Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατησουμε...Οι παρακατω πολεις θα ειναι Μουσουλμανικες»ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Αυτές είναι οι περιοχές που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να ευρίσκεται  πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανένας να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.


Τι λες ρε μπεκρούλιακα;

Τι λες ρε πλαστογράφε του πατέρα σου;

Τι λες ρε συνομιλητή ισοβητών;

Τι λες ρε κάθαρμα ξεπουλητάρι της Πατρίδας;

Τι λες ρε χυδαίο υποκείμενο, που για πατρίδα σου έχεις το 

χρήμα και την εξουσία;;;

 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ (Δικός σου είναι 

ο αυτοχαρακτηρισμός) δημιουργήθηκαν Ελληνικές πόλεις;

 

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ..

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατησουμε...Οι παρακατω πολεις θα ειναι Μουσουλμανικες»


Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατήσουμε...Οι παρακάτω πόλεις θα είναι Μουσουλμανικές»


ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣΑυτές είναι οι περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να ευρίσκεται  πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανένας να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.


Οι 20.000 είναι μόνο οι πρώτοι από ένα σύνολο που θα κυμανθεί μετακξύ των 500.000 μουσουλμάνων και του 1.000.000 που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.

Τόσοι αναμένονται σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές των ελληνικών στρατιωτικών Επιτελείων.


Βέβαια, όπως τόνισε σήμερις ο Π.Καμμένος «Για αυτούς τους 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».


Οι δύο διαφορετικές πόλεις θα οικοδομηθούν σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς.


Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά και στην γύρω περιοχή θα φιλοξενήσουν μια μουσουλμανική κωνόπολη 4.000 ατόμων.


Ενα ζήτημα που υπάρχει είναι αυτό του επιπέδου της ασφάλειας. Οι πόλεις ή τα «camps» που λέει και υπουργός, θα είναι ανοικτού τύπου. Δηλαδή όποιος θέλει θα μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό και α πηγαίνει όπου θάλει.


Οπωσδήποτε, όσο ψύχραιμα και να το δει κάποιος το ζήτημα, θα υπάρξει ένα θέμα ασφάλειας των γύρω περιοχών. Αντίθετα με τις φώτος που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το 70% είναι άνδρες κάτω των 35 ετών. Και όλοι μαζί, άνδρες και γυναίκες, σίγουρα θα είναι πολύ-πολύ θυμωμένοι που πλήρωσαν στους Τούρκους διακινητές μέχρι και 5.000 δολάρια το κεφάλι και αντί να βρεθούν π.χ. στο Μόναχο, θα βρεθούν στο Κιλκίς ή τα Γιαννιτσά.


Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες μάζες προσφύγων και λάθρο που θα εξακολουθήσουν φυσικά να έρχονται, έστω και με μειωμένο ρυθμό λόγω εμπλοκής του ΝΑΤΟ.


Ας δούμε και μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου σήμερις που ανακοίνωσε την έναρξη οικοδόμησης των προσφυγικών «camps» στην Μακεδονία.


Να σημειώσουμε ότι κατά τον Πάνο Καμμένο, η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα »μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών».


«Μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, θα δημιουργήσουμε camp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών (SIC) και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης (σ.σ.: !!!) να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα.


-Στα δύο relocation centers, στα Διαβατά και στο Σχιστό, έχουμε περίπου 120% επί των δυνατοτήτων μας. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η ροή προσφύγων και μάλιστα αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία αναλαμβάνει τον καθαρισμό, προκειμένου να δοθούν και κάποια κονδύλια για να υπάρξει και προς την τοπική αυτοδιοίκηση μια ελάφρυνση του κόστους για να ξεκινήσει το θέμα του καθαρισμού.


-Επειδή βλέπω πάρα πολλά ρεπορτάζ που δημιουργούν έναν πανικό, θέλω να θυμίσω ότι το 2011 είχαμε 280.000 μετανάστες και πρόσφυγες, σήμερις έχουμε 20.000.


ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Επειδή τελευταία γίνεται λόγος για το Καστελόριζο που δεχόμαστε εκεί πιέσεις από προσφυγικές ροές. Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε εάν είναι τόσο σοβαρό όσο λέγεται;


Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «τεράστιες πιέσεις» που δεχόμαστε στο Καστελόριζο είναι σήμερις 30 πρόσφυγες ή μετανάστες οι οποίοι πέρασαν. Οι μεγάλες ροές που δεχόμαστε στο σύνολο των τελευταίων 15 μηνών είναι πριν από τέσσερις ημέρες όπου σε μια μόνο μέρα πήγαν 300 και την προηγούμενη άλλοι 300 μετανάστες και πρόσφυγες.


Αυτό έγινε διότι ουσιαστικά οι δουλέμποροι από το βόρειο μέρος του Αιγαίου κατάλαβαν ότι κάτι έχει αλλάξει – και θα σας θυμίσω ότι την πρώτη μέρα άφιξης του ΝΑΤΟ ήταν μηδενικές οι ροές – και προώθησαν προς τα νότια κάποιους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν ήταν όμως τεράστιες οι ροές, δηλαδή στο νησί – επειδή γράφτηκαν διάφορα – μόνο για τρεις ώρες συνυπήρχαν 600 μετανάστες και πρόσφυγες.


Το πλοίο το οποίο έχει αναλάβει τη συγκοινωνία με το Καστελόριζο έκανε μάλιστα την εξής κίνηση, πήγε στο Καστελόριζο, παρέλαβε τους 300 που ήδη είχαν περάσει την καταγραφή, γύρισε στην Ρόδο τους αποβίβασε και ξαναπήγε την άλλη μέρα στο Καστελόριζο και πήρε τους υπόλοιπους 300.


Θέλω να πω, δηλαδή, ότι για εμάς το Καστελόριζο είναι σημείο που υπάρχει μια ροή, δεν είναι τεράστια η ροή. Μην κάνουμε και δυσφήμιση στο Καστελόριζο, αρκετά αυτοδυσφημίζονται στην Κω κάποιοι ακραίοι και κάνουν κακό στα νησιά μας.


Το Καστελόριζο έχει κανονικές ροές, αντιμετωπίζονται άμεσα, ήδη οι 30 που πήγαν σήμερις, κατεγράφησαν και έχουμε στείλει καράβι για να φύγουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούμε μια τέτοια εικόνα».Και ο Θεός μαζί μας…

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

19 σχόλια:

 1. Θα πάρετε τον πούλο σύντομα, κι εσύ κι η αλέξω και οι υπόλοιποι της βουλής και όλα τα λαθροσκατά που μας κουβαλήσατε.. ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ
  Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. MILA LES KAI
  PROKEITAI GIA THN EPIXEIRHSH TOY
  H
  LES KAI
  AYRIO 8A EINAI AKOMA STHN 8ESH TOY YPOùRGOU.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τριάντα να είναι οι μέρες σου πριν την φυλακή, μοσχάρι πουλημένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δηλαδη ξανα και παλι Σερρες Μαντρες ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΤΗ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ .- ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κοίτα ρε χοντρομαλακα,να δείτε τι;σας περιμένει!!!

  ΕΣΥ !!!Να παρακαλάς να μην, πέσεις σε μένα,θα σε περιποιηθώ όπως αρμόζει σε ένα Προδότη:::

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ωπα ρε κακιε!τι θα του κανεις δηλαδη αμα πεσει στα χερια σου;οτι εκανες και στου2 υπολοιπους τριακοσιους;ντα ντα;οτι ειναι ο λογος σου ειναι και ο κωλος σου.μαγκια κλανια και εξατμιση!τσου ρε λακη που παριστανεις και τον βαρυμαγκα

   Διαγραφή
  2. Θα τον γ@@μησω!αυτόν,και εσένα μαζί!!!τρολακι!!!

   για να μιλάς για κώλους πρέπει να είσαι Συριζαιος, εεε;;;
   Από καρότο πως;;; πας;;;;


   Διαγραφή
 9. δηλαδη εσυ θελεις να τον θωπευσεις; οπως κανειςκαι τωρα; Στελλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. εγω κοπελια δεν παριστανω το σκληρο αντρακι και το κοριτσακι απο το ιντερνετι!ολοι και ολες βριζετε παριστανετε τους καμποσουσ-καμποσες,παραμυθιαζετε τουσ εαυτους σας οτι θα ερθει η νεμεσις,οτι θα τους κρεμασετε,θα του κανετε θα τους ρανετε.........αρ@ιδια καλαβριας.Αιντε να φτιαξετε μια φραπεδια μα ζεστη κανει και μετα παριστανετε τους Ελληναραδεσ και τις Ελληνιδαρες που θα σωσους την χωρα απο τον εχθρο.
  με πορδες επανασταση δεν γινετε.χρειαζετε ολος ο λαος.συσωμος να κατεβει στους δρομους.ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.και να σου πω και κατι στελλιτσα μου;αν διαβαζουν την αναρτηση αυτην 200 ατομα και τους καλεσω να παμε για καφε αυριο να τους εξοπλισω και με οπλα να φαμε του2 βουλευταδες μεσα στα σπιτια τους νομιζεις οτι θα ρθει κανεις;θα ερθει ο 3-53;θα ερθεις εσυ;θα ερθει η σουφλη;κανενας δεν θα ρθει.ολοι θελετε την βολη σας.οταν λεμε παλικαρακια και κοριτσακια επανασταση εννοουμε επανασταση.να μην φοβασαι να χυσεις και το αιμασου ακομα.αμα ειναι να φοβασαι την συληψη απο αστυνομικους,το ξυλο,την ανακριση τον εισαγγελεα,την φυλακη,τα πρωτοσελιδα,το κοινωνικο στιγμα,την ταλαιπωρια,την δικη κ.τλ τοτε δεν κανεις για επανασταση αλλα για δυο αυγα μελατα.σταματηστε λοιπων να παραμυθιαζετε τους εαυτους σας οτι θα θα θα θα θα τιμωρησετε και θα θα θα θα θα
  εγω μπορω.αλλα θελω και αλλους.μονος μου τι να πρωτοκανω.μια φορα εξω απο το δημαρχειο στην οδο αθηνας ηταν ο δημαρχοςαβραμοπουλος με τους σωματοφυλακες του και μιλουσε με 2 αλλους.περασα απο μπροστα του βιαστικος,δεν τον ειχα καταλαβει,οταν συνηδειτοποιησα οτι ειναι αυτος επεστρεψα γυρνωντας και του λεω.Εαν ειχα ρε καριολη τωρα ενα πιστολι θα σε τρυπουσα σαν σουροτυρι μασοναριο.Εκπληκτος και αυ5ος και οι σωματοφυλακες του.δεν λογαριασα ουτε αν με συλαβουν ουτε τιποτα.καταλαβες στελλιτσα μου.δεν θα φοβομαστε τα ποντικακια και θα βγαινουμε να παριστανουμε τους βαρβατανδρες και τα βαρβατοκοριτσα;Κανω εκκληση.ομονοια ποιος-ποια θα ερθει;για σφαγη.ραντεβου και επανασταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαι, αυτός που ανέφερες,
   0_ 3:53,

   Διαγραφή
  2. Είμαι ο 3:53::
   Έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, αλλά όμως δεν μπορεί να μαζευτούμε όπως λες, στην Ομόνοια::
   Γιατί εσύ μπορεί να είσαι κάποιος άλλος,από αυτό που γράφεις!!!. κατάλαβες;;;
   Κάπως αλλιώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα::

   Διαγραφή
  3. Εγω ειμαι αυτος που λεω.Δηλαδη πως λες εσυ να γινουν τα πραγματα;Στην βουλη;Εχουν 200 μπραβους.Στα σπιτια τους θελουν.Βγαζουμε απο την μεση τους φρουρους με ενα καλασνικοφ κανουμε τις κλειδαριες καλοκαιρινες μπαινουμε και τους τελειωνουμε.Στον υπνο για να εχουν και ονειρα γλυκα.Αλλα ολοι μαζι ταυτοχρονα.Ξυπνανε οι Ελληνες το πρωι και μαθαινουν απο τις Ειδησεις οτι Πρωθυπουργος υπουργοι και βουλευτες μας τελειωσαν.Να ειμαστε καλα να τους θυμομαστε.Ζωη σε λογου μας!

   Διαγραφή
 11. Χαχαχαχαχαχα!χαλαρωστε!σε ποιον θα κανουμε επανασταση?αφου μαζι τους, ειναι μονο οι οσφυοκαμπτες και οι γλυψοκοκκαλακηδες,γιατι δεν σταματαμε να πληρωνουμε?τι? θα μας στειλουν ξενο στρατευμα?και δεν χαιρεστε?τολμουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οταν εκαψαν την πατριδα μας τον Αυγουστο του 2007, συγκεντρωθηκε πληθος κοσμου , μπροστα στην Βουλη με μαυρα ρουχα, σιωπηλα και αναμμενες λαμπαδες, για διαμαρτυρια. Δεν γωριζω πολλα απο τεχνολογια πως γινεται ,ομως αν καποιοι αναλαβουν την ενημερωση του κοσμου , να δωσουμε ραντεβου στο συνταγμα(οχι εν μεσω διακοπων), για μια καταρχην ειρηνικη συγκεντρωση βροντοφωναζοντας , διεκδικοντας την πατριδα Μας και τα δικαιωματα Μας. Ακαπελωτα ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ . ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ , ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙ. Να υπαρχει το περιθωριο χρονου να ενημερωθουν ολοι οι Ελληνες. Μετα βλεπουμε . Να δωσουμε βροντερο ΠΑΡΩΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ θΕΟΥ . ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΣΠΟΙΝ ΑΛ. Υ.Γ. Αγαπητη Κυρια Σουφλη αν δεχτειτε να συμβαλλετε σε αυτην την ιδεα , θα μπορουσατε να εχετε, για καιρο την εκκληση για μια τετοια συγκεντρωση επικεφαλης των ημερησιων ειδησεων και να ενημεωσετε και αλλα ιστολογια να κανουν το ιδιο; Ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Δέσποινα, άργησα να απαντήσω στην πρόσκλησή σου και ζητώ συγνώμη γι αυτό.
   Έχω σκεφθεί πολλάκις ένα προσκλητήριο συγκέντρωσης, όχι στο Σύνταγμα, αλλά έξω από τον Άρειο Πάγο... εκεί που είναι η σφηκοφωλιά των ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ή έξω από το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ... εκεί που είναι η άλλη σφηκοφωλιά, των δικαστών που αποφάσισαν πως είναι νόμιμα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

   Σου δηλώνω εξ αρχής, πως δεν έχω τόση δύναμη, ώστα να προχωρήσω σε μια τόσο δυναμική κινητοποιήση.
   Μου προτείνεις να συνεργαστώ και με άλλα blogs.
   Θα σου πω, πως "εμπιστεύομαι" ελάχιστους και το χεριότερο, δεν τους γνωρίζω προσωπικά.

   Ας πούμε όμως, πως παρακάμπτονται όλα αυτά τα εμπόδια.
   Και γίνεται η συγκέντρωση...
   Πόσοι νομίζεις πως θα ανταποκριθούν;

   Έχεις σκεφθεί και την περίπτωση να πλακώσουν οι παρακρατικοί και τα μασόνια του συστήματος και να δημιουργήσουν πανικό και φασαρίες;

   Παρ' όλα αυτά, δηλώνω παρούσα, αν βρεθούν ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, να συνδράμουν.

   Αν θέλεις επικοινώνησε στο mail μου, attiknea&otenet.gr να μιλήσουμε.

   Ευχαριστώ

   Καλλιόπη Σουφλή

   Διαγραφή
 13. Η προδοσία είναι διαχρονική και ΚΑΘΟΛΙΚΗ.

  Το 1954 (28-1-1954), επί Παπάγου, ο Γενικός Διοικητής Θράκης (αντιστράτηγος ε.α.) Γ. Φεσσόπουλος εκδίδει, «κατόπιν διαταγής του κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως», μια κατάπτυστη διαταγή σύμφωνα με την οποία πρέπει-σε κάθε περίπτωση-η λέξη «μουσουλμανικό» να αντικατασταθεί με την λέξη «τουρκικό». Αντιγράφω από το περιοδικό «Νέα Κοινωνιολογία», τεύχος 29, χειμώνας 1999-2000, βλ. σελίδα 19 στο περιοδικό.

  Βασίλειον της Ελλάδος
  Γενική Διοίκησις Θράκης, Διεύθυνσις Εσωτερικών

  Επείγουσα

  Εν Κομοτηνή τη 28/01/1954
  Αριθμός Πρωτοκόλλου Α1043

  Προς: Τους κ.κ. δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων Νομού Ροδόπης.

  Κατόπιν διαταγής του κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως, παρακαλούμεν όπως εφεξής εις πάσαν περίπτωσιν γίνεται χρήσις του όρου «Τούρκος – τουρκικός», αντί του τοιούτου «μουσουλμάνος – μουσουλμανικός». Επί τούτοις δέον να μεριμνήσετε δια την αντικατάστασιν των εν τη περιφέρεια υμών υφισταμένων διαφόρων επιγραφών, όπως «Μουσουλμανικόν σχολείον, Μουσουλμανική κοινότης» κ.τ.λ. διά της ταύτης «Τουρκικόν».

  Ο Γενικός Διοικητής Θράκης
  Γ. Φεσσόπουλος

  ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ; Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

  Δείτε επίσης: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 17/3/1954

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ