Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Εφ΄ όσον η (κάθε) Τράπεζα ΔΕΝ σας έχει καταγγείλει την σύμβαση μπορείτε οι οφειλέτες να ζητήσετε ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ την ρύθμιση δραστικά προς τα κάτω του όλου ποσού του δανείου και των δόσεων βάσει τοιυ άρθρου 388 ΑΚ ) αφου, φυσικά, γίνει επίκληση και απόδειξη ωρισμένων γεγονότων-παραμέτρων που ορίζονται στο ως άνω άρθρο.


 

Εάν όμως η Τράπεζα πρόλαβε να σας επιδώσει Καταγγελία της σύμβασης του δανείου σας τότε ΧΑΝΕΤΑΙ το δικαίωμά σας να ζητήσετε δικαστικώς την δραστική ρύθμιση προς τα κάτω του όλου ποσού του δανείου σας και των δόσεων βάσει του αυτού άρθρου 388 ΑΚ (με την προΥπόθεση φυσικά ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου στο πρόσωπό σας ή στο πρόσωπο της εταιρείας σας)

Σκέπτεσθε και πράττετε αναλόγως !
 
Γεώργιος Θ. Κωσταρέλλος
Δικηγόρος

Οδός Γ.Σεφέρη 9, Δάφνη

τηλ/φαξ: 210-6428888
κινητό: 6936-42-888


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ