι, αλλά να κάτσουν στο σκαμνί και οι αριστεροί που κρύβονται πίσω από δήθεν ηθικά πλεονεκτήματα.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ