Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ποτέ ΚΑΝΕΙΣ; Όχι, έ;
ΣΤΑ "Α Ζ Η Τ Η Τ Α" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Σχετική εικόνα

...Επειδή τα αδέλφια μας στην μαρτυρική Κύπρο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γνωρίζουν!
 
Π ρ ο σ ο χ ή. 
 
Λόγια όντως π ρ ο φ η τ ι κ ά, που εγράφησαν το 1955! 19 χρόνια ΠΡΟ της εισβολής.
 
Και μάς χωρίζουν ήδη 62 χρόνια...

Λόγια όμως Τ ί ν ο ς ; ; ;
Αποτέλεσμα εικόνας για κυπροσ δεν ξεχνω 1974


"...Ο λαός της Κύπρου άς προετοιμασθεί να αντιμετωπίσει τίς   φ ο υ ρ τ ο ύ ν ε ς   που πλησιάζουν, εξ αιτίας των βλέψεων των Αμερικανών ιμπεριαλιστών, στον χώρο τον κυπριακό.

Τα Αμερικανικά σχέδια ταυτίζονται με τα Εγγλέζικα συμφέροντα, πάνω σ' αυτό το νησί. Υπ' όψιν ότι οι Εγγλέζοι αποικιοκράτες θα χρησιμοποιήσουν ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, για να εξασφαλίσουν, με την  σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ο π ο λ ι τ ι κ ή  τους παρουσία, τον έλεγχο του νησιού..."

Ivan Konev 1945.jpg
ΙΒΑΝ ΣΤΕΠΑΝΟΒΙΤΣ ΚΟΝΙΕΦ
(Ρώσος Στρατάρχης, 1897 - 1973, στο βιβλίο του 'Γεωπολιτικές απόψεις', Μόσχα, 1955)
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ