Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΕΡΓΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


 

Γιώργος Παπανδρέου: Ο “εργολάβος” ανεξαρτησίας της Κρήτης…

Ο “νονός” της “Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας”…Ξανάσμιξαν τα “αηδόνια” του ΠΑΣΟΚ, αφού εμφανίστηκαν ξανά μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με τον ολετήρα της Πατρίδος και του λαού, Γιώργο Παπανδρέου, που από το ακριτικό και συνάμα μαγευτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε τον ερχομό των Μνημονίων στην Ελλάδα! 

Μαζί τους, ο εθνικός μειοδότης ο Πρωθυπουργός που γκρίζαρε τα Ίμια και όχι μόνο, Κώστας Σημίτης! Ο οποίος αντί να έχει συλληφθεί, γυροβολάει ελεύθερος και “κάνει το πολιτικό κομμάτι του”!

Γυροβολάει ελεύθερος Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ελέω "ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"!


Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.grΠραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” με ένα νέο σύμβολο που παραπέμπει στα πέντε κόμματα που αποτελούν τη “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και με την απόφαση, ο νέος πολιτικός φορέας να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία. Επίσης, τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει εκλογή ηγεσίας από το λαό!Έτσι, ξανάσμιξαν τα “αηδόνια” του ΠΑΣΟΚ, αφού εμφανίστηκαν ξανά μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με τον ολετήρα της Πατρίδος και του λαού, Γιώργο Παπανδρέου, που από το ακριτικό και συνάμα μαγευτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε τον ερχομό των Μνημονίων στην Ελλάδα! 

Μαζί τους, ο εθνικός μειοδότης ο Πρωθυπουργός που γκρίζαρε τα Ίμια και όχι μόνο, Κώστας Σημίτης! Ο οποίος αντί να έχει συλληφθεί, γυροβολάει ελεύθερος και “κάνει το πολιτικό κομμάτι του”!


Αλλά, το έχω πει πολλές φορές, πως αυτοί δε φταίνε! Αυτοί έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν το πληρωμένο παιχνίδι τους στις πλάτες του ελληνικού λαού και της Πατρίδος! Φταίει πρωτίστως αυτός ο λαός! Και θα μου πείτε, πως κάποτε δεν γνώριζε και τους ψήφιζε! Μα σήμερα, που όλοι δυστυχούν, είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη “ζόμπι” ψηφοφόροι που επευφημούν και αγκαλιάζουν τους Σημίτη και Παπανδρέου;; Είναι δυνατόν;;
Εμείς τελικά, οι νοήμονες άνθρωποι, τι πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες;;; Να αρχίσουμε να βαράμε παραισθητικές ενέσεις;;

Στην πράσινη “πασαρέλα” ο υπερασπιστής του προδοτικού σχεδίου Ανάν!

 

Ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”! Με πλατύ χαμόγελο, με αγέρωχο ύφος, με σταθερή περπατησιά, σαν να μην έχει καταλάβει τίποτε από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της Πατρίδος και του λαού της!
Αυτή η “εγκληματική” φυσιογνωμία που έκοψε το μουστάκι, θεωρώντας ότι οι πολίτες θα τον περνούν για άλλον!


Αυτός ο πολιτικός άνδρας που υποστήριξε μετά μανίας ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος το σχέδιο Ανάν (σχέδιο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν), το οποίο απορρίφθηκε από του Ελληνοκυπρίους ψηφοφόρους με ποσοστό 76%, στο δημοψήφισμα που έγινε στο Νησί της Αφροδίτης στις 24 Απριλίου 2004!  

Αλλά βλέπετε, η Κύπρος τότε είχε Πρόεδρό της τον μεγάλο Πατριώτη, Τάσσο Παπαδόπουλο, ο οποίος με το διάγγελμά του δυο ημέρες νωρίτερα, είχε συγκλονίσει τον Ελληνοκυπριακό λαό!

Ο υποτακτικός των ΗΠΑ ανατρέπει τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία!

Τα εθνικά “εγκλήματά” του, πολλά, όπως η ακύρωση των ενεργειακών συμφωνιών με τη Ρωσία, δηλαδή, της κατασκευής του αγωγού αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream από τη Ρωσία!

Δυο συμφωνίες που θα υλοποιούσε η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και προφανώς με “δάκτυλο” των ΗΠΑ ανατράπηκε, προκειμένου να έλθει στην Εξουσία ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου για να τις ακυρώσει, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, τότε, προεκλογικά!

Πριν όμως, γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος με σύνθημα το “λεφτά υπάρχουν”, φρόντισε το Παγκόσμιο Σύστημα να του εξασφαλίσει τη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (οργάνωση στην οποία μετέχουν 159 σοσιαλιστικά, εργατικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον Πλανήτη), τον Ιανουάριο του 2006! Θέση που κατέχει μέχρι σήμερα!

Τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”;;

 

Η Σοσιαλιστική Διεθνής, ως όργανο της σοσιαλδημοκρατίας, η οποία σοσιαλδημοκρατία είναι καπιταλισμός με ευγενικό πρόσωπο, προδότης του σοσιαλισμού, που σκοπό έχει, όχι την κατάργηση της εκμετάλλευσης των ανθρώπων, αλλά την εδραίωση του μονοπωλιακού και ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού!

Αυτά είχε πει για τη Σοσιαλιστική Διεθνή, ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1976, αλλά όταν το 1981 κέρδισε τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και έγινε ο ίδιος Πρωθυπουργός, τα έκανε όλα τα παραπάνω γαργάρα και ζήτησε να εισέλθει σ΄ αυτήν την Σοσιαλιστική Διεθνή – Μαφία! Ηθική και συνέπεια που “διακρίνουν” τους Παπανδρέου!

Σε αυτήν την Σοσιαλιστική Διεθνή – Μαφία είναι από το 2006 Πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου!


Ο άνθρωπος που “πούλησε” και την Κρήτη στα ξένα συμφέροντα…

 

…όταν το Νοέμβριο του 2011 στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης (διόλου τυχαίο) πραγματοποιήθηκε Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!


Σας μεταφέρω ένα απόσπασμα από τα “Επίκαιρα” της εποχής και από το άρθρο του Γιώργου Διονυσόπουλου:

«Αφού προηγουμένως, με τις ευλογίες των Αμερικανών, “έριξε νερό στον επεκτατικό μύλο των γειτόνων μας” στη Θράκη και τη Μακεδονία, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ομιλία του άνοιξε ένα ακόμη κεφάλαιο “ακρωτηριασμού” της χώρας, αναφερόμενος στην Κρήτη σαν να επρόκειτο για ανεξάρτητο κράτος: “Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο, με το μουσουλμανικό κόσμο και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους” …»!

Και οι απορίες που θέτει ο συγγραφέας του κειμένου στα “Επίκαιρα”:
Πώς και με ποιο τρόπο μπορεί μια περιφέρεια ενός κράτους να “διαδραματίσει ρόλο” και να “έχει δεσμούς” ή να “σφυρηλατήσει νέους” με μια ομάδα ανεξάρτητων κρατών; Ανάλογες απορίες δημιουργεί επίσης και ο ρόλος που, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, μπορεί να διαδραματίσει η Κρήτη στον αραβικό κόσμο, λες και η συγκεκριμένη περιφέρεια – και όχι η Ελλάδα συνολικά, ως χώρα και ως κράτος – έχει δική της εξωτερική πολιτική.

Ωμές αλήθειες πριν από 6 χρόνια…  

Αν και τα σενάρια περί αυτονόμησης της Κρήτης δεν είναι κάτι καινούργιο, εν τούτοις η συγκεκριμένη ομιλία θέτει το θέμα σε μια διαφορετική διάσταση, δεδομένου ότι αρκετοί είναι εκείνοι, ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ που φαίνεται να καλοβλέπουν αλλά και να …φλερτάρουν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι για τους Αμερικανούς η Κρήτη παίζει πρωτεύοντα ρόλο για την υλοποίηση του συνόλου των σχεδίων τους που αφορούν τόσο στη Βόρειο Αφρική όσο και στη Μέση Ανατολή. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, άλλωστε, κινείται και το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ, όπου οι Αμερικανοί στη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων περιλαμβάνουν ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες και την …Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος!

Συμπερασματικά…

…τι ακριβώς δεν καταλάβατε;; 

Όταν μιλάμε για το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος στο Σκοπιανό, με έγγραφό του στον Τζέιμς Στάινμπεργκ (τότε, αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ) του ζητούσε τη χρήση της οριστικής ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, με το όνομα “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” για όλες τις χρήσεις (erga omnes)!


Αυτό το νοσηρό πολιτικό πρόσωπο, προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική σκηνή της χώρας!
Θα τους το επιτρέψουμε;;

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Αυτό το ξεπουλημένο μασονικό δίποδο έχει δηλώσει επίσης:

  «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας». Η δήλωση έγινε το 1999 στον Καναδά, όταν ο GAP ήταν υπουργός Εξωτερικών.

  Θυμηθείτε κι άλλες, ακολουθεί σύνδεσμος:

  Δηλώσεις GAP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλλοίμονο αν ψηφισθεί το βλήμα αυτό από τον ελληνικό λαό. Δεν ξέρει ελληνικά αφού η μάνα του μιλά μόνο αμερικάνικα. Μηδέν εις το πηλίκιο -αντί πηλίκο- πρέπει να φάει κατάμουτρα τοβλαμμενο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δέν νομίζω αὐτοί πού κυβερνοῦν τόν κόσμον ἐκ τοῦ παρασκηνίου νά ἐπαναφέρουν αὐτήν τήν μαριονέττα, ἐφόσον αὐτές πού τήν διεδέχθησαν στήν ἐξουσίαν ἀπεδείχθησαν ἐξ ἴσου χρήσιμες διά τόν διεθνῆ Σατανισμόν, μέ κορυφαίους τούς Τσίπραν καί Καμμένον, οἱ ὁποῖοι ξεπέρασαν σέ ψευτιά, ἀπάτη καί ΠΡΟΔΟΣΙΑ ὅλους τούς κυβερνήτας ὅλων τῶν χωρῶν τοῦ πλανήτου ὅλων τῶν ἐποχῶν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ