Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Η κρυπτο-φασιστική μέθοδος του Συστήματος που μεταλλάσσει την ανθρωπότητα.
Έλληνα, έχασες την πατρίδα σου, την ξεπούλησαν και την υποθήκευσαν ολόκληρη και δεν “έβγαλες άχνα”. 

Σου πήραν την περιουσία, το σπίτι σου και κάθε ρευστό χρήμα από την τσέπη σου και πάλι δεν “έβγαλες άχνα”. 

Έφεραν στη γη σου μιλιούνια “ξένους”, που αύριο θα την κατέχουν κι εσύ, για όσο ακόμα υπάρχεις, θα είσαι ο “ξένος” μέσα στην ίδια σου την πατρίδα κι επίσης δεν “έβγαλες άχνα”. 

Ετοιμάζονται να σου πάρουν και τα παιδιά σου, τα μικρότερα παιδιά σου, σε “χώρα” από όπου δεν υπάρχει γυρισμός. 

Αν και τώρα δεν “βγάλεις άχνα” είσαι άξιος της ολέθριας μοίρας σου. 

Τα παιδιά σου όμως τι σου φταίνε;


Εξαιρετικό πόνημα από την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.
Λίγο πολύ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, θα βρούμε σ' αυτό τον εαυτό μας...
Λυπάμαι, αλλά ο νεοέλληνας, μέχρι στιγμής, έχει αποδείξει πως ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ.
Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΘΡΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1.  Κι αυτοί οι λίγοι αφυπνισμένοι, δυστυχώς παραμένουμε στα λόγια και σε μικρές  αντιστάσεις ο καθένας από το μετερίζι του...
Σε κανέναν μας δε αξίζει τούτη η Ιερή Πατρίδα.

Υ.Γ.2. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην αφύπνιση, τουλάχιστον εκτός από το  να διαβάσουν το εξαίρετο πόνημα, ας το διαδόσουν...


Γράφει η Κατερίνα ΧατζηθεοδώρουΥπάρχει ένα θέμα που είναι τόσο σοβαρό, ώστε αρκετοί επιστήμονες, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι κ.α., που το έχουν πλήρως κατανοήσει, χτυπούν τις σειρήνες μεγίστου κινδύνου για το σύνολο της ανθρωπότητας. 
Από τα παρακάτω θα φανεί ποιο είναι αυτό.Ο πρώτος που ασχολήθηκε συστηματικά με το συγκεκριμένο θέμα είναι ο Αμερικανός κοινωνιολόγος Joseph Overton (1960-2003 -σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα!). 

Ο J.O. ανέπτυξε μία μέθοδο (στην ουσία αντι-μέθοδο) εντόπισης και ανάλυσης των ενεργειών στις οποίες προβαίνει η Ν.Τ.Π. ώστε “κρυστάλλινες” στάσεις και πεποιθήσεις, παγιωμένες από αιώνες μέσα στο κοινωνικό σώμα, να τις μεταλλάξει σύμφωνα με τα δικά της “ρυπαρά” πρότυπα. 

Με άλλα λόγια, να μεταλλάξει τον ίδιο τον ψυχισμό της ανθρωπότητας. 


Ο J.O. ανακάλυψε ότι το Σύστημα (η ΝΤΠ) αναπτύσσει με συγκεκριμένα βήματα τη χειραγώγηση για να αλλάξει τη συνείδηση, την ψυχή (τα συναισθήματα) ακόμα και το σώμα των ανθρώπων, καταφέρνοντας να τους επιβάλλει (χωρίς να διακρίνεται η επιβολή) να υιοθετήσουν μια ιδέα/κατάσταση που ως τότε ήταν γι αυτούς αδιανόητη και μίασμα και ανέγγιχτη, αυτό που σήμερα λέμε ταμπού -που ως ξενόφερτη χάνει το πραγματικό της βάθος που είναι μίασμα, ανέγγιχτο και τα παρόμοια. 


Το εντυπωσιακό είναι ότι όλο αυτό το καταφέρνει το Σύστημα σχεδόν χωρίς κοινωνική αντίδραση, εφ’ όσον αυτή η ως τότε απαράδεκτη ιδέα/κατάσταση γίνεται, διά της εφαρμογής των σταδίων χειραγώγησης, ενεργά αποδεκτή από ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας και σιωπηλά αποδεκτή από το υπόλοιπο, επειδή αυτό το υπόλοιπο έχει επιστημονικά χειραγωγηθεί προς μία στάση “ανοχής” προς όλα τα δαιμονικά πρότυπα της Ν.Τ.Π. Και χωρίς να ανοίξει μύτη η τέως μιασματική ιδέα/κατάσταση κατοχυρώνεται δια Νόμου!


Τα στάδια αυτά είναι:


1ο. Αδιανόητο. 
 2ο. Προοδευτικό. 
3ο. Επιστημονικά τεκμηριωμένο. 
4ο. Πολιτικά ορθό. 
5ο. Γνωστό στο ευρύ κοινό. 
6ο. Αποδεκτό από το ευρύ κοινό.  
7ο. Νομοθετείται.


Εδώ θα αναπτύξουμε τη διαδοχή των σταδίων μέσα από ένα πραγματικά ανατριχιαστικό, αλλά φανταστικό παράδειγμα, αυτό της παιδοφιλίας. 

Κάθε ψυχονοητικά υγιής άνθρωπος απανταχού της γης απορρίπτει και καταδικάζει μετά βδελυγμίας κάθε πράξη παιδοφιλίας. 

Ας υποθέσουμε ότι η Ν.Τ.Π. (και η υπόθεση αυτή δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα!) θέλει να αλλάξει την “καθαρή” -ηθικά και ψυχικά- αυτή επιλογή της ανθρωπότητας με μιαν άλλη, κατά τα δικά της πρότυπα: “ναι στην παιδοφιλία”. 


Όταν αρχίζει η “επιχείρηση” χειραγώγησης είναι προφανές ότι η ιδέα της παιδοφιλίας βρίσκεται στο 1ο στάδιο: του αδιανόητου. 

 Στη συνέχεια το Σύστημα τη μεταφέρει στο 2ο στάδιο, αυτό της προοδευτικής ιδέας. 
Και ιδού κάποια επιχειρήματα που μπορεί να προβάλλει, κατάλληλα για το στάδιο αυτό. “Εμείς έχουμε ελευθερία λόγου, έτσι δεν είναι; 
Και η επιστήμη δεν έχει ταμπού. Οι “επιστήμονες” (δηλαδή τα κατάλληλα δουλάκια του Συστήματος) πρέπει να συζητούν για όλα”. 


Ταυτόχρονα εμφανίζεται μια “κοινωνική ομάδα”, η οποία υιοθετεί τις “επιστημονικές”, “ανοιχτές σε όλα” θέσεις, ας την ονομάσουμε ομάδα αντιφασιστών παιδόφιλων και αρχίζει να συζητάει την ιδέα στο διαδίκτυο, επειδή όλοι αυτοί είναι φίλοι των ελεύθερων επιλογών και εχθροί του κάθε φασίστα, που τολμάει να απαγορεύει επιλογές από τη σημερινή “προοδευτική” κοινωνία.


Πολλές φορές εμφανίζεται και μια άλλη ομάδα για να παίξει “βαλτά” το συνήγορο της άλλης άποψης. Και σε κάθε επίθεση της πρώτης, η δεύτερη εμφανίζεται να υποχωρεί και να μην μπορεί να αντιδράσει λόγω της υπεροχής των επιχειρημάτων της πρώτης. Έτσι το Σύστημα έχει το λόγο και τον αντίλογο δικό του, μια τεχνική που θα μπορούσε να ονομαστεί “το σύστημα της ψεύτικης εναντίωσης” (μαλλιοτραβιούνται οι βουλευτές μας σαν τα κοκκόρια, ενώ είναι όλοι πιστά σκυλιά του Συστήματος). 

Τεχνική, που το Σύστημα τη χρησιμοποιεί έως θανάτου της λογικής στο ελληνικό “Κοινοβούλιο”, αλλά και στα Κοινοβούλια χωρών που ελέγχει. 


Με αυτήν την τεχνική επιτυγχάνει να μην ακούγονται ποτέ οι άνθρωποι που προβάλλουν αληθινά, και ίσως πανίσχυρα επιχειρήματα, εναντίον των επιλογών του Συστήματος. 

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτό… α, ναι: τους 13 ομογνωμούντες στους 13 καλεσμένους μιας γνωστής “κυρίας” δημοσιογράφου για τις έμφυλες/έκφυλες ταυτότητες, ενώ το θέμα αυτό βρίσκεται ήδη στο 5ο στάδιο: ευρέως γνωστό στο πλατύ κοινό!  


Όλα τα στάδια υποστηρίζονται από κάποιες άλλες δήθεν “ηθικές” αρχές όπως η προστασία των “μειονοτήτων”, η ελευθερία της “άποψης”, η ελευθερία της “επιλογής”, η ελευθερία σεξουαλικού προσανατολισμού και άλλα τέτοια ωραία και “αγγελικά”! 

Αλλά και από δήθεν επιστημονικά και λογικοφανή επιχειρήματα, που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από τα ήδη αλλοτριωμένα (μεταλλαγμένα είναι ένας πιο κατανοητός όρος), μέσω άλλων μεθόδων, υποψήφια θύματα.


Το θέμα “παιδοφιλία” έχει τώρα περάσει το 2ο στάδιο, του προοδευτικού, και τρέχει ολοταχώς προς το 3ο και 4ο στάδιο του: επιστημονικά τεκμηριωμένο και πολιτικά ορθό. 

Τώρα επιστρατεύονται “επιστήμονες” όχι για να το εισάγουν όπως στο 2ο στάδιο, αλλά για να μιλήσουν επί της ουσίας του θέματος. 


Στο σημείο αυτό το Σύστημα θα χρειαστεί να του αλλάξει την ονομασία με μιαν άλλη που δε θυμίζει τη μιασματική του ποιότητα ( του ταμπού) και θα γίνεται έτσι πιο εύκολα αποδεκτό από το ευρύ κοινό. Αυτή η απόκρυψη μιας αρνητικής κατάστασης κάτω από μια θετική λέξη είναι ο λεγόμενος ευφημισμός: Εύ-ξεινος Πόντος=φιλόξενη θάλασσα αντικατέστησε το αρχαιότερο Ά-ξεινος Πόντος=αφιλόξενη θάλασσα ή λέμε γλυκάδι αντί ξύδι.


Ωστόσο, στο όνομα της παιδοφιλίας αυτή η αλλαγή περιττεύει. 
Είναι ήδη ευφημισμένη η λέξη από το Σύστημα, που τη βάφτισε έτσι από εμφανίσεώς της. 

Παιδοθηριωδία, παιδοκατασπάραξη, παιδοφονικό ψυχής και σώματος του παιδιού θα ήταν ακριβέστερες λέξεις, αν και δεν υπάρχουν κατάλληλες λέξεις γι’ αυτήν την κατάσταση. Σκεφθείτε, μόνο, το παιδί σας στα χέρια ενός παιδο-κατασπαραχτή και θα δείτε ότι δεν υπάρχουν λέξεις γι’ αυτή τη φρίκη.


Αρχίζει , λοιπόν, η κοινωνία στα στάδια αυτά (3ο και 4ο) να βομβαρδίζεται από διάφορες “επιστημονικές” θέσεις υπέρ της “παιδοφονίας”. 

Ας πούμε: η “σχέση” παιδιού-ενήλικα, μπορεί να είναι επωφελής για το παιδί, αρκεί να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις. Μπορεί να υποκαταστήσει τον πατρικό δεσμό αν λείπει ο πατέρας ή τον μητρικό δεσμό, αν λείπει η μητέρα. 

Ο ενήλικας που θα “σχετιστεί” με ένα παιδί/έφηβο, θα του μεταδώσει την πείρα ζωής που έχει, θα του διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. 

Μπορεί να ισχυριστούν ότι όλα αυτά είναι αποτελέσματα μακροχρόνιων μελετών και σχετικών πειραμάτων! Και άλλα παρόμοια φρικώδη ψέματα και επιχειρήματα της διεστραμμένης λογικής, την οποία χρησιμοποιεί για κάθε θέμα το Σύστημα και όχι μόνον για το συγκεκριμένο. 


Ισχυρίζονται ότι υπάρχει και ένα ηλικιακό όριο για τη σχέση αυτή (που, αφού υιοθετηθεί από την κοινωνία, συνεχώς θα κατεβαίνει). 

Ανεκτό όριο είναι αυτό των 12-13 ετών(!) Α, όλα κι’ όλα (και όλα νομότυπα!) θα πρέπει να θεσπιστεί και μία “αστυνομία ορίου”, που θα επιβλέπει να τηρείται το όριο. 


Ήδη, η “παιδοφονία” έχει ολοκληρώσει τα στάδια 3ο και 4ο: επιστημονικά τεκμηριωμένο και πολιτικά ορθό (το δεύτερο είναι συνέπεια του πρώτου, εφ’ όσον η πολιτική δεν ακολουθεί θρησκευτικές “δοξασίες” ή αστήριχτες “ηθικολογίες”!) και εισέρχεται πανηγυρικά στο 5ο: ευρέως γνωστό.


Πλέον η “παιδοφονία” σώματος και ψυχής του παιδιού συζητείται στις τηλεοράσεις, εισάγεται ως θεματική εβδομάδα στα σχολεία, γράφονται επιστημονικά άρθρα στον τύπο. 

Οι παιδοφονείς χρηματοδοτούνται αφειδώς για να οργανώσουν παρελάσεις στις οποίες συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες, αλλά και ένα τσούρμο προοδευτικών νεολαιών που φωνάζουν ρυθμικά: “σκοτώστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”. Μερικοί απ’ αυτούς επειδή είναι νοητικά χαϊβάνια και άλλοι επειδή είναι πληρωμένοι μπράβοι του Συστήματος. 


Στους αντιτιθέμενους επικολλάται η ταμπέλα του φασίστα, του αναχρονιστή, του οπισθοδρομικού, του ψευδο-ευλαβούς, του υποκριτού, αυτού που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. 


Ώστε, μετά από κάποια στάδια κοινωνικού “μασάζ”, η απεχθής ιδέα μπαίνει στο 6ο στάδιο του: κοινωνικά αποδεκτό και παίρνει την έγκριση του μαζανθρώπου (αντιπαθής ο όρος “μάζες”, ο Αριστοτελικός “μεγάλοι αριθμοί” είναι ασύγκριτα καλύτερος, αλλά εδώ ταιριάζει πάρα πολύ ο όρος μαζάνθρωπος- η Παιδεία που του στερούν και τα κάθε είδους σκουπίδια με τα οποία τον μπουκώνουν τον κατάντησαν έτσι). 


Και το σύστημα φέρνει εξάρες, επειδή η ανθρωπομάζα δεν το αντέχει να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη ανθρωπομάζα. Φοβάται μήπως τυχόν απομονωθεί, μήπως δεν πάρει την επιδοκιμασία των άλλων, μήπως θεωρηθεί καθυστερημένη ή “θεούσα”.


Έτσι, η ιδέα/κατάσταση που αρχικά εθεωρείτο κάτι το ανατριχιαστικά μιασματικό, έγινε πλέον ευρέως αποδεκτό και εισέρχεται θριαμβευτικά στο 7ο στάδιο.  

Το Χ Κοινοβούλιο (και ακολουθούν όλα!) κατοχυρώνει διά νόμου το δικαίωμα στην παιδο- “φιλία”. 


Για να επαληθεύσετε ότι τα στάδια που ανακάλυψε ο J.O. είναι αληθή δεν έχετε παρά να αναλογιστείτε πώς “χτίστηκε” πετραδάκι-πετραδάκι η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και των λοιπών αμπνόρμαλ καταστάσεων. 


Παρένθεση: θυμάμαι την τοποθέτηση από αυτό το τέρας της ΝΤΠ, τον Τζέφρυ Παπανδρέου, ενός πολύ γνωστού gay ως γενικού γραμματέα στο υπ. “παιδείας”, που δεν μπορούσα τότε να διακρίνω πού πραγματικά αποσκοπούσε. Κι έμενα με την απορία. Τώρα, χάρη στην τεχνογνωσία τού πώς επιτυγχάνεται η αλλοίωσις της ανθρωπίνης συνειδήσεως, μπορώ πολύ καλά να το διακρίνω.


Και πώς, ακριβώς παρόμοια, χτίστηκε η Νομοθέτηση γάμου ομοφιλοφίλων και το τραγικότερο η υιοθέτηση παιδιών από αυτούς. 

Και πώς χτίζεται τώρα από τους ανθρωποδαίμονες της ΝΤΠ, που την υπηρετούν στο υπ. “παιδείας” της ΕΛΛΑΔΟΣ μας, η απόλυτη καταστροφή της ψυχικής και σεξουαλικής ισορροπίας των παιδιών και εφήβων διά της εισαγωγής των έμφυλων ταυτοτήτων –η αληθής λέξη είναι έκφυλες, το έμφυλες είναι η “ωραιοποιημένη” λέξη, δηλαδή ο ευφημισμός, ώστε να γίνει ευρέως αποδεκτή με ένα ισχυρό λεκτικό καμουφλάζ. 


Κλείνω με αυτά τα λίγα λόγια: 

Έλληνα, έχασες την πατρίδα σου, την ξεπούλησαν και την υποθήκευσαν ολόκληρη και δεν “έβγαλες άχνα”. 

Σου πήραν την περιουσία, το σπίτι σου και κάθε ρευστό χρήμα από την τσέπη σου και πάλι δεν “έβγαλες άχνα”. 

Έφεραν στη γη σου μιλιούνια “ξένους”, που αύριο θα την κατέχουν κι εσύ, για όσο ακόμα υπάρχεις, θα είσαι ο “ξένος” μέσα στην ίδια σου την πατρίδα κι επίσης δεν “έβγαλες άχνα”. 

Ετοιμάζονται να σου πάρουν και τα παιδιά σου, τα μικρότερα παιδιά σου, σε “χώρα” από όπου δεν υπάρχει γυρισμός. 

Αν και τώρα δεν “βγάλεις άχνα” είσαι άξιος της ολέθριας μοίρας σου. 

Τα παιδιά σου όμως τι σου φταίνε;


Υ.Γ. Επειδή τα θέματα (πολλά) που θίχτηκαν σε αυτό το άρθρο είναι εξόχως σημαντικά, και αλληλένδετα με ένα πλήθος άλλων, το ιστολόγιο θα επανέρχεται. Κάποιο επόμενο άρθρο (και σύντομα) θα αφορά στο ποιοι μπορεί να είναι τρόποι αντίστασης και προφύλαξης από την μετωπική επίθεση της ΝΤΠ εναντίον των ανθρώπων και των κοινωνιών τους.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

47 σχόλια:

 1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου3 Ιουλίου 2017 - 11:15 μ.μ.

  Πόπη σε ευχαριστώ για την εκπληκτική εισαγωγή σου στο άρθρο! Ελπίζω όσοι το διαβάσουν να συμφωνήσουν ότι άξιζε αυτής της εισαγωγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα ίσως είναι το καλλίτερο κείμενο που έχεις γράψει.
   Σκέπτομαι να το κρατήσω στην κορυφή για μερικές μέρες.
   Ας ανοίξουν τα μάτια και τ' αυτιά τους, όσοι δεν έχουν παρωπίδες.
   Τουλάχιστον την ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ, να χυθεί όσο το δυνατόν λιγότερο ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   Διαγραφή
  2. Η Ελπίδα πεθαίνει Τελευταία. Σημερινό Πρωτοσέλιδο Της Εφημερίδας ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ''.

   Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

   (Ίδετε Σημερινά Πρωτοσέλιδα Των Εφημερίδων)

   Διαγραφή
 2. Κατερίνα μου,
  άλλη μια φορά βάζεις το δάχτυλο "επί τον τύπον των ήλων"!
  Άλλη μια φορά στοχεύεις και "χτυπάς κέντρο"!
  Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό αυτός ο λαός θα κοιμάται όρθιος!!
  Τι στην ευχή πρέπει να δει για να ξυπνήσει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "non mi circula tangere" Μην μου τους κύκλους τάραττε...
   Δανάη, αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του, ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
   Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
   Έχει μπασταρδέψει σε τόσο μεγάλο σημείο, που αδιαφορεί παντελώς για την Πατρίδα, για την Οικογένειά του και για την Πίστη του.
   Μια περατζάδα στις Εθνικές Παρελάσεις, δείχνει ποιός είναι αυτός ο λαός.

   Διαγραφή
  2. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου4 Ιουλίου 2017 - 1:36 μ.μ.

   Πόπη, εσύ το λες μπαστάρδεμα εγώ το λέω μετάλλαξη, αλλά για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Όμως δε φταίει, στη μεγάλη πλειοψηφία του, ο λαός, εκτός από τους "εκ γενετής" ξεπουλημένους. Οι δυνάμεις που τον μεταλλάσσουν είναι πανίσχυρες, μεθοδικές και πολύ οργανωμένες. Αν καταφέρουμε να "σπάσουμε" τις μεταλλάξεις, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Σου θυμίζω το μεγάλο άρθρο μου, σχεδόν δοκίμιο, με τον τίτλο "Να "σπάσουμε" όλους τους κωδικούς χειραγώγησης που εφαρμόζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων" που είχα τη τιμή να το αναρτήσεις και στα "Αττικά Νέα". Από το 2013, που έγραψα το βιβλίο "Νίκη της δημοκρατίας και νέο Σύνταγμα", είχα συνειδητοποιήσει την τεράστια σημασία των συγχρόνων μεθόδων χειραγώγησης που χρησιμοποιεί το Σύστημα και αφιέρωσα ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε αυτές. Όμως το δοκίμιο που προανέφερα είναι πιο εμπλουτισμένο από το σχετικό κεφάλαιο του βιβλίου. Και είναι γεγονός ότι συνέχεια ανακαλύπτω νέες μεθόδους , όπως αυτή του πρόσφατου άρθρου, που το κρατάς "στην πρώτη γραμμή". Σε ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς, αλλά το θέμα το αξίζει, όχι εγώ.

   Θυμάσαι που κάτι "αναζητούσαμε"; Ίσως αυτό το θέμα της μαζικής χειραγώγησης είναι ένα κλειδί για το ξεμπαστάρδεμα των Ελλήνων ή την αποχειραγώγησή τους, όπως θα το λέγαμε λιγάκι πιο λόγια. Αλλά χρειάζεται η ενδελεχής γνώση του και η υιοθέτηση του από όλα τα αντισυστημικά ιστολόγια. Χρειάζονται συνεχείς αναφορές στο θέμα και όχι μια στο τόσο, για να μπορέσει η αντιχειραγώγηση να έχει επίδραση μέσα στην βαθιά ψυχή του λαού που του την έχουν αλλοιώσει, χωρίς καν να το αντιληφθεί. Και να μπορέσει ο λαός "να ξαναβρεί την ψυχή του"!

   Διαγραφή
  3. Κατερίνα μου, τώρα ξεμπέρδεψα και πριν την κάνω για μια φεγγαράδα, σου απαντώ:
   Αυτή την συζήτηση είχα και πριν λίγο, μ' έναν φίλο... δηλαδή, για το ξεμπαστάρδεμα των ελλήνων...
   Δεν θέλει να ξεμπασταρδευτεί ο "έλληνας", καλή μου Κατερίνα.
   Δεν το δέχεται ο εγωισμός του, πως πιάστηκε και συνεχίζει να πιάνεται κορόϊδο.
   Ενώ βλέπει πως οδεύει στην ολοκληρωτική σκλαβιά και καταστροφή, δείχνει εγκληματική αδιαφορία.
   Επτά χρόνια, προσπαθώ να συγκεντρώσω μερικούς αφυπνισμένους για ειρηνικές δράσεις στην περιοχή μου.
   Επτά χρόνια δεν κουνιέται τίποτα.
   Έχω γείτονες εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους.
   Κάθε απόγευμα, βγαίνουν στην αυλή τους και διαβάζουν βιβλία...
   Ας μην εκφραστώ...γιατί θ' αρχίσω τα γαλλικά μου.
   Πρέπει να κάνω την συνάντηση που λέγαμε...
   Θα τα πούμε...

   Βγαίνω για να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μου και να ασχοληθώ και λίγο με την ζωή μου, που την παραμέλησα έξι χρόνια τώρα...

   Φιλιά

   Καλλιόπη

   Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΩ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΝΟ ΕΔΩ ΛΟΓΟ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.Ο ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΙΜΑΙ.
   ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΕΣ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
   ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ;ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ.ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΕΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ;ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ)ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ;ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΜΑΣ;10.000.000 ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΣ.ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΝΗΤΟΙ.Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΘΑΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
   ΕΝΑΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ(ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ).

   Διαγραφή
  5. Μηπως παιρνεις ληγμενα;
   Μη θνητοι;
   Σαβροειδη;
   Μηπως μπορεις και να τα αποδειξεις;
   Αν οχι εχεις προβλημα να το κοιταξεις...

   Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΣΜΙΝΘΟΝΙΑΝΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ.
   ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ.
   Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ.ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ

   Διαγραφή
  7. Φενεται απο αυτα που γραφεις ποσο γνωριζεις απο αρχαια ελληνικη γραμματεια. Βλεπεις καποιοι φροντισαν να την εξαφανισουν και να την παραποιησουν, εκτος κι αν εχεις προσβαση στο Βατικανο. Αρα, μαλλον τον Λιακοπουλο μελετας και δεν ξεκουκουλωνεις μασωνικα, μασωνιζεις διακριτικα,

   Διαγραφή
  8. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΑΣ ΗΡΘΕ.ΗΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΜΕΝΟ;ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΤ ΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ;ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΥΤΕ ΑΙΣΧΥΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑΣ,ΟΥΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΟΥΤΕ ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ........ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ Ε;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΕΡΕΙ!!ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΕΣ!ΤΙΣ ΩΡΑΣ!
   ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΙ;
   Ο ΚΕΚΡΩΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΛΑ ΕΙΧΕ;ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ;
   ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ.

   Διαγραφή
  9. Υ.Γ Ο ΣΧΙΖΟΦΕΝΗΣ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  10. Δωδωνικες και Εβραιοσιωνστικες μπουρδεσς με σκοπο τημ πλανη
   Οι Ελλην ειναι αφυπνισμενοι

   Διαγραφή
  11. 12.48 ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ;
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  12. ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ... ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΔΑΣΗ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΖΕΦΡΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ " ΦΙΔΟΣΩΜΟ" ΚΕΚΡΩΠΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΊΡΕΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΔΟΣΩΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ.... ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΗΜΕΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΉΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ... ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑ... ΑΝ ΔΕ ΔΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΥΡΕΣ ΚΛΠ ΑΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΚΑΝΕ 10 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 101. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΣΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΨΩΦΑΕΙ ΑΡΑ ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙ.... ΔΕΣ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ 10.000 Π.Χ ΔΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ( ΥΠΕΡΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ). MINDGAMES MY FRIEND THATS THEIR WEAPON... SOCIAL ENGINEERING ITS THE WAY OF THEIR CONTROL ON US... ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΏ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ.... "ΥFN"

   Διαγραφή
  13. ΝΕΦΕΛΙΜ Ε;ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
   ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΟΥ.ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ
   ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΖΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ.
   ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ Ε;ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ !Ε;ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΑ Ε;
   ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΟΣΚΟ.ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΣΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ.ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ Ε;;;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ.ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΕΙ.
   ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ 10 ΚΑΡΔΙΕΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ!!ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ;ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ.....ΑΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
   ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ;;ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΥΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΓΥΓΟΥ ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ.ΨΕΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΩΜΟΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΔΡΑΜΥ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ;Η ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  14. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘ4ΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΦΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.ΛΟΙΠΩΝ.ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΩΘΕΙΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΞΕΓΚΑΒΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΚΟΠΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΤΡΕΛΟ 5ΟΝ ΑΝΘ4ΩΠΟ.ΜΕΧΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ;ΤΟ ΤΙ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΒΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ;ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΕΓΒΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.
   ΤΩΥΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΒΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ Σ5Ο ΣΑΛΟΝΙ;
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΜΗΣ

   Διαγραφή
 3. Ανώμαλα κτήνη βρίσκονται πίσω από ΟΛΗτην θεωρία της νέας τάξης, ας θυμηθούμε το πίτσαγκεητ των ΗΠΑ που ακόμα δεν έγινε ευρέως γνωστό. Τα κτήνη αυτά στην πλειοψηφία τους είναι περιούσιας καταγωγής, αλλά θα έρθει η τιμωρία τους για την ΥΒΡΗ που διαπράττουν εναντίον της ανθρώπινης φυλής, ΥΠΟΜΟΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τίποτα δεν θα κάνουν/τις αποκαλούν πρόβατομαϊμούδες και αυτό είναι αλήθεια/Τα ξέρουν όλα και ότι δεν ξέρουν το κατάλαβενουν/ότι κάνουν 'η δεν κάνουν είναι απόλυτα εις γνώση τους και κανένας δεν τους ξεγελάει όπως λένε ψεύτικα προς δικαιολογία της συναυτουργιας τους μαζί τους/ξέρουν έτσι ότι θα πάρουν όλους στο λαιμό τους αλλά δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι όπως τα ζόμπι πλέον/σου αρέσει ή όχι αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρουν όλοι ίδιος για εδώ μετά +7 χρόνια/τελιωσαμε όλοι από αυτούς/γκεγκε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγχαρητηρια για τον αρθρο. Οσο για τον Overton τον ξεπαστρεψαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΠΛΑ ο ΟΒΕΡΤΟΝ δεν διαβασε κοινως την Παλαια Διαθηκη αλλα την Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Ε . ΔΗΛαΔΗ αφησε κατα μερος τα μεσοριτικα αγγλικα ευαγγελια που χρησιμοποιουν ολες οι εκκλησιες και αυτα τα μελετησε μεσα απο γραπτα [μεταφραση] των εβδομηκοντα ,εκει γραφονται τα παντα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πες μας πιο χειροπιαστά, που ακριβώς, (κεφάλαιο στίχος) είναι γραμμένη η μέθοδος Overton στην Παλαιά Διαθήκη. Δεν το είχα υπ'όψη μου!

   Διαγραφή
  2. αιντε καλα ...τραγουδα πονηροεγκεφαλικα....ΚΑΤΣΕ και κανε τις μελετες σου και ασε τα ετοιματσιδικα μεσω αλλων...αλλος κανει τρεια -πεντε-δεκα χρονια με τις μελετες του και συ θελεις τρεια-πεντε-δεκα λεπτα της ωρας , μην ''αντιγραφεις'...μια ζωη.

   Διαγραφή
  3. Και ποιος θα σου πει εσένα, (που μάλλον δε σου καλοκάθεται!) για τον Όβερτον, αν κάποιος δεν τον μελετήσει και μεταδώσει τη γνώση αυτή.Εσύ τον ήξερες και πριν; Τότε γιατί δε μας είπες τίποτα για την τόσο σημαντική μέθοδό του, ώστε να ωφεληθούμε κι εμείς και η κοινωνία ολόκληρη;

   Διαγραφή
 7. ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΚΛΩΣΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η Ν.Τ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΝΤΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εσύ σταυραετέ μου τι κάνεις; Έμαθα ότι ως άλλος Μεγαλέξαντρος, πήρες τους βαρβάρους της ΝΤΠ σβάρνα.

   Διαγραφή
 8. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ.ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ........ΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟ.ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ.ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ.ΑΚΟΥΣΤΕ.
  ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΜΟΝΟ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ;ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΘΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΤΗΜΑΤΑ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ-ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΑΠΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΣΙΠ.ΔΙΑΓΝΩΣΗ;ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.ΝΑΙ.ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ.ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ.
  ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα θα πάνε καλά για σένα. Να μείνεις ήρεμος και να μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν, γιατί ο μεγάλος και διαρκής φόβος, πραγματοποιεί το φοβούμενο. Κι αν, όπως λες, όλοι οι γιατροί είναι μασόνοι, να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ένας τουλάχιστον που δεν είναι, σταλμένος από το θεό, στον οποίο τόσο βαθιά πιστεύεις. Και αυτός, ο τουλάχιστον ένας, θα σε υπερασπιστεί.Τα δίκια σου και τη νοητική σου συγκρότηση. Κι αν όχι από γιατρό, οπωσδήποτε από κάποιον θα σου στείλει ο Θεός βοήθεια. Μη δεχτείς να σου δώσουν ψυχοφάρμακα και να προσεύχεσαι.

   Διαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗΣ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΕΥΔΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΠΛΑΣΙΕ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.Π.Χ Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ.Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ; ΤΗΝ ΨΥΧΗ;ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ;ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.
   ΕΠΙΠΛΕΩΝ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.(ΑΙΜΑΤΟΣ,ΥΠΕΡΗΧΟΙ,ΑΞΟΝΙΚΕΣ,ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ,Κ.Τ.Λ).
   ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
   ΑΡΑ;;;;;ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΡΛΟΧΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;ΤΡΟΜΕΡΕΣ.ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΤΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΝΟΙ ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ 10,12,16 ΧΑΠΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
   ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ.ΦΥΤΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΚΤΗΝΗ.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ "ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ" έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις.
   Ο κάθε ένας κάνει τον αγώνα του σε αυτή την ζωή, ενάντια στο σατανικό σύστημα. και η Πόπη με το μπλογκ της, και η κυρία Χατζηθεοδώρου με τα φοβερά της άρθρα..και πολλοί άλλοι.
   Έτσι κι εσύ. Συνέχισε τον αγώνα σου, ο οποίος είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ! Μακάρι όλοι μας να μπορέσουμε να αντέξουμε, ώστε να μην βγάλουμε ποτέ τον Σταυρό του Χριστού από πάνω μας, να μην δεχτούμε κανένα σφράγισμα, να μην δεχτούμε επάνω μας την εξουσία οποιουδήποτε εβραίου αντιχρίστου ηγέτη.
   Αλλά ακόμα κι αν έλειπαν οι θρησκευτικοί λόγοι, έχουμε να δώσουμε λόγο στην συνείδηση μας, στην ανθρωπότητα του μέλλοντος και το δικαίωμα της να είναι ελεύθερη.
   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

   Διαγραφή
 9. Οδυσσεας Γεωργαντας5 Ιουλίου 2017 - 7:19 π.μ.

  Συγχαρητήρια Πόπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. https://www.youtube.com/watch?v=oV5i8sgg87U

  Διονύσης Μακρής 1-2-17 :Κάρτα του πολίτη και αχρήματη κοινωνία με το χάραγμα και η δύναμη τής προσευχής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ εν Τριαδικώ Θεώ Ανώνυμε Αδελφέ 1:34 Π.Μ.

   Αναφορικά με τη Δύναμη τής Προσευχής, Μοναδικής πλέον Ασπίδας και Ρομφαίας Μας στον Αγώνα κατά της Κάρτας του Πολίτη, της Αχρήματης Κοινωνίας και του ''Χαράγματος'', Ο Πνευματικός μου λέει στις ''συνεδρίες'' Μας. ''Η Προσευχή έχει Τους δικούς Της Κώδικες. Δε θέλει Κόπο, θέλει Τρόπο.'' Κι αναφέρει πάντα σαν Παράδειγμα, Αποφασιστικής, μη Μοιρολατρικής, Προσευχής, με βάση Το ''Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει'',

   ''Όταν ήμουν παιδί προσευχόμουν κάθε βράδυ για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μετά κατάλαβα πως ο Κύριος δεν δουλεύει έτσι, οπότε έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει.'',
   όπως εξομολογείται Ο Emo Philips (Έμο Φίλιπς), Αμερικανός κωμικός, αναφερόμενος σε Χαρακτηριστικό Δείγμα Ανορθόδοξης Προσευχής, κατ'εικόνα και ομοίωσιν Των Προσευχών Του Κολόμβου, Το Αυγό να σταθεί Όρθιο, και Του Αλέξανδρου, να λυθεί Ο Γόρδιος Δεσμός.

   Και Ο Πνευματικός μου καταλήγει : Η Προσευχή είναι ένα Τυπικό Email προς Τον Επουράνιό σου Πατέρα, Ο Τρόπος που θα Τον ΠειθΑναγκάσεις Το Αίτημά Σου να εισακουστεί, έστω και κατά παραχώρησιν Του, είναι Το Μέγα Ιστορικό Ζητούμενο.

   Πως μετά να μην Εμπιστευτείς Απόλυτα Έναν Τέτοιο Χαρισματικό, Φωτοδότη Της Ζωής Σου Φάρο, Άγιο Γέροντα;

   Διαγραφή
 11. Κατερίνα,
  συγχαρητήρια γι άλλη μια φορά!!!!!
  Τα λέμε και τα ξαναλέμε και τα ξαναλές...αλλά έτσι πρέπει!
  Κανείς δεν θα γυρίσει ποτέ να μας κατηγορήσει ότι δεν τον προειδοποιήσαμε.
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Έχω μια απορία όποιος θέλει+γνωρίζει ας δώσει μια συγκεκριμένη Απάντηση ή Πηγές.Ο 33ος Βαθμός στην Μασωνική Ιεραρχία μήπως σχετίζεται με τον Θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου ή την Σταύρωση του Ιησού Χριστού,το λέω αυτό επειδή και οι 2 Πεθάναν έχοντας την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΛΙΚΙΑ,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι Τυχαίο ή Συμπτωματικό το όλο θέμα του 33ου Βαθμού και αν;;; οι Αναφορές των Μασώνων αυτού του Βαθμού σχετίζονται με Αρνητικά Σχόλια/Τελετουργικά σε αυτές τις 2 Προσωπικότητες που Αφορούν Αρχαία Ελλάδα+Χριστιανισμό.Επίσης αν θέλουμε να μιλάμε Σοβαρά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω απο την Μασονική Στοά Ελλάδος..Αχαρνών&Σούρμελη Γωνία (είναι πολύ κοντά στην Πλατεία Βάθης).Η Βουλή είναι το Δεύτερο Στάδιο-ο Πυρήνας του Προβλήματος είναι η ΜΑΣΟΝΙΑ...απο εκεί Πηγάζουν τα Προβλήματα..δίνονται Κατευθυντήριες Γραμμές-Οδηγίες-Εκπαιδεύουν τις Μαριονέτες τους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ 33ο ΒΑΘΜΟ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ 90ου ΒΑΘΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΤΟΝ 33ο ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΣΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΤΗΝΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΡΚΕΣ.....ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ!ΤΟΥΒΛΑ ΣΚΕΤΑ.
   ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΕΣΤΙΑΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ 51 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ.ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΒΑΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΨΑΞΕ.ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.
   ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!
   ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟ.ΙΣΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΡΕΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ,ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΚΑΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ;ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΧΑΜΟΣ!
   ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΥΛΙΚΟ(invisible lycans)ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ(ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
   ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΣΥ....ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΟΙ;ΕΑΝ ΠΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ.ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΠΙΤΙ,ΟΜΑΔΑ,ΠΑΡΕΕΣ,ΑΡΑΛΙΚΙ,ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ.........ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ.
   ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ(ΔΑΙΜΟΝΕΣ).
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ευχαριστώ για την Μακροσκελή 'Απαντησή σου και τις Σημαντικές Πληροφορίες που μου δίνεις,ναι κάπου το έχω ξανακούσει ότι η Ιεραρχία της Μασωνίας "Ανεβαίνει" σε κλιμάκια...αν και παλιότερα γνώριζα ότι ο 33ος Βαθμός είναι ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ που υπάρχει.Είδα και το συγκεκριμένο Ιστολόγιο κοίταξε έχω ανήσυχο Πνεύμα γενικά αλλά νομίζω ότι κάποια άρθρα του με Ξεπερνάνε...Τέλος πάντων Καλή Συνέχεια!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ 6+12 ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΑΝ.Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΧΕΔΩΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
   ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ.ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.
   ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
   ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΨΑΧΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΙΣ.
   ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΠΙΕΛΑ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ.
   ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

   Διαγραφή
 13. Παρεπιπτόντως πήγα το Περασμένο Σάββατο στην Ημερίδα για το ζήτημα της Αχρήματης Κοινωνίας και θέλω να σχολιάσω ότι Α)Ομολογουμένως Είχε αρκετό ενδιαφέρον η Παρουσίαση του θέματος απο τους Ομιλητές σε Επίπεδο θεολογικό+Επιστημονικό Β) Στην Αρχή της Εκδήλωσης και για κάμποση Ώρα η Αίθουσα ήταν Σχεδόν Γεμάτη κάτι που δείχνει Ανησυχία+Ενδιαφέρον απο τον Κόσμο για αυτό το θέμα και πως Επηρεάζει τις Ζωές μας. Γ)Επίσης Παρατήρησα κάτι που μου έκανε Άσχημη Εντύπωση στο Φυλλάδιο της Εστίας Πατερικών Μελετών που Μοιράστηκε σε ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ του οι λέξεις που αφορούσαν την Ελλάδα ή την Ελληνική Γλώσσα ή οποιοδήποτε ΠΑΡΑΓΩΓΟ που είχε να κάνει με αυτό το ΠΡΩΤΟ γράμμα ήταν Μικρό και ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ όπως θα έπρεπε...Ξέρετε αυτό το έχω Παρατηρήσει Πολύ καιρό τώρα να συμβαίνει σε 'Αρθρα Εφημερίδων-Ιστολογίων-Επίσημες Ανακοινώσεις Κομμάτων κτλ. παραδείγματα η ελληνική Παιδεία ΑΝΤΙ για Ελληνική Παιδεία,οι έλληνες ΑΝΤΙ για το Σωστό Έλληνες ή στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα γίνεται η τάδε συγκέντρωση ΑΝΤΙ για στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου κτλ. Έχω την Εντύπωση ότι όλο αυτό εντάσσεται στο Κομμάτι της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής που έχει Διεισδύσει ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ..και είναι Τεχνηέντως δημιουργημένο ώστε να Αποδομήσει έννοιες-όρους που είναι Συστατικά Στοιχεία του Ελληνισμού.Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με την ΜΑΣΟΝΙΑ που Αποδομεί-υποβαθμίζει-ξεφτιλίζει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ οτιδήποτε αφορά την ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς δεν είσαι από την Πάτρα. Διαφορετικά θα γνώριζες ότι είναι άλλη η πλατεία (Βασιλέως) Γεωργίου και άλλη η πλατεία Αγίου Γεωργίου.
   Όλα τα άλλα που γράφεις είναι πάρα πολύ σωστά!

   Διαγραφή
  2. Dulce Base
   https://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base

   Περιοχή 51
   https://el.wikipedia.org/wiki/Περιοχή_51

   Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΡΑΒΙΝΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΕΣ.
   ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ.ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΩΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ;ΣΟΚΑΛΑΤΑΚΙΑ;ΠΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ;ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑ.ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ 4 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΩ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ 6 ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ Κ.Ο.Κ
   ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ.
   ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
   ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ.ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΑΔΗΣ.
   ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.

   Διαγραφή
  4. Υ.Γ
   ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ.ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ.ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.
   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ(ΠΕΡΙΟΧΗ)51 ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΤΣΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ youtube ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.Η ΠΟΛΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
   ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ε;ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.ΑΜΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ;ΠΑΕΙ.....ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ :ΠΑΡΑΝΟΕΙΔΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ.
   ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.

   Διαγραφή
  5. Προς 8 Ιουλίου 1:40 ναι όντως δεν έχω καμία σχέση με την Πάτρα.

   Διαγραφή
 14. Μπράβο κύριες μου δειχνετε περισσότερη κοινωνική συνειδητότητα κ εξυπνάδα απο άντρες μορφωμένους κ το κυριότερο ανδρεία. Σας εκτιμώ απεριόριστα και χαίρομαι που υπαρχεται. Γιώργος περιστερι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργο από Περιστέρι,με αυτό που εκτιμάς, κατ'ουσίαν δεν διαφέρεις. Είσαι το όμοιο που πελάζει (πλησιάζει) το όμοιό του!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ