Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, ζήτησε την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, παραδίδοντας μαθήματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή


Μαθήματα ΗΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, παρέδωσε ο Εισαγγελέας  της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, όταν κατά την αγόρευσή του, για την υπόθεση παράβασης καθήκοντος του πρ. μέλους του ΔΝΤ και πρ. Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  Ανδρέα Γεωργίου, ζήτησε την καταδίκη του.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί όσοι παρευρεθήκαμε σήμερα στην δίκη του Ανδρέα Γεωργίου, του "ανθρώπου" του ΔΝΤ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην καταστροφή της Ελλάδας, με την αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, έχουμε πληρέστερη εικόνα.

Παρόντες στην δίκη, οι βασικοί κατήγοροι κ.κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, που όμως παρέστησαν ως μάρτυρες, καθώς το δικαστήριο, δεν τους αναγνώρισε το δικαίωμα της πολιτικής αγωγής, αλλά ούτε και το δικαίωμα να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία ή να ανατρέψουν τα ψεύδη των τριών μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμενου Ανδρέα Γεωργίου.

Και φυσικά, ο κατηγορουμενος ήταν ... ΑΠΩΝ, απολαμβάντας την πολιτική και ποινική ασυλία που του έδωσαν το ΔΝΤ, η EUROSTAT και φυσικά, η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

ΑΠΟΝΤΕΣ ήταν και οι... "έλληνες"...
Παρά το γεγονός πως η ανάρτηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ (εδώ), ξεπέρασε τις 40.000 επισκέψεις, και παρέμεινε στη κορυφή επί πέντε μέρες, η παρουσία του κόσμου, ήταν απογοητευτική... 
Οι παρευρισκόμενοι, δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα... ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν έρθει από την επαρχία... 
Δεν αξίζει καν να σχολιάσω το γεγονός αυτό... ο καθένας, ας εξάγει τα συμπεράσματά του...

ΑΠΟΝΤΕΣ, και τα... "αντιμνημονιακά κόμματα"... ούτε ένας, έτσι, για τα μάτια του κόσμου, δεν παρευρέθη... 
ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... κι έχουν να πέσουν πολλών ακόμα...

Η σημερινή δίκη, ξεκίνησε με τα αναγνωστέα έγγραφα των συνηγόρων  υπεράσπισης του Γεωργίου, επί των οποίων  όμως, τόσον η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, όσον και ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, τα χαρακτήρισαν ψευδή στοιχείω και ζήτησαν να καταθέσουν αλλά η Πρόεδρος  του δικαστηρίου Κ. Παναγούλη, αρνήθηκε....

Ο κόσμος που παρακολουθούσε τη δίκη, ζήτησε από την Πρόεδρο της έδρας, να κάνει χρήση των μικροφώνων, καθώς ελάχιστα ακούγονταν τόσον η ίδια, όσον και οι δικηγόροι της υπεράσπισης Γεωργίου, αλλά και οι μάρτυρες...
Η πρόεδρος απείλησε πολλάκις τους παρευρισκόμενους, με σύλληψη... ενώ διέταξε και την εκδίωξη από την αίθουσα, πολιτών που διαμαρτύρονταν...

Την οργή και την αγανάκτηση των παρευρισκομένων, προκάλεσαν τόσον οι μάρτυρες υπεράσπισης του Γεωργίου, άπαντες πρώην μέλη του ΔΝΤ και της EUROSTAT, οι οποίοι παρουσίασαν τον απόντα κατηγορούμενο, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως ... "μεγάλο έλληνα, που ήθελε να προσφέρει ανιδιοτελώς στην πατρίδα του"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Γεωργίου, προσάθησαν πολλάκις να καταδείξουν πως το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΛΣΤΑΤ, στο οποίον μετειχαν ως Αντιπρόεδρος το ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ και ως μέλος η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, δημιουργούσαν προβλήματα στον Πρόεδρο Ανδρέα Γεωργίου, και ο ρόλος τους ήταν... συμβουλευτικός!!!!!!!!!!!!!!
Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Γεωργίου, από την πλευρά τους, κατέθεσαν πως τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρόεδρος, σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ή να συσκέπτεται με τα μέλη του Δ.Σ., γιατί τα θέματα, είναι... "ευαίσθητα δεδομένα"

Δεν μπόρεσαν όμως να απαντήσουν στην ερώτηση της Προέδρου της έδρας, "τότε ποιός ο λόγος σύστασης των διοικητικών συμβουλίων;".
Για κάποιον όμως θεατή, που είναι εξοικοιωμένος με την γλώσσα του σώματος, έβλεπε καθαρά, πως  ψεύδονταν, προκειμένου να υπερασπιστούν τον Γεωργίου... τον άνθρωπο του ΔΝΤ.

Εις μάλιστε εκ των μαρτύρων υπεράσπισης του Γεωργίου, σε σχετική ερώτηση των δικηγόρων υπεράσπισης, τόνισε με έμφαση, πως τα στοιχεία που έδωσε ο Γεωργίου, δεν αμφισβητήθηκαν ούτε από την EUROSTAT, ούτε από άλλους παγκόσμιους φορείς, καθώς ο κατηγορούμενος, είναι ... "επιστήμονας κύρους".
ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΝΤ, δεν είχε θέση στατιστικολόγου και ότι έχει πλήρη άγνοια της στατιστικής επιστήμης... ήταν όμως το ενδεδειγμένο πρόσωπο για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, μετά το πέρας των καταθέσεων των ξένων μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου Γεωργίου, ζητεί να καταθέσει, αλλά και πάλι η πρόεδρος αρνείται...

Όταν έκλεισε ο κύκλος των καταθέσεων, άρχισε η αγόρευση του εισαγγελέα.

Μαθήματα ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, έδωσε ο εισαγγελέας ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΤΣΑΒΕΛΑΣ, ξεκινώντας την αγόρευσή του με αναφορά στον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ για την τήρηση των νόμων:

"Δεν θα σας πω ούτε τίποτε καινούργιο ούτε παράδοξο ούτε ιδιαίτερο, αλλά κάτι που όλοι σας το ξέρετε όσο και εγώ. 

Γιατί αν κάποιος από εσάς θέλει να ερευνήσει ποια είναι η αιτία και αυτό που κάνει τη βουλή να συνεδριάζει, τον λαό να ανεβαίνει στην εκκλησία του δήμου, τα δικαστήρια να γεμίζουν, την απερχόμενη διοίκηση να παραχωρεί με τη θέλησή της τη θέση της στην καινούργια, και να συμβαίνουν όλα μέσω των οποίων διοικείται και επιβιώνει, θα ανακαλύψει ότι αυτά οφείλονται στους νόμους και στο γεγονός ότι όλοι υπακούουν σε αυτούς, γιατί, αν καταλυθούν αυτοί και ο καθένας αποκτήσει τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει, όχι μόνο το πολίτευμα θα καταρρεύσει αλλά και η ζωή μας δεν θα διαφέρει σε τίποτε από την αντίστοιχη των άγριων ζώων. 

Τι νομίζετε ότι θα κάνει αυτός αν καταλυθούν οι νόμοι, ο οποίος συμπεριφέρεται έτσι τώρα που αυτοί έχουν ισχύ; 

Καθώς, λοιπόν, όλοι συμφωνούν ότι αμέσως μετά τους θεούς οι νόμοι συντηρούν την πόλη, πρέπει όλοι εσείς σαν να κάθεστε εδώ για να δώσετε τη συνεισφορά σας στον σύλλογό σας, όποιον υπακούει σε αυτούς να τον τιμάτε και τον εγκωμιάζετε ως κάποιον που προσφέρει ολόκληρη τη συνεισφορά του για τη διατήρηση της πατρίδας του, ενώ όποιον δεν υπακούει να τον τιμωρείτε. 

Γιατί όλα αυτά που ο καθένας μας κάνει από όσα ορίζουν οι νόμοι είναι συνεισφορά στην πόλη και τα κοινά. 
Όποιος την παραμελεί, Αθηναίοι, σας στερεί πολλά και ενάρετα και ιερά και σπουδαία και καταστρέφει ό,τι μπορεί. 
Από αυτά τα πολλά θα σας αναφέρω ένα ή δύο ως παραδείγματα, από τα πιο γνωστά. 

Η βουλή των πεντακοσίων έχει το δικαίωμα να συνέρχεται μυστικά πίσω από κάγκελα όπως αυτά και απλοί πολίτες δεν μπορούν να περάσουν μέσα· η βουλή του Αρείου πάγου, όταν κατά τη συνεδρίασή της στη βασιλική στοά περιβάλλεται με σχοινιά, έχει απόλυτη ηρεμία και όλοι μένουν μακριά για να μην ενοχλούν· όλες οι εξουσίες, όσες ασκούν αυτοί που κληρώθηκαν, μόλις ο υπεύθυνος πει «περάστε έξω», ελέγχουν τους νόμους για τους οποίους ορίστηκαν, και ούτε οι πλέον αισχροί δεν ασκούν βία· υπάρχουν και άλλα άπειρα παραδείγματα. 

Γιατί όλα τα σοβαρά και ενάρετα και αυτά μέσω των οποίων η πόλη οργανώνεται και επιβιώνει, η σύνεση, ο σεβασμός που δείχνουν οι νέοι απέναντι στους γονείς και τους γεροντότερους από εσάς, η πειθαρχία, όλα αυτά με τη σύμπραξη των νόμων επικρατούν σε σχέση με τα ποταπά, την έλλειψη σεβασμού, το θράσος, την αυθάδεια. Γιατί η φαυλότητα είναι παρορμητική και παράτολμη και ακόρεστη, και αντίθετα η αρετή είναι ήρεμη και δυσκίνητη και αργή και όταν η έντασή της μειωθεί το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Πρέπει, λοιπόν, όσοι κάθε φορά από εσάς δικάζουν να προσέχουν φυλάνε τηρούν τους νόμους και να τους ενδυναμώνουν ενισχύουν καθιστούν δυνατούς· γιατί με τη βοήθειά τους οι ενάρετοι θα υπερισχύσουν από τους φαύλους. 

Διαφορετικά, όλα καταλύονται, διαχέονται, ματαιώνονται, η πόλη πέφτει στα χέρια των πιο φαύλων και αδιάντροπων. 

Ας αναλογιστούμε, για όνομα των θεών, τι θα γίνει, αν ο καθένας μέσα στην πόλη αποκτώντας το θράσος και την αδιαντροπιά του Αριστογείτονα, και σκεπτόμενος τα ίδια ακριβώς με αυτόν, ότι είναι δυνατόν και να λέει και να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας στη δημοκρατία χωρίς όρια, αν βέβαια κάνοντας αυτά δεν ενδιαφερθεί για την εντύπωση που θα δώσει, και δεν τον σκοτώσει κανείς αμέσως για καμιά από τις αδικίες που έχει διαπράξει· αν, έχοντας αυτά κατά νου, αυτός που δεν έχει οριστεί με κλήρωση ή εκλογή επιδιώκει να είναι ίσος με αυτόν που έχει οριστεί με κλήρωση ή εκλογή και να συμμετάσχει στις ίδιες διαδικασίες, και γενικά ούτε νέος ούτε γέρος να ενεργεί όπως αρμόζει, αλλά αφού ο καθένας καταργήσει κάθε τάξη στη ζωή του, θεωρήσει νόμο, εξουσία, τα πάντα, τη δική του θέληση· αν λειτουργήσουμε έτσι, μπορεί η πόλη να διοικηθεί; 
Πώς; 

Μπορούν οι νόμοι να έχουν ισχύ; 
Αντιλαμβάνεστε πόση βία και υπερβολή και έκνομη δραστηριότητα θα υπάρχει σε όλη την πόλη κάθε μέρα και πόση χυδαιότητα στη θέση της σημερινής ευπρέπειας και οργάνωσης; 
Και γιατί πρέπει να λέμε ότι όλα μπαίνουν σε τάξη με τους νόμους και με την υπακοή σε αυτούς;"

Ό εισαγγελέας έκανε λόγο για "ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ", σε ότι αφορά στους νόμους.
Επικαλούμενος το Καταστατικό ίδρυσης της ΕΛΣΤΑΤ, ο εισαγγελέας, είπε πως "ο Ανδρέας Γεωργίου, μετέτρεψε την ΕΛΣΤΑΤ, σε ... όργανο ενός ανδρός αρχή".
Μιλώντας ως ΕΛΛΗΝ, είπε πως:

Σε μια οργανωμένη κοινωνία πρεπει να κυριαρχεί ο
Νόμος, η Αλήθεια και το ήθος που διακρίνει των Ελλήνων γένος."!!!!!!!!!!!


"Είχαν βαρύτητα οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου, καθώς αποδεικνύουν πως ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, για προσωπικούς του λόγους, έχει εντάσεις με κάποια μέλη του Δ.Σ. 
Θα μπορούσε να απέχει των συνεδριασεων  ο Πρόεδρος. 
Ως πρόεδρος, όφειλε να θέσει το συμφέρον της υπηρεσίας, υπεράνω των προσωπικών αντιδικιών.
Είχε και την εναλλακτική, να υποβάλει αίτηση εξαίρεσης στον Αντιπρόεδρο. (εννοεί τον κ. ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ).
Δεν το έπραξε...
 Η γυναίκα του Καίσαρος, δεν πρέπει να είναι μόνον τίμια, αλλά και να δείχνει...
Θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί από το ΔΝΤ, διότι τα συμφέροντα του ΔΝΤ, δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα της Ελλάδος.
Κατά πλήρη κατάχρηση των δικαιωμάτων του, κατέλυσε το Δ.Σ., την σημαντικότερη στιγμή, για την δημοσιονομική πορεία της χώρας.
Ήθελε να μετατρέψει την ΕΛΣΤΑΤ σε ενός ανδρός αρχή.
Ως μην έχων νομικές γνώσεις, θα μπορούσε να απευθύνεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Δεν το έπραξε.

Δεν ρώτησε το ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, αν μπορούσε να στέλνει μόνος του τα στοιχεία στην EUROSTAT,  χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο νομοθέτης όμως, κάνει λόγο για συλλογική υπηρεσία, όταν ιδρύθηκε η ΕΛΣΤΑΤ.
Έπρεπε να κρατήσει την ΕΛΣΤΑΤ στο ύψος της με διαφάνεια, σύνεση και συλλογικότητα και δεν το έπραξε.
Ζητώ την καταδίκη του".

Της αγόρευσης του εισαγγελέως, ακολούθησαν δυνατά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

"Έτσι πρέπει να είναι η Δικαιοσύνη", είπε η Φρύνη Γαζή, εκ των παρευρισκομένων και η Πρόεδρος, ζήτησε την... σύλληψή της... 
Και όντως συνελήφθη από τους αστυνομικούς, προκειμένου να οδηγηθεί στο Μεταγωγών...
Η εντολή, ζητήθηκε από τα όργανα της τάξης, να υπογραφεί από τον εισαγγελέα... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και η κ. Φρύνη Γαζή, αφέθηκε ελεύθερη.

Το δικαστήριο, διέκοψε τις διεργασίες του, προκειμένου να εκδώσει την ετυμηγορία του αύριο, σε νέα συνεδρίαση στην ίδια αίθουσα, στις 11 το πρωί.

Αν κάτι έμεινε απ' αυτή την δίκη, είναι αφενός το ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΤΣΑΒΕΛΑ, που απέδειξε πως υπάρχουν ακόμα δικαστές και αφετέρου το σθένος των παρευρισκομένων πολιτών.

Απέδειξε όμως και κάτι πολύ σημαντικό:
Ότι η πλειοψηφία του λαού, στέκεται αδιάφορη μπροστά στο έγκλημα της διόγκωσης των οικονομικων στοιχείων.

Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία και ας μην προκαταβάλω το αποτέλεσμα της δίκης, καταθέτοντας την προσωπική μου άποψη.

Μην ξεχνάτε όμως, πως οι διεθνείς τοκογλύφοι που έθεσαν την Πατρίδα μας υπό κατοχήν, έχουν απαιτήσει την πλήρη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου και ότι η... "δικαιοσύνη", μαζι με την πολιτική πουλημένη ηγεσία έχουν αποδεχθεί τις διαταγές των κατακτητών.

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. Αύριο 01/08/2017 είναι απόφαση του δικαστηρίου όλοι πρέπει να είστε εκεί στις 11 το πρωί, πρέπει να έρθετε άπαντες σήμερα έγινε μεγάλη νίκη με τον κόσμο που μαζεύτηκε γιατί Κόκκαλο έμειναν οι γκαουλάιτερ της Eurostat που ήρθαν να καταθέσουν υπέρ Γεωργίου από την ένταση που επικράτησε στο δικαστήριο!

  > δεν περίμεναν αντίδραση και ήθελαν να περάσουν όλα έτσι!

  > όλοι να είμαστε εκεί έχουμε χρέος στην ελλάδα στην οικογένειά μας στα παιδιά μας! πρέπει ο Γεωργίου να καταδικαστεί
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  όλοι για την δίκη που θα γίνει για τον Γεωργίου τον υπεύθυνο της ΕΛΣΑΤ που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό σε θάνατο βγάζοντας ψεύτικα στοιχεία από 4% που ήταν το έκανε 15,1 % για να καταδικάσει έναν λαό και μία χώρα σε θάνατο όλοι μαζί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ Αθήνα - Κυρίλλου Λουκαρέως 14, 6ος όροφος - Αμπελόκηποι ΑΤΤΙΚΗΣ , 2106404621

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΣΥΣΗ.
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
  ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΧΩΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ -ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ- ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ.
  ΥΣ.
  Κ. ΠΟΠΗ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα το ψώνιο με τα κίτρινα, ήρθε ακριβώς γι αυτό... πάντως ο κόσμος, δεν της έδωσε και καμιά ιδιαίτερη σημασία...

   Υ.Γ.Κι εγώ χάρηκα για την γνωριμία, Γιώργο.

   Διαγραφή
 4. Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ρε Πόπη....Στη Φρύνη και σε σένα το θαυμασμό και την εκτίμηση μου....οσο δε για την κ.πρόεδρο απ'όσα διάβασα κατάλαβα τα μέγιστα....!!!! Το ονοματάκι της;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να είσαι καλά, καπετάνιε.
  Κάνε υπομονή... ες αύριον τα σπουδαία, που θα ανακοινωθεί η απόφαση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ρε Πόπη χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο

   ξυρισμένος Ναύτης

   Διαγραφή
 6. Ποιός ο λόγος να ανακοινώσουν αυριο την απόφαση, αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία;
  Μπορείτε να μού πείτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.

  ΛΙΓΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 8. > ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

  > ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λυπαμαι που δεν ειμαι στην Ελλαδα...
  Θα ηθελα πολυ να βρισκομαι εκει.
  Πρεπει να καταδικαστει η σιχαμενη κοτα-λεπρο-αδελφαρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ευχομαι να σταματησει ο φοβος των δανειστων
  και οι δικαστες να κανουν την δουλεια τους ανεπηρρεαστοι και ΔΙΚΑΙΑ !
  ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !

  ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟ-ΟΒΡΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ